Dianabol Post Cycle Therapie: Dosering, lengte van de cyclus, enz

Deze gids beantwoordt veelgestelde vragen over Dianabol, de lengte van de cyclus, Post Cycle Therapy en hoe je het gebruikt.

Kun je alleen Dbol nemen?

Kan ik alleen Dbol nemen? Dat is een veelgestelde vraag en het korte antwoord is ja, dat kan, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Werkt Dbol alleen cyclus?

Ja, maar je moet begrijpen dat terwijl het antwoord op de vraag of je Dbol alleen kunt nemen ja is, er beperkingen zijn.

Als je op een Dbol alleen cyclus gaat zul je kracht en massa winnen, en kun je de resultaten van Dianabol vanaf de eerste paar dagen voelen! Ja, je zult het verschil heel snel merken.

Als je de juiste voeding, dieet en doe de juiste trainingen is er geen twijfel dat je kracht zal een boost te krijgen. Maar weet ook dat het nemen van Dbol op zijn eigen zal u enige winst, de winsten zal duren alleen voor die cyclus. Zodra de cyclus eindigt kunt u uw winsten verliezen.

Dat is waarom zelfs als we JA zeggen tegen de nieuwelingen vragen “kan ik Dbol alleen gebruiken?” het niet aan te raden is en je bent beter af stapelen met andere steroïden.

Dus dbol alleen cyclus is niet ideaal voor bodybuilders en gewichtheffers, het is ideaal voor atleten.

Als je een balspeler, een power lifter of iets ertussenin en vragen kunt u Dbol gebruiken op zijn eigen het antwoord is ja, je kunt het gebruiken en je zal aanzienlijk winnen in het uithoudingsvermogen en kracht afdelingen.

Maar je wordt geadviseerd om te stacken met Trenbolone, Testosteron etc.

Maar als je een atleet vraagt als Dianabol worden genomen op zijn eigen – u zal zeker krijgen sterke voordelen, zelfs als je niet een andere steroïde stapelen.

Bijvoorbeeld, als je in een wedstrijd, gaan op een 6 weekse cyclus voorafgaand kan geven u een duidelijk voordeel.

In feite als er een gelegenheid waar je een toename van de massa en kracht nodig hebt, een Dbol alleen cyclus zal doen.

Dat is echter de uitzondering op de regel, want als mensen vragen de vraag kunt u Dianabol nemen door zelf ze meestal vragen ons voor permanente kracht winsten.

Als dat is uw doel dan het antwoord op uw vraag is om te stapelen met ten minste een soortgelijke steroïde.

Als u wilt dat die winsten te houden, maakt het niet uit als het antwoord op de vraag van kan Dianabol worden genomen alleen ja is, zoals u zult willen gebruiken andere steroïden voor het beste effect.

Kan ik Dbol draaien voor 8 weken of langer?

Een van de meest voorkomende vragen die worden gesteld door nieuwelingen is kan ik Dbol nemen voor 10 weken? Het antwoord is voor een beginner dat het beter is om met een cyclus van 4 weken te beginnen.

Als je online kijkt zul je zien dat de meeste cycli 4 tot 6 weken duren, en zelfs langdurige gebruikers gaan meestal niet verder dan 8 weken.

Maar als je de vraag stelt of ik Dbol 12 weken kan gebruiken, is het antwoord: het is mogelijk, maar niet aan te raden.

Deze steroïde is veilig wanneer genomen in de juiste doses en in de juiste cyclus, maar als je het voor langere perioden je lichaam zou kunnen nemen een hit.

Dus nogmaals, kun je Dbol 10 weken lang gebruiken? Ja, maar doe dat alleen als je ervaren bent.

Wat is de beste manier om spiergroei te maximaliseren met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Bulking Stack, hier is waarom:

Het is een uniek product voor bodybuilders. De combinatie van natuurlijke en veilige, maar ongelooflijk effectieve componenten verhoogt je spiergroei tot het ultieme niveau. Het geeft je hardcore spiermassa, superieure kracht en een snelle hersteltijd.

Vier best verkopende, krachtige bulkproducten gecombineerd om de optimale anabole omgeving in uw lichaam te creëren voor een snelle spieropbouw.

Tijd om de kilo’s op te bouwen. Snel. De voordelen zijn onder andere:

 • Betere eiwitsynthese
 • Organische en veilige bestanddelen;
 • Bewezen kwaliteit en effectiviteit
 • Bevestigd door duizenden bodybuilders;
 • Geen verlies van winst na het einde van de cyclus;
 • Geen PCT nodig;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk bulking stack

BESTE VOOR:
– Snelle spiertoename
– Meer kracht
– Vermindering spierpijn
– Afslanken lichaamsvet
– Verhogen vrij testosteron

Krijg je Bulking Stack op: bezoek de officiële website van Bulking Stack

Kan ik Dbol en Anavar samen gebruiken?

Kun je Dbol samen met Anavar gebruiken? Dat is een andere vraag die vaak gesteld wordt door nieuwelingen en ja, je kunt ze allebei gebruiken en ze zijn eigenlijk compatibel.

Anavar is een milde vorm van anabole steroïden en zeer geschikt voor cutting. Dbol daarentegen is om massa te kweken, dus er is geen conflict. Het antwoord op de vraag of je Dbol met Anavar kunt stapelen is dus volmondig JA!

Nu je weet dat het antwoord op de vraag of je Dianabol en Anavar samen kunt nemen positief is, vraag je je waarschijnlijk af wat de cyclus is?

Voor de weken 1 tot 12 neem je Anavar 40 tot 50 mg per dag gedurende 8 weken en 60 mg testosteron gedurende 12 weken.

En als je je afvraagt kunt u stapelen Dianabol en Anavar met deze cyclus, na de 12 weken is up, 100 mg van Anavar dagelijks met 30 mg van Dianabol en 30 mg van testosteron elke dag nemen.

Als u zich nog steeds afvraagt of het gebruik van Dianabol en Anavar samen veilig is? Ja je kunt, maar alleen met de doseringen hierboven gegeven.

Als u bestudeert hoe te cyclus Dianabol en Anavar in gedachten houden dat de cyclus hierboven gegeven is voor gevorderde gebruikers. Als u nog steeds wennen aan beide, lager de dosering eerst.

En als je in bulking en het verliezen van lichaamsvet, is het aanbevolen. Dus voor u en anderen kunt u zeker stapelen Dianabol en Anavar, en vergeet niet dat het biedt een heleboel voordelen.

Kun je Dbol met Winstrol nemen?

Kun je Dbol met Winstrol stapelen? Ja, je kunt ze stapelen, maar zorg ervoor dat je de cyclus niet uitbreidt tot meer dan 6 weken als je een beginner bent.

Er is geen eenduidige manier om een cyclus te doen , dus als je iemand vraagt of je Dianabol en Winstrol samen kunt nemen, zul je verschillende antwoorden krijgen.

Je kunt beginnen met 20 mg Winstrol en 50 mg Dbol voor 4 tot 6 weken. Voordat je echter iets neemt, moet je leren waar ze voor dienen.

Dbol, zoals hier al is gezegd, is voor bulking en het verkrijgen van massa, terwijl Winstrol is ideaal voor het verbeteren van atletische prestaties en snijden.

Daarom, als iemand ons vraagt of ze Dbol cyclus met Winstrol kunnen gebruiken, verzekeren we hen meestal vol vertrouwen dat er geen kwaad in zit, tenzij je lichaamssysteem toevallig het stapelen afkeurt, wat zeer, zeer zeldzaam is. Dus we kunnen hen begeleiden omdat ze compatibel zijn en goed samenwerken.

Voor deze combinatie te produceren voordelen moet u ten minste 20 mg Winstrol nemen en meer geavanceerde gebruikers kunnen kiezen voor 50 mg.

Als u bestuderen hoe te nemen Dianabol en Winstrol je gaat om te vinden dat verschillende doseringen worden gebruikt.

Dat is begrijpelijk als bodybuilders en fitness buffs hebben verschillende doelen. Afgezien van de doseringen moet je ook leren hoe je Dianabol en Winstrol cyclus om de beste resultaten te krijgen.

Kun je Dbol en Anadrol samen gebruiken?

Kun je Dbol stapelen met Anadrol? Het korte antwoord is dat dat kan, maar het is niet aan te raden.

Als je besluit beide te gebruiken, begin dan met lage doseringen zoals 50 mg Anadrol en 25 mg Dbol, en verhoog de hoeveelheid mits je geen bijwerkingen voelt.

Dus kun je Dianabol en Anadrol samen nemen? Ja, maar je moet je houden aan een snelle cyclus, en je zult ook een PCT moeten doen.

Maar zelfs als je weet hoe je Dianabol en Anadrol te nemen is het niet aan te raden u dit doet omdat ze soortgelijke functies uitvoeren.

Als je de twee combineert en ze zijn de enige AAS in je cyclus gaat het moeilijk worden om je winsten te behouden. Dit betekent niet dat je niet kunt krijgen goede resultaten, alleen dat het moeilijker zal zijn.

Een manier om verder te verbeteren deze combinatie is het gebruik van een testosteron supplement als basis. Hoewel de resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon, krijgt deze combinatie veel positieve feedback van gebruikers.

Dus met andere woorden, je kunt Dianabol en Anadrol stapelen, maar doe dit alleen als je bereid bent om hard te werken om je winsten te behouden en een testbasis zult gebruiken.

Wat is de beste veilige legale Dianabol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk D-Bal, hier is waarom:

D-Bal’s nieuwe krachtige formule bootst alle winsten van Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, de grootvader van steroïden) zonder alle bijwerkingen. Het is het toonaangevende, veilige alternatief voor Dianabol. Als je winst wilt, wil je D-Bal.

Ze combineerden een unieke selectie van ingrediënten om meer te doen dan alleen kracht en spiermassa te vergroten. De speciale formule van D-Bal helpt u op verschillende essentiële gebieden om kracht te geven EN te behandelen.

Met D-Bal, gaat het niet alleen om de winst; het helpt u ook om het vol te houden. Voordelen omvatten:

 • Wettelijk Dianabol (Methandrostenolone) Alternatief
 • Veilige natuurlijke ingrediënten
 • Snelle Spiergroei
 • Super Kracht En Uithoudingsvermogen
 • Grote Focus En Drive
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis voor elk 3e artikel
 • Gratis wereldwijde levering
 • En absoluut geen naalden of voorschriften
D-Bal Dianabol steroid alternative

BESTE VOOR:

 • Snelle spiertoename
 • Verhoging van kracht
 • Vermindering van spierpijn
 • Afslanken van lichaamsvet
 • Verbetering van vrij testosteron

Krijg de jouwe op: bezoek de officiële website van D-Bal

Kan ik Dbol stapelen met testosteron?

Ja dat kan, en het is voor het beste als je leert hoe je Dianabol en testosteron moet nemen. Er zijn een heleboel redenen waarom deze twee effectief zijn: ten eerste is methandrostenolone een niet-AR gemedieerde AS of klasse II, wat betekent dat het synergistisch is met een agressieve klasse I.

Ten tweede, testosteron supplementen nemen een tijdje voordat de effecten manifesteren, terwijl methandrostenolone dagen na het nemen ervan kan worden gevoeld.

Met andere woorden, methandrostenolone is geweldig voor kick start uw cyclus. Als je je afvraagt, kun je Dbol nemen zonder test, ja, maar het is beter als je dat doet, omdat uithoudingsvermogen en kracht winsten sneller gerealiseerd zullen worden.

Kun je Dbol met creatine nemen?

Kan ik Dbol met creatine nemen? Ja, dat kan, maar de resultaten zullen niet zo significant zijn als je Dbol combineert met testosteron of een van de andere steroïden die eerder genoemd zijn.

Creatine is gewoon een natuurlijk voorkomende stof en reageert heel weinig met steroïden.

Als na het leren van het antwoord op de vraag kan ik nemen Dianabol en creatine samen u besluit om door te gaan toch, Dbol gebruiken in een korte 4 weken cyclus met injectables en een post-cyclus therapie.

Kun je Dianabol en Clen samen nemen?

Er is een verschil van mening over dit van fitness enthousiastelingen, maar het is mogelijk. Dbol kan worden gebruikt voor het opbouwen van massa en spieren, terwijl clen zal helpen bij vetverlies.

Dat gezegd hebbende, als je online over stacking stacking Dianabol en clenbuterol opzoekt, ga je enkele zorgen over de bloeddruk vinden, dus neem kleine doseringen tijdens je eerste cyclus en verhoog als er geen bijwerkingen zijn.

U kunt ze ook afwisselend nemen tijdens een cyclus.

Clen wordt op verschillende stacks gebruikt, wat getuigt van zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid, en het is vooral nuttig met Dbol omdat ze elkaar aanvullen.

Dbol helpt je niet veel als het gaat om het verbranden van vet, omdat de nadruk ligt op de opbouw van massa. Dit roept de vraag op hoe je massa kunt toevoegen zonder al te veel vet te kweken, en dat is waar clen helpt.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

Kun je Dbol stapelen met Tren?

De combinatie van Dianabol en Trenbolon is een goed idee, omdat de twee elkaar aanvullen. Deze kunnen worden gebruikt tijdens een 4 weekse cyclus en in tegenstelling tot andere stacks dit is niet van plan om invloed op uw bloeddruk en zal niet leiden tot het vasthouden van water.

Tren is bijna net zo veel gebruikt als clen vanwege de vele voordelen die je kunt krijgen. Het is een krachtige steroïde die de fysieke kracht verhoogt. Als je niet tevreden bent met Dbol alleen en sterker wilt worden, neem dan tren.

In tegenstelling tot andere stacking-opties is tren net zo effectief voor bulking als voor cutting en is het een betrouwbare vetverbrander.

Net als Dbol is dit zeer androgeen en aromatiseert het niet. Vanwege de potentie moet je echter ongeveer 300 mg tot 700 mg per week maximaal nemen om te voorkomen dat je systeem wordt geschokt.

Langste u kunt draaien Dbol?

De gemiddelde cyclus lengte is 4 tot 6 weken, maar sommige geavanceerde gebruikers gaan zo ver 7 tot 8 weken. Vervolgens is de vraag hoe lang tussen Dianabol cycli, en het antwoord is dat het afhangt van hoe lang uw cyclus was.

De algemene regel is u nemen hoe lang Dianabol cyclus is en omvatten de PCT, en het resultaat zal de pauze tijd tussen cycli.

Dus als uw cyclus liep voor 6 weken en uw PCT voor een andere 4 weken, dan is uw volgende cyclus zal worden in 10 weken.

Als u een geavanceerde gebruiker bent en weet hoe cyclus Dianabol werkt kunt u beginnen met een andere cyclus in een maand tijd, maar over het algemeen is het beter om te wachten 10 of 12 weken om te beginnen met een andere cyclus.

Met betrekking tot de vraag hoe te Dianabol cyclus kunt u gebruik maken van een van de steroïden eerder besproken.

Neem de reguliere doseringen voor die steroïden zoals aangegeven in de verpakking of zoals vereist door uw cyclus en natuurlijk, dit combineren met een schone voeding en trainingen.

Als je nieuw bent en wilt weten hoe je een Dianabol cyclus te nemen, beginnen met 30 mg tot 50 mg per dag en ga op een 4 tot 6 weken cyclus.

Voor een beginner is het zeer belangrijk om te leren de Dianabol hoe te cyclus basics, zodat u kunt voorkomen dat de bijwerkingen terwijl het krijgen van de spieren en massa die u nodig hebt.

Kan Dbol veilig worden gebruikt?

Kan Dianabol veilig worden gebruikt? Ja, mits je niet overdoseren en volg de richtlijnen en veiligheidsmaatregelen zoals hier aangegeven.

Als je in goede gezondheid bent en geen medicijnen neemt, ja dan is het veilig. Is Dianabol een goede eerste cyclus? Ja en het wordt gebruikt door fitness buffs om jumpstart hun opbouw.

Dat gezegd zijnde kunnen er bijwerkingen zoals het vasthouden van water, acne, hoge bloeddruk en gynaecomastie als niet goed genomen.

Neem dit niet als u allergisch bent voor de ingrediënten, kanker, leverschade, nierbeschadiging of hoge bloeddruk heeft.

Met betrekking tot de vraag kan ik Dianabol ‘s nachts nemen, het is niet aan te raden omdat dit je wakker houdt.

Er is veel negatiefs gezegd over anabole steroïden, en vaak zijn het de bijwerkingen die de media-aandacht krijgen en worden gemeld.

Feit blijft echter dat alle drugs en medicijnen ongezonde bijwerkingen hebben als ze niet goed worden ingenomen.

Bottom line: is Dianabol goed voor een eerste cyclus, ja het is en als je de cycli op het juiste moment en met de juiste pauzes zult u de gewenste resultaten te krijgen.

Wat is de beste veilige legale Anavar steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Anvarol, hier is waarom:

Een legaal alternatief voor het anabole steroïde Anavar. Anvarol verbetert je kracht en energie door de synthese van fosfocreatine in je spierweefsel te stimuleren. Ideaal voor cutting-cycli, je zult vet versnipperen met behoud van magere spieren, waardoor je lichaam een super slanke en gesneden look krijgt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dit Anavar Oxandrolon alternatief verhoogt je fosfocreatine niveaus, helpt om ATP sneller aan te maken en geeft je de energie die nodig is om harder en langer te werken tijdens je workouts.

Anvarol geeft u de continue energie en explosieve kracht die u nodig heeft om uw trainingen harder en langer te laten duren, terwijl vet wordt versnipperd voor een harder, scherper en slanker lichaam. De voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal alternatief voor Anavar
 • Explosieve kracht en sterkte
 • Verbrand buik- en onderhuids vet
 • Behoud magere spieren bij caloriebeperking
 • Verbeterde spierhardheid en -dichtheid
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Anvarol

BESTE VOOR:

 • bevordert snel vetverlies
 • verhoogt energieniveau
 • houdt magere spieren
 • na de training

Geef het op: Bezoek de officiële website van Anvarol

Heeft Dbol PCT nodig?

Ja, PCT is vereist omdat Dbol heeft onderdrukkende eigenschappen die van invloed kunnen zijn op uw andere lichaamsfuncties. Gelukkig is leren hoe je Dianabol PCT moet nemen niet zo moeilijk en je hebt verschillende opties beschikbaar.

Als je wilt weten hoe je Dianabol en Nolvadex moet nemen, neem dan elke dag 40 mg gedurende 2 weken en in week 3 en 4 verlaag je de dosering tot 20 mg en in week 5, 10 mg.

Als je online opzoekt hoe je Nolvadex na Dianabol moet nemen, zul je een aantal andere combinaties vinden. Voel je vrij om die ook te proberen als de hier gegeven doseringen niet werken zoals je wilt.

Als je wilt leren hoe je Dianabol en Proviron te nemen kunt u 50 mg van het nemen voor 5 weken met 30 mg van Dbol. De doses kunnen ook worden aangepast wanneer je op een andere cyclus, maar als het werkt voor u is er geen reden om ze te veranderen.

Dianabol hoe lang duurt het om Kick In?

Wacht 4 tot 5 dagen na je eerste dosering en je zult het verschil voelen. Je bloeddruk kan iets omhoog gaan, maar de echte indicator is de toename in fysieke kracht.

Na 4 of 5 dagen uw spieren gaan om groter te worden, zodat u meer gewichten te heffen.

Als u wilt weten hoe te cyclus Dianabol voor beginners, neem 30 tot 50 mg elke dag en combineer dit met een testosteron booster.

Voer de cyclus voor 4 tot 6 weken en je zult het verschil voelen op voorwaarde dat u uit te werken op een consistente basis en eet gezond.

Gezond eten betekent niet op dieet gaan: het is precies het tegenovergestelde als je moet pakken in de calorieën om massa te krijgen.

Zal Dianabol vet verbranden? Er zijn geen ingrediënten in deze steroïde die vet verbrandt. In feite is het tegenovergestelde gaat gebeuren als dit is een androgene drug die lichaamsmassa verhoogt.

Als je wilt om te bezuinigen op lichaamsvet moet je Winstrol of clen nemen met Dbol. Er zijn veel misvattingen over Dbol en een van de meest wijdverbreide is dat het een ver-brander is.

Dbol verbrandt geen vet en er is geen reden waarom je dit zou moeten verwachten. Zoals hierboven al is uitgelegd, wordt dit steroid gebruikt om op te bouwen; je kunt immers geen spieren opbouwen zonder massa.

Daarom moet je dit steroid niet nemen als je lichaamsvet wilt verliezen. Als je lichaamsvet wilt verliezen terwijl je Dbol gebruikt, neem dan clen of iets dat daar op lijkt.

De beste PCT voor het voorkomen van man borsten

PCT staat voor ‘Post Cycle Therapy’ en is een proces dat gebruikt wordt door atleten en bodybuilders die steroïden gebruiken als voorzorgsmaatregel. In dit artikel bekijken we wat PCT is, hoe het werkt, en wat de relatie is met gynaecomastie.

Wat is de beste veilige legale Winstrol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Winsol, hier is waarom:

Winsol werkt als een energiebooster, waardoor je training dynamischer en effectiever wordt. Tegelijkertijd verhoogt het de bloedtoevoer naar uw spieren. Op deze manier produceert uw lichaam meer energie terwijl het calorieën in vetweefsel verbrandt. Bovendien stimuleert Winsol lichtjes de productie van testosteron, wat ook gunstig is voor het verliezen van onnodig vet.

Winsol is een veilig en legaal alternatief voor Winstrol (Stanozolol), de steroïde die wereldwijd door bodybuilders en atleten wordt gebruikt voor een werkelijk titanische prestatie. Gebruik het tijdens het snijden cycli om uw lichaamsvet te verminderen met behoud van mager, ijzer-harde spieren met verhoogde vasculariteit. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Herken je dat Daft Punk-liedje ‘Harder, Beter, Sneller, Sterker’ nog? Dat ben jij met Winsol. Voordelen zijn onder andere:

 • Veilig en legaal Winstrol (Stanozolol) alternatief
 • Behoud magere spiermassa terwijl vet wordt verwijderd
 • Ripped wedstrijd & strand lichaamsbouw
 • Keihard gedefinieerde spieren
 • Verbeterde vasculariteit
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Maximale kracht, snelheid en behendigheid
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Winsol cutting steroid alternative

BEST VOOR:

 • ZEER sterk
 • Verbetert de prestaties
 • Beeldhouwen van perfecte fysica
 • Breng de hoofdmaaltijd

Ga verder: bezoek de officiële website van Winsol

Hoe steroïden werken en hun gevaren

Hoewel alle anabole steroïden enigszins verschillen in de specifieke manier waarop ze werken, hebben ze grotendeels dezelfde beoogde effecten en werken ze via hetzelfde brede mechanisme.

Gewoonlijk worden steroïden gebruikt om de vorming van vetvrije spiermassa bij bodybuilders en atleten aan te moedigen, terwijl ze tegelijkertijd de energie en agressie verhogen.

Om dit te doen, verhogen steroïden het mannelijke hormoon ‘testosteron’, vaak door zich te binden aan de androgeenreceptoren. Hierdoor worden de mannelijke kenmerken zoals gezichtsbeharing, agressie en spierontwikkeling overdreven.

Helaas kan dit echter ook een aantal ongewenste bijwerkingen hebben. Mannelijke kaalheid is zo’n bijwerking, net als de vorming van acne, zweten en slaapverlies, naast andere dingen.

Bovendien kan het verhogen van testosteron ook oestrogeen doen toenemen. Dit komt omdat het lichaam overtollig testosteron kan omzetten in oestrogeen, waardoor mannelijke borsten ontstaan! Dit wordt gynaecomastie genoemd en is slechts één manier waarop het probleem zich kan voordoen.

Dit wordt nog erger wanneer een atleet stopt met het gebruik van steroïden – wanneer ze hun ‘cyclus’ beëindigen. Op dat moment kan het lichaam zich aan de toename van exogeen testosteron hebben aangepast door de natuurlijke productie van testosteron via de teelballen stop te zetten. Het resultaat is dat je nu een ernstige hormonale onevenwichtigheid hebt die zichzelf misschien nooit meer corrigeert.

Hoe PCT het probleem oplost

Het is heel belangrijk dat je niet overweegt steroïden te gebruiken om je gains in de sportschool te versnellen. Ernstigere bijwerkingen zoals hartproblemen, samen met de juridische problemen, betekenen dat de risico’s zwaarder wegen dan de potentiële voordelen.

Niettemin, als u ervoor kiest om te gaan langs die route, moet u ten minste bereid zijn om uw testosteron niveaus te ondersteunen nadat u klaar bent met uw cyclus met een cursus van PCT – Post Cycle Therapy.

Dus wat doen deze bestaan uit? Twee populaire categorieën van supplementen hier zijn:

 • Aromatase Inhibitors
 • hCG

Aromataseremmers zijn verbindingen die een bepaald enzym blokkeren dat verantwoordelijk is voor het afbreken van testosteron in oestrogeen. Dit kan helpen om niet alleen je vrije testosteron op natuurlijke wijze te verhogen nadat je een cyclus hebt voltooid, maar ook om een plotselinge toename van oestrogeen te voorkomen.

Ondertussen is hCG ‘Human Chorionic Gonadotrophin’. Deze stof helpt de natuurlijke productie van testosteron in de testikels te bevorderen en voorkomt in het algemeen dat ze krimpen (wat op zich al een bonus is!).

Ook sterk aanbevolen is het gebruik van een natuurlijk supplement om de endogene productie van testosteron te stimuleren. Natuurlijke testosteron boosters kunnen hier een zeer goede keuze zijn, omdat de meeste van hen speciaal ontworpen zijn om de vorming van mannelijke borsten – gynaecomastie – te voorkomen en te behandelen.

Dergelijke supplementen bevatten niet alleen testosteronondersteunende stoffen, maar ondersteunen ook een gezonde leverfunctie en de schildklierproductie. Bovendien bevatten veel supplementen stoffen zoals cafeïne of groene thee, die de stofwisseling kunnen verhogen om overtollig vet rond de borststreek te verbranden.

Clomid voor post-cyclus therapie

Clomifeencitraat, Clomid, wordt algemeen gebruikt als vruchtbaarheidsmiddel voor vrouwen. Het is wat bekend staat als een SERM, wat een selectieve oestrogeen receptor modulator is. Het werkt door de oestrogeenreceptor te binden en blokkeert als zodanig deze van hetzelfde te doen. Het bindt zich aan het borstweefsel, voorkomt dat oestrogeen zich eraan bindt en voorkomt zo een symptoom dat gynaecomastie wordt genoemd. Het is niet zo effectief als Nolvadex, maar het heeft in dit opzicht wel bepaalde gunstige eigenschappen.

Een andere van zijn eigenschappen is dat het elke negativiteit tegengaat als het gaat om een terugkoppellus die het lichaam kan hebben naar oestrogeen en HPTA. Dit is de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as die LH, een luteïniserend hormoon, en FSH, het follikelstimulerend hormoon, stimuleert. De functie van beide is het stimuleren van de afgifte van testosteron, wat in het kort betekent dat body-builders en atleten, die komen uit een cyclus en het starten van een post-cyclus therapie, kunnen profiteren van de eigenschappen en functies.

In wezen is Clomid een preventief geneesmiddel tegen gynaecomastie, maar het is ook een middel dat het natuurlijke endogene testosteron bevordert. Om deze reden wordt het vaak vergeleken met Nolvadex, een andere vorm van SERM.

Van de twee is Nolvadex het sterkst als het gaat om een mg voor mg vergelijking. 150 mg Clomid in vergelijking is gelijk aan 20 mg Nolvadex. Echter, 150mg van Clomid is gezien om testosteron niveaus aanzienlijk te verhogen, ongeveer 150% van de basislijn waarde. Met dat gezegd, zou een persoon niet moeten nemen deze veel als onderzoek heeft aangetoond dat zo weinig als 50mgs een persoon genoeg verbetering en hoog genoeg niveaus van testosteron zal geven.

De Dan Duchaine Underground Steroid Handbook suggereert het nemen van 100mg per dag genomen tijdens een post-cyclus therapie regime dat duurt een week en vervolgens 50mg per loon per week. Hoewel dit veel mensen vandaag de dag kan amuseren, wisten de meeste mensen eind jaren negentig niet hoe ze Clomid moesten gebruiken. Dit werd beschouwd als een van de beste PCT-routines om te volgen. Er wordt sterk aangenomen dat Dan Duchaine de eerste was die deze verbinding introduceerde in een gemeenschap die steroïden gebruikte in hun regimes.

Het is al enige tijd bekend dat Clomid veilig te gebruiken is bij een langdurige behandeling voor iedereen die lijdt aan een laag testosterongehalte. Studies hebben aangetoond dat de efficiëntie en de veiligheid kan worden aanbevolen voor gebruik gedurende een periode van 4 maanden per jaar. Het is het meest effectief tijdens de periode na de cyclus, vooral wanneer gebruikers last hebben van verlaagde testosteronspiegels.

Veel mensen gebruiken Clomid voor een periode van ongeveer drie weken na de cyclus, en de dosis die zij nemen is tussen 100 – 150 mg. Het is waargenomen dat een hogere dosis dan dit leidt tot een aantal ongewenste emotionele bijwerkingen. De reden hiervoor is uiteraard een teveel aan testosteron in het lichaam, veel meer dan het eigenlijk aankan. Concentratie kan gemakkelijk worden onderbroken en stemmingswisselingen zijn zeer duidelijk wanneer Clomid agressief wordt gebruikt.

Wat is de beste veilige legale Deca steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Decaduro, hier is waarom:

DecaDuro is een volledig legaal en veilig alternatief voor Deca-Durabolin, een van de populairste bodybuildingsteroïden aller tijden. De geavanceerde anabole formule verhoogt drastisch de stikstofretentie, eiwitsynthese en de productie van rode bloedcellen, waardoor u enorme kracht en spiertoename krijgt. Het verzacht zelfs pijnlijke, pijnlijke gewrichten.

DecaDuro helpt ook de collageensynthese te verhogen, wat uw pezen en ligamenten versterkt. En het versterken van deze bindweefsels kan echt helpen om die zeurende gewrichtsklachten te verzachten die vaak voorkomen bij intensieve, herhaalde trainingen.

De DecaDuro is een manusje-van-alles en zorgt ervoor dat uw workouts een superboost krijgen, waardoor u nieuwe krachtniveaus, extreme spiertoename en een groter, slanker en krachtiger fysiek krijgt.

Voordelen zijn onder andere:

 • Veilig en legaal Deca Durabolin Alternatief
 • Explosieve kracht en sterkte
 • Enorme Spier Aanwinsten
 • Snel Herstel
 • Behoud van magere spieren en vermindering van lichaamsvet
 • Verlicht gewrichts- en peespijn
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
decaduro

BESTE VOOR:

 • Extreme kracht
 • Verhoging van uithoudingsvermogen
 • Vermindert Hersteltijd
 • Pre-training

Koop het bij: bezoek de Decaduro officiële website

Clomid bijwerkingen

Een van de bijwerkingen van Clomid, indien genomen in hogere doses van ongeveer 150 mg per dag, heeft te maken met het gezichtsvermogen en het scherpstellen. Dit specifieke probleem is waargenomen door veel mensen die Clomid agressief gebruiken. Mensen hebben zich in het probleem verdiept en ontdekten dat de gezichtsproblemen die zij ondervonden, veel voorkwamen bij het gebruik van Clomid en dat het optische neuropathie is, wat gewoon een andere manier is om te zeggen ‘gezichtsproblemen’. Mensen die contactlenzen dragen moeten misschien ook stoppen met het gebruik van Clomid in hun PCT routines.

Clomid succes

De laatste tijd is Clomid niet meer het meest populaire supplement om te nemen voor post-cyclus routines. Dit kan veel te maken hebben met zichtproblemen en de emotionele stress die het bij bepaalde mensen kan veroorzaken. Echter, voor de meerderheid van de gebruikers die geen last hebben van deze bijwerkingen, dan is Clomid is net zo goed als Nolvadex als het gaat om het verhogen van testosteron niveaus, maar alleen als de juiste doses worden aangehouden. De aanbevolen dosering is 150 mg per dag gedurende een periode van tien dagen, waarna dit elke tien dagen met 50 mg wordt verlaagd totdat de kuur wordt beëindigd, wat op dag dertig zou moeten zijn. Bodybuilders en atleten gebruiken Clomid op deze manier, houden zich aan deze routine en hebben ontdekt dat hun testosteronspiegel weer normaal is geworden.

Wat is Tamoxifen Citraat voor PCT

We hebben het vaak over steroïden en de cycli die je kunt doen, maar we bespreken PCT zeker niet vaak genoeg! Hieronder ga ik in detail een van de krachtigste PCT medicijnen bespreken en hoe je het zo goed mogelijk kunt gebruiken om je cyclus te beëindigen en je eigen natuurlijke hormonen supersnel weer op de rails te krijgen.

Het medicijn waar ik het over heb? Tamoxifen Citraat. Wat maakt dit medicijn zo speciaal? Om te beginnen blokkeert het de werking van oestrogeen. We weten nu vast wel wat oestrogeen is, maar als dat niet zo is, volgt hier een kort overzicht. Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon. Bepaalde vormen van borstkanker hebben oestrogeen nodig om te groeien. Tamoxifencitraat wordt gebruikt om veel verschillende soorten borstkanker bij mannen en vrouwen te behandelen. Tamoxifencitraat wordt ook gebruikt om de kans van een vrouw op borstkanker te verkleinen als zij een hoog risico loopt, bijvoorbeeld door een familiegeschiedenis met borstkanker.

Wat is de beste veilige legale Trenbolone steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Trenorol, hier is waarom:

Trenorol herschept de geweldige androgene effecten van Trenbolone; waarschijnlijk de meest veelzijdige steroïde van alle tijden. Verwacht immense spier winsten, geweldige kracht en macht, verbazingwekkende fysieke conditioning, snelle genezing en al het andere daar tussenin. Gebruik het voor bulken of snijden. Wat je ook wilt, Trenorol levert – snel.

Trenorol stelt uw spierweefsel in staat om meer stikstof vast te houden, een van de bouwstenen van eiwitten. Meer stikstof en meer proteïne betekent enorme spiertoename en versnelde vetverbranding.

Trenorol is de actieheld onder de legale steroïden en levert een almachtige stoot, rauwe kracht, pure spieren en vernietigend vet, waardoor u gespierd, hard, geript en klaar bent. Voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal trenbolon alternatief
 • Mega Spiermassa
 • Versnipper vet zonder massa te verliezen
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Verbazingwekkende fysieke conditie
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of recepten
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
trenorol

BESTE VOOR:

 • Massale Spieraanwinst
 • Meer kracht en vermogen
 • Volledige conditie
 • Pre-training

Koop de jouwe op: bezoek Trenorol officiële website

Wanneer mag u Tamoxifen Citraat NIET gebruiken

Er zijn een aantal duidelijke dingen die u wel en niet moet doen met Tamoxifen citraat. Bijvoorbeeld, als u zwanger bent, zou het idioot zijn om dit medicijn te nemen. Het zou schadelijk zijn voor de ongeboren baby (links naar down syndroom en autisme etc.) Een ander ding is als u een geschiedenis van bloedstolsels heeft, dan is het gebruik van dit geneesmiddel meestal niet aan te raden, vooral als de stolsels zijn gevonden in uw aderen of longen, of als u ook een bloedverdunner zoals warfarine (Coumadin) neemt.

Effecten en voordelen van Tamoxifen

Tamoxifencitraat is een geneesmiddel met gunstige anti-oestrogene eigenschappen, dat zich op concurrerende wijze bindt aan oestrogeenreceptoren, waardoor het effect van oestrogeen wordt geblokkeerd. Tamoxifencitraat is een effectieve behandeling voor borstkanker, omdat veel borstkankers op oestrogeen reageren en tamoxifencitraat dus de werking van oestrogeen kan blokkeren, wat zeer welkom en effectief is. Nolvadex is de merknaam van tamoxifencitraat, dus het wordt meestal aangeduid als Nolvadex, of kortweg Nolva.

Ik kan nog wel even doorgaan over de positieve en negatieve kanten van het gebruik van dit middel tegen kanker, maar ik denk dat de meesten van jullie hier zijn voor “PCT” of post cycle therapy doeleinden, dus ik zal het nu over dat aspect hebben.

Hoe Tamoxifen werkt

Waarom is het nuttig voor bodybuilders vraag je je af? Nou, dat is simpel. Het aromatase enzym is in staat veel anabole androgene steroïden om te zetten in het vrouwelijke hormoon, oestrogeen. Terwijl sommige niveaus van oestrogeen eigenlijk gunstig kunnen zijn. Ja, het heeft een aantal positieve effecten, zoals: Gezonde botten, gewrichten, enz. Ondanks dit, echter, buitensporige niveaus kunnen brengen over ongewenste bijwerkingen voor de gebruiker, deze bijwerkingen zijn dingen zoals het vasthouden van water, mogelijk verhoogde vet opslag, en natuurlijk, de gevreesde gynaecomastie. (Man tieten)

Het vasthouden van water kan natuurlijk leiden tot een veel minder gedefinieerd uiterlijk van de gebruiker, omdat het onderhuidse vocht toeneemt. Het kan ook leiden tot een plotselinge toename van het lichaamsgewicht van de gebruiker. Stel je voor dat een volle laag water je buik/borst bedekt, dat je sixpack niet meer zichtbaar is, dat je definitie in al je spieren verliest en dat je er “dik” of “gezwollen” uitziet in plaats van gespierd.

Nu Gynaecomastie. Gynaecomastie is de vorming van borstweefsel, met pijnlijke en/of gezwollen tepels als vroege tekenen van de ontwikkeling ervan. Er moet zo snel mogelijk worden begonnen met het gebruik van een anti-oestrogeen zoals tamoxifen om de effecten van oestrogeen, die de aandoening kunnen verergeren, te verminderen. Een anti-aromatase zou nog doeltreffender zijn. Als gynaecomastie onbehandeld blijft, kan het zich ontwikkelen tot een ontsierend verschijnsel dat alleen met chirurgie kan worden teruggedrongen. Persoonlijk vind ik dat het ALTIJD-100% van de tijd- de schuld van de gebruiker is om het zo ver te laten komen. Als je tepels gezwollen beginnen aan te voelen, neem dan ASAP wat nolvadex of een anti-aromatase. Als je die niet bij de hand hebt of denkt dat het je niet zal overkomen, is dat je eigen schuld. Ik heb deze bijwerking nog nooit gehad van mijn ontelbare cyclussen, maar weet je wat? Ik heb altijd dingen bij de hand voor het geval dat. Ik ben niet van plan om de idioot met de tieten te zijn, jij wel?

Een andere reden waarom Tamoxifen citraat voor velen een gebruikelijke keuze is als medicijn voor post-cyclustherapie (PCT) is het feit dat het meestal effectief is in zijn testosteron producerende effecten. Sommigen kunnen ervoor kiezen om het gebruik van HCG tijdens een cyclus op te nemen om atrofie van de testikels te voorkomen, een hormoon dat de acties van LH nabootst. Dit wordt meestal gebruikt wanneer de testes in een langdurige inactieve toestand zijn als gevolg van zware en langdurige onderdrukkende cyclus gebruik.

Waarom zou je moeten proberen je testosteronspiegel te verhogen voor gewichtsverlies, vetvrije spieren, levensenergie en libidodoelen?

Testosteron. Het is de peetvader van de mannelijke hormonen en de oorsprong van alle anabole steroïden. Testoprime is gemaakt voor mannen die meer energie willen, sneller spieren willen opbouwen, hun humeur willen verbeteren of gewoon hun libido een boost willen geven, en wel hierom:

Het is gemaakt met de focus op wat mannen echt belangrijk vinden: zich jong en vol energie voelen.

TestoPrime gaat over het leven van je beste leven, ongeacht je leeftijd, door het optimaliseren van je testosterongehalte. Voordelen zijn onder andere:

 Geoptimaliseerd metabolisme om de thermogenese te helpen verhogen en op zijn beurt ongewenst vet te helpen verbranden als een brander voor boter

➤ Verhoogde fysieke en mentale energie zodat u het maximale uit elke dag kunt halen

 Verhoogde motivatie en uithoudingsvermogen waardoor het voelt alsof je weer in de twintig bent

➤ Verbeterde zin in seks zonder te snel moe te worden

Verbrandt lichaamsvet tot 16%

Vermindert stress tot 71,6%

Vergroot de spiermassa met tot 138,7%

Verbetert uithoudingsvermogen tot 92,2%

Zet vet om in energie met tot 12%

Iedere bestelling wordt geleverd met onze levenslange garantie zonder vragen

Waarom TestoPrime boven een ander product?

We begrijpen dat er andere producten op de markt zijn die beweren een gezond testosterongehalte te helpen ondersteunen. 

Maar vaak zijn deze producten overdreven met hun beweringen en bieden ze niet de noodzakelijke doseringen van de juiste ingrediënten om het werk goed te doen.

TestoPrime is speciaal samengesteld met hoogwaardige, klinisch onderzochte natuurlijke ingrediënten die van over de hele wereld zijn geoogst – vaak op afgelegen, moeilijk bereikbare plaatsen – om u de beste kans te bieden op spieropbouw, verbranding van ongewenst vet en een natuurlijk verhoogd libido.

Zij bieden ook de beste garantie op de markt, terwijl veel anderen niet eens een garantie bieden-waardoor je je afvraagt of ze wel echt achter hun eigen product staan.

We weten TestoPrime’s ingrediënten werken. 

TestoPrime geeft u de mogelijkheid om te genieten van de eindeloze voordelen van meer beschikbaar testosteron

Geef je voordeel op: Bezoek de officiële website van TestoPrime voor meer informatie

HCG en Tamoxifen

Ik ben een grote fan van HCG en raad ten zeerste aan om het te gebruiken TIJDENS een cyclus, vooral een lange cyclus. Maar tijdens PCT? Geen kans. We moeten niet vergeten dat HCG niet alleen de productie van testosteron in de testikels zal verhogen, maar ook de snelheid van aromatiseren zal verhogen. Combineer dit met het feit dat tamoxifencitraat alleen oestrogeene effecten blokkeert, als we het gebruik van tamoxifencitraat tijdens de HCG-behandeling staken, kunnen we achterblijven met hoge oestrogeenniveaus die snel uitgesproken gerelateerde bijwerkingen bij de gebruiker kunnen veroorzaken. Daarom is het verstandig het gebruik van tamoxifencitraat slechts enkele weken na het stopzetten van de HCG-behandeling te staken, zodat de oestrogeenspiegels zich hopelijk kunnen stabiliseren. Ook van belang is het feit dat HCG niet zal helpen bij het herstellen van de natuurlijke testosteronproductie na de cyclus, zoals eerder geloofd door velen. Als gevolg van de hoge aromatiserende dat HCG veroorzaakt, zal de verhoogde oestrogeen wonen de HPTA dus eigenlijk vertragen het herstel dat is natuurlijk iets wat niemand van ons wil.

Het gebruik van tamoxifen citraat als een anti-oestrogeen wordt meestal alleen geadviseerd indien nodig. Van oestrogeen wordt namelijk aangenomen dat het in sommige opzichten heilzaam is, maar dan wel binnen een verdraagbaar niveau. Als verwante bijwerkingen worden opgemerkt, kan het gebruik van tamoxifencitraat de situatie onder controle houden. Velen vinden dat het nemen van 60mg op de eerste dag, 40mg gedurende een week, dan 20mg tot PCT begint, vruchtbaar blijkt.

Tamoxifen Citraat PCT Protocol

Een goed protocol voor PCT gebruik van tamoxifen citraat is het nemen van 100mg op dag één, 60mg voor de volgende 10 dagen, dan 40mg voor een week, eindigend met 20mg voor de laatste week.

Hoewel het gebruik van tamoxifencitraat gunstig kan zijn voor het blokkeren van oestrogene effecten, kan een sterkere optie nodig zijn, en hiervoor zouden we kiezen voor een anti-aromatase. Terwijl een oestrogeen agonist/antagonist zoals tamoxifen citraat alleen oestrogeen effecten blokkeert, zal een anti-aromatase werken door het vertragen of stoppen van de produktie van oestrogeen in de eerste plaats. Dit kan van een gunstiger optie voor degenen die zwaardere cycli, of die gevoelig zijn voor gerelateerde bijwerkingen, zoals deze methoden is een stuk effectiever. De combinatie van beide soorten drugs kan vruchtbaar zijn door het stoppen van oestrogene effecten via beide mechanismen.

Over het geheel genomen vind ik dit een zeer nuttige drug en kan een goede verslaving aan uw PCT plan.

Bonus vraag welke heb ik liever dit of clomid?

Man, ik weet niet hoe vaak ik deze vraag gesteld heb gezien, meer dan 1000 keer nu. Eerlijk gezegd, terwijl ze “soortgelijke dingen” doen, zijn ze allebei totaal verschillend. Ik ken iemand die clomid nam en hij was wekenlang ziek en kon niets binnenhouden. Ik ken ook mannen die nolvadex nemen en zeggen dat ze er hoofdpijn van krijgen en dat het erg hard is. Ik was goed met nolvadex en goed met clomid. Je moet uitvinden wat WERKT voor jou.

Doe een beetje onderzoek.

Evista (Raloxifene) voor uw therapie na de cyclus

We weten allemaal dat veel van de tegenwoordig veelgebruikte steroïden nooit door wetenschappers zijn ontworpen om door bodybuilders te worden gebruikt met het doel om veel spieren te dragen bij een laag lichaamsvet. Trenbolon begon als vee pellets, ontworpen om massa toe te voegen aan dieren, zodat ze de meest biefstuk en hamburger geleverd zodra geslacht. DNP was eigenlijk een ingrediënt in dynamiet! Nolvadex was een medicijn tegen borstkanker. Clomid was een vruchtbaarheidsmedicijn. Insuline werd gemaakt om mensen te helpen die lijden aan diabetes. Dit zijn maar een paar voorbeelden – er zijn nog veel meer voorbeelden van stoffen die voor medische doeleinden werden gecreëerd en door slimme bodybuilders of voedingsdeskundigen werden gebruikt om de sportprestaties of het uiterlijk van het lichaam te verbeteren. Evista is een even interessant geneesmiddel. Ontworpen voor gebruik door vrouwen om het niveau van het vrouwelijke hormoon oestrogeen te reguleren, is het populair geworden bij mannelijke bodybuilders om hun hormoonspiegels te controleren wanneer ze van een cyclus anabole steroïden afkomen.

Mannelijke bodybuilders moeten post-cyclus therapie (PCT) om ervoor te zorgen hun lichaam testosteron niveaus niet te snel vallen, maar nog belangrijker om ervoor te zorgen hun veranderde oestrogeen niveaus niet te snel stijgen. Wanneer zij op een zware cyclus van testosteron en andere AAS zijn, zijn de testosteron niveaus van hun lichaam door het dak. Als gevolg daarvan roept het endocriene systeem van het lichaam op om meer oestrogeen te produceren om gelijke tred te houden met de hoge niveaus van testosteron. Er moet een evenwicht zijn voor een goede werking van de cellen. Het probleem ontstaat wanneer de bodybuilders stopt testosteron suppletie, zoals alle steroïde cycli vereisen. Om gezondheidsredenen kan men niet eeuwig “aan het gas” blijven. Na elke cyclus van 12 of 16 weken moeten bodybuilders een pauze van 2 tot 6 weken inlassen om hun receptoren vers te houden, en hun vitale organen te laten herstellen van de stress die aan hen is toegevoegd door het gebruik van AAS.

Wanneer de kunstmatig hoge niveaus van testosteron plotseling worden gestopt (kiezen voor een verminderde testosteron suppletie, of geen), de oestrogeen niveaus blijven hoog. Dit leidt tot een overvloed aan bijwerkingen, waaronder gynaecomastie, een van de gemakkelijkste bijwerkingen om te krijgen, en een die vaak chirurgie vereist om te corrigeren. PCT-medicijnen zoals Evista of Nolvadex werken om de oestrogeenspiegels in de bloedbaan te verlagen, zodat deze bijwerkingen niet optreden – of op zijn minst tot een minimum beperkt blijven.

Evista is relatief nieuw op het toneel in termen van legitiem medisch gebruik, evenals voor PCT-doeleinden. Daarom zijn de langetermijneffecten, de doeltreffendheid of de levensvatbaarheid ervan nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat het als SERM voor diegenen die PCT-assistentie zoeken bij het beheersen van oestrogeenniveaus, een redelijk beschikbare en zeer nuttige verbinding is. De meeste bodybuilders zullen voor PCT-doeleinden kiezen voor Nolvadex, omdat dit de facto de beste keuze is en veruit het meest wordt gebruikt. Als uw opties echter beperkt zijn of er een groot prijsverschil is, zou Evista een goed alternatief voor Nolvadex kunnen zijn. Het is nog niet bekend welke effecten Evista precies heeft op de productie van testosteron, als dat al het geval is. Het is te hopen dat het ook het T-niveau in een post-cycluslichaam verhoogt, maar dat is nog niet bewezen.

Wat is het beste afslanksupplement met meer dan 190.000 tevreden klanten?

Geschikt voor mannen en vrouwen PhenQ is een populair receptvrij alternatief voor Phentermine. Het is compatibel met zowel veganistische als keto diëten en richt zich op gewichtsverlies op 5 verschillende manieren. Hier is hoe:

VET VERBRAND

Versnel de vetverbranding door het metabolisme en de thermogene werking van uw lichaam te stimuleren en een slank en sexy figuur te onthullen.

STOP VETPRODUCTIE

PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk helpen de aanmaak van nieuw vet te stoppen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gewichtstoename.

VERSMETT UW Lust

PhenQ maakt caloriebeperking gemakkelijk door uw eetlust te bedwingen en ervoor te zorgen dat overeten en hongergevoel tot het verleden behoren.

BOOST JE ENERGIE

Laad je batterijen weer op met een mix van energieverhogende ingrediënten die zijn ontwikkeld om de energiedips veroorzaakt door diëten te stoppen.

Versterk UW Mood

Het verminderen van calorieën kan je chagrijnig maken, maar de milde stemmingsverbeterende eigenschappen van PhenQ zorgen ervoor dat diëten niet ten koste gaat van je humeur.

Door alle voordelen van meerdere afslankproducten in slechts één pil te combineren, maakt PhenQ afvallen eenvoudig, simpel en bespaart u de uitgaven voor meerdere producten.

Wat maakt Phenq superieur aan andere afslankproducten?

Je vindt sommige van hun ingrediënten in andere gewichtsverlies producten. Maar het is de unieke mix van deze gecombineerd met hun wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt dat hen in staat heeft gesteld om een sterker, krachtiger product te creëren dat u veel superieure vet-busting resultaten geeft dan anderen.

Gebruik makend van de hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en bereid in FDA en GMP goedgekeurde faciliteiten in de VS en het Verenigd Koninkrijk, is PhenQ de ultieme, alles-in-een gewichtsverlies pil.

PhenQ weight loss pill


Om hun reis naar gewichtsverlies te ondersteunen, ontvangen alle klanten gratis downloadbare gidsen om hen te helpen hun vooruitgang bij te houden, hun maaltijden te plannen en aan lichaamsbeweging te doen om hun resultaten te maximaliseren.

Start je reis naar je droomlichaam: bezichtig de officiële website van PhenQ voor meer informatie

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here