Δοσολογία Deca για αρχάριους, μεσάζοντες, επαγγελματίες και η καλύτερη δοσολογία στοίβαξης

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ρωτήσει κάθε γυμναστής σχετικά με τη χρήση ενός συγκεκριμένου ενισχυτικού απόδοσης είναι η δοσολογία του εν λόγω συμπληρώματος.

Είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσει Deca durabolin είτε τεστοστερόνη, σίγουρα θα ρωτήσει για τη δοσολογία του στεροειδούς κατά τη διάρκεια του κύκλου που σκοπεύει να δοκιμάσει.

Στη βιοχημεία, δοσολογία ή δόση είναι η ποσότητα μιας βιολογικής ή χημικής ουσίας που μπορεί να επηρεάσει βιοχημικά έναν οργανισμό.

Αν θέλουμε να το θέσουμε στο πλαίσιο της χρήσης ουσιών, τότε μπορούμε να πούμε ότι δόση είναι η ποσότητα του στεροειδούς που χορηγείται για να ενισχύσει κάποιος την απόδοσή του στο γυμναστήριο.

Η ντέκα ντουραβολίνη είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή.

ΈΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΉ ΦΉΜΗ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΥΞΉΣΕΙ ΤΗ ΜΥΪΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΉ, ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΎΣ ΠΌΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΏΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΈΣΜΩΝ.

Αλλά η δοσολογία της Deca durabolin έχει γίνει πρόβλημα για πολλούς άνδρες, ακόμη και για προχωρημένους χρήστες στεροειδών.

Η Deca durabolin είναι γνωστό ότι είναι πολύ κατασταλτική για τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του οργανισμού, οπότε η τάση είναι οι άνδρες να παίρνουν υπερβολική ποσότητα τεστοστερόνης.

Άλλοι προσπαθούν να περιορίσουν την πρόσληψη Deca durabolin από φόβο ότι μπορεί να υποφέρουν από τις παρενέργειες που σχετίζονται με την τεστοστερόνη της και ιδιαίτερα από το φοβερό Deca dick.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Δέκα Δοσολογία για αρχάριους

Οι περισσότεροι αρχάριοι Χρήστες της Deca τη συνδυάζουν με τεστοστερόνη επειδή, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Deca durabolin θα καταστείλει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του οργανισμού. Πώς λειτουργεί λοιπόν ένας κύκλος δοσολογίας Test-Deca;

Αν δεν έχετε ξαναπάρει Deca durabolin πριν, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε με μια χαμηλή δόση των 100 χιλιοστογραμμαρίων για ολόκληρη την εβδομάδα.

Έπειτα αυξήστε τη δόση σε 200 χιλιοστόγραμμα τη δεύτερη εβδομάδα και στη συνέχεια σε 300 χιλιοστόγραμμα μέχρι την έναρξη της τρίτης εβδομάδας. Συνεχίστε να παίρνετε 300 mg Deca durabolin για μερικές εβδομάδες. Εάν δεν υπάρχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα, μπορείτε να την αυξήσετε στα 400 χιλιοστόγραμμα.

Πάντως, τα 400 χιλιοστόγραμμα θα πρέπει να είναι το κατώτατο όριο της Deca δοσολογίας πρώτου κύκλου σας. Όσον αφορά τη διάρκεια του κύκλου, ένας κύκλος για αρχάριους είναι περίπου 12 έως 16 εβδομάδες.

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί ο κύκλος δοσολογίας της Deca είναι τόσο μακρύς-είναι επειδή η Deca durabolin χρειάζεται πολύ χρόνο για να μπορέσει να επηρεάσει τον οργανισμό. Κανονικά, τα αποτελέσματά της θα ήταν εμφανή μόνο από την πέμπτη εβδομάδα.

Δοσολογία Deca για το ενδιάμεσο επίπεδο

Οι ενδιάμεσοι χρήστες δεν χρειάζεται να αποκλίνουν από τη συνιστώμενη δοσολογία για αρχάριους.

Για Deca durabolin εκτός εποχής, η δόση θα ήταν στο εύρος 300 έως 400 χιλιοστόγραμμα ανά εβδομάδα.

Αν τα 400 mg την εβδομάδα γίνονται καλά ανεκτά, ο χρήστης μπορεί να τα αυξήσει ακόμη και στα 600 χιλιοστόγραμμα την εβδομάδα.

Πάντως, οι περισσότεροι άνδρες θα διαπιστώσουν ότι δεν χρειάζεται να αυξήσουν τη δόση στα 600 χιλιοστόγραμμα, καθώς 400 χιλιοστόγραμμα θα ήταν αρκετά για να επωφεληθούν από το στεροειδές.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

Δόση Deca για Pro

Οι προχωρημένοι χρήστες στεροειδών δεν χρειάζεται να αποκλίνουν από το δοσολογικό εύρος των ενδιάμεσων χρηστών, το οποίο είναι περίπου 400 έως 600 χιλιοστόγραμμα την εβδομάδα.

Αν το άτομο πιστεύει ότι χρειάζεται υψηλότερες δόσεις για μέγιστα κέρδη, ένα εύρος 600 έως 800 χιλιοστόγραμμα την εβδομάδα θα πρέπει να είναι αρκετό.

Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό εάν η Deca χρησιμοποιείται ως η κύρια ένωση στον κύκλο και η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται απλώς ως θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης.

Αλλά τι γίνεται με τις γυναίκες; Ποια είναι η ιδανική δοσολογία Deca για τις γυναίκες bodybuilders;

Λόγω της υψηλής πιθανότητας αρρενοποίησης, η Deca δεν είναι τα πιο φιλικά προς τις γυναίκες στεροειδή. Πολλές γυναίκες bodybuilders

Ιδέα για την καλύτερη στοίβαξη και δοσολογία

Η Deca μπορεί να συσσωρευτεί με σημαντικά στεροειδή, όπως το Anadrol. Για πολλούς bodybuilders, ένας κύκλος Deca-Anadrol είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στην off-season.

Anadrol αντισταθμίζει επίσης την αργή δράση της Deca, παρέχοντας δραματικά κέρδη στην αρχή του κύκλου.

Στην πραγματικότητα, είναι σύνηθες για ορισμένους ενδιάμεσους και προχωρημένους χρήστες να χρησιμοποιούν μια στοίβα Anadrol-Deca στη μέση του κύκλου τους για να σπάσουν το πλατώ τους.

Μια ενδιάμεση στοίβα Anadrol-Deca θα λειτουργούσε για 12 εβδομάδες, με την enanthate testoeterone να λαμβάνεται για την αντικατάσταση της τεστοστερόνης.

Στον εν λόγω κύκλο, η τεστοστερόνη λαμβάνεται σε 100 χιλιοστόγραμμα την εβδομάδα, ενώ η δόση της Deca είναι 400 χιλιοστόγραμμα την εβδομάδα. Η Anadrol λαμβάνεται τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες του κύκλου σε δοσολογία 50 χιλιοστόγραμμα την ημέρα.

Ένα άλλο στεροειδές που συνήθως στοιβάζεται με την Deca είναι το Dianabol. Όπως και το Anadrol, το Dianabol χρησιμοποιείται για να συμπληρώσει τις βραδείας δράσης επιδράσεις της Deca.

Το Dianabolabol λειτουργεί αμέσως, με τα αποτελέσματά του να γίνονται εμφανή τις δύο πρώτες εβδομάδες του κύκλου.

Μέχρι τη στιγμή που η στοίβα Dbol θα διακοπεί στο τέλος της έκτης εβδομάδας, η Deca θα είναι σε θέση να έρθει και να κάνει το άτομο πιο δυνατό και την αντοχή του πολύ καλύτερη.

Ένα δείγμα στοίβας Dianabol-Deca θα μπορούσε να διαρκέσει 12 εβδομάδες. Το Dianabol λαμβάνεται για τις πρώτες έξι εβδομάδες με δοσολογία 30 χιλιοστόγραμμα κάθε μέρα.

Η δοσολογία της Deca durabolin είναι στα 400 χιλιοστόγραμμα κάθε εβδομάδα, ενώ 500 χιλιοστόγραμμα της enanthate τεστοστερόνης λαμβάνονται κάθε εβδομάδα. Ένας αναστολέας αρωματάσης όπως το Arimidex λαμβάνεται επίσης για αυτόν τον κύκλο δοκιμών δοσολογίας Deca. Η δοσολογία είναι στα 0,5 χιλιοστόγραμμα και λαμβάνεται κάθε δεύτερη ημέρα.

Αυτή η δοσολογία Deca για μάζα παραμένει η ίδια για τις πρώτες έξι εβδομάδες. Η χρήση Dianabol θα σταματήσει πριν από την έναρξη της έβδομης εβδομάδας.

Η Deca θα σταματήσει επίσης μέχρι τη 10η εβδομάδα και η Arimidex την 11η εβδομάδα. Ο κύκλος ολοκληρώνεται με τον χρήστη να λαμβάνει μόνο 500 χιλιοστόγραμμα τεστοστερόνης.

Μια ακόμη πιο απλή και σύντομη στοίβα Deca και Dianabol μπορεί να ακολουθηθεί από αρχάριους.

Αυτή η δοσολογία Deca για κύκλο αρχάριων θα διαρκέσει μόνο για οκτώ εβδομάδες. Η Deca λαμβάνεται σε χαμηλή δοσολογία 100 χιλιοστογραμμάρια την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου.

Το Dianabol στοιβάζεται με Deca για να ξεκινήσει ο κύκλος, με δοσολογία 20 χιλιοστόγραμμα κάθε μέρα.

Για να είναι σε θέση να βοηθήσει το άτομο να κρατήσει τα κέρδη του κύκλου, η ανθρώπινη στεφανιαία γοναδοτροπίνη (HCG) θα λαμβάνεται την 7η και την 8η εβδομάδα με δοσολογία 1200 μιλιγκράμ την εβδομάδα. Αυτό γίνεται αφού η χρήση του Dianabol σταματήσει στο τέλος της έκτης εβδομάδας.

ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ΌΤΙ Η DECA DURABOLIN ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΖΩΉΣ.

Είτε ακολουθείτε τη δοσολογία Deca για την ανακούφιση των αρθρώσεων, τη δοσολογία Deca για τον πόνο στις αρθρώσεις ή τη δοσολογία Deca για το bodybuilding, το γεγονός είναι ότι η ορμόνη νανδρολόνη που είναι το κύριο συστατικό της Deca θα παραμείνει στο σύστημα για έως και 18 μήνες.

Αυτό είναι σημαντικό να το θυμάστε καθώς αν σας πιάσουν να χρησιμοποιείτε αυτή την απαγορευμένη ουσία μπορεί να σας βάλουν σε δύσκολη θέση. Στην πραγματικότητα, ο πρώην παίκτης του NFL Shawne Merriman τιμωρήθηκε για χρήση Deca πριν από πολλά χρόνια.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Deca 300, οφέλη, οδηγός δοσολογίας για αρχάριους, ενδιάμεσους και επαγγελματίες

Το Deca 300 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αναβολικά στεροειδή μεταξύ των έμπειρων bodybuilders και όσων ξεκινούν τη γυμναστική και την προπόνηση δύναμης.

Αλλά τι μπορεί να κάνει και πώς διαφέρει από τους άλλους τύπους στεροειδών deca εκεί έξω; Αυτό πρόκειται να ξεκαθαρίσουμε εδώ.

Μια σύντομη επισκόπηση του Deca-300

Τα αποτελέσματα του Deca 300 σας δίνουν μια καλή ιδέα για το τι είναι και τι μπορεί να κάνει.

Επιστημονικά μιλώντας, αυτό το στεροειδές είναι ένα αναβολικό ανδρογόνο και ανήκει στην κατηγορία των 19-nor .

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή για την απόκτηση μυών και δύναμης.

Μεγάλες διαφορές μεταξύ Deca 300 και 200, 50 και άλλων

Αν ψάξετε για deca 300 προς πώληση θα δείτε και άλλες εκδόσεις όπως deca 200, 100, 50 και ούτω καθεξής.

Οι αριθμοί στο τέλος υποδεικνύουν την ποσότητά του σε χιλιοστόγραμμα. Με την έκδοση 300 είναι 300 mg, με την έκδοση 200 200 mg κ.ο.κ.

Όσον αφορά τη χημική σύνθεση, υπάρχουν ομοιότητες, με τη διαφορά ότι οι υψηλότερες δόσεις είναι πιο ισχυρές.

Τα στεροειδή Deca 300 είναι πιο ισχυρά από τα 200 κ.ο.κ. Αν ψάχνετε για ισχυρά κέρδη, η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένας κύκλος deca 300 καθώς φέρει την μεγαλύτερη ισχύ.

Αν μόλις ξεκινάτε ή είστε νέοι στα στεροειδή γενικά, η δοσολογία 200 ή 100 είναι η καλύτερη επιλογή.

Μόλις το σώμα σας είναι σε θέση να προσαρμοστεί, θα πρέπει να αυξήσετε τη δόση.

Μια μόνο δόση δεν αρκεί φυσικά, καθώς πρέπει να ακολουθήσετε τον σωστό κύκλο για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πριν όμως ρίξουμε μια ματιά στους κύκλους, πρέπει να επισημάνουμε τι κάνει αυτό το αναβολικό στεροειδές, ώστε να ξέρετε ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί.

  • Αποκτήστε σκληρούς, αδύνατους μύες: η Deca είναι ένας αποδεδειγμένος οικοδόμος διόγκωσης και μάζας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν βρίσκεστε στον ενδιάμεσο ή επαγγελματικό κύκλο. Σε συνδυασμό με μια σταθερή προπόνηση και θα παρατηρήσετε σημαντικές βελτιώσεις στη σωματική σας κατασκευή. Το ωραίο πράγμα σχετικά με τη ντέκα όταν λαμβάνεται σε μέτριες ή υψηλές δόσεις είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε άπαχους, σκληρούς μύες μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.
  • Κάνει το σώμα σας πιο πρόσφορο για την οικοδόμηση μυών: Χρειάζεται κάτι περισσότερο από την ανύψωση βαρών και την άντληση σιδήρου για να χτίσετε ένα six pack και να αποκτήσετε ένα γυμνασμένο σώμα. Υπάρχουν ορισμένες διεργασίες μέσα σας που πρέπει να ρυθμιστούν λεπτομερώς, και αυτό είναι που κάνει η deca.
  • Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το αναβολικό στεροειδές, αυξάνει την αιμοσφαιρίνη σας Όταν η αιμοσφαιρίνη σας ανεβαίνει, το σώμα σας έχει περισσότερο οξυγόνο για να τροφοδοτήσει τους μυϊκούς ιστούς. Όσο περισσότερο οξυγόνο υπάρχει, τόσο πιο εύκολο θα είναι για τους μυς να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.
  • Μεγαλύτερη αναβολική δραστηριότητα: Deca διεγείρει την αναβολική δραστηριότητα στο σώμα σας. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα βήματα για την απόκτηση δύναμης και την οικοδόμηση μυών. Αυτή η αναβολική δραστηριότητα είναι διαφορετική από τα συνηθισμένα πράγματα που πηγαίνουν στο σώμα σας. Υπάρχουν φυσικές διαδικασίες που οδηγούν στην οικοδόμηση μυών, αλλά το γεγονός είναι ότι η deca υπερφορτώνει αυτές τις διαδικασίες και μαζί με την αναβολική δραστηριότητα, είναι εύκολο να δείτε πώς η deca κάνει τη διαφορά στο τμήμα οικοδόμησης μυών.
  • Επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό: αλλά η deca είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο αποτελεσματικά στεροειδή που καίνε το λίπος. Αυτό πραγματικά δεν θα πρέπει να αποτελεί σοκ όταν αναλογιστείτε το γεγονός ότι χρησιμοποιείται συχνά στη φάση κοπής.

Υπάρχουν δύο φάσεις στο bodybuilding: η διόγκωση και η κοπή. Η φάση της διόγκωσης είναι όταν αυξάνετε την πρόσληψη τροφής για να πάρετε θερμίδες και βάρος.

Το επόμενο βήμα είναι η κοπή όπου αποβάλλετε το λίπος που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διόγκωσης χωρίς να χάσετε τους μύες. Για να χάσεις αυτά τα κιλά χρειάζεσαι έναν ταχύτερο μεταβολικό ρυθμό και αυτό είναι που παρέχει η deca.

Η συνολική επίδραση της deca στη μάζα είναι η αύξηση των ποιοτικών μυών. Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η deca δεν είναι ένα μαγικό χάπι.

Δεν θα κερδίσετε αυτούς τους μύες καταπίνοντας ή κάνοντας ένεση μόνο με deca: πρέπει ακόμα να γυμναστείτε, να καταναλώσετε θερμίδες και να κόψετε.

Πάντως, η λήψη και η χρήση deca θα φέρει σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα και σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Μην κάνετε το λάθος να τρώτε ό,τι φαγητό θέλετε και να μην κόβετε, γιατί δεν θα μπορέσετε να αναπτύξετε μυς. Αλλά αν είστε πειθαρχημένοι και γυμνάζεστε, τα οφέλη θα είναι τεράστια.

There are two phases to bodybuilding: bulking and cutting. The bulking phase is when you increase your food intake to gain calories and weight.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Deca;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Decaduro, να γιατί:

Το DecaDuro είναι μια πλήρως νόμιμη και ασφαλής εναλλακτική λύση για το Deca-Durabolin, ένα από τα πιο δημοφιλή bodybuilding στεροειδή όλων των εποχών. Η προηγμένη αναβολική του φόρμουλα αυξάνει δραματικά την κατακράτηση αζώτου, τη σύνθεση πρωτεϊνών και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, δίνοντάς σας τεράστια κέρδη δύναμης και μυών. Θα καταπραΰνει ακόμη και τις πονεμένες, πονεμένες αρθρώσεις.

Το DecaDuro βοηθά επίσης στην αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου, το οποίο ενισχύει τους τένοντες και τους συνδέσμους σας. Και η ενδυνάμωση αυτών των συνδετικών ιστών μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην καταπράυνση αυτών των ενοχλητικών πόνων των αρθρώσεων που συχνά παρουσιάζονται από έντονες, επαναλαμβανόμενες προπονήσεις.

Ένας πολυεργαλείο, το DecaDuro υπερφορτώνει τις προπονήσεις σας, χαρίζοντάς σας νέα επίπεδα δύναμης, ακραία μυϊκή αύξηση και μια μεγαλύτερη, πιο λιτή, πιο ισχυρή σωματική διάπλαση.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη Deca Durabolin Εναλλακτικές
  • Εκρηκτική δύναμη και δύναμη
  • Τεράστια κέρδη μυών
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ ενώ μειώνετε το σωματικό λίπος
  • Ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων και των τενόντων
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
decaduro

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία δύναμη
  • Αύξηση της αντοχής
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Decaduro

Deca 300 Κύκλος για αρχάριους

Deca 300 οι αξιολογήσεις έχουν δείξει ότι υπάρχουν διαφορετικοί κύκλοι για όσους είναι αρχάριοι στα στεροειδή.

Ο πιο βασικός κύκλος που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι 300 mg deca την εβδομάδα και να το συνδυάσετε με 500mg την εβδομάδα enanthate τεστοστερόνης ή κάποιο άλλο ενισχυτικό τεστοστερόνης.

Μπορεί επίσης να θέλετε να προσθέσετε έναν αναστολέα αρωματάσης στον κύκλο επειδή τα χάπια deca 300 μειώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης 

Η διάρκεια ενός κύκλου για αρχάριους είναι 12 εβδομάδες. Μπορείτε να επιλέξετε μικρότερους, όπως 4 έως 8 εβδομάδες.

Αφού όμως παίρνετε χαμηλές δόσεις και δεν το στοιβάζετε με άλλα ισχυρά στεροειδή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις πιθανές παρενέργειες.

Ακόμη και αν είστε αρχάριος, μην εκπλαγείτε αν υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα.

Μεταξύ των λόγων για αυτό είναι ο τρόπος που η deca πηγαίνει να δουλέψει όσον αφορά τη διέγερση της πρωτεϊνοσύνθεσης και την αύξηση της παραγωγής ορμονών που είναι καθοριστικές για τη μυϊκή ανάπτυξη.

Κύκλος Deca 300 για μέσους και επαγγελματίες

Αν έχετε κάνει τον κύκλο για αρχάριους και δεν αισθανθήκατε καμία παρενέργεια της deca 300, ήρθε η ώρα να αυξήσετε τη δόση της Deca Durabolin για bodybuilding και να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και ισχύ.

Στον ενδιάμεσο κύκλο θα χρειαστεί να κάνετε τα εξής.

Κύκλος Deca 300 για μέσους και επαγγελματίες

Αν έχετε κάνει τον κύκλο για αρχάριους και δεν αισθανθήκατε καμία παρενέργεια της deca 300, ήρθε η ώρα να αυξήσετε τη δόση της Deca Durabolin για bodybuilding και να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και ισχύ.

Στον ενδιάμεσο κύκλο θα χρειαστεί να κάνετε τα εξής.

  • Για τις εβδομάδες 1 έως 6 πρέπει να παίρνετε 30 mg Dianabol κάθε μέρα.
  • Για τις εβδομάδες 1 έως 12 να λαμβάνετε 400 mg deca κάθε εβδομάδα
  • Για τις εβδομάδες 1 έως 16 να λαμβάνετε 750 mg ενός συμπληρώματος τεστοστερόνης όπως το enanthate

Το ενδιάμεσο επίπεδο είναι αυτό που μπορείτε να θεωρήσετε ως το “κανονικό” επίπεδο. Πολλοί χρήστες είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που παίρνουν και δεν μπαίνουν στον κόπο να πάρουν μεγαλύτερη δόση.

Αν ωστόσο δεν είστε ικανοποιημένοι, σκεφτείτε να αυξήσετε την δοσολογία και να προχωρήσετε σε έναν κύκλο επιπέδου 3 ή Pro.

  • Για τις εβδομάδες 1 έως 6, πάρτε 50 mg Dianabol για κάθε μέρα
  • Για τις εβδομάδες 1 έως 10, πάρτε 600 mg deca κάθε εβδομάδα
  • Για τις εβδομάδες 1 έως 12, λάβετε 1000 mg κάθε εβδομάδα ενός συμπληρώματος τεστοστερόνης (π.χ. enanthate)
  • Για τις εβδομάδες 9 έως 16, πάρτε 75 mg κάθε δεύτερη ημέρα οξικής τρεμπολόνης
  • Για τις εβδομάδες 11 έως 16, πάρτε 50 mg Dianabol κάθε μέρα
  • Για τις εβδομάδες 13 έως 16, λάβετε 200 mg προπιονικής τεστοστερόνης κάθε δεύτερη ημέρα.

Όταν βρίσκεστε σε προχωρημένο επίπεδο, θα πρέπει να αισθάνεστε ελεύθεροι να στοιβάζετε την deca με άλλους τύπους στεροειδών όπως η τρεμπολόνη, η αναδρόλη, η winstrol, anavar και ούτω καθεξής.

Αυτά τα στεροειδή έχουν διαφορετικούς σκοπούς: winstrol είναι περισσότερο για αθλητικές επιδόσεις παρά για διόγκωση, η κλενβουτερόλη είναι για την απώλεια σωματικού λίπους κ.λπ.

Γνωρίζοντας τι υποτίθεται ότι κάνουν αυτά τα στεροειδή θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή στοίβαξης.

Ένα άλλο πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν κάνετε έναν κύκλο deca είναι ότι δεν παίρνετε τόσο πολύ σωματικό λίπος κατά τη διάρκεια της off-season όσο πριν.

Ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυμναστές είναι η ποσότητα λίπους που παίρνουν όταν τελειώνουν με έναν κύκλο, αναγκάζοντάς τους να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή.

Με την deca αυτό δεν θα συμβεί, αφού οι περισσότεροι από τους μύες που κέρδισες είναι μόνιμοι.

Όταν επιστρέφετε σε έναν κύκλο, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν καθώς θα βασιστείτε στα κέρδη που έχετε ήδη κάνει. Παρόλο που τα αποτελέσματα δεν συμβαίνουν αμέσως, είναι ουσιαστικά.

Βασικό νομικό καθεστώς που πρέπει να γνωρίζετε

Πριν αγοράσετε οποιαδήποτε από αυτές τις παραλλαγές deca, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σχετικά με το νομικό καθεστώς της.

Από το 1990, όταν ψηφίστηκε σε νόμο ο ομοσπονδιακός νόμος για τον έλεγχο των αναβολικών στεροειδών, κάθε αναβολικό στεροειδές στις Ηνωμένες Πολιτείες ταξινομείται πλέον ως ελεγχόμενες ουσίες της κατηγορίας Schedule III.

Αυτή η ταξινόμηση σημαίνει ότι τα αναβολικά στεροειδή θεωρούνται το ίδιο με τα κτηνιατρικά ηρεμιστικά, τις πρόδρομες ουσίες του LSD, τα βαρβιτουρικά και τα ναρκωτικά.

Η κατοχή, η πώληση ή η πρόθεση πώλησης θα σας οδηγήσει στη φυλακή για πέντε χρόνια. Εάν η πολιτεία υποβάλει μήνυση, η ομοσπονδιακή ποινή των πέντε ετών μπορεί να παραταθεί.

Αν και ο νόμος αυτός ισχύει μόνο στις ΗΠΑ, άλλες χώρες έχουν θεσπίσει παρόμοιους νόμους.

Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει κίνδυνος που συνδέεται με την αγορά deca ή οποιουδήποτε αναβολικού στεροειδούς.

Μπορεί να είστε σε θέση να αγοράσετε deca 300 online και σε άλλες χώρες όπου υπάρχει ένα νομικό παραθυράκι, αλλά υπάρχει το πρόβλημα της εισαγωγής του στη χώρα σας αν είναι παράνομο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε μαύρες αγορές και υπόγεια εργαστήρια. Ωστόσο, το μειονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για να προσδιορίσετε ποιο από αυτά είναι νόμιμο.

Οφείλεται στις δυσκολίες με την αγορά deca και άλλων αναβολικών στεροειδών που έχουν προκύψει νόμιμες εναλλακτικές λύσεις.

Αν εξακολουθείτε να αποφασίζετε να προχωρήσετε και να δοκιμάσετε την deca, ελέγξτε στο διαδίκτυο όπου μπορεί να είστε σε θέση να τα βρείτε από διάφορους πωλητές.

Αποκτήστε άπαχο μυϊκό ιστό και επιτύχετε το τέλειο σώμα χωρίς τις παρενέργειες των στεροειδών. Χρησιμοποιήστε DECA DURO.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες;

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες PhenQ είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση χωρίς ιατρική συνταγή για τη φαιντερμίνη. Είναι συμβατό τόσο με vegan όσο και με keto δίαιτες και στοχεύει στην απώλεια βάρους σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ο τρόπος:

Καίτε λίπος

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολικό και θερμογενετικό ρυθμό του σώματός σας για να αποκαλύψετε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά βοηθούν να σταματήσει η παραγωγή νέου λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙΑ ΣΑΣ

ΤοPhenQ κάνει εύκολη την περικοπή των θερμίδων, περιορίζοντας την όρεξή σας και κάνοντας την υπερκατανάλωση τροφής και τις λιγούρες παρελθόν.

ΒΟΗΘΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών που ενισχύουν την ενέργεια και έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τις ενεργειακές πτώσεις που προκαλεί η δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση των θερμίδων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε δύστροποι, αλλά οι ήπιες ιδιότητες του PhenQ που βελτιώνουν τη διάθεση εξασφαλίζουν ότι η δίαιτα δεν θα επιβαρύνει την ιδιοσυγκρασία σας.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή και ξεκάθαρη και σας γλιτώνει από τα έξοδα για πολλά προϊόντα!

Τι κάνει το Phenq ανώτερο από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά τους σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι ο μοναδικός συνδυασμός τους σε συνδυασμό με το επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ υπερέχοντα αποτελέσματα κατά της απώλειας λίπους σε σχέση με άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA και το GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το PhenQ είναι το απόλυτο, all-in-one χάπι απώλειας βάρους.

PhenQ weight loss pill

Για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στην απώλεια βάρους, όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν οδηγούς που μπορούν να κατεβάσουν για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να προγραμματίζουν τα γεύματά τους και να ασκούνται, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σώμα των ονείρων σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για να μάθετε περισσότερα

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here