Den perfekte Dbol (Dianabol) cyklus for begyndere i 4 uger eller 8 uger

Hvad en førstegangsudøver skal vide om Dbol, dosering og resultater

Før du bruger Dianabol for første gang, er det naturligt at have bekymringer om de virkninger og fordele dianabol steroid har at tilbyde.

Måske undrer du dig også over, hvor hurtigt de ønskede resultater fra Dbol kommer, eller hvilke doser skal du tage? Hvis ja, læs videre for at finde svar på disse spørgsmål.

Hvad forskning tyder på

Dbol har vist sig at opbygge muskelmasse meget hurtigere end andre orale præstationsfremmende steroider.

Forskningsresultater fra respekterede publikationer som Medicine and Science in Sports journal går så langt som til at bekræfte, at alle forsøgspersoner i deres Dianabol-forsøg rapporterede vægtøgninger og stigning i styrke efter blot 5 dages brug.

Men få ikke nogen skøre ideer om de hurtige gevinster, som denne steroid giver, fordi de indledende masseforøgelser kan være vandvægt, da Dbol er berygtet for at forårsage vandretention.

Dianabol forårsager væskeophobning på grund af sine aromatiserende virkninger . Hvis du kun ønsker at øge lean masse, vil du bruge en aromatasehæmmer som arimidex i løbet af cyklussen minimere oppustethed.

De fleste mennesker rapporterer, at gevinster i lean masse begynder at sparke ind, når den 2. uge nærmer sig. Nogle brugere rapporterer også om at tilføje op til 40 pounds på bare 4 uger med Dbol.

Det er vigtigt at bemærke, at stigninger i muskler såvel som styrke varierer fra person til person, da dette i høj grad afhænger af din kost og fitnessregime.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Dosering og bivirkninger Oversigt over Dianabol Steroid

Dbol cyklus dosering bør holdes ret lavt, så du kan vurdere din krops reaktion på stoffet.

Det betyder, at hvis du opdager, at du er modtagelig for et par ikke så pæne bivirkninger, kan du stoppe cyklussen med det samme og ikke skal beskæftige dig med endnu mere alvorlige sundhedsproblemer på vejen.

Som ethvert steroid, lægemiddel eller supplement har Dianabol bivirkninger. Det kan undertrykke kroppens evne til at producere testosteron eller forårsage gynækomasti (mandlig brystforstørrelse) ..

… det kan forårsage hypertension, høje niveauer af LDL (low density lipoprotein eller dårligt kolesterol) og faldende mængder af HDL (high density lipoprotein eller godt kolesterol).

Den gode nyhed er, at du kan tage skridt til at minimere de fleste, hvis ikke alle, af disse risici.

Der er også risiko for alvorlige leverskader, da Dianabol falder i kategorien af 17aa steroider.

Med andre ord er dets molekylære struktur blevet ændret på 17. kulstofposition, hvilket gør det muligt for Dbol at passere gennem leveren uændret.

Som sådan gør denne egenskab Dianabol hepatotoksisk eller stressende for leveren.

Dbol-cyklusser holdes dog normalt korte for at beskytte leverfunktionen. Brugerne bruger også noget tid uden steroidet i en periode, der varer lige så længe som on-cyklusvarigheden, så leverværdierne kan vende tilbage til normalområdet.

De fleste af de andre bivirkninger kan undgås ved blot at bruge den anbefalede dosis. Mange førstegangsbrugere begynder at bruge Dianabol i høje doser i håb om, at dette vil hjælpe dem med at få betydelige gevinster i muskler og styrke.

Risikoen for bivirkninger stiger dog ved høje doser.

For en førstegangs Dbol-bruger er 20-30mg/dag inden for området af sikkert. Dine organer har en fantastisk evne til at komme sig, men hvis du misbruger stoffet, så kan du måske sætte dig selv op til langtidsskader.

 • Post Cycle Therapy (PCT)

Den sidste bit at huske på om at bruge Dianabol er, at du også bør inkludere postcyklusbehandling i din plan.

En PCT-plan følger normalt efter, at brugen af Dianabol er ophørt. Normalt skal du tage en kombination af stoffer i denne periode for at genoprette normale HPTA-funktioner og fjerne østrogeniske bivirkninger.

Dianabol bruges hovedsageligt som et bulking steroid eller masseopbygningsmiddel. På grund af sin evne til at virke hurtigt, bruges Dbol mest til at kickstarte gevinster i længere cyklusser.

Du kan dog stadig bruge det til at bulk og skære, når det stables korrekt med andre steroider. Hvis du er interesseret i at køre en Dbol only cyklus, skal du fortsætte med at læse for at lære mere om de mulige resultater og den anbefalede dosering for en nybegynder.

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

Prøve Dbol-Only Cycle for begyndere, dosering og mulige resultater

Dianabol kan tages alene eller sammen med andre steroider i en proces kendt som stabling.

En Dbol only-cyklus er det almindelige valg for begyndere, der er nervøse for steroid stabling og ønsker at opleve virkningerne af et anabolsk stof uden at putte for mange stoffer i deres krop.

Nogle nybegyndere bodybuildere er dog bare uvidende og forstår ikke rigtig, hvordan man korrekt håndterer en stablet steroidcyklus. På den positive side kan Dbol give betydelige resultater, selv når det bruges alene.

Nogle af fordelene ved en Dbol kun cyklus omfatter:

 • Du behøver ikke at injicere dig selv med noget.
 • Cyklussen er enkel at følge.
 • Du kan vurdere resultaterne, afveje dem mod eventuelle bivirkninger og beslutte, om det er det rigtige for dig.
 • Resultaterne kommer hurtigt, typisk på så lidt som 4 uger, forudsat at du følger en ordentlig kost og træner regelmæssigt.

Den anbefalede Dbol-cykluslængde er normalt 4 til 6 uger, og de fleste mennesker doserer aldrig ud over 8 uger for at forhindre leverskader.

Når de bruges korrekt, omfatter nogle af de mulige Dbol only resultater at forvente:

 • Forbedret kvælstofretention, hvilket fører til en stigning i muskelmasse
 • Øget energi og evne til at arbejde hårdere i længere tid takket være Dianabol’s glykolyseeffekter
 • Hurtige, mærkbare gevinster i muskelmasse og styrke

Prøve Dbol Only cyklus for en nybegynder

Dosis: 20 til 30mg Dianabol hver dag

Varighed: 4 til 6 uger

Det lave doseringsområde og den korte varighed af cyklussen giver dig mulighed for at holde styr på resultaterne, justere dosis efter ønske og minimere bivirkninger. Det anbefales stærkt at holde en Dianabol-cykluslogbog, især hvis du er en nybegynder.

Dette hjælper med at overvåge ændringer, fremskridt, ernæring og virkningen af forskellige træningsregimer, når du supplerer med Dbol.

Stacking Dbol og andre steroider for mere skøre gevinster og varige resultaterMens
en Dbol kun cyklus kan give imponerende resultater hurtigt, er de ofte ikke bæredygtige. Brugere finder ofte, at de hurtigt mister deres gevinster og er fristet til at bruge det kontinuerligt for at opretholde Dbol-cyklusresultater.

Dette anbefales ikke, fordi det at bruge Dianabol i længere perioder kan forårsage alvorlige skader på din lever og andre sundhedsproblemer.

Da Dbol-brug kun varer i en kort periode (normalt 4 til 6 uger), er det langt bedre at vælge en steroid stak for at opnå gevinster, der er mere varige.

Mange begyndere skyr stacking af frygt eller uvidenhed, når det faktisk er langt mere sikkert end langvarig brug af Dianabol alene.

Bevist Dbol og Bulking Cycle Chart uden bivirkninger

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Disse fem prøve Dianabol steroid stakke øger kraften og bæredygtigheden af Dbol cyklusresultater:

 1. Dbol + Test (Testosteron / Sustanon)

Medicinsk forskning bekræfter, at Dianabol stabler godt med en injicerbar testosteronbase.

Grunden til dette er, at 17aa androgene anabole steroider som Dianabol har tendens til at undertrykke kroppens naturlige testosteronproduktion.

Derfor sikrer brugen af en eksogen form for testosteron, at kroppen fortsat får dette vigtige hormon.

Der findes forskellige former for injicerbar testosteron, der kan stables med Dianabol. Disse omfatter testosteron Enanthate, Cypionate, Propionate og Sustanon.

Da disse testosteronderivater har langtidsvirkende estere, vil deres blodserumniveauer generelt blive opbygget over tid. Dette giver brugerne mulighed for at køre en længere cyklus på op til 10 til 12 uger.

Som sådan kan gevinster, der er lavet, mens du er på Dbol, fortsætte, selv efter at du holder op med at bruge den orale steroid, da injicerbar testosteronbase vil tage over.

Når de stables sammen, tages Dbol og testosteron samtidig. Baseforbindelsen vil dog overlappe Dianabol efter uge 4 eller 6. Med denne type Dbol/testcyklus vil gevinsterne nå topniveauet mod slutningen af Dbol-brugen.

På det tidspunkt vil testosteronbasen begynde at træde i kraft, så du kan holde fast i de fleste af de gevinster, der er opnået under brug af Dianabol.

Nogle brugere rapporterer om at have fået op til 10-20lbs af lean masse med en Dbol/testosteron stack, men resultaterne er afhængige af den enkeltes kost og træningsplan. Lær hvad man skal stakke med dianabol

En typisk Dbol + Test cyklus kunne se ud som:

 • Uger 1 til 4: 20mg til 25 mg Dbol pr. dag,
 • Uge 1 til 12: 250mg testosteron Sustanon pr. uge,
 • Uger 15 til 17: PCT med Nolvadex, dosering pr. Dag for hver uge på henholdsvis 40/20mg.
 1. Dbol + Tren (trenbolon)

Dianabol er et succesfuldt bulkingmiddel, men når det bruges alene, skærer det ikke fedt og kan øge vandretention. Vandvægt kan maskere dine hårde, magre muskelgevinster, hvilket er grunden til, at mange Dbol-brugere stabler Dianabol med et skæremiddel.

Trenbolon er et kraftfuldt skære steroid og stabling det i en Dbol cyklus kan hjælpe dig med at opnå et hårdere, slankere udseende.

Hvad er den bedste sikre juridiske Dianabol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk D-Bal, her er hvorfor:

D-Bal nye kraftfulde formel efterligner alle gevinster af Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy af steroider) uden alle de bivirkninger. Det er den førende, sikkert alternativ til Dianabol. Hvis du ønsker gevinster, du ønsker D-Bal.

De kombinerede et unikt udvalg af ingredienser til at gøre mere end blot at øge styrke og muskelmasse. D-Bal særlige formel hjælper dig på flere væsentlige områder for at styrke OG behandle.

Med D-Bal, er det ikke kun om gevinst; det hjælper dig også med at opretholde. Fordele omfatter:

 • Juridisk Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Sikre naturlige ingredienser
 • Hurtige muskel gevinster
 • Super styrke og udholdenhed
 • Stor fokus og drev
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis for hver 3. Element
 • Gratis verdensomspændende levering
 • Og Absolut ingen nåle eller recepter
D-Bal Dianabol steroid alternative

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Strip kropsfedt
 • Boost Gratis Testosteron

Få din på: besøg D-Bal officielle hjemmeside

Her er er en Sample Dbol + Tren cyklus for begyndere:

 • Uge 1 til 4: 20mg til 25mg Dbol pr. dag
 • Uge 1 til 12: 50mg Tren hver anden dag
 • Uge 15 til 17: PCT med Nolvadex, dosering pr. dag for hver uge vil være henholdsvis 40/40/20mg
 1. Dbol + Deca (Deca-durabolin)

Nandrolon, eller Deca-durabolin som det er almindeligt kendt, bruges primært i bulking cykler, når du ønsker at få muskler på en langsom og stabil måde.

Niveauerne af dette steroid stiger langsommere til optimale niveauer. Så når Dianabol er stoppet, bør virkningerne af Deca-durabolin være klar til at tage fat.

Her er en god Dbol/Deca Durabolin Cycle:

 • Uge 1 til 4: Dianabol 25mg/dag
 • Uge 1 til 12: Deca Durabolin 200mg/uge + Test E 400mg/uge

Bemærk, at Dianabol deca stakken også indeholder testosteron i cyklusen. Dette vil holde kroppens testosteronniveauer inden for god rækkevidde.

 1. Dbol + Var (Anavar)

Denne all-orale stak er ideel til brugere, der har en fobi for nåle. Det er dog ikke en god idé at tage to orale steroider på samme tid på grund af disse forbindelsers hepatotoksiske natur.

Som sådan vil Dbol og Anavar stakken overlappe hinanden, således at en oral steroid begynder cyklussen og den anden tager over.

Her er et eksempel Dbol/Anavar Cycle med testosteron som base:

 • Uge s1 til 2: Dianabol 20mg/dag
 • Uge 3 til 8: Anavar 50mg/dag
 • Uge 1 til 10: Test E 500mg/uge
 • Uge 9 til 11: PCT Nolvadex 20mg/dag
 1. Dbol + Tren + Test

Et godt alternativ til Dbol + Tren stakken forklaret tidligere er denne, der tilføjer testosteron til cyklusen. Tilføjelsen af en langtidsvirkende injicerbar base vil give din krop med eksogent testosteron, som er et af de vigtige hormoner, der falder, når du bruger Dianabol.

En typisk Dbol/Tren/Test-cyklus ville se sådan ud:

 • Uge 1 til 4: Dbol 20mg/dag
 • Uge 1 til 12: Test E 200 mg x 2 / uge
 • Uge 7 til 12: Trenbolon 50mg/uge

EDITOR’S Note : Dette er på ingen måde en endelig guide til Dbol cykler. Der er hundredvis af måder denne præstationsfremmende steroid kan stables for at opnå de resultater, du ønsker.

Resultaterne vil variere for hver person afhængigt af kropstype, livsstil, generelt helbred og engagement i deres fitnessregime.

Hvad er den bedste sikre juridiske trenbolon steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Trenorol, her er hvorfor:

Trenorol genskaber de fantastiske androgene virkninger af trenbolon; sandsynligvis den mest alsidige steroid af hele tiden. Forvent enorme muskel gevinster, awesome styrke og magt, fantastisk fysisk konditionering, hurtig heling og alt andet i mellem. Brug det til bulking eller skæring. Uanset hvad du ønsker, Trenorol leverer – hurtigt.

Trenorol gør det muligt for dit muskelvæv at fastholde mere kvælstof, en af byggestenene i protein. Mere kvælstof og mere protein betyder enorme muskelvækster og accelereret fedtforbrænding.

Trenorol er en actionhelt inden for lovlige steroider og har en almægtig slagkraft, der giver råstyrke, ren muskelmasse og udsletter fedt, så du bliver tonet, hård, rippet og klar. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk trenbolon alternativ
 • Mega Muskelmasse
 • Shred Fat Uden at miste masse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
trenorol

BEDST TIL:

 • Mass Muskelvækst
 • Forøgelse af styrke og kraft
 • Komplet konditionering
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Trenorol officielle hjemmeside

Dbol Bivirkninger, Post-Cycle Terapi og Recovery

En undersøgelse offentliggjort i The British Journal of Sports Medicine viser, at sammenlignet med en placebogruppe oplevede atleter, der tog Dianabol, betydelige gevinster, men udviste også nogle bivirkninger. Disse omfattede:

 • Acne
 • Hovedpine
 • En lille stigning i blodtrykket
 • Kvalme eller svimmelhed
 • Nedsat libido

Undersøgelsen anerkendte, at disse reaktioner kun var fremherskende hos personer, der allerede var tilbøjelige til at få disse bivirkninger. Den viste også, at ingen af bivirkningerne var langvarige, når den korrekte dosis blev anvendt efterfulgt af en effektiv postcyklusbehandling (PCT).

En velplanlagt PCT-plan er afgørende for at beskytte dit helbred. I PCT-perioden tager du selektive østrogenreceptormodulatorer (SERM’er) som Nolvadex og Clomid.

Disse lægemidler genopretter produktionen af naturligt forekommende testosteron og eliminerer eller reducerer i det mindste østrogeniske bivirkninger i stor udstrækning.

Andre bemærkelsesværdige Dianabol Cykler – D-Bol for begyndere og mellemliggende brugere

Dianabol er videnskabeligt skrevet under den kemiske formel C20H28O2. Under sit IUPAC systematiske navn kaldes det 17a-methyl-17b-hydroxy-1, 4-androstadien-3-on 1-Dehydro-17 a methlytestosteron.

Fra at være det første nogensinde producerede steroid produceret af mennesket til det mest populære steroid i dagens tid, har Dianabol kommet langt. Normalt har folk tendens til at tage op nye steroider, der besøger markedet over ældre, men D-bol har en unik historie med at have en loyal følge af brugere fra den tid, det først blev fremstillet.

Den vigtigste funktion af Dianabol er udvikling af kvalitet muskelmasse samt styrke gevinst. Da disse to er primære mål for folk, der søger steroidbrug, synes D-bol at være den bedste mulighed for at blive brugt i den bulking fase af cyklussen. Grunden til at D-bol foretrækkes frem for andre stoffer er, fordi det giver mange andre ekstra fordele til brugeren og også holder dem væk fra risikoen for bivirkninger. Styrken og muskelvæksten i tilfælde af Dianabol skyldes hovedsageligt forbindelsen methandrostenolone, som er den mest aktive ingrediens i dette lægemiddel. Dens vigtigste brugere er bodybuildere, powerlifte og atleter, der forbereder sig til konkurrenceformål.

Men den gode nyhed om denne steroid er, at den også giver mange ekstra fordele hos brugerne. Til at begynde med forbedrer det personens evne til at træne i længere timer uden at blive træt hurtigt. Det gør det ved at øge processen med proteinsyntese i vævene, hvilket igen øger niveauet af kvælstof i kroppen. Denne stigning i kvælstof øger personens evne til at udholde mere anstrengelse. Dianabol øger også niveauet af kropsinsulin i blodet, som følge heraf føler personen sig mere afslappet og let. Det er kendt for at forbedre appetitten og søvn samt.

Cyklus 1:

UGEPROVIRONDIANABOLCLOMID
15 tabs/dag
22 tabs/dag5 tabs/dag
32 tabs/dag6 tabs/dag
43 faner/dag6 tabs/dag
53 faner/dag5 tabs/dag
64 faner/dag5 tabs/dag
71 tablet/dag
81 tablet/dag

PROVIRON 100 tab

DIANABOL 230 tabs

CLOMID 15 faner

En af de vigtigste fordele ved D-bol kommer efter steroidcyklussen er slut. Det etablerer det, der er kendt som en midlertidig anabolsk tilstand i kroppen, som ikke tillader proteiner, der er til stede i vævene, at blive nedbrudt til aminosyrer. Dette hjælper med at holde musklerne faste, selv når personen er stoppet med at træne i postcyklusfasen.

Cyklus 2:

UGEANADROLNOLVADEXSUSTANONDIANABOLDECA HCGCLOMID
11 tablet/dag1 tablet/dag500 mg200 mg
22 tabletter/dag1 tablet/dag750 mg400 mg
33 tabletter/dag750 mg400 mg
42 tabletter/dag750 mg400 mg
5750 mg5 tabletter/dag400 mg
6500 mg4 tabletter/dag400 mg
7250 mg3 tabletter/dag400 mg
83 tabletter/dag200 mg
9200 mg
105000 IU2 faner/dag
111 tablet/dag1 tablet/dag
 • ANADROL 60 faner
 • NOLVADEX 25 faner
 • SUSTANON 4250 mg eller 17 ampuller/1 ml/250 mg
 • DIANABOL 110 faner
 • DECADURABOLIN 3000 mg eller 15 ampere/2 ml/200 mg
 • HCG 5000 IU x 1
 • CLOMID 25 faner

Det skal bemærkes, at Dianabol er en stærk anabolsk forbindelse og bør ikke indgives i kroppen i meget lang tid. Dette skyldes, at dets overdrevne brug kan forårsage visse tilstande som højt blodtryk og forgiftning af leveren at forekomme. I ekstreme tilfælde kan man konfrontere østrogene virkninger som væskeophobning og gynækomasti.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anadrol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anadrole, her er hvorfor:

Anadrole genskaber virkningerne af Oxymethalone (kendt som Anadrol, en af de mest kraftfulde anabolske steroider i eksistensen), men uden bivirkninger. Det øger produktionen af røde blodlegemer, hvilket gør det muligt for dem at transportere mere ilt til dine muskler, hvilket forsinker træthed og giver enorme muskelgevinster.

Dette ekstra muskelbrændstof betyder, at du bliver stærkere, mere kraftfuld og i stand til at træne i længere tid, hvilket fører til hurtige muskelvækster. Og da ilt også spiller en vigtig rolle i din restitution, vil du være klar til din næste træning på ingen tid.

Anadrole er raketbrændstof til dine muskler, der giver sindssyge pumper og energibølger, så du kan præstere bedre, restituere hurtigere og pakke på nogle alvorlige størrelsesgevinster. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk Anadrol alternativ
 • Mega Stigning i muskelmasse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Massive Pumper
 • Hurtig genopretning
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater på mindre end to uger
 • Gratis verdensomspændende levering
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BEDST FOR:

 • Ekstreme gevinster
 • Maksimal styrke og udholdenhed
 • Reducere genopretningstiden
 • Før morgenmaden

Få din på: besøg Anadrole officielle hjemmeside

2. EN ANDEN MELLEM MASSABYGNING Dbol STEROID CYKEL

a) CYPIONAT

b) SUSTANON

c) OMNADREN

UGEA eller B eller CDECAANADROLDIANABOL
1400 – 500 mg200 – 300 mg50 mg/dag
2400 – 500 mg300 – 400 mg100 mg/dag
3600 – 750 mg400 – 600 mg100 mg/dag
4600 – 750 mg400 – 600 mg50 mg/dag
5600 – 750 mg400 – 600 mg35 mg/dag
6600 – 750 mg300 – 400 mg30 mg/dag
7400 – 500 mg200 – 300 mg30 mg/dag
8400 – 500 mg200 – 300 mg25 mg/dag

I denne cyklus bruger du:

 • a) CYPIONATE 5000 mg eller 50 ml/100 mg
 • b) SUSTANON 5000 mg eller 20 ml/250 mg
 • c) OMNADREN 5000 mg eller 20 ml/250 mg
 • DECA DURABOLIN (Deca og Test cyklus) 3500 mg eller 18 ampere/2 ml/2 ml/ 200 mg
 • ANADROL 2100 mg eller 42 tabs
 • DIANABOL 840 mg eller 170 faner

Kun Dianabol oral cyklus

Denne cyklus krævede 492 tabletter af 5mg Dianabol. Som en sikkerhedsforanstaltning for at holde kroppen væk fra risikoen for bivirkninger anbefales det at blive taget under et klassisk pyramidesystem, tre gange om dagen. Det er en 10 ugers cyklus, der kun anvender D-bolin det.

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagTabs
Uge 1444444529
Uge 2555555737
Uge 3777777749
Uge 4799999961
Uge 51010101010101070
Uge 61010101010101070
Uge 7999999761
Uge 8777777749
Uge 9755555537
Uge10544444429

En 4-ugers pause efter afslutningen af denne steroidcyklus er et must. For hurtigere genopretning og vedligeholdelse af det opnåede muskelvæv anbefales det stærkt at indtage Clenbuterol(flydende Clenbuterol-dosering) i denne fase.

D-bol sker for at være en af de mest populære steroider i dag og kan derfor let købes fra enhver velrenommeret online steroidbutik eller et apotek. Den gode nyhed er, at det kan købes med såvel som uden recept. Det er tilgængeligt i former som sirupper, injektioner og tabletter. Bare sørg for, at det websted, du vælger at købe D-bol fra, bør have diskrete politikker, så dine transaktioner forbliver sikre og sikre.

Dianabol (Methandrostenolone) Profil

Methandrostenolone (Dianabol)

Kemisk navn:17a-methyl-17b-hydroxy-1,4-androstadien-3-on

Molekylvægt:300.441 g/mol

Formel : C20H28O2

Original producent : Ciba

Halvdelen af livet : 4.5 – 6 timer

Detekteringstid : 5 – 6 uger

AnabolicRating : 90 – 210

Androgenic Rating : 40 – 60

Methandrostenolone eller bedre kendt som Dianabol er den mest populære orale steroid i øjeblikket på markedet. Produceret i 60’erne af Ciba Company, blev Dianabol hurtigt nummer et valg for bodybuildere og atleter. Du finder normalt denne steroid i doser på 5mg, 10mg og 50mg. De 50mg tabletter/kapsler er ofte produceret af underjordiske laboratorier. British Dispensary laver Dianabol i 5mg tabletter, disse tabletter er lyserøde i farven og er langt det mest populære mærke.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Dianabol binder sig til androgenreceptoren inde i den menneskelige krop for at indlede sin virkning. Dette resulterer i en massiv stigning i proteinsyntesen, hvilket fører til hurtigere muskelvækst og større styrke gevinster.

Der er et par grunde, der bidrager til populariteten af Dianabol:

 • Det virker godt og har store virkninger på kroppen. 1. De fleste mennesker, der tager Dianabol, får omkring 2 kilo om ugen.
 1. Styrken skyder ekstremt hurtigt op, når man bruger denne steroid.
 2. Kæmpe muskelpumper opnået under et træningspas varer i timevis.
 3. En følelse af velvære eller følelse af eufori er ret almindelig, mens man er på Dianabol.
 • Det er billigt, let at få og i tabletform. 1. En af de største grunde til at Dianabol er så populær er på grund af hvor billigt det er. For R400 til R500 kan du købe nok Dianabol til en 4 ugers cyklus.
 1. De fleste mennesker er for bange for at injicere steroider. Methandrostenolone kommer i tablet- eller kapselform, det er så nemt som at sluge et par tabletter om dagen og se din krop vokse.
 2. Denne steroid er ekstremt let at få fat i. Enhver hjemmeside eller forhandler, der sælger steroider, vil altid have Dianabol på hånden.

Dianabol bruges for det meste i bulking cykler og Dianabol stak omfatter injicerbare steroider som Test og Dbol cyklus og Deca. Denne type cyklus er ofte omtalt som brød og smør cyklus som sin billige og er garanteret at arbejde godt.

Prøve cyklus:

Uger 1 til 4 – 40mg Dianabol dagligt

Uge 1 til 10 – 500mg Testosteron Cypionate ugentligt

Uge 1 til 10 – 200mg Deca ugentligt

Uge 13 til 17 – 50mg Clomid Daily

Clomid bruges til PCT, som er meget vigtig med enhver steroidcyklus. En god PCT hjælper med at bringe kroppens naturlige Testosteron tilbage til det normale, hvilket igen hjælper dig med at holde dine gevinster og reducerer risikoen for rebound-bivirkninger.

Bivirkninger:

Acne

 • Acne er en ganske almindelig bivirkning af Dianabol, men ikke alle brugere får denne bivirkning. Der er ganske få faktorer involveret, såsom den dosis, der anvendes, højere doser øger chancen for acne. Hvis du har lidt af dårlig acne i teenageårene, har du en større chance for at få acne, mens du er på Dianabol.
 • Du kan hjælpe med at forebygge acne ved at tage brusebad flere gange dagligt og bruge en parfumefri sæbe. Produkter, der indeholder benzoylperoxid, er også en stor hjælp til at holde akne under kontrol.

Vandophobning

 • Dette skyldes den høje østrogenomdannelseshastighed i forbindelse med Methandrostenolone.
 • Mange mennesker hader vandretention, da det giver kroppen et “oppustet” udseende og skjuler definitionen, men der er også nogle fordele ved det. Vandretention hjælper med at smøre leddene, hvilket hjælper med at forhindre smerter under tunge løft.
 • Du kan kontrollere væskeophobning ved at mindske omdannelsen af østrogen. Produkter som letrozol kan bruges til dette formål.

Højt blodtryk

 • Det er altid en god idé at få kontrolleret dit blodtryk ugentligt, mens du er på cyklus, at have højt blodtryk er normalt kun et alvorligt problem på lang sigt, men det er dog stadig noget, du ønsker at holde øje med.
 • Blodtrykket kan også kontrolleres ved at holde vandretention lavt, så igen vil letrozol hjælpe med dette.

Leverskader

 • Dianabol har været kendt for at lægge pres på leveren, dette skyldes, at det er blevet kemisk ændret for at tillade det at gå gennem leveren uden at blive nedbrudt og dermed gøre det ineffektivt. Der er en række måder at hjælpe med at holde leverbelastningen til et minimum.
 • Hold doseringen lav, nogle mennesker bruger Dianabol i doser så høje som 100mg om dagen, dette vil naturligvis forårsage leverproblemer. En dosis på 40mg om dagen er mere end nok til at se gode resultater.
 • Aldrig cyklus i længere end 6 uger. 4 til 6 uger er den anbefalede mængde tid til at bruge denne steroid. Længere end 6 uger kan begynde at sætte leveren under for stor belastning, og dette kan føre til leverproblemer, hvilket er noget du bestemt ikke ønsker.
 • Drik masser af vand dagligt, 4 liter vand om dagen vil hjælpe med at holde din lever ren og sund.
 • Tag et leverhjælpstilskud som f.eks. liv52.

Gynecomastia

 • Dette er nok den mest frygtede bivirkning af alle. Intet er værre end at have en muskuløs og rippet fysik, som du er for flov til at vise frem, fordi du har et pænt sæt bryster til at gå sammen med det.
 • Gynækomasti skyldes, at østrogen i kroppen binder sig til receptorerne i brystet. Det er dette, der får kvinder til at få bryster.
 • Denne bivirkning er forholdsvis enkel at kontrollere. Ved at holde østrogenet lavt reducerer du risikoen for gynækomasti til næsten nul.

Der er andre bivirkninger forbundet med Dianabol, som jeg ikke er gået ind på, disse omfatter aggression, hårtab, tab af appetit og nogle andre. Du kan lave en søgning på Google for at finde ud af mere om de andre bivirkninger.

Hvad er det bedste vægttab supplement med over 190.000 tilfredse kunder?

Vejlig for mænd og kvinder PhenQ er et populært receptfrit alternativ til Phentermine. Det er kompatibelt med både veganske og keto diæter og målretter dit vægttab på 5 forskellige måder. Her er hvordan:

BRÆNDE FEDT

Fremskynde fedtforbrændingsprocessen ved at øge kroppens metaboliske og termogene hastigheder for at afsløre en slank og sexet figur.

STOPPE FEDTPRODUKTIONEN

PhenQ indeholder ingredienser, der faktisk hjælper med at stoppe produktionen af nyt fedt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage på i vægt.

UNDERTRYKKER DIN APPETIT

PhenQ gør kaloriereduktion let ved at dæmpe din appetit og gøre overspisning og sultbegær til en saga blot.

ØGE DIN ENERGI

Genoplad dine batterier med en blanding af energiforstærkende ingredienser, der er designet til at stoppe de energidyk, der forårsages af slankekure.

FORBEDRE DIT HUMØR

At skære kalorier kan få dig til at føle dig gnaven, men PhenQ’s blide humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekure ikke vil tage sin pris på dit humør.

Ved at kombinere alle fordelene ved flere vægttabsprodukter i blot én pille gør PhenQ det ligetil og enkelt at tabe sig og sparer dig for udgifter til flere produkter!

Hvad gør Phenq Superior til andre vægttabsprodukter?

Du vil finde nogle af deres ingredienser i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse kombineret med sin videnskabeligt dokumenterede, hemmelige ingrediens, der har gjort det muligt for dem at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt, der giver dig langt overlegen fedt-busting resultater til andre.

Ved hjælp af den højeste kvalitet, naturlige ingredienser og fremstillet i FDA og GMP godkendte faciliteter i USA og Storbritannien, PhenQ er den ultimative, alt-i-en vægttab pille.

PhenQ weight loss pill

For at støtte deres vægttab rejse, alle kunder modtager gratis downloadbare vejledninger til at hjælpe dem med at spore deres fremskridt, planlægge deres måltider og komme i gang med motion for at maksimere deres resultater.

Start din rejse mod din drømmekrop: besøg PhenQ officielle hjemmeside for at lære mere

Indpakning det op: Det er en rejse, ikke en destination

Dbol cykler, enten alene eller stablet med andre præstationsfremmende midler, er gode for begyndere, der ønsker at få maksimal muskelmasse hurtigt.

Beslutninger om din personlige cyklus vil være baseret på dine ønskede resultater, den tid du kan afsætte til at træne, din kost og dit budget.

Det er virkelig en rejse og ikke en destination, og du kan ændre og variere dine cyklusser, efterhånden som du bliver mere fortrolig med din krops behov.

Uanset om du beslutter dig for en Dbol-cyklus alene eller ønsker at stable det med andre steroider for at opnå bedre resultater, er det vigtigt at huske, at anabolske steroider ikke er en erstatning for ordentlig kost og motion.

Motion, tilstrækkelig hvile og god ernæring er afgørende for at holde din krop sund under og efter en steroidcyklus.

Det er derfor tilrådeligt at træne hver anden dag og tillade en hviledag imellem og at øge både protein- og vandindtaget.

Kosttilskud såsom Omega 3 til støtte for blodtrykket og hjertets sundhed samt kosttilskud til støtte for leveren er også en god idé.

legal steroids

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here