Dianabol Post Cycle Therapy: Dosering, cykluslængde, osv

Denne vejledning besvarer almindelige spørgsmål om Dianabol, dets cykluslængde, Post Cycle Therapy og hvordan du bruger det.

Kan du tage bare Dbol Alone?

Kan jeg tage bare Dbol? Det er et almindeligt spørgsmål, og det korte svar er ja, det kan du, men det er ikke for alle. Virker Dbol kun cyklus?

Ja, men du skal forstå, at mens svaret på spørgsmålet om du kan tage Dbol alene er ja, er der begrænsninger.

Hvis du går på en Dbol only cyklus vil du få styrke og masse, og kan du mærke resultaterne af Dianabol fra de første par dage! Ja, du vil mærke forskellen meget hurtigt.

Hvis du spiser den rigtige mad, kost og laver den rigtige træning er der ingen tvivl om at din styrke vil få et boost. Men vid også, at tage Dbol på egen hånd vil give dig en vis gevinst, gevinsterne vil kun vare for denne cyklus. Når cyklussen slutter, kan du miste dine gevinster.

Det er derfor, selv om vi siger JA til de nybegyndere, der spørger “kan jeg bruge Dbol alene?” Det er ikke tilrådeligt, og du er bedre stillet ved at stable det med andre steroider.

Så dbol only cyklus er ikke ideel til bodybuildere og vægtløftere, det er ideelt for atleter.

Hvis du er en boldspiller, en powerlifter eller noget midt imellem og spørger kan du bruge Dbol alene er svaret ja, du kan bruge det, og du vil vinde betydeligt i udholdenhed og styrkeafdelinger .

Men du rådes til at stable med trenbolon, Testosteron osv.

Men hvis du er en atlet, der spørger, om Dianabol tages alene – du vil helt sikkert få stærke fordele, selv om du ikke stablede et andet steroid.

For eksempel, hvis du går ind i en konkurrence, kan det at gå på en 6 ugers cyklus før give dig en klar fordel.

Faktisk hvis der er nogen lejlighed, hvor du har brug for en stigning i masse og styrke, vil en Dbol kun cyklus gøre det.

Det er dog undtagelsen fra reglen, for når folk stiller spørgsmålet kan du tage Dianabol alene, spørger de normalt os om permanente styrkeforøgelser.

Hvis det er dit mål, så er svaret på dit spørgsmål at stable med mindst et lignende steroid.

Hvis du vil have disse gevinster til at holde fast, er det ligegyldigt, om svaret på spørgsmålet om kan Dianabol tages alene er ja, da du ønsker at bruge andre steroider for den bedste effekt.

Kan jeg køre Dbol i 8 uger eller længere?

Et af de mest almindelige spørgsmål, der bliver stillet af nybegyndere, er kan jeg tage Dbol i 10 uger? Svaret er for en nybegynder er det bedre at starte med en 4 ugers cyklus.

Hvis du tjekker online vil du se, at de fleste cyklusser varer 4 til 6 uger, og selv langtidsbrugere går normalt ikke ud over 8 uger.

Men hvis du stiller spørgsmålet kan jeg køre Dbol i 12 uger er svaret, at det er muligt, men det anbefales ikke.

Dette steroid er sikkert, når det tages i de rigtige doser og i den rigtige cyklus, men hvis du tager det i længere perioder, kan din krop tage et hit.

Så igen, kan du køre Dbol i 10 uger? Ja, men gør det kun, hvis du er erfaren.

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Kan jeg køre Dbol og Anavar sammen?

Kan du tage Dbol sammen med Anavar? Det er et andet spørgsmål, der ofte bliver stillet af nybegyndere, og ja, du kan bruge dem begge, og de er faktisk kompatible.

Anavar er en mild form for anabolske steroid og fantastisk til skæring. Dbol på den anden side er til at få masse, så der er ingen konflikt. Så svaret på spørgsmålet kan du stable Dbol med Anavar er helt sikkert JA!

Nu hvor du kender svaret, hvis du kan tage Dianabol og Anavar sammen er et positivt, undrer du dig sikkert over, hvad cyklusen er?

I ugerne 1 til 12 tager Anavar 40 til 50 mg om dagen i 8 uger og 60 mg testosteron i 12 uger.

Og hvis du spekulerer på, om du kan stable Dianabol og Anavar med denne cyklus, efter de 12 uger er op, skal du tage 100 mg Anavar dagligt med 30 mg Dianabol og 30 mg testosteron hver dag.

Hvis du stadig spekulerer på, om det er sikkert at bruge Dianabol og Anavar sammen? Ja, det kan du, men kun med de doser, der er angivet ovenfor.

Hvis du studerer, hvordan man cykler Dianabol og Anavar, skal du huske på, at den cyklus, der er angivet ovenfor, er for avancerede brugere. Hvis du stadig er ved at vænne dig til begge, skal du sænke doseringen først.

Og hvis du er i bulking og taber kropsfedt, anbefales det. Så for dig og andre kan du helt sikkert stable Dianabol og Anavar, og husk det giver en masse fordele.

Kan du tage Dbol med Winstrol?

Kan du stakke Dbol med Winstrol? Ja du kan stable dem, men sørg for ikke at forlænge cyklusen til mere end 6 uger, hvis du er nybegynder.

Der er ingen enkelt måde at gøre en cyklus på, så hvis du spørger nogen kan du tage Dianabol og Winstrol sammen, vil du få forskellige svar.

Du kan starte med 20 mg Winstrol og 50 mg Dbol i 4 til 6 uger. Før du tager nogen dog bør du lære hvad de er for.

Dbol er, som det er blevet påpeget her, til bulking og opnåelse af masse, mens Winstrol er ideel til forbedring af atletisk præstation og skæring.

Det er derfor, når nogen spørger os, om de kan bruge Dbol-cyklus med Winstrol, forsikrer vi normalt trygt dem, at der ikke er nogen skade, medmindre dit kropssystem tilfældigvis afviser stabling, hvilket er meget, meget sjældent. Så vi kan vejlede dem, fordi de er kompatible og fungerer godt sammen.

For at denne kombination kan give fordele, skal du tage mindst 20 mg Winstrol, og mere avancerede brugere kan vælge 50 mg.

Hvis du studerer, hvordan man tager Dianabol og Winstrol, vil du opdage, at der anvendes forskellige doser.

Det er forståeligt, da bodybuildere og fitnessbuffs har forskellige mål. Udover doseringerne skal du også lære, hvordan du skal cykle Dianabol og Winstrol for at få de bedste resultater.

Kan du køre Dbol og Anadrol sammen?

Kan du stakke Dbol med Anadrol? Det korte svar er, at du kan, men det anbefales ikke.

Hvis du beslutter dig for at bruge begge, skal du starte med lave doser som 50 mg Anadrol og 25 mg Dbol og øge mængden, forudsat at du ikke mærker nogen bivirkninger.

Så kan du tage Dianabol og Anadrol sammen? Ja, men du bør holde dig til en hurtig cyklus, og du skal også lave en PCT.

Men selv hvis du ved, hvordan du tager Dianabol og Anadrol, anbefales det ikke, at du gør det, fordi de udfører lignende funktioner.

Hvis du kombinerer de to, og de er de eneste AAS i din cyklus, bliver det svært at opretholde dine gevinster. Dette betyder ikke, at du ikke kan få gode resultater, kun at det vil være sværere.

En måde at forbedre denne kombination yderligere på er at bruge et testosterontilskud som base. Mens resultaterne kan variere fra person til person, får denne kombination en masse positiv feedback fra brugerne.

Så med andre ord kan du stable Dianabol og Anadrol, men gør det kun, hvis du er villig til at arbejde hårdt for at opretholde dine gevinster og vil bruge en testbase.

Hvad er den bedste sikre juridiske Dianabol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk D-Bal, her er hvorfor:

D-Bal nye kraftfulde formel efterligner alle gevinster af Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy af steroider) uden alle de bivirkninger. Det er den førende, sikkert alternativ til Dianabol. Hvis du ønsker gevinster, du ønsker D-Bal.

De kombinerede et unikt udvalg af ingredienser til at gøre mere end blot at øge styrke og muskelmasse. D-Bal særlige formel hjælper dig på flere væsentlige områder for at styrke OG behandle.

Med D-Bal, er det ikke kun om gevinst; det hjælper dig også med at opretholde. Fordele omfatter:

 • Juridisk Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Sikre naturlige ingredienser
 • Hurtige muskel gevinster
 • Super styrke og udholdenhed
 • Stor fokus og drev
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis for hver 3. Element
 • Gratis verdensomspændende levering
 • Og Absolut ingen nåle eller recepter
D-Bal Dianabol steroid alternative

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Strip kropsfedt
 • Boost Gratis Testosteron

Få din på: besøg D-Bal officielle hjemmeside

Kan jeg stable Dbol med Testosteron?

Ja, det kan du, og det er til det bedste, hvis du lærer at tage Dianabol og testosteron. Der er mange grunde til, at disse to er effektive: For det første er methandrostenolon en ikke-AR-medieret AS eller klasse II, hvilket betyder, at det er synergistisk med en aggressiv klasse I.

For det andet tager testosterontilskud et stykke tid, før virkningerne manifesterer sig, mens methandrostenolon kan mærkes dage efter at have taget det.

Med andre ord er methandrostenolon fantastisk til at kickstarte din cyklus. Hvis du spekulerer på, kan du tage Dbol uden test, ja, men det er bedre, hvis du gør det, fordi udholdenhed og styrke gevinster vil blive realiseret hurtigere.

Kan du tage Dbol med kreatin?

Kan jeg tage Dbol med kreatin? Ja, det kan du, men resultaterne vil ikke være så markante, hvis du kombinerer Dbol med testosteron eller en af de andre tidligere nævnte steroider.

Kreatin er simpelthen et naturligt forekommende stof og reagerer meget lidt med steroider.

Hvis du efter at have lært svaret på spørgsmålet kan jeg tage Dianabol og kreatin sammen beslutter dig for at gå videre alligevel, skal du bruge Dbol i en kort 4 ugers cyklus med injektionspræparater og en postcyklusbehandling.

Kan du tage Dianabol og Clen sammen?

Der er forskellige meninger om dette fra fitnessentusiaster, men det er muligt. Dbol kan bruges til at opbygge masse og muskler, mens clen vil hjælpe med fedttab.

Når det er sagt, hvis du slår op online om stabling stack Dianabol og clenbuterol, vil du finde nogle bekymringer om blodtryk, så tag små doser i løbet af din første cyklus og øg, hvis der ikke er nogen bivirkninger.

Du kan også tage dem skiftevis i løbet af en cyklus.

Clen bruges på forskellige stakke, hvilket vidner om dets alsidighed og pålidelighed, og det er især nyttigt med Dbol, fordi de supplerer hinanden.

Dbol hjælper dig ikke meget, når det kommer til at forbrænde fedt, da fokus er på masseopbygning. Dette rejser spørgsmålet om, hvordan du kan tilføje masse uden at få for meget fedt, og det er her clen hjælper.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Kan du stable Dbol med Tren?

At kombinere Dianabol Trenbolone er en god idé, da de to supplerer hinanden. Disse kan bruges i løbet af en 4-ugers cyklus og i modsætning til andre stakke vil dette ikke påvirke dit blodtryk og vil ikke føre til vandretention.

Tren er næsten lige så udbredt som clen på grund af de mange fordele du kan få. Det er et kraftfuldt steroid, der øger den fysiske styrke. Hvis du ikke er tilfreds med Dbol alene og ønsker at blive stærkere, skal du tage tren.

I modsætning til andre stablingsmuligheder er tren lige så effektiv til bulking som til cutting og er en pålidelig fedtforbrænder.

Ligesom Dbol er dette meget androgen og aromatiserer ikke. På grund af sin styrke skal du dog tage omkring 300 mg til 700 mg om ugen maksimalt for at undgå at chokere dit system.

Længst du kan køre Dbol?

Den gennemsnitlige cykluslængde er 4 til 6 uger, men nogle avancerede brugere går så langt som 7 til 8 uger. Næste er spørgsmålet om hvor lang tid mellem Dianabol cykler, og svaret er, at det afhænger af hvor lang din cyklus var.

Den generelle regel er du tager hvor lang Dianabol cyklus er og inkluderer PCT, og resultatet vil være pausetiden mellem cyklusser.

Så hvis din cyklus løb i 6 uger og din PCT i yderligere 4 uger, så vil din næste cyklus være i 10 uger.

Hvis du er en avanceret bruger og ved, hvordan cyklus Dianabol virker, kan du starte en anden cyklus i en måneds tid, men generelt er det bedre at vente 10 eller 12 uger for at begynde en anden cyklus.

Med hensyn til spørgsmålet om hvordan man Dianabol cyklus kan du bruge nogen af de steroider, der tidligere er diskuteret.

Tag de regelmæssige doser for disse steroider som angivet i pakken eller som kræves af din cyklus og selvfølgelig kombinerer du dette med en ren kost og træning.

Hvis du er ny og ønsker at vide, hvordan man tager en Dianabol-cyklus, skal du starte med 30 mg til 50 mg om dagen og gå på en 4 til 6 ugers cyklus.

For en nybegynder er det meget vigtigt at lære Dianabol hvordan man cykler basics, så du kan undgå bivirkningerne, mens du får de muskler og masse du har brug for.

Kan Dbol bruges sikkert?

Kan Dianabol bruges sikkert? Ja, forudsat at du ikke overdoserer og følger retningslinjerne og sikkerhedsforanstaltningerne som angivet her.

Hvis du er ved godt helbred og ikke tager nogen medicin, ja, så er det sikkert. Er Dianabol en god første cyklus? Ja, og det bruges af fitnessbuffs til at kickstarte deres opbygning.

Når det er sagt, kan der være bivirkninger som væskeophobning, acne, højt blodtryk og gynækomasti, hvis det ikke tages korrekt.

Tag ikke dette, hvis du er allergisk over for dets ingredienser, har kræft, leverskader, nyreskader eller hypertension.

Med hensyn til spørgsmålet kan jeg tage Dianabol om natten, er det ikke tilrådeligt, fordi dette vil holde dig vågen.

Der er blevet sagt en masse negative ting om anabolske steroider, og ofte er det bivirkningerne, der får mediernes opmærksomhed og bliver rapporteret.

Faktum er dog stadig, at alle stoffer og medicin producerer usunde bivirkninger, hvis de ikke tages korrekt.

Bottom line: Er Dianabol godt for en første cyklus, ja det er det, og hvis du tager cyklusserne på det rigtige tidspunkt og med passende pauser får du de ønskede resultater.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anavar steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anvarol, her er hvorfor:

En juridisk alternativ til den anabolske steroid Anavar, Anvarol forbedrer din styrke og energi ved at stimulere fosfokreatin syntese i dit muskelvæv. Ideel til skæring cykler, vil du shred fedt samtidig bevare magert muskelvæv, hvilket giver din krop en super lean og skære udseende. Velegnet til både mænd og kvinder.

Dette Anavar Oxandrolone-alternativ øger dine fosfokreatinniveauer, hvilket hjælper med at skabe ATP hurtigere og giver dig den energi, der er nødvendig for at presse hårdere og længere under din træning.

Anvarol giver dig den løbende energi og eksplosive kraft, du har brug for til at skubbe din træning hårdere og længere, mens du makulerer fedt for en hårdere, skarpere, slankere krop. Fordelene omfatter:

 • Sikker & Juridisk Anavar Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Forbrænde Visceral & subkutane fedt
 • Bevare Lean muskel når skære kalorier
 • Forbedret muskel hårdhed og tæthed
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Anvarol

BEDST FOR:

 • Fremmer Hurtigt fedt tab
 • Øger energiniveauer
 • Bevarer Lean Muscle
 • Post-Workout

Få din på: besøg Anvarol officielle hjemmeside

Har Dbol brug for PCT?

Ja, PCT er påkrævet, fordi Dbol har suppressive egenskaber, der kan påvirke dine andre kropslige funktioner. Heldigvis er det ikke så svært at lære at tage Dianabol PCT, og du har flere muligheder til rådighed.

Hvis du vil vide, hvordan du tager Dianabol og Nolvadex, skal du tage 40 mg hver dag i 2 uger og i uge 3 og 4 reducere doseringen til 20 mg og i uge 5 10 mg.

Hvis du slår op, hvordan du tager Nolvadex efter Dianabol online, vil du finde en række andre kombinationer. Du er velkommen til at prøve dem også, hvis de doser, der er angivet her, ikke fungerer som du vil.

Hvis du vil lære hvordan du tager Dianabol og Proviron kan du tage 50 mg af det i 5 uger med 30 mg Dbol. Doserne kan også justeres når du går på en anden cyklus, men hvis det virker for dig er der ingen grund til at ændre dem.

Dianabol Hvor lang tid tager det at sparke ind?

Vent 4 til 5 dage efter din første dosis, og du vil mærke forskellen. Dit blodtryk kan stige en smule, men den virkelige indikator er stigningen i fysisk styrke.

Efter 4 eller 5 dage vil dine muskler blive større, så du kan løfte flere vægte.

Hvis du vil vide, hvordan man cykler Dianabol for begyndere, skal du tage 30 til 50 mg hver dag og kombinere dette med en testosteronbooster.

Kør cyklusen i 4 til 6 uger, og du vil mærke forskellen, forudsat at du træner på en konsekvent basis og spiser sundt.

At spise sundt betyder ikke at gå på slankekur: det er det stik modsatte, da du skal pakke kalorier ind for at få masse.

Vil Dianabol forbrænde fedt? Der er ingen ingredienser i denne steroid, der forbrænder fedt. Faktisk vil det modsatte ske, da dette er et androgent stof, som øger kropsmassen.

Hvis du ønsker at skære ned på kropsfedt skal du tage Winstrol eller clen med Dbol. Der er mange misforståelser om Dbol, og en af de mest udbredte er, at det er en langt brænder.

Dbol forbrænder ikke fedt og der er ingen grund til at du skal forvente dette. Som det er blevet forklaret ovenfor, bruges dette steroid til bulking up; du kan trods alt ikke opbygge muskler uden masse.

Af denne grund bør du ikke tage denne steroid, hvis dit mål er at skære kropsfedt. Hvis du ønsker at tabe kropsfedt, mens du bruger Dbol, skal du tage clen eller noget lignende.

Den bedste PCT til forebyggelse af Man Boobs

PCT står for ‘Post Cycle Therapy’ og er en proces, der bruges af atleter og bodybuildere, der bruger steroider som en sikkerhedsforanstaltning. I denne artikel vil vi se på, hvad PCT er, hvordan det virker, og hvad dets relation er til gynækomasti.

Hvad er den bedste sikre juridiske Winstrol steroid?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Winsol, her er hvorfor:

Winsol virker som en energibøffer, hvilket gør din træning mere dynamisk og effektiv. Samtidig øger det blodgennemstrømningen til dine muskler. På denne måde producerer din krop mere energi, mens den forbrænder kalorier i fedtvævet. Desuden stimulerer WINSOL lidt produktionen af testosteron, hvilket også er gavnligt for at tabe unødigt fedt.

Winsol er et sikkert og lovligt alternativ til Winstrol (Stanozolol), steroidet, der bruges af bodybuildere og atleter verden over til en virkelig titanisk præstation. Brug det under skærecyklusser for at reducere dit kropsfedt, mens du bevarer magre, jernhårde muskler med øget vaskularitet. Velegnet til både mænd og kvinder.

Kan du huske Daft Punk-sangen ‘Hårdere, bedre, hurtigere, stærkere’? Det er dig på WINSOL. Fordelene omfatter:

 • Sikker og juridisk Winstrol (Stanozolol) Alternativ
 • Bevar Lean Muscle Mass Mens Stripping Fat
 • Ripped konkurrence og strand fysik
 • Rock Hard Defined Muskler
 • Forbedret Vaskularitet
 • Super styrke og udholdenhed
 • Maksimal kraft, hastighed og smidighed
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Winsol cutting steroid alternative

BEDST FOR:

 • Ekstrem styrke
 • Forbedrer præstationsevnen
 • Skulpturerer perfekt fysik
 • Tag sammen med hovedmåltidet

Få din på: besøg WINSOL officielle hjemmeside

Hvordan steroider virker og deres farer

Mens alle anabolske steroider er lidt forskellige i de specifikke detaljer i hvordan de virker, har de stort set de samme tilsigtede virkninger og virker via den samme brede mekanisme.

Normalt bruges steroider til at fremme dannelsen af magert muskelmasse hos bodybuildere og atleter, samtidig med at de forbedrer energi og aggression.

For at gøre dette øger steroiderne det mandlige hormon “testosteron”, ofte ved at binde sig til androgenreceptorerne. Dette overdriver de mandlige karakteristika såsom ansigtsbehåring, aggression og muskeludvikling.

Desværre kan dette dog også have en række uønskede bivirkninger. Mandlig skaldethed er en sådan bivirkning, ligesom dannelsen af akne, svedtendens og søvntab blandt andet er en af disse bivirkninger.

Desuden kan en forøgelse af testosteron også øge østrogenet. Dette skyldes, at kroppen faktisk kan metabolisere overskydende testosteron til østrogen, hvilket forårsager dannelsen af mandlige bryster! Dette kaldes gynækomasti og er blot én måde, hvorpå problemet kan opstå.

Dette bliver endnu værre, når en atlet holder op med at bruge steroider – når de afslutter deres “cyklus”. På dette tidspunkt kan kroppen have tilpasset sig til stigningen i eksogent testosteron ved at ophøre med sin naturlige produktion af testosteron via testiklerne. Resultatet er, at du nu har en alvorlig hormonel ubalance, som måske aldrig retter sig selv.

Hvordan PCT løser problemet

Det er meget vigtigt, at du ikke overvejer at bruge steroider for at fremskynde dine gevinster i gymnastiksalen. Mere alvorlige bivirkninger såsom hjerteproblemer sammen med de juridiske spørgsmål betyder, at risiciene i høj grad opvejer de potentielle fordele.

Hvis du alligevel vælger at gå den vej, bør du i det mindste være forberedt på at støtte dit testosteronniveau efter afslutningen af din cyklus med et PCT-kursus – Post Cycle Therapy.

Hvad består disse så af? To populære kategorier af kosttilskud her er:

 • Aromataseinhibitorer
 • hCG

Aromatasehæmmere er stoffer, der blokerer et bestemt enzym, der er ansvarlig for at nedbryde testosteron til østrogen. Dette kan hjælpe med ikke kun at øge dit frie testosteron naturligt, når du afslutter en cyklus, men også forhindre en pludselig stigning i østrogen.

I mellemtiden er hCG ‘Human Chorionic Gonadotrophin’. Dette stof hjælper med at øge den naturlige produktion af testosteron i testiklerne og forhindrer generelt, at de skrumper (hvilket er en bonus i sig selv!).

Det kan også stærkt anbefales at bruge et naturligt kosttilskud for at fremme den endogene testosteronproduktion. Naturlige testosteronboostere kan være et meget godt valg her, da de fleste af dem er designet specifikt til at forebygge og behandle dannelsen af mandlige bryster – gynækomasti.

Ud over at indeholde testosteronunderstøttende stoffer, understøtter sådanne kosttilskud også en sund leverfunktion og produktion af skjoldbruskkirtel. Derudover indeholder mange stoffer som koffein eller grøn te, som kan øge stofskiftet for at forbrænde overskydende fedt omkring brystområdet.

Clomid til postcyklusbehandling

Clomiphene Citrate, Clomid er almindeligt anvendt som fertilitetshjælp til kvinder. Det er det, der er kendt som en SERM, som er en selektiv østrogenreceptormodulator. Det virker ved at binde østrogenreceptoren og som sådan blokerer denne fra at gøre det samme. Dets virkning binder det til brystvævet, forhindrer østrogen i at binde sig til det og forhindrer derfor et symptom kaldet gynækomasti. Det er ikke lige så effektivt som Nolvadex, men det har visse gavnlige egenskaber i denne henseende.

En anden af dets egenskaber er, at det modvirker enhver negativitet, når det kommer til et feedback loop, som kroppen kan have til østrogen og HPTA. Dette er den hypothalamisk-hypofyse-testiculære akse, som stimulerer LH, et luteiniserende hormon, og FSH, det follikelstimulerende hormon. Begge har til funktion at stimulere frigivelsen af testosteron, hvilket kort sagt betyder, at bodybuildere og atleter, der kommer fra en cyklus og starter en postcyklusbehandling, kan drage fordel af dets egenskaber og funktioner.

Grundlæggende er Clomid et forebyggende middel mod gynækomasti, men det er også et middel, der fremmer naturligt endogent testosteron. Af denne grund sammenlignes det ofte med Nolvadex, som er en anden form for SERM.

Af de to er Nolvadex den stærkere, når det kommer til en mg for mg sammenligning. 150 mg Clomid svarer sammenligningsvis til 20 mg Nolvadex. Imidlertid er 150mg Clomid blevet set til at øge testosteronniveauet betydeligt, ca. 150% af basisværdien. Når det er sagt, behøver en person ikke at tage så meget, da forskning har vist, at så lidt som 50mgs vil give en person nok forbedring og høje nok niveauer af testosteron.

Dan Duchaine Underground Steroid Handbook foreslår at tage 100mg om dagen taget i løbet af en post-cyklus terapi regime, som varer en uge og derefter 50mg per løn per uge. Selv om dette kan underholde mange mennesker i dag, var de fleste mennesker i slutningen af halvfemserne usikre på, hvordan de skulle bruge Clomid. Dette blev anset for at være en af de bedste PCT-rutiner at følge. Det er stærkt antaget, at Dan Duchaine var den første til at introducere dette stof til et samfund, der brugte steroider i deres regimer.

Det har været kendt i nogen tid, at Clomid er sikkert at bruge i langtidsbehandling for alle, der lider af lave testosteronniveauer. Undersøgelser har vist, at dets effektivitet og sikkerhed kan anbefales til brug i en periode på 4 måneder årligt. Det er mest effektivt i løbet af postcyklus, især når brugerne lider af nedsat testosteronniveau.

Mange mennesker bruger Clomid i en periode på omkring tre uger efter cyklus, og den dosis de tager er mellem 100 – 150 mg. Det er blevet observeret, at en højere dosis end dette skaber nogle uønskede følelsesmæssige bivirkninger. Årsagen til dette er naturligvis for meget testosteron i kroppen, meget mere end den egentlig kan klare. Koncentrationen kan let blive afbrudt, og humørsvingninger er meget tydelige, når Clomid bruges aggressivt.

Hvad er den bedste sikre juridiske Deca steroid?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Decaduro, og her er hvorfor:

DecaDuro er et fuldt lovligt og sikkert alternativ til Deca-Durabolin, en af de mest populære bodybuilding steroider gennem tiderne. Dens avancerede anabolske formel øger dramatisk kvælstofretention, proteinsyntese og produktion af røde blodlegemer, hvilket giver dig enorme styrke- og muskelvækster. Det vil endda lindre ømme, ømme led.

DecaDuro hjælper også med at øge kollagensyntesen, hvilket styrker dine sener og ledbånd. Og en styrkelse af disse bindevæv kan virkelig hjælpe med at lindre de nagende ledsmerter, som ofte opleves efter intens, gentagen træning.

DecaDuro er en alsidig hjælper, der superchargerer din træning og giver dig nye niveauer af styrke, ekstreme muskelvækster og en større, slankere og mere kraftfuld fysik.

Fordelene omfatter:

 • Sikker og juridisk Deca Durabolin Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Kæmpe muskel gevinster
 • Hurtig Recovery
 • Bevar Lean Muscle Mens reducere kropsfedt
 • Lindre led- og senesmerter
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
decaduro

BEDSTE FOR:

 • Ekstrem styrke
 • Øger udholdenhed
 • Reducerer restitutionstiden
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Decaduro officielle hjemmeside

Clomid Bivirkninger

En af bivirkningerne ved Clomid, hvis det tages i højere doser på omkring 150 mg om dagen, har at gøre med synet og koncentrationen. Dette særlige problem er blevet observeret af mange mennesker, der bruger Clomid aggressivt. Folk har undersøgt problemet nærmere og opdaget, at de synsproblemer, de oplevede, var almindelige, når de brugte Clomid, og at det er optisk neuropati, hvilket blot er en anden måde at sige “synsproblemer” på. Folk, der bruger kontaktlinser, skal måske også stoppe med at tage Clomid fra deres PCT-rutiner.

Clomid succes

For nylig har Clomid ikke været det mest populære supplement til at tage til post-cyklus rutiner. Dette kan have meget at gøre med synsproblemer samt den følelsesmæssige stress, som det kan skabe hos visse mennesker. Men for de fleste brugere, der ikke lider af disse bivirkninger, så er Clomid lige så godt som Nolvadex, når det kommer til at øge testosteronniveauet, men kun hvis de korrekte doser holdes. Den anbefalede dosis er 150 mg om dagen i en periode på ti dage og derefter nedsættes denne dosis med 50 mg hver tiende dag, indtil kurset er afsluttet, hvilket bør være på dag tredive. Bodybuildere såvel som atleter bruger Clomid på denne måde, idet de holder sig til denne rutine, og har fundet ud af, at deres testosteronniveau er blevet genoprettet til det normale.

Hvad er Tamoxifen Citrate til PCT

Vi taler ofte om steroider og de cyklusser, du kan gøre, men vi diskuterer bestemt ikke PCT nær nok! Nedenfor vil jeg diskutere i detaljer en af de mest kraftfulde PCT-stoffer, og hvordan du kan bruge det til din bedste effekt for at afslutte din cyklus og få dine egne naturlige hormoner tilbage på sporet på super hurtig måde.

Det stof jeg diskuterer? Tamoxifen Citrate. Hvad gør nu dette stof så specielt? Nå til at starte med blokerer det østrogenets handlinger, jeg er sikker på, at vi alle ved, hvad østrogen er nu, men hvis vi ikke gør det, er her en kort oversigt. Østrogen er et kvindeligt hormon. Visse typer brystkræft kræver østrogen for at vokse. Tamoxifencitrat bruges til at behandle mange forskellige typer brystkræft hos mænd og kvinder. Tamoxifencitrat bruges også til at nedsætte en kvindes risiko for at udvikle brystkræft, hvis hun har en høj risiko som f.eks. en familiehistorie med brystkræft i forvejen.

Hvad er den bedste sikre juridiske trenbolon steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Trenorol, her er hvorfor:

Trenorol genskaber de fantastiske androgene virkninger af trenbolon; sandsynligvis den mest alsidige steroid af hele tiden. Forvent enorme muskel gevinster, awesome styrke og magt, fantastisk fysisk konditionering, hurtig heling og alt andet i mellem. Brug det til bulking eller skæring. Uanset hvad du ønsker, Trenorol leverer – hurtigt.

Trenorol gør det muligt for dit muskelvæv at fastholde mere kvælstof, en af byggestenene i protein. Mere kvælstof og mere protein betyder enorme muskelvækster og accelereret fedtforbrænding.

Trenorol er en actionhelt inden for lovlige steroider og har en almægtig slagkraft, der giver råstyrke, ren muskelmasse og udsletter fedt, så du bliver tonet, hård, rippet og klar. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk trenbolon alternativ
 • Mega Muskelmasse
 • Shred Fat Uden at miste masse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
trenorol

BEDST TIL:

 • Mass Muskelvækst
 • Forøgelse af styrke og kraft
 • Komplet konditionering
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Trenorol officielle hjemmeside

Hvornår skal man IKKE bruge Tamoxifen Citrat

Theres nogle indlysende ting, du bør gøre og ikke gøre på Tamoxifen citrat. For eksempel, hvis du er gravid, ville det være idiotisk at tage dette lægemiddel. Det ville skade det ufødte barn (forbindelser til downs syndrom og autisme osv.) En anden ting er, hvis du har en historie med blodpropper, så er det normalt ikke tilrådeligt at bruge dette lægemiddel, især hvis blodpropperne er blevet fundet i dine vener eller dine lunger, eller hvis du også tager en blodfortyndende medicin som warfarin (Coumadin).

Tamoxifen virkninger og fordele

Tamoxifencitrat er et lægemiddel, der har gavnlige anti-østrogeniske egenskaber, som konkurrerende binder sig til østrogenreceptorer, som derfor blokerer østrogenet fra at udøve effekt. Tamoxifencitrat er en effektiv behandling af brystkræft, da mange brystkræftformer reagerer på østrogen, og derfor er tamoxifencitratets evne til at blokere østrogen fra at udøve sin virkning meget velkommen og effektiv. Nolvadex er varemærket for tamoxifencitrat, hvorfor det almindeligvis omtales som Nolvadex, eller kort sagt Nolva.

Jeg kunne blive ved og ved om de positive og negative aspekter ved at bruge dette lægemiddel til kræftformål, men jeg tror dog, at de fleste af jer er her for “PCT” eller postcyklus terapi formål, så jeg vil gå videre til dette aspekt nu.

Hvordan Tamoxifen virker

Hvorfor er det nyttigt for bodybuildere spørger du? Nå, det er simpelt. Aromataseenzymet er i stand til at omdanne mange anabolske androgene steroider til det kvindelige hormon, østrogen. Mens nogle niveauer af østrogen faktisk kan være gavnlige. Ja, det har nogle positive virkninger som f.eks: Sunde knogler, led osv. På trods af dette kan overdrevne niveauer dog medføre uønskede bivirkninger for brugeren, disse bivirkninger er ting som væskeophobning, mulig øget fedtoplagring og selvfølgelig den frygtede gynækomasti. (Mandlige bryster)

Vandretention kan naturligvis medføre et meget mindre defineret udseende for brugeren, da underhudens væsker øges. Det kan også medføre pludselige stigninger i kropsvægt hos brugeren. Forestil dig grundlæggende at have et fuldt lag vand, der dækker din mave/mave, 6 pack’en er ikke længere synlig, du mister definitionen i alle dine muskler, og du ser “fed” eller “oppustet” ud i stedet for muskuløs.

Nu til gynækomasti. Gynækomasti er dannelsen af brystvæv, hvor ømme og/eller oppustede brystvorter er tidlige tegn på udviklingen. Brugen af et anti-østrogen som tamoxifen bør påbegyndes så hurtigt som muligt for at reducere østrogenets virkning, som kan forværre tilstanden. Et antiaromatasepræparat ville være endnu mere effektivt. Hvis det ikke behandles, kan gynækomasti udvikle sig til et punkt, hvor det er grimt og kun kan vendes ved hjælp af kirurgi. Personligt finder jeg, at det ALTID-100% af tiden er brugerens skyld at få det så ekstremt, at det er brugerens skyld. Hvis dine brystvorter begynder at føles oppustede, skal du tage noget nolvadex eller et anti-aromatase, ASAP. Manglende at have disse på hånden eller at tro, at det ikke vil ske for dig, er ingen skyld, men din egen. Jeg har aldrig haft denne bivirkning ud af utallige cyklusser, men gæt hvad? Jeg har altid ting ved hånden bare for en sikkerheds skyld. Jeg har ikke planer om at være idioten med kællingebryster, har du?

En anden grund til at Tamoxifen citrat er et almindeligt valg som et postcyklusbehandling (PCT) lægemiddel for mange er det faktum, at det normalt er effektivt i sine testosteronproducerende virkninger. Nogle kan vælge at inkludere brugen af HCG i løbet af en cyklus for at undgå testikelatrofi, et hormon, der efterligner LH’s handlinger. Dette bruges normalt, når testiklerne er i en langvarig inaktiv tilstand på grund af tung og langvarig suppressiv cyklusbrug.

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

HCG og tamoxifen

Jeg er en stor fan af HCG og anbefaler stærkt at bruge det IGENnem en cyklus, især en lang cyklus. Men under PCT? Ikke en chance. Vi skal huske, at HCG ikke kun vil øge produktionen af testosteron i testiklerne, men også øge hastigheden af aromatisering også. Kombiner dette med det faktum, at tamoxifencitrat kun blokerer østrogenvirkninger, hvis vi ophører med at bruge tamoxifencitrat under HCG-behandlingen, kan vi blive efterladt med høje østrogenniveauer, som hurtigt kan medføre udtalte relaterede bivirkninger for brugeren. Det er derfor klogt først at ophøre med brugen af tamoxifencitrat et par uger efter, at man er ophørt med HCG, så østrogenniveauerne forhåbentlig kan stabilisere sig. Det skal også bemærkes, at HCG ikke vil hjælpe med at genoprette ens naturlige testosteronproduktion efter cyklus, som mange tidligere har troet. På grund af den høje aromatisering, som HCG forårsager, vil det øgede østrogen bebo HPTA og dermed faktisk bremse genopretningen, hvilket naturligvis er noget ingen af os ønsker.

Brugen af tamoxifencitrat som anti-østrogen anbefales normalt kun om nødvendigt. Østrogen menes faktisk at være gavnligt i visse henseender, men når det ligger inden for et tolerabelt niveau. Hvis relaterede bivirkninger bliver bemærket, kan brugen af tamoxifencitrat kontrollere situationen. Mange finder det frugtbart at tage 60 mg den første dag, 40 mg i en uge og derefter 20 mg indtil PCT begynder, viser sig at være frugtbart.

Tamoxifen citrat PCT-protokol

En god protokol til PCT-brug af tamoxifencitrat er at tage 100mg på dag et, 60mg de næste 10 dage, derefter 40mg i en uge og slutter med 20mg i den sidste uge.

Mens brugen af tamoxifencitrat kan være gavnlig i blokering på østrogene virkninger, kan der være behov for en stærkere mulighed, og til dette ville vi se at vælge en anti-aromatase. Mens en østrogenagonist/antagonist som tamoxifencitrat kun blokerer østrogenvirkningerne, virker en anti-aromatase ved at bremse eller standse produktionen af østrogen i første omgang. Dette kan være en mere fordelagtig løsning for dem, der bruger tungere cyklusser, eller dem, der er tilbøjelige til relaterede bivirkninger, da denne metode er meget mere effektiv. Kombinationen af begge typer lægemidler kan være frugtbar ved at ophøre med østrogenvirkninger via begge mekanismer.

Samlet set finder jeg dette et meget nyttigt stof og kan gøre en god afhængighed til din PCT-plan.

Bonus spørgsmål, som jeg foretrækker dette eller clomid?

Man jeg ved ikke hvor mange gange jeg har set denne ene spurgt fik at være over en 1000 nu. Ærlig talt mens de gør “lignende ting” de er begge helt forskellige. Jeg kender en fyr, der tog clomid og han var SICK kunne ikke holde noget i ham i uger. Jeg kender også fyre, der tager nolvadex og siger, at det giver dem hovedpine og er meget barske. Jeg var fint på nolvadex og fint på clomid. Du er nødt til at finde ud af, hvad der virker for dig.

Gør en smule forskning.

Evista (Raloxifene) til din postcyklusbehandling

Vi ved alle, at mange af de i dag almindeligt anvendte steroider aldrig blev designet af forskere til at blive brugt af bodybuildere med henblik på at bære en stor mængde muskler ved lavt kropsfedt. Trenbolon startede som kvægpiller, designet til at tilføje masse til dyr, så de leverede mest bøf og hamburger, når de blev slagtet. DNP var faktisk en ingrediens i dynamit! Nolvadex var en medicin mod brystkræft. Clomid var et fertilitetsmiddel. Insulin blev skabt for at hjælpe folk, der lider af diabetes. Dette er blot nogle få eksempler – der er mange flere eksempler på stoffer, der er skabt til medicinske formål, og som blev brugt af dygtige bodybuildere eller ernæringseksperter til at forbedre sportspræstationer eller fysik. Evista er et lignende interessant lægemiddel. Det er udviklet til brug for kvinder til regulering af kvindelige hormoners østrogenniveauer, men er blevet populært blandt mandlige bodybuildere til at kontrollere deres hormonniveauer, når de kommer ud af en cyklus med anabolske steroider.

Mandlige bodybuildere har brug for postcyklusbehandling (PCT) for at sikre, at deres krops testosteronniveauer ikke falder for hurtigt, men endnu vigtigere for at sikre, at deres ændrede østrogenniveauer ikke stiger for hurtigt. Når de er på en tung cyklus af testosteron og andre AAS, er kroppens testosteronniveau oppe i vejret. Som følge heraf opfordrer kroppens endokrine system kroppen til at producere mere østrogen for at holde trit med de høje testosteronniveauer. Der skal være en balance for at sikre en korrekt cellefunktion. Problemet opstår, når bodybuilderne stopper testosterontilskuddet, som alle steroidcyklusser kræver. Af helbredsmæssige årsager kan man ikke en gang blive “på speederen” for evigt. Efter hver 12- eller 16-ugers cyklus skal bodybuildere holde en pause på 2 til 6 uger for at give deres receptorer mulighed for at forblive friske og deres vitale organer mulighed for at komme sig efter den stress, der er blevet tilføjet dem ved brug af AAS.

Når de kunstigt høje testosteronniveauer pludselig stoppes (ved at vælge et reduceret testosterontilskud eller slet ikke), forbliver østrogenniveauerne høje. Dette fører til et væld af bivirkninger, herunder gynækomasti, en af de letteste bivirkninger at få, og som ofte kræver kirurgi for at blive korrigeret. PCT-medicin som Evista eller Nolvadex arbejder på at reducere østrogenniveauet i blodet for at forhindre disse bivirkninger i at opstå – eller i det mindste holde dem på et minimum.

Evista er relativt nyt på scenen med hensyn til legitim medicinsk brug samt til PCT-formål. Af denne grund er dets langsigtede virkninger, effektivitet eller levedygtighed endnu ikke kendt. Hvad der er kendt er, at som en SERM for dem, der søger PCT-hjælp til at kontrollere østrogenniveauerne, er det en temmelig tilgængelig og meget nyttig forbindelse. De fleste bodybuildere vil vælge Nolvadex til PCT-formål, da det er de facto valget og er langt mere almindeligt anvendt. Men hvis dine muligheder er begrænsede, eller der er en stor prisforskel, kan Evista være et godt alternativ til Nolvadex. Det er endnu ikke kendt, hvilke præcise virkninger – hvis nogen – Evista har på testosteronproduktionen. Man håber, at det også øger T-niveauet i en fysik efter cyklus, men det er endnu ikke blevet bevist.

Hvad er det bedste vægttab supplement med over 190.000 tilfredse kunder?

Vejlig for mænd og kvinder PhenQ er et populært receptfrit alternativ til Phentermine. Det er kompatibelt med både veganske og keto diæter og målretter dit vægttab på 5 forskellige måder. Her er hvordan:

BRÆNDE FEDT

Fremskynde fedtforbrændingsprocessen ved at øge kroppens metaboliske og termogene hastigheder for at afsløre en slank og sexet figur.

STOPPE FEDTPRODUKTIONEN

PhenQ indeholder ingredienser, der faktisk hjælper med at stoppe produktionen af nyt fedt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage på i vægt.

UNDERTRYKKER DIN APPETIT

PhenQ gør kaloriereduktion let ved at dæmpe din appetit og gøre overspisning og sultbegær til en saga blot.

ØGE DIN ENERGI

Genoplad dine batterier med en blanding af energiforstærkende ingredienser, der er designet til at stoppe de energidyk, der forårsages af slankekure.

FORBEDRE DIT HUMØR

At skære kalorier kan få dig til at føle dig gnaven, men PhenQ’s blide humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekure ikke vil tage sin pris på dit humør.

Ved at kombinere alle fordelene ved flere vægttabsprodukter i blot én pille gør PhenQ det ligetil og enkelt at tabe sig og sparer dig for udgifter til flere produkter!

Hvad gør Phenq Superior til andre vægttabsprodukter?

Du vil finde nogle af deres ingredienser i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse kombineret med sin videnskabeligt dokumenterede, hemmelige ingrediens, der har gjort det muligt for dem at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt, der giver dig langt overlegen fedt-busting resultater til andre.

Ved hjælp af den højeste kvalitet, naturlige ingredienser og fremstillet i FDA og GMP godkendte faciliteter i USA og Storbritannien, PhenQ er den ultimative, alt-i-en vægttab pille.

PhenQ weight loss pill

For at støtte deres vægttab rejse, alle kunder modtager gratis downloadbare vejledninger til at hjælpe dem med at spore deres fremskridt, planlægge deres måltider og komme i gang med motion for at maksimere deres resultater.

Start din rejse mod din drømmekrop: besøg PhenQ officielle hjemmeside for at lære mere

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here