Deca Dosering for begyndere, Intermediates, Pros, og den bedste stabling dosering

En af de første ting, som enhver motionist vil spørge om ved brug af et bestemt præstationsfremmende middel, er doseringen af de nævnte kosttilskud.

Hvad enten han skal bruge Deca durabolin eller testosteron, vil han helt sikkert spørge om doseringen af steroidet i løbet af den cyklus, han planlægger at prøve.

I biokemi er dosering eller dosis den mængde af et biologisk eller kemisk stof, som kan påvirke en organisme biokemisk.

Hvis vi skal sætte det i forbindelse med stofbrug, kan man sige, at dosis er den mængde steroid, der indgives for at forbedre ens præstationer i fitnesscentret.

Deca durabolin er en af de mere udbredte androgene anabole steroider.

DEN HAR ET SOLIDT RY FOR AT KUNNE ØGE MUSKELSTYRKE OG UDHOLDENHED SAMT FOR AT KUNNE LINDRE NAGENDE LED- OG LEDBÅNDSSMERTER.

Men dosering af Deca durabolin er blevet et problem for mange mænd, selv for avancerede steroidbrugere.

Deca durabolin er kendt for at være meget undertrykkende for kroppens naturlige testosteronproduktion, så tendensen er, at mænd tager for meget testosteron.

Andre forsøger at begrænse deres Deca durabolin indtag af frygt for at de kan lide af dets testosteron-relaterede bivirkninger, især den frygtede Deca dick.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Deca Dosering for begyndere

De fleste nybegyndere Deca-brugere parrer det med testosteron, fordi Deca durabolin som tidligere nævnt vil undertrykke kroppens naturlige testosteronproduktion. Så hvordan virker en Test-Deca doseringscyklus?

Hvis du ikke har taget Deca durabolin før, så kan du starte med en lav dosis på 100 milligram i hele ugen.

Derpå øger du doseringen til 200 milligram i den anden uge og derefter 300 milligram ved starten af den tredje uge. Fortsæt med at tage 300 mg Deca durabolin i et par uger. Hvis der ikke er nogen mærkbare resultater, kan du øge den til 400 milligram.

Hvorom alting er, bør 400 milligram være tærsklen for din Deca dosering første cyklus. Med hensyn til cykluslængde er en begyndercyklus omkring 12 til 16 uger.

Du undrer dig måske over, hvorfor Deca-doseringscyklusen er så lang – det er fordi Deca durabolin tager meget tid at kunne påvirke kroppen. Normalt ville dens virkninger først være synlige i den femte uge.

Deca dosering for mellemliggende

Intermediate brugere behøver ikke at afvige fra den anbefalede dosering for begyndere.

For off-season Deca durabolin, vil dosis være i 300 til 400 milligram pr. uge.

Hvis de 400 mg om ugen tolereres godt, kan brugeren endda øge den til 600 milligram om ugen.

De fleste mænd vil dog opleve, at der ikke er behov for at øge doseringen til 600 milligram, da 400 milligram vil være nok for dem til at drage fordel af steroidet.

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

Deca Dosering for Pro

Vejere steroidbrugere behøver ikke at afvige fra doseringsområdet for mellemliggende brugere, som er omkring 400 til 600 milligram om ugen.

Hvis den enkelte mener, at han har brug for højere doser for at opnå maksimale gevinster, bør et interval på 600 til 800 milligram om ugen være tilstrækkeligt.

Dette gælder i høj grad, hvis Deca bruges som det primære stof i cyklussen, og testosteron blot bruges som testosteronerstatningsterapi.

Men hvad med kvinder? Hvad er den ideelle Deca-dosering for kvindelige bodybuildere?

På grund af det høje potentiale for virilisering er Deca ikke de mest kvindevenlige steroider. En masse kvindelige bodybuildere

Bedste stabling og doseringsidé

Deca kan stacked med større steroider, som f.eks. Anadrol. For mange bodybuildere er en Deca-Anadrol-cyklus meget nyttig i lavsæsonen.

Anadrol kompenserer også for deca’s langsomtvirkende virkning ved at give dramatiske gevinster i starten af cyklussen.

Det er faktisk almindeligt for nogle mellemliggende og avancerede brugere at bruge en Anadrol-Deca stak midt i deres cyklus for at bryde deres plateau.

En mellemliggende Anadrol-Deca stak ville køre i 12 uger, med testoeterone enanthate taget til testosteron erstatning.

I den nævnte cyklus tages testosteron på 100 milligram om ugen, mens Deca-doseringen er 400 milligram om ugen. Anadrol tages i de første fire uger af cyklus i en dosering på 50 milligram om dagen.

En anden steroid, der ofte stables med Deca, er Dianabol. Ligesom Anadrol, Dianabol bruges til at supplere de langsomtvirkende virkninger af Deca.

Dianabol virker med det samme, idet virkningerne bliver tydelige i de første to uger af cyklussen.

Hvor Dbol stakken er afbrudt i slutningen af den sjette uge, vil Deca være i stand til at komme ind og gøre individet stærkere og hans udholdenhed meget bedre.

En prøve Dianabol-Deca stak ville køre i 12 uger. Dianabol tages i de første seks uger med en dosering på 30 milligram hver dag.

Deca durabolins dosering er på 400 milligram hver uge, mens der tages 500 milligram testosteron enanthate hver uge. En aromatasehæmmer som Arimidex tages også til denne Deca-doseringstestcyklus. Doseringen er på 0,5 milligram, og tages hver anden dag.

Denne Deca-dosering til masse forbliver den samme i de første seks uger. Dianabol-brug stopper før starten af den syvende uge.

Deca vil også blive stoppet inden den 10. uge og Arimidex på den 11. uge. Cyklussen slutter med, at brugeren kun tager 500 milligram testosteron.

En endnu enklere og kortere Deca og Dianabol stak kan følges af begyndere.

Denne Deca-dosering til begyndercyklus varer kun otte uger. Deca tages i en lav dosis på 100 milligram om ugen i hele cyklusen.

Dianabol stables med Deca for at kickstarte cyklussen, med en dosering på 20 milligram hver dag.

For at kunne hjælpe den enkelte med at holde fast i cyklens gevinster, vil humant korionisk gonadotropin (HCG) blive taget i den 7. og 8. uge med en dosering på 1200 milligram pr. uge. Dette er efter Dianabol brug er stoppet ved udgangen af den sjette uge.

DET SKAL BEMÆRKES, AT DECA DURABOLIN HAR EN MEGET LANG LEVETID.

Hvad enten du følger Deca dosering for leddet lindring, Deca dosering for ledsmerter eller Deca dosering bodybuilding, faktum er, at hormonet nandrolon, som er den vigtigste komponent i Deca vil blive hængende i systemet i op til 18 måneder.

Dette er vigtigt at huske, da man kan komme i varmt vand, hvis man bliver taget i at bruge dette forbudte stof. Faktisk blev den tidligere NFL-spiller Shawne Merriman straffet for at bruge Deca for mange år siden.

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Deca 300, fordele, doseringsguide for begyndere, mellemhandlere og professionelle

Deca 300 er en af de mere populære anabolske steroider blandt erfarne bodybuildere og dem, der er nye til fitness og styrketræning.

Men hvad kan det gøre, og hvordan adskiller det sig fra de andre typer deca steroider derude? Det er det, vi vil opklare her.

En kort oversigt over Deca-300

Deca 300 resultater giver dig en solid idé om, hvad det er, og hvad det kan gøre.

Videnskabeligt set er denne steroid en anabolsk androgen og hører til i 19-nor klassen .

Det er en af de mest kraftfulde anabolske steroider til at få muskler og styrke.

Større forskelle mellem Deca 300 og 200, 50 og andre

Hvis du leder efter deca 300 til salg vil du se andre versioner som deca 200, 100, 50 og så videre.

Tallene i enden angiver mængden i milligram. Med 300-versionen er det 300 mg, 200-versionen 200 mg og så videre.

Med hensyn til den kemiske sammensætning er der ligheder, bortset fra at de højere doser er mere kraftige.

Deca 300 steroider er kraftigere end 200 og så videre. Hvis du leder efter kraftige gevinster, ville den bedste mulighed være en deca 300-cyklus, da den bærer den mest kraftfulde.

Hvis du lige er begyndt eller er ny til steroider generelt, er 200 eller 100 doseringen den bedre mulighed.

Så snart din krop er i stand til at tilpasse sig, bør du øge doseringen.

En enkelt dosis er naturligvis ikke nok, da du skal gå på den rigtige cyklus for at få de bedste resultater.

Men før vi tager et kig på cyklusserne, er vi nødt til at påpege, hvad denne anabolske steroid gør, så du ved præcis, hvad der kommer til at ske.

 • Få hårde, slanke muskler: deca er en dokumenteret bulking- og massebygger. Dette gælder især, hvis du er i de mellemliggende eller professionelle cyklusser. Kombineret med en solid træning og du vil bemærke betydelige forbedringer i din fysiske bygget. Det gode ved deca, når det tages i moderate eller høje doser, er, at du kan få magre, hårde muskler på få uger.
 • Gør din krop mere egnet til muskelopbygning: Det kræver mere end bare at løfte vægte og pumpe jern for at opbygge en sixpack og få en rippet krop. Der er visse processer i dig, der skal finjusteres, og det er det, deca gør.
 • Når du bruger denne anabolske steroid, hæver det din hæmoglobin Når din hæmoglobin stiger, har din krop mere ilt til at forsyne muskelvæv. Jo mere ilt der er, jo lettere vil det være for musklerne at vokse og udvikle sig.
 • Større anabolsk aktivitet: Deca stimulerer den anabolske aktivitet i kroppen: Deca stimulerer den anabolske aktivitet i kroppen. Dette er et af de første skridt til at få styrke og opbygge muskler. Denne anabolske aktivitet er anderledes end de sædvanlige ting, der går i din krop. Der er naturlige processer, der fører til muskelopbygning, men faktum er, at deca overlaster disse procedurer, og sammen med den anabolske aktivitet er det let at se, hvordan deca gør en forskel i muskelopbygningsafdelingen.
 • Fremskynder stofskiftet: Dette er ikke noget, folk taler meget om, men deca er faktisk en af de mere effektive fedtforbrændingssteroider. Dette bør virkelig ikke være et chok, når du overvejer det faktum, at det ofte bruges i skærefasen.

Der er to faser i bodybuilding: bulking og cutting. Bulking-fasen er den fase, hvor du øger dit fødeindtag for at få flere kalorier og mere vægt.

Det næste trin er cutting, hvor du smider det fedt, du har fået i løbet af bulking-processen, uden at miste musklerne. For at tabe de kilo har du brug for et hurtigere stofskifte, og det er det, deca giver.

Den overordnede effekt af deca på massen er stigningen i kvalitetsmuskler. Det skal gøres klart, at deca ikke er en magisk pille.

Du vil ikke få disse muskler ved at sluge eller injicere dig selv med deca alene: Du skal stadig træne, indtage kalorier og cutte.

Men ved at tage og bruge deca vil du dog opnå betydeligt bedre resultater og på kortere tid.

Gør ikke den fejl at du bare spiser alt den mad du vil og ikke skærer, fordi du ikke vil være i stand til at udvikle nogen muskler. Men hvis du er disciplineret og træner, vil fordelene være enorme.

Hvad er den bedste sikre juridiske Deca steroid?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Decaduro, og her er hvorfor:

DecaDuro er et fuldt lovligt og sikkert alternativ til Deca-Durabolin, en af de mest populære bodybuilding steroider gennem tiderne. Dens avancerede anabolske formel øger dramatisk kvælstofretention, proteinsyntese og produktion af røde blodlegemer, hvilket giver dig enorme styrke- og muskelvækster. Det vil endda lindre ømme, ømme led.

DecaDuro hjælper også med at øge kollagensyntesen, hvilket styrker dine sener og ledbånd. Og en styrkelse af disse bindevæv kan virkelig hjælpe med at lindre de nagende ledsmerter, som ofte opleves efter intens, gentagen træning.

DecaDuro er en alsidig hjælper, der superchargerer din træning og giver dig nye niveauer af styrke, ekstreme muskelvækster og en større, slankere og mere kraftfuld fysik.

Fordelene omfatter:

 • Sikker og juridisk Deca Durabolin Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Kæmpe muskel gevinster
 • Hurtig Recovery
 • Bevar Lean Muscle Mens reducere kropsfedt
 • Lindre led- og senesmerter
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
decaduro

BEDSTE FOR:

 • Ekstrem styrke
 • Øger udholdenhed
 • Reducerer restitutionstiden
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Decaduro officielle hjemmeside

Deca 300 Cykel for begyndere

Deca 300 anmeldelser har vist, at der findes forskellige cyklusser for dem, der er nye til steroider.

Den mest grundlæggende cyklus du kan gå til er 300 mg deca om ugen og kombinere det med 500mg om ugen af testosteron enanthate eller en anden testosteronbooster.

Du vil måske også tilføje en aromatasehæmmer til cyklus, fordi deca 300 piller reducerer testosteron produktionen.

Længden af en begyndercyklus er 12 uger. Du kan vælge kortere cyklusser som 4 til 8 uger.

Men da du tager lave doser og ikke stabler det med andre kraftige steroider, er der ingen grund til at bekymre dig om de potentielle bivirkninger.

Selv hvis du er nybegynder, skal du ikke blive overrasket, hvis der er betydelige resultater.

En af grundene til dette er den måde deca går til arbejdet i form af stimulering af proteinsyntesen og forøgelse af produktionen af hormoner, der er medvirkende til muskelvækst.

Deca 300 cyklus for mellemliggende og pro

Hvis du har lavet begyndercyklussen og ikke følte nogen deca 300-bivirkninger, er det nu tid til at øge Deca Durabolin dosering til bodybuilding og få mere power og styrke.

Den mellemliggende cyklus vil kræve, at du gør følgende.

 • For weeks 1 to 6 you have to take 30 mg of dianabol every day
 • For weeks 1 to 12 take 400 mg of deca every week
 • For weeks 1 to 16 take 750 mg of a testosterone supplement like enanthate

The intermediate level is what you may consider as the “normal” level. A lot of users are happy with the results they get and don’t bother to take a higher dosage.

If you’re not content however, consider increasing the dosage and go on a level 3 or Pro cycle.

 • I ugerne 1 til 6 skal du tage 50 mg dianabol hver dag
 • I ugerne 1 til 10, tag 600 mg deca hver uge
 • I ugerne 1 til 12 skal du tage 1000 mg hver uge af et testosterontilskud (dvs. enanthate)
 • I ugerne 9 til 16, tag 75 mg hver anden dag af trenbolonacetat
 • I ugerne 11 til 16 skal du tage 50 mg dianabol hver dag
 • I ugerne 13 til 16 tages 200 mg hver anden dag af testosteronpropionat

Når du er på det avancerede niveau, skal du føle dig fri til at stable deca med andre typer steroider som trenbolon, anadrol, winstrol, anavar og så videre.

Disse steroider har forskellige formål: winstrol er mere til atletisk præstation end til bulking up, clenbuterol er til at tabe kropsfedt osv.

Ved at vide, hvad disse steroider skal gøre, vil hjælpe dig med at træffe det rigtige stabling valg.

En anden ting du vil bemærke, når du er på en deca-cyklus, er, at du ikke tager så meget kropsfedt på i løbet af lavsæsonen som før.

Et af de sværeste problemer, som fitness-buffs skal håndtere, er den mængde fedt, de får, når de er færdige med en cyklus, hvilket tvinger dem til at starte forfra igen.

Med deca vil det ikke ske, da de fleste af de muskler, du har fået, er permanente.

Når du går tilbage på en cyklus, behøver du ikke at starte fra bunden, da du vil bygge videre på de gevinster, du allerede har opnået. Selv om virkningerne ikke sker på én gang, er de betydelige.

Vital juridisk status, som du skal være opmærksom på

Hvor du køber en af disse deca-varianter, skal vi være klar over dens juridiske status.

Siden 1990, da Federal Anabolic Steroid Control Act blev vedtaget som lov, er alle anabole steroider i USA nu klassificeret som kontrollerede stoffer i klasse III.

Denne klassificering betyder, at anabole steroider betragtes på samme måde som veterinære beroligende midler, LSD-prækursorer, barbiturater og narkotika.

Besiddelse, salg eller at have til hensigt at sælge vil give dig fem års fængsel. Hvis staten rejser tiltale, kan den femårige føderale straf forlænges.

Selv om denne lov kun gælder i USA, har andre lande indført lignende love.

Den nederste linje er, at der er en risiko forbundet med at købe deca eller ethvert anabolsk steroid.

Du kan måske købe deca 300 online og andre lande, hvor der er et lovligt smuthul, men der er problemet med at importere det i dit land, hvis det er ulovligt.

Du kan prøve lykken på sorte markeder og underjordiske laboratorier. Ulempen ved denne fremgangsmåde er dog, at du skal lave noget research for at afgøre, hvilken der er lovlig.

Det er på grund af vanskelighederne med køb af deca og andre anabolske steroider, at der er opstået lovlige alternativer.

Hvis du stadig beslutter dig for at gå videre og prøve deca, så tjek online, hvor du måske kan finde dem fra forskellige sælgere.

Få magre muskler og opnå den perfekte krop uden bivirkninger af steroider. Brug DECA DURO.

Hvad er det bedste vægttab supplement med over 190.000 tilfredse kunder?

Vejlig for mænd og kvinder PhenQ er et populært receptfrit alternativ til Phentermine. Det er kompatibelt med både veganske og keto diæter og målretter dit vægttab på 5 forskellige måder. Her er hvordan:

BRÆNDE FEDT

Fremskynde fedtforbrændingsprocessen ved at øge kroppens metaboliske og termogene hastigheder for at afsløre en slank og sexet figur.

STOPPE FEDTPRODUKTIONEN

PhenQ indeholder ingredienser, der faktisk hjælper med at stoppe produktionen af nyt fedt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage på i vægt.

UNDERTRYKKER DIN APPETIT

PhenQ gør kaloriereduktion let ved at dæmpe din appetit og gøre overspisning og sultbegær til en saga blot.

ØGE DIN ENERGI

Genoplad dine batterier med en blanding af energiforstærkende ingredienser, der er designet til at stoppe de energidyk, der forårsages af slankekure.

FORBEDRE DIT HUMØR

At skære kalorier kan få dig til at føle dig gnaven, men PhenQ’s blide humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekure ikke vil tage sin pris på dit humør.

Ved at kombinere alle fordelene ved flere vægttabsprodukter i blot én pille gør PhenQ det ligetil og enkelt at tabe sig og sparer dig for udgifter til flere produkter!

Hvad gør Phenq Superior til andre vægttabsprodukter?

Du vil finde nogle af deres ingredienser i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse kombineret med sin videnskabeligt dokumenterede, hemmelige ingrediens, der har gjort det muligt for dem at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt, der giver dig langt overlegen fedt-busting resultater til andre.

Ved hjælp af den højeste kvalitet, naturlige ingredienser og fremstillet i FDA og GMP godkendte faciliteter i USA og Storbritannien, PhenQ er den ultimative, alt-i-en vægttab pille.

PhenQ weight loss pill

For at støtte deres vægttab rejse, alle kunder modtager gratis downloadbare vejledninger til at hjælpe dem med at spore deres fremskridt, planlægge deres måltider og komme i gang med motion for at maksimere deres resultater.

Start din rejse mod din drømmekrop: besøg PhenQ officielle hjemmeside for at lære mere

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here