Fordele ved Equipoise, bivirkninger og dosering

Equipoise er handelsnavnet for det populære veterinære injicerbare steroid kaldet Boldenone Undecylenate. Det er afledt af testosteron og har stærke anabole og milde androgene egenskaber. På det veterinære område er dette anabole steroid i høj grad kendt for at blive brugt på heste, hvilket havde en fremtrædende effekt på deres appetit, kropsvægt og dyrets generelle disposition. De seneste par år har set en markant stigning i brugerne af dette lægemiddel af de grunde, der diskuteres som nedenfor.

Fordele

Equipoise anses for at være et alsidigt steroid, da det kan blandes og bruges sammen med mange andre forbindelser for at opnå de ønskede resultater. Det er kendt for at opbygge muskelmasse i løbet af steroidcyklussen som ønsket af bodybuilderen. Det giver også muskelstyrke, som er et vigtigt mål for mange professionelle især atleter. Equipoise som nævnt er kendt for at give gradvise, men konsekvente resultater.

Den største fordel ved denne anabolske steroid ses, når den anvendes til længere cyklusser, der fortsætter i ca. 10 uger. I stedet for at tilføje en enorm bulk til musklerne, giver Equipoise et meget glat defineret og et fast udseende til dem. Mange mennesker anvender også Dianabol til bulking formål. Nå, forskning om emnet fortæller, at både Equipoise og Dianabol er næsten ens i struktur, men de resultater, de tilbyder, er helt forskellige fra hinanden.

Funktionering af Equipoise inde i kroppen

Den undecylenate ester, der er til stede i Equipoise, øger i høj grad steroidets aktivitet i kroppen, når den administreres. Naturen af dens anden halvdel, dvs. boldenon, er sådan, at den fører til omdannelse af østrogen i kroppen. Kliniske undersøgelser om aromatisering af steroidet viser imidlertid, at dets evne til at omdanne til østrogen er næsten halvdelen af testosteron.

Det er unødvendigt at sige, at der som følge heraf sker væskeaflejring i vævene, men intensiteten er meget mindre sammenlignet med stærke anabolske steroider som testosteron.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Bivirkninger af Equipoise

Equipoise er kendt for at producere meget milde bivirkninger, hvis nogen. For eksempel er selv væskeophobning, der finder sted i muskelvævet, meget mild. Dette sker hovedsageligt hos de personer, hvis indtagelse af denne steroid er meget høj og er i en meget lang fase i forhold til den foreskrevne varighed. En anden bivirkning, som sådanne personer står over for, omfatter gynækomasti, hvilket betyder forstørrede bryster hos mænd. Dette sker hovedsageligt for personer, der er meget følsomme over for stoffet og har taget Equipoise i meget store mængder i den indledende fase af cyklusen. Men hvis man oplever østrogene virkninger af dette lægemiddel i en længere periode i løbet af steroidcyklussen, kan de kombinere Nolvadex i deres kursus, hvilket vil gøre Equipoise-doseringen mere tolerabel. Hvis bivirkningerne stadig vedvarer, kan anti-aromataseforbindelser som Femara, Aromasin eller Arimidex også tages, men er normalt ikke påkrævet med et lægemiddel er så mildt som Equipoise.

Andre almindelige symptomer på høj Equipoise-dosis er fedtet hud, udvikling af akne, hårtab og øget aggression. Hos kvinder, der indtager dette lægemiddel, har der ikke været nogen åbenlyse rapporter om virilisering, men det er helt sikkert blevet fundet at producere nogle androgene bivirkninger.

Equipoise er kendt for at producere depressiv virkning på niveauet af endogent testosteron i kroppen. Det er således bydende nødvendigt at tage en ordentlig postcyklusbehandling bestående af Clomid, Nolvadex og HCG i slutningen af hver cyklus for at undgå enhver form for “nedbrud”. For at gøre postcyklusbehandlingen effektiv nok, er en ventetid på ca. 3 uger et must.

Nogle mennesker er kendt for at lide af seksuel dysfunktion på grund af dets langvarige misbrug.

Equipoise Dosering

For at opretholde sin stabilitet i blodbanen bør Equipoise administreres i kroppen en gang om ugen. Doseringsmængden for mænd er ca. 400 mg til 600 mg om ugen, hvor det for kvinder bør begrænses til 50 mg til 150 mg om ugen. Det skal forstås, at Equipoise er et mildt steroid, som giver sine brugere langsomme men stabile gevinster. Derfor skal man holde sig til den foreskrevne dosering uden at tage store doser med en intention om at opnå hurtigere resultater.

For at få hurtigere og bedste gevinster i form af muskelstørrelse og styrke kan Equipoise stables med Anadrol eller enhver injicerbar testosteron. Hvis du kombinerer din Equipoise-dosis med en forbindelse højere i androgene egenskaber, løber du meget lavt på risikoen for at lide af alvorlige bivirkninger.

Equipoise kan vise sig at være meget gavnlig, når den bruges i skærecyklusen, da det at blande den med et ikke-aromatiserbart steroid som Winstrol, Halotestin eller trenbolonacetat kan hjælpe med at opnå utrolige gevinster, hvad angår muskelfasthed og tæthed.

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Forsigtighed

Equipoise er ikke en meget god mulighed for atleter, der skal gennemgå detektion i før-konkurrenceperioden af deres spil. Dette er så fordi denne anabolske steroid viser tendenser til at producere påviselige metabolitter i urinen hver efter mange måneder efter dens brug. Dette skyldes hovedsageligt den høje olieopløselighed af den lange kæde af esterificerede injicerbare steroider, en egenskab, der får stoffet til at forblive deponeret i fedtvævet i længere tid.

Former for Equipoise

Equipoise kan købes i form af injektioner, orale piller samt tabletter. Afhængigt af doseringscyklussen og den type steroider, du ville kombinere med det, bør du vide, at hvilken form for Equipoise-administration vil give dig de bedste resultater.

Tilgængelighed

Equipoise er blandt få steroider, som altid forbliver høj på efterspørgsel blandt sine brugere. Det faktum, at det kan kombineres i doseringscyklusen af andre steroider gør det så eftertragtet blandt atleter, bodybuildere og powerlifte. For at købe Equipoise, ville det bedste sted at lede efter være internettet. Sørg for at vælge en betroet online butik med diskrete politikker om forsendelse, genudsendelse og refusioner. For at vide, om webstedet har besøgende eller ej, kan du tjekke dets fora, som vil give dig en rimelig idé om, hvor populært er webstedet bliver brugt. Også hvis webstedet er blandt de 10 bedste websteder på søgemaskinen, bør du vide, at det skal være en ægte eller populær butik.
Den største fordel ved at købe Equipoise fra en online butik er, at det kan købes med eller uden recept.

Hvad er den bedste sikre juridiske Winstrol steroid?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Winsol, her er hvorfor:

Winsol virker som en energibøffer, hvilket gør din træning mere dynamisk og effektiv. Samtidig øger det blodgennemstrømningen til dine muskler. På denne måde producerer din krop mere energi, mens den forbrænder kalorier i fedtvævet. Desuden stimulerer WINSOL lidt produktionen af testosteron, hvilket også er gavnligt for at tabe unødigt fedt.

Winsol er et sikkert og lovligt alternativ til Winstrol (Stanozolol), steroidet, der bruges af bodybuildere og atleter verden over til en virkelig titanisk præstation. Brug det under skærecyklusser for at reducere dit kropsfedt, mens du bevarer magre, jernhårde muskler med øget vaskularitet. Velegnet til både mænd og kvinder.

Kan du huske Daft Punk-sangen ‘Hårdere, bedre, hurtigere, stærkere’? Det er dig på WINSOL. Fordelene omfatter:

 • Sikker og juridisk Winstrol (Stanozolol) Alternativ
 • Bevar Lean Muscle Mass Mens Stripping Fat
 • Ripped konkurrence og strand fysik
 • Rock Hard Defined Muskler
 • Forbedret Vaskularitet
 • Super styrke og udholdenhed
 • Maksimal kraft, hastighed og smidighed
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Winsol cutting steroid alternative

BEDST FOR:

 • Ekstrem styrke
 • Forbedrer præstationsevnen
 • Skulpturerer perfekt fysik
 • Tag sammen med hovedmåltidet

Få din på: besøg WINSOL officielle hjemmeside

Hvordan Equipoise blev skabt

Equipoise blev mønstret til Dianabol, selv om dets 17. kulstof blev fjernet. Oprindeligt var forskernes formål at skabe en injicerbar form af Dianabol, men hvad der skete var, at de udviklede en ny form for anabolske androgene steroider, Equipoise. Denne forbindelse er et testosteronderivat og besidder en dobbeltbinding mellem 1. og 2. kulstofatom. Da Equipoise har dobbeltbindinger, udviser det en mild androgen egenskab. Denne dobbeltbindingsattribut af Equipoise gør det vanskeligt at binde sig til androgenreceptoren, hvilket giver en meget mindre anabolsk virkning som den anden steroid.

Equipoise Tight Muscles Fordele for Bodybuilder

Selv om dette stof fremmer mindre anabolske virkninger, kompenserer det for denne svaghed ved at producere muskelvæv af høj kaliber. Equipoise har evnen til at konvertere til østrogen i et minimalt omfang, især hvis det administreres en anbefalet dosis. Fordi der vil være en minimal effekt af østrogen, så vil vandretention og aflejring af uønskede fedtstoffer ikke være fremtrædende. Det er kendt faktum, at østrogen tillader vand og fedtstoffer i muskelfibrene, så hvis der ingen eller minimale vand- og fedtdepoter er i kroppen, bliver musklerne strammere og fastere. Denne egenskab er en fordel for bodybuildere og atleter, da de kan forvente en hårdere, mere solid og mere definerede kropsmuskler.

Hvad er den bedste sikre juridiske trenbolon steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Trenorol, her er hvorfor:

Trenorol genskaber de fantastiske androgene virkninger af trenbolon; sandsynligvis den mest alsidige steroid af hele tiden. Forvent enorme muskel gevinster, awesome styrke og magt, fantastisk fysisk konditionering, hurtig heling og alt andet i mellem. Brug det til bulking eller skæring. Uanset hvad du ønsker, Trenorol leverer – hurtigt.

Trenorol gør det muligt for dit muskelvæv at fastholde mere kvælstof, en af byggestenene i protein. Mere kvælstof og mere protein betyder enorme muskelvækster og accelereret fedtforbrænding.

Trenorol er en actionhelt inden for lovlige steroider og har en almægtig slagkraft, der giver råstyrke, ren muskelmasse og udsletter fedt, så du bliver tonet, hård, rippet og klar. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk trenbolon alternativ
 • Mega Muskelmasse
 • Shred Fat Uden at miste masse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
trenorol

BEDST TIL:

 • Mass Muskelvækst
 • Forøgelse af styrke og kraft
 • Komplet konditionering
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Trenorol officielle hjemmeside

Styrkefordele på grund af stimulering af produktionen af røde blodlegemer

Equipoise forbedrer også styrken og forlænger kroppens udholdenhed, fordi det stimulerer processen med iltning og produktion af røde blodlegemer i kroppen. De røde blodlegemer eller hæmoglobin spiller en afgørende rolle for at levere tilstrækkelig mængde ilt til de forskellige dele af kroppen. Hvis kroppen får nok ilt, kan den producere mere adenosintrifosfat, som er cellernes vigtigste energikilde. Dette adenosintrifosfatmolekyle er ansvarlig for at kontrollere produktionen og oplagringen af mælkesyre, som forårsager muskelkramper og smerter. Hvis der ikke er mælkesyre i cellerne, kan muskelvævet derfor modstå anstrengende fysiske aktiviteter.

Fordele for appetitten

Denne steroid hævdes at stimulere ens appetit, så en stigning i kropsvægt forventes. Bortset fra dette kan Equipoise forårsage flere bivirkninger hos mænd såsom lav testosteronproduktion, erektil dysfunktion, problemer med spermatogenese og nedsat libido. Disse virkninger kan ikke desto mindre kontrolleres af testosteronstimulerende midler.

Equipoise er karakteriseret som et langsomt virkende steroid, men har en langvarig virkning. Det injiceres gennem musklerne en gang om ugen i en anbefalet dosis på 400 mg til 600 mg. Ved brug af Equipoise må doseringen ikke overstige 600mg. fordi det kan resultere i aftagende udbytte.

Denne anabolske androgene steroid er et reguleret lægemiddel af Controlled Substance Act. Det betyder, at du kun kan købe denne steroid lovligt fra et apotek, hvis du kan fremvise en recept fra en læge. Ellers kan du blive lovligt sanktioneret. Nogle lokale fitnesscentre sælger også Equipoise, men transaktionen foregår som regel under jorden eller på en ulovlig måde, så det er lidt risikabelt. Den bedste måde at købe Equipoise på er gennem onlinebutikker, fordi du nemt kan købe det, selv uden recept. Dine transaktioner foregår bekvemt og privat i dit hjem.

Hvad er den bedste sikre juridiske Dianabol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk D-Bal, her er hvorfor:

D-Bal nye kraftfulde formel efterligner alle gevinster af Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy af steroider) uden alle de bivirkninger. Det er den førende, sikkert alternativ til Dianabol. Hvis du ønsker gevinster, du ønsker D-Bal.

De kombinerede et unikt udvalg af ingredienser til at gøre mere end blot at øge styrke og muskelmasse. D-Bal særlige formel hjælper dig på flere væsentlige områder for at styrke OG behandle.

Med D-Bal, er det ikke kun om gevinst; det hjælper dig også med at opretholde. Fordele omfatter:

 • Juridisk Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Sikre naturlige ingredienser
 • Hurtige muskel gevinster
 • Super styrke og udholdenhed
 • Stor fokus og drev
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis for hver 3. Element
 • Gratis verdensomspændende levering
 • Og Absolut ingen nåle eller recepter
D-Bal Dianabol steroid alternative

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Strip kropsfedt
 • Boost Gratis Testosteron

Få din på: besøg D-Bal officielle hjemmeside

Equipoise Bodybuilding Stack

Equipoise stack stammer fra testosteron, og det leverer betydelig energilagring og et rimeligt mål af androgen hormon. Equipoise step-ups røde blodlegemer udbytte, som forbedrer udholdenhed, som følge af forskydninger i iltforbruget. Det forbedrer også blodgennemstrømningen, hvilket gør det til et populært mærke med konkurrenceberedskab.

Ikke desto mindre er manglen ved dets brug før konkurrence er det inducerer mad cravings i et stort antal individer. På den positive side stimulerer Equipoise minimale østrogenrelaterede bivirkninger. Hastigheden af østrogenkonvertering er 50% i forhold til andre testosteron. De personer, der praktiserer ved hjælp af høje doser eller overfølsomme personer kunne dog støde på negative hormonelle virkninger. Som en fælles forsvarsmanøvre er Nolvadex (Tamoxifen Citrate) en fælles mulighed for at imødegå de negative virkninger af østrogeniske udfordringer. Nolvadex udviser evnen til at undertrykke niveauerne af IGF (Insulin-like-Growth-Factor). IGF er afgørende for muskelvækst.

Mens, Equipoise stack er ikke som en hurtig muskelmasse builder, udvikler det langsomme men konstante fremskridt i højtydende og mejslet muskuløs udvikling. Resultaterne udgør en langsom, uforanderlig tempo. Det kan bruges i længere perioder på mindst 10-12 progressioner. Dette sikrer væsentligt dannet muskuløsitet og reduceret væskeophobning. Da masseforøgelser ikke er resultatet af vandvægt, kan muskelvæksten let opretholdes.

For at opnå optimale fordele fra Equipoise stack, denne super fleksible forstærker smelter effektivt sammen med enhver hormonvariant. Inklusive Equipoise stack 300-400 mg og en oliebaseret injicerbar, som 250 til 500-mg Sustanon eller Testosteron Ethanate udgør en kraftfuld base for at opbygge muskelmasse. Derudover kan muskelopbygning effektivt stables ved hjælp af Anadrol, som svarer til blandt de mest effektive orale steroider fås.

Bivirkningerne fra langvarig brug af Equipoise stack er ret lav, når de indtages i normale doser på 300-400 mg ugentligt. Østrogene kontraindikationer resulterer i de tilfælde, hvorimod modtagelighed for østrogenfølsomhed præsenterer. Anabolske-androgene steroidale bivirkninger kan føre til svage maskuliniserende virkninger, såsom en inflammatorisk sygdom, der involverer hudens talgkirtler, og øge væksten af kropshår fra langvarige eller høje doser. Desuden er Equipoise ikke et acceptabelt alternativ for dopingprøvede atletiske konkurrenter. Det har potentiale til at dukke op som et metabolisk stof i urinen længe efter brug.

Typisk er Equipoise stak doser varierer mellem 300-400 mg ugentligt. Nogle person oplevede øgede fordele fra front-loading. Dette er en metode til at “springe i gang” en steroidcyklus og efterfølgende afsluttet. Strategien kræver 600-800 mg ugentligt i 2 uger og derefter nedtrappe doserne til 300 til 400 mg om ugen i 8-10 uger. Equipoise er et ret sikkert lægemiddel at bruge, så længe doserne holder sig inden for den anbefalede grænse.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anavar steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anvarol, her er hvorfor:

En juridisk alternativ til den anabolske steroid Anavar, Anvarol forbedrer din styrke og energi ved at stimulere fosfokreatin syntese i dit muskelvæv. Ideel til skæring cykler, vil du shred fedt samtidig bevare magert muskelvæv, hvilket giver din krop en super lean og skære udseende. Velegnet til både mænd og kvinder.

Dette Anavar Oxandrolone-alternativ øger dine fosfokreatinniveauer, hvilket hjælper med at skabe ATP hurtigere og giver dig den energi, der er nødvendig for at presse hårdere og længere under din træning.

Anvarol giver dig den løbende energi og eksplosive kraft, du har brug for til at skubbe din træning hårdere og længere, mens du makulerer fedt for en hårdere, skarpere, slankere krop. Fordelene omfatter:

 • Sikker & Juridisk Anavar Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Forbrænde Visceral & subkutane fedt
 • Bevare Lean muskel når skære kalorier
 • Forbedret muskel hårdhed og tæthed
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Anvarol

BEDST FOR:

 • Fremmer Hurtigt fedt tab
 • Øger energiniveauer
 • Bevarer Lean Muscle
 • Post-Workout

Få din på: besøg Anvarol officielle hjemmeside

Equipoise resultater og bivirkninger for mænd

Aktivt kemisk stof: boldenon undecylenat
Handelsbetegnelse:
Equipoise 25, 50 mg/ml
Ganabol 25 mg/ml
Pays 25 mg/ml
Sibolin 25 mg/ml
Boldenon 50 mg/ml
Venobol 25 mg/ml

Det aktive kemiske stof, kaldet boldenon undecylenat, ses sjældent blandt steroider i veterinærmedicin. Den amerikanske EQUIPOISE er bestemt til heste, den colombianske Ganabol til køer, den tyske Venobol til høns, men atleter ignorerer denne ting, hvilket beviser populariteten og brugen i stor skala af dette produkt i Vesten. Vi må indrømme, at disse veterinære produkter har en meget stærk virkning på den menneskelige krop.

EQUIPOISE steroid har en relativt stærk virkning, når det kombineres med svagere androgener. Denne steroid er dog ikke et produkt til hurtig masseforøgelse, styrke og vægt i løbet af kort tid.

EQUIPOISE steroid har en positiv virkning i udvekslingen af stoffer i kroppen. Det betyder, at lægemidlets hovedvirkning er den høje syntese af albumin i muskelcellerne. Som følge heraf er stigningen i kropsvægt langsom, men af god kvalitet. Det forklares ved, at det tilbageholder lidt vand i organismen.

En anden prioritet af produktet er det faktum, at det ikke aromatiserer, hvilket gør det til et effektivt lægemiddel i perioden med træning til konkurrencer. De atleter, der kombinerede EQUIPOISE med injicerbar Winstrol i cyklusen før konkurrencen, var vidne til en øget elasticitet og tæthed af muskler.

Ved en høj kalorieernæring fører denne kombination til stærke stigninger af lige og en hurtig ophobning af kvalitetsmuskler. De fleste sportsfolk rapporterede, at EQUIPOISE-medikamentet forårsagede en stigning i appetitten. Resultater, der blev opnået ved hjælp af dette produkt, bevares normalt efter administrationsperioden.

Desuden intensiverer EQUIPOISE-lægemidlet eritropoeza, der viser sig ved en menneskelig organismes intensive prælukration af erytrocyten. Som følge heraf er bodybuildere vidne til noget, der beskrives som et pumpefænomen.

Den ugentlige dosis for de fleste atleter er 150-300 mg. Den korrekte dosis for de fleste atleter er omkring 50mg af stoffet taget hver 2. dag. Erfarne bodybuildere tager normalt større doser som 50mg/dag for at opnå nogle ekstraordinære resultater.

Mænd har færre problemer med at tage EQUIPOISE. Tegn på væskeophobning er ofte ubetydelige, og øget blodtryk rapporteres i meget få tilfælde. Akne og andre hudproblemer, gynækomasti og øget aggressivitet er også sjældne. “Steroidfeberen”, som alle er bange for, og som er mulig ved administration af veterinære steroider, manifesterer sig sjældent.

Equipoise resultater og bivirkninger for kvinder

Kvinder har også positive resultater med EQUIPOISE. Den anbefalede dosis til en trænet kvinde er 50-100 mg/uge. En sådan brug garanterer en god masseforøgelse uden stærk vandbinding. Større doser kan fremprovokere maskulinitetsfænomener: akne, høj libido og intensiv hårvækst i ansigtet og på benene. Sådanne tilfælde er dog ret sjældne.

De med ubehagelige symptomer skal bruge en mindre dosis af produktet. Følelsen af varme og utilpashed forsvinder efter et par dage. Dette produkt er ikke giftigt for leveren.

Det største problem med EQUIPOISE er den høje pris og dets ulovlige status (stoffet sælges ikke lovligt). Det mest almindelige produkt at købe er Columbian Ganabol. Dens pris er ca. 60$ for en flaske med 10 ml – 500mg aktivt stof(50mg/ml). I øjeblikket er indisk Boldenon (hætteglas på 2 og 10 ml, 50mg/ml) også tilgængeligt i de fleste lande.

Hvad er den bedste sikre juridiske Clenbuterol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Clenbutrol, her er hvorfor:

Clenbuterol replikerer de kraftfulde termogene og præstationsfremmende egenskaber af celeb vægttabsfavorit Clenbuterol: Clenbutrol replikerer de kraftfulde termogene og præstationsfremmende egenskaber af celeb vægttab favorit Clenbuterol. Det brænder fedt og forbedrer kardiovaskulær ydeevne ved at øge ilttransporten, så du kan forme en slank og rippet krop lige så effektivt som den ægte vare.

Når dit stofskifte er i overdrive, bruger din krop lagret fedt til sine energibehov. Du vil forbrænde kalorier og makulere kropsfedt og efterlade rene, ultratynde muskler for en totalt rippet fysik.

Clen øger også iltgennemstrømningen, hvilket giver din kardiovaskulære ydeevne et løft og oplader dine muskler til en længere, mere intens træning.

Clenbuterol giver brændstof til din træning og gør din krop til en fuld tid, fedt sprængning ovn. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk Clenbuterol alternativ
 • Kraftfuld fedtforbrænding
 • Øge Muskel til fedt ratio
 • Bevare Lean muskelmasse
 • Ripped fysik
 • Forbedret ydeevne
 • Forbedret udholdenhed og udholdenhed
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BEDST FOR:

 • Kraftfuld fedtforbrænding
 • Bevar magert muskelvæv
 • Øge energi og udholdenhed
 • Pre Workout

Få din på: besøg clenbuterol officielle hjemmeside

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here