Deca Dosering För Nybörjare, Intermediärer, Proffs, Och Den Bästa Stacking Dosering

En av de första sakerna som en gymgäst frågar om han eller hon vill använda en viss prestationshöjare är doseringen av det nämnda tillskottet.

Oavsett om han ska använda Deca durabolin eller testosteron kommer han definitivt att fråga efter doseringen av steroiden under den cykel han planerar att prova.

I biokemi är dosering eller dos den mängd av ett biologiskt eller kemiskt ämne som kan påverka en organism biokemiskt.

Om vi ska sätta det i samband med substansanvändning kan man säga att dosen är den mängd steroid som administreras för att förbättra ens prestationer på gymmet.

Deca durabolin är en av de mer allmänt använda androgena anabola steroiderna.

DEN HAR ETT GOTT RYKTE FÖR ATT KUNNA ÖKA MUSKELSTYRKA OCH UTHÅLLIGHET SAMT FÖR ATT KUNNA LINDRA SMÄRTA I LEDER OCH LIGAMENT.

Men doseringen av Deca durabolin har blivit ett problem för många män, även för avancerade steroidanvändare.

Deca durabolin är känt för att vara mycket undertryckande för kroppens naturliga testosteronproduktion så att tendensen är att män tar för mycket testosteron.

Andra försöker begränsa sitt intag av Deca durabolin av rädsla för att de ska drabbas av dess testosteronrelaterade biverkningar, särskilt den fruktade Deca dick.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Deca Dos för nybörjare

De flesta nybörjare Deca-användare kopplar ihop det med testosteron eftersom Deca durabolin, som tidigare nämnts, kommer att undertrycka kroppens naturliga testosteronproduktion. Så hur fungerar en Test-Deca doseringscykel?

Om du inte har tagit Deca durabolin tidigare kan du börja med en låg dos på 100 milligram under hela veckan.

Därefter ökar du dosen till 200 milligram under den andra veckan och sedan 300 milligram i början av den tredje veckan. Fortsätt att ta 300 mg deka durabolin i några veckor. Om det inte finns några märkbara resultat kan du öka den till 400 milligram.

Hur som helst bör 400 milligram vara tröskeln för din Deca dosering första cykel. När det gäller cykelns längd är en börjarcykel cirka 12 till 16 veckor.

Du kanske undrar varför Deca-doseringscykeln är så lång – det beror på att Deca durabolin tar mycket tid på sig för att kunna påverka kroppen. Normalt sett skulle dess effekter inte vara synliga förrän vid den femte veckan.

Deca-dosering för intermediärer

Intermediära användare behöver inte avvika från den rekommenderade doseringen för nybörjare.

För lågsäsong Deca durabolin skulle dosen ligga i intervallet 300 till 400 milligram per vecka.

Om 400 milligram per vecka tolereras väl kan användaren till och med öka den till 600 milligram per vecka.

De flesta män kommer dock att upptäcka att det inte finns något behov av att öka dosen till 600 milligram eftersom 400 milligram är tillräckligt för att de ska kunna dra nytta av steroiden.

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

Deca Dosering för Pro

Förberedda steroidanvändare behöver inte avvika från dosintervallet för mellanliggande användare, som ligger på cirka 400 till 600 milligram per vecka.

Om individen tror att han eller hon behöver högre doser för maximala vinster bör ett intervall på 600 till 800 milligram per vecka räcka.

Detta gäller i allra högsta grad om Deca används som den primära substansen i cykeln och testosteron endast används som testosteronersättningsterapi.

Men hur är det med kvinnor? Vilken är den idealiska Deca-dosen för kvinnliga kroppsbyggare?

På grund av den höga potentialen för virilisering är Deca inte de mest kvinnovänliga steroiderna. Många kvinnliga kroppsbyggare

Bästa idé för stapling och dosering

Deca kan staplas med större steroider, som Anadrol. För många kroppsbyggare är en Deca-Anadrol-cykel mycket användbar under lågsäsongen.

Anadrol kompenserar också för decas långsamma verkan genom att ge dramatiska vinster i början av cykeln.

Det är faktiskt vanligt att vissa mellanliggande och avancerade användare använder en Anadrol-Deca-stack i mitten av sin cykel för att bryta sin platå.

En mellanliggande Anadrol-Deca stack skulle löpa i 12 veckor, med testoeterone enanthate som tas för testosteronersättning.

I den nämnda cykeln tas testosteron på 100 milligram per vecka medan Deca-dosen är 400 milligram per vecka. Anadrol tas under de första fyra veckorna av cykeln i en dosering på 50 milligram per dag.

En annan steroid som ofta staplas med Deca är Dianabol. Liksom Anadrol används Dianabol för att komplettera de långsamt verkande effekterna av Deca.

Dianabol fungerar direkt från början, och dess effekter blir synliga under de två första veckorna av cykeln.

När Dbol stacken avbryts i slutet av den sjätte veckan kan Deca komma in och göra individen starkare och hans uthållighet mycket bättre.

Ett exempel på en Dianabol-Deca-stack skulle pågå i 12 veckor. Dianabol tas under de första sex veckorna med en dosering på 30 milligram varje dag.

Deca durabolins dosering ligger på 400 milligram varje vecka medan 500 milligram testosteron enanthate tas varje vecka. En aromatashämmare som Arimidex tas också för denna Deca-doseringstestcykel. Doseringen är på 0,5 milligram och tas varannan dag.

Denna Deca-dosering för massa förblir densamma under de första sex veckorna. Dianabol-användningen kommer att upphöra före början av den sjunde veckan.

Deca kommer också att upphöra före den tionde veckan och Arimidex den elfte veckan. Cykeln avslutas med att användaren tar endast 500 milligram testosteron.

En ännu enklare och kortare Deca- och Dianabol-stack kan följas av nybörjare.

Denna Deca-dosering för begyndercykel räcker bara i åtta veckor. Deca tas i en låg dos av 100 milligram per vecka under hela cykeln.

Dianabol staplas med Deca för att starta cykeln, med en dosering på 20 milligram varje dag.

För att kunna hjälpa individen att hålla fast vid cykelns vinster tas humant koriongonadotropin (HCG) under den 7:e och 8:e veckan med en dosering på 1200 milligram per vecka. Detta efter att Dianabol användningen har upphört i slutet av den sjätte veckan.

Det bör noteras att Deca Durabolin har en mycket lång livslängd.

Oavsett om du följer Deca dosering för ledlindring, Deca dosering för ledsmärta eller Deca dosering bodybuilding, är det ett faktum att hormonet nandrolon, som är huvudkomponenten i Deca, kommer att finnas kvar i systemet i upp till 18 månader.

Detta är viktigt att komma ihåg eftersom du kan hamna i hetluften om du blir påkommen med att använda denna förbjudna substans. Faktum är att den före detta NFL-spelaren Shawne Merriman straffades för att ha använt Deca för många år sedan.

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

 • Förbättrad proteinsyntes
 • Organiska och säkra komponenter;
 • Beprövad kvalitet och effektivitet
 • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
 • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
 • Ingen behov av PCT;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Deca 300, Fördelar, Doseringsguide för nybörjare, mellanliggande och proffs

Deca 300 är en av de mer populära anabola steroiderna bland erfarna kroppsbyggare och de som är nya inom fitness och styrketräning.

Men vad kan den göra och hur skiljer den sig från de andra typerna av deca-steroider som finns? Det är vad vi ska reda ut här.

En kort översikt över Deca-300

Deca 300-resultaten ger dig en solid uppfattning om vad det är och vad det kan göra.

Vetenskapligt sett är denna steroid en anabolisk androgen och tillhör 19-nor klassen .

Det är en av de mest kraftfulla anabola steroiderna för att få muskler och styrka.

Stora skillnader mellan Deca 300 och 200, 50 och andra

Om du letar efter deca 300 till salu kommer du att se andra versioner som deca 200, 100, 50 och så vidare.

Siffrorna i slutet anger dess mängd i milligram. Med 300-versionen är det 300 mg, med 200-versionen 200 mg och så vidare.

I fråga om den kemiska sammansättningen finns det likheter förutom att de högre doserna är mer kraftfulla.

Deca 300 steroider är mer kraftfulla än 200 och så vidare. Om du letar efter kraftfulla vinster är det bästa alternativet en deca 300-cykel eftersom den bär på mest kraft.

Om du precis har börjat eller är nybörjare på steroider i allmänhet är 200- eller 100-doseringen det bättre alternativet.

Sedan din kropp kan anpassa sig bör du öka dosen.

En enda dosering räcker förstås inte, eftersom du måste gå på rätt cykel för att få bästa resultat.

Men innan vi tar en titt på cyklerna måste vi påpeka vad denna anabola steroid gör så att du vet exakt vad som kommer att hända.

 • Få hårda, magra muskler: Deca är en bevisad bulk- och massbyggare. Detta är särskilt sant om du befinner dig i mellan- eller pro-cyklerna. Kombinerat med en solid träning och du kommer att märka betydande förbättringar i din fysiska byggd. Det fina med deca när det tas i måttliga eller höga doser är att du kan få magra, hårda muskler på bara några veckor.
 • Gör din kropp mer mottaglig för muskeluppbyggnad: Det krävs mer än att bara lyfta vikter och pumpa järn för att bygga ett sexpack och få en sliten kropp. Det finns vissa processer i dig som behöver finjusteras, och det är vad deca gör.
 • När du använder denna anabola steroid höjer den ditt hemoglobin När ditt hemoglobin ökar har din kropp mer syre att förse muskelvävnaderna med. Ju mer syre det finns, desto lättare blir det för musklerna att växa och utvecklas.
 • Större anabolisk aktivitet: Deca stimulerar den anabola aktiviteten i din kropp. Detta är ett av de första stegen för att få styrka och bygga muskler. Denna anabola aktivitet skiljer sig från det vanliga som sker i din kropp. Det finns naturliga processer som leder till muskeluppbyggnad, men faktum är att deca överladdar dessa förfaranden och tillsammans med den anabola aktiviteten är det lätt att se hur deca gör skillnad i muskeluppbyggnadsavdelningen.
 • Accelererar ämnesomsättningen: Detta är inte något som folk pratar mycket om, men deca är faktiskt en av de mer effektiva fettförbränningssteroiderna. Detta borde egentligen inte vara en chock när man tänker på att den ofta används i styckningsfasen.

Det finns två faser i bodybuilding: bulking och cutting. Under bulkingfasen ökar du ditt intag av mat för att få mer kalorier och öka din vikt.

Nästa steg är cutting där du gör dig av med det fett du fått under bulkingfasen utan att förlora musklerna. För att förlora dessa kilon behöver du en snabbare ämnesomsättning och det är vad deca ger.

Den övergripande effekten av deca på massan är ökningen av kvalitetsmuskler. Det måste klargöras att deca inte är ett magiskt piller.

Du kommer inte att få dessa muskler genom att svälja eller injicera dig med enbart deca: du måste fortfarande träna, konsumera kalorier och skära.

Att ta och använda deca kommer dock att ge betydligt bättre resultat och på kortare tid.

Gör inte misstaget att bara äta all mat du vill och inte skära, för då kommer du inte att kunna utveckla några muskler. Men om du är disciplinerad och tränar kommer fördelarna att vara enorma.

Vad är den bästa säkra lagliga Deca steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Decaduro, här är varför:

DecaDuro är ett helt lagligt och säkert alternativ till Deca-Durabolin, en av de mest populära bodybuildingsteroiderna genom tiderna. Dess avancerade anabola formel ökar dramatiskt kvävereningen, proteinsyntesen och produktionen av röda blodkroppar, vilket ger dig enorma styrke- och muskelvinster. Det kommer även att lindra värkande, ömma leder.

DecaDuro bidrar också till att öka kollagensyntesen, vilket stärker dina senor och ligament. Och att stärka dessa bindvävar kan verkligen hjälpa till att lindra de gnagande ledvärk som ofta upplevs vid intensiv, repetitiv träning.

Den är en allkonstnärlig kille, DecaDuro överladdar din träning och ger dig nya nivåer av styrka, extrema muskeltillväxt och en större, smalare och kraftfullare fysik.

Fördelarna inkluderar:

 • Säker och laglig Deca Durabolin alternativ
 • Explosiv kraft och styrka
 • Enorma muskeltillväxt
 • Snabb återhämtning
 • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du minskar kroppsfett
 • Lindra smärta i leder och senor
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
decaduro

Bäst för:

 •  Extrem styrka
 •  Ökad uthållighet
 •  Minskar återhämtningstiden
 •  Före träning

Hämta din produkt på: besök Decaduros officiella webbplats

Deca 300 Cykel för nybörjare

Deca 300 omdömen har visat att det finns olika cykler för dem som är nya på steroider.

Den mest grundläggande cykeln du kan välja är 300 mg deca i veckan och kombinera det med 500 mg testosteron enanthate i veckan eller någon annan testosteronförstärkare.

Du kanske också vill lägga till en aromatashämmare till cykeln eftersom deca 300 piller minskar testosteron produktionen.

Längden på en börjarcykel är 12 veckor. Du kan välja kortare cykler som 4 till 8 veckor.

Men eftersom du tar låga doser och inte staplar den med andra kraftfulla steroider behöver du inte oroa dig för de potentiella biverkningarna.

Även om du är nybörjare ska du inte bli förvånad om du får betydande resultat.

En av anledningarna till detta är det sätt på vilket deca går till jobbet när det gäller att stimulera proteinsyntesen och öka produktionen av hormoner som är avgörande för muskeltillväxten.

Deca 300-cykel för mellan- och proffs

Om du har gjort nybörjarcykeln och inte känt några deca 300-biverkningar, är det nu dags att öka dosen Deca Durabolin dosering för bodybuilding och få mer kraft och styrka.

Mellancykeln kräver att du gör följande.

 • Under veckorna 1 till 6 måste du ta 30 mg dianabol varje dag.
 • För veckorna 1 till 12 ska du ta 400 mg deca varje vecka.
 • Under veckorna 1 till 16 ska du ta 750 mg av ett testosterontillskott som enanthate.

Mellannivån är vad du kan betrakta som den “normala” nivån. Många användare är nöjda med de resultat de får och bryr sig inte om att ta en högre dos.

Om du dock inte är nöjd kan du överväga att öka dosen och gå på en nivå 3 eller Pro-cykel.

 • För veckorna 1 till 6, ta 50 mg dianabol varje dag.
 • För veckorna 1 till 10, ta 600 mg deca varje vecka.
 • Under veckorna 1 till 12, ta 1000 mg varje vecka av ett testosterontillskott (t.ex. enanthate).
 • Under veckorna 9-16, ta 75 mg trenbolonacetat varannan dag.
 • Under veckorna 11-16, ta 50 mg dianabol varje dag.
 • Under veckorna 13-16, ta 200 mg testosteronpropionat varannan dag.

När du är på avancerad nivå bör du känna dig fri att stapla deca med andra typer av steroider som trenbolon, anadrol, winstrol, anavar och så vidare.

Dessa steroider har olika syften: winstrol är mer för idrottsprestationer än för att bygga upp, clenbuterol är för att förlora kroppsfett, etc.

Vetande om vad dessa steroider är tänkta att göra kommer att hjälpa dig att göra rätt staplingsval.

En annan sak du kommer att märka när du är på en deca-cykel är att du inte lägger på dig lika mycket kroppsfett under lågsäsongen som tidigare.

Ett av de svåraste problemen som fitnessbuffs måste ta itu med är mängden fett de får när de är klara med en cykel, vilket tvingar dem att börja om igen.

Med deca kommer det inte att hända eftersom de flesta av de muskler du fått är permanenta.

När du går tillbaka till en cykel behöver du inte börja från början eftersom du bygger vidare på de vinster du redan har gjort. Även om effekterna inte sker på en gång är de betydande.

Vital rättslig status som du måste vara medveten om

Innan du köper någon av dessa deca-varianter måste vi vara klara över dess juridiska status.

Sedan 1990, då den federala lagen om kontroll av anabola steroider (Federal Anabolic Steroid Control Act) antogs, är alla anabola steroider i USA nu klassificerade som kontrollerade substanser i klass III i schemat.

Denna klassificering innebär att anabola steroider betraktas på samma sätt som veterinära lugnande medel, LSD-prekursorer, barbiturater och narkotika.

Besittning, försäljning eller att ha för avsikt att sälja leder till fängelse i fem år. Om delstaten väcker åtal kan det femåriga federala straffet förlängas.

Även om denna lag endast gäller i USA har andra länder antagit liknande lagar.<

Det finns en risk med att köpa deca eller någon annan anabolisk steroid.

Du kanske kan köpa deca 300 online och andra länder där det finns ett lagligt kryphål, men det finns problemet med att importera det i ditt land om det är olagligt.

Du kan pröva lyckan på svarta marknader och underjordiska laboratorier. Nackdelen med detta tillvägagångssätt är dock att du måste göra en del efterforskningar för att avgöra vilket som är legitimt.

Det är på grund av svårigheterna med att köpa deca och andra anabola steroider som lagliga alternativ har uppstått.

Om du fortfarande bestämmer dig för att gå vidare och prova deca, kolla på nätet där du kanske kan hitta dem från olika säljare.

Genomföra muskelmassa och uppnå den perfekta kroppen utan biverkningar av steroider. Använd DECA DURO.

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here