Anavar dosering – gemeenschappelijke Var dosering, mannen en vrouwen monster Dose Chart Guide

We geven voorlichting over steroïden zoals Anavar, maar we verkopen ze niet of bevelen ze niet aan. We raden alleen veilige, effectieve alternatieven voor gevaarlijke steroïden zonder bijwerkingen, zoals ANVAROL pillen. Zie de tabellen hieronder voor top mager spieren, snijden producten ..

Anvarol

Snijden Stack

 • Meer gekke winsten
 • Verkrijg een competitieve slanke lichaamsbouw
 • Versnipperen Lichaamsvet
 • Take voor 2-3 maand

Alleen door het nemen van de juiste Anavar cyclus dosering zal u zitten kundig voor afleiden van de voordelen, of het nu voor mannen of vrouwen.

Hoewel dit is vooral bekend als de “steroïde voor meisjes”, kan de steroïde nog steeds effectief voor mannen indien goed gebruikt.

In tegenstelling tot wat sommigen geloven, maakt het nemen van de maximale dosering de resultaten niet sneller manifesteren, zoals er een cyclus te volgen is.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

De meest voorkomende Anavar dosering

De beste Oxandrolon cyclus werkt wanneer het wordt genomen in overeenstemming met de instructies en met een volledige maaltijd. De juiste Anavar dosis hangt ook af van uw doelstellingen (snijden, bulking, gewicht te verliezen, enz.).

Voor de meeste mannen is het effect van Anavar alleen niet voldoende om winsten te produceren, ongeacht de dosering, dus stapelen is noodzakelijk.

Voor vrouwen echter, Anavar alleen cyclus kan werken prima voor het verliezen van gewicht, maar stapelen is ook een optie, afhankelijk van uw doelstellingen.

Wat duidelijk moet zijn is de doseringen voor mannen en vrouwen varieert en dat het niet uitmaakt hoe je het neemt, het gaat om dieet en workouts vereisen om te zien de maximale voordelen.

Over de bijwerkingen: er is een reden waarom dit steroïde is populair bij vrouwen en het is omdat ze mild zijn.

Als u zich zorgen maakt over de bijwerkingen van anabole steroïden, wees ervan verzekerd dat dit een van de veiligste drugs beschikbaar is. Natuurlijk berust dit op de veronderstelling dat u de juiste doseringen tijdens de cycli inneemt.

Houd ook in gedachten dat alleen maar omdat de hierboven genoemde is de meest voorkomende dosering betekent niet dat je moet jezelf beperken tot dat.

Voel je vrij om te experimenteren en probeer verschillende doseringen tijdens uw cycli en zien welke het beste werkt in termen van het geven van je kracht en het ontwikkelen van weerstand.

Wat is de beste veilige legale Anavar steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Anvarol, hier is waarom:

Een legaal alternatief voor het anabole steroïde Anavar. Anvarol verbetert je kracht en energie door de synthese van fosfocreatine in je spierweefsel te stimuleren. Ideaal voor cutting-cycli, je zult vet versnipperen met behoud van magere spieren, waardoor je lichaam een super slanke en gesneden look krijgt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dit Anavar Oxandrolon alternatief verhoogt je fosfocreatine niveaus, helpt om ATP sneller aan te maken en geeft je de energie die nodig is om harder en langer te werken tijdens je workouts.

Anvarol geeft u de continue energie en explosieve kracht die u nodig heeft om uw trainingen harder en langer te laten duren, terwijl vet wordt versnipperd voor een harder, scherper en slanker lichaam. De voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal alternatief voor Anavar
 • Explosieve kracht en sterkte
 • Verbrand buik- en onderhuids vet
 • Behoud magere spieren bij caloriebeperking
 • Verbeterde spierhardheid en -dichtheid
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Anvarol

BESTE VOOR:

 • bevordert snel vetverlies
 • verhoogt energieniveau
 • houdt magere spieren
 • na de training

Geef het op: Bezoek de officiële website van Anvarol

Voorbeeld Anavar dosering voor mannen

De beginner Anavar dosering voor mannen is 30 mg elke dag voor de eerste zeven dagen. Zodra je de eerste week hebt voltooid en meer bulk wilt krijgen, kun je de dosering voor de volgende week verhogen.

De maximale Anavar voor mannen doseringen die u veilig kunt consumeren is 100 mg per dag, maar dat is alleen voor de geavanceerde gebruikers die gewend zijn om te stapelen.

Verhoog niet de dosering dramatisch in het midden van een cyclus. Het maakt niet uit wat de dosering is, moet u het verdelen in twee en neem tweemaal daags met voedsel.

Er zijn geen vaste regels voor hoeveel je moet verhogen voor de beste Anavar resultaten. Maar een die populair is, zelfs onder nieuwe gebruikers is om te beginnen met 30 mg voor zeven dagen en het te verhogen met 10 gram opeenvolgende voor de komende twee weken, dus door week 5 zul je nemen 50 mg per dag.

Van week 5 tot 7 verhoogt u de dosering met nog eens 10 mg per week, zodat door de laatste week zou u worden verbruikt 70 mg van de steroïde dagelijks.

Gezien het feit dat de Anavar halfwaardetijd 8 uur is, je gaat krijgen opgepompt door een veel.

Mannen nemen zelden Anavar alleen, maar of u het stapelen of niet is het een goed idee om tamoxifen (20 mg) per dag voor een maand consumeren nadat de Var cyclus is voltooid. Doe dit ongeacht hoe sterk de dosering is, want het zal je lichaam helpen zich aan te passen en de effecten te absorberen.

Wat is het beste afslanksupplement met meer dan 190.000 tevreden klanten?

Geschikt voor mannen en vrouwen PhenQ is een populair receptvrij alternatief voor Phentermine. Het is compatibel met zowel veganistische als keto diëten en richt zich op gewichtsverlies op 5 verschillende manieren. Hier is hoe:

VET VERBRAND

Versnel de vetverbranding door het metabolisme en de thermogene werking van uw lichaam te stimuleren en een slank en sexy figuur te onthullen.

STOP VETPRODUCTIE

PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk helpen de aanmaak van nieuw vet te stoppen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gewichtstoename.

VERSMETT UW Lust

PhenQ maakt caloriebeperking gemakkelijk door uw eetlust te bedwingen en ervoor te zorgen dat overeten en hongergevoel tot het verleden behoren.

BOOST JE ENERGIE

Laad je batterijen weer op met een mix van energieverhogende ingrediënten die zijn ontwikkeld om de energiedips veroorzaakt door diëten te stoppen.

Versterk UW Mood

Het verminderen van calorieën kan je chagrijnig maken, maar de milde stemmingsverbeterende eigenschappen van PhenQ zorgen ervoor dat diëten niet ten koste gaat van je humeur.

Door alle voordelen van meerdere afslankproducten in slechts één pil te combineren, maakt PhenQ afvallen eenvoudig, simpel en bespaart u de uitgaven voor meerdere producten.

Wat maakt Phenq superieur aan andere afslankproducten?

Je vindt sommige van hun ingrediënten in andere gewichtsverlies producten. Maar het is de unieke mix van deze gecombineerd met hun wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt dat hen in staat heeft gesteld om een sterker, krachtiger product te creëren dat u veel superieure vet-busting resultaten geeft dan anderen.

Gebruik makend van de hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en bereid in FDA en GMP goedgekeurde faciliteiten in de VS en het Verenigd Koninkrijk, is PhenQ de ultieme, alles-in-een gewichtsverlies pil.

PhenQ weight loss pill


Om hun reis naar gewichtsverlies te ondersteunen, ontvangen alle klanten gratis downloadbare gidsen om hen te helpen hun vooruitgang bij te houden, hun maaltijden te plannen en aan lichaamsbeweging te doen om hun resultaten te maximaliseren.

Start je reis naar je droomlichaam: bezichtig de officiële website van PhenQ voor meer informatie

Voorbeeld Anavar dosering voor vrouwen

Als Anavar vet verlies is uw doel dan een Anavar dosering voor vrouwen beginnen bij 2,5 mg zal volstaan. De meeste cycli voor vrouwen duren 4 tot 6 weken, maar aangezien dit steroïde is vrij mild vooral in lage doses, kunt u de cyclus verlengen tot 8 weken.

Tijdens deze periode neemt u de 2,5 mg dosis voor de eerste paar weken en het dubbele voor de volgende twee weken.

Tegen week 5 moet je de dosering weer verdubbelen zodat je op 10 mg per dag zit. Voor de volgende paar weken, verhoging van de Anavar cyclus tot 15 mg of 20 mg, en voor week 8, zet het terug naar 10 mg.

Als je je afvraagt wanneer je Anavar moet nemen, is de beste tijd ‘s ochtends en ‘s avonds, twee keer per dag, zoals eerder vermeld.

De Anavar dosering voor vrouwelijke en mannelijke hier gegeven zijn slechts voorbeelden van hoe u dit steroïde nemen kunt, en als je een geavanceerde gebruiker kunt u de dosering verhogen en stapelen met verschillende kracht enhancers.

Waarom zou je moeten proberen je testosteronspiegel te verhogen voor gewichtsverlies, vetvrije spieren, levensenergie en libidodoelen?

Testosteron. Het is de peetvader van de mannelijke hormonen en de oorsprong van alle anabole steroïden. Testoprime is gemaakt voor mannen die meer energie willen, sneller spieren willen opbouwen, hun humeur willen verbeteren of gewoon hun libido een boost willen geven, en wel hierom:

Het is gemaakt met de focus op wat mannen echt belangrijk vinden: zich jong en vol energie voelen.

TestoPrime gaat over het leven van je beste leven, ongeacht je leeftijd, door het optimaliseren van je testosterongehalte. Voordelen zijn onder andere:

 Geoptimaliseerd metabolisme om de thermogenese te helpen verhogen en op zijn beurt ongewenst vet te helpen verbranden als een brander voor boter

➤ Verhoogde fysieke en mentale energie zodat u het maximale uit elke dag kunt halen

 Verhoogde motivatie en uithoudingsvermogen waardoor het voelt alsof je weer in de twintig bent

➤ Verbeterde zin in seks zonder te snel moe te worden

Verbrandt lichaamsvet tot 16%

Vermindert stress tot 71,6%

Vergroot de spiermassa met tot 138,7%

Verbetert uithoudingsvermogen tot 92,2%

Zet vet om in energie met tot 12%

Iedere bestelling wordt geleverd met onze levenslange garantie zonder vragen

Waarom TestoPrime boven een ander product?

We begrijpen dat er andere producten op de markt zijn die beweren een gezond testosterongehalte te helpen ondersteunen. 

Maar vaak zijn deze producten overdreven met hun beweringen en bieden ze niet de noodzakelijke doseringen van de juiste ingrediënten om het werk goed te doen.

TestoPrime is speciaal samengesteld met hoogwaardige, klinisch onderzochte natuurlijke ingrediënten die van over de hele wereld zijn geoogst – vaak op afgelegen, moeilijk bereikbare plaatsen – om u de beste kans te bieden op spieropbouw, verbranding van ongewenst vet en een natuurlijk verhoogd libido.

Zij bieden ook de beste garantie op de markt, terwijl veel anderen niet eens een garantie bieden-waardoor je je afvraagt of ze wel echt achter hun eigen product staan.

We weten TestoPrime’s ingrediënten werken. 

TestoPrime geeft u de mogelijkheid om te genieten van de eindeloze voordelen van meer beschikbaar testosteron

Geef je voordeel op: Bezoek de officiële website van TestoPrime voor meer informatie

Anavar: Doses, resultaten, prijzen en bijwerkingen

Anavar is echt gemaakt voor vrouwen en kinderen, omdat het de groei van kinderen niet belemmert en vrouwen niet viriliseert. Het is heel effectief gebruikt als medicijn tegen osteoporose bij vrouwen en bevordert de groei bij kinderen.

Anavar is een van die drugs die iedereen wil hamsteren en waar bijna niemand afstand van wil doen. Het is niet dat het het soort drug is dat iemand ooit enorm zou kunnen krijgen, maar het is een drug die het soort hardheid en knapperigheid produceert waar bodybuilders een moord voor zouden kunnen doen! Het is een geweldige drug voor wedstrijd prep om deze reden. Voor degenen onder u die de zorg, het is een goede chick drug omdat het veroorzaakt zeer weinig gevallen van virilization, een goede zaak gezien hoe manlijk sommige van deze vrouwen zijn geworden (en dat is gewoon de fitness menigte!).

Oké, dus als hier niet veel grootte vanaf komt, wat is dan de aantrekkingskracht? Naast de mogelijkheid om ongelooflijke hardheid te produceren, zorgt het ook voor grote krachttoename. Logisch, dat is waarom mensen nemen het in een pre-wedstrijd cyclus. Ze willen hun kracht te behouden tijdens de dieetfase. Dat is echt zijn twee grootste voordelen. Het dieet zal niet helemaal slaan je in de grond en je zult in staat zijn om uw huidige niveau van massa te handhaven tijdens een dieet, omdat je nog steeds in staat zijn om de zware gewichten te duwen! Plus, Anavar stapelt buitengewoon goed met andere steroïden. Stapelen Anavar met Winstrol injecteerbare, Test schorsing, Primo (tabbladen of shots) en misschien een beetje Proviron en Nolvadex, en je hebt een winnende combinatie.

Anavar is een droomdrug voor diegenen onder jullie die denken dat meer meer is, en soms kan dat je in de problemen brengen. Vooral als je die mentaliteit combineert met een drug als Anadrol. Anavar, aan de andere kant, is iets waar je handenvol van kunt nemen en nooit genoeg van krijgt! Het zou in zo’n grote M&M zak moeten zitten die je bij Costco krijgt! Dosis? Voor een respectabele bodybuilder van 200-250 pond is een dosis van 50-60 mg per dag goed. Het enige nadeel is, dat is ongeveer 20 tabletten per dag! Dat kan duur worden, maar gelukkig hoef je het niet te nemen, en zou je het ook niet erg lang moeten nemen. Neem het voor kortere periodes, in hogere doses, om het meeste waar voor je geld te krijgen. Ook receptor sites hebben de neiging te branden uit snel met deze drug dus lange cycli zijn vrij veel nutteloos.

Veel jongens nemen Anavar tussen zware cycli wanneer ze beginnen met het nemen van HCG of Clomid, om te voorkomen dat gewrichtspijn. Dit is goed in theorie, maar aangezien Anavar zo duur kan zijn, denk ik niet dat dit de gezondste drug te nemen voor lange perioden of tussen cycli is. In plaats daarvan, neem een lichte cyclus van Deca als je nodig hebt om pijn op afstand te houden. Oke, als je dood ingesteld op het, neem een matige dosis van 20-30 mg om te voorkomen dat pijn, maar zorg ervoor dat je een goede lange pauze voordat je echt nodig hebt het volgende. Op die manier werkt het beter; geloof me.

Wat is de beste veilige legale Clenbuterol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Clenbutrol, hier is waarom:

Clenbutrol repliceert de krachtige thermogene en prestatieverhogende eigenschappen van celeb gewichtsverlies favoriet Clenbuterol. Het verbrandt vet en verbetert de cardiovasculaire prestaties door het zuurstoftransport te verhogen, zodat u een slank en geript lichaam net zo effectief als het echte werk kunt beeldhouwen.

Met uw stofwisseling in overdrive, gebruikt uw lichaam opgeslagen vet voor zijn energiebehoeften. U verbrandt calorieën en versnippert lichaamsvet, waarbij u pure, ultragladde spieren achterlaat voor een volledig geript lichaam.

Clen verhoogt ook de zuurstoftoevoer, waardoor uw cardiovasculaire prestaties een boost en het opladen van je spieren voor een langere, meer intense training.

Clenbuterol brandstoffen uw trainingen en verandert uw lichaam in een full-time, vet blasting oven. Voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal Clenbuterol-alternatief
 • Krachtige vetverbranding
 • Verhoog Spier-Vet Verhouding
 • Behoud mager spiermassa
 • Ripped lichaamsbouw
 • Verbeterde prestaties
 • Verbeterd uithoudingsvermogen
 • Geen naalden of recepten
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BESTE VOOR:

 • Krachtige vetverbranding
 • Behoud van magere spieren
 • Vergroot energie en uithoudingsvermogen
 • Pre-Workout

Krijg de jouwe op: bezoek de officiële website van Clenbutrol

Bijwerkingen

Bijwerkingen van Anavar zijn lastig. Over het algemeen krijg je niet de acne of opgeblazen gevoel die je krijgt met andere drugs die meer androgeen zijn. Je zou ook geen hoge bloeddruk moeten krijgen of het gevoel dat je een huis laat vallen op iemand die je kwaad maakt in het verkeer. Maar helaas, omdat Anavar 17-alpha alkylated is, is het een drug die in staat is om vrij uitgebreide schade aan je lever te doen, en tenzij je regelmatig controles en bloedpanelen laat doen, zul je de omvang van de schade niet weten.In het algemeen, om deze reden, vertel ik de meeste mensen om te proberen 17-alpha alkylated ‘roids te vermijden, ondanks enkele van hun meer anabole voordelen. Ik denk altijd dat je net zo goed meer massa kunt krijgen terwijl je minder risico loopt, en dat is hier precies het tegenovergestelde. Maar er is de kwestie van hardheid en damn-it-all als deze drug is niet in staat om u een aantal van de ZEER beste! Ik kan het niet uitleggen. Voeg daarbij het feit dat dit middel op geen enkele manier aromatiseert in oestrogeen!!! Dat is altijd goed nieuws en, voor sommigen, de necrotische lever waard! Prijs en beschikbaarheid: De prijs kan hoog zijn in de meeste gebieden vanwege de (soms) schaarse beschikbaarheid. Het is niet onmogelijk te krijgen, maar het is meer kosten-verhinderend dan sommige andere tuin verscheidenheid ‘roids. Oxandrolon Spa (dat is de beste soort) wordt geleverd in een doos met strips die slechts 30 totaal aantal. Daarvoor betaal je op de huidige markt waarschijnlijk tussen de $80 en $100 voor een doosje. Er zijn ook een aantal Mexicaanse apotheken die het nu produceren dus de beschikbaarheid zou goed genoeg moeten zijn om weg te blijven van achterbakse producten… voor nu in ieder geval.

Vervalsingen

Veel vervalsingen hier jongens! Heel veel! Anavar is bijna net zo vervalst als D-bol en Deca… nou ja, misschien niet zo veel, maar het is wel veel vervalst. En het lijkt erop dat het indertijd veel dummies heeft opgenomen die zich niet realiseerden dat Searle op dat moment al MANIEREN lang geen “voetbalvormige” witte Oxandrolon tab had gemaakt! Ik heb zelfs de bekende paarse dozen gezien waar Anavar in zat, steeds weer opnieuw gebruikt. Ik herinner me een kerel die zijn waardeloze vervalsingen in dezelfde doos aan verschillende klanten “tentoonstelde”, en dan de doos gewoon bewaarde voor een andere “echtheidsvertoning”! Uiteindelijk moest hij die doos met ezelsoren weggooien omdat het begon te onthullen dat hij een vervalser was! De moeilijkste Anavar/Oxandrolone om te vervalsen en de beste om te kopen is altijd de Oxandrolone Spa uit Italië geweest. Het moet de beste kwaliteit zijn voor een 2.5mg tabblad. De Amerikaanse versie is ook goed, maar je zult geluk hebben om een echte te krijgen met het aantal vervalsingen rondzweven van het. Zoek naar nummers op de tab, een streepje in het midden of een ander herkenningspunt.

Maskeren

Inspanningen om de metabolieten van Oxandrolon (Anavar) te maskeren worden niet echt uitgeoefend door velen aangezien de halfwaardetijd van deze drug zeer laag is (7-10 dagen). Veel mensen nemen Anavar tot de laatste week voor een wedstrijd en stoppen er dan op tijd mee om het uit het systeem te laten verdwijnen. Sommigen zeggen dat de geringe hoeveelheid water die Anavar zal leiden tot het lichaam vast te houden (meestal in de spier buiken, maar soms vertegenwoordigen “spill over”) is de reden dat ze knippen het uit. Maar het is echt niet waarschijnlijk dat het in een urinemonster wordt gevonden als het snel genoeg wordt gestopt. Dat is, natuurlijk, als je het begon te nemen toen je minder lichaamsvet had. Effectiviteitsbeoordeling: Voor kracht en een goede verhouding tot de milligram, zou ik zeggen dat Anavar een 8 op 10 is. Voor het harden van het lichaam voor de wedstrijd, zou ik Anavar een 10 op 10 geven. Voor krachttoename of behoud van kracht, zou ik Anavar een 9 van de 10 geven, alles wel beschouwd. Het is geen Anadrol, maar dan nog, het doet de truc pre-wedstrijd. Voor massabuilding, echter, zou ik Anavar een 4 of 5 van de 10 geven. Het is gewoon geen massa-packer. Als je het gebruikt op de manier waarop je het hoort te gebruiken, is het feit dat het niet effectief is voor grote omvangwinsten niet belangrijk!

Laatste opmerking over Anavar..

Ik heb dit medicijn altijd graag gebruikt, ook al is het vrij nutteloos in de massa afdeling. Maar hey, de mens kan niet leven van Anadrol en Test Proprionate alleen! Ik moet echter toegeven, het lijkt vrij onbelangrijk een drug nu de inzet zo hoog zijn en synthol injecties lijken de drug van keuze van de meeste Olympia concurrenten. Het lijkt erop dat Anavar net zo intens is als die kleine snoepjes die op strookjes papier worden geplakt en op rolletjes worden uitgedeeld, of de sigaretvormige kauwgomcilinders die je vroeger kon kopen in namaak Marlboro doosjes. Maar laat mijn cynisme je niet tegenhouden om zoveel mogelijk van deze drug te kopen. En denk niet: “Ik rantsoeneer het over een periode van 12 weken”, maar: “Ik gebruik alle 500 tabs in 30 dagen!” Dat is niet alleen het soort denken dat typisch is voor jongens die iets anders willen worden dan ‘licht gespierd’, maar ik denk dat het bijzonder geschikt is voor dit medicijn specifiek.

Wat is de beste veilige legale Anavar steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Anvarol, hier is waarom:

Een legaal alternatief voor het anabole steroïde Anavar. Anvarol verbetert je kracht en energie door de synthese van fosfocreatine in je spierweefsel te stimuleren. Ideaal voor cutting-cycli, je zult vet versnipperen met behoud van magere spieren, waardoor je lichaam een super slanke en gesneden look krijgt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dit Anavar Oxandrolon alternatief verhoogt je fosfocreatine niveaus, helpt om ATP sneller aan te maken en geeft je de energie die nodig is om harder en langer te werken tijdens je workouts.

Anvarol geeft u de continue energie en explosieve kracht die u nodig heeft om uw trainingen harder en langer te laten duren, terwijl vet wordt versnipperd voor een harder, scherper en slanker lichaam. De voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal alternatief voor Anavar
 • Explosieve kracht en sterkte
 • Verbrand buik- en onderhuids vet
 • Behoud magere spieren bij caloriebeperking
 • Verbeterde spierhardheid en -dichtheid
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
Anvarol

BESTE VOOR:

 • bevordert snel vetverlies
 • verhoogt energieniveau
 • houdt magere spieren
 • na de training

Geef het op: Bezoek de officiële website van Anvarol

Persoonlijke mening over anavar dosering van pro bodybuilder

Een van de meest gestelde vragen die we hier krijgen is “Welke anavar dosering moet ik nemen?” Dat is nogal een vreemde vraag, sterker nog, als je dit moet vragen, moet je misschien eerst wat meer leren over anabole steroïden.
Hoe dan ook, ik zal een aantal van de basis anavar doseringen doornemen die je zou moeten verwachten te zien en te nemen.

Een minimale anavar dosering van 80MG per dag voor mannen wordt aanbevolen. Hoewel, persoonlijk geloof ik een anavar dosering van 100mg per dag om de beste resultaten te geven. Dit is voor cutten of bulken.

Bij een cut zou je, als je dieet goed is, in 8 weken (minimaal) ongeveer 12 pond moeten kunnen verliezen, terwijl je al je spiermassa behoudt en misschien 2 tot 4 pond aan spiermassa aanzet. De effecten op de vasculariteit zijn ook enorm, net als de spierverharding die je met deze anavar-dosering kunt verwachten. Een ander positief aspect van anavar is dat het een van de enige steroïden is waarvan bewezen is dat ze vetcellen gebruiken en vet verbranden. Als je een extreme cut doet, zou ik in de verleiding komen om er wat Clen bij te doen (die je ook op deze website kunt kopen) Een stack van Clen en anavar geeft geweldige resultaten, zowel voor mannen als vrouwen.

Over vrouwen gesproken, deze drug is een van de veiligste voor vrouwen om te gebruiken en een typische anavar dosering van 10 tot 15 mg per dag wordt vaak gebruikt door vrouwen met een geweldig resultaat. “Hoe lang kun je blijven op deze anavar dosering voor”, hoor ik u vragen?

Nou, vrouwen hebben de neiging om het iets langer vol te houden dan mannen – tot 12 weken per keer. En je zult een zeer goede opbouw van spieren en kracht zien. Bij een cut zou ik ongeveer dezelfde resultaten verwachten als bij een man. Een vetverlies van ongeveer 12 pond en een toename van 2 tot 4 pond vetvrije spiermassa, voeg daar wat clen en goede cardio aan toe en de resultaten zullen veel extremer zijn.

Ik heb vrouwen gezien die een anavar dosering tot 30mg per dag gebruikten (voornamelijk voor bulking doeleinden) en dit leidt tot een enorme hoeveelheid LEAN spiertoename. Nee, het zal je niet de “grootste” bodybuilder maken die er is. Maar het zal u een perfect figuurmodel geven, door magere spieren toe te voegen aan die sexy dijen, en u een mooie hoeveelheid spieren op de armen te geven. (Vergeet het hebben van die kippenvleugels) Anavar is een geweldige drug bij uitstek voor de vrouwelijke atleet.

Mannelijke atleten kunnen dit ook gebruiken om te bulken. De dosering anavar zou nog steeds slechts 100 mg per dag zijn (hoewel ik atleten ken die tot 160 mg per dag gaan)

In principe is het verliezen van 2/3lbs vet gebruikelijk terwijl het verkrijgen van 12lbs van LEAN spiermassa. Laten we zeggen dat u deze cyclus begint op 10% lichaamsvet. Het is gebruikelijk om het te beëindigen op 8% lichaamsvet terwijl ook een extra 10 tot 12lbs van spiermassa. Over het geheel genomen? U zult er VEEL harder uitzien, die wasbordspieren waar iedereen van houdt zullen volledig tot hun recht komen, en u zult eruitzien alsof u 20/25 pond bent aangekomen in plaats van de 12 die u hebt toegevoegd. Oh en de krachttoename is geweldig. Als dat niet het enige pluspunt bij deze anavar dosering, zul je al je kracht en spier winsten te behouden, zolang dieet blijft goed en training goed intact.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

Anavar steroïde cyclus, dosering, bijwerkingen

De Oxandrolon steroïde verscheen in SUA in 1964, onder “Anavar” benaming en geproduceerd door “Serl” firma. Het is een delicate steroïde met een zwakke androgene component. Er is geconstateerd dat als dit brouwsel in redelijke doses wordt gebruikt, het geen bijwerkingen heeft, omdat het oorspronkelijk voor vrouwen en kinderen werd geproduceerd. Het is een van de weinige steroïden die geen voortijdige vertraging van de lichamelijke ontwikkeling van kinderen veroorzaakt, omdat het niet samenvalt met het sluiten van de epifyse. Bijgevolg wordt het brouwsel gebruikt in de geneeskunde voor kinderen om de groei te stimuleren en voor vrouwen om osteoporose te behandelen.

Het brouwsel wekt zeer zwakke mannelijkheidsverschijnselen op. Deze eigenschap maakt het zeer doeltreffend voor vrouwen, omdat voor 10-15 mg per dag dosis geen uiterlijke mannelijke effecten kunnen worden waargenomen.
Bodybuilders en gewichtheffers geven de voorkeur aan Oxandralon. Het helpt om hun kracht op een snelle manier te consolideren, omdat het de synthese van creatinefosfaat in de spiercellen uitlokt en het geen vloeistoffen accumuleert.

Gewichtheffers die niet in een hoge categorie willen worden opgenomen, gebruiken dit brouwsel omdat het hun kracht vergroot zonder tegelijkertijd hun gewicht te verhogen.

De dagelijkse combinatie van Oxandrolon steroïde en 10-12 mg van Halotestin was bewezen te zijn zeer effectief omdat het gebruik ervan geeft musculatuur een meer inflexibele aspect.
De dagelijkse combinatie van Oxandrolon en 120-140 mg van Clenbuterol
helpt bij het verkrijgen van goede resultaten ook.

Oxandrolon steroïde verhoogt niet de musculatuur, maar het verhoogt de andere steroïden effecten op het organisme. Het brouwsel wordt gecombineerd met Deca-Durabolin, met Dinabolon en met anderen Testosteron afgeleid die accumuleren vloeistoffen en verzekeren de aanzienlijke musculatuur verhoging. Een dagelijkse combinatie van 200 mg van Deca-Durabolin, 500 mg van Testosteron Enantat en 25 mg van Oxandrolon helpt de meeste van de atleten om hun gewicht en hun kracht te verhogen.

De Deca-Durabolin heeft een anabole werking meer uitgesproken en stimuleert de eiwitsynthese, de Oxandrolon verhoogt de kracht en de Testosteron maakt atleten meer agressief tijdens de trainingen en verhoogt de regeneratie snelheid.
Een andere reden waarom Oxandrolon wordt gebruikt, is dat het brouwsel niet aromatiseert, ongeacht hoe groot de dosis is.

Zoals we eerder vermeldden, wordt een groot deel van het bloedtestosteron omgezet in oestrogenen. Na het gebruik van Oxandrolon zal de musculatuur geen waterig aspect hebben; dat is waarom het brouwsel wordt verondersteld zeer efficiënt te zijn voor trainingen vóór wedstrijden. Tijdens deze trainingen is het zeer belangrijk om de oestrogenen op een afnemend niveau te houden omdat de oestrogenen de vochtophoping in het organisme veroorzaken, zelfs als de atleten een dieet met minder calorieën volgen. In combinatie met het dieet helpt Oxandrolon om een sterk en elastisch spierstelsel te verkrijgen. Hoewel het brouwsel niet helpen om vetten verbranden helpt, heeft het een aanvullende rol omdat het verminderen van de eetlust.

Oxandrolon steroïde kan provoceren de zware maag gevoel en misselijkheid sensaties als de pastilles worden gebruikt tijdens de maaltijden.
Volgens Italiaanse vooruitzichten heeft het brouwsel een grote invloed op het spijsverteringskanaal (sommige atleten hebben regelmatig diarree).
Hoewel het geen aangenaam fenomeen is, helpt het brouwsel atleten om vetten te verbranden en geeft het lichaam slankheid.

Degenen die traint voor wedstrijden of degenen die zeer geïnteresseerd zijn van musculatuur kwaliteit moeten combineren de Oxandrolon met steroïden zoals Winstrol, Parabolan, Masteron, Primobolan of Testosterone Propionat.
De combinatie van 50 mg per dag, 50 mg van Testosteron Propionat om de twee dagen en 25 mg van Oxandrolon per dag het is zeer effectief voor deze doelstellingen.

Het was aangetoond dat atleten die een verhoogde arteriële spanning veroorzaakt door androgeen steroïden of degenen die ginaecomasthy hebben geen probleem met Oxandrolon hebben zal omdat het niet aromatize. De combinatie van Oxandrolon met Deca-Durabolin is voor sommige atleten de beste keuze in het geval dat ze problemen als gevolg van andere steroïden gebruik (testosteron, Dianabol, Anapolon 50) ondervinden. Oxandrolon wordt ook aanbevolen omdat het een chemische stof is die geen invloed heeft op de productie van specifieke hormonen in het organisme.

Tijdens het gebruik van Oxandrolone, signaleren de testikels niet de vermindering of de onderbreking van hormonenproductie, die gonadtrophines en luteïnisatiehormoon levert. Deze specifieke kwaliteit van Oxandrolon is mogelijk omdat de actieve chemische stof niet in oestrogenen wordt gearomatiseerd.

Dokter Mauro de Pascuale zegt hierover: ” …men veronderstelt dat de oestrogenen die ontstaan door de aromatisering van testosteron en door andere anabole steroïden de afscheiding van het luteïnisatiehormoon uit de hersenen en de hypothalamus verminderen en ook de aanmaak van testosteron verminderen” (“De bijwerkingen van anabole steroïden – feiten, ficties en behandeling”) . De Amerikaanse arts Dr Robert Kerr bevestigt dit in ” The practical anabolic steroids utilization of athletes”: “Als een gezonde man Oxandrolon(Anavar) in verhoogde doses gebruikt, zal hij de hoeveelheid spermatozoïden niet verminderen en zal de hoeveelheid sperma niet worden omgezet in oestrogenen” .

Daarom is Oxandrolon zeer goed te combineren, zelfs met 240 mg Andriol per dag, wordt niet gearomatiseerd en de hormoonafscheiding in het organisme wordt niet beïnvloed. Het dagelijks gebruik van 280 mg Andriol met 25 mg Oxandrolon kan verhogen de kracht en voor de beginners kan verhogen de musculatuur zonder een significante water accumulatie of een ernstige aantasting van specifieke testosteron generatie.

Als het gaat om Oxandrolon, worden goede resultaten verkregen door gebruik van 8-12 pastilles voor mannen en 5-6 pastilles voor vrouwen. Het is praktisch bevestigd dat het gebruik regel is 0,25 mg van concoction/1 kilo van het gewicht van de sporter. Gewoonlijk worden de pastilles 2-3 keer per dag na de maaltijd gebruikt, zodat de werkzame chemische stof van het mengsel volledig wordt geabsorbeerd.

Degenen die problemen hebben met het spijsverteringskanaal moeten de pastilles 1 of 2 uur na de maaltijd innemen, anders moeten zij er mee ophouden. Veel atleten gebruiken Oxandrolon voor een lange tijd omdat het niet erg giftig is en geen bijwerkingen heeft. Maar het moet niet worden gebruikt voor een lange tijd zonder een pauze, omdat net als de anderen orale steroïden is alchilat 17-alfa en het heeft invloed op de lever.

Oxandrolon steroïde is een verspreid brouwsel en het wordt vaak gebruikt door vrouwen bodybuilders. Vrouwen die gevoelig zijn voor anabole steroïden kunnen goede resultaten bereiken als zij het combineren met Primobolan en/of met Clenbuterol(dosering Clenbuterol); op die manier kan het mannelijk verschijnsel zich niet voordoen. Vrouwen moeten dit brouwsel echter niet in doses van meer dan 6 pastilles per dag gebruiken, omdat anders bijwerkingen zoals acne, stemverdikking, hypertrofie van de clitoris of beharing kunnen optreden.

Het grootste nadeel van dit brouwsel is de hoge prijs. De Italiaanse Oxandrolon, geleverd op de Russische markt (30 pastilles van 2,5 mg) heeft een gemiddelde prijs van 25-30 $ . Er is een mogelijkheid dat Oxandrolon toegankelijker wordt voor Russische atleten, omdat een Chinese firma (“Hubei Huangsi Pharmaceuticals”) zijn eigen Oxandrolon zal produceren in pastilles van 5 mg die een berekende prijs van 40$/blister (30 pastilles) zullen hebben. De Indiase firma “B.M Pharmaceuticals” is begonnen met de produktie van injecteerbaar Oxandrolon – het produkt Oxandrolon eject van 10 mg/fial.

Wat is de beste manier om spiergroei te maximaliseren met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Bulking Stack, hier is waarom:

Het is een uniek product voor bodybuilders. De combinatie van natuurlijke en veilige, maar ongelooflijk effectieve componenten verhoogt je spiergroei tot het ultieme niveau. Het geeft je hardcore spiermassa, superieure kracht en een snelle hersteltijd.

Vier best verkopende, krachtige bulkproducten gecombineerd om de optimale anabole omgeving in uw lichaam te creëren voor een snelle spieropbouw.

Tijd om de kilo’s op te bouwen. Snel. De voordelen zijn onder andere:

 • Betere eiwitsynthese
 • Organische en veilige bestanddelen;
 • Bewezen kwaliteit en effectiviteit
 • Bevestigd door duizenden bodybuilders;
 • Geen verlies van winst na het einde van de cyclus;
 • Geen PCT nodig;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk bulking stack

BESTE VOOR:
– Snelle spiertoename
– Meer kracht
– Vermindering spierpijn
– Afslanken lichaamsvet
– Verhogen vrij testosteron

Krijg je Bulking Stack op: bezoek de officiële website van Bulking Stack

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here