Clenbuterol for kvinder Guide – Flere anmeldelser, Dosering, Simple cykler

Tidligere blev Clenbuterol brugt af mandlige og kvindelige bodybuildere til at brænde fedt af for at gøre musklerne mere synlige.

Men flere og flere mennesker støtter nu Clenbuterol til kvinder, der ønsker at tabe sig.

Denne tendens er blevet ret populær, mest på grund af de mange før og efter billeder af kvindelige berømtheder, modeller, atleter og almindelige hverdagskvinder, der dukker op online med påstande om Clen bag disse dramatiske fysiske forvandlinger.

I dag er dette stof er bedre kendt som “størrelse nul” pille på grund af sin utrolige evne til at skære fedt og bevare magert masse.

På grund af dette overvejer mange kvinder rundt om i verden at inkludere Clenbuterol i deres vægttabsregime.

Magiske vægttabspiller har dog en plettet historie. Vi har set mange vægttab vidunderpiller komme og gå.

Dette skyldes, at de fleste af dem hævder at levere fantastiske vægtresultater, kun for at skuffe brugerne.

Så virker Clenbuterol virkelig, eller er det bare endnu en hypet vægttabs-pille, der ikke er noget værd?

Er det sikkert at bruge? Har det nogen negative virkninger? Hvad er den rigtige måde at tage det på?

Denne artikel tager et omfattende kig på Clenbuterol for kvinder for at give svar på disse spørgsmål og andre bekymringer, du måtte have vedrørende stoffet. I mellemtiden se vores bedste anbefaling her ..

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Typiske resultater kvinder får fra at bruge Clenbuterol

Sammenlignet med steroider og andre fitness kosttilskud , Clenbuterol er sandsynligvis den stærkeste fedtforbrænder til rådighed.

Så hvis du ønsker at forbrænde overdreven fedt, kan Clen være løsningen for dig. Når det kommer til ydeevne, Clenbuterol for kvindelige resultater svarer til, hvad mænd oplever.

Kvinder har dog tendens til at få et bedre slag ud af Clenbuterol på grund af deres genetiske opbygning.

Clen virker ved at stimulere kroppens beta 2-receptorer. Denne stimulering hæver kroppens kernetemperatur, hvilket resulterer i en stigning i stofskiftet hastighed.

Naturligvis genererer kroppen varme for at holde den indre kernetemperatur stabil. Det gør det ved konstant at forbrænde fedt og kalorier.

Clenbuterolændrer denne naturlige orden ved at hæve kernetemperaturen. Dette får igen kroppen til at begynde at forbrænde mere fedt end normalt, selv når kroppen er i hvile.

Og da kvinder har tendens til at lagre mere fedt end mænd gør, Clen hjælpemidler i mere kropsfedt tab i kvinder end mænd, med Clenbuterol for kvinder anmeldelser rapporterer rapporterer falder så meget 10-20 pounds af fedt i bare 1 måned af brug.

En anden stor ting om Clenbuterol er, at det har en god anti-katabolisk virkning, der bevarer muskelmasse fra skader, selv når man er på den laveste kaloriediet.

Som følge heraf, når du bruger Clen, taber du ikke kun fedt, men får også mulighed for at opnå en veltrænet fysik takket være den muskelbevarende fordel ved stoffet.

Clenbuterol er også et stimulerende middel, som ifølge vægttabsanmeldelser og testimonials mindsker brugerens appetit. Dette er kun med til yderligere at øge fedtforbrændingspotentialet af dette lægemiddel.

Alle Clenbuterol mærker er IKKE skabt lige. Vi anbefaler kun Premium, 100% sikker og effektiv Clen mærker uden bivirkninger for kvinder og mænd. Vores #1 er: CLENBUTROL. Det er også Lovligt i alle lande, så du kan bestille og sende til dit land.

Hvad er den bedste sikre juridiske Clenbuterol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Clenbutrol, her er hvorfor:

Clenbuterol replikerer de kraftfulde termogene og præstationsfremmende egenskaber af celeb vægttabsfavorit Clenbuterol: Clenbutrol replikerer de kraftfulde termogene og præstationsfremmende egenskaber af celeb vægttab favorit Clenbuterol. Det brænder fedt og forbedrer kardiovaskulær ydeevne ved at øge ilttransporten, så du kan forme en slank og rippet krop lige så effektivt som den ægte vare.

Når dit stofskifte er i overdrive, bruger din krop lagret fedt til sine energibehov. Du vil forbrænde kalorier og makulere kropsfedt og efterlade rene, ultratynde muskler for en totalt rippet fysik.

Clen øger også iltgennemstrømningen, hvilket giver din kardiovaskulære ydeevne et løft og oplader dine muskler til en længere, mere intens træning.

Clenbuterol giver brændstof til din træning og gør din krop til en fuld tid, fedt sprængning ovn. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk Clenbuterol alternativ
 • Kraftfuld fedtforbrænding
 • Øge Muskel til fedt ratio
 • Bevare Lean muskelmasse
 • Ripped fysik
 • Forbedret ydeevne
 • Forbedret udholdenhed og udholdenhed
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BEDST FOR:

 • Kraftfuld fedtforbrænding
 • Bevar magert muskelvæv
 • Øge energi og udholdenhed
 • Pre Workout

Få din på: besøg clenbuterol officielle hjemmeside

Enkel Clenbuterol Dosering og cyklus for kvinder

Når det kommer til de råd, der tilbydes af faktiske brugere og fitnesseksperter om, hvordan kvinder bør tage Clenbuterol, er der en generel konsensus om, at Clen kan være et sikkert og effektivt produkt til vægttab, men kun når den korrekte cyklus bruges.

Misbrug eller overforbrug af stoffet fører på den anden side ofte til nogle dårlige bivirkninger. Af denne grund bør førstegangsbrugere være forsigtige, når de bruger Clen.

Et godt udgangspunkt for kvinder er 20mg/dag. Denne milde Clenbuterol-dosis for kvinder giver begyndere en chance for at måle Clenbuterol’s virkning på deres krop, hvorefter de helt kan afbryde brugen af stoffet i tilfælde af en bivirkning.

Ligesom steroider er Clenbuterol mere effektivt og mere sikkert, når det tages gennem “on and off”-cyklusser.

Når det kommer til Clenbuterol for kvinder cykler, virker Clen bedst, når det tages på en 2-ugers på og 2-ugers off basis.

For øget effektivitet kan denne cyklus følges over en periode på 6 uger og ledsages af regelmæssig træning og en vægttabsvenlig kost.

Doseringen kan øges med 20mcg pr. dag i løbet af den første uge og reduceres med 20mcg pr. dag i løbet af den anden uge af 2-ugers on-cyklusen.

I enkle vendinger kan en god opstartscyklus se således ud:

 • Uge 1

Dag 1 – 20mcg

Dag 2 – 40mcg

Dag 3 – 60mcg

Dag 4 – 80mcg

Dag 5 – 100mcg

Dag 6 – 120mcg

Dag 7 – 140mcg

 • Uge 2

Dag 1- 120mcg

Dag 2 – 100mcg

Dag 3 – 80mcg

Dag 4 – 60mcg

Dag 5 – 40mcg

Dag 6 – 20mcg

Dag 7 – 20mcg

Det er vigtigt at bemærke, at folk reagerer forskelligt på Clenbuterol. Nogle kvinder kan nemt håndtere høje doser uden at sætte deres krop og helbred i fare, mens andre kun kan gå så langt som 60mcg/dag.

Så følg kun denne Clenbuterol-cyklus, hvis din krop kan tåle høje doser Clen. Konsultation af en læge, før du begynder at bruge Clen, er en god idé, da han/hun kan ordinere en mere tilpasset cyklus.

Clenbuterol på egen hånd leverer nogle ret betydelige resultater. Men hvis du ønsker at øge vægttabsresultaterne, kan du altid stable Clen med andre anabolske steroider.

Anavar er uden tvivl den bedste anabolske steroid for kvinder, mere så hvis du ønsker at tabe dig.

Dette skyldes, at i modsætning til andre steroider, som overdriver mandlige egenskaber hos kvinder, er Anavar en blid anabolsk steroid med minimale bivirkninger.

Derudover har Anavar, ligesom Clenbuterol, evnen til at forbrænde uønsket fedt, mens muskelmasse skånes.

Takket være denne lighed i ydeevne, en Anavar og Clenbuterol for kvinder stak normalt leverer en usædvanlig fysik.

Anavar og Clen leverer mere eller mindre de samme resultater. Så hvis man tager høje doser af disse stoffer på samme tid kan det øge chancerne for bivirkninger betydeligt.

Derfor er det sikkert at holde doseringen lavt at gå. Mens der ikke er et sæt Anavar-Clenbuterol stak for alle, har følgende kombination vist sig at virke for mange kvinder:

 • Uge 1 Clenbuterol:

Dag 1 – 20mcg

Dag 2 – 40mcg

Dag 3 – 60mcg

Dag 4 – 80mcg

Dag 5 – 100mcg

Dag 6 – 80mcg

Dag 7 – 60mcg

 • Uge 2 Anavar

Dag 1 – 20mcg

Dag 2 – 20mcg

Dag 3 – 40mcg

Dag 4 – 40mcg

Dag 5 – 40mcg

Dag 6 – 40mcg

Dag 7 – 20mcg

Dette er blot et eksempel på en effektiv Clen – Anavar stak. Du kan altid gøre forskning for at tjekke andre mulige stakke eller konsultere en ekspert for at danne en tilpasset stak.

Listen nedenfor viser meget effektive (ingen bivirkninger) juridiske fedtforbrændere, toning og magre piller og stak

Clenbutrol

Anvarol

 • Skær Bodyfat
 • Bevar Lean Muskel
 • Hjælper kvinder Tone & SEXY
 • Energi og ydeevneTag
  for 2-4 mnts

Skæring Stack

 • Flere Crazy Gains
 • Få konkurrence LEAN fysik
 • Shred BodyfatTag
  i 2-3 mnts

Hvad er det bedste vægttab supplement med over 190.000 tilfredse kunder?

Vejlig for mænd og kvinder PhenQ er et populært receptfrit alternativ til Phentermine. Det er kompatibelt med både veganske og keto diæter og målretter dit vægttab på 5 forskellige måder. Her er hvordan:

BRÆNDE FEDT

Fremskynde fedtforbrændingsprocessen ved at øge kroppens metaboliske og termogene hastigheder for at afsløre en slank og sexet figur.

STOPPE FEDTPRODUKTIONEN

PhenQ indeholder ingredienser, der faktisk hjælper med at stoppe produktionen af nyt fedt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage på i vægt.

UNDERTRYKKER DIN APPETIT

PhenQ gør kaloriereduktion let ved at dæmpe din appetit og gøre overspisning og sultbegær til en saga blot.

ØGE DIN ENERGI

Genoplad dine batterier med en blanding af energiforstærkende ingredienser, der er designet til at stoppe de energidyk, der forårsages af slankekure.

FORBEDRE DIT HUMØR

At skære kalorier kan få dig til at føle dig gnaven, men PhenQ’s blide humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekure ikke vil tage sin pris på dit humør.

Ved at kombinere alle fordelene ved flere vægttabsprodukter i blot én pille gør PhenQ det ligetil og enkelt at tabe sig og sparer dig for udgifter til flere produkter!

Hvad gør Phenq Superior til andre vægttabsprodukter?

Du vil finde nogle af deres ingredienser i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse kombineret med sin videnskabeligt dokumenterede, hemmelige ingrediens, der har gjort det muligt for dem at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt, der giver dig langt overlegen fedt-busting resultater til andre.

Ved hjælp af den højeste kvalitet, naturlige ingredienser og fremstillet i FDA og GMP godkendte faciliteter i USA og Storbritannien, PhenQ er den ultimative, alt-i-en vægttab pille.

PhenQ weight loss pill

For at støtte deres vægttab rejse, alle kunder modtager gratis downloadbare vejledninger til at hjælpe dem med at spore deres fremskridt, planlægge deres måltider og komme i gang med motion for at maksimere deres resultater.

Start din rejse mod din drømmekrop: besøg PhenQ officielle hjemmeside for at lære mere

Mulige bivirkninger af Clenbuterol for kvinder

I de fleste tilfælde bør det at holde sig til den Clenbuterol-dosis, der er ordineret til dig, give en glat oplevelse uden nogen negative bivirkninger.

Imidlertid er forekomsten af bivirkninger af Clenbuterol for kvinder ikke usædvanlig. Faktisk vil et godt antal mænd og kvinder, der bruger Clen, på et tidspunkt opleve nogle af de samme sandsynlige bivirkninger.

Et par af disse bivirkninger er forårsaget af Clen’s stimulerende natur. Da Clenbuterol er et stimulerende middel, øger det hjertets arbejde.

Dette fører igen til en stigning i blodtrykket samt andre kardiovaskulære lidelser som stramhed i brystet, hjertehypertrofi og palpitation, blandt andet.

Overdreven svedtendens og søvnbesvær er også normale bivirkninger af Clen’s stimulerende natur.

Andre Clenbuterol bivirkninger, som kvinder kan opleve, omfatter:

 • Muskelkramper
 • Humørsvingninger
 • Åndedrætsbesvær
 • Udtømning af kalium- og taurinniveauer
 • Hovedpine
 • Angst
 • Rastløshed
 • Tør mund
 • Opkastning
 • Koncentrationstab

Hvis du ønsker alle fordelene ved clen uden at have de negative følger, så kan CLENBUTROL fra Crazybulk besvare dine bønner.

Hvorfor kvinder nu foretrækker juridiske alternativer til giftige Clenbuterol-typer

Selvom Clenbuterol ikke er et anabolsk steroid og har langt færre giftige virkninger sammenlignet med steroider, er det stadig ikke lovligt at købe i de fleste dele af verden.

I mange lande (USA, Australien, det meste af Europa osv.) er den eneste legitime og lovlige grund til at købe Clenbuterol som en behandlingsmulighed for astma og andre åndedrætsbesvær hos husdyr.

Som følge heraf er personer, der ønsker at bruge Clenbuterol for dets fedttabsfordele, tvunget til at erhverve stoffet fra det sorte marked.

Mens der er en lang række online leverandører på det sorte marked, der tilbyder Clenbuterol til salg, er der en høj risiko for at købe forfalsket Clen.

Nogle af de tilgængelige Clenbuterol-produkter er ikke fremstillet efter farmaceutiske standarder og indeholder ofte ringere kvalitet eller doser, der er betydeligt højere end en typisk 20mcg-pille ville indeholde.

Og de få tilgængelige leverandører, der tilbyder kvalitet Clen produkter i den rigtige dosis normalt opkræve en heftig pris for deres produkter.

På grund af risikoen for potentielle sundhedsmæssige konsekvenser, urimelige priser og juridiske konsekvenser af at blive fanget med Clen, foretrækker flere og flere kvinder nu lovlige alternativer til disse Clenbuterol-typer såsom det populære CLENBUTROL.

Disse kosttilskud er lovlige og sikre formuleringer, som du kan købe i stedet for det faktiske Clenbuterol-stof for at sætte dit stofskifte i gang.

Selv om juridiske alternativer til Clen måske ikke er lige så stærke som selve stoffet, er disse kosttilskud mere sikre (uden bivirkninger) og stadig effektive nok til at levere de Clenbuterol vægttab kvinder resultater kvinder kvinder higer efter.

De vigtigste og livreddende punkter at huske, når det kommer til Clen for kvinder, er, at Clenbuterol-brug skal tages i tilstrækkelige doser og ledsages af regelmæssig motion og en kaloriefattig kost.

Derudover, uanset om du vælger at gå med Clen tabletter, juridiske alternativer eller flydende Clenbuterol for kvinder, kun købe Clenbuterol fra pålidelige kilder helst efter at have modtaget specialiseret lægelig rådgivning.

Ved at tage disse forholdsregler vil du være i stand til at nå dine vægttabsmål hurtigt og sikkert med minimale bivirkninger.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anavar steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anvarol, her er hvorfor:

En juridisk alternativ til den anabolske steroid Anavar, Anvarol forbedrer din styrke og energi ved at stimulere fosfokreatin syntese i dit muskelvæv. Ideel til skæring cykler, vil du shred fedt samtidig bevare magert muskelvæv, hvilket giver din krop en super lean og skære udseende. Velegnet til både mænd og kvinder.

Dette Anavar Oxandrolone-alternativ øger dine fosfokreatinniveauer, hvilket hjælper med at skabe ATP hurtigere og giver dig den energi, der er nødvendig for at presse hårdere og længere under din træning.

Anvarol giver dig den løbende energi og eksplosive kraft, du har brug for til at skubbe din træning hårdere og længere, mens du makulerer fedt for en hårdere, skarpere, slankere krop. Fordelene omfatter:

 • Sikker & Juridisk Anavar Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Forbrænde Visceral & subkutane fedt
 • Bevare Lean muskel når skære kalorier
 • Forbedret muskel hårdhed og tæthed
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Anvarol

BEDST FOR:

 • Fremmer Hurtigt fedt tab
 • Øger energiniveauer
 • Bevarer Lean Muscle
 • Post-Workout

Få din på: besøg Anvarol officielle hjemmeside

Clenbuterol cyklus – Store fordele, cyklusrådgivning for kvinder og mænd

At tage den rigtige clenbuterol cyklus dosering er afgørende for at få de maksimale fordele, og det er også nødvendigt for at forhindre uønskede bivirkninger.

Medmindre du kender fakta, er det alt for nemt at begå en fejl og ikke få de resultater, du leder efter.

Hvad betyder Clenbuterol cyklus?

Hvis du ønsker at lære fakta om clenbuterol vægttab, skal du vide, hvad cyklus betyder. I bund og grund handler det om at bruge clen i en bestemt periode og bruge bestemte doser.

Når man taler om disse cykler, er der to typer til rådighed: clen kun og dem, hvor det bruges sammen med andre steroider og stoffer. Hvilken en der skal bruges afhænger helt af den enkelte og hvad deres mål er.

Større fordel eller fordele ved Clen cyklus

Hvis du kigger på clenbuterol til salg online vil du bemærke, at vægten ligger på fordelene, og det er forventeligt, fordi dette er en effektiv stimulans / steroid.

Der er mange potentielle fordele her, men mere end noget andet er clen godt for at hjælpe dig med at tabe de uønskede pund og accelerere dit stofskifte.

I modsætning til andre slankepiller er clen et bevist stimulerende middel, og som sådan er det meget effektivt med hensyn til at opvarme din krop og få dine fedtceller til at arbejde på overarbejde.

Hvis du vil bruge clen, er der flere ting, du skal overveje og huske på. Først og fremmest er det meningen at det skal hjælpe dig med at tabe kropsfedt, hvilket er præcis hvad du har brug for når du skærer.

For det andet kan clen bruges sammen med andre steroider for at forbedre din fysik og gøre dig fysisk stærkere.

Det er rigtigt, at cyklussen oftest forbindes med at tabe kropsfedt, og det er den god til. Men du kan også bruge det til at øge din fysiske udholdenhed og styrke, og det er en af grundene til, at clen bruges meget af bodybuildere og fitnessbuffs, da det er alsidigt.

For at opsummere fordelene ved clen er de følgende: For det første vil det stimulere dit stofskifte og få dine fedtceller til at arbejde op for at forbrænde kalorier.

For det andet spiller det en stor rolle i at holde dit magre væv intakt, og hvis du skal træne, er det noget, du har brug for.

For det tredje virker clen meget godt, når det kommer til at øge dine muskler, især når det kombineres med andre steroider.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Clenbuterol (Clenbuterol cyklus diagram) Cyklus for mænd

Clenbuterol resultater viser, at de er effektive for mænd, der er i skærefasen og slippe af med vedvarende kropsfedt.

Der er mange muligheder, hvad angår cyklus til mænd, men hvis du er kommet ud over begynderstadiet, kan du prøve den mere avancerede cyklus nedenfor til skæring:

 • Uge 1: clen 20 mcg / dag / Anavar 40 mgs / dag
 • Uge 2: clen 40 mcg / dag / Anavar 40 mgs / dag
 • Uge 3: clen off / Anavar 40 mgs / dag
 • Uge 4: clen off / Anavar 40 mgs / dag
 • Uge 5: clen 40 mcg / dag / Anavar 40 mgs / dag
 • Uge 6: 60 mcg / dag / Anavar 40 mgs / dag
 • Uge 7 og 8: clen og Anavar off
 • Uge 9: clen 60 mcg / dag
 • Uge 10: clen 80 mcg / dag

Hvis du ser på ovenstående cyklus, er der et par ting, der bliver indlysende: Den første er, at doseringen i den første uge er let.

Hvis du har taget kraftigere steroider før, er det muligt at starte med 40 mcg, men hvis ikke, er det bedre at gå med 20 mcg og give din krop tid til at vænne sig til det.

Mens clen er sikkert at bruge, når de rigtige doser anvendes, er det ikke så mildt som oxandrolone, så det er bedst at give dig selv tid til at tilpasse dig.

Nogle avancerede brugere vil måske påpege, at 80 mcg er for let, og mange mænd bruger nok 140 mcg, og det er muligt at gøre det. Men i dette tilfælde er det helt i orden at bruge bare 80 mcg, da du vil tage Anavar.

Den nederste linje er, at hvis du skal tage clen, vil de andre elementer i din cyklus påvirke doseringen og resultaterne.

Clenbuterol cyklus for kvinder

Flydende clenbuterol cyklus for kvinder er lige så varieret som dem for mænd, og du har mulighed for at tage clen alene eller med andre steroider for at øge effekten.

For begyndere er det bedst at starte med clen alene, så hvis der er bivirkninger eller din krop endnu ikke er stærk nok til stabling, vil du vide det med det samme og foretage de rette justeringer.

Her er en skærecyklus, som kvinder kan afprøve:

 • Uge 1: clen 10 mcg / dag / GW-501516 10 mgs / dag
 • Uge 2: clen 20 mcg /dag / GW-501516 10 mgs /dag
 • Uge 3: clen off / GW-501516 10 mgs / dag
 • Uge 4: clen off / GW-501516 10 mg / dag
 • Uge 5: clen 20 mcg / dag / GW-501516 10 mgs / dag
 • Uge 6: clen 30 mcg / dag / GW-501516 10 mgs / dag

Ovenstående cyklus er beregnet til mere avancerede brugere, og når din krop er blevet vant til det, og du ikke lider af bivirkninger, vil den ovenfor angivne cyklus fungere fint for de fleste, og i mange tilfælde kan du øge doseringen og få endnu flere fordele. Men hvis det er første gang, du bruger clen, skal du starte med de lave doser.

Clen cyklus for nybegyndere – mand


Her er et eksempel på en clen-cyklus for mænd, og du kan tage clen alene eller du kan kombinere med oxandrolone for at øge effekten.

Men da du lige er begyndt, er det bedre med clen alene, så det vil være nemmere at tjekke om der er et problem eller du stadig har brug for mere tid til at tilpasse dig.

 • Uge 1: 20 mcg
 • Uge 2: 40 mcg
 • Uge 3: 60 mcg
 • Uge 4: 80 mcg
 • Uge 5: 100 mcg
 • Uge 6: 120 mcg
 • Uge 7: 130 mcg
 • Uge 8: 140 mcg

En af grundene til at begyndere skal starte langsomt er, at det vil være lettere at afgøre, om det du føler er clenbuterol bivirkninger og ikke resultatet af andre steroider.

Det er et kendt faktum, at clenbuterol dosering spiller en vigtig rolle for at holde dig sund, og ved at tage de rigtige mængder som beskrevet her, risikerer du ikke at få overdosis eller lide af ekstreme effekter.

Der er en masse fordele ved at bruge clen, og som fitnessbuffs vil fortælle dig, er der flere måder at cykle det på.

Den første mulighed er at tage det i to dage i træk og derefter to dage uden og fortsætte i fire uger eller mere.

Den anden mulighed er at tage det i to uger og holde op med det i to uger i en længere periode. Det tredje alternativ er at starte med en lav dosis og tage det kontinuerligt i flere uger.

Disse muligheder er klart forskellige fra dem, der er nævnt, og det viser kun, hvor alsidig den er. For en nybegynder bør du dog holde dig til den enkleste, der er angivet her, og hvis der ikke er nogen bivirkninger, kan du frit prøve noget andet.

Clen cyklus for nybegyndere – kvinde

Kvinder, der tager steroider, vælger normalt oxandrolone, fordi det er mildt, men clenbuterol er også en god mulighed, især når det kommer til at tabe sig. For kvinder, der er i fitness eller bare almindelig forsøger at tabe sig, er clen et godt alternativ, da det er effektivt og sikkert.

Her er et eksempel på en clen kun cyklus:

 • Dag 1: 20 mcg
 • Dag 2: 40 mcg
 • Dag 3: 60 mcg
 • Dag 4: 80 mcg
 • Dag 5: 80 mcg
 • Dag 6 til dag 12: 100 mcg
 • Dag 13: 80 mcg
 • Dag 14: 60 mcg
 • Dag 15: ikke anvendt
 • Dag 16: off

Hvis du køber clenbuterol, kan du også prøve denne cyklus:

 • Dag 1: 60 mcg
 • Dag 2: 80 mcg
 • Dag 3: 80 mcg
 • Dag 4: 100 mcg
 • Dag 5: 100 mcg
 • Dag 6 – dag 12: 120 mcg
 • Dag 13: 100 mcg
 • Dag 14: 80 mcg
 • Dag 15: off
 • Dag 16: off

De doser, der er angivet for disse cyklusser, er de mest velegnede for begyndere, og uanset hvilken af de to du vælger, vil det resultere i vægttab og muskelvækst.

Muskelforøgelsen skal det understreges, er ikke så stor som dem du ville få med steroider, så den er velegnet til kvinder, der ønsker at komme i form.

Sidst men ikke mindst afhænger effektiviteten af clen af, hvordan du spiser og træner. Det har du måske hørt igen og igen, men det tåler at blive gentaget, fordi clenbuterol er beregnet til at forbedre det, du gør.

Uanset hvilken clen-cyklus du bruger, vil det ikke få dig til at tabe de kilo eller gøre dig stærkere, hvis du ikke lægger timer i at træne.

Men hvis du gør det, vil du bemærke en betydelig forbedring af din fysik, da du vil være federe, slankere og stærkere.

Hvad er den bedste sikre juridiske Winstrol steroid?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Winsol, her er hvorfor:

Winsol virker som en energibøffer, hvilket gør din træning mere dynamisk og effektiv. Samtidig øger det blodgennemstrømningen til dine muskler. På denne måde producerer din krop mere energi, mens den forbrænder kalorier i fedtvævet. Desuden stimulerer WINSOL lidt produktionen af testosteron, hvilket også er gavnligt for at tabe unødigt fedt.

Winsol er et sikkert og lovligt alternativ til Winstrol (Stanozolol), steroidet, der bruges af bodybuildere og atleter verden over til en virkelig titanisk præstation. Brug det under skærecyklusser for at reducere dit kropsfedt, mens du bevarer magre, jernhårde muskler med øget vaskularitet. Velegnet til både mænd og kvinder.

Kan du huske Daft Punk-sangen ‘Hårdere, bedre, hurtigere, stærkere’? Det er dig på WINSOL. Fordelene omfatter:

 • Sikker og juridisk Winstrol (Stanozolol) Alternativ
 • Bevar Lean Muscle Mass Mens Stripping Fat
 • Ripped konkurrence og strand fysik
 • Rock Hard Defined Muskler
 • Forbedret Vaskularitet
 • Super styrke og udholdenhed
 • Maksimal kraft, hastighed og smidighed
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Winsol cutting steroid alternative

BEDST FOR:

 • Ekstrem styrke
 • Forbedrer præstationsevnen
 • Skulpturerer perfekt fysik
 • Tag sammen med hovedmåltidet

Få din på: besøg WINSOL officielle hjemmeside

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here