Ο τέλειος κύκλος Dbol (Dianabol) για αρχάριους σε 4 εβδομάδες ή 8 εβδομάδες

Τι πρέπει να γνωρίζει ένας πρωτάρης για το Dbol, τη δοσολογία και τα αποτελέσματα

Πριν χρησιμοποιήσετε το Dianabol για πρώτη φορά, είναι φυσικό να έχετε ανησυχίες σχετικά με τα αποτελέσματα και τα οφέλη που έχει να προσφέρει το στεροειδές Dianabol.

Ίσως επίσης να αναρωτιέστε πόσο γρήγορα έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα από το Dbol ή τι δόσεις πρέπει να πάρετε Αν ναι, διαβάστε παρακάτω για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Τι προτείνει η έρευνα

Το Dbol έχει αποδειχθεί ότι χτίζει μυϊκή μάζα πολύ πιο γρήγορα από άλλα στεροειδή που βελτιώνουν την απόδοση από το στόμα.

Τα ευρήματα ερευνών από έγκυρες δημοσιεύσεις όπως το περιοδικό Medicine and Science in Sports φτάνουν στο σημείο να επιβεβαιώνουν ότι όλα τα υποκείμενα στη δοκιμή του Dianabol ανέφεραν αύξηση βάρους και αύξηση της δύναμης μετά από μόλις 5 ημέρες χρήσης.

Αλλά μην έχετε τρελές ιδέες σχετικά με τα γρήγορα κέρδη που παρέχει αυτό το στεροειδές, επειδή τα αρχικά κέρδη μάζας μπορεί να είναι βάρος νερού, καθώς το Dbol είναι διαβόητο για την πρόκληση κατακράτησης νερού.

Το Dianabol προκαλεί κατακράτηση νερού λόγω των αρωματικών του επιδράσεων . Εάν θέλετε να αυξήσετε μόνο την άλιπη μάζα, χρησιμοποιώντας έναν αναστολέα αρωματάσης όπως το arimidex κατά τη διάρκεια του κύκλου θα ελαχιστοποιήσετε το φούσκωμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι τα κέρδη σε άλιπη μάζα αρχίζουν να ξεκινούν καθώς πλησιάζει η 2η εβδομάδα. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν επίσης την προσθήκη έως και 40 κιλών σε μόλις 4 εβδομάδες χρήσης του Dbol.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αυξήσεις στη μυϊκή μάζα καθώς και η δύναμη διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο, καθώς αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής σας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Επισκόπηση της δοσολογίας και των παρενεργειών του στεροειδούς Dianabol

Η δοσολογία του κύκλουDbol θα πρέπει να διατηρείται αρκετά χαμηλή, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε την αντίδραση του σώματός σας στο φάρμακο.

Αυτό σημαίνει ότι αν ανακαλύψετε ότι είστε επιρρεπείς σε μερικές όχι και τόσο ευχάριστες παρενέργειες, μπορείτε να σταματήσετε τον κύκλο αμέσως και να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα υγείας στην πορεία.

Όπως κάθε στεροειδές, φάρμακο ή συμπλήρωμα, το Dianabol έχει παρενέργειες. Μπορεί να καταστείλει την ικανότητα του οργανισμού να παράγει τεστοστερόνη ή να προκαλέσει γυναικομαστία (διεύρυνση του ανδρικού στήθους)..

… μπορεί να προκαλέσει υπέρταση, υψηλά επίπεδα LDL (λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας ή κακή χοληστερόλη) και μειωμένες ποσότητες HDL (λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας ή καλή χοληστερόλη).

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να λάβετε μέτρα για να ελαχιστοποιήσετε τους περισσότερους, αν όχι όλους, από αυτούς τους κινδύνους.

Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος σοβαρής ηπατικής βλάβης δεδομένου ότι το Dianabol ανήκει στην κατηγορία των 17αα στεροειδών.

Με άλλα λόγια, η μοριακή δομή του έχει τροποποιηθεί στη θέση 17ου άνθρακα, επιτρέποντας στο Dbol να περάσει από το ήπαρ αναλλοίωτο.

Ως εκ τούτου, αυτή η ιδιότητα καθιστά το Dianabol ηπατοτοξικό ή αγχωτικό για το συκώτι.

Ωστόσο, οι κύκλοι Dbol συνήθως διατηρούνται σύντομοι προκειμένου να προστατευθεί η ηπατική λειτουργία. Οι χρήστες περνούν επίσης κάποιο χρονικό διάστημα εκτός του στεροειδούς για μια περίοδο που διαρκεί όσο και η διάρκεια του κύκλου, έτσι ώστε οι ηπατικές τιμές να επανέλθουν στο φυσιολογικό εύρος.

Οι περισσότερες από τις άλλες παρενέργειες μπορούν να αποφευχθούν με την απλή χρήση της συνιστώμενης δόσης. Πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι αρχίζουν να χρησιμοποιούν Dianabol σε υψηλές δόσεις ελπίζοντας ότι αυτό θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν σημαντικά κέρδη σε μυς και δύναμη.

Ωστόσο, ο κίνδυνος παρενεργειών αυξάνεται σε υψηλές δόσεις.

Για έναν πρώτο χρήστη Dbol, 20-30mg/ημέρα είναι μέσα στη σφαίρα του ασφαλούς. Τα όργανά σας έχουν μια εκπληκτική ικανότητα να ανακάμπτουν, αλλά αν κάνετε κατάχρηση του φαρμάκου, τότε μπορεί να προετοιμάζετε τον εαυτό σας για μακροχρόνιες βλάβες.

  • Θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT)

Το τελευταίο κομμάτι που πρέπει να έχετε κατά νου σχετικά με τη χρήση του Dianabol είναι ότι θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε τη θεραπεία μετά τον κύκλο στο σχέδιό σας.

Ένα σχέδιο PCT ακολουθεί συνήθως μετά την παύση της χρήσης του Dianabol. Συνήθως, θα χρειαστεί να πάρετε έναν συνδυασμό φαρμάκων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να αποκαταστήσετε τις φυσιολογικές λειτουργίες του HPTA και να εξαλείψετε τις οιστρογονικές παρενέργειες.

Το Dianabol χρησιμοποιείται ουσιαστικά ως στεροειδέςδιόγκωσης ή παράγοντας οικοδόμησης μάζας. Λόγω της ικανότητάς του να δρα γρήγορα, το Dbol χρησιμοποιείται κυρίως για να ξεκινήσει τα κέρδη σε μεγαλύτερους κύκλους.

Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να μαζέψετε και να κόψετε όταν στοιβάζονται σωστά με άλλα στεροειδή. Εάν ενδιαφέρεστε να εκτελέσετε έναν κύκλο μόνο με Dbol, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πιθανά αποτελέσματα και τη συνιστώμενη δοσολογία για έναν αρχάριο.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

Δείγμα κύκλου μόνο Dbol για αρχάριους, δοσολογία και πιθανά αποτελέσματα

Το Dianabol μπορεί να ληφθεί μόνο του ή μαζί με άλλα στεροειδή σε μια διαδικασία γνωστή ως στοίβαγμα.

Ένας κύκλος μόνο με Dbol είναι η συνήθης επιλογή για αρχάριους που είναι νευρικοί σχετικά με τη στοίβαξη στεροειδών και θέλουν να βιώσουν τις επιδράσεις μιας αναβολικής ένωσης χωρίς να βάλουν πάρα πολλά φάρμακα στο σώμα τους.

Ωστόσο, ορισμένοι αρχάριοι bodybuilders είναι απλά αδαείς και δεν καταλαβαίνουν πραγματικά πώς να διαχειριστούν σωστά έναν κύκλο στοιβαγμένων στεροειδών. Από τη θετική πλευρά, το Dbol μπορεί να προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του.

Μερικά από τα οφέλη ενός κύκλου μόνο με Dbol περιλαμβάνουν:

  • Δεν χρειάζεται να κάνετε ένεση στον εαυτό σας με τίποτα.
  • Ο κύκλος είναι απλός για να τον ακολουθήσετε.
  • Μπορείτε να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα, να τα ζυγίσετε έναντι τυχόν παρενεργειών και να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλος για εσάς.
  • Τα αποτελέσματα έρχονται γρήγορα, συνήθως σε μόλις 4 εβδομάδες, υποθέτοντας ότι ακολουθείτε σωστή διατροφή και ασκείστε τακτικά.

Η συνιστώμενη διάρκεια του κύκλου Dbol είναι συνήθως 4 έως 6 εβδομάδες και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν ποτέ δόση πέραν των 8 εβδομάδων για να αποφύγουν ηπατική βλάβη.

Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μερικά από τα πιθανά αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε μόνο με Dbol περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη κατακράτηση αζώτου, η οποία οδηγεί σε αύξηση της μυϊκής μάζας
  • Αυξημένη ενέργεια και ικανότητα να εργάζεστε πιο σκληρά για περισσότερο χρόνο χάρη στις επιδράσεις της γλυκόλυσης του Dianabol
  • Γρήγορα, αξιοσημείωτα κέρδη σε μυϊκή μάζα και δύναμη

Δείγμα κύκλου μόνο Dbol για έναν αρχάριο

Δόση: 20 έως 30mg Dianabol κάθε μέρα

Διάρκεια: Διάρκεια: 4 έως 6 εβδομάδες

Το χαμηλό δοσολογικό εύρος και η σύντομη διάρκεια του κύκλου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα, να προσαρμόζετε τη δόση όπως επιθυμείτε και να ελαχιστοποιείτε τις παρενέργειες. Η τήρηση ενός ημερολογίου κύκλου Dianabol συνιστάται ιδιαίτερα, ειδικά αν είστε αρχάριος.

Αυτό βοηθά στην παρακολούθηση των αλλαγών, της προόδου, της διατροφής και του αντίκτυπου των διαφόρων προγραμμάτων άσκησης κατά τη συμπλήρωση με Dbol.

Στοίβαγμα Dbol και άλλων στεροειδών για πιο τρελά κέρδη και διαρκή αποτελέσματαΑν και
ένας κύκλος μόνο με Dbol μπορεί να παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα γρήγορα, συχνά δεν είναι βιώσιμα. Οι χρήστες συχνά διαπιστώνουν ότι χάνουν γρήγορα τα κέρδη τους και μπαίνουν στον πειρασμό να το χρησιμοποιούν συνεχώς για να διατηρήσουν τα αποτελέσματα του κύκλου Dbol.

Αυτό δεν συνιστάται επειδή η χρήση Dianabol για παρατεταμένες περιόδους μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο συκώτι σας και άλλα προβλήματα υγείας.

Δεδομένου ότι η χρήση του Dbol διαρκεί μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα (συνήθως 4 έως 6 εβδομάδες), είναι πολύ καλύτερο να επιλέξετε μια στοίβα στεροειδών για να επιτύχετε κέρδη που είναι πιο διαρκή.

Πολλοί αρχάριοι αποφεύγουν τη στοίβαξη από φόβο ή άγνοια, ενώ, στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο ασφαλές από την παρατεταμένη χρήση μόνο του Dianabol.

Αποδεδειγμένο διάγραμμα κύκλου Dbol και διόγκωσης χωρίς παρενέργειες

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Αυτά τα πέντε δείγματα στοίβες στεροειδών Dianabol ενισχύουν τη δύναμη και τη βιωσιμότητα των αποτελεσμάτων του κύκλου Dbol:

  1. Dbol + Test (τεστοστερόνη / Sustanon)

Η ιατρική έρευνα επιβεβαιώνει ότι το Dianabol στοιβάζεται καλά με μια ενέσιμη βάση τεστοστερόνης.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι 17αα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή όπως το Dianabol τείνουν να καταστέλλουν τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του σώματος.

Ως εκ τούτου, η χρήση μιας εξωγενούς μορφής τεστοστερόνης διασφαλίζει ότι το σώμα συνεχίζει να λαμβάνει αυτή τη σημαντική ορμόνη.

Υπάρχουν διάφορες μορφές ενέσιμης τεστοστερόνης που μπορούν να συνδυαστούν με το Dianabol. Αυτές περιλαμβάνουν την τεστοστερόνη Enanthate, Cypionate, Propionate και Sustanon.

Δεδομένου ότι αυτά τα παράγωγα τεστοστερόνης έχουν εστέρες μακράς δράσης, τα επίπεδα στον ορό του αίματος τους θα αυξηθούν γενικά με την πάροδο του χρόνου. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εκτελέσουν έναν μεγαλύτερο κύκλο έως και 10 έως 12 εβδομάδες.

Ως εκ τούτου, τα κέρδη που πραγματοποιούνται ενώ βρίσκεστε σε Dbol μπορούν να συνεχιστούν ακόμη και μετά τη διακοπή της χρήσης του από του στόματος στεροειδούς, δεδομένου ότι η ενέσιμη βάση τεστοστερόνης θα αναλάβει.

Όταν στοιβάζονται μαζί, το Dbol και η τεστοστερόνη λαμβάνονται ταυτόχρονα. Ωστόσο, η βασική ένωση θα επικαλύψει το Dianabol μετά την εβδομάδα 4 ή 6. Με αυτόν τον τύπο κύκλου Dbol/test, τα κέρδη θα φτάσουν σε μέγιστα επίπεδα προς το τέλος της χρήσης Dbol.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η βάση τεστοστερόνης θα αρχίσει να ενεργοποιείται, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε τα περισσότερα από τα κέρδη που έγιναν κατά τη χρήση του Dianabol.

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι έχουν αποκτήσει έως και 10-20lbs άλιπης μάζας με μια στοίβα Dbol/τεστοστερόνης, αλλά τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τη διατροφή και το πρόγραμμα προπόνησης του ατόμου. Μάθετε τι να στοιβάζετε με το Dianabol

Ένας τυπικός κύκλος Dbol + Test θα μπορούσε να μοιάζει με:

  • Εβδομάδες 1 έως 4: 20 mg έως 25 mg Dbol ανά ημέρα,
  • Εβδομάδες 1 έως 12: 250 mg τεστοστερόνης Sustanon ανά εβδομάδα,
  • Εβδομάδες 15 έως 17: PCT με Nolvadex, δοσολογία ανά ημέρα για κάθε εβδομάδα στα 40/20mg αντίστοιχα.
  1. Dbol + Tren (Τρεμπολόνη)

Το Dianabol είναι ένας επιτυχημένος παράγοντας διόγκωσης, αλλά όταν χρησιμοποιείται μόνο του, δεν κόβει το λίπος και μπορεί να αυξήσει την κατακράτηση νερού. Το βάρος του νερού μπορεί να καλύψει τα σκληρά, άπαχα μυϊκά κέρδη σας, γι’ αυτό και πολλοί χρήστες Dbol στοιβάζουν το Dianabol με έναν παράγοντα κοπής.

Ητρεμπολόνη είναι ένα ισχυρό στεροειδές κοπής και η στοίβαξή της σε έναν κύκλο Dbol μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια πιο σκληρή, άπαχη εμφάνιση.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

Εδώ είναι ένα δείγμα κύκλου Dbol + Tren για αρχάριους:

  • Εβδομάδες 1 έως 4: 20mg έως 25mg Dbol την ημέρα
  • Εβδομάδες 1 έως 12: 50mg Tren κάθε δεύτερη ημέρα
  • Εβδομάδες 15 έως 17: PCT με Nolvadex, η δοσολογία ανά ημέρα για κάθε εβδομάδα θα είναι 40/40/20mg αντίστοιχα
  1. Dbol + Deca (Deca-durabolin)

Η νανδρολόνη, ή Deca-durabolin όπως είναι ευρέως γνωστή, χρησιμοποιείται κυρίως σε κύκλους διόγκωσης όταν θέλετε να αποκτήσετε μυς με αργό και σταθερό τρόπο.

Τα επίπεδα αυτού του στεροειδούς αυξάνονται πιο αργά σε βέλτιστα επίπεδα. Έτσι, μόλις σταματήσει το Dianabol, τα αποτελέσματα της Deca-durabolin θα πρέπει να είναι έτοιμα να δράσουν.

Εδώ είναι ένας καλός κύκλος Dbol/Deca Durabolin:

  • Εβδομάδες 1 έως 4: Dianabol 25mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 1 έως 12: Deca Durabolin 200mg/εβδομάδα + Test E 400mg/εβδομάδα

Παρατηρήστε ότι η στοίβα Dianabol Deca περιλαμβάνει επίσης τεστοστερόνη στον κύκλο. Αυτό θα διατηρήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης του οργανισμού σε καλά επίπεδα.

  1. Dbol + Var (Anavar)

Αυτή η στοίβα με όλα τα στοματικά συστατικά είναι ιδανική για χρήστες που έχουν φοβία με τις βελόνες. Ωστόσο, η ταυτόχρονη λήψη δύο στεροειδών από το στόμα δεν είναι καλή ιδέα, δεδομένης της ηπατοτοξικής φύσης αυτών των ενώσεων.

Ως εκ τούτου, η στοίβα Dbol και Anavar θα επικαλύπτεται έτσι ώστε το ένα από του στόματος στεροειδές να ξεκινά τον κύκλο και το άλλο να αναλαμβάνει.

Εδώ είναι ένα δείγμα κύκλου Dbol/Anavar με τεστοστερόνη ως βάση:

  • Εβδομάδα s1 έως 2: Dianabol 20mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 3 έως 8: Anavar 50mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 1 έως 10: Test E 500mg/εβδομάδα
  • Εβδομάδες 9 έως 11: PCT Nolvadex 20mg/ημέρα
  1. Dbol + Tren + Test

Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη στοίβα Dbol + Tren που εξηγήθηκε προηγουμένως είναι αυτή που προσθέτει τεστοστερόνη στον κύκλο. Η προσθήκη μιας μακράς δράσης ενέσιμης βάσης θα παρέχει στο σώμα σας εξωγενή τεστοστερόνη, η οποία είναι μία από τις βασικές ορμόνες που πέφτουν όταν χρησιμοποιείτε Dianabol.

Ένας τυπικός κύκλος Dbol/Tren/Test θα ήταν κάπως έτσι:

  • Εβδομάδες 1 έως 4: Dbol 20mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 1 έως 12: Test E 200 mg x 2 /εβδομάδα
  • Εβδομάδες 7 έως 12: Τρεμπολόνη 50mg/εβδομάδα

Σημείωση του συντάκτη : Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας οριστικός οδηγός για τους κύκλους Dbol. Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι με τους οποίους αυτό το στεροειδές που αυξάνει την απόδοση μπορεί να στοιβαχτεί για να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Τα αποτελέσματα θα διαφέρουν για κάθε άτομο ανάλογα με τον σωματότυπο, τον τρόπο ζωής, τη γενική υγεία και τη δέσμευση στο πρόγραμμα γυμναστικής του.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες του Dbol, θεραπεία μετά τον κύκλο και αποκατάσταση

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The British Journal of Sports Medicine δείχνει ότι σε σύγκριση με μια ομάδα εικονικού φαρμάκου, οι αθλητές που έπαιρναν Dianabol παρουσίασαν σημαντικά κέρδη, αλλά παρουσίασαν και κάποιες παρενέργειες. These included:

  • Ακμή
  • Πονοκέφαλοι
  • Μικρή αύξηση της αρτηριακής πίεσης
  • Ναυτία ή ζάλη
  • Μειωμένη λίμπιντο

Η μελέτη αναγνώρισε ότι αυτές οι αντιδράσεις ήταν διαδεδομένες μόνο σε άτομα που ήταν ήδη επιρρεπή σε αυτές τις παρενέργειες. Έδειξε επίσης ότι καμία από τις παρενέργειες δεν ήταν μακροχρόνια όταν χρησιμοποιήθηκε η σωστή δοσολογία ακολουθούμενη από μια αποτελεσματική θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT).

Ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο PCT είναι απαραίτητο για την προστασία της υγείας σας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου PCT, θα λαμβάνετε εκλεκτικούς ρυθμιστές υποδοχέων οιστρογόνων (SERMs), όπως το Nolvadex και το Clomid.

Αυτά τα φάρμακα αποκαθιστούν την παραγωγή της φυσικής τεστοστερόνης και εξαλείφουν ή τουλάχιστον μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τις οιστρογονικές παρενέργειες.

Άλλοι αξιοσημείωτοι κύκλοι Dianabol – D-Bol για αρχάριους και ενδιάμεσους χρήστες

Το Dianabol γράφεται επιστημονικά με τον χημικό τύπο C20H28O2. Σύμφωνα με τη συστηματική του ονομασία IUPAC, ονομάζεται 17α-μεθυλ-17β-υδροξυ-1, 4-ανδροσταδιεν-3-όνη 1-Δεϋδρο-17 α μεθυλτεστοστερόνη.

Από το πρώτο στεροειδές που παρήγαγε ποτέ ο άνθρωπος στο πιο δημοφιλές στεροειδές της σημερινής εποχής, το Dianabol έχει διανύσει πολύ δρόμο. Συνήθως οι άνθρωποι τείνουν να αναλαμβάνουν τα νέα στεροειδή που επισκέπτονται την αγορά σε σχέση με τα παλαιότερα, αλλά το D-bol έχει μια μοναδική ιστορία που έχει πιστούς ακόλουθους χρήστες από τη στιγμή που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά.

Η κύρια λειτουργία του Dianabol είναι η ανάπτυξη ποιοτικής μυϊκής μάζας καθώς και η αύξηση της δύναμης. Δεδομένου ότι αυτά τα δύο είναι πρωταρχικοί στόχοι των ανθρώπων που επιδιώκουν τη χρήση στεροειδών, το D-bol φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φάση διόγκωσης του κύκλου. Ο λόγος για τον οποίο το D-bol προτιμάται έναντι άλλων φαρμάκων είναι επειδή παρέχει πολλά άλλα πρόσθετα οφέλη στον χρήστη του και τους κρατά επίσης μακριά από τον κίνδυνο παρενεργειών. Η δύναμη και το μυϊκό κέρδος στην περίπτωση του Dianabol οφείλεται κυρίως στην ένωση μετανδροστενολόνη, η οποία είναι το πιο δραστικό συστατικό αυτού του φαρμάκου. Οι κύριοι χρήστες του είναι bodybuilders, power lifters και αθλητές που προετοιμάζονται για αγωνιστικούς σκοπούς.

Ωστόσο, τα καλά νέα για αυτό το στεροειδές είναι ότι παράγει επίσης πολλά πρόσθετα οφέλη στους χρήστες του. Αρχικά, ενισχύει την ικανότητα του ατόμου να προπονείται για περισσότερες ώρες χωρίς να κουράζεται σύντομα. Το κάνει αυτό ενισχύοντας τη διαδικασία της πρωτεϊνοσύνθεσης στους ιστούς, η οποία με τη σειρά της αυξάνει το επίπεδο αζώτου στο σώμα. Αυτή η αύξηση του αζώτου ενισχύει την ικανότητα του ατόμου να αντέχει περισσότερη άσκηση. Το Dianabol αυξάνει επίσης το επίπεδο της σωματικής ινσουλίνης στο αίμα, με αποτέλεσμα το άτομο να αισθάνεται πιο χαλαρό και ελαφρύ. Είναι γνωστό ότι βελτιώνει επίσης την όρεξη και τον ύπνο.

Κύκλος 1:

ΕΒΔΟΜΆΔΑPROVIRONDIANABOLCLOMID
15 ταμπλέτες/ημέρα
22 ταμπλέτες/ημέρα5 ταμπλέτες/ημέρα
32 ταμπλέτες/ημέρα6 ταμπλέτες/ημέρα
43 καρτέλες/ημέρα6 ταμπλέτες/ημέρα
53 καρτέλες/ημέρα5 ταμπλέτες/ημέρα
64 ταμπλέτες/ημέρα5 ταμπλέτες/ημέρα
71 καρτέλα/ημέρα
81 καρτέλα/ημέρα

PROVIRON 100 tab

DIANABOL 230 tabs

CLOMID 15 καρτέλες

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της D-bol έρχεται μετά το τέλος του κύκλου στεροειδών. Καθιερώνει αυτό που είναι γνωστό ως προσωρινή αναβολική κατάσταση στο σώμα, η οποία δεν επιτρέπει στις πρωτεΐνες που υπάρχουν στους ιστούς να διασπαστούν σε αμινοξέα. Αυτό βοηθά να διατηρούνται οι μύες σταθεροί ακόμη και όταν το άτομο έχει σταματήσει να γυμνάζεται στη φάση μετά τον κύκλο.

Κύκλος 2:

ΕΒΔΟΜΆΔΑANADROLNOLVADEXSUSTANONDIANABOLDECA HCGCLOMID
11 καρτέλα/ημέρα1 καρτέλα/ημέρα500 mg200 mg
22 ταμπλέτες/ημέρα1 καρτέλα/ημέρα750 mg400 mg
33 ταμπλέτες/ημέρα750 mg400 mg
42 ταμπλέτες/ημέρα750 mg400 mg
5750 mg5 ταμπλέτες/ημέρα400 mg
6500 mg4 ταμπλέτες/ημέρα400 mg
7250 mg3 ταμπλέτες/ημέρα400 mg
83 ταμπλέτες/ημέρα200 mg
9200 mg
105000 IU2 ταμπλέτες/ημέρα
111 καρτέλα/ημέρα1 καρτέλα/ημέρα
  • ANADROL 60 καρτέλες
  • NOLVADEX 25 καρτέλες
  • SUSTANON 4250 mg ή 17 αµπέρ/1 ml/250 mg
  • DIANABOL 110 καρτέλες
  • DECADURABOLIN 3000 mg ή 15 ενισχυτές/2 ml/ 200 mg
  • HCG 5000 IU x 1
  • CLOMID 25 καρτέλες

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Dianabol είναι μια ισχυρή αναβολική ένωση και δεν πρέπει να χορηγείται στον οργανισμό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η υπερβολική χρήση του μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ορισμένων καταστάσεων όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και η τοξικότητα του ήπατος. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς οιστρογονικές επιδράσεις όπως κατακράτηση νερού και γυναικομαστία.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Anadrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anadrole, εδώ είναι γιατί:

Anadrole αναδημιουργεί τα αποτελέσματα της οξυμεθαλόνης (γνωστή ως Anadrol, ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που υπάρχουν), αλλά χωρίς τις παρενέργειες. Αυξάνει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν περισσότερο οξυγόνο στους μυς σας, καθυστερώντας την κόπωση και παρέχοντας τεράστια μυϊκά κέρδη.

Αυτό το επιπλέον καύσιμο για τους μυς σημαίνει ότι θα είστε πιο δυνατοί, πιο ισχυροί και ικανοί να γυμνάζεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε γρήγορα κέρδη μυών. Και επειδή το οξυγόνο παίζει επίσης βασικό ρόλο στην αποκατάσταση, θα είστε έτοιμοι για την επόμενη προπόνησή σας σε χρόνο μηδέν.

Anadrole είναι καύσιμα πυραύλων για τους μυς σας, παρέχοντας μυαλό-blowing αντλίες και κύματα ενέργειας, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε καλύτερα, να ανακάμψει πιο γρήγορα και να συσκευάσει σε κάποια σοβαρά κέρδη μεγέθους. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη εναλλακτική λύση Anadrol
  • Μέγα αύξηση στη μυϊκή μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μαζικές αντλίες
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία κέρδη
  • Μέγιστη δύναμη & αντοχή
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν το πρωινό

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anadrole επίσημη ιστοσελίδα

2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝDbol για την ΑΥΞΗΣΗ ΜΑΖΑΣ

α) CYPIONATE

β) SUSTANON

γ) OMNADREN

ΕΒΔΟΜΑΔΑΑ ή Β ή ΓDECAANADROLDIANABOL
1400 – 500 mg200 – 300 mg50 mg/ημέρα
2400 – 500 mg300 – 400 mg100 mg/ημέρα
3600 – 750 mg400 – 600 mg100 mg/ημέρα
4600 – 750 mg400 – 600 mg50 mg/ημέρα
5600 – 750 mg400 – 600 mg35 mg/ημέρα
6600 – 750 mg300 – 400 mg30 mg/ημέρα
7400 – 500 mg200 – 300 mg30 mg/ημέρα
8400 – 500 mg200 – 300 mg25 mg/ημέρα

Σε αυτόν τον κύκλο χρησιμοποιείτε:

  • α) CYPIONATE 5000 mg ή 50 ml/100 mg
  • β) SUSTANON 5000 mg ή 20 ml/250 mg
  • γ) OMNADREN 5000 mg ή 20 ml/250 mg
  • DECA DURABOLIN(κύκλος Deca και Test) 3500 mg ή 18 αμπύλες/2 ml/ 200 mg
  • ANADROL 2100mg ή 42 καρτέλες
  • DIANABOL 840 mg ή 170 καρτέλες

Μόνο κύκλος Dianabol από το στόμα

Αυτός ο κύκλος απαιτούσε 492 δισκία των 5mg Dianabol. Ως προφύλαξη για να κρατηθεί ο οργανισμός μακριά από τον κίνδυνο παρενεργειών, συνιστάται να λαμβάνεται στο πλαίσιο ενός κλασικού σχήματος πυραμίδας, τρεις φορές την ημέρα. Πρόκειται για έναν κύκλο 10 εβδομάδων που χρησιμοποιεί μόνο το D-bolin it.

ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευήΣάββατοΚυριακήΚαρτέλες
Εβδομάδα 1444444529
Εβδομάδα 2555555737
Εβδομάδα 3777777749
Εβδομάδα 4799999961
Εβδομάδα 51010101010101070
Εβδομάδα 61010101010101070
Εβδομάδα 7999999761
Εβδομάδα 8777777749
Εβδομάδα 9755555537
Εβδομάδα10544444429

Ένα διάλειμμα 4 εβδομάδων μετά την ολοκλήρωση αυτού του στεροειδούς κύκλου είναι απαραίτητο. Για ταχύτερη αποκατάσταση και διατήρηση του μυϊκού ιστού που αποκτήθηκε, συνιστάται ιδιαίτερα η λήψη κλενβουτερόλης(υγρή δοσολογία κλενβουτερόλης) κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Το D-bol τυχαίνει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στεροειδή σήμερα και έτσι μπορεί εύκολα να αγοραστεί από οποιοδήποτε φημισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στεροειδών ή ένα φαρμακείο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να αγοραστεί τόσο με όσο και χωρίς ιατρική συνταγή. Διατίθεται σε μορφές όπως σιρόπια, ενέσεις και δισκία. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος από τον οποίο επιλέγετε να αγοράσετε D-bol θα πρέπει να διαθέτει πολιτικές διακριτικότητας, ώστε οι συναλλαγές σας να παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες.

Προφίλ Dianabol (μεθανδροστενολόνη)

  • Methandrostenolone (Dianabol)
  • Χημική ονομασία: 17α-μεθυλ-17β-υδροξυ-1,4-ανδροσταδιεν-3-όνη
  • Μοριακό βάρος:300,441 g/mol
  • Τύπος:C20H28O2
  • Αρχικός κατασκευαστής: Ciba
  • Χρόνος ημιζωής:4,5 – 6 ώρες
  • Χρόνος ανίχνευσης:5 – 6 εβδομάδες
  • Αναβολική βαθμολογία: 90 – 210
  • Ανδρογονική βαθμολογία: 40 – 60

ΤοMethandrostenolone ή καλύτερα γνωστό ως Dianabol είναι το πιο δημοφιλές από του στόματος στεροειδές που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά. Παράγεται στη δεκαετία του ’60 από την εταιρεία Ciba, το Dianabol έγινε γρήγορα η νούμερο ένα επιλογή για τους bodybuilders και τους αθλητές. Συνήθως βρίσκετε αυτό το στεροειδές σε δόσεις των 5mg, 10mg και 50mg. Τα δισκία/κάψουλες των 50mg παράγονται συχνά από υπόγεια εργαστήρια. Το British Dispensary παράγει Dianabol σε δισκία 5mg, αυτά τα δισκία έχουν ροζ χρώμα και είναι μακράν η πιο δημοφιλής μάρκα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Το Dianabol συνδέεται με τον υποδοχέα ανδρογόνων στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος προκειμένου να ξεκινήσει η δράση του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μαζική αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης, η οποία οδηγεί σε ταχύτερη μυϊκή ανάπτυξη και μεγαλύτερα κέρδη δύναμης.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι που συμβάλλουν στη δημοτικότητα του Dianabol:

  • Λειτουργεί καλά και έχει μεγάλες επιδράσεις στο σώμα. 1. Οι περισσότεροι άνθρωποι που παίρνουν Dianabol κερδίζουν περίπου 2 κιλά την εβδομάδα.
  1. Η δύναμη εκτοξεύεται εξαιρετικά γρήγορα όταν χρησιμοποιείτε αυτό το στεροειδές.
  2. Οι τεράστιες μυϊκές αντλίες που επιτυγχάνονται κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης διαρκούν για ώρες.
  3. Μια αίσθηση ευεξίας ή αίσθημα ευφορίας είναι αρκετά συνηθισμένο ενώ παίρνετε Dianabol.
  • Είναι φθηνό, εύκολο να το προμηθευτείτε και σε μορφή δισκίων. 1. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους το Dianabol είναι τόσο δημοφιλές είναι λόγω του πόσο φθηνό είναι. Για R400 έως R500 μπορείτε να αγοράσετε αρκετό Dianabol για έναν κύκλο 4 εβδομάδων.
  1. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται πολύ να κάνουν ενέσεις στεροειδών. Η μεθανδροστενολόνη έρχεται σε μορφή δισκίου ή κάψουλας, είναι τόσο εύκολο όσο το να καταπίνετε μερικά δισκία την ημέρα και να παρακολουθείτε το σώμα σας να αναπτύσσεται.
  2. Αυτό το στεροειδές είναι εξαιρετικά εύκολο να το αποκτήσετε. Κάθε ιστοσελίδα ή έμπορος που πουλάει στεροειδή θα έχει πάντα Dianabol στο χέρι.

Το Dianabol χρησιμοποιείται κυρίως σε κύκλουςδιόγκωσης και η στοίβα Dianabol περιλαμβάνει ενέσιμα στεροειδή όπως ο κύκλος Test και Dbol και Deca. Αυτός ο τύπος κύκλου αναφέρεται συχνά ως ο κύκλος ψωμιού και βουτύρου, καθώς είναι φθηνός και εγγυάται ότι θα λειτουργήσει καλά.

Κύκλος δείγματος:

Εβδομάδες 1 έως 4 – 40mg Dianabol ημερησίως

Εβδομάδες 1 έως 10 – 500mg κυπιονικής τεστοστερόνης εβδομαδιαίως

Εβδομάδες 1 έως 10 – 200mg Deca εβδομαδιαίως

Εβδομάδες 13 έως 17 – 50mg Clomid καθημερινά

Το Clomid χρησιμοποιείται για την PCT, η οποία είναι πολύ σημαντική για κάθε κύκλο στεροειδών. Μια καλή PCT βοηθά να επαναφέρει τη φυσική τεστοστερόνη του σώματος στο φυσιολογικό, η οποία με τη σειρά της σας βοηθά να διατηρήσετε τα κέρδη σας και μειώνει τις πιθανότητες παρενεργειών αναπήδησης.

Παρενέργειες:

  • Η ακμή είναι μια αρκετά συχνή παρενέργεια του Dianabol, αλλά δεν έχουν όλοι οι χρήστες αυτή την παρενέργεια. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που εμπλέκονται, όπως η δοσολογία που χρησιμοποιείται, οι υψηλότερες δόσεις αυξάνουν την πιθανότητα εμφάνισης ακμής. Εάν υποφέρατε από άσχημη ακμή κατά τη διάρκεια της εφηβείας σας, τότε έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να αποκτήσετε ακμή ενώ παίρνετε Dianabol.
  • Μπορείτε να βοηθήσετε στην πρόληψη της ακμής κάνοντας ντους πολλές φορές την ημέρα και χρησιμοποιώντας σαπούνι χωρίς άρωμα. Τα προϊόντα που περιέχουν υπεροξείδιο του βενζοϋλίου είναι επίσης μια τεράστια βοήθεια στη διατήρηση της ακμής υπό έλεγχο.

Κατακράτηση νερού

  • Αυτό οφείλεται στον υψηλό ρυθμό μετατροπής οιστρογόνων που σχετίζεται με τη μεθανδροστενολόνη.
  • Πολλοί άνθρωποι μισούν την κατακράτηση νερού, καθώς δίνει στο σώμα μια “πρησμένη” εμφάνιση και κρύβει τον ορισμό, ωστόσο υπάρχουν και κάποια οφέλη. Η κατακράτηση νερού βοηθά στη λίπανση των αρθρώσεων, η οποία βοηθά στην πρόληψη του πόνου κατά τη διάρκεια της βαριάς ανύψωσης.
  • Μπορείτε να ελέγξετε την κατακράτηση νερού μειώνοντας τη μετατροπή των οιστρογόνων. Προϊόντα όπως η λετροζόλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό.

Υψηλή αρτηριακή πίεση

  • Είναι πάντα μια καλή ιδέα να ελέγχετε την αρτηριακή σας πίεση εβδομαδιαία όσο βρίσκεστε σε κύκλο, η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι συνήθως σοβαρό πρόβλημα μόνο μακροπρόθεσμα, ωστόσο είναι κάτι που θέλετε να παρακολουθείτε.
  • Η αρτηριακή πίεση μπορεί επίσης να ελεγχθεί με τη διατήρηση της κατακράτησης νερού σε χαμηλά επίπεδα, οπότε και πάλι η λετροζόλη θα βοηθήσει σε αυτό.

Ηπατική βλάβη

  • Το Dianabol είναι γνωστό ότι επιβαρύνει το συκώτι, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τροποποιηθεί χημικά ώστε να μπορεί να περάσει από το συκώτι χωρίς να διασπαστεί και έτσι να καταστεί αναποτελεσματικό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσετε να κρατήσετε την επιβάρυνση του ήπατος στο ελάχιστο.
  • Κρατήστε τη δόση χαμηλή, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Dianabol σε δόσεις τόσο υψηλές όσο 100mg την ημέρα, αυτό προφανώς θα προκαλέσει ηπατικά προβλήματα. Μια δοσολογία 40mg την ημέρα είναι περισσότερο από αρκετή για να δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.
  • Ποτέ μην κάνετε κύκλο για περισσότερο από 6 εβδομάδες. 4 έως 6 εβδομάδες είναι το συνιστώμενο χρονικό διάστημα για τη χρήση αυτού του στεροειδούς. Περισσότερο από 6 εβδομάδες μπορεί να αρχίσει να θέτει το συκώτι υπό υπερβολική πίεση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ηπατικά προβλήματα, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε.
  • Πίνετε άφθονο νερό καθημερινά, 4 λίτρα νερό την ημέρα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το συκώτι σας καθαρό και υγιές.
  • Πάρτε ένα συμπλήρωμα ενίσχυσης του ήπατος, όπως το liv52.

Γυναικομαστία

  • Αυτή είναι ίσως η πιο επίφοβη παρενέργεια από όλες. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να έχετε ένα μυώδες και γυμνασμένο σώμα το οποίο ντρέπεστε να επιδείξετε επειδή έχετε ένα ωραίο σετ βυζιών για να το συνοδεύσετε.
  • Η γυναικομαστία προκαλείται από τα οιστρογόνα του σώματος που συνδέονται με τους υποδοχείς στο στήθος. Αυτό είναι που προκαλεί στις γυναίκες την ανάπτυξη στήθους.
  • Αυτή η παρενέργεια είναι αρκετά απλό να ελεγχθεί. Διατηρώντας τα οιστρογόνα σε χαμηλά επίπεδα μειώνετε τον κίνδυνο γυναικομαστίας σχεδόν στο μηδέν.

Υπάρχουν και άλλες παρενέργειες που σχετίζονται με το Dianabol στις οποίες δεν έχω υπεισέλθει, αυτές περιλαμβάνουν επιθετικότητα, τριχόπτωση, απώλεια όρεξης και κάποιες άλλες. Μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο Google για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις άλλες παρενέργειες.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες;

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες PhenQ είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση χωρίς ιατρική συνταγή για τη φαιντερμίνη. Είναι συμβατό τόσο με vegan όσο και με keto δίαιτες και στοχεύει στην απώλεια βάρους σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ο τρόπος:

Καίτε λίπος

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολικό και θερμογενετικό ρυθμό του σώματός σας για να αποκαλύψετε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά βοηθούν να σταματήσει η παραγωγή νέου λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙΑ ΣΑΣ

ΤοPhenQ κάνει εύκολη την περικοπή των θερμίδων, περιορίζοντας την όρεξή σας και κάνοντας την υπερκατανάλωση τροφής και τις λιγούρες παρελθόν.

ΒΟΗΘΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών που ενισχύουν την ενέργεια και έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τις ενεργειακές πτώσεις που προκαλεί η δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση των θερμίδων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε δύστροποι, αλλά οι ήπιες ιδιότητες του PhenQ που βελτιώνουν τη διάθεση εξασφαλίζουν ότι η δίαιτα δεν θα επιβαρύνει την ιδιοσυγκρασία σας.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή και ξεκάθαρη και σας γλιτώνει από τα έξοδα για πολλά προϊόντα!

Τι κάνει το Phenq ανώτερο από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά τους σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι ο μοναδικός συνδυασμός τους σε συνδυασμό με το επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ υπερέχοντα αποτελέσματα κατά της απώλειας λίπους σε σχέση με άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA και το GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το PhenQ είναι το απόλυτο, all-in-one χάπι απώλειας βάρους.

PhenQ weight loss pill

Για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στην απώλεια βάρους, όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν οδηγούς που μπορούν να κατεβάσουν για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να προγραμματίζουν τα γεύματά τους και να ασκούνται, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σώμα των ονείρων σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για να μάθετε περισσότερα

Ανακεφαλαιώνοντας: Είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός

Οι κύκλοι Dbol, είτε από μόνοι τους είτε σε συνδυασμό με άλλους ενισχυτές απόδοσης, είναι ιδανικοί για αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα τη μέγιστη μυϊκή μάζα .

Οι αποφάσεις σχετικά με τον προσωπικό σας κύκλο θα βασιστούν στα επιθυμητά αποτελέσματά σας, στον χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε στην προπόνηση, στη διατροφή σας και στον προϋπολογισμό σας.

Είναι πραγματικά ένα ταξίδι και όχι ένας προορισμός, και μπορείτε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε τους κύκλους σας, καθώς αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις ανάγκες του σώματός σας.

Είτε αποφασίσετε για έναν κύκλο μόνο Dbol είτε θέλετε να το στοιβάξετε με άλλα στεροειδή για καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα αναβολικά στεροειδή δεν αντικαθιστούν τη σωστή διατροφή και άσκηση.

Η άσκηση, η επαρκής ξεκούραση και η καλή διατροφή είναι απαραίτητα για να διατηρήσετε το σώμα σας υγιές κατά τη διάρκεια και μετά από έναν κύκλο στεροειδών.

Επομένως, συνιστάται να γυμνάζεστε κάθε δεύτερη μέρα και να επιτρέπετε μια ημέρα ξεκούρασης ενδιάμεσα και να αυξάνετε τόσο την πρόσληψη πρωτεϊνών όσο και νερού.

Συμπληρώματα όπως τα Ωμέγα 3 για την υποστήριξη της αρτηριακής πίεσης και της υγείας της καρδιάς και συμπληρώματα για την υποστήριξη του ήπατος είναι επίσης μια καλή ιδέα.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here