Voordelen van Equipoise, bijwerkingen en dosering

Equipoise is de handelsnaam voor de populaire veterinaire injecteerbare steroïden genaamd Boldenone Undecylenate. Het is afgeleid van testosteron en bezit sterke anabole en milde androgene eigenschappen. Op veterinair gebied is dit anabole steroïde vooral bekend om te worden gebruikt op paarden die prominent effect had op hun eetlust, lichaamsgewicht en over alle dispositie van het dier. De afgelopen jaren hebben gezien een duidelijke stijging van de gebruikers van deze drug om redenen besproken als onder.

Voordelen

Equipoise wordt beschouwd als een veelzijdige steroïde als het kan worden gemengd en gebruikt met vele andere verbindingen om de gewenste resultaten te produceren. Het is bekend voor het opbouwen van spiermassa tijdens de steroïde cyclus zoals gewenst door de bodybuilder. Het maakt ook de spierkracht die is een belangrijk doel voor veel professionals in het bijzonder atleten. Equipoise zoals vermeld is bekend dat geleidelijke maar consistente resultaten te geven.

Het grootste voordeel van deze anabole steroïde is getuige wanneer het wordt gebruikt voor langere cycli blijven voor ongeveer 10 weken. In plaats van het toevoegen van een enorme bulk aan de spieren, Equipoise maakt een zeer glad gedefinieerde en een vaste look aan hen. Veel mensen ook Dianabol in dienst voor bulking doeleinden. Nou, onderzoek over het onderwerp vertelt dat zowel Equipoise en Dianabol zijn bijna vergelijkbaar in structuur, maar de resultaten die zij bieden zijn heel verschillend van de andere.

Werking van Equipoise in het lichaam

De undecylenate ester aanwezig in Equipoise sterk stimuleert de activiteit van de steroïde in het lichaam wanneer toegediend. De aard van de andere helft d.w.z. boldenone is zodanig dat het leidt tot de omzetting van oestrogeen in het lichaam. Klinische studies over aromatisatie van het steroïde tonen echter aan dat zijn vermogen om te zetten in oestrogeen bijna de helft is van dat van testosteron.

Onnodig te zeggen dat als gevolg van dit, vloeistof depositie wel plaatsvinden in de weefsels, maar de intensiteit is veel minder in vergelijking met sterke anabole steroïden zoals de testosteron.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

Bijwerkingen van Equipoise

Equipoise is bekend dat zeer milde bijwerkingen produceren als er. Bijvoorbeeld zelfs waterretentie die plaatsvindt in de spierweefsels is zeer mild. Dit gebeurt voornamelijk bij die individuen van wie de inname van deze steroïde is zeer hoog en is voor een zeer lange fase in vergelijking met de voorgeschreven duur. Een andere bijwerkingen geconfronteerd door dergelijke personen omvat gynaecomastie, wat betekent dat vergrote borsten bij mannen. Dit gebeurt vooral bij mensen die zeer gevoelig voor de drug zijn en Equipoise in zeer hoeveelheden in de beginfase van de cyclus hebben genomen. Echter, als men oestrogene effecten van deze drug voor een langere periode tijdens de steroïde cyclus ervaart, kunnen ze combineren Nolvadex in hun cursus die zal maken Equipoise dosering meer draaglijk. Als de bijwerkingen nog steeds aanhouden, kunnen anti-aromatase verbindingen zoals Femara, Aromasin of Arimidex ook worden genomen, maar is meestal niet nodig met een drug is zo mild als Equipoise.

Andere veel voorkomende symptomen van een hoge dosis Equipoise zijn een vette huid, de ontwikkeling van acne, haaruitval en verhoogde agressie. Bij vrouwen inname van deze drug, zijn er geen duidelijke meldingen van virilization, maar het is zeker gevonden te produceren sommige androgene bijwerkingen.

Equipoise is bekend dat depressieve effect op het niveau op endogene testosteron in het lichaam te produceren. Het is dus noodzakelijk om een goede post-cyclus therapie bestaande uit Clomid, Nolvadex en HCG aan het einde van elke cyclus om te voorkomen dat elke vorm van ‘crash’. Om de post-cyclus therapie effectief genoeg, een wachttijd van ongeveer 3 weken is een must.

Sommige mensen zijn bekend om te lijden aan seksuele disfunctie als gevolg van de langdurige misbruik.

Equipoise Dosering

Om de stabiliteit in de bloedstroom te behouden, moet Equipoise worden toegediend in het lichaam een keer per week. De dosering hoeveelheid voor mannen is ongeveer 400 mg tot 600 mg per week, waar als voor vrouwen het moet worden beperkt tot 50 mg tot 150 mg per week. Het moet worden begrepen dat Equipoise is een milde steroïde die haar gebruikers langzaam maar gestage winsten geeft. Vandaar moet men zich houden aan de voorgeschreven dosering zonder enige drukte van het nemen van grote doses met een intentie van vergadering sneller resultaten.

Om sneller en beste winsten in termen van spier-en sterkte te krijgen, kan Equipoise worden gestapeld met Anadrol of een injecteerbare testosteron. Als u uw Equipoise dosering combineren met een verbinding hoger in androgene eigenschappen, lopen ze u zeer laag op het risico van het lijden van ernstige bijwerkingen.

Equipoise kan blijken te zijn zeer gunstig wanneer gebruikt in de snijden cyclus als het mengen van het met een niet-aromatizable steroïden zoals Winstrol, Halotestin of Trenbolone acetaat kan helpen bereiken ongelooflijke winsten voor zover spier stevigheid en dichtheid is betrokken.

Wat is de beste manier om spiergroei te maximaliseren met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Bulking Stack, hier is waarom:

Het is een uniek product voor bodybuilders. De combinatie van natuurlijke en veilige, maar ongelooflijk effectieve componenten verhoogt je spiergroei tot het ultieme niveau. Het geeft je hardcore spiermassa, superieure kracht en een snelle hersteltijd.

Vier best verkopende, krachtige bulkproducten gecombineerd om de optimale anabole omgeving in uw lichaam te creëren voor een snelle spieropbouw.

Tijd om de kilo’s op te bouwen. Snel. De voordelen zijn onder andere:

 • Betere eiwitsynthese
 • Organische en veilige bestanddelen;
 • Bewezen kwaliteit en effectiviteit
 • Bevestigd door duizenden bodybuilders;
 • Geen verlies van winst na het einde van de cyclus;
 • Geen PCT nodig;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk bulking stack

BESTE VOOR:
– Snelle spiertoename
– Meer kracht
– Vermindering spierpijn
– Afslanken lichaamsvet
– Verhogen vrij testosteron

Krijg je Bulking Stack op: bezoek de officiële website van Bulking Stack

Voorzichtig

Equipoise is niet een zeer goede optie voor atleten die moeten ondergaan opsporing in de pre-contest periode van hun spel. Dit is zo omdat dit anabole steroïde tendensen van het produceren van detecteerbare metabolieten in de urine elke na vele maanden na het gebruik ervan toont. Dit is vooral vanwege de hoge olie oplosbaarheid van de lange keten van veresterde injecteerbare steroïden, een eigenschap die ervoor zorgt dat de drug te blijven gedeponeerd in de vetweefsels voor een langere periode van tijd.

Vormen van Equipoise

Equipoise kan worden gekocht in de vorm van injecties, orale pillen en tabletten. Afhankelijk van de dosering cyclus en het type van steroïden u zou worden combineren met het, moet u weten dat welke vorm van Equipoise administratie u de beste resultaten zal geven.

Beschikbaarheid

Equipoise is een van de weinige steroïden die altijd hoog blijven op de vraag onder haar gebruikers. Het feit dat het kan worden gecombineerd in de dosering cyclus van andere steroïden maakt het zo gewild onder atleten, bodybuilders en power lifters. Om te kopen Equipoise, de beste plaats om te zoeken zou het internet zijn. Zorg ervoor dat u kiest voor een vertrouwde online winkel met een discreet beleid inzake verzending, re-shipping en restituties. Om te weten of de site heeft bezoekers of niet kunt u controleren de forums die zal u een eerlijk idee geven over hoe populair is site wordt gebruikt. Ook als de site is een van de top 10 sites op de zoekmachine, moet u weten dat het moet een echte of een populaire winkel zijn.
Het grootste voordeel van het kopen van Equipoise van een online winkel is dat het kan worden gekocht met of zonder een recept.

Wat is de beste veilige legale Winstrol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Winsol, hier is waarom:

Winsol werkt als een energiebooster, waardoor je training dynamischer en effectiever wordt. Tegelijkertijd verhoogt het de bloedtoevoer naar uw spieren. Op deze manier produceert uw lichaam meer energie terwijl het calorieën in vetweefsel verbrandt. Bovendien stimuleert Winsol lichtjes de productie van testosteron, wat ook gunstig is voor het verliezen van onnodig vet.

Winsol is een veilig en legaal alternatief voor Winstrol (Stanozolol), de steroïde die wereldwijd door bodybuilders en atleten wordt gebruikt voor een werkelijk titanische prestatie. Gebruik het tijdens het snijden cycli om uw lichaamsvet te verminderen met behoud van mager, ijzer-harde spieren met verhoogde vasculariteit. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Herken je dat Daft Punk-liedje ‘Harder, Beter, Sneller, Sterker’ nog? Dat ben jij met Winsol. Voordelen zijn onder andere:

 • Veilig en legaal Winstrol (Stanozolol) alternatief
 • Behoud magere spiermassa terwijl vet wordt verwijderd
 • Ripped wedstrijd & strand lichaamsbouw
 • Keihard gedefinieerde spieren
 • Verbeterde vasculariteit
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Maximale kracht, snelheid en behendigheid
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Winsol cutting steroid alternative

BEST VOOR:

 • ZEER sterk
 • Verbetert de prestaties
 • Beeldhouwen van perfecte fysica
 • Breng de hoofdmaaltijd

Ga verder: bezoek de officiële website van Winsol

Hoe Equipoise werd gemaakt

Equipoise werd patroon naar Dianabol hoewel de 17e koolstof werd verwijderd. Oorspronkelijk, was het doel van de onderzoekers om een injecteerbare vorm van Dianabol te creëren, maar wat gebeurde was zij ontwikkelden een nieuw soort anabole androgene steroïden, Equipoise. Deze verbinding is een testosteronderivaat en bezit een dubbele binding tussen de 1e en 2e koolstofatomen. Aangezien Equipoise dubbele bindingen heeft, vertoont het een milde androgene eigenschap. Deze dubbele binding eigenschap van Equipoise maakt het moeilijk om te binden met de androgeen receptor produceren van een veel minder anabole effecten als de andere steroïde.

Equipoise strakke spieren voordelen voor bodybuilder

Hoewel deze drug minder anabole effecten bevordert, compenseert het aan deze zwakte door het produceren van hoge kaliber spierweefsels. Equipoise heeft de mogelijkheid om te zetten in oestrogeen in een minimale mate, vooral als toegediend een aanbevolen dosis. Omdat er een minimaal effect van oestrogeen, dus waterretentie en afzetting van ongewenste vetten niet prominent zal zijn. Het is bekend dat oestrogeen water en vetten in de spiervezels toelaat, dus als er geen of minimale water- en vetafzettingen in het lichaam zijn, worden de spieren strakker en steviger. Deze eigenschap is een voordeel voor bodybuilders en atleten, aangezien zij een harder, steviger en meer gedefinieerde lichaamsspieren kunnen verwachten.

Wat is de beste veilige legale Trenbolone steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Trenorol, hier is waarom:

Trenorol herschept de geweldige androgene effecten van Trenbolone; waarschijnlijk de meest veelzijdige steroïde van alle tijden. Verwacht immense spier winsten, geweldige kracht en macht, verbazingwekkende fysieke conditioning, snelle genezing en al het andere daar tussenin. Gebruik het voor bulken of snijden. Wat je ook wilt, Trenorol levert – snel.

Trenorol stelt uw spierweefsel in staat om meer stikstof vast te houden, een van de bouwstenen van eiwitten. Meer stikstof en meer proteïne betekent enorme spiertoename en versnelde vetverbranding.

Trenorol is de actieheld onder de legale steroïden en levert een almachtige stoot, rauwe kracht, pure spieren en vernietigend vet, waardoor u gespierd, hard, geript en klaar bent. Voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal trenbolon alternatief
 • Mega Spiermassa
 • Versnipper vet zonder massa te verliezen
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Verbazingwekkende fysieke conditie
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of recepten
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
trenorol

BESTE VOOR:

 • Massale Spieraanwinst
 • Meer kracht en vermogen
 • Volledige conditie
 • Pre-training

Koop de jouwe op: bezoek Trenorol officiële website

Voordelen voor de kracht als gevolg van stimulering van de productie van rode bloedcellen

Equipoise verbetert ook de kracht en verlengt het uithoudingsvermogen van het lichaam omdat het het proces van oxygenatie en de productie van rode bloedcellen in het lichaam stimuleert. De rode bloedcellen of hemoglobine speelt een vitale rol in het leveren van voldoende hoeveelheid zuurstof aan de verschillende delen van het lichaam. Als het lichaam voldoende zuurstof krijgt, kan het meer adenosinetrifosfaat produceren, wat de belangrijkste energiebron van de cellen is. Deze adenosinetrifosfaatmolecule is verantwoordelijk voor het controleren van de productie en opslag van melkzuur dat spierkrampen en pijn veroorzaakt. Als er dus geen melkzuur in de cellen aanwezig is, kunnen de spierweefsels zware fysieke activiteiten weerstaan.

Voordelen voor de eetlust

Deze steroïde wordt beweerd dat het stimuleren van iemands eetlust, dus een toename van het lichaamsgewicht wordt verwacht. Afgezien van dit, kan Equipoise leiden tot verschillende bijwerkingen bij mannen zoals lage testosteron productie, erectiele dysfunctie, problemen in spermatogenese en verminderde libido. Deze effecten zijn echter controleerbaar door testosteron stimulerende middelen.

Equipoise wordt gekenmerkt als een langzaam werkende steroïde, maar heeft een langdurige werking. Het wordt geïnjecteerd via de spieren een keer per week in een aanbevolen dosis van 400 mg tot 600 mg. Bij het gebruik van Equipoise, moet dosering niet meer dan 600 mg. omdat het kan leiden tot afnemende opbrengsten.

Deze anabole androgene steroïde is een gereguleerde drug door de Controlled Substance Act. Dit betekent dat u dit steroïde alleen legaal kunt kopen bij een drogist, als u een recept van een arts kunt overleggen. Anders kun je wettelijk worden gesanctioneerd. Sommige lokale sportscholen verkopen ook Equipoise, maar de transactie wordt meestal gedaan ondergronds of op een illegale manier, dus het is een beetje riskant. De beste manier om Equipoise te kopen is via online winkels, omdat je gemakkelijk kunt kopen, zelfs zonder een recept. Uw transacties zijn gemakkelijk en privé gedaan in uw huis.

Wat is de beste veilige legale Dianabol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk D-Bal, hier is waarom:

D-Bal’s nieuwe krachtige formule bootst alle winsten van Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, de grootvader van steroïden) zonder alle bijwerkingen. Het is het toonaangevende, veilige alternatief voor Dianabol. Als je winst wilt, wil je D-Bal.

Ze combineerden een unieke selectie van ingrediënten om meer te doen dan alleen kracht en spiermassa te vergroten. De speciale formule van D-Bal helpt u op verschillende essentiële gebieden om kracht te geven EN te behandelen.

Met D-Bal, gaat het niet alleen om de winst; het helpt u ook om het vol te houden. Voordelen omvatten:

 • Wettelijk Dianabol (Methandrostenolone) Alternatief
 • Veilige natuurlijke ingrediënten
 • Snelle Spiergroei
 • Super Kracht En Uithoudingsvermogen
 • Grote Focus En Drive
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis voor elk 3e artikel
 • Gratis wereldwijde levering
 • En absoluut geen naalden of voorschriften
D-Bal Dianabol steroid alternative

BESTE VOOR:

 • Snelle spiertoename
 • Verhoging van kracht
 • Vermindering van spierpijn
 • Afslanken van lichaamsvet
 • Verbetering van vrij testosteron

Krijg de jouwe op: bezoek de officiële website van D-Bal

Equipoise Bodybuilding Stack

Equipoise stack is afgeleid van testosteron, en het levert aanzienlijke energie-opslag en een eerlijke maatregel van androgene hormoon. Equipoise step-ups rode bloedcellen opbrengst die uithoudingsvermogen verbetert, als gevolg van verschuivingen in het zuurstofverbruik. Het verbetert ook de bloedstroom, waardoor het een populair merk met competitie bereidheid.

Niettemin, de tekortkoming van het gebruik ervan voorafgaand aan de wedstrijd is het induceert voedsel hunkeren naar in een groot aantal individuen. Aan de positieve kant, stimuleert Equipoise minuscule oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen. De snelheid van oestrogeen conversie is 50% in vergelijking met andere testosteron. De personen die praktijk met behulp van hoge doseringen of overgevoelige individuen kunnen, echter, geconfronteerd met nadelige hormonale effecten. Als een gemeenschappelijke verdediging manoeuvre, Nolvadex (Tamoxifen Citraat) is een gemeenschappelijke optie om de nadelige effecten van oestrogene uitdagingen tegen te gaan. Nolvadex vertoont de eigenschap om de niveaus van IGF (Insuline-achtige-GroeiFactor) te onderdrukken. IGF is cruciaal voor spiergroei.

Terwijl, Equipoise stack is niet als een snelle spiermassa bouwer, het ontwikkelt langzaam maar constante vooruitgang in hoge prestaties en gebeiteld gespierde ontwikkeling. De resultaten vormen een traag, onveranderlijk tempo. Het kan gedurende langere perioden van ten minste 10-12 progressies worden gebruikt. Dit verzekert aanzienlijk gevormde gespierdheid en verminderde waterretentie. Aangezien de toename van de massa niet het gevolg is van het watergewicht, kan de spiergroei gemakkelijk worden gehandhaafd.

Om optimale voordelen van Equipoise stack te verkrijgen, versmelt deze super flexibele versterker effectief met elke hormoonvariant. Met inbegrip van Equipoise stack 300-400 mg en een olie-gebaseerde injecteerbare, zoals 250 tot 500 mg Sustanon of Testosteron Ethanaat vormt een krachtige basis voor het opbouwen van spiermassa. Bovendien kan spieropbouw effectief worden gestapeld met behulp van Anadrol, die gelijk is aan een van de meest effectieve orale steroïden verkrijgbaar.

De bijwerkingen van langdurig gebruik van Equipoise stack is vrij laag wanneer ingenomen in normale doses van 300-400 mg per week. Oestrogene contra-indicaties resulteren in die gevallen waarin gevoeligheid voor oestrogeen presenteert. Anabole-androgene steroïden bijwerkingen kunnen leiden tot tenenkrommende masculinizing effecten, zoals een inflammatoire aandoening waarbij de talgklieren van de huid en de groei van lichaamshaar van lange termijn of hoge doseringen te verhogen. Equipoise belichaamt ook geen aanvaardbaar alternatief voor op drugs geteste atletische concurrenten. Het heeft de potentie om oppervlak als een metabolische stof in de urine lang na gebruik.

Typisch, Equipoise stack doseringen varieert tussen 300-400 mg per week. Sommige mensen ervaren meer voordelen van front-loading. Dit is een methode van “sprong beginnen” een steroïde cyclus en vervolgens gesloten. De strategie vereist 600-800 mg per week voor 2 weken en vervolgens taps toelopen de doseringen tot 300 tot 400 mg per week voor 8-10 weken. Equipoise is een vrij veilig geneesmiddel te gebruiken, zolang de doses binnen de aanbevolen limiet te houden.

Wat is de beste veilige legale Anavar steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Anvarol, hier is waarom:

Een legaal alternatief voor het anabole steroïde Anavar. Anvarol verbetert je kracht en energie door de synthese van fosfocreatine in je spierweefsel te stimuleren. Ideaal voor cutting-cycli, je zult vet versnipperen met behoud van magere spieren, waardoor je lichaam een super slanke en gesneden look krijgt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dit Anavar Oxandrolon alternatief verhoogt je fosfocreatine niveaus, helpt om ATP sneller aan te maken en geeft je de energie die nodig is om harder en langer te werken tijdens je workouts.

Anvarol geeft u de continue energie en explosieve kracht die u nodig heeft om uw trainingen harder en langer te laten duren, terwijl vet wordt versnipperd voor een harder, scherper en slanker lichaam. De voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal alternatief voor Anavar
 • Explosieve kracht en sterkte
 • Verbrand buik- en onderhuids vet
 • Behoud magere spieren bij caloriebeperking
 • Verbeterde spierhardheid en -dichtheid
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Anvarol

BESTE VOOR:

 • bevordert snel vetverlies
 • verhoogt energieniveau
 • houdt magere spieren
 • na de training

Geef het op: Bezoek de officiële website van Anvarol

Equipoise resultaten en bijwerkingen voor mannen

Werkzame chemische stof: boldenone undecylenate
Handelsbenaming:
Equipoise 25, 50 mg/ml
Ganabol 25 mg/ml
Pays 25 mg/ml
Sibolin 25 mg/ml
Boldenon 50 mg/ml
Venobol 25 mg/ml

De werkzame chemische stof, genaamd boldenone undecylenate, is zelden gezien onder steroïden in de diergeneeskunde. Het Amerikaanse EQUIPOISE is bestemd voor paarden, het Colombiaanse Ganabol voor koeien, het Duitse Venobol voor kippen, maar atleten negeren dit, wat de populariteit en het gebruik op grote schaal van dit product in het Westen bewijst. We moeten toegeven dat deze veterinaire producten een zeer sterk effect hebben op het menselijk lichaam.

EQUIPOISE steroïden hebben een relatief sterke werking wanneer ze gecombineerd worden met zwakkere androgenen. Dit steroïd is echter geen product voor een snelle toename van massa, kracht en gewicht in een korte periode.

EQUIPOISE steroïde heeft een positieve werking bij de uitwisseling van stoffen in het lichaam. Dit betekent dat de belangrijkste werking van het geneesmiddel de hoge synthese van albumine in de spiercellen is. Als gevolg hiervan is de toename van het lichaamsgewicht langzaam, maar van goede kwaliteit. Dit wordt verklaard door het feit dat het weinig water in het organisme vasthoudt.

Een andere prioriteit van het product is het feit dat het niet aromatiseert, waardoor het een efficiënt middel is in de periode van training voor wedstrijden. De atleten die EQUIPOISE combineerden met injecteerbare Winstrol in de pre-competitie cyclus, waren getuige van een verhoogde elasticiteit en dichtheid van de spieren.

Bij een hoge calorische alimentatie leidt deze combinatie tot een sterke toename van het rechte stuk en een snelle opbouw van kwaliteitsspieren. De meeste sporters meldden dat het middel EQUIPOISE een toename van de eetlust veroorzaakte. Resultaten die met behulp van dit middel werden bereikt, blijven meestal na de toedieningsperiode behouden.

Bovendien intensiveert het EQUIPOISE middel de eritropoeza die blijkt uit de intensieve prelucratie van de erytrocyten door een menselijk organisme. Als gevolg hiervan zijn bodybuilders getuige van iets dat wordt omschreven als een pompfenomeen.

De wekelijkse dosis voor de meeste atleten bedraagt 150-300mg. De juiste dosis voor de meeste atleten is ongeveer 50 mg van het geneesmiddel dat om de 2 dagen wordt ingenomen. Ervaren bodybuilders nemen meestal grotere doses zoals 50mg/dag om buitengewone resultaten te bereiken.

Mannen hebben minder problemen met het innemen van EQUIPOISE. Waterretentieverschijnselen zijn vaak onbeduidend, en een verhoogde bloeddruk wordt in zeer weinig gevallen gemeld. Acne en andere huidproblemen, gynaecomastie, en verhoogde agressiviteit zijn ook zeldzaam. “De steroïdenkoorts” waar iedereen bang voor is en die mogelijk is bij toediening van de veterinaire steroïden, komt zelden voor.

Resultaten en bijwerkingen van Equipoise bij vrouwen

Ook vrouwen hebben positieve resultaten met EQUIPOISE. De aanbevolen dosis voor een getrainde vrouw is 50-100 mg/week. Een dergelijk gebruik garandeert een goede massatoename zonder sterke waterretentie. Grotere doses kunnen de mannelijkheidsverschijnselen uitlokken: acne, hoog libido, en intensieve haargroei op gezicht en benen. Dergelijke gevallen zijn echter vrij zeldzaam.

Degenen met onaangename verschijnselen moeten een kleinere dosis van het product gebruiken. Het gevoel van warmte en onbehaaglijkheid verdwijnen na enkele dagen. Dit product is niet giftig voor de lever.

Het grootste probleem van EQUIPOISE is de hoge prijs en de illegale status (het middel wordt niet legaal verkocht). Het meest gebruikelijke product om te kopen is Columbian Ganabol. De prijs is ongeveer 60$ voor een flesje van 10 ml – 500mg actieve stof (50mg/ml). Momenteel is het Indiase Boldenon (flesjes van 2 en 10 ml, 50mg/ml) ook verkrijgbaar in de meeste landen.

Wat is de beste veilige legale Clenbuterol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Clenbutrol, hier is waarom:

Clenbutrol repliceert de krachtige thermogene en prestatieverhogende eigenschappen van celeb gewichtsverlies favoriet Clenbuterol. Het verbrandt vet en verbetert de cardiovasculaire prestaties door het zuurstoftransport te verhogen, zodat u een slank en geript lichaam net zo effectief als het echte werk kunt beeldhouwen.

Met uw stofwisseling in overdrive, gebruikt uw lichaam opgeslagen vet voor zijn energiebehoeften. U verbrandt calorieën en versnippert lichaamsvet, waarbij u pure, ultragladde spieren achterlaat voor een volledig geript lichaam.

Clen verhoogt ook de zuurstoftoevoer, waardoor uw cardiovasculaire prestaties een boost en het opladen van je spieren voor een langere, meer intense training.

Clenbuterol brandstoffen uw trainingen en verandert uw lichaam in een full-time, vet blasting oven. Voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal Clenbuterol-alternatief
 • Krachtige vetverbranding
 • Verhoog Spier-Vet Verhouding
 • Behoud mager spiermassa
 • Ripped lichaamsbouw
 • Verbeterde prestaties
 • Verbeterd uithoudingsvermogen
 • Geen naalden of recepten
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BESTE VOOR:

 • Krachtige vetverbranding
 • Behoud van magere spieren
 • Vergroot energie en uithoudingsvermogen
 • Pre-Workout

Krijg de jouwe op: bezoek de officiële website van Clenbutrol

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here