Anavar Dosering – Fælles Var Dosering, mænd og kvinder Eksempel på doseringsdiagram

Vi informerer om steroider som Anavar, men vi sælger eller anbefaler dem ikke. Vi anbefaler kun sikre, effektive alternativer til farlige steroider uden bivirkninger såsom ANVAROL Pills. Se tabellerne nedenfor for top lean muskel, skæreprodukter ..

Anvarol

Skæring Stack

 • Flere Crazy Gains
 • Få Konkurrencedygtige LEAN fysik
 • Makulere kropsfedt
 • Take for 2-3 måned

Kun ved at tage den rigtige Anavar cyklus dosering vil du være i stand til at drage fordelene, det være sig for mænd eller kvinder.

Mens dette primært er kendt som “steroid for piger”, kan steroidet stadig være effektivt for mænd, hvis det bruges korrekt.

I modsætning til hvad nogle måske tror, gør det at tage den maksimale dosis ikke resultaterne manifestere sig hurtigere, da der er en cyklus at følge.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Den mest almindelige Anavar dosering

Den bedste oxandrolone cyklus virker, når den tages i overensstemmelse med instruktionerne og med et fuldt måltid. Den passende Anavar-dosis afhænger også af dine mål (skæring, bulking, vægttab osv.).

For de fleste mænd er virkningerne af Anavar alene ikke tilstrækkelige til at producere gevinster uanset dosis, så stabling er nødvendig.

For kvinder kan Anavar kun cyklus dog fungere fint for at tabe sig, men stabling er også en mulighed afhængigt af dine mål.

Hvad der bør være klart er doseringerne for mænd og kvinder varierer, og at uanset hvordan du tager det, vil det kræve kost og træning for at se de maksimale fordele.

Om bivirkningerne: Der er en grund til, at denne steroid er populær hos kvinder, og det er fordi de er milde.

Hvis du er bekymret for bivirkningerne af anabolske steroider, skal du være sikker på, at dette er et af de sikreste lægemidler, der er tilgængelige. Selvfølgelig hviler dette på den antagelse, at du tager de passende doser i løbet af cyklusserne.

Husk også på, at bare fordi ovennævnte er den mest almindelige dosering, betyder det ikke, at du skal begrænse dig til det.

Du er velkommen til at eksperimentere og prøve forskellige doser i løbet af dine cyklusser og se, hvilken der virker bedst med hensyn til at give dig styrke og udvikle modstandskraft.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anavar steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anvarol, her er hvorfor:

En juridisk alternativ til den anabolske steroid Anavar, Anvarol forbedrer din styrke og energi ved at stimulere fosfokreatin syntese i dit muskelvæv. Ideel til skæring cykler, vil du shred fedt samtidig bevare magert muskelvæv, hvilket giver din krop en super lean og skære udseende. Velegnet til både mænd og kvinder.

Dette Anavar Oxandrolone-alternativ øger dine fosfokreatinniveauer, hvilket hjælper med at skabe ATP hurtigere og giver dig den energi, der er nødvendig for at presse hårdere og længere under din træning.

Anvarol giver dig den løbende energi og eksplosive kraft, du har brug for til at skubbe din træning hårdere og længere, mens du makulerer fedt for en hårdere, skarpere, slankere krop. Fordelene omfatter:

 • Sikker & Juridisk Anavar Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Forbrænde Visceral & subkutane fedt
 • Bevare Lean muskel når skære kalorier
 • Forbedret muskel hårdhed og tæthed
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Anvarol

BEDST FOR:

 • Fremmer Hurtigt fedt tab
 • Øger energiniveauer
 • Bevarer Lean Muscle
 • Post-Workout

Få din på: besøg Anvarol officielle hjemmeside

Eksempel på Anavar dosering for mænd

Begynderens Anavar-dosis for mænd er 30 mg hver dag de første syv dage. Når du har gennemført den første uge og ønsker at få mere bulk, kan du øge doseringen for den næste uge.

Den maksimale Anavar for mænd doser du kan sikkert forbruge er 100 mg hver dag, men det er kun for de avancerede brugere, der er vant til at stable.

Øg ikke doseringen dramatisk midt i en cyklus. Uanset hvad doseringen er, bør du opdele den i to og tage to gange dagligt med mad.

Der er ingen faste regler for, hvor meget du bør øge for de bedste Anavar-resultater. Men en, der er populær selv blandt nye brugere, er at starte med 30 mg i syv dage og øge den med 10 gram successivt i de næste to uger, så i uge 5 tager du 50 mg dagligt.

Fra uge 5 til 7 øger du doseringen med yderligere 10 mg ugentligt, så i den sidste uge vil du forbruge 70 mg af steroidet dagligt.

I betragtning af at Anavar halveringstiden er 8 timer, bliver du pumpet op af meget.

Mænd tager sjældent Anavar alene, men uanset om du stabler det eller ej, er det en god idé at indtage tamoxifen (20 mg) om dagen i en måned efter Var-cyklussen er afsluttet. Gør dette uanset hvor stærk doseringen er, da det vil hjælpe din krop med at tilpasse sig og absorbere virkningerne.

Hvad er det bedste vægttab supplement med over 190.000 tilfredse kunder?

Vejlig for mænd og kvinder PhenQ er et populært receptfrit alternativ til Phentermine. Det er kompatibelt med både veganske og keto diæter og målretter dit vægttab på 5 forskellige måder. Her er hvordan:

BRÆNDE FEDT

Fremskynde fedtforbrændingsprocessen ved at øge kroppens metaboliske og termogene hastigheder for at afsløre en slank og sexet figur.

STOPPE FEDTPRODUKTIONEN

PhenQ indeholder ingredienser, der faktisk hjælper med at stoppe produktionen af nyt fedt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage på i vægt.

UNDERTRYKKER DIN APPETIT

PhenQ gør kaloriereduktion let ved at dæmpe din appetit og gøre overspisning og sultbegær til en saga blot.

ØGE DIN ENERGI

Genoplad dine batterier med en blanding af energiforstærkende ingredienser, der er designet til at stoppe de energidyk, der forårsages af slankekure.

FORBEDRE DIT HUMØR

At skære kalorier kan få dig til at føle dig gnaven, men PhenQ’s blide humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekure ikke vil tage sin pris på dit humør.

Ved at kombinere alle fordelene ved flere vægttabsprodukter i blot én pille gør PhenQ det ligetil og enkelt at tabe sig og sparer dig for udgifter til flere produkter!

Hvad gør Phenq Superior til andre vægttabsprodukter?

Du vil finde nogle af deres ingredienser i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse kombineret med sin videnskabeligt dokumenterede, hemmelige ingrediens, der har gjort det muligt for dem at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt, der giver dig langt overlegen fedt-busting resultater til andre.

Ved hjælp af den højeste kvalitet, naturlige ingredienser og fremstillet i FDA og GMP godkendte faciliteter i USA og Storbritannien, PhenQ er den ultimative, alt-i-en vægttab pille.

PhenQ weight loss pill

For at støtte deres vægttab rejse, alle kunder modtager gratis downloadbare vejledninger til at hjælpe dem med at spore deres fremskridt, planlægge deres måltider og komme i gang med motion for at maksimere deres resultater.

Start din rejse mod din drømmekrop: besøg PhenQ officielle hjemmeside for at lære mere

Prøve Anavar Dosering for kvinder

Hvis Anavar fedttab er dit mål, så vil en Anavar-dosis for kvinder, der starter ved 2,5 mg, være tilstrækkelig. De fleste cyklusser for kvinder varer i 4 til 6 uger, men da dette steroid er ret mildt, især i lave doser, kan du forlænge cyklussen op til 8 uger.

I denne periode tager du 2,5 mg dosis i de første par uger og fordobler den i de næste to uger.

I uge 5 bør du fordoble dosis igen, så du er oppe på 10 mg dagligt. I de næste par uger skal du øge Anavar-cyklussen til 15 mg eller 20 mg, og i uge 8 skal du sætte den ned til 10 mg igen.

Hvis du spekulerer på, hvornår du skal tage Anavar, er det bedste tidspunkt i løbet af morgen og aften, to gange om dagen som nævnt tidligere.

Den Anavar dosering for kvinder og mænd, der er angivet her, er blot eksempler på, hvordan du kan tage denne steroid, og hvis du er en avanceret bruger, kan du øge doseringen og stable den med forskellige styrkeforbedringsmidler.

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

Anavar: Doser, resultater, priser og bivirkninger: Doser, resultater, priser og bivirkninger

Anavar blev virkelig lavet til kvinder og børn, fordi det ikke hæmmer væksten af børn og ikke viriliserer kvinder. Det er blevet brugt ret effektivt som et lægemiddel til at bekæmpe osteoporose hos kvinder og faktisk fremme væksten hos børn.

Anavar er en af de stoffer, som alle ønsker at hamstre og næsten ingen ønsker at skille sig af med. Det er ikke, at det er den slags stof, som nogen nogensinde kunne blive enormt på, men det er et stof, der producerer den slags hårdhed og sprødhed, som bodybuildere kunne dræbe for! Det er et fantastisk stof til konkurrenceforberedelse af netop denne grund. For dem af jer, der interesserer sig for det, er det et godt chick stof, fordi det forårsager meget få tilfælde af virilisering, en god ting i betragtning af hvor mandige nogle af disse kvinder er blevet (og det er kun fitness crowd!).

Okay, så hvis der ikke er meget størrelse ud af denne her, hvad er så tiltrækningen? Udover at have evnen til at producere utrolig hårdhed, giver det også store styrkeforøgelser. Logisk set er det derfor, at folk tager det i en pre-contest cyklus. De ønsker at opretholde deres styrke i løbet af diætfasen. Det er virkelig dets to største fordele. Diæten vil ikke helt slå dig i jorden, og du vil være i stand til at opretholde dit nuværende niveau af masse under en diæt, fordi du stadig vil være i stand til at skubbe de tunge vægte! Plus, Anavar stakke overordentlig godt med andre steroider. Stacking Anavar med Winstrol injicerbar, Test Suspension, Primo (tabs eller skud) og måske lidt Proviron og Nolvadex, og du har en vindende kombination.

Anavar er et drømmemedicin for dem af jer, der tror, at mere er mere, og nogle gange kan det få dig i problemer. Især ved at kombinere denne mentalitet med et stof som Anadrol. Anavar, på den anden side, er noget du kan tage håndfulde af og aldrig få nok! Det burde komme i en af de store M&M poser, som du får i Costco! Dosis? For en respektabel bodybuilder på 200-250 pund er en dosis på 50-60 mg dagligt god. Den eneste ulempe er, at det er omkring 20 faner om dagen! Det kan blive dyrt, men heldigvis behøver du hverken at, eller bør du tage det i meget lang tid. Tag det i kortere perioder, i højere doser, for at få mest muligt for dine penge. Desuden har receptorsteder tendens til at brænde ud hurtigt med dette stof, så lange cyklusser er stort set ubrugelige.

Mange fyre tager Anavar mellem tunge cyklusser, når de begynder at tage HCG eller Clomid, for at forhindre ledømhed. Dette er godt i teorien, men da Anavar kan være så dyrt, tror jeg ikke, at dette er det sundeste stof til at tage i lange perioder eller mellem cyklusser. Tag i stedet en let cyklus af Deca, hvis du har brug for at holde ømhed i skak. Okay, hvis du er død indstillet på det, tag en moderat 20-30mg dosis for at forhindre ømhed, men sørg for at du tager en god lang pause, før du virkelig har brug for det næste. Det vil virke bedre på den måde; tro mig.

Hvad er den bedste sikre juridiske Clenbuterol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Clenbutrol, her er hvorfor:

Clenbuterol replikerer de kraftfulde termogene og præstationsfremmende egenskaber af celeb vægttabsfavorit Clenbuterol: Clenbutrol replikerer de kraftfulde termogene og præstationsfremmende egenskaber af celeb vægttab favorit Clenbuterol. Det brænder fedt og forbedrer kardiovaskulær ydeevne ved at øge ilttransporten, så du kan forme en slank og rippet krop lige så effektivt som den ægte vare.

Når dit stofskifte er i overdrive, bruger din krop lagret fedt til sine energibehov. Du vil forbrænde kalorier og makulere kropsfedt og efterlade rene, ultratynde muskler for en totalt rippet fysik.

Clen øger også iltgennemstrømningen, hvilket giver din kardiovaskulære ydeevne et løft og oplader dine muskler til en længere, mere intens træning.

Clenbuterol giver brændstof til din træning og gør din krop til en fuld tid, fedt sprængning ovn. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk Clenbuterol alternativ
 • Kraftfuld fedtforbrænding
 • Øge Muskel til fedt ratio
 • Bevare Lean muskelmasse
 • Ripped fysik
 • Forbedret ydeevne
 • Forbedret udholdenhed og udholdenhed
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BEDST FOR:

 • Kraftfuld fedtforbrænding
 • Bevar magert muskelvæv
 • Øge energi og udholdenhed
 • Pre Workout

Få din på: besøg clenbuterol officielle hjemmeside

Bivirkninger

Bivirkninger med Anavar er vanskelige. Typisk vil du ikke få nogen af de acne eller oppustethed, du får med andre stoffer, der er mere androgene. Du bør heller ikke blive hypertensiv eller få lyst til at smide et hus på en person, der pisser dig af i trafikken. Men desværre, fordi Anavar er 17-alfa alkyleret, er det et stof, der er i stand til at gøre nogle ret omfattende skader på din lever, og medmindre du får foretaget regelmæssige kontroller og blodpaneler, vil du ikke kende omfanget af skaden. generelt fortæller jeg af denne grund de fleste mennesker at forsøge at undgå 17-alfa alkylerede ‘roids, på trods af nogle af deres mere anabolske fordele. Jeg regner altid med, at man lige så godt kan få flere masseforøgelser, mens man oplever mindre risiko, og det er lige det modsatte her. Men der er spørgsmålet om hårdhed, og for pokker hvis dette stof ikke er i stand til at give dig noget af det MEGET BEDSTE! Jeg kan ikke forklare det. Læg dertil det faktum at, no-way, no-how aromatiserer dette stof til østrogen!!! Det er altid gode nyheder og for nogle er det den nekrotiske lever værd!Pris og tilgængelighed: Pris: Prisen kan være høj i de fleste områder på grund af den (undertiden) begrænsede tilgængelighed. Det er ikke umuligt at få, men det er mere omkostningstungt end nogle andre havesorter ‘roids. Oxandrolone Spa (det er den bedste sort) kommer i en kasse med strimler, der kun tæller 30 i alt. For det kommer du sandsynligvis til at betale mellem 80 og 100 dollars for en kasse på dagens marked. Der er også en række mexicanske apoteker, der producerer det nu, så tilgængeligheden bør være god nok til at styre væk fra alle back-alley-produkter … for nu alligevel.

Fakes

Masser af forfalskninger her gutter! Masser! Anavar er næsten lige så slået ud som D-bol og Deca … ja, måske ikke så meget, men det er blevet slået ud en masse. Og det ser ud til at have taget i en masse dummies tilbage i dag, der ikke indså, at, på det tidspunkt, Searle ikke havde lavet en “fodboldformet” hvid Oxandrolone tab i MANGE år! Jeg har endda set de velkendte lilla kasser, som Anavar kom i, genbruges igen og igen. Jeg husker en fyr, der ville “fremvise” sine elendige forfalskninger i den samme kasse til forskellige kunder, og så bare beholde kassen til en anden “ægthedsvisning”! Til sidst måtte han smide den hund-eared kasse væk, fordi det var begyndt at afsløre ham som en falsk!Den sværeste Anavar / Oxandrolone at forfalske og den bedste at købe har altid været Oxandrolone Spa fra Italien. Det er nødt til at være den bedste kvalitet for enhver 2,5 mg tab. Den amerikanske version er også god, men du vil være heldig at få en ægte med antallet af fakes flyder rundt af det. Kig efter tal på fanen, en score i midten eller et andet identifikationsmærke.

Maskering

Bestræbelser på at maskere metabolitterne af Oxandrolone (Anavar) udøves ikke rigtig af mange, da halveringstiden for dette stof er meget lav (7-10 dage). Mange mennesker tager Anavar op til den sidste uge før en konkurrence og skærer det derefter ud i tide til at det forsvinder fra systemet. Nogle siger, at den lille mængde vand, som Anavar vil forårsage kroppen til at holde (normalt i muskel maver, men nogle gange repræsenterer “overløb”) er grunden til, at de skærer det ud. Men i sandhed er det ikke sandsynligt, at det vil blive fundet i en urinprøve, hvis det er skåret ud hurtigt nok. Det er selvfølgelig, hvis du begyndte at tage det, da du havde mindre kropsfedt.Effektivitetsvurdering: For styrke, og bang for milligram dosis, vil jeg sige Anavar er en 8 ud af 10. For hærdning af fysikken før konkurrencen, ville jeg give Anavar en 10 ud af 10. For styrke gevinster eller styrke vedligeholdelse, ville jeg give Anavar en 9 ud af 10, alt taget i betragtning. Det er ikke Anadrol, men så igen, det gør det trick pre-contest. For masseopbygning, men jeg ville give Anavar en 4 eller 5 ud af 10. Det er bare ikke en masse-packer. Hvis du bruger det på den måde, du skal bruge det, er det faktum, at det ikke er effektivt til store størrelsesgevinster ikke vigtigt!

Endelig Smack på Anavar..

Jeg kan godt lide dette stof og har altid haft, selv om det er temmelig ubrugeligt i masseafdelingen. Men hey, man kan ikke leve af Anadrol og Test Proprionate alene! Jeg må dog indrømme, at det virker ret ubetydeligt et stof nu, hvor indsatserne er så høje og synthol injektioner synes at være det foretrukne stof for de fleste Olympia-konkurrenter. Det ser ud til, at Anavar er omtrent lige så intens som de små slikperler, der er limet på papirstrimler og uddelt i ruller, eller de cigaretformede tyggegummicylindre, som du plejede at kunne købe i falske Marlboro-æsker. Lad dog ikke min kynisme forhindre dig i at sikre dig så meget af dette stof som muligt. Og tænk ikke: “Jeg rationerer det i løbet af 12 uger”, du skal tænke: “Jeg bruger alle 500 faner på 30 dage!” Det er ikke kun den slags tænkning, der er typisk for fyre, der ønsker at blive andet end “let muskuløs”, men jeg synes, at den er særlig passende for dette stof specifikt.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anavar steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anvarol, her er hvorfor:

En juridisk alternativ til den anabolske steroid Anavar, Anvarol forbedrer din styrke og energi ved at stimulere fosfokreatin syntese i dit muskelvæv. Ideel til skæring cykler, vil du shred fedt samtidig bevare magert muskelvæv, hvilket giver din krop en super lean og skære udseende. Velegnet til både mænd og kvinder.

Dette Anavar Oxandrolone-alternativ øger dine fosfokreatinniveauer, hvilket hjælper med at skabe ATP hurtigere og giver dig den energi, der er nødvendig for at presse hårdere og længere under din træning.

Anvarol giver dig den løbende energi og eksplosive kraft, du har brug for til at skubbe din træning hårdere og længere, mens du makulerer fedt for en hårdere, skarpere, slankere krop. Fordelene omfatter:

 • Sikker & Juridisk Anavar Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Forbrænde Visceral & subkutane fedt
 • Bevare Lean muskel når skære kalorier
 • Forbedret muskel hårdhed og tæthed
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Anvarol

BEDST FOR:

 • Fremmer Hurtigt fedt tab
 • Øger energiniveauer
 • Bevarer Lean Muscle
 • Post-Workout

Få din på: besøg Anvarol officielle hjemmeside

Personlig mening om anavar dosering fra pro bodybuilder

Et af de oftest stillede spørgsmål vi får her på siden er “Hvilken anavar dosering skal jeg tage?” Hvilket er et ret mærkeligt spørgsmål, faktisk, hvis du har brug for at spørge dette, bør du måske lære lidt mere om anabolske steroider først.
Anyway, ikke desto mindre vil jeg gennemgå nogle af de grundlæggende anavar-doseringer, du skal forvente at se og tage.

En minimum anavar dosering på 80MG dagligt for mænd anbefales. Selvom jeg personligt mener en anavar dosering af 100mg dagligt for at give de bedste resultater. Dette er for skæring eller bulking.

På et snit, hvis din kost er rigtigt, skal du forvente at tabe omkring 12lbs i 8 uger (minimum) sammen med at holde fast i alle dine gevinster og måske sætte på 2 til 4lbs muskelmasse. Vaskularitetseffekterne er også ganske enorme, ligesom de muskelhærdende virkninger, du kan forvente på denne anavar-dosering. Et andet positivt aspekt af anavar er, at det er en af de eneste steroider PROVEN at bruge fedtceller og brænde fedt. Hvis du laver en ekstrem cut, ville jeg være fristet til at smide i nogle Clen (som kan købes på denne hjemmeside også) En clen og anavar stak vil give enorme resultater for mand eller kvinde ens.

Taler om kvinder, dette stof er et af de sikreste for kvinder at bruge og en typisk anavar dosering af 10 til 15mg dagligt er almindeligt brugt af kvinder til stort resultat. “Hvor længe kan du blive på denne anavar dosering for”, hører jeg dig spørge?

Tja, kvinder har tendens til at blive på lidt længere end mænd – op til 12 uger ad gangen. Og du vil se en meget god opbygning af muskler og styrke. På et snit ville jeg forvente omkring de samme resultater, som jeg nævnte en mand til at se. En god 12lbs eller så af fedttab og 2 til 4lbs af lean muskelmasse opnået, tilføj i nogle clen, god cardio og resultaterne vil være meget mere ekstreme.

Jeg har set kvinder bruge anavar dosering af op til 30mg dagligt (primært til bulking formål) og dette fører til en enorm mængde LEAN muskel gevinst. Nej, det vil ikke gøre dig til den “største” bodybuilder rundt omkring. Men det vil give dig et perfekt figurmodel-look, tilføje magre muskler til de sexede lår og give dig en pæn mængde muskler på armene. (Glemme at have disse kyllingevinger) Anavar er et fantastisk stof af valg for den kvindelige atlet.

Mandlige atleter kan også bruge dette til bulk. Anavar doseringen ville stadig kun være 100mg dagligt (selvom jeg kender atleter, der går op til 160mg dagligt)

Dybest set taber 2/3lbs fedt er almindeligt, mens man får 12lbs af LEAN muskelmasse. Lad os sige, at du starter denne cyklus på 10% kropsfedt. Det er almindeligt at afslutte det på 8% kropsfedt, mens du også har en ekstra 10 til 12lbs muskelmasse. Over alt? Du vil se MEGET hårdere ud, de vaskebræt abs, som alle elsker på fuld visning, og du vil se ud som om du har tilføjet 20/25lbs i stedet for de 12 du har tilføjet. Åh og styrke gevinster er store. Hvis det ikke er det eneste plus ved denne anavar dosering, vil du holde alle dine styrke- og muskelgevinster, så længe kosten forbliver god og træning godt intakt.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Anavar Steroid cyklus, dosering, bivirkninger

Oxandrolone steroid dukkede op i SUA i 1964, under “Anavar” betegnelse og produceret af “Serl” firma. Det er en delikat steroid med en svag androgenkomponent. Det var blevet observeret, at hvis denne sammenblanding bruges i rimelige doser, har det ikke nogen bivirkning, fordi det oprindeligt blev produceret til kvinder og børn. Er en af de få steroider, som ikke fremkalder den for tidlige forsinkelse af børns kropslige udvikling, fordi det ikke er sammenfaldende med epifyseslutningsforbindelser. Derfor anvendes blandingen i medicin til børn for at stimulere væksten og til kvinder for at behandle osteoporose.

Sammenkogningen fremkalder meget svage maskulinitetssymptomer. Denne egenskab gør det meget effektivt for kvinder, fordi der ved 10-15 mg daglig dosis ikke kan observeres ydre maskuline virkninger.
Bodybuildere og powerliftere foretrækker Oxandralon. Det hjælper med at konsolidere deres kraft på en hurtig måde, fordi det fremkalder kreatinphosphatsyntesen i muskelcellerne, og det akkumulerer ikke væsker.

De vægtløftere, der ikke ønsker at blive inkluderet i en høj kategori, bruger dette sammenkog, fordi det øger deres kraft uden at øge deres vægt på samme tid.

Den daglige kombination af Oxandrolone steroid og 10-12 mg Halotestin havde vist sig at være meget effektiv, fordi dens udnyttelse giver muskulaturen et mere ufleksibelt aspekt.
Den daglige kombination af Oxandrolone og 120-140 mg Clenbuterol
hjælper også til at opnå gode resultater.

Oxandrolone steroid øger ikke muskulaturen, men det øger de andre steroider virkninger på organismen. Den sammenblanding er kombineret med Deca-Durabolin, med Dinabolon og med andre Testosteron er afledt, som akkumulerer væsker og sikrer den betydelige muskulatur stigning . En daglig kombination af 200 mg Deca-Durabolin, 500 mg Testosteron Enantat og 25 mg Oxandrolone hjælper de fleste atleter med at øge deres vægt og styrke.

Deca-Durabolin har en mere udtalt anabolsk virkning og stimulerer proteinsyntesen, Oxandrolone øger styrken, og Testosteron gør atleterne mere aggressive under træningen og øger regenerationshastigheden.
En anden grund til, at Oxandrolone anvendes, er, at blandingen ikke aromatiserer, uanset hvor stor dosis den er.

Som vi nævnte tidligere, omdannes en stor del af blodets testosteron til østrogener. Efter Oxandrolons udnyttelse vil muskulaturen ikke have et vandigt aspekt; derfor skulle sammenkoget være meget effektivt til træning før konkurrencer. Under disse træninger er det meget vigtigt at opretholde østrogenerne til et aftagende niveau, fordi østrogenerne fremkalder væskeophobningen i organismen, selv om atleterne har en mindre kalorieret kost. I kombination med kosten hjælper Oxandrolone til at opnå en stærk og elastisk muskulatur. Selv om blandingen ikke hjælper til fedtforbrænding, har den en supplerende rolle, fordi den mindsker appetitten.

Oxandrolone steroid kan fremkalde den tunge mavefornemmelse og kvalmefornemmelser, hvis pastillerne bruges under måltiderne.
Ifølge italiensk prospekt har blandingen en stor indflydelse på fordøjelseskanalen (nogle atleter har regelmæssig diarré).
Selv om det ikke er et behageligt fænomen, hjælper blandingen atleterne med at forbrænde fedt og gør kroppen slankere.

Det var blevet vist, at atleter, der har en øget arteriel spænding forårsaget af androgene steroider eller dem, der har ginaecomasthy, ikke vil have noget problem med Oxandrolone, fordi det ikke aromatiserer. Kombinationen af Oxandrolone med Deca-Durabolin er for nogle atleter det bedste valg i tilfælde af at de står over for problemer på grund af andre steroider brug (Testosteroner, Dianabol, Anapolon 50). Oxandrolone anbefales også, fordi det er et kemisk stof, som ikke påvirker genereringen af specifikke hormoner i organismen.

Under Oxandrolons anvendelse signalerer testiklerne ikke mindskelsen eller afbrydelsen af hormonproduktionen, som leverer gonadtrofiner og luteiniseringshormon. Denne specifikke kvalitet af Oxandrolone er mulig, fordi det aktive kemiske stof ikke aromatiseres i østrogener.

Læge Mauro de Pascuale siger: ” ..det antages, at de østrogener, der opstår på grund af testosteronaromatiseringen og på grund af andre anabole steroider, mindsker luteinationshormonets sekretion fra hjernen og hypothalamus og også testosteronproduktionen” (“The side effects of anabolic steroids – facts, fictions and treatment”) . Den amerikanske læge Dr. Robert Kerr bekræfter dette i “The practical anabolic steroids utilization of athletes”: “Hvis en sund mand bruger Oxandrolone (Anavar) i øgede doser, vil han ikke mindske sædcellemængden, og sædcellemængden vil ikke blive omdannet til østrogener.” .

Derfor er Oxandrolone meget godt kombineret selv med 240 mg om dagen af Andriol, bliver ikke aromatiseret og hormonerne sekretion i organismen påvirkes ikke. Den daglige anvendelse af 280 mg Andriol med 25 mg Oxandrolone kan øge kraften og for begyndere kan øge muskulaturen uden en betydelig vandophobning eller en alvorlig påvirkning af specifik testosterongenerering.

Når det kommer fra Oxandrolone, opnås gode resultater ved brug af 8-12 pastiller for mænd og 5-6 pastiller for kvinder. Det er blevet praktisk bekræftet, at udnyttelsesreglen er 0,25 mg af sammenkogning/1 kilo fra sportsudøverens vægt. Normalt anvendes pastillerne 2-3 gange om dagen efter måltidet, og på denne måde absorberes det aktive kemiske stof fra præparatet fuldstændigt.

Personer med problemer med fordøjelseskanalen bør tage pastillerne 1-2 timer efter måltidet, ellers bør de opgive at tage dem. Masser af atleter bruger Oxandrolone i lang tid, fordi det ikke er meget giftigt, og det har ikke bivirkninger. Men det bør ikke bruges i lang tid uden pause, fordi såvel som de andre orale steroider er alchilat 17-alfa og det har påvirkninger på leveren.

Oxandrolone steroid er en spredt sammenkogt og det bruges ofte af kvindelige bodybuildere. Kvinder, der er følsomme over for anabolske steroider, kan opnå gode resultater, hvis de kombinerer det med Primobolan eller/og med Clenbuterol(Clenbuterol dosering); på denne måde kan det maskuline fænomen ikke forekomme. Kvinder bør dog ikke bruge denne sammenblanding i større doser end 6 pastiller om dagen, da der ellers kan forekomme bivirkninger som akne, stemmetykkelse, klitorishypertrofi eller behåring.

Den største ulempe ved dette sammenkog er den store pris. Den italienske Oxandrolone, der leveres på det russiske marked (30 pastiller af 2,5 mg) har en middelpris på 25-30 $ . Der er mulighed for, at Oxandrolone bliver mere tilgængeligt for russiske atleter, fordi et kinesisk firma (“Hubei Huangsi Pharmaceuticals”) vil producere sit eget Oxandrolone i pastiller på 5 mg, som vil have en beregnet pris på 40 $/blister (30 pastiller). Det indiske firma “B.M Pharmaceuticals” har påbegyndt produktionen af injicerbar Oxandrolon – Oxandrolon eject-produktet på 10 mg/phial.

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here