Bedste Steroider cyklus og Stack for at opbygge muskler og få vægt

Q: Hvad er den bedste cyklus for bulking steroider?
Jeg vil give dig en liste over steroider til den bedste bulkingcyklus.

Testosteron. Testosteron er konge. Hvis du er en mand, og du har brug for at få “træ”, så er det et absolut must, faktisk selv om det ikke er den vigtigste steroid af valg i løbet af din steroidcyklus, bør det stadig være i det. Lad os f.eks. sige du beslutter dig for at bruge deca som hoved, selv hvis du kører deca på 600mg ugentligt, er det at gøre testosteron på 200mg ugentligt langt mere end nok til at holde alt i “linje” dernede. Det kan diskuteres at dette måske er bedre til “heling” af skader, men det er ikke bevist endnu.

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Bulking Steroider

Så hvad er de bedste bulking steroider?

De bedste bulking steroider er som følger:

 • Testosteron som nævnt ovenfor
 • Deca,
 • Tren
 • Anadrol
 • Dianabol

Disse er efter min mening de bedste til ren “masse” og styrkeformål. Hvis du planlægger/ønsker bare at blive så stor som menneskeligt muligt, kan cyklusser, der kredser om disse, ikke gøre dig noget forkert.

Her er et par grundlæggende cyklusser, som du kan afprøve.

Den første er den meget elskede især i hele 80’erne dianabol, testosteron og deca stack(Deca og Test cyklus).

 • Dianabol uge 1-6 50mg dagligt
 • Testosteron uge 1-18 700mg ugentligt
 • Deca uge 1-16 600mg ugentligt

Dette er en 18 ugers ren bulking cyklus. Jeg foretrækker at træne med vægte 6 dage om ugen, når jeg på denne rutine tilføjer vægt og reps / sæt så ofte som muligt. Det er ret nemt at få, som minimum, 35lbs af muskler, mens du er på dette. Årsagen til en længerevarende cyklus er simpelthen ned til det faktum, at det er så meget lettere at holde dine gevinster end på en kortere cyklus.

Det virker som om det er “let kommer, let går” med de kortere cykler, især når Deca er involveret.

Her er en anden stor bulking cyklus.

 • Testosteron, 600 mg ugentligt uge 1-16
 • Tren 400mg ugentligt uge 1-8
 • Anadrol 100mg dagligt uge 1-4

Denne giver en flot opbygning af muskler. Anadrol tilføjer normalt omkring 1lbs PER dag i de første 2 uger. Ja, ganske fantastisk for at sige det mildest talt. Styrke gevinster vil sky rocket dramatisk så godt. Men det slutter ikke der. Når du går ud af anadrol vil du se et enormt tab af oppustethed. Når bloat dør ned, vil du finde dig selv dramatisk slankere på grund af Tren. Tren er kendt for at tilføje en masse “hårde og magre muskler”

Jeg har set folk miste op til 20lbs fedt og få op mod 30lbs muskel, mens på en cyklus af tren

Tilføj det i med testosteron, som vil gøre det er magi og hjælpe ud. Du kan forvente at se omkring 40 til 45lbs af muskel opnået på dette, hvis det er en første gangs cyklus, jeg tror, at holde 30 til 35lbs, når cyklusen er færdig, er mere end realistisk, og du vil være meget slankere.

Selvfølgelig kan ovenstående cykler ændres lidt, du kan bruge bedste dianabolcyklus i stedet for anadrol, eller på den ovennævnte cyklus, at du nemt kan bruge Anadrol i stedet for dianabol.

Du er nødt til at se, hvad der virker bedst for dig personligt. En testosteron og tren cyklus i sig selv vil give fantastiske resultater, ligesom en testosteron og deca cyklus vil give fantastiske resultater.

Når du spørger, hvad der er de bedste bulking steroider, har jeg givet dig et svar, men jeg rejser dig et spørgsmål, hvad er de bedste bulking steroider for dig personligt? Indtil du eksperimenterer og lærer om din egen krop er dette et spørgsmål du ikke vil finde ud af.

Komponenter i den bulking cyklus

Dianabol (eller D-Bol) dbol

Dette er absolut en af de mest udbredte typer af bulking steroider til masse til rådighed på markedet. Hvis du er en hård muskel gainer, er D-Bol svaret. Denne potente formel leverer en unik fordel, som efterligner de positive virkninger af Methandrostenolone.

Med andre ord, Dianabol skaber et meget aktivt anabolsk miljø og øger drastisk kvælstofretention i dit muskelvæv. D-Bol øger fokus, øger styrke, øger muskelmasse, og bedst af alt virker ekstremt hurtigt. For de fleste Hardgainers, der forbereder sig på en konkurrence, er dette supplement det bedste valg på grund af sin hurtigt virkende formel.

Trenbolon (tren)

Trenbolon er en af de bedste fedtforbrænding steroider på markedet, dens en forbedret formel, der hærder

og skærer dine muskler, så du kan få mere styrke og kraft. Det er klart, at jo mere kraft du har, jo lettere vil det være for dig at fuldføre din serie og gøre den ekstra cyklus.

Denne førsteklasses anabolske formel forbrænder visceralt og subkutant
fedt og fremmer muskelvækst. Ifølge specialisterne er trenbolon de “stærkeste” anabolske steroider, der findes på markedet.

Deca – decandrolon

Deca eksploderer dine muskelgevinster og giver dig overnaturlig styrke. Denne meget avancerede formel øger proteinsyntesen, øger kvælstofretentionen, eliminerer intracellulær oppustethed, øger den magre muskelmasse, reducerer kropsfedt og øger i sidste ende energiniveauet.

Uformelt kendt som “kongen af styrketilskud”, Deca har den unikke evne til at lindre ledsmerter og forbedre kollagensyntesen.

Testosteron

Dette er den anabolske Godfather, en af de bedste steroider i verden. Hvis du er på udkig efter enorme stigninger i lean muskelmasse, eksplosive styrkeforøgelser, kraftig energi og en hurtig restitutionstid, så er Testosteron det bedste for dig.

Testosteron skiller sig ud fra mængden, fordi det er et naturligt mandligt hormon, der er hjemmehørende i vores krop, hvilket betyder at du potentielt kan blive bedre i sengen og få en øget mandlig libido.

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

Bulkcyklus til nybegyndere (grundlæggende steroidcyklus)

Dette er en BULKING-cyklus for rookies. Det er ligegyldigt om du er 23 eller 53, dette er en STOR første cyklus for alle. Jeg vil gå ind i detaljer om en BASIC steroidcyklus, sammen med den type træning og mad du bør spise, sammen med supplering.

Efter dette bør give mulighed for mellem 20 til 30lbs muskelmasse, realistisk set.

Sandheden er fortalt, at opbygge muskler er en kvalitet meget få mennesker besidder. Ikke alene skal du træne hårdt (og selvfølgelig korrekt), du skal også have selvdisciplin og være villig til at spise som en også. Formålet med denne artikel er at hjælpe med at uddanne alle, der er interesseret i at tage deres træning, kost og selvfølgelig sundhed til det næste niveau. Mit mål her er at hjælpe dig med at forbedre dit udseende, din styrke, din udholdenhed og dit liv i almindelighed.

Hvordan har jeg tænkt mig at gøre det? Lad os sige at du vejer 300lbs og ikke kan komme ud af sengen. Du har ikke en kæreste. Du er 40 år gammel, og du føler virkelig, at der mangler noget. Jeg kan naturligvis ikke garantere dig en livspartner, men realistisk set, hvis du er 180lbs lean og ser forbandet godt ud, vil du kaste selvtillid ud til alle. Dette vil give dig mulighed for at få nye venner. Og at se attraktivt ud er altid en bonus.

Naturligvis forventer jeg ikke, at de fleste af jer er i denne situation. En masse af jer er måske lidt undervægtige eller overvægtige og ønsker at se “godt” ud eller opnå “tonet” look. Eller hvis I er ældre, ønsker I måske at se meget yngre eller bedre ud end de fleste gør på jeres alder.

Uanset hvad dit formål er, er jeg her for at hjælpe, og jeg tror, at denne artikel vil uddanne de mennesker, der er interesseret i at opbygge muskler. Du vil lære hvad bulking er, forskellen mellem en “clean bulk” og en “dirty bulk”, og kosttilskud der bruges når man forsøger at bulke op.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Lad os først diskutere, hvad bulking er.

Bulking er en tid, hvor du primært er fokuseret på at opbygge muskler. Det jeg mener med dette er, at du hver session skal tilføje mere vægt til stangen. Du bør ramme sammensatte bevægelser tungt og hårdt. Jeg har en tendens til at tilføje 200 til 300 kalorier om ugen til min kost, hvis jeg ikke ser nogen progression. Du SKAL være villig til at træne som et dyr og spise flere kalorier end det du er vant til at spise. Det er også meget vigtigt, at du sætter mål for dig selv, når du forsøger at få succes med bulk og få muskelmasse hurtigt. Det er vigtigt at sørge for, at de mål, du sætter dig selv, er realistiske. Træner du naturligt? Så forvent 0,5 til 1lbs om ugen (vægtmæssigt) Hvis du bruger nogle af produkterne på denne hjemmeside (afhængigt af hvad du bruger), bør du mindst forvente at se 3/4lbs om ugen, sammen med styrke gevinster. Det er vigtigt at du sætter dig realistiske mål og fokuserer på dem, så du ikke bliver modløs, når du har en sværere dag/uge.

Din største bekymring når du bulker bør naturligvis være din kost. Clean bulking er at spise rent og sørge for, at du ikke tager fedt på, med et lejlighedsvis cheat meal en gang om ugen eller deromkring. Dirty bulking er at tro, at du vil få masse ved at spise pizza, småkager og tonsvis af andet lort. Hvis du gør det, vil du helt sikkert tage på i vægt, men det vil bestemt ikke være den slags, som vi ønsker! Din kost bør bestå af de samme bodybuilding fødevarer, som du normalt ville spise, bare i en højere kaloriemængde. Der er også nogle grundlæggende ændringer, du kan foretage. For eksempel: Du kan f.eks. ændre nogle af de grundlæggende ændringer: Skift kyllingebrysterne ud med kyllingelår, spis fisk med højt fedtindhold som f.eks. laks i stedet for tun. Sigt efter et overskud på 300 til 500 pr. dag, og juster i slutningen af ugen, hvis du føler, at du ikke får nok muskler.

De fleste bodybuildere bruger kosttilskud for at hjælpe med muskelvækst. De tre mest anvendte på et bulk er kreatin, valleprotein og grenkædeaminosyrer. Du kan købe de 3 anbefalede produkter her. Kreatin holder på vandet i musklerne, og får dermed dine muskler til at se hårdere ud. Det hjælper dig også med styrke. Valleprotein er bare en mere bekvem måde at få dit daglige proteinbehov på, og branch chain amino acids bruges til at reparere og komme sig hurtigt efter træning, og selvfølgelig til at holde fedtforøgelsen på et minimum, mens du laver et clean bulk.

Hvilke steroider anbefaler du, hvis jeg forsøger at bulk?

Tja, der er mange.

 • Dianabol,
 • Anadrol
 • Testosterone enthanate
 • Deca
 • Anavar
 • Tren

Leder du efter peptider?

 • Ghrp-2
 • Ghrp-6

Hvilke typer mad skal jeg fokusere på?

Personligt er sunde fedtstoffer et must.

Skift tun til laks, kyllingebryst til kyllingelår. Læg smør under skindet for at tilføje flere kalorier. Hvis du har 1/2 snydemåltid om ugen, så gå ud og spis all you can eat ribs.

Udnyt dine måltider efter træning fuldt ud.

Jeg har 6 æg til min morgenmad osv. Der kan gøres utallige ting.

Hvilken type træning skal jeg lave?

Som mange af jer ved, er jeg en ekstremt stor fan af Big Beyond Belief, og derfor går jeg ind for en 6-dages rutine, hvor jeg rammer hver kropsdel minimum to gange om ugen. (3 gange er bedre, især hvis du bruger ANABOLICS)

Bulking Steroid Cycles, Stacks og anmeldelser – Guide til at vide mere om Cycling Steroider & Hvordan man planlægger dem

Brugen af anabolske steroider kan øge masse, styrke og forbedre atletiske præstationer.

Det skal dog bemærkes, at disse præstationsfremmende stoffer (PED), selv om de er meget effektive til det, de gør, også kan være skadelige for ens helbred, hvis de bruges forkert.

Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man bruger dem fornuftigt og korrekt.

Ifølge mange undersøgelser gennem årene har muskelsteroider vist sig at give de bedste resultater, når de anvendes i en logisk rækkefølge.

Denne logiske rækkefølge er kendt som en steroidcyklus!

Og mange bodybuildere og atleter henviser ofte til det som at være “on-cycle”, hvilket blot betyder perioden med faktisk steroidbrug.

Afhængigt af ens niveau af erfaring med steroider kan en steroidcyklus vare et sted mellem 6 til 16 uger efterfulgt af en lige så lang pause.

Derfor kaldes den periode, hvor bodybuildere ophører med al steroidbrug, ofte “off-cycle”.

Så hvilken steroidcyklus er ideel for dig ? Hvor længe skal dine cyklusser vare? Hvilken dosis skal du tage?

Og hvad bør være den bedste steroid stak for dig? Som nybegynder, hvordan kan du bestille begynder steroidcyklus for at hjælpe dig med at nå dine mål og med minimale eller ingen bivirkninger?

Dette er blot nogle få af de spørgsmål, som jeg er sikker på, at du er dukket op i hovedet, når du søger efter oplysninger om dette emne.

Hvad er den bedste sikre juridiske Dianabol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk D-Bal, her er hvorfor:

D-Bal nye kraftfulde formel efterligner alle gevinster af Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy af steroider) uden alle de bivirkninger. Det er den førende, sikkert alternativ til Dianabol. Hvis du ønsker gevinster, du ønsker D-Bal.

De kombinerede et unikt udvalg af ingredienser til at gøre mere end blot at øge styrke og muskelmasse. D-Bal særlige formel hjælper dig på flere væsentlige områder for at styrke OG behandle.

Med D-Bal, er det ikke kun om gevinst; det hjælper dig også med at opretholde. Fordele omfatter:

 • Juridisk Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Sikre naturlige ingredienser
 • Hurtige muskel gevinster
 • Super styrke og udholdenhed
 • Stor fokus og drev
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis for hver 3. Element
 • Gratis verdensomspændende levering
 • Og Absolut ingen nåle eller recepter
D-Bal Dianabol steroid alternative

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Strip kropsfedt
 • Boost Gratis Testosteron

Få din på: besøg D-Bal officielle hjemmeside

I den følgende guide vil jeg give svar på disse spørgsmål.

Se på tabellen nedenfor for en liste over vores bedste anbefalede Cutting og Bulking Stacks designet uden bivirkninger ..

Dbal + Testo-Max


Tag i 2-4 måneder

 • Få Større muskelmasse
 • Boost styrke
 • Burst af energi
 • Lean Muskel Gain
 • Veldefineret krop

Fyldemiddel Stack


Tag for 2-3 mnts (eller mere)

 • Større muskelmasse
 • Hurtigere Recovery, Mere energi
 • Få større hurtigere
 • God til meget slanke fyre

Skæring Stack


Tag for 2-3 mnts (eller mere)

 • Flere Crazy Muskel gevinster
 • Gain Konkurrence LEAN fysik
 • Shred kropsfedt

Vigtigheden og fordelene ved Steroid Cycles

For at forstå, hvorfor steroider skal cyklisk afvikles, er det nødvendigt at have en vis grundlæggende viden om, hvordan disse forbindelser interagerer med kroppen og deres resulterende virkninger.

Normalt binder anabolske steroider sig til Androgenreceptorer (AR) for at stimulere muskelvækst og styrkeforøgelse.

Hvis en steroidcyklus varer længere end den anbefalede sikre varighed, kan androgenreceptorerne blive overmættede og dermed få dem til at svigte.

Med andre ord vil der være færre androgenreceptorer for administrerede androgener til at binde sig til.

Når der ikke finder nogen binding sted, vil brugen af steroider ikke beløbe sig til nogen resultater.

Men ved at gå af cyklus begynder Androgenreceptorerne at komme sig, hvilket gør steroiderne effektive igen næste gang de bliver administreret.

For ARs at komme sig kan det kun tage et par uger, selv efter længere tids udsættelse for eksogene hormoner.

Det endokrine system og HPTA-funktionerne (hypothalamus-hypofyse-testicula-akse) tager dog generelt længere tid at genoptage normal aktivitet efter ophør af lange steroidcyklusser.

Dette forklarer, hvorfor en effektiv off-cyklus-periode bør vare længere end 2 uger.

En anden grund til at veksle mellem aktive og inaktive perioder med steroidbrug er at undgå at blive opdaget for at bruge disse stoffer.

Mens steroider tager forskellige tider om at klare systemet, tjener brugen af dem i længere perioder kun til at øge sporene af dem i blodet.

Ved at cykle er brugerne i stand til at undgå at blive opdaget under dopingprøver. Hvis du ikke er en konkurrerende atlet eller styrkeløfter, behøver du slet ikke at bekymre dig om dette problem.

Det, der gør steroidcykling endnu vigtigere, er det faktum, at det hjælper med at minimere bivirkningerne.

Forskning har fundet ud af, at steroider, der tages for længe, lægger unødigt pres på forskellige organer i kroppen. Dette gælder især med C-17aa steroider som Dianabol, som er kendt for at være hepatotoksiske.

Sådanne stoffer vil stresse leveren og nyrerne, hvilket muligvis fører til irreversible skader på disse organer, når de bruges i længere tid.

Mange anabolske steroider kan også føre til øget kolesterol, forhøjet blodtryk, problemer med hjertefrekvensen og en række andre helbredsproblemer, hvis du bruger dem i for lange perioder.

Derfor reducerer brugen af anabole stoffer on and off risikoen for at udvikle uønskede bivirkninger, da dette minimerer ens eksponering for steroider.

En anden Legal Anabolics Testimonial & Succes Story: ROY’S vigtigste ønske og mål var at skære fedt, få muskelmasse og fantastisk styrke. Han stablede derfor HgH-X2 og Winidrol piller designet til at hjælpe shred og rippet fysik uden bivirkninger. Hør hans ord: “Gained en god 16lbs og blev slankere. Biceps / triceps synligt større, skuldre stærkere og mere defineret. Vaskularitet i underarme, biceps skudt gennem taget. Min styrke gevinster i hver enkelt løft skudt gennem taget. Jeg føler mig som et monster på dette stof (og begynder at se ud som en) … vil fortsætte med at købe igen og igen.”

Fælles Steroid Cycles, Stacks og deres fordele

Der er flere steroider cykler, hvorfra man kan vælge. Generelt kan muskelopbygningssteroidcyklusser falde i en af følgende kategorier:

Bulking Cycles

Som navnet antyder, er bulking cykler grundlæggende beregnet til at tilføje masse. Disse er meget almindelige hos førstegangsbrugere, der ønsker at starte deres første steroidcyklus for at blive større hurtigt og tilføje styrke.

Bulking cykler er også kortere og billigere , men nogle af de masse gevinster du vil tjene kan skyldes vandretention.

Anabolske steroider har varierende egenskaber, hvilket betyder at der er dem, der egner sig til bulking stacks.

For eksempel bruges orale steroider som oral Dbol-cyklus og Anadrol til at kickstarte gevinster under en bulkingcyklus på grund af deres evne til at forbedre kvælstofretention.

Hvad er den bedste sikre juridiske trenbolon steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Trenorol, her er hvorfor:

Trenorol genskaber de fantastiske androgene virkninger af trenbolon; sandsynligvis den mest alsidige steroid af hele tiden. Forvent enorme muskel gevinster, awesome styrke og magt, fantastisk fysisk konditionering, hurtig heling og alt andet i mellem. Brug det til bulking eller skæring. Uanset hvad du ønsker, Trenorol leverer – hurtigt.

Trenorol gør det muligt for dit muskelvæv at fastholde mere kvælstof, en af byggestenene i protein. Mere kvælstof og mere protein betyder enorme muskelvækster og accelereret fedtforbrænding.

Trenorol er en actionhelt inden for lovlige steroider og har en almægtig slagkraft, der giver råstyrke, ren muskelmasse og udsletter fedt, så du bliver tonet, hård, rippet og klar. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk trenbolon alternativ
 • Mega Muskelmasse
 • Shred Fat Uden at miste masse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
trenorol

BEDST TIL:

 • Mass Muskelvækst
 • Forøgelse af styrke og kraft
 • Komplet konditionering
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Trenorol officielle hjemmeside

Skæring cyklusser

Skæring cyklus steroider er stærkt anbefalet, hvis du kun ønsker at holde lean masse. Disse cyklusser gør brug af midler (også kendt som vægttabssteroider) som Winstrol, Anavar, trenbolon, Sustanon-250 og Primobolan Depot, for blot at nævne nogle få.

Disse steroider har evnen til at bevare magert muskelvæv, fremme lipolyse, øge styrken og forbedre den metaboliske aktivitet for at fremme en hårdere, mere defineret fysik.

Steroider, der har sekundære fedtskæringsevner, kan forårsage et vist vægttab, men de producerede muskler vil være af bedre kvalitet end dem, du ellers ville have opnået på en bulkingcyklus.

En anden fordel ved cutting-cyklusser er, at du kan bevare de fleste af gevinsterne med den rette træningsordning og kost.

Eksempel Stacks for almindelige Steroidcykler

Bodybuildere, der har en smule erfaring med anabole stoffer, tager to eller flere steroider på samme tid i løbet af en cyklus i en proces, der kaldes steroid stacks eller blot stacking.

Stacking kan give massive gevinster i styrke og masse, men det er måske ikke i orden for alle.

Her er eksempler på steroider stakke for de cyklusser, der blev forklaret tidligere:

Bulking stack

 • Anbefales til: Intermediate Steroid Users
 • Duration: Varighed: 1: 12 uger
 • Uge 1 til 4: Dianabol 20-40mg/per dag
 • Uge 1 til 12: Testosteron Enanthate (test e) 300-500mg/per uge

En af de effektive måder at cykle en bulking stack på er front loading med et hurtigt virkende steroid som Dianabol.

Front loading betyder simpelthen at starte din cyklus med en høj potens oral steroid, som vil fortsætte typisk i 4 til 6 uger.

Bulking cykler bør også omfatte steroider testosteron derivater med lange estere som en base. Testosteronderivatet bør køres i en længere periode, der kan gå op til 12 uger.

Grunden til dette er, at orale steroider har en tendens til at undertrykke den naturlige testosteronproduktion i kroppen, og derfor vil et langsomt virkende steroid give dette meget nødvendige hormon, efterhånden som cyklussen skrider frem.

Opblødning vil sandsynligvis forekomme, når du bruger bulking steroider. Det er dog ikke så slemt at beholde noget vandvægt, da det hjælper med at smøre leddene og senerne, når man løfter tunge genstande.

På den positive side kan overdreven oppustethed desuden undgås med korrekt diæt.

Cutting Stack

 • Anbefales til: Begyndere
 • Varighed: 1: 12 uger
 • Uge 1 til 12: Test Cypionate (test cyp ) 400mg / uge
 • Uge 5 til 12: Anavar 50mg/dag

Avancerede steroidbrugere, der har en vis erfaring med skærecykler, kan tilføje flere steroider til stakken. For eksempel:

 • Anbefales til: Anbefalet til: For:: Avancerede Steroidbrugere
 • Duration: 16 uger
 • Uge 1 til 8: Test e 250mg/uge
 • Uge 9 til 16: Testosteron Propionate (test prop) 200mg / dag
 • Uge 9 til 16: Trenbolonacetat 100mg/dag
 • Uge 9 til 16: Winstrol 50mg/dag
 • Uge 12 til 16: Masteron-Propionat 100 mg/dag

Hvad er den bedste sikre juridiske Deca steroid?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Decaduro, og her er hvorfor:

DecaDuro er et fuldt lovligt og sikkert alternativ til Deca-Durabolin, en af de mest populære bodybuilding steroider gennem tiderne. Dens avancerede anabolske formel øger dramatisk kvælstofretention, proteinsyntese og produktion af røde blodlegemer, hvilket giver dig enorme styrke- og muskelvækster. Det vil endda lindre ømme, ømme led.

DecaDuro hjælper også med at øge kollagensyntesen, hvilket styrker dine sener og ledbånd. Og en styrkelse af disse bindevæv kan virkelig hjælpe med at lindre de nagende ledsmerter, som ofte opleves efter intens, gentagen træning.

DecaDuro er en alsidig hjælper, der superchargerer din træning og giver dig nye niveauer af styrke, ekstreme muskelvækster og en større, slankere og mere kraftfuld fysik.

Fordelene omfatter:

 • Sikker og juridisk Deca Durabolin Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Kæmpe muskel gevinster
 • Hurtig Recovery
 • Bevar Lean Muscle Mens reducere kropsfedt
 • Lindre led- og senesmerter
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
decaduro

BEDSTE FOR:

 • Ekstrem styrke
 • Øger udholdenhed
 • Reducerer restitutionstiden
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Decaduro officielle hjemmeside

Bedste Steroid cyklusser for kvinder

Selv om et stort flertal af steroidbrugere er mænd, bruger kvindelige powerliftere samt kvindelige modeller, der deltager i figurkonkurrencer, også disse stoffer til at reducere fedt og få en tonet fysik.

Andre kvinder supplerer med steroider til fitnessformål eller som en måde at se mere sexet og stærkere ud på.

Uanset hvilken kategori du falder ind under, er det vigtigt at kende den bedste og sikreste steroidcyklus til dit formål.

Ligesom hvordan steroidbrug kan nedsætte testosteronniveauet hos mænd, sætter steroider også kvinder i risiko for virilisering, hvilket er udviklingen af sekundære mandlige karakteristika.

Almindelige viriliseringssymptomer omfatter uddybning af stemmen, hårvækst i ansigtet og på kroppen samt menstruationsuregelmæssigheder.

Ved at bruge de rigtige steroider, holde cyklusser korte og doserne små kan man hjælpe med at reducere disse forstyrrende viriliseringssymptomer.

Anabolske steroider til kvinder udviser typisk lave androgene egenskaber, og sådanne steroider er kendt for at være milde.

Men på trods af etiketten “mild” er det afgørende at bemærke, at de stadig producerer en androgen virkning (blot vil det være i mindre grad end andre potente steroider).

Der er to orale steroider, der har vist sig at være sikre til kvindelig brug. Disse omfatter Anavar og Winstrol, som begge har lave anabolske/androgene forhold.

Her er et par Anavar/Winstrol-cyklusser for kvinder, der kan bruges til at opnå forskellige mål:

Cyklus #1

 • Anbefales til: Begyndere
 • Sammensætning: Anavar
 • Slutmål: Muskelvækst, øget styrke og hårdhed
 • Dosering og varighed: 10mg/dag i 8 uger

Cyklus #2

 • Anbefales til: Avancerede brugere
 • Slutmål: Skæring af fedt plus forbedring af udholdenhed og vaskularitet
 • Dosering og varighed: 20mg/dag i 8 til 12 uger

Cyklus #3

 • Anbefales til: Avancerede brugere
 • Sammensætning:: Forbruger Winstrol
 • Slutmål: Øget styrke og hårdhed
 • Dosering og varighed: 20mg / dag i 8 til 12 uger

Cyklus #4

 • Anbefale for: Begyndere
 • Sammensætning: Anavar + Winstrol Stack
 • Slutmål: Reducer fedt og bevare lean masse
 • Dosering og varighed: Anavar 5mg/dag + Winstrol 5mg/dag i 10 uger

I modsætning til mænd behøver kvinder ikke at gennemgå en postcyklusbehandling (PCT) efter afslutning af deres anabolske steroidcyklusser. PCT-planer er designet til at genoprette HPTA-funktioner, hvilket ikke gælder hos kvinder.

De ikke-steroide lægemidler, som mænd bruger efter cyklus, reducerer også østrogene bivirkninger, som ikke er af betydning for kvinder.

ANA’S 8 Weeks Cutting, Lean Body & Sexy Results: “Crazy Bulk har været en vidunderlig oplevelse. Det bedste valg, jeg har gjort. Jeg har trænet i lang tid, men disse produkter hjælper mig enormt meget. Jeg føler mig meget bedre med mit humør mentalt og fysisk…”

Steroid Cycle for begyndere og teenagere

Teenagere udgør en betydelig del af første gangs steroidbrugere. Undersøgelser viser, at de fleste begyndere er interesserede i bulking steroid for at bulk op og se større og stærkere ud så hurtigt som menneskeligt muligt.

Det er dog ikke tilrådeligt at begynde at bruge steroider i teenageårene.

Dette skyldes, at steroider kan forårsage hæmmet vækst, når de bruges i en tidlig alder.

Hvis du alligevel vælger at bruge steroider i en ung alder, så sørg for, at du først gør det i slutningen af teenageårene, da kroppen på det tidspunkt vil have nået meget af sin maksimale vækst.

Selv for lidt ældre personer som f.eks. dem, der falder inden for den unge voksne aldersgruppe, bør bodybuilding steroider kun overvejes, når man har trænet i mindst et par år eller mere.

Denne tilgang gør det muligt at udvikle et solidt muskuløst fundament før steroidbrug.

Eventuelle gevinster, der opnås efterfølgende, vil for det meste være rene muskler takket være den forudgående træningserfaring. En moden nybegynder kan dog overveje steroidcyklus for nybegynder, hvis produkterne er designet med farmaceutisk integritet.

Når du søger at starte din første steroidcyklus, kan det virke som en skræmmende opgave at vide, hvilken steroid du skal bruge. Når alt kommer til alt, er der uendelige steroid stakke og cykler, der er tilgængelige.

Men den bedste praksis for teenagere og nybegyndere steroidbrugere er at holde tingene så enkle som muligt. Hvis du er ny til steroider, skal du starte med en cyklus kun med testosteron.

Dette vil holde tingene enkle, og du vil være i stand til at vide, hvordan din krop reagerer på eksogene hormoner.

Desuden tolererer mange mennesker testosteron ganske godt, da det produceres naturligt i kroppen.

Der findes flere typer af testosteronsteroider, hvoraf de fleste kommer i injicerbar form.

Her er nogle populære eksempler på testosteronderivater og detaljer om, hvordan du planlægger din dosis som nybegynder i løbet af den første steroidcyklus:

Injicerbare testosteronsteroider har lange esterkæder, hvilket betyder, at de er langsomt virkende forbindelser.

Som sådan skal du huske på, at det kan tage flere uger, før du begynder at se nogen gevinster.

Her er en fantastisk, livsændrende historie om en overvægtig ung mand, der kæmpede invaliderende OBESITY med sikre steroider muskler…

Steroider til skæring cyklus og til at kaste fedt

Når du forsøger at kaste fedt og opbygge muskler ved hjælp af steroider, kommer din kost også i spil, da et kalorieunderskud er nødvendigt for at hjælpe kroppen med at dykke ned i fedtreserverne for energi.

På den anden side vil træning hjælpe med udviklingen af nyt muskelvæv. Når disse to aspekter er i orden, kan skære- eller fedtforbrændersteroider fungere effektivt.

Her er en god skærecyklus for nybegyndere steroidbrugere, der kun er interesseret i magre gevinster:

 • Uge 1 til 8: Test Cyp 600mg/uge
 • Uge 1 til 10: Equipoise 300mg/uge
 • Uge 7 til 12: Winstrol 30mg/dag
 • Uge 9 til 12: Test Prop 100mg/dag

Tony Edwards var OBESE & svag: Men han vendte sig til juridiske anabolske steroider og vendte sin historie rundt i få måneder, da han til sidst opdagede denne bodybuilding steroider til salg.

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Steroid cyklus for styrke

Næsten alle steroider kan give massive gevinster i styrke, når de bruges sammen med en god kost og træningsprogram.

Nogle steroidkombinationer kan dog give eksplosive udbrud af energi, når de bruges sammen i en stak.

Eksemplet nedenfor er for dem, der ikke nødvendigvis leder efter rå masse, men snarere en stigning i styrke og kraft:

 • Anbefales til: Anbefales til: Avancerede powerlifters
 • Uge 1 til 16: Test E 500mg/uge
 • Uge 1 til 16: Trenbolone Enanthate 500mg/uge
 • Uge 1 til 4: Dianabol cyklus 50mg/dag
 • Uge 1 til 3, 5 til 7, 9 til 11, 13 til 15: Halotestin 10mg 4x om ugen på træningsdage

Halotestin er et meget potent råstyrke steroid og dets virkninger kombineret med Dianabol’s evne til at øge glycogenisis vil give dig et enormt energiboost.

Halotestin skal dog afskæres efter 3 uger for at undgå farlige bivirkninger.

Konklusion

Alle steroidcyklusser for mænd skal følges med en PCT-cyklus for at genoprette HPTA-funktioner og minimere risikoen for østrogene bivirkninger.

Nogle af de almindelige SERM’er (Selective Estrogen Receptacle Modulators), der anvendes til PCT-planer, omfatter Nolvadex, Clomid og HCG.

Når du supplerer med aromatiserende steroider, er det klogt at bruge en aromatasehæmmer som Arimidex under cyklusen for at forhindre gynækomasti (mandlig brystforstørrelse).

Endelig er det vigtigt at bemærke, at steroider ikke er en magisk erstatning for motion og en god kost.

Husk på, at disse præstationsfremmende stoffer giver de bedste resultater, når de anvendes sammen med korrekt ernæring og regelmæssig træning.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anadrol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anadrole, her er hvorfor:

Anadrole genskaber virkningerne af Oxymethalone (kendt som Anadrol, en af de mest kraftfulde anabolske steroider i eksistensen), men uden bivirkninger. Det øger produktionen af røde blodlegemer, hvilket gør det muligt for dem at transportere mere ilt til dine muskler, hvilket forsinker træthed og giver enorme muskelgevinster.

Dette ekstra muskelbrændstof betyder, at du bliver stærkere, mere kraftfuld og i stand til at træne i længere tid, hvilket fører til hurtige muskelvækster. Og da ilt også spiller en vigtig rolle i din restitution, vil du være klar til din næste træning på ingen tid.

Anadrole er raketbrændstof til dine muskler, der giver sindssyge pumper og energibølger, så du kan præstere bedre, restituere hurtigere og pakke på nogle alvorlige størrelsesgevinster. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk Anadrol alternativ
 • Mega Stigning i muskelmasse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Massive Pumper
 • Hurtig genopretning
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater på mindre end to uger
 • Gratis verdensomspændende levering
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BEDST FOR:

 • Ekstreme gevinster
 • Maksimal styrke og udholdenhed
 • Reducere genopretningstiden
 • Før morgenmaden

Få din på: besøg Anadrole officielle hjemmeside

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here