Dianabol Deca Durabolin Στοίβα: Αποτελέσματα Κύκλου, Συμβουλές Δοσολογίας Για Deca Dianabol Combo

Αυτό το άρθρο εξετάζει πιο προσεκτικά τις επιδράσεις του Dianabol και της Deca Durabolin στους bodybuilders. Συζητά επίσης πώς να στοιβάζονται και τα δύο (Deca Dianabol) είδη στεροειδών, πού να αγοράσετε εναλλακτική λύση deca durabolin , κ.λπ

Επιθυμείτε να χτίσετε μυς γρήγορα Θέλετε να αντλήσετε περισσότερα βάρη και να ανακάμψετε γρηγορότερα ώστε να μπορέσετε να αναπτύξετε τους μυς σας γρήγορα

Τότε σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Dianabol + Deca Durabolin. Και τα δύο είναι πραγματικά δημοφιλή συμπληρώματα bodybuilding και η λήψη τους μαζί θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, τα οποία θα συμπληρώσουν όλες τις προσπάθειες bodybuilding σας.

Deca-Durabolin

Το στεροειδές Deca ή νανδρολόνη είναι ένα αναβολικό στεροειδές που διατίθεται σε διάφορες μορφές όπως χάπια, κρέμες, πηκτές και κάψουλες. Ως φάρμακο, χορηγείται σε ασθενείς με HIV και AIDS.

Χορηγείται επίσης για τη θεραπεία συγκεκριμένων διαταραχών του αίματος. Για τους αθλητές και τους bodybuilders, όμως, συνήθως αγοράζουν deca durabolin για να συντομεύσουν το χρόνο ανάκτησης μεταξύ των προπονήσεων, καθώς και για να ενισχύσουν τη σύνθεση πρωτεϊνών.

Dianabol

Το Dianabol, ή στεροειδές Dbol, θεωρείται ως το δεύτερο αναβολικό στεροειδές που παράγεται από τον άνθρωπο μετά την τεστοστερόνη.

Η ιστορία του πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του 1950, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να αναπτύξουν ένα στεροειδές που θα μπορούσε να αναπαράγει, αν όχι να ξεπεράσει, τις αθλητικές βελτιώσεις που είχε δώσει η τεστοστερόνη στους Ρώσους αθλητές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Dbol είναι ένα 17αα στεροειδές που σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει το πρώτο πέρασμα από το ήπαρ και να φτάσει στην κυκλοφορία του αίματος. Διατίθεται σε μορφή χαπιού και ενέσιμης μορφής.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Επιδράσεις της Deca Durabolin

Τα στεροειδή Deca είναι πολύ αποτελεσματικά στην ενίσχυση της μυϊκής ανάπτυξης, αν και με αργό και σταθερό τρόπο. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να επιτρέπει στα μυϊκά κύτταρα να αποθηκεύουν περισσότερο άζωτο.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή τα μυϊκά κύτταρα τείνουν να αφομοιώνουν περισσότερες πρωτεΐνες όταν αυτά βρίσκονται σε θετική κατάσταση αζώτου.

Πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεϊνών και θερμίδων, ώστε η Deca Durabolin να είναι σε θέση να ενισχύσει τη μυϊκή ανάπτυξη.

Αυτό δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα όμως, καθώς θα παρατηρήσετε αύξηση της όρεξής σας όταν χρησιμοποιείτε Deca Durabolin.

Η Deca Durabolin αυξάνει επίσης την ποσότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει την ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου του αίματος για να φέρει περισσότερο οξυγόνο στους ασκούμενους μύες.

Αυξάνει επίσης τον ινσουλινόμορφο αυξητικό παράγοντα 1 (IGF-1), μια ορμόνη που είναι παρόμοια με την ινσουλίνη και παίζει τεράστιο ρόλο στη διαδικασία οικοδόμησης των μυών.

Με αυξημένα επίπεδα IGF-1, θα είστε επίσης σε θέση να χτίσετε άλιπη μυϊκή μάζα.

Έχει επίσης κάποιες θεραπευτικές επιδράσεις, ιδιαίτερα στις αρθρώσεις. Μπορεί να διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου τύπου ΙΙΙ στις αρθρώσεις.

Έτσι, εάν έχετε χρόνιους πόνους στις αρθρώσεις, η εκτέλεση ενός κύκλου Deca(δόση Deca) θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και έτσι να ενισχύσετε τις προπονήσεις σας.

Προειδοποιήστε, όμως, ότι χρειάζονται περίπου 21 ημέρες για να αποβάλει ο οργανισμός αυτό το στεροειδές από το σύστημα. Στην πραγματικότητα, έχουν υπάρξει αθλητές που έχουν ελεγχθεί θετικά για αυτό το στεροειδές μερικούς μήνες μετά την τελευταία τους χρήση.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Deca;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Decaduro, να γιατί:

Το DecaDuro είναι μια πλήρως νόμιμη και ασφαλής εναλλακτική λύση για το Deca-Durabolin, ένα από τα πιο δημοφιλή bodybuilding στεροειδή όλων των εποχών. Η προηγμένη αναβολική του φόρμουλα αυξάνει δραματικά την κατακράτηση αζώτου, τη σύνθεση πρωτεϊνών και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, δίνοντάς σας τεράστια κέρδη δύναμης και μυών. Θα καταπραΰνει ακόμη και τις πονεμένες, πονεμένες αρθρώσεις.

Το DecaDuro βοηθά επίσης στην αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου, το οποίο ενισχύει τους τένοντες και τους συνδέσμους σας. Και η ενδυνάμωση αυτών των συνδετικών ιστών μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην καταπράυνση αυτών των ενοχλητικών πόνων των αρθρώσεων που συχνά παρουσιάζονται από έντονες, επαναλαμβανόμενες προπονήσεις.

Ένας πολυεργαλείο, το DecaDuro υπερφορτώνει τις προπονήσεις σας, χαρίζοντάς σας νέα επίπεδα δύναμης, ακραία μυϊκή αύξηση και μια μεγαλύτερη, πιο λιτή, πιο ισχυρή σωματική διάπλαση.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη Deca Durabolin Εναλλακτικές
  • Εκρηκτική δύναμη και δύναμη
  • Τεράστια κέρδη μυών
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ ενώ μειώνετε το σωματικό λίπος
  • Ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων και των τενόντων
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
decaduro

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία δύναμη
  • Αύξηση της αντοχής
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Decaduro

Επιδράσεις του Dianabol

Ο κύκλος Dianabol είναι ένα συνιστώμενο στεροειδές για τους χρήστες που κάνουν χρήση για πρώτη φορά. Μια δόση 25 έως 30 χιλιοστόγραμμα την ημέρα για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να παρέχει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα για τους αρχάριους χρήστες στεροειδών.

Μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε τουλάχιστον δύο κιλά κάθε εβδομάδα όταν χρησιμοποιείτε Dbol, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και προπόνηση.

Η αύξηση του βάρους οφείλεται στην ανάπτυξη των μυϊκών ινών και στην κατακράτηση νερού.

Το Dbol είναι γνωστό ότι βοηθά το σώμα να διατηρεί τις πρωτεΐνες στους μυς, με αποτέλεσμα την ταχεία μυϊκή ανάπτυξη.

Θεωρείται επίσης ένα στεροειδές που προκαλεί ευεξία, επειδή βελτιώνει το αίσθημα ευεξίας ενός ατόμου. Με αυτό το αποτέλεσμα, θα είστε πιο πρόθυμοι να χτυπήσετε το γυμναστήριο και να γυμναστείτε.

Βελτιώνει επίσης τη σύνθεση RNA κατά τη διάρκεια επίπονων προπονήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι οι μύες σας θα είναι σε θέση να ανακάμψουν γρήγορα. Αυτοί οι παράγοντες και πολλοί άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους τα καταστήματα πώλησης dbol βρίσκονται σε άνοδο.

Premium Bulking & Strength Stack: Ασφαλής, ισχυρός και αποτελεσματικός Mass Gainer.

Deca Dianabol στοίβαγμα

Η στοίβαξη Dbol + Deca Durabolin δεν είναι καινούργια, καθώς αυτό έχει εφαρμοστεί ήδη από τις δεκαετίες του 60 και του 70.

Εξακολουθεί να εφαρμόζεται ευρέως από τους bodybuilders σήμερα, ειδικά από εκείνους που θέλουν να συσσωρεύσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Συνήθως, κάποια μορφή τεστοστερόνης όπως η τεστοστερόνη Enathate ή η τεστοστερόνη Cypionate περιλαμβάνεται σε μια στοίβα Dbol – Deca Durabolin για να αντικαταστήσει αυτό που αυτά τα δύο στεροειδή καταστέλλουν. Αυτό είναι γνωστό ως κύκλος test deca dbol από τους χρήστες.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

ΚύκλοςTest – Deca – Dbol

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ στεροειδή στο παρελθόν και θέλετε να αποκτήσετε μυς και να βελτιώσετε τη δύναμή σας γρήγορα, μια ιδανική στοίβα θα διαρκέσει 12 εβδομάδες με 600 χιλιοστόγραμμα τεστοστερόνης κάθε εβδομάδα και 400 χιλιοστόγραμμα Deca Durabolin κάθε εβδομάδα.

Για το Dbol, μπορείτε να παίρνετε 50 χιλιοστόγραμμα την ημέρα από το χάπι, αλλά να σταματήσετε να το παίρνετε την 7η εβδομάδα.

Αλλά γιατί να σταματήσετε να παίρνετε το Dbol Ο λόγος είναι ότι το Dianabol είναι τοξικό για το συκώτι όταν χρησιμοποιείται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Για τους προχωρημένους χρήστες, ο κύκλος στοίβαξης θα μπορούσε να διαρκέσει για επιπλέον 12 ημέρες με 100 χιλιοστόγραμμα τεστοστερόνης enathate ανά ημέρα και 600 χιλιοστόγραμμα Deca Durabolin που λαμβάνονται την εβδομάδα. Το Dbol μπορεί να ληφθεί σε δόσεις των 50 χιλιοστογραμμαρίων την ημέρα.

Ωστόσο, θα πρέπει να προσθέσετε 4iu την ημέρα HCG και 0,5 χιλιοστόγραμμα Arimidex κάθε δεύτερη ημέρα για να προστατευτείτε από τις παρενέργειες.

Παρενέργειες

Υπάρχουν δύο κοινές παρενέργειες της χρήσης Dbol – γυναικομαστία ή διεύρυνση του ανδρικού μαστού και φούσκωμα ή υπερβολική κατακράτηση νερού.

Και οι δύο αυτές παρενέργειες οφείλονται στη μετατροπή της ορμόνης σε οιστρογόνα.

Από την άλλη πλευρά, οι επώδυνες στύσεις, η ευαισθησία των μαστών, οι συσπάσεις της ουροδόχου κύστης που προκαλούν συχνή ούρηση και τα ξεσπάσματα ακμής είναι οι πιο συχνές παρενέργειες της Deca Durabolin.

Για να καταπολεμήσετε τις πιθανές παρενέργειες μιας στοίβας Deca Durabolin και Dbol, θα πρέπει να έχετε μια θεραπευτική αγωγή μετά τον κύκλο αμέσως μετά την τελευταία σας ένεση Deca.

Στην περίπτωση της γυναικομαστίας, η χρήση ενός καλού αναστολέα αρωματάσης, όπως το Arimidex, θα πρέπει να αποτρέψει την ανώμαλη ανάπτυξη του στήθους των ανδρών.

Ιδανικός κύκλος 4 και 8 εβδομάδων και πιθανά αποτελέσματα

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κύκλο Deca Durabolin, Test και Dbol για οκτώ εβδομάδες, μπορείτε να ξεκινήσετε με 400 χιλιοστόγραμμα στεροειδών Deca συν 250 mg μιας τεστοστερόνης όπως το Sustanon ή η τεστοστερόνη Enathate και στη συνέχεια 30 χιλιοστόγραμμα την ημέρα στεροειδών Dbol για έξι ημέρες την εβδομάδα για τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες.

Το Dianabol θα πρέπει να ξεκινήσει τον κύκλο ενώ περιμένετε να δράσει η μεγαλύτερης διάρκειας δράση της Deca.

Η δοσολογία του κύκλου Dbol μπορεί να μοιραστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως η λήψη του στεροειδούς κάθε τρεις έως τέσσερις ώρες λόγω του σύντομου χρόνου ημιζωής του.

Θα παρατηρήσετε τεράστια κέρδη στη δύναμη, την αντοχή και τη μυϊκή μάζα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Κύκλοι Deca Durabolin με Dianabol, Winstrol, Anavar

Η δραστική χημική ουσία
: Nandrolon Decanoat

Η εμπορική ονομασία:
Αναβολίνη 50mg/ml
Deca-Dubol 50 şi 100mg/ml
Deca-Durabolin 50mg/ml
Decanofort 50mg/ml
Retabolil 50mg/ml
Deca-Durabol 50mg/ml
Sterobolin 50mg/ml
Turinabol Depot (εκτός αγοράς) 50mg/ml
Extrabolin 50mg/ml

Η Deca-Durabolin είναι το πιο χρησιμοποιούμενο και το πιο διαδεδομένο ενέσιμο στεροειδές.
Το πάθος των αθλητών γι’ αυτό εξηγείται μέσω των διαφορετικών δυνατοτήτων χρήσης του και μέσω των σημαντικών αποτελεσμάτων του. Η ισχυρή αναβολική επίδραση της Deca-Durabolin σε συνδυασμό με το ασήμαντο ανδρογόνο συστατικό της φιλτράρει μια καλή δύναμη και αυξάνει τη μυϊκή μάζα.

Η βέλτιστη δοσολογία είναι περίπου 200-600 mg την εβδομάδα. Οι επιστημονικές εμπειρίες έδειξαν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν οι αχθοφόροι χρησιμοποιούν 4 mg για 1 κιλό από το βάρος τους την εβδομάδα. Όσοι επιλέγουν δόση μικρότερη από 200 mg την εβδομάδα αισθάνονται μια ασήμαντη αναβολική επίδραση, η οποία εντείνεται αν αυξήσουν τη δόση.

Όσοι χρησιμοποιούν περισσότερα από 600 mg την εβδομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες, διότι σε αυτή την περίπτωση, η αναβολική επίδραση δεν είναι πλέον ανάλογη με τις δόσεις, οπότε μια δόση 100 mg την εβδομάδα δεν εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα από μια δόση 200 mg την εβδομάδα. Το Deca- Durabolin είναι ένα βασικό παρασκεύασμα για την αύξηση της μυϊκής μάζας και μπορεί να συσχετιστεί και με άλλα στεροειδή, όπως το Dianabol και η τεστοστερόνη.

Ο συνδυασμός Deca-Dianabol εξασφαλίζει μια ταχεία αύξηση του όγκου και της δύναμης των μυών. Συνήθως, οι περισσότεροι αθλητές χρησιμοποιούν 15-40 mg Dianabol την ημέρα και 200-400 mg Deca την εβδομάδα. Με τον ίδιο τρόπο, επιτυγχάνονται καλά αποτελέσματα εάν χρησιμοποιούν εβδομαδιαίως 400 Deca και 500 mg Sustanol-250. Μια τεράστια αύξηση θα μπορούσε να παρατηρηθεί εάν χρησιμοποιούν 400 mg Deca την εβδομάδα σε συνδυασμό με 500 mg Sustanol-250 την εβδομάδα και 30 mg Dianabol την ημέρα.

Πριν εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν έκαναν χρήση ναρκωτικών, οι αθλητές δεν πρέπει να παίρνουν Deca-Durabolin επειδή τα αποσυντεθειμένα προϊόντα βρίσκονται στα ούρα ακόμη και μετά από μερικούς μήνες. Το πιθανό φαινόμενο της αρωματοποίησης και της συσσώρευσης νερού στους οργανισμούς (λιγότερο έντονο εάν χρησιμοποιούν Deca-Durabolin από ό,τι εάν θα χρησιμοποιούσαν ενέσιμη τεστοστερόνη) μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο με την ταυτόχρονη χρήση Nolvadex και Proviron.

Ο συχνός συνδυασμός που χρησιμοποιείται από τους καλλιεργητές έχει ως εξής: 400 mg Deca-Durabolin την εβδομάδα σε συνδυασμό με 500 mg Winstrol την ημέρα, με 228 mg Parabolan την εβδομάδα και με 25 mg Oxandrolon την ημέρα. Οι παρενέργειες της Deca-Durabolin δεν είναι πολύ μεγάλες, αλλά αν χρησιμοποιείτε μια δόση 400 mg την εβδομάδα, μπορεί να υπάρξει πιθανή εμφάνιση αρωματοποίησης ή άλλες επιδράσεις που προκαλούνται από υψηλό επίπεδο ανδρογόνων στον οργανισμό, όπως υπέρταση, προοδευτική ακμή, επιβράδυνση της πήξης του αίματος, η οποία συχνά προκαλεί ρινικές αιμορραγίες ή αιμορραγίες.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό Anavar στεροειδές?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anvarol, εδώ είναι γιατί:

Το Anvarol βελτιώνει τη δύναμη και την ενέργειά σας διεγείροντας τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης εντός του μυϊκού σας ιστού. Ιδανικό για κύκλους κοπής, θα τεμαχίσετε το λίπος διατηρώντας παράλληλα τους άπαχους μυς, δίνοντας στο σώμα σας μια εξαιρετικά άπαχη και κομμένη εμφάνιση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Αυτή η εναλλακτική λύση της Anavar Oxandrolone αυξάνει τα επίπεδα φωσφοκρεατίνης σας, βοηθώντας να δημιουργήσετε ATP πιο γρήγορα και δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να πιέσετε πιο σκληρά και περισσότερο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας.

Το Anvarol σας δίνει τη συνεχή ενέργεια και την εκρηκτική δύναμη που χρειάζεστε για να ωθήσετε τις προπονήσεις σας σκληρότερα και περισσότερο, ενώ τεμαχίζει το λίπος για ένα σκληρότερο, πιο αιχμηρό, πιο αδύνατο σώμα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Anavar Εναλλακτική λύση
  • Εκρηκτική δύναμη & δύναμη
  • Αποτεφρώστε το σπλαχνικό & υποδόριο λίπος
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ όταν κόβετε θερμίδες
  • Βελτιωμένη μυϊκή σκληρότητα & πυκνότητα
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anvarol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Προωθεί την ΓΡΗΓΟΡΗ απώλεια λίπους
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • Διατηρεί τους άπαχους μύες
  • Μετά την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anvarol επίσημη ιστοσελίδα

Ορισμένοι αθλητές αναπτύσσουν κεφαλοπάθεια ή διογκωμένη λίμπιντο. Εάν οι άνδρες το χρησιμοποιούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι όρχεις τους θα παράγουν μικρότερη ποσότητα τεστοστερόνης, επειδή το Deca-Durabolin, όπως και τα άλλα στεροειδή, προκαλεί την προώθηση των γοναδοτροφινών. Για τις γυναίκες, 200 mg Durabolin την εβδομάδα προκαλούν λιγότερες παρενέργειες. Εάν χρησιμοποιούν μεγαλύτερη δόση, υπάρχουν σημάδια αρρενωπότητας: η πύκνωση της φωνής, η έντονη τριχοφυΐα, η ακμή, η διογκωμένη λίμπιντο και μερικές φορές η ατροφία της κλειτορίδας. Οι γυναίκες που παρατηρούν αυτές τις παρενέργειες θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Durabolin με ταχεία και εύκολη δράση.

Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να χειριστούν το Deca Durabolin και το συσχετίζουν με το Oxandrolon: 50 mg Deca την εβδομάδα και 10 mg Oxandrolon την ημέρα. Μέσω της αύξησης της πρωτεϊνικής σύνθεσης, η Deca εξασφαλίζει την αύξηση των μυών και το Oxandrolon εξασφαλίζει την αύξηση της δύναμης, μέσω της σύνθεσης φωσφορικής κρεατίνης, ακόμη και αν δεν υπάρχει σημαντική ποσότητα συσσώρευσης νερού.

Η Deca-Durabolin δεν έχει αρνητική επίδραση στο συκώτι, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και αν το συκώτι αρρωστήσει. Οι έρευνες έδειξαν ότι ο συνδυασμός Deca-Durabolin με Dianabol φιλτράρει την έκκριση του ήπατος, η οποία γίνεται φυσιολογική εάν ο αθλητής χρησιμοποιεί Deca και εγκαταλείψει το Durabolin. Ακόμη και κατά τη διάρκεια μακρών θεραπειών με Deca-Durabolin, το ήπαρ δεν επηρεάζεται. Για όσους έχουν ηπατικές διαταραχές, ο βέλτιστος συνδυασμός είναι η Deca με Andriol (240-280 mg την ημέρα), επειδή η Andriol αποβάλλεται από τον οργανισμό και δεν επηρεάζει το ήπαρ.

Ένα πλεονέκτημα της Deca-Durabolin είναι ότι σταθεροποιεί το νερό στον συζευκτικό ιστό και μειώνει ή εξαλείφει τον πόνο στην άρθρωση. Οι αθλητές που έχουν πόνους στον ώμο, τον αγκώνα ή το γόνατο θα πρέπει να λαμβάνουν Deca-Durabolin κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Όσοι λαμβάνουν μικρές δόσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα υποκατάστατο αυτού του παρασκευάσματος, το Deca-Durabol, το οποίο είναι ένα πρόσφατο παρασκεύασμα που παράγεται από την “B.M Pharmaceuticals” (ινδική εταιρεία) και πωλείται στη Ρωσία.

Το Deca-Durabol έχει την ίδια τιμή με το Retabolil (ένα φιαλίδιο των 50 mg – 2$), αλλά χρησιμοποιείται περισσότερο επειδή προσφέρει μεγαλύτερη προστασία. Για τους αθλητές που δεν είναι πλέον αρχάριοι, συνιστάται το Deca-Durabol που παράγεται στη Ρωσία από την εταιρεία Organon, αλλά πρακτικά δεν μπορεί να προμηθεύεται στη Ρωσία λόγω της υπερβολικής τιμής του: 12-15 $ για ένα φιαλίδιο των 2 ml. Αντ’ αυτού, το Deca-Durabol που παράγεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Organon διατίθεται για 8-10 $ (το ίδιο φιαλίδιο των 2 ml).

Φαίνεται ότι τα ακριβά παρασκευάσματα είναι φόρος τιμής στην παράδοση, διότι δεν υπάρχει καμία ποιοτική διαφορά μεταξύ αυτών και του ινδικού Deca-Dubol ή του Nandrolon Decanoat που παράγεται στην Ελλάδα. Και τα δύο παρασκευάσματα παρουσιάζονται όπως και το Deca-Durabolin σε φιαλίδια των 2 ml (100 mg/ml) και πωλούνται στη Μόσχα σε μεσαία τιμή 6,5-8$.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Winstrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Winsol, να γιατί:

Το Winsol λειτουργεί ως ενισχυτικό ενέργειας, κάνοντας την προπόνησή σας πιο δυναμική και αποτελεσματική. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη ροή του αίματος στους μυς σας. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σας παράγει περισσότερη ενέργεια, ενώ καίει θερμίδες στον λιπώδη ιστό. Επιπλέον, το Winsol διεγείρει ελαφρώς την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι επίσης ευεργετική για την απώλεια περιττού λίπους.

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση στο Winstrol (Stanozolol), το στεροειδές που χρησιμοποιείται από bodybuilders και αθλητές παγκοσμίως για πραγματικά τιτάνιες επιδόσεις. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια κύκλων κοπής για να μειώσετε το σωματικό σας λίπος, διατηρώντας παράλληλα άπαχο, σιδερένιο μυ με αυξημένη αγγείωση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Θυμάστε το τραγούδι των Daft Punk “Πιο σκληρά, καλύτερα, γρηγορότερα, πιο δυνατά”; Αυτό είσαι εσύ με το Winsol. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Winstrol (Stanozolol) Εναλλακτική λύση
  • Διατηρήστε τη μυϊκή μάζα ενώ απογυμνώνετε το λίπος
  • Σκισμένη σωματική διάπλαση για τον ανταγωνισμό και την παραλία
  • Rock Hard καθορισμένοι μύες
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μέγιστη Δύναμη, Ταχύτητα & Ευκινησία
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
Winsol cutting steroid alternative

Καλύτερο για:

  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δύναμη
  • Βελτιώνει την απόδοση
  • Σχηματίζει τέλεια σωματική διάπλαση
  • Πάρτε με το κύριο γεύμα

Πάρτε το δικό σας στο: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Winsol

Deca Durabolin (δεκανοϊκή νανδρολόνη): Ντενκαντρόλ Ντέμπορο: δόσεις, επιδράσεις, τιμές και απομιμήσεις

Deca

Κλινική Χρήση: Deca Deca Deca: Κλινική Χρήση:

Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα στεροειδή που ήταν γνωστά στους άνδρες. Αναπτύχθηκε και διανεμήθηκε στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και έχει απολαύσει έναν λαμπρό σχεδόν μισό αιώνα. Αναπτύχθηκε πιθανότατα για την καταπολέμηση ασθενειών σπατάλης, όπου οι ασθενείς περιορίζονταν στην κατάκλιση ή δεν μπορούσαν να ασκηθούν για να διατηρήσουν την άλιπη μάζα κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Είναι επίσης ένα από τα λίγα αναβολικά που μπλοκάρουν τους υποδοχείς κορτιζόνης, επιτρέποντας σε λιγότερη κορτιζόνη να φτάσει στους προορισμούς της μέσα στους μύες και τον συνδετικό ιστό. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τους bodybuilders και είναι ένας λόγος για τον οποίο η Deca είναι τόσο δημοφιλής.

Χρήση στο bodybuilding:

Αυτό είναι το είδος του βασικού στεροειδούς απαίτησης του κόσμου των αναβολικών στεροειδών. Μπορεί να μην είναι ένα τέρας μάζας, αλλά τα καταφέρνει καλά για τον εαυτό του και είναι ένα φάρμακο που, πιθανότατα, έχουν δοκιμάσει όλοι όσοι έχουν πάρει ποτέ ένα ‘roid.

Είναι επίσης συνήθως το “πρώτο” στεροειδές που παίρνει κάποιος για να ανοίξει την όρεξή του για υπερτροφία! Έχει την ικανότητα να προσθέτει μυς όπως και τα περισσότερα άλλα ισχυρά στεροειδή, αλλά έχει τις μισές παρενέργειες και πολύ λιγότερα επίπεδα τοξικότητας στους ιστούς που επηρεάζονται (ήπαρ, νεφρά). Και επειδή έχει την ικανότητα να “θεραπεύει” ουσιαστικά τα προβλήματα των αρθρώσεων που προκαλούνται από τη βαριά προπόνηση, είναι μια εξαιρετική επιλογή και ένα εξαιρετικό φάρμακο για όλους! Μπορεί επίσης να μειώσει αρκετά σημαντικά τα επίπεδα σωματικού λίπους χωρίς να υποκατασταθεί με υψηλό επίπεδο αύξησης του νερού.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Συνιστώμενη δόση:

Η αναβολική επίδραση αυτού του φαρμάκου ανεβαίνει αναλογικά και μάλιστα εκθετικά όταν βρίσκεται στη δόση 300-600mg/εβδομάδα. Αυτό είναι ένα καλό πράγμα… να παίρνετε όλο και περισσότερη αξία για τα χρήματά σας. Ωστόσο, η υπέρβαση των 600 mg/εβδομάδα συνήθως δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εξαντλεί τα κεφάλαια πολύ πιο γρήγορα. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι bodybuilders δεν έχουν συμβόλαια σε ερασιτεχνικό επίπεδο -αν πεινάτε, πιθανότατα θα ΠΕΙΝΑΤΕ αν το παρακάνετε και σπαταλήσετε την Deca σας. Είναι ακριβό, δύσκολο να το βρεις (το πραγματικό υλικό ούτως ή άλλως) και δεν είναι κάτι που θέλεις να σπαταλήσεις τυχαία σε έναν κύκλο. Μετά τα 600mg δεν έχετε το είδος των εκθετικών οφελών που είχατε στην πορεία σας προς τα 600mg. Κινήσου στην περιοχή των 400-600mg την εβδομάδα και θα είσαι πολύ καλύτερα- τόσο με την πρόοδό σου όσο και με τα οικονομικά σου.

Παρενέργειες:

Οι παρενέργειες με την Deca είναι πολύ λιγότερες από άλλα στεροειδή όπως η απλή τεστοστερόνη. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι επιλέγουν την Deca για αυτόν τον λόγο. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό αλλά όχι τοξικό για το συκώτι ή για άλλα όργανα του σώματος. Αυτό κάνει για ένα ισχυρό μυοποιητικό παρασκεύασμα- αυτό στο οποίο μπορείτε πραγματικά να βυθίσετε τα δόντια σας χωρίς την απειλή πολλών συνεπειών. Δεν είναι, ωστόσο, εντελώς χωρίς αυτές. Γνωρίζοντας πόσο ματαιόδοξοι είναι πραγματικά οι περισσότεροι bodybuilders, οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι που η Deca δεν έχει συνήθως ακμή ως παρενέργεια.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, θα υπάρξει ένα μικρό ξέσπασμα, αλλά όχι μεταξύ της πλειοψηφίας. Αυτό συμβαίνει όταν παίρνετε 400mg/εβδομάδα. Απλά μην το παρακάνετε. Μια δόση στη γειτονιά των 600-1000mg/εβδομάδα είναι αυτό για το οποίο μιλάω. Εδώ είναι που αρχίζουν να εμφανίζονται οι παρενέργειες και που πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι αυτές. Η συμπεριφορά μπορεί να είναι εχθρική, η σεξουαλική ορμή μπορεί να είναι εκτός ελέγχου, η παραγωγή σπέρματος μπορεί να είναι ανύπαρκτη (με παρατεταμένη χρήση) και να επικρατούν πονοκέφαλοι.

Κατά την εκτίμησή μου, το μόνο πράγμα που βλέπω εκεί που δεν θα απολαμβάνατε ήδη είναι οι πονοκέφαλοι. Ω… και έχετε ακούσει ποτέ για το Deca-Dick Limpy Dick Ανικανότητα Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο επίσης. Εσείς αποφασίζετε αν το αντάλλαγμα είναι εντάξει ή όχι. Επίσης, όσο περισσότερο παίρνετε, τόσο περισσότερο νερό θα έχετε ακριβώς κάτω από το δέρμα για να εξομαλύνετε την εμφάνισή σας. Εξαρτάται πραγματικά από το πόσο ματαιόδοξος είσαι.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

Τιμή και διαθεσιμότητα:

Είναι δύσκολο να το βρείτε κατά καιρούς. Και συνήθως, η εύκολη διαθεσιμότητα σηματοδοτεί απομιμήσεις. Η τιμή της Deca είναι επίσης πραγματικά φουσκωμένη εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα έλεγα “Δεν αξίζει τον κόπο; Προχωρήστε- ένα φάρμακο είναι ένα φάρμακο!” Ωστόσο, στην περίπτωση της Deca, αξίζει κάθε δεκάρα (αν είναι πραγματική), είτε κοστίζει 6 δολάρια η αμπούλα είτε 15 δολάρια. Και έχω δει τις τιμές της Deca να εκτείνονται ακόμη περισσότερο τα τελευταία χρόνια! Κανονικά, θα σου έλεγα απλά να βγεις έξω να πληρώσεις ένα από τα κορίτσια της Heidi Fleiss και να περάσεις καλά, ξεχνώντας το γεγονός ότι δεν θα γίνεις ποτέ ο Ronnie Coleman ή ο Chris Cormier για μία ή δύο ώρες!

OTC:

το 19-Nor-4-Androstenediol είναι το λογικό προϊόν εκτός φαρμακείου για να πάρει τη θέση της Deca σε έναν κύκλο οικοδόμησης μάζας. Στην πραγματικότητα, αναπαράγει τις δράσεις της Deca όσο το δυνατόν πιο πιστά χωρίς να είναι στην πραγματικότητα ένα αναβολικό στεροειδές. Οι προ-ορμόνες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά είναι στην πραγματικότητα αρκετά αποτελεσματικές, λαμβάνοντας υπόψη ότι η όλη διαδικασία δημιουργίας και παρασκευής μιας ουσίας που μιμείται μια αρχική ουσία είναι κάπως ψευδο-φαρμακολογική προσπάθεια και συχνά δεν μεταφράζεται καλά.

Αλλά όπως έχει δείξει η χημεία, υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να “γδάρεις μια γάτα” μέσα στο ανθρώπινο σώμα και αυτός είναι ένας από αυτούς. Στην πραγματικότητα μετατρέπεται σε νανδρολόνη (Deca-Durabolin) μέσα στο σώμα. Αυτή η προ-ορμόνη είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να πάρετε χωρίς να αποκτήσετε πρόσβαση στο πραγματικό πράγμα. Και, πλέον, με όλες τις απομιμήσεις εκεί έξω, μπορεί να κάνετε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το 19-Nor από κάτι που νομίζετε ότι είναι Deca αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Η δύναμη, η αποκατάσταση και η δημιουργία μάζας είναι απολύτως δυνατές σε αυτό το συμπλήρωμα και ορισμένες εταιρείες κατασκευάζουν μάρκες που δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικές! Χρησιμοποιώ στην πραγματικότητα έναν διαδερμικό πρόδρομο τεστοστερόνης σε τακτική βάση και είναι ένα αρκετά αποτελεσματικό συμπλήρωμα. Υπάρχουν μερικά παιδιά στο γυμναστήριο στα οποία έδωσα μερικά και κυριολεκτικά ανατινάχτηκαν! Βέβαια, οι υποδοχείς τους δεν είχαν δει ποτέ πριν κανένα πραγματικά ισχυρό αναβολικό προϊόν, αλλά ήταν και πάλι πολύ εντυπωσιακό να το βλέπεις.

Απομιμήσεις:

Υπάρχουν πιθανώς περισσότερες απομιμήσεις της Deca που κυκλοφορούν από ό,τι το πραγματικό προϊόν. Και πολλές από τις απομιμήσεις είναι αρκετά προφανώς συσκευασμένες σε άθλια υλικά που φωνάζουν, “Rip-off”. Παρόλα αυτά, οι αρχάριοι και άλλοι ηλίθιοι του bodybuilding συνεχίζουν να τα αγοράζουν. Σε αυτούς λέω: “Το αξίζετε!” Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι αληθινό και τι όχι με προφανή συσκευασία, τότε μάλλον πρέπει να μάθετε με τον δύσκολο τρόπο. Θυμάμαι μια εποχή που το Durabolin-50 ήταν ψεύτικο και στη θέση του χρησιμοποιούνταν πραγματική τεστοστερόνη.

Αυτό ήταν ένα φάρμακο που έπαιρναν οι γυναίκες που ήξερα, επειδή το D-50 είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για πολλούς από αυτούς που θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο μοσχάτοι, αλλά δεν θέλουν να εγχύσουν καθαρή τεστοστερόνη. Αντ’ αυτού, έκαναν ένεση ακριβώς αυτή, και η αρρενοποίηση ήταν μεγάλο πρόβλημα. Φίλε, αυτές ήταν οι ΚΑΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ; όταν οι απατεώνες χρησιμοποιούσαν τουλάχιστον πραγματικά φάρμακα για να ξεγελάσουν τους ανθρώπους ώστε να αγοράσουν ένα “δυσεύρετο” προϊόν! Σωστά Σήμερα, είναι καθαρό σησαμέλαιο και δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος υλικού που να δημιουργεί μάζα. Θέλω να πω, τουλάχιστον τότε οι άντρες έπαιρναν κάποιο είδος “roid” στη θέση του όταν ένας έμπορος προσπαθούσε να σας εξαπατήσει- απλά δεν συμβαίνει πια.

Κάλυψη:

Μεταβολίτες από αυτό το φάρμακο παραμένουν στο σώμα για 18 μήνες και ίσως και περισσότερο, ανάλογα με το πόσο παχύς ήσασταν όταν αρχίσατε να το χρησιμοποιείτε ή/και πόσο λίπος βάλατε στο σώμα σας ενώ το χρησιμοποιούσατε. Η Deca, και όλα τα άλλα φάρμακα με βάση το λάδι, αποθηκεύονται στο σωματικό λίπος. Αυτό καθιστά την Deca μια ΚΑΚΗ επιλογή για ένα επερχόμενο γεγονός που έχει ελεγχθεί με φάρμακα. Παρόλα αυτά, πάντα υποστήριζα ότι οι επιδείξεις bodybuilding, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο, σπάνια εξετάζουν τα δείγματα καθόλου, οπότε είναι συζητήσιμο αν αυτό πρέπει να αποτελεί πραγματικά ανησυχία ή όχι.

Ένας επαγγελματίας του IFBB μου είπε πριν από μερικά χρόνια ότι είδε τα δικά του και όλων των άλλων δειγμάτων ούρων να κάθονται σε ένα δωμάτιο στα παρασκήνια, εντελώς αφύλακτα. Είπε ότι ήταν πιθανό ότι μετά από τόσες ώρες, δεν επρόκειτο καν να εξεταστούν. Με βάση αυτά που έπαιρνε ο ίδιος ο μάγκας, θα έλεγα ότι είχε δίκιο γιατί δεν αποκλείστηκε ποτέ.

Βαθμολογία αποτελεσματικότητας:

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να τρώτε καλά σε αυτό το φάρμακο. Με τον όρο καλά, εννοώ “άφθονα”. Χωρίς τις κατάλληλες ποσότητες πρωτεΐνης, αυτό το φάρμακο μπορεί να καταστεί σχεδόν άχρηστο. Αλλά αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα στεροειδή κάθε είδους. Αυτό το φάρμακο θα έπρεπε να συγκεντρώσει ένα 20 στα 10, αν ήταν δυνατόν. Υψηλή αναβολική δραστηριότητα και πολλή μάζα δυνατή χωρίς βλαβερές παρενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία και την ευεξία, καθώς και την αισθητική εμφάνιση! Ένα καλό βασικό συστατικό για κάθε υγιές πρόγραμμα φαρμάκων.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες;

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες PhenQ είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση χωρίς ιατρική συνταγή για τη φαιντερμίνη. Είναι συμβατό τόσο με vegan όσο και με keto δίαιτες και στοχεύει στην απώλεια βάρους σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ο τρόπος:

Καίτε λίπος

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολικό και θερμογενετικό ρυθμό του σώματός σας για να αποκαλύψετε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά βοηθούν να σταματήσει η παραγωγή νέου λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙΑ ΣΑΣ

ΤοPhenQ κάνει εύκολη την περικοπή των θερμίδων, περιορίζοντας την όρεξή σας και κάνοντας την υπερκατανάλωση τροφής και τις λιγούρες παρελθόν.

ΒΟΗΘΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών που ενισχύουν την ενέργεια και έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τις ενεργειακές πτώσεις που προκαλεί η δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση των θερμίδων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε δύστροποι, αλλά οι ήπιες ιδιότητες του PhenQ που βελτιώνουν τη διάθεση εξασφαλίζουν ότι η δίαιτα δεν θα επιβαρύνει την ιδιοσυγκρασία σας.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή και ξεκάθαρη και σας γλιτώνει από τα έξοδα για πολλά προϊόντα!

Τι κάνει το Phenq ανώτερο από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά τους σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι ο μοναδικός συνδυασμός τους σε συνδυασμό με το επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ υπερέχοντα αποτελέσματα κατά της απώλειας λίπους σε σχέση με άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA και το GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το PhenQ είναι το απόλυτο, all-in-one χάπι απώλειας βάρους.

PhenQ weight loss pill

Για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στην απώλεια βάρους, όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν οδηγούς που μπορούν να κατεβάσουν για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να προγραμματίζουν τα γεύματά τους και να ασκούνται, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σώμα των ονείρων σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για να μάθετε περισσότερα

Τελική σφαλιάρα για την Deca..

Η Deca προτιμάται συχνότερα από την ισχυρότερη τεστοστερόνη λόγω του γεγονότος ότι έχει λιγότερες πιθανότητες να αρωματιστεί μέσα στο σώμα. Κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει και την κάνει καλά. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι θα πάρουν τον κύκλο της Deca για μια συνολική αίσθηση ευεξίας και για να αισθάνονται ότι το σώμα τους λειτουργεί σε βέλτιστο επίπεδο. Θα δείτε αν το χρησιμοποιήσετε ποτέ, το σώμα και ολόκληρο το σύστημά σας λειτουργεί αρκετά καλά σε αυτό το φάρμακο.

Τα περισσότερα παιδιά αγαπούν αυτό το φάρμακο για όλους τους λόγους, αλλά ιδιαίτερα για το γεγονός ότι είναι σε θέση να διεισδύσει στον συνδετικό ιστό των αρθρώσεων, να τον μαξιλαρώσει και να σας προστατεύσει από τον πόνο και τους πόνους της προπόνησης. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους τομείς, είτε εκτός εποχής, είτε πριν από τον διαγωνισμό είτε εκτός πλήρους κύκλου συνολικά! Φυσικά, οτιδήποτε λαμβάνεται σε υπερβολικό βαθμό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το σώμα σας και η Deca δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ωστόσο, πρέπει να πω ότι ως στεροειδή, είναι η καλύτερη μεμονωμένη επιλογή από όλα τα ενέσιμα, επειδή φέρει τις λιγότερες παρενέργειες από οποιοδήποτε άλλο αναβολικό στεροειδές. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η υψηλή τιμή της. Αλλά αυτός είναι ένας ανθρώπινος περιορισμός και όχι ένας χημικός. Αν πρόκειται να τινάξετε το κουβάρι σας (των μετρητών δηλαδή) σε κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο, βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό. Απλά φροντίστε να πάρετε μαζί του το Proviron ή το Nolvadex για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά της αρωματοποίησης!

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here