Dianabol Post Cycle Therapy: Dosering, cykellängd, etc

Den här guiden svarar på vanliga frågor om Dianabol, dess cykellängd, postcykelbehandling och hur du använder den.

Kan du ta bara Dbol ensam?

Kan jag ta bara Dbol? Det är en vanlig fråga och det korta svaret är ja, det kan du men det är inte för alla. Fungerar enbart Dbol cykeln?

Ja, men du måste förstå att även om svaret på frågan om du kan ta Dbol på egen hand är ja, finns det begränsningar.

Om du går på en Dbol only-cykel kommer du att få styrka och massa, och kan du känna resultaten av Dianabol från de första dagarna! Ja du kommer att märka skillnaden mycket snabbt.

Om du äter rätt mat, diet och gör rätt träning finns det ingen tvekan om att din styrka kommer att få en boost. Men vet också att om du tar Dbol på egen hand kommer du att få en viss vinst, vinsterna kommer bara att vara för den cykeln. När cykeln tar slut kan du förlora dina vinster.

Det är därför som även om vi säger JA till nybörjare som frågar “kan jag använda Dbol enbart?” så är det inte tillrådligt och det är bättre att du staplar det med andra steroider.

Så dbol only-cykeln är inte idealisk för kroppsbyggare och tyngdlyftare, den är idealisk för idrottare.

Om du är en bollspelare, en kraftlyftare eller något däremellan och frågar kan du använda Dbol på egen hand är svaret ja, du kan använda det och du kommer att vinna betydligt i uthållighet och styrka avdelningar .

Men du rekommenderas att stapla med trenbolon, testosteron osv.

Men om du är en idrottsman som frågar om Dianabol kan tas på egen hand – du kommer definitivt att få starka fördelar, även om du inte staplade en annan steroid.

Om du till exempel ska delta i en tävling kan det ge dig en klar fördel om du går på en 6 veckors cykel innan.

Faktum är att om det finns något tillfälle där du behöver en ökning av massa och styrka så räcker det med en Dbol only-cykel.

Det är dock undantaget från regeln, för när folk ställer frågan kan man ta Dianabol för sig själva frågar de oss vanligtvis om permanenta styrkevinster.

Om det är ditt mål är svaret på din fråga att stapla med minst en liknande steroid.

Om du vill att dessa vinster ska hålla i sig spelar det ingen roll om svaret på frågan om man kan ta Dianabol ensam är ja, eftersom du kommer att vilja använda andra steroider för bästa effekt.

Kan jag köra Dbol i 8 veckor eller längre?

En av de vanligaste frågorna som ställs av nybörjare är kan jag ta Dbol i 10 veckor? Svaret är att för en nybörjare är det bättre att börja med en 4 veckors cykel.

Om du kollar på nätet kommer du att se att de flesta cykler varar 4 till 6 veckor, och även långtidsanvändare brukar inte gå längre än 8 veckor.

Men om du ställer frågan kan jag köra Dbol i 12 veckor är svaret att det är möjligt men inte rekommenderat.

Denna steroid är säker när den tas i rätt doser och i rätt cykel, men om du tar den under längre perioder kan din kropp ta stryk.

Så återigen, kan du köra Dbol i 10 veckor? Ja men gör det bara om du är erfaren.

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

  • Förbättrad proteinsyntes
  • Organiska och säkra komponenter;
  • Beprövad kvalitet och effektivitet
  • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
  • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
  • Ingen behov av PCT;
  • Gratis världsomspännande leverans;
  • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Kan jag köra Dbol och Anavar tillsammans?

Kan du ta Dbol tillsammans med Anavar? Det är en annan fråga som ofta ställs av nybörjare och ja, du kan använda dem båda och de är faktiskt kompatibla.

Anavar är en mild form av anabolisk steroid och bra för skärning. Dbol å andra sidan är för att få massa så det finns ingen konflikt. Så svaret på frågan kan du stapla Dbol med Anavar är definitivt JA!

Nu när du vet att svaret om du kan ta Dianabol och Anavar tillsammans är positivt, undrar du förmodligen vad cykeln är?

För veckorna 1 till 12 ta Anavar 40 till 50 mg per dag i 8 veckor och 60 mg testosteron i 12 veckor.

Och om du undrar om du kan stapla Dianabol och Anavar med denna cykel, efter att de 12 veckorna är slut, ta 100 mg Anavar dagligen med 30 mg Dianabol och 30 mg testosteron varje dag.

Om du fortfarande undrar om det är säkert att använda Dianabol och Anavar tillsammans? Ja det kan du, men endast med de doser som anges ovan.

Om du studerar hur du ska cykla Dianabol och Anavar ska du komma ihåg att den cykel som anges ovan är för avancerade användare. Om du fortfarande håller på att vänja dig vid båda, sänk dosen först.

Och om du är inne på bulking och förlorar kroppsfett rekommenderas det. Så för dig och andra kan du definitivt stapla Dianabol och Anavar, och kom ihåg att det ger många fördelar.

Kan du ta Dbol med Winstrol?

Kan du stapla Dbol med Winstrol? Ja du kan stapla dem men se till att inte förlänga cykeln till mer än 6 veckor om du är nybörjare.

Det finns inget enda sätt att göra en cykel så om du frågar någon kan du ta Dianabol och Winstrol tillsammans kommer du att få olika svar.

Du kan börja med 20 mg Winstrol och 50 mg Dbol i 4 till 6 veckor. Innan du tar några bör du dock lära dig vad de är till för.

Dbol är, som det har påpekats här, till för bulking och att få massa, medan Winstrol är idealisk för att förbättra atletisk prestanda och skärning.

Det är därför som när någon frågar oss om de kan använda Dbol-cykel med Winstrol, brukar vi med självförtroende försäkra dem att det inte är någon skada om inte ditt kroppssystem råkar avvisa staplingen, vilket är mycket, mycket sällsynt. Så vi kan vägleda dem eftersom de är kompatibla och fungerar bra tillsammans.

För att denna kombination ska ge fördelar måste du ta minst 20 mg Winstrol och mer avancerade användare kan välja 50 mg.

Om du studerar hur man tar Dianabol och Winstrol kommer du att upptäcka att olika doser används.

Det är förståeligt eftersom kroppsbyggare och fitnessbuffs har olika mål. Förutom doseringarna måste du också lära dig hur du ska cykla Dianabol och Winstrol för att få bästa möjliga resultat.

Kan man köra Dbol och Anadrol tillsammans?

Kan du stapla Dbol med Anadrol? Det korta svaret är att du kan det, men det rekommenderas inte.

Om du bestämmer dig för att använda båda, börja med låga doser som 50 mg Anadrol och 25 mg Dbol, och öka mängden förutsatt att du inte känner några biverkningar.

Så kan du ta Dianabol och Anadrol tillsammans? Ja, men du bör hålla dig till en snabb cykel och du måste också göra en PCT.

Men även om du vet hur du kan ta Dianabol och Anadrol är det inte rekommenderat att du gör det eftersom de utför liknande funktioner.

Om du kombinerar de två och de är de enda AAS i din cykel kommer det att bli svårt att bibehålla dina vinster. Det betyder inte att du inte kan få bra resultat, bara att det blir svårare.

Ett sätt att ytterligare förbättra denna kombination är att använda ett testosterontillskott som bas. Även om resultaten kan variera från person till person får denna kombination mycket positiv feedback från användarna.

Så med andra ord kan du stapla Dianabol och Anadrol, men gör det bara om du är villig att arbeta hårt för att upprätthålla dina vinster och kommer att använda en testbas.

Vad är den bästa säkra juridiska Dianabol steroid?

Just nu är det anses vara CrazyBulk D-Bal, här är varför:

D-Bal nya kraftfulla formel efterliknar alla vinster av Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy av steroider) utan alla biverkningar. Det är den ledande, säkert alternativ till Dianabol. Om du vill ha vinster, vill du D-Bal.

De kombinerade ett unikt urval av ingredienser för att göra mer än bara öka styrka och muskelmassa. D-Bal speciella formel hjälper dig i flera viktiga områden för att stärka OCH behandla.

Med D-Bal är det inte bara om vinst; det hjälper dig också att upprätthålla. Fördelarna inkluderar:

  • Legal Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
  • Säkra naturliga ingredienser
  • Snabba muskeltillväxt
  • Super styrka och uthållighet
  • Stor fokus och drivkraft
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis för varje 3: e objekt
  • Gratis världsomspännande leverans
  • Och absolut inga nålar eller recept
D-Bal Dianabol steroid alternative

BÄST FÖR:

  • Snabba muskeltillväxt
  • Öka styrka
  • Minska muskelömhet
  • Strippa kroppsfett
  • Öka fri testosteron

Få din på: besök D-Bal officiella hemsida

Kan jag stapla Dbol med testosteron?

Ja det kan du, och det är för det bästa om du lär dig att ta Dianabol och testosteron. Det finns många anledningar till varför dessa två är effektiva: För det första är methandrostenolon en icke-AR-medierad AS eller klass II, vilket innebär att den är synergistisk med en aggressiv klass I.

För det andra tar testosterontillskott ett tag innan effekterna manifesterar sig, medan methandrostenolon kan kännas dagar efter att man tagit det.

Med andra ord är methandrostenolon utmärkt för att kickstarta din cykel. Om du undrar om du kan ta Dbol utan test, ja, men det är bättre om du gör det eftersom uthållighets- och styrkevinster kommer att realiseras snabbare.

Kan du ta Dbol med kreatin?

Kan jag ta Dbol med kreatin? Ja det kan du, men resultaten blir inte lika betydande om du kombinerar Dbol med testosteron eller någon av de andra steroiderna som nämnts tidigare.

Kreatin är helt enkelt ett naturligt förekommande ämne och reagerar väldigt lite med steroider.

Om du efter att ha lärt dig svaret på frågan kan jag ta Dianabol och kreatin tillsammans bestämmer dig för att gå vidare ändå, använd Dbol i en kort 4 veckors cykel med injektionsmedel och en postcykelbehandling.

Kan man ta Dianabol och Clen tillsammans?

Det råder delade meningar om detta bland fitnessentusiaster, men det är möjligt. Dbol kan användas för att bygga massa och muskler medan Clen hjälper till med fettförbränning.

Med det sagt, om du slår upp på nätet om att stapla Dianabol och clenbuterol, kommer du att hitta några bekymmer om blodtryck så ta små doser under din första cykel och öka om det inte finns några biverkningar.

Du kan också ta dem växelvis under en cykel.

Clen används på olika stackar, ett bevis på dess mångsidighet och tillförlitlighet och det är särskilt användbart med Dbol eftersom de kompletterar varandra.

Dbol hjälper dig inte särskilt mycket när det gäller fettförbränning eftersom fokus ligger på massuppbyggnad. Detta väcker frågan om hur du kan lägga till massa utan att få för mycket fett, och det är där clen hjälper till.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

  • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
  • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
  • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
  • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
  • Inget behov av terapi efter cykeln;
  • Gratis världsomspännande leverans;
  • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Kan du stapla Dbol med Tren?

Att kombinera Dianabol trenbolon är en bra idé eftersom de två kompletterar varandra. Dessa kan användas under en 4-veckorscykel och till skillnad från andra staplar kommer detta inte att påverka ditt blodtryck och kommer inte att leda till vattenretention.

Tren är nästan lika vanligt förekommande som clen på grund av de många fördelar du kan få. Det är en kraftfull steroid som ökar den fysiska styrkan. Om du inte är nöjd med enbart Dbol och vill bli starkare ska du ta tren.

Till skillnad från andra staplingsalternativ är tren lika effektivt för bulking som för cutting och är en pålitlig fettförbrännare.

Liksom Dbol är detta starkt androgen och aromatiserar inte. På grund av dess styrka måste du dock ta cirka 300 mg till 700 mg per vecka maximalt för att undvika att chockera ditt system.

Längsta du kan köra Dbol?

Den genomsnittliga cykellängden är 4 till 6 veckor men vissa avancerade användare går så långt som 7 till 8 veckor. Nästa är frågan om hur länge mellan Dianabol-cyklerna, och svaret är att det beror på hur lång din cykel var.

Den allmänna regeln är att du tar hur lång Dianabol-cykeln är och inkluderar PCT, och resultatet blir paustiden mellan cyklerna.

Så om din cykel löpte i 6 veckor och din PCT i ytterligare 4 veckor, så kommer din nästa cykel att vara om 10 veckor.

Om du är en avancerad användare och vet hur cykel Dianabol fungerar kan du starta en ny cykel om en månad, men överlag är det bättre att vänta 10 eller 12 veckor för att starta en ny cykel.

När det gäller frågan hur man Dianabol cykeln kan du använda någon av de steroider som tidigare diskuterats.

Ta de vanliga doserna för dessa steroider enligt vad som anges i förpackningen eller enligt vad som krävs av din cykel och kombinera naturligtvis detta med en ren kost och träning.

Om du är ny och vill veta hur man tar en Dianabol-cykel, börja med 30 mg till 50 mg per dag och gå på en 4 till 6 veckors cykel.

För en nybörjare är det mycket viktigt att lära sig Dianabol hur man cyklar grunderna så att du kan undvika biverkningarna samtidigt som du får de muskler och den massa du behöver.

Kan Dbol användas på ett säkert sätt?

Kan Dianabol användas på ett säkert sätt? Ja, förutsatt att du inte överdoserar och följer de riktlinjer och säkerhetsåtgärder som anges här.

Om du är vid god hälsa och inte tar några mediciner, ja då är det säkert. Är Dianabol en bra första cykel? Ja och det används av fitnessbuffs för att få igång sin uppbyggnad.

Med det sagt kan det finnas biverkningar som vattenretention, akne, högt blodtryck och gynekomasti om det inte tas på rätt sätt.

Ta inte detta om du är allergisk mot ingredienserna, har cancer, leverskador, njurskador eller högt blodtryck.

När det gäller frågan kan jag ta Dianabol på natten är det inte tillrådligt eftersom detta kommer att hålla dig vaken.

Det har sagts mycket negativt om anabola steroider, och ofta är det biverkningarna som får medias uppmärksamhet och rapporteras.

Faktum kvarstår dock att alla droger och mediciner ger ohälsosamma biverkningar om de inte tas på rätt sätt.

Summa summarum: Är Dianabol bra för en första cykel, ja det är det och om du tar cyklerna vid rätt tidpunkt och med lämpliga pauser kommer du att få de önskade resultaten.

Vad är den bästa säkra juridiska Anavar steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anvarol, här är varför:

En juridisk alternativ till den anabola steroiden Anavar, Anvarol förbättrar din styrka och energi genom att stimulera fosfokreatinsyntesen i din muskelvävnad. Idealisk för skärcykler, du kommer att strimla fett samtidigt som du behåller muskelmassa, vilket ger din kropp en super mager och skär utseende. Lämplig för både män och kvinnor.

Detta Anavar Oxandrolone-alternativ ökar dina fosfokreatinnivåer, vilket hjälper till att skapa ATP snabbare och ger dig den energi som behövs för att trycka hårdare och längre under din träning.

Anvarol ger dig den kontinuerliga energi och explosiva kraft du behöver för att driva dina träningspass hårdare och längre samtidigt som du strimlar fett för en hårdare, vassare och smalare kropp. Fördelarna omfattar:

  • Säker och laglig Anavar alternativ
  • Explosiv kraft och styrka
  • Förbränna visceralt och subkutant fett
  • Bevara muskelmassa när du skär ner på kalorier
  • Förbättrad muskelhårdhet och täthet
  • Förbättrad vaskularitet
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis världsomspännande leverans
Anvarol

BÄST FÖR:

  • Främjar Snabb fettförlust
  • Ökar energinivåerna
  • Behåller mager muskelmassa
  • Efter träning

Köp din på: besök Anvarol officiella hemsida

Behöver Dbol PCT?

Ja, PCT krävs eftersom Dbol har suppressiva egenskaper som kan påverka dina andra kroppsfunktioner. Lyckligtvis är det inte så svårt att lära sig hur man tar Dianabol PCT och du har flera alternativ tillgängliga.

Om du vill veta hur man tar Dianabol och Nolvadex tar du 40 mg varje dag i 2 veckor och på vecka 3 och 4 minskar du dosen till 20 mg och på vecka 5 10 mg.

Om du slår upp hur man tar Nolvadex efter Dianabol på nätet kommer du att hitta ett antal andra kombinationer. Prova gärna dessa också om de doser som anges här inte fungerar som du vill.

Om du vill lära dig hur man tar Dianabol och Proviron kan du ta 50 mg av det i 5 veckor med 30 mg Dbol. Doserna kan också justeras när du går på en annan cykel, men om det fungerar för dig finns det ingen anledning att ändra dem.

Dianabol Hur lång tid tar det att börja verka?

Vänta 4 till 5 dagar efter din första dosering och du kommer att känna skillnaden. Ditt blodtryck kan stiga något, men den verkliga indikatorn är ökningen av den fysiska styrkan.

Efter 4 eller 5 dagar kommer dina muskler att bli större, vilket gör att du kan lyfta fler vikter.

Om du vill veta hur man cyklar Dianabol för nybörjare ska du ta 30 till 50 mg varje dag och kombinera detta med en testosteronförstärkare.

Kör cykeln i 4 till 6 veckor och du kommer att känna skillnaden förutsatt att du tränar konsekvent och äter hälsosamt.

Att äta hälsosamt innebär inte att du går på diet: det är raka motsatsen eftersom du måste packa in kalorierna för att få massa.

Kommer Dianabol att bränna fett? Det finns inga ingredienser i denna steroid som bränner fett. Faktum är att det motsatta kommer att hända eftersom detta är ett androgena läkemedel som ökar kroppsmassan.

Om du vill minska kroppsfettet måste du ta Winstrol eller clen tillsammans med Dbol. Det finns många missuppfattningar om Dbol och en av de mest utbredda är att det är en farbrännare.

Dbol bränner inte fett och det finns ingen anledning att du ska förvänta dig detta. Som har förklarats ovan används denna steroid för att bulka upp; man kan trots allt inte bygga muskler utan massa.

Av denna anledning bör du inte ta denna steroid om ditt mål är att minska kroppsfett. Om du vill förlora kroppsfett samtidigt som du använder Dbol ska du ta clen eller något liknande.

Den bästa PCT:n för att förebygga mansbröst

PCT står för “Post Cycle Therapy” och är en process som används av idrottare och kroppsbyggare som använder steroider som en säkerhetsåtgärd. I den här artikeln kommer vi att titta på vad PCT är, hur det fungerar och vad dess relation är till gynekomasti.

Vad är den bästa säkra juridiska Winstrol steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Winsol, här är varför:

Winsol fungerar som en energibooster och gör din träning mer dynamisk och effektiv. Samtidigt ökar det blodflödet till dina muskler. På så sätt producerar din kropp mer energi samtidigt som den förbränner kalorier i fettvävnad. Dessutom stimulerar Winsol något produktionen av testosteron, vilket också är fördelaktigt för att förlora onödigt fett.

Winsol är ett säkert och lagligt alternativ till Winstrol (Stanozolol), den steroid som används av kroppsbyggare och idrottare världen över för en verkligt titanisk prestation. Använd den under styckningscykler för att minska ditt kroppsfett samtidigt som du behåller magra, järnhårda muskler med ökad vaskularitet. Lämplig för både män och kvinnor.

Håller du ihåg Daft Punks låt “Hårdare, bättre, snabbare, starkare”? Det är du på Winsol. Fördelarna inkluderar:

  • Säkert och lagligt Winstrol (Stanozolol) Alternativ
  • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du tar bort fett
  • Rippad tävlings- och strandfysik
  • Stenhårda definierade muskler
  • Förbättrad vaskularitet
  • Super styrka och uthållighet
  • Maximal kraft, snabbhet och smidighet
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis leverans över hela världen
Winsol cutting steroid alternative

Bäst för:

  • EXTREM styrka
  • Förbättrar prestationen
  • Skulpterar perfekt fysik
  • Ta med huvudmåltid

Hämta din produkt på: besök Winsol officiella hemsida

Hur steroider fungerar och deras faror

Även om alla anabola steroider skiljer sig något åt i detaljerna kring hur de fungerar, har de i stort sett samma avsedda effekter och fungerar via samma breda mekanism.

Vanligtvis används steroider för att uppmuntra bildandet av muskelmassa hos kroppsbyggare och idrottare, samtidigt som de förbättrar energi och aggressivitet.

För att göra detta ökar steroiderna det manliga hormonet “testosteron”, ofta genom att binda till androgenreceptorerna. Detta överdriver de manliga egenskaperna såsom ansiktshår, aggressivitet och muskelutveckling.

Tyvärr kan detta dock också ha ett antal oönskade biverkningar. Skallighet hos män är en sådan biverkning, liksom bildandet av akne, svettning och sömnförlust bland annat.

Dessutom kan en höjning av testosteronet också höja östrogenet. Detta beror på att kroppen faktiskt kan metabolisera överskott av testosteron till östrogen, vilket orsakar bildandet av manliga bröst! Detta kallas gynekomasti och är bara ett sätt på vilket problemet kan uppstå.

Detta blir ännu värre när en idrottare slutar använda steroider – när de avslutar sin “cykel”. Vid denna tidpunkt kan kroppen ha anpassat sig till ökningen av exogent testosteron genom att upphöra med sin naturliga produktion av testosteron via testiklarna. Resultatet är att du nu har en allvarlig hormonell obalans som kanske aldrig korrigerar sig själv.

Hur PCT löser problemet

Det är mycket viktigt att du inte överväger att använda steroider för att påskynda dina vinster på gymmet. Allvarligare biverkningar som hjärtproblem, tillsammans med de juridiska frågorna, innebär att riskerna kraftigt överväger de potentiella fördelarna.

Om du ändå väljer att gå den vägen bör du åtminstone vara beredd att stödja dina testosteronnivåer efter att du avslutat din cykel med en kurs av PCT – Post Cycle Therapy.

Så vad består dessa av? Två populära kategorier av kosttillskott här är:

  • Aromatashämmare
  • hCG

Aromatashämmare är föreningar som blockerar ett visst enzym som ansvarar för att bryta ner testosteron till östrogen. Detta kan hjälpa till att inte bara öka ditt fria testosteron naturligt efter att du avslutat en cykel utan också förhindra en plötslig ökning av östrogen.

Under tiden är hCG “Human Chorionic Gonadotrophin”. Detta ämne hjälper till att öka den naturliga produktionen av testosteron i testiklarna och förhindrar i allmänhet att de krymper (vilket är en bonus i sig!).

Det rekommenderas också starkt att använda ett naturligt tillskott för att uppmuntra den endogena testosteronproduktionen. Naturliga testosteronförstärkare kan vara ett mycket bra val här, eftersom de flesta av dem är utformade specifikt för att förebygga och behandla bildandet av manliga bröst – gynekomasti.

Förutom att innehålla testosteronstödjande ämnen stöder sådana kosttillskott också en sund leverfunktion och sköldkörtelproduktion. Utöver detta innehåller många ämnen som koffein eller grönt te som kan öka ämnesomsättningen för att bränna överflödigt fett runt bröstet.

Clomid för behandling efter cykeln

Clomifencitrat, Clomid används vanligen som ett fertilitetsstöd för kvinnor. Det är vad som kallas en SERM, vilket är en selektiv östrogenreceptormodulator. Den fungerar genom att binda östrogenreceptorn och som sådan blockerar den från att göra samma sak. Dess verkan binder den till bröstvävnad, vilket förhindrar att östrogen binds till den och därmed förhindrar ett symptom som kallas gynekomasti. Det är inte lika effektivt som Nolvadex men har vissa fördelaktiga egenskaper i detta avseende.

En annan av dess egenskaper är att den motverkar all negativitet när det gäller en återkopplingsslinga som kroppen kan ha till östrogen och HPTA. Detta är den hypotalamisk-hypofys-testiculära axeln som stimulerar LH, ett luteiniserande hormon, och FSH, det follikelstimulerande hormonet. Bådas funktion är att stimulera frisättningen av testosteron, vilket i korthet innebär att kroppsbyggare och idrottare, som kommer från en cykel och påbörjar en behandling efter cykeln, kan dra nytta av dess egenskaper och funktioner.

I grunden är Clomid ett förebyggande läkemedel mot gynekomasti men det är också ett läkemedel som främjar naturligt endogent testosteron. Av denna anledning jämförs det ofta med Nolvadex som är en annan form av SERM.

Av de två är Nolvadex starkare när det gäller en jämförelse mg för mg. 150 mg Clomid är jämförelsevis lika med 20 mg Nolvadex. Man har dock sett att 150 mg Clomid höjer testosteronnivåerna avsevärt, cirka 150 % av basvärdet. Med det sagt behöver en person inte ta så mycket eftersom forskning har visat att så lite som 50mgs ger en person tillräcklig förbättring och tillräckligt höga testosteronnivåer.

Dan Duchaine Underground Steroid Handbook föreslår att man tar 100 mg per dag som tas under en terapiregim efter cykeln som varar en vecka och sedan 50 mg per lön per vecka. Även om detta kan roa många människor idag, i slutet av nittiotalet var de flesta osäkra på hur man använder Clomid. Detta ansågs vara en av de bästa PCT-rutinerna att följa. Det är starkt trott att Dan Duchaine var den förste som introducerade denna förening till ett samhälle som använde steroider i sina regimer.

Det har varit känt under en tid att Clomid är säkert att använda vid långtidsbehandling för alla som lider av låga testosteronnivåer. Studier har visat att dess effektivitet och säkerhet kan rekommenderas för användning under en period av 4 månader årligen. Det är mest effektivt under postcykel, särskilt när användarna lider av minskade testosteronnivåer.

Många människor använder Clomid under en period av cirka tre veckor efter cykeln och dosen de tar är mellan 100 – 150 mg. Det har observerats att en högre dos än så skapar vissa oönskade känslomässiga biverkningar. Orsaken till detta är uppenbarligen för mycket testosteron i kroppen, mycket mer än vad den faktiskt klarar av. Koncentrationen kan lätt avbrytas och humörsvängningar är mycket tydliga när Clomid används aggressivt.

Vad är den bästa säkra lagliga Deca steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Decaduro, här är varför:

DecaDuro är ett helt lagligt och säkert alternativ till Deca-Durabolin, en av de mest populära bodybuildingsteroiderna genom tiderna. Dess avancerade anabola formel ökar dramatiskt kvävereningen, proteinsyntesen och produktionen av röda blodkroppar, vilket ger dig enorma styrke- och muskelvinster. Det kommer även att lindra värkande, ömma leder.

DecaDuro bidrar också till att öka kollagensyntesen, vilket stärker dina senor och ligament. Och att stärka dessa bindvävar kan verkligen hjälpa till att lindra de gnagande ledvärk som ofta upplevs vid intensiv, repetitiv träning.

Den är en allkonstnärlig kille, DecaDuro överladdar din träning och ger dig nya nivåer av styrka, extrema muskeltillväxt och en större, smalare och kraftfullare fysik.

Fördelarna inkluderar:

  • Säker och laglig Deca Durabolin alternativ
  • Explosiv kraft och styrka
  • Enorma muskeltillväxt
  • Snabb återhämtning
  • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du minskar kroppsfett
  • Lindra smärta i leder och senor
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis världsomspännande leverans
decaduro

Bäst för:

  •  Extrem styrka
  •  Ökad uthållighet
  •  Minskar återhämtningstiden
  •  Före träning

Hämta din produkt på: besök Decaduros officiella webbplats

Clomids biverkningar

En av biverkningarna av Clomid, om den tas i högre doser på cirka 150 mg per dag, har att göra med synen och fokuseringen. Just detta problem har observerats av många personer som använder Clomid aggressivt. Människor har tittat djupare på problemet och upptäckt att de synproblem de upplevde var vanliga när de använde Clomid och att det är optisk neuropati, vilket bara är ett annat sätt att säga “synproblem”. Personer som bär kontaktlinser kan också behöva sluta ta Clomid från sina PCT-rutiner.

Clomid framgång

På senare tid har Clomid inte varit det mest populära tillskottet att ta för rutiner efter cykeln. Detta kan ha mycket att göra med synproblem samt den känslomässiga stress som det kan skapa hos vissa personer. Men för majoriteten av användare som inte lider av dessa biverkningar är Clomid lika bra som Nolvadex när det gäller att öka testosteronnivåerna, men bara om man håller sig till rätt doser. Den rekommenderade dosen är 150 mg per dag under en period av tio dagar och sedan minskas den med 50 mg var tionde dag tills kursen avslutas, vilket bör vara vid dag trettio. Kroppsbyggare, liksom idrottare, använder Clomid på detta sätt och håller sig till denna rutin, och har funnit att deras testosteronnivåer har återställts till det normala.

Vad är Tamoxifen Citrate för PCT?

Vi pratar ofta om steroider och de cykler du kan göra, men vi diskuterar verkligen inte PCT i närheten av tillräckligt mycket! Nedan kommer jag att i detalj diskutera en av de mest kraftfulla PCT-läkemedlen och hur du kan använda den på bästa sätt för att avsluta din cykel och få dina egna naturliga hormoner tillbaka på rätt spår på ett supersnabbt sätt.

Läkemedlet jag diskuterar? Tamoxifen Citrate. Vad är det nu som gör detta läkemedel så speciellt? Jo, till att börja med blockerar det östrogenets verkan, jag är säker på att vi alla vet vad östrogen är vid det här laget, men om vi inte gör det så kommer här en kort översikt. Östrogen är ett kvinnligt hormon. Vissa typer av bröstcancer kräver östrogen för att växa. Tamoxifencitrat används för att behandla många olika typer av bröstcancer hos män och kvinnor. Tamoxifencitrat används också för att minska en kvinnas risk att utveckla bröstcancer om hon har en hög risk, till exempel en familjehistoria av bröstcancer.

Vad är den bästa säkra juridiska trenbolon steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Trenorol, här är varför:

Trenorol återskapar de fantastiska androgena effekterna av trenbolon; förmodligen den mest mångsidiga steroiden genom tiderna. Förvänta dig enorma muskeltillväxt, fantastisk styrka och kraft, fantastisk fysisk konditionering, snabb läkning och allt annat däremellan. Använd den för bulking eller cutting. Vad du än vill ha levererar Trenorol – snabbt.

Trenorol gör det möjligt för din muskelvävnad att behålla mer kväve, en av proteinets byggstenar. Mer kväve och mer protein innebär enorma muskeltillväxt och accelererad fettförbränning.

Trenorol är de legala steroidernas actionhjälte och har en allsmäktig kraft som ger rå kraft, rena muskler och förintar fett, så att du blir tonad, hård, sliten och redo. Fördelar inkluderar:

  • Säker och laglig trenbolon alternativ
  • Mega muskelmassa
  • Strimla fett utan att förlora massa
  • Super styrka och uthållighet
  • Fantastisk fysisk konditionering
  • Förbättrad vaskularitet
  • Inga nålar eller recept
  • Snabba resultat inom 30 dagar
  • Gratis världsomspännande leverans
trenorol

BÄST FÖR:

  • Massiva muskelvinster
  • Öka styrka och kraft
  • fullständig konditionering
  • Före träning

Köp din på: besök Trenorol officiella hemsida

När ska man INTE använda tamoxifencitrat?

Theres några uppenbara saker du bör göra och inte göra på Tamoxifen citrat. Om du till exempel är gravid skulle det vara idiotiskt att ta detta läkemedel. Det skulle skada det ofödda barnet (kopplingar till Downs syndrom och autism etc.) En annan sak är om du har en historia av blodproppar, då är det vanligtvis olämpligt att använda detta läkemedel, särskilt om propparna har hittats i dina vener eller dina lungor, eller om du också tar en blodförtunnare som warfarin (Coumadin).

Tamoxifen effekter och fördelar

Tamoxifencitrat är ett läkemedel som har fördelaktiga antiöstrogena egenskaper, som konkurrerande binder till östrogenreceptorer vilket därför blockerar östrogen från att utöva effekt. Tamoxifencitrat är en effektiv behandling av bröstcancer, eftersom många bröstcancerformer reagerar på östrogen och därför är tamoxifencitratets förmåga att blockera östrogen från att utöva sin verkan mycket välkommen och effektiv. Nolvadex är varumärket för tamoxifencitrat, varför det vanligen kallas Nolvadex, eller Nolva förkortat.

Jag skulle kunna fortsätta och fortsätta om de positiva och negativa aspekterna av att använda detta läkemedel för cancerändamål, men jag tror att de flesta av er är här för “PCT” eller postcykelterapisyften, så jag kommer att gå över till den aspekten nu.

Hur tamoxifen fungerar

Varför är det användbart för kroppsbyggare frågar du? Tja, det är enkelt. Enzymet aromatas kan omvandla många anabola androgena steroider till det kvinnliga hormonet östrogen. Medan vissa nivåer av östrogen faktiskt kan vara fördelaktiga. Ja, det har vissa positiva effekter som t.ex: Friska ben, leder osv. Trots detta kan dock överdrivna nivåer medföra oönskade biverkningar för användaren, dessa biverkningar är saker som vattenretention, eventuellt ökad fettlagring och naturligtvis den fruktade gynekomasti. (Man tits)

Vattenretention kan naturligtvis ge användaren ett mycket mindre definierat utseende, eftersom underhudsvätskorna ökar. Det kan också leda till plötsliga ökningar av kroppsvikten hos användaren. Föreställ dig att du har ett helt lager vatten som täcker din mage och dina magmuskler, att 6 packs inte längre syns, att du förlorar definitionen i alla dina muskler och att du ser “fet” eller “uppsvälld” ut snarare än muskulös.

Nu till gynekomasti. Gynekomasti är bildandet av bröstvävnad, där ömma och/eller svullna bröstvårtor är tidiga tecken på utvecklingen. Användning av ett antiöstrogen, t.ex. tamoxifen, bör påbörjas så snart som möjligt för att minska östrogenets utövande av sina effekter som kan förvärra tillståndet. Ett antiaromatas skulle vara ännu mer effektivt. Om den lämnas obehandlad kan gynekomasti utvecklas till en punkt där den är fula och endast kan vändas genom kirurgi. Personligen anser jag att det ALLTID – till 100 procent – är användarens fel att det blir så extremt. Om dina bröstvårtor börjar kännas svullna bör du ta lite nolvadex eller ett antiaromataspreparat så fort som möjligt. Att inte ha dessa till hands eller att tro att det inte kommer att hända dig är ingen annans fel än ditt eget. Jag har aldrig haft denna biverkning av otaliga cykler, men gissa vad? Jag har alltid saker till hands för säkerhets skull. Jag planerar inte att vara idioten med bitch tits, gör du det?

En annan anledning till att tamoxifencitrat är ett vanligt val som läkemedel för postcykelbehandling (PCT) för många är det faktum att det vanligtvis är effektivt i sina testosteronproducerande effekter. Vissa kan välja att inkludera användningen av HCG under en cykel för att undvika testikelatrofi, ett hormon som efterliknar LH:s verkan. Detta används vanligtvis när testiklarna befinner sig i ett långvarigt inaktivt tillstånd på grund av tung och långvarig suppressiv cykelanvändning.

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

HCG och tamoxifen

Jag är ett stort fan av HCG och rekommenderar starkt att man använder det UNDER en cykel, särskilt en lång cykel. Men under PCT? Inte en chans. Vi måste komma ihåg att HCG inte bara kommer att öka produktionen av testosteron i testiklarna, utan också öka aromatiseringshastigheten också. Kombinera detta med det faktum att tamoxifencitrat endast blockerar östrogeneffekter, om vi slutar använda tamoxifencitratet under HCG-behandlingen kan vi bli kvar med höga östrogennivåer som snabbt kan ge uttalade relaterade biverkningar för användaren. Det är därför klokt att sluta använda tamoxifencitrat först några veckor efter det att man slutat använda HCG, så att östrogennivåerna förhoppningsvis kan stabiliseras. Det är också värt att notera att HCG inte hjälper till att återställa den naturliga testosteronproduktionen efter cykeln, vilket många tidigare trott. På grund av den höga aromatisering som HCG orsakar kommer det ökade östrogenet att bebo HPTA och därmed faktiskt bromsa återhämtningen, vilket naturligtvis är något som ingen av oss vill ha.

Användning av tamoxifencitrat som antiöstrogen brukar endast rekommenderas om det är nödvändigt. Östrogen tros faktiskt vara fördelaktigt i vissa avseenden, men när det ligger inom en tolerabel nivå. Om relaterade biverkningar uppmärksammas kan användningen av tamoxifencitrat kontrollera situationen. Många tycker att det är fruktbart att ta 60 mg den första dagen, 40 mg i en vecka och sedan 20 mg tills PCT börjar.

Protokoll för PCT med tamoxifencitrat

Ett bra protokoll för PCT-användning av tamoxifencitrat är att ta 100 mg på dag ett, 60 mg under de följande 10 dagarna, sedan 40 mg i en vecka och avsluta med 20 mg under den sista veckan.

Även om användningen av tamoxifencitrat kan vara fördelaktigt i blockeringen på östrogena effekter kan ett starkare alternativ behövas, och för detta skulle vi se till att välja en anti-aromatas. Medan en östrogenagonist/antagonist som tamoxifencitrat endast blockerar östrogenernas effekter, fungerar ett anti-aromatas genom att bromsa eller stoppa produktionen av östrogen i första hand. Detta kan vara av ett mer fördelaktigt alternativ för dem som använder tyngre cykler, eller för dem som är benägna att drabbas av relaterade biverkningar, eftersom denna metod är mycket effektivare. Kombinationen av båda typerna av läkemedel kan vara fruktbar genom att upphöra med östrogena effekter via båda mekanismerna.

Sammantaget tycker jag att detta är ett mycket användbart läkemedel och kan göra ett bra beroende till din PCT-plan.

Bonusfråga vilken föredrar jag detta eller clomid?

Man jag vet inte hur många gånger jag sett denna fråga ställd fick vara över 1000 nu. Ärligt talat medan de gör “liknande saker” är de båda helt olika. Jag känner en kille som tog clomid och han var SICK kunde inte hålla något i honom i veckor. Jag känner också killar som tar nolvadex och säger att det ger dem huvudvärk och är mycket hårt. Jag mådde bra på nolvadex och bra på clomid. Du måste ta reda på vad som fungerar för dig.

Gör lite forskning.

Evista (Raloxifen) för din behandling efter cykeln

Vi vet alla att många av dagens vanligt förekommande steroider aldrig utformades av forskare för att användas av kroppsbyggare i syfte att bära en stor mängd muskler vid lågt kroppsfett. Trenbolon började som boskapspellets, utformade för att lägga till massa till djuren så att de levererade mest biff och hamburgare när de slaktades. DNP var faktiskt en ingrediens i dynamit! Nolvadex var ett läkemedel mot bröstcancer. Clomid var ett fertilitetsläkemedel. Insulin skapades för att hjälpa människor som lider av diabetes. Detta är bara några få exempel – det finns många fler exempel på föreningar som skapats för medicinska ändamål och som användes av smarta kroppsbyggare eller kostrådgivare för att förbättra idrottsprestationer eller utseendet på kroppen. Evista är ett liknande intressant läkemedel. Det har utformats för att användas av kvinnor för att reglera östrogennivåerna i det kvinnliga hormonet, men det har fått fäste hos manliga kroppsbyggare för att kontrollera deras hormonnivåer när de slutar med en cykel av anabola steroider.

Manliga kroppsbyggare behöver postcykelbehandling (PCT) för att se till att kroppens testosteronnivåer inte sjunker för snabbt, men ännu viktigare är att se till att deras förändrade östrogennivåer inte stiger för snabbt. När de har en tung cykel med testosteron och andra AAS-ämnen är kroppens testosteronnivåer skyhöga. Som ett resultat av detta uppmanar kroppens endokrina system kroppen att producera mer östrogen för att hålla jämna steg med de höga testosteronnivåerna. Det måste finnas en balans för att cellfunktionen ska fungera korrekt. Problemet uppstår när kroppsbyggaren slutar med testosterontillskott, vilket alla steroidcykler kräver. Av hälsoskäl kan man en gång inte stanna “på gasen” för alltid. Efter varje 12- eller 16-veckorscykel måste kroppsbyggare ta en paus på två till sex veckor för att deras receptorer ska kunna förbli fräscha och deras vitala organ ska kunna återhämta sig från den stress som tillförs dem vid användning av AAS.

När de artificiellt höga testosteronnivåerna plötsligt upphör (genom att välja ett minskat testosterontillskott eller inget) förblir östrogennivåerna höga. Detta leder till en uppsjö av biverkningar, inklusive gynekomasti, en av de lättaste biverkningarna att få och som ofta kräver kirurgi för att korrigeras. PCT-läkemedel som Evista eller Nolvadex arbetar för att minska östrogennivåerna i blodomloppet för att förhindra att dessa biverkningar uppstår – eller åtminstone hålla dem till ett minimum.

Evista är relativt nytt på scenen när det gäller legitim medicinsk användning, liksom för PCT-ändamål. Av denna anledning är dess långsiktiga effekter, effektivitet eller genomförbarhet ännu inte kända. Vad som är känt är att som SERM för dem som söker PCT-hjälp för att kontrollera östrogennivåerna är det en ganska tillgänglig och mycket användbar förening. De flesta kroppsbyggare kommer att välja Nolvadex för PCT-ändamål, eftersom det är de facto-valet och används överlägset oftare. Men om dina alternativ är begränsade eller om det finns en stor prisskillnad kan Evista vara ett bra alternativ till Nolvadex. Det är ännu inte känt vilka exakta effekter – om några – som Evista har på testosteronproduktionen. Man hoppas att det också ökar T-nivåerna i en fysik efter cykeln, men det har ännu inte bevisats.

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here