Dianabol – Deca Durabolin Stack: Resultat cykel, Dosering råd för Deca Dianabol Combo

Denna artikel tar en närmare titt på effekterna av Dianabol och Deca Durabolin på kroppsbyggare. Den diskuterar också hur man staplar båda (Deca Dianabol) typer av steroider, var man kan köpa deca durabolin alternativ, etc

Vill du bygga muskler snabbt? Vill du pumpa mer vikter och återhämta dig snabbare så att du kan växa dina muskler snabbt?

Överväg då att använda Dianabol + Deca Durabolin. Båda är riktigt populära kroppsbyggnadstillskott, och om du tar dem tillsammans kan du få ännu bättre resultat, vilket kommer att komplettera alla dina kroppsbyggnadsinsatser.

Deca-Durabolin

Deca steroid eller nandrolon är en anabolisk steroid som finns i olika former som piller, krämer, geler och kapslar. Som läkemedel ges den till hiv- och aidspatienter.

Det ges också för behandling av specifika blodsjukdomar. För idrottsmän och kroppsbyggare köper de dock normalt deca durabolin för att förkorta återhämtningstiden mellan träningspass samt öka proteinsyntesen.

Dianabol

Dianabol, eller Dbol steroid, anses vara den andra anabola steroiden som människan producerar efter testosteron.

Dess historia går hela vägen tillbaka till 1950-talet då USA försökte utveckla en steroid som kunde replikera, om inte överträffa, de atletiska förbättringar som testosteron hade gett ryska idrottare under OS.

Dbol är en 17aa-steroid vilket innebär att den kan överleva sin första passage genom levern och ta sig till blodet. Den finns i tablettform och injicerbar form.

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

  • Förbättrad proteinsyntes
  • Organiska och säkra komponenter;
  • Beprövad kvalitet och effektivitet
  • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
  • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
  • Ingen behov av PCT;
  • Gratis världsomspännande leverans;
  • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Deca Durabolin effekter

Deca steroider är mycket effektivt för att öka muskeltillväxten, om än på ett långsamt och stadigt sätt. Det är särskilt effektivt för att göra det möjligt för muskelcellerna att lagra mer kväve.

Detta är viktigt eftersom muskelcellerna tenderar att assimilera mer protein när dessa befinner sig i ett positivt kvävetillstånd.

Du måste öka ditt protein- och kaloriintag så att Deca Durabolin skulle kunna öka muskeltillväxten.

Det kommer dock inte att vara något större problem eftersom du kommer att märka en ökning av din aptit när du använder Deca Durabolin.

Deca Durabolin ökar också mängden röda blodkroppar i kroppen, vilket i sin tur förbättrar blodets syrebärande kapacitet för att föra mer syre till de tränande musklerna.

Det höjer också insulinliknande tillväxtfaktor 1 (IGF-1), ett hormon som liknar insulin och spelar en stor roll i muskeluppbyggnadsprocessen.

Med ökade IGF-1-nivåer skulle du också kunna bygga upp muskelmassa.

Det har också vissa terapeutiska effekter, särskilt på lederna. Det kan stimulera kollagensyntesen av typ III i lederna.

Så om du har kroniska ledsmärtor kan en dekacykel(Deca Dosage) hjälpa dig att må bättre och därmed förbättra din träning.

Var dock varnad för att det tar cirka 21 dagar för kroppen att utsöndra denna steroid från systemet. Faktum är att det har funnits idrottare som har testats positivt för denna steroid ett par månader efter sin senaste användning.

Vad är den bästa säkra lagliga Deca steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Decaduro, här är varför:

DecaDuro är ett helt lagligt och säkert alternativ till Deca-Durabolin, en av de mest populära bodybuildingsteroiderna genom tiderna. Dess avancerade anabola formel ökar dramatiskt kvävereningen, proteinsyntesen och produktionen av röda blodkroppar, vilket ger dig enorma styrke- och muskelvinster. Det kommer även att lindra värkande, ömma leder.

DecaDuro bidrar också till att öka kollagensyntesen, vilket stärker dina senor och ligament. Och att stärka dessa bindvävar kan verkligen hjälpa till att lindra de gnagande ledvärk som ofta upplevs vid intensiv, repetitiv träning.

Den är en allkonstnärlig kille, DecaDuro överladdar din träning och ger dig nya nivåer av styrka, extrema muskeltillväxt och en större, smalare och kraftfullare fysik.

Fördelarna inkluderar:

  • Säker och laglig Deca Durabolin alternativ
  • Explosiv kraft och styrka
  • Enorma muskeltillväxt
  • Snabb återhämtning
  • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du minskar kroppsfett
  • Lindra smärta i leder och senor
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis världsomspännande leverans
decaduro

Bäst för:

  •  Extrem styrka
  •  Ökad uthållighet
  •  Minskar återhämtningstiden
  •  Före träning

Hämta din produkt på: besök Decaduros officiella webbplats

Dianabol effekter

Dianabol cykel är en rekommenderad steroid för förstagångsanvändare. En dos på 25 till 30 milligram per dag i minst fyra veckor bör ge ett glädjande resultat för nybörjarsteroidanvändare.

Du kan förvänta dig att få minst två pund varje vecka när du använder Dbol, i kombination med rätt kost och träning.

Viktökningen beror på tillväxten av muskelfibrer och vattenretention.

Dbol är känt för att hjälpa kroppen att hålla proteiner i musklerna, vilket resulterar i snabb muskeltillväxt.

Det anses också vara en feel-good steroid eftersom det förbättrar en persons känsla av välbefinnande. Med den effekten blir du mer ivrig att gå till gymmet och träna.

Den förbättrar också RNA-syntesen under ansträngande träning, vilket innebär att dina muskler kommer att kunna återhämta sig snabbt. Dessa faktorer och fler är anledningarna till att dbol till salu-butiker ökar.

Premium Bulking & Strength Stack: Säker, kraftfull och effektiv massförstärkare.

Deca Dianabol Stacking

Att stapla Dbol + Deca Durabolin är inte nytt, eftersom detta har praktiserats redan på 60- och 70-talet.

Det är fortfarande allmänt praktiserat av kroppsbyggare idag, särskilt de som vill bulkas upp så snabbt som möjligt.

Vanligtvis ingår någon form av testosteron som Testosteron Enathate eller Testosteron Cypionate i en Dbol – Deca Durabolin stack för att ersätta det som dessa två steroider undertrycker. Detta är känt som test deca dbol cykel av användarna.

Vad är den bästa säkra juridiska Dianabol steroid?

Just nu är det anses vara CrazyBulk D-Bal, här är varför:

D-Bal nya kraftfulla formel efterliknar alla vinster av Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy av steroider) utan alla biverkningar. Det är den ledande, säkert alternativ till Dianabol. Om du vill ha vinster, vill du D-Bal.

De kombinerade ett unikt urval av ingredienser för att göra mer än bara öka styrka och muskelmassa. D-Bal speciella formel hjälper dig i flera viktiga områden för att stärka OCH behandla.

Med D-Bal är det inte bara om vinst; det hjälper dig också att upprätthålla. Fördelarna inkluderar:

  • Legal Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
  • Säkra naturliga ingredienser
  • Snabba muskeltillväxt
  • Super styrka och uthållighet
  • Stor fokus och drivkraft
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis för varje 3: e objekt
  • Gratis världsomspännande leverans
  • Och absolut inga nålar eller recept
D-Bal Dianabol steroid alternative

BÄST FÖR:

  • Snabba muskeltillväxt
  • Öka styrka
  • Minska muskelömhet
  • Strippa kroppsfett
  • Öka fri testosteron

Få din på: besök D-Bal officiella hemsida

Test – Deca – Dbol-cykel

Om du aldrig har använt steroider tidigare och du vill få muskler och förbättra din styrka snabbt, skulle en idealisk stack löpa i 12 veckor med 600 milligram testosteron varje vecka och 400 milligram Deca Durabolin varje vecka.

För Dbol kan du ta 50 milligram per dag av pillret men sluta ta det den 7:e veckan.

Men varför skulle du sluta ta Dbol? Anledningen är att Dianabol är giftigt för levern när det används under en längre tid.

För avancerade användare kan staplingscykeln pågå i extra 12 dagar med 100 milligram testosteron enathate per en dag och 600 milligram Deca Durabolin som tas en vecka. Dbol kan tas i doser på 50 milligram per dag.

Du måste dock lägga till 4iu per dag HCG och 0,5 milligram Arimidex varannan dag för att skydda dig mot biverkningar.

Biverkningar

Det finns två vanliga biverkningar av Dbolanvändning – gynekomasti eller manlig bröstförstoring och uppblåsthet eller överdriven vattenretention.

Båda dessa biverkningar beror på att hormonet omvandlas till östrogen.

Å andra sidan är smärtsamma erektioner, bröstömhet, blåskontraktioner som orsakar frekvent urinering och akneutbrott de vanligaste biverkningarna av Deca Durabolin.

För att bekämpa de möjliga biverkningarna av en Deca Durabolin- och Dbol-stack bör du ha en behandlingsregim efter cykeln direkt efter din sista Deca-spruta.

Vid gynekomasti bör användning av en bra aromatashämmare som Arimidex förhindra att männens bröst växer onormalt.

Idealisk 4 och 8 veckors cykel och möjliga resultat

Om du vill använda Deca Durabolin, Test och Dbol-cykel i åtta veckor kan du börja med 400 milligram Deca steroider plus 250 mg av ett testosteron som Sustanon eller Testosteron Enathate och sedan 30 milligram per dag av Dbol-steroid under sex dagar i veckan under de första fyra veckorna.

Dianabol ska kickstarta cykeln medan du väntar på att den längre verkande Deca ska få effekt.

Dosering av Dbol-cykeln kan delas ut under hela dagen, som att ta steroiden var tredje till fjärde timme på grund av dess korta halveringstid.

Du kommer att observera enorma vinster i styrka, uthållighet och muskelmassa under denna cykel.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

  • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
  • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
  • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
  • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
  • Inget behov av terapi efter cykeln;
  • Gratis världsomspännande leverans;
  • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Deca Durabolin cykler med Dianabol, Winstrol, Anavar

Den aktiva kemiska substansen
: Nandrolon Decanoat

Den kommersiella beteckningen:
Anabolin 50mg/ml
Deca-Dubol 50 şi 100mg/ml
Deca-Durabolin 50mg/ml
Decanofort 50 mg/ml
Retabolil 50 mg/ml
Deca-Durabol 50mg/ml
Sterobolin 50mg/ml
Turinabol Depot (inte längre på marknaden) 50 mg/ml
Extrabolin 50 mg/ml

Deca-Durabolin är den mest använda och mest spridda injicerbara steroiden.
Sporternas passion för den förklaras genom dess olika användningsmöjligheter och genom dess betydande resultat. Den starka anabola effekten av Deca-Durabolin i förening med dess oviktiga androgenkomponent bekantar en god kraft- och muskulaturökning.

Den optimala doseringen är cirka 200-600 mg per vecka. De vetenskapliga erfarenheterna visade att de bästa resultaten uppnås om bärare använder 4 mg för 1 kilo från sin vikt per vecka. De som väljer en dos mindre än 200 mg per vecka känner en oviktig anabolisk effekt, som förstärks om de ökar dosen.

De som använder mer än 600 mg per vecka måste hantera biverkningarna, eftersom den anabola effekten i detta fall inte längre står i proportion till doserna, så en dos på 100 mg per vecka garanterar inte bättre resultat än en dos på 200 mg per vecka. Deca-durabolin är ett grundläggande hopkok för muskeltillväxt och kan associeras med andra steroider också, till exempel Dianabol och testosteron.

Kombinationen Deca-Dianabol säkerställer en snabb ökning av musklernas volym och kraft. Vanligtvis använder de flesta idrottare 15-40 mg Dianabol per dag och 200-400 mg Deca per vecka. På samma sätt erhålls goda resultat om de använder 400 Deca per vecka och 500 mg Sustanol-250. En enorm ökning kan observeras om de använder 400 mg Deca i veckan i kombination med 500 mg Sustanol-250 i veckan och 30 mg Dianabol per dag.

Innan de testas för att se om de har använt droger bör idrottare inte ta Deca-Durabolin eftersom de upplösta produkterna hittas i urinen även efter några månader. Det eventuella fenomenet aromatisering och vattenansamling i organismer (mindre uttalat om de använder Deca-Durabolin än om de skulle ha använt injicerbart testosteron) kan minskas till ett minimum med samtidig användning av Nolvadex och Proviron.

Den vanliga kombinationen som används av odlare är följande: 400 mg Deca-Durabolin per vecka i kombination med 500 mg Winstrol per dag, 228 mg Parabolan per vecka och 25 mg Oxandrolon per dag. Biverkningarna av Deca-Durabolin är inte särskilt många, men om du använder en dos på 400 mg per vecka kan det vara möjligt att aromatiseringsuppkomsten eller andra effekter som orsakas av en hög nivå av androgener i organismen, såsom hypertoni, progressiv akne, fördröjning av blodkoagulationen, vilket ofta orsakar näsblödningar eller blödningar.

Vad är den bästa säkra juridiska Anavar steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anvarol, här är varför:

En juridisk alternativ till den anabola steroiden Anavar, Anvarol förbättrar din styrka och energi genom att stimulera fosfokreatinsyntesen i din muskelvävnad. Idealisk för skärcykler, du kommer att strimla fett samtidigt som du behåller muskelmassa, vilket ger din kropp en super mager och skär utseende. Lämplig för både män och kvinnor.

Detta Anavar Oxandrolone-alternativ ökar dina fosfokreatinnivåer, vilket hjälper till att skapa ATP snabbare och ger dig den energi som behövs för att trycka hårdare och längre under din träning.

Anvarol ger dig den kontinuerliga energi och explosiva kraft du behöver för att driva dina träningspass hårdare och längre samtidigt som du strimlar fett för en hårdare, vassare och smalare kropp. Fördelarna omfattar:

  • Säker och laglig Anavar alternativ
  • Explosiv kraft och styrka
  • Förbränna visceralt och subkutant fett
  • Bevara muskelmassa när du skär ner på kalorier
  • Förbättrad muskelhårdhet och täthet
  • Förbättrad vaskularitet
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis världsomspännande leverans
Anvarol

BÄST FÖR:

  • Främjar Snabb fettförlust
  • Ökar energinivåerna
  • Behåller mager muskelmassa
  • Efter träning

Köp din på: besök Anvarol officiella hemsida

Vissa idrottare utvecklar cephalitis eller en uppblåst libido. Om män använder det under lång tid kommer deras testiklar att producera en mindre mängd testosteron, eftersom Deca-Durabolin, liksom de andra steroiderna, provocerar fram gonadotrofinframkallning. För kvinnor ger 200 mg Durabolin per vecka färre biverkningar. Om de använder en större dos finns det virilitetstecken: röstförtjockning, intensiv hårighet, akne, uppblåst libido och ibland klitorisatrofi. Kvinnor som observerar dessa biverkningar bör använda Durabolin med en snabb och enkel åtgärd.

De flesta kvinnor kan hantera Deca Durabolin och de associerar det med Oxandrolon: 50 mg Deca per vecka och 10 mg Oxandrolon per dag. Genom ökningen av proteinsyntesen säkerställer Deca muskelförstärkning och Oxandrolon säkerställer kraftökningen, genom kreatinfosfatsyntesen även om det inte finns en viktig mängd vattenansamling.

Deca-Durabolin har ingen negativ effekt på levern, så det kan användas även om levern blir sjuk. Undersökningarna visade att kombinationen av Deca-Durabolin med Dianabol vänjer sig med leversekretet, som blir normalt om idrottaren använder Deca och ger upp Durabolin. Även under långa behandlingar med Deca-Durabolin påverkas inte levern. För dem som har leverstörningar är den optimala kombinationen Deca med Andriol (240-280 mg per dag), eftersom Andriol elimineras från organismen och inte påverkar levern.

En fördel med Deca-Durabolin är att det fixerar vattnet i bindväven och det minskar eller eliminerar ledvärk. Idrottare som har ont i axlar, armbågar eller knän bör ta Deca-Durabolin under träning. De som tar små doser bör använda ett substitut för detta preparat, Deca-Durabol, som är ett nytt preparat som tillverkas av “B.M Pharmaceuticals” (ett indiskt företag) och säljs i Ryssland.

Deca-Durabol har samma pris som Retabolil (en ampull på 50 mg – 2$), men det används mer eftersom det ger mer skydd. För idrottare som inte längre är nybörjare rekommenderas Deca-Durabol som tillverkas i Ryssland av företaget Organon, men som praktiskt taget inte kan köpas i Ryssland på grund av sitt orimliga pris: 12-15 $ för en ampull på 2 ml. I stället finns Deca-Durabol som produceras i Grekland av Organon för 8-10 dollar (samma 2 ml-flaska).

Det verkar som om dessa dyra hopkok är en hyllning till traditionen eftersom det inte finns någon kvalitativ skillnad mellan dem och den indiska Deca-Dubol eller Nandrolon Decanoat som tillverkas i Grekland. Båda hopkokningarna presenteras liksom Deca-Durabolin i 2 ml-flaskor (100 mg/ml) och de säljs i Moskva för ett medelpris på 6,5-8 dollar.

Vad är den bästa säkra juridiska Winstrol steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Winsol, här är varför:

Winsol fungerar som en energibooster och gör din träning mer dynamisk och effektiv. Samtidigt ökar det blodflödet till dina muskler. På så sätt producerar din kropp mer energi samtidigt som den förbränner kalorier i fettvävnad. Dessutom stimulerar Winsol något produktionen av testosteron, vilket också är fördelaktigt för att förlora onödigt fett.

Winsol är ett säkert och lagligt alternativ till Winstrol (Stanozolol), den steroid som används av kroppsbyggare och idrottare världen över för en verkligt titanisk prestation. Använd den under styckningscykler för att minska ditt kroppsfett samtidigt som du behåller magra, järnhårda muskler med ökad vaskularitet. Lämplig för både män och kvinnor.

Håller du ihåg Daft Punks låt “Hårdare, bättre, snabbare, starkare”? Det är du på Winsol. Fördelarna inkluderar:

  • Säkert och lagligt Winstrol (Stanozolol) Alternativ
  • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du tar bort fett
  • Rippad tävlings- och strandfysik
  • Stenhårda definierade muskler
  • Förbättrad vaskularitet
  • Super styrka och uthållighet
  • Maximal kraft, snabbhet och smidighet
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis leverans över hela världen
Winsol cutting steroid alternative

Bäst för:

  • EXTREM styrka
  • Förbättrar prestationen
  • Skulpterar perfekt fysik
  • Ta med huvudmåltid

Hämta din produkt på: besök Winsol officiella hemsida

Deca Durabolin (Nandrolon Decanoate): Doser, effekter, priser och förfalskningar

Gatunamn: Deca

Klinisk användning:

Detta var en av de första steroiderna som männen kände till. Den utvecklades och distribuerades i USA i början av 1960-talet och har haft ett lysande nästan halvt sekel. Den utvecklades sannolikt för att bekämpa slöserisjukdomar där patienterna begränsades till sängvila eller inte kunde träna för att bibehålla muskelmassa under hela återhämtningen. Det är också en av de få anaboler som blockerar kortisonreceptorer, vilket gör att mindre kortison kommer fram till sina destinationer i muskeln och bindväven. Detta är avgörande för kroppsbyggare och det är en av anledningarna till att Deca är så populärt.

Användning för kroppsbyggnad:

Detta är typ av grundkravssteroid i den anabola steroidvärlden. Det kanske inte är ett massmonster, men det gör det bra för sig självt och är ett läkemedel som, troligen, alla som någonsin har tagit en “roid” har provat.

Det är också vanligtvis den “första” steroid som någon tar för att väcka sin aptit på hypertrofi! Den har förmågan att lägga till muskler lika bra som de flesta andra kraftfulla steroider, men har hälften så många biverkningar och mycket mindre nivåer av toxicitet i de vävnader som påverkas (lever, njurar). Och eftersom det har förmågan att praktiskt taget “bota” ledproblem som orsakas av tung träning är det ett utmärkt val och ett bra allroundläkemedel! Det kan också minska kroppsfettnivåerna ganska kraftigt utan att ersätta med en hög nivå av vattenökning.

Vad är den bästa säkra juridiska trenbolon steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Trenorol, här är varför:

Trenorol återskapar de fantastiska androgena effekterna av trenbolon; förmodligen den mest mångsidiga steroiden genom tiderna. Förvänta dig enorma muskeltillväxt, fantastisk styrka och kraft, fantastisk fysisk konditionering, snabb läkning och allt annat däremellan. Använd den för bulking eller cutting. Vad du än vill ha levererar Trenorol – snabbt.

Trenorol gör det möjligt för din muskelvävnad att behålla mer kväve, en av proteinets byggstenar. Mer kväve och mer protein innebär enorma muskeltillväxt och accelererad fettförbränning.

Trenorol är de legala steroidernas actionhjälte och har en allsmäktig kraft som ger rå kraft, rena muskler och förintar fett, så att du blir tonad, hård, sliten och redo. Fördelar inkluderar:

  • Säker och laglig trenbolon alternativ
  • Mega muskelmassa
  • Strimla fett utan att förlora massa
  • Super styrka och uthållighet
  • Fantastisk fysisk konditionering
  • Förbättrad vaskularitet
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis världsomspännande leverans
trenorol

BÄST FÖR:

  • Massiva muskelvinster
  • Öka styrka och kraft
  • fullständig konditionering
  • Före träning

Köp din på: besök Trenorol officiella hemsida

Rekommenderad dosering:

Den anabola effekten av detta läkemedel ökar proportionellt och till och med exponentiellt när det gäller dosen 300-600mg/vecka. Det är en bra sak… att få mer och mer värde för dina pengar. Att gå över 600 mg/vecka gör dock vanligtvis inget annat än att tömma fonderna mycket snabbare. Och med tanke på att de flesta kroppsbyggare inte har kontrakt på amatörnivå – om du är hungrig kommer du sannolikt att bli HUNGRIG om du överdriver och slösar bort din Deca. Det är dyrt, svårt att få tag på (riktiga grejer i alla fall) och inte något du vill slösa bort planlöst i en cykel. Efter 600 mg får du inte den typ av exponentiella fördelar som du fick på vägen upp till 600 mg. Håll dig inom intervallet 400-600 mg per vecka och du kommer att klara dig mycket bättre; både när det gäller dina framsteg och din ekonomi.

Biverkningar:

Biverkningar: Biverkningar med Deca är mycket mindre än andra steroider som t.ex. rakt testosteron. Faktum är att folk väljer Deca av denna anledning. Det är mycket effektivt men inte giftigt för levern eller andra organ i kroppen. Det ger en potent muskelbyggande brygd; en brygd som du verkligen kan sätta tänderna i utan hot om många konsekvenser. Det är dock inte helt utan dem. Eftersom man vet hur fåfänga de flesta kroppsbyggare verkligen är, är de flesta glada över att Deca inte vanligtvis har akne som en biverkning.

I sällsynta fall kommer det att finnas ett litet utbrott, men inte bland majoriteten. Det är när du tar 400mg/vecka. Bara du inte överdriver det. En dos i närheten av 600-1000mg/vecka är vad jag talar om. Det är här som biverkningarna börjar dyka upp och där du måste vara medveten om vilka de är. Attityder kan vara fientliga, sexdriften kan vara utom kontroll, spermaproduktionen kan vara obefintlig (vid långvarig användning) och huvudvärk kan råda.

Enligt min bedömning är huvudvärken det enda jag kan se där som du inte skulle njuta av redan nu. Åh… och har du någonsin hört talas om Deca-Dick? Limpy Dick? Impotens? Det är också ganska vanligt. Du bestämmer själv om kompromissen är okej eller inte. Dessutom, ju mer du tar, desto mer vatten kommer du att ha precis under huden för att jämna ut ditt utseende. Det beror verkligen på hur fåfäng du är.

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

Pris och tillgänglighet:

Det är svårt att få tag på den ibland. Och vanligtvis signalerar lätt tillgänglighet förfalskningar. Priset på Deca är också riktigt uppblåst på grund av detta faktum. I alla andra fall skulle jag säga “Inte värt det? gå vidare; en drog är en drog!” Men i fallet med Deca är det värt vartenda öre (om det är äkta), oavsett om det kostar 6 dollar per ampere eller 15 dollar. Och jag har sett Deca-priserna spänna ännu längre än så under de senaste åren! Normalt skulle jag bara säga till dig att gå ut och betala för en av Heidi Fleiss tjejer och ha en bra kväll, och glömma det faktum att du aldrig kommer att vara Ronnie Coleman eller Chris Cormier för en timme eller två!

OTC:

19-Nor-4-Androstenediol är den logiska receptfria produkten för att ersätta Deca i en cykel för massuppbyggnad. I själva verket replikerar den Deca:s verkan så nära som möjligt utan att egentligen vara en anabolisk steroid. De prohormoner som finns på marknaden idag är faktiskt ganska effektiva, med tanke på att hela processen att skapa och tillverka ett ämne som efterliknar ett ursprungligt ämne är något av en pseudofarmakologisk strävan och ofta inte översätts väl.

Men som kemin har visat finns det mer än ett sätt att “flå en katt” i människokroppen och detta är ett av dem. Den omvandlas faktiskt till nandrolon (Deca-Durabolin) i kroppen. Detta prohormon är det närmaste du kommer att komma utan att få tillgång till den riktiga varan. Och, längre, med alla förfalskningar som finns där ute, kan det vara bättre att använda 19-Nor än något som du tror är Deca men som egentligen inte är det.

Styrka, återhämtning och massuppbyggnad är helt möjligt på detta tillskott och vissa företag tillverkar märken som är inget annat än häpnadsväckande! Jag använder faktiskt en transdermal testosteronprekursor regelbundet och det är ett ganska effektivt tillskott. Det finns ett par killar på gymmet som jag gav lite till och de blåste bokstavligen upp! Visserligen hade deras receptorer aldrig sett någon riktigt potent anabolprodukt tidigare, men det var ändå ganska imponerande att bevittna.

Falska:

Det finns förmodligen fler förfalskningar av Deca som cirkulerar än den riktiga varan. Och många av förfalskningarna är helt uppenbart förpackade i uselt material som skriker “Rip-off”. Ändå fortsätter nybörjare och andra dumma bodybuilding-ass att köpa dem. Till dem säger jag: “Ni förtjänar det!” Om du inte kan avgöra vad som är äkta och vad som inte är äkta med hjälp av en uppenbar förpackning, så måste du troligen lära dig det på den hårda vägen. Jag minns en tid då Durabolin-50 förfalskades och äkta testosteron användes i stället.

Detta var ett läkemedel som kvinnor som jag kände tog eftersom D-50 är ett utmärkt läkemedel för många av dem som vill bli så biffiga som möjligt, men som inte vill injicera rent testosteron. Istället injicerade de just det, och virilisering var ett stort problem. Jösses, det var de goda gamla dagarna? när fuskare åtminstone använde riktiga droger för att lura folk att köpa en “svårfångad” vara! Eller hur? I dag är det ren sesamolja och inte en gnutta massuppbyggande material i sikte. Jag menar, på den tiden fick åtminstone killar någon sorts “roid” i stället när en återförsäljare försökte lura dig; det är helt enkelt inte fallet längre.

Maskering:

Metaboliter från denna drog håller sig kvar i kroppen i 18 månader, och kanske till och med längre beroende på hur fet du var när du började använda den och/eller hur mycket fett du lade på kroppen medan du använde den. Deca, och alla andra oljebaserade läkemedel, lagras i kroppsfett. Detta gör Deca till ett dåligt val inför ett kommande drogtestat evenemang. Ändå har jag alltid hävdat att bodybuildingtävlingar, även på proffsnivå, sällan testar proverna överhuvudtaget, så det kan diskuteras om det faktiskt behöver vara ett bekymmer eller inte.

Ett IFBB-proffs berättade för mig för ett par år sedan att han såg sitt och alla andra urinprover sitta i ett rum bakom scenen, helt obevakat. Han sa att det var troligt att det efter så många timmar inte ens skulle testas överhuvudtaget. Baserat på vad killen tog själv skulle jag säga att han hade rätt eftersom han aldrig blev diskvalificerad.

Bedömning av effektivitet:

Du bör veta att du måste äta bra på detta läkemedel. Med väl menar jag “rikligt”. Utan lämpliga mängder protein kan detta läkemedel bli nästan värdelöst. Men det är nästan alltid fallet med steroider av alla slag. Detta läkemedel borde få 20 av 10 om det vore möjligt. Hög anabol aktivitet och mycket massa möjligt utan skadliga biverkningar som kan påverka hälsa och välbefinnande samt kosmetiskt utseende! En bra stapelvara för varje sunt drogprogram.

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

Sista smällen på Deca..

Deca föredras oftast framför starkare testosteron på grund av att det har mindre chans att aromatiseras i kroppen. Den gör det jobb den ska göra och gör det bra. Faktum är att många människor kommer att ta cykeln av Deca för en övergripande känsla av välbefinnande och för att känna att deras kroppar körs på en optimal nivå. Du kommer att se om du någonsin använder det, din kropp och hela systemet körs ganska bra på detta läkemedel.

De flesta killar älskar detta läkemedel av alla anledningar, men särskilt för att det kan infiltrera ledens bindväv, dämpa den och skydda dig från ömhet och träningsvärk. Det är ett utmärkt allroundval oavsett om det är utanför säsongen, före tävling eller utanför en hel cykel helt och hållet! Naturligtvis kan allt som tas i överskott påverka din kropp negativt och Deca är inget undantag.

Jag måste dock säga att som steroider är det det bästa enskilda valet av alla injicerbara steroider eftersom det har de minsta biverkningarna av alla andra anabola steroider. Det enda problemet den har är dess höga prislapp. Men det är en mänsklig begränsning snarare än en kemisk. Om du ska blåsa din kula (av pengar alltså) på någon särskild drog, se till att det är den här. Se bara till att ta Proviron eller Nolvadex tillsammans med det som en försäkring mot aromatisering!

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here