Dianabol 10mg en dag anmeldelse (Methandrostenolone 10 mg cyklus)

Vi håber, at du får nogle indsigter i denne dianabol 10m dosisguide. Men vi anbefaler ikke brug af steroider på grund af myriader af bivirkninger, lovlighed og falskhed. Vi anbefaler kun 100% sikre anabolics designet til at levere enorme gevinster, større masse og størrelse – uden bivirkninger såsom meget bevist D-BAL tabletter eller fuld Bulking Stack.

Dianabol er en populær steroid i bodybuilding industrien, der har eksisteret i godt over 6 årtier.

Dianabol steroider er kendt for at være den anden anabolske steroid til at ramme markedet og har stået tidens prøve blandt mange bodybuilding entusiaster rundt om i verden.

Der er måske et par grunde til, at folk ofte nævner ordet “testosteron”, når Dianabol (d ball steroider ) er bragt op.

Dette er dog ikke overraskende, da begge disse steroider (Dianabol og Testosteron) har en lang, sammenflettet historie ..

… de er også ofte parret sammen i bodybuilding stakke for maksimal ydelse.

Med Dianabol som det andet anabole steroid, der blev introduceret til masserne, var det første AAS (anabolske androgene steroid), der blev produceret, selvfølgelig testosteron.

Under de olympiske sommerlege i 1952 og verdensmesterskaberne i 1953 brugte russiske atleter testosteron til at øge deres atletiske præstationer med stor succes.

John Ziegler, en læge, der arbejdede med det amerikanske vægtløfterhold på det tidspunkt, havde mistanke om, at der var noget galt på den russiske side, og han begyndte at samarbejde med medicinalfirmaet Ciba om at udvikle en testosteron-ækvivalent til amerikanske atleter.

Hurtigt frem til 1956, og bodybuildingverdenen så sig aldrig tilbage, da det første orale steroid af sin art, Dianabol-piller, blev lanceret.

Efter at amerikanske atleter havde suppleret med Cibas Methandrostenolone (det oprindelige handelsnavn for Dianabol), var det tydeligt, at dette stof virkelig forbedrede den sportslige præstation.

Og utroligt nok fortsatte mange hold med at bruge præstationsfremmende stoffer (PED), indtil der blev udviklet ordentlige dopingprøver.

Her er en inspirerende Dianabol succeshistorie om en fyr, der får enorm masse og styrke uden skadelige virkninger

Dianabol 10mg Anbefaling

Dr. Ziegler, da han introducerede Dbol piller til verden , anbefalede oprindeligt at atleter tager 5 til 10mg Dianabol om dagen.

Dette var derfor den dianabol dosering, som mange magt løftere overholdt i løbet af den gyldne alder af bodybuilding.

Tingene begyndte dog at ændre sig i 70’erne, da stacking (brugen af flere steroider på samme tid) blev fremtrædende.

Med indførelsen af mange typer steroider ville det ikke have været overraskende, hvis Dianabol tabletter også blev overladt til at dø en naturlig død.

Men det kunne ikke være længere fra sandheden, da steroidet fortsatte med at levere eksemplariske resultater gennem årene, hvilket gjorde det til et af de mest eftertragtede stoffer i bodybuilding-industrien.

Desuden var kendte bodybuildere som Frank Zane og Arnold Schwarzenegger kendt for at have suppleret med Dianabol i deres storhedstid, hvilket drev efterspørgslen efter dette steroid endnu højere.

Dbol 10mg Dose Fordele

Dianabol fremmer proteinsyntese og kvælstofretention, og det har meget stærke anabolske og androgene virkninger.

Dette gør det til en af de mest potente orale steroider til rådighed. Selv på en Dianabol 10 mg dosis kan nybegyndere forvente at opleve fordele som f.eks:

 • Øget styrke og udholdenhed
 • Større muskelvækst
 • Øget knoglemineraltæthed
 • Appetitstimulering

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Dianabol piller vs Injektioner (At injicere eller drikke det?)

Dianabol er mest tilgængelig i form af tabletter. Dette foretrækkes af mange bodybuildere, da piller er hurtigt virkende og kan indtages smertefrit og nemt.

Methandrostenolone kan dog også leveres gennem injektioner også.

Disse injektioner sælges almindeligvis under handelsnavnet Reforvit og er normalt tilgængelige i hætteglas på 25 eller 50 mg pr. cc.

En anden form for injicerbar methandrostenolon, Reforvit-B, er hovedsagelig flydende Dianabol blandet med B-vitaminer.

Både de injicerbare og pilleformer af denne steroid er lige potente . Derfor vælger du, om du skal gå med den injicerbare eller Dianabol tabletform i sidste ende koger ned til personlig præference.

Hvis du ikke kan lide nåle, Dianabol piller er vejen at gå. Den gode ting med injicerbar Reforvit er, at det tilbyder fleksible administrationsmetoder.

Udover at bruge dette stof som injektion kan brugerne også drikke det – det er hvis du kan tåle dets forfærdelige smag.

Dbol oral, på den anden side, giver brugerne mulighed for at opdele doser i flere indtag om dagen. Dosisopdeling sikrer rigelige koncentrationsniveauer af steroidet i blodet i løbet af en cyklus.

Dianabol 10mg Mulige bivirkninger, toksicitet og løsninger

Mens Dianabol er et hurtigt virkende steroid, der giver gode resultater, kan det også forårsage mulige bivirkninger. En 10mg dosis af Dianabol er inden for sikkerhedens område – selv om det måske er for lav en dosis til at give ekstremt store gevinster.

De fleste brugere vil dog starte på en lille dosis, før de øger dosis langsomt i et forsøg på at maksimere resultaterne. Det skal bemærkes, at risikoen for bivirkninger stiger, når doseringsniveauet stiger.

Fordi Dianabol er et 17-aa steroid, hvilket betyder, at dets kulstofstruktur er blevet ændret på 17. position, er det i stand til at passere gennem leveren, men bærer med sig en stærk hepatotoksisk natur.

Med andre ord kan Dianabol stresse leveren, især når den bruges i længere perioder.

Derfor skal brugen af dette steroid begrænses til mindst 4 uger til højst 6 uger efterfulgt af mindst lige så lang tid fri.

Tager Dianabol i længere cyklusser end det, der anbefales, øger ikke kun skader på leveren, men kan også resultere i følgende bivirkninger:

 • Nyreproblemer
 • Høje østrogenniveauer (en forløber for Gynækomasti/mandlige brystforstørrelse/mand boobs)
 • Oppustethed eller væskeophobning
 • Højt blodtryk

Den gode nyhed er, at du altid kan stable Dianabol med et par on- og off-cyklus hjælpemidler for at minimere risikoen for bivirkninger ..

…for eksempel kan indtagelse af 0.5mg/dag Arimidex reducere Dianabol’s aromatiserende virkninger (omdannelse af testosteron til østrogen).

Du kan også bruge en SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) som Nolvadex eller Clomid som et postcyklusbehandling (PCT) hjælpemiddel for at blokere negative østrogeniske virkninger.

De vigtige egenskaber af Dianabol og hvordan man får maksimale resultater

Dianabol har en kort halveringstid på ca. 3 til 5 timer, og det betyder, at det kan nå rigelige blodplasmakoncentrationer meget hurtigere end lang esterede injicerbare steroider.

Som følge heraf leverer denne steroid hurtige resultater, idet de fleste brugere rapporterer gevinster i styrke og masse inden for de første par uger af brugen.

På trods af nytten af Dianabol’s korte halveringstid er der stadig en ulempe.

For eksempel betyder en kort halveringstid, at stoffets effektivitet slides hurtigt af. Det er derfor bedst at opdele daglige doser i flere indtag.

For eksempel kan en 10mg-dosis opdeles i to 5mg-indtag pr. dag. Dette sikrer, at blodniveauet af stoffet vil være tilstrækkeligt i løbet af en bulkingcyklus.

Det er også et kendt faktum, at Dianabol øger proteinmetabolismen og kvælstofretention, hvilket fører til nye muskelvæv.

For at maksimere gevinster i masse, når du bruger Dianabol, skal du sørge for at bruge steroidet, mens du træner regelmæssigt. Glem desuden ikke at holde dig til en sund kost, der supplerer din træning.

Hvad er den bedste sikre juridiske Dianabol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk D-Bal, her er hvorfor:

D-Bal nye kraftfulde formel efterligner alle gevinster af Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy af steroider) uden alle de bivirkninger. Det er den førende, sikkert alternativ til Dianabol. Hvis du ønsker gevinster, du ønsker D-Bal.

De kombinerede et unikt udvalg af ingredienser til at gøre mere end blot at øge styrke og muskelmasse. D-Bal særlige formel hjælper dig på flere væsentlige områder for at styrke OG behandle.

Med D-Bal, er det ikke kun om gevinst; det hjælper dig også med at opretholde. Fordele omfatter:

 • Juridisk Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Sikre naturlige ingredienser
 • Hurtige muskel gevinster
 • Super styrke og udholdenhed
 • Stor fokus og drev
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis for hver 3. Element
 • Gratis verdensomspændende levering
 • Og Absolut ingen nåle eller recepter
D-Bal Dianabol steroid alternative

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Strip kropsfedt
 • Boost Gratis Testosteron

Få din på: besøg D-Bal officielle hjemmeside

Hvornår skal man bruge 10mg Dianabol og øge doser for maksimale resultater

En dosis på 10mg/dag af Dianabol kan virke lav, men det er stadig en sikker måde at starte en ny cyklus på, hvis du aldrig har brugt anabolske steroider før.

At starte på denne lave dosis er også en god måde at se, hvordan din krop reagerer på steroidet.

Hvis du bemærker nogen bivirkninger, kan du stoppe din dosis med det samme og ikke blive udsat for yderligere skade.

På den anden side, hvis du var gået all in med en høj Dianabol-dosis lige fra starten, kan eftervirkningerne måske ikke let formidles ved blot at stoppe indtagelsen af steroidet.

Det anbefales derfor altid, at du starter med blot 10 mg og derefter øger din dosis til op til 40mg/dag for at maksimere resultaterne(forudsat at din første reaktion på steroidet var positiv).

Udover at kickstarte gevinster er det almindeligt for avancerede bodybuildere at bruge 10 mg/dag Dianabol som en bro mellem cyklusser.

Dette ville dog medføre et aggressivt PCT-kursus af Nolvadex, HCG og/eller Clomid for at holde kroppens naturlige hormonproduktion inden for acceptable parametre.

Sådan Dianabol: Anbefalet Dbol Dosering & Stacks

Hvis det er første gang du bruger steroider, kan du starte med 10 mg / dag Dianabol i løbet af en bulking cyklus og øge dosis fra den anden uge og fremefter .

Steroid nybegyndere vil aldrig have brug for mere end 15 til 25 mg af steroidet pr. Dag, hvilket også er tilstrækkeligt nok til at opnå imponerende resultater.

På den anden side ville en effektiv dbol dosis for atleter være inden for 15 til 40mg / dag interval.

Selv om nogle avancerede bodybuildere bruger op til 75mg/dag, anbefales forsigtighed, da risikoen for bivirkninger også stiger med så høje doser.

Hvad er den bedste sikre juridiske trenbolon steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Trenorol, her er hvorfor:

Trenorol genskaber de fantastiske androgene virkninger af trenbolon; sandsynligvis den mest alsidige steroid af hele tiden. Forvent enorme muskel gevinster, awesome styrke og magt, fantastisk fysisk konditionering, hurtig heling og alt andet i mellem. Brug det til bulking eller skæring. Uanset hvad du ønsker, Trenorol leverer – hurtigt.

Trenorol gør det muligt for dit muskelvæv at fastholde mere kvælstof, en af byggestenene i protein. Mere kvælstof og mere protein betyder enorme muskelvækster og accelereret fedtforbrænding.

Trenorol er en actionhelt inden for lovlige steroider og har en almægtig slagkraft, der giver råstyrke, ren muskelmasse og udsletter fedt, så du bliver tonet, hård, rippet og klar. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk trenbolon alternativ
 • Mega Muskelmasse
 • Shred Fat Uden at miste masse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
trenorol

BEDST TIL:

 • Mass Muskelvækst
 • Forøgelse af styrke og kraft
 • Komplet konditionering
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Trenorol officielle hjemmeside

Hvorfor stabling er vigtigt

Mens Dianabol er potent nok til at blive brugt alene, er det normalt stablet med andre steroider af flere grunde.

For eksempel er Dianabol et svagt bindemiddel til Androgenreceptoren, hvilket gør det til et klasse II steroid. Som sådan er det ofte stablet med klasse I-steroider for at give en stærkere synergi.

En anden grund til at bruge Dianabol stak med andre anabolske forbindelser er at forlænge gevinster. Som tidligere nævnt er Dianabol-cyklusser begrænset til mindre end 1,5 måneder (6 uger).

Gevinster kan begynde at falde drastisk, når brugen stopper, og derfor er Dianabol normalt stablet med lang estered injicerbare steroider som Testosteron, Deca Durabolin eller Primobolan for at forlænge gevinster.

I dette tilfælde giver Dianabol hurtige gevinster i løbet af de første 4 til 6 uger af cyklussen, mens de lange esterforbindelser får tid til at blive biotilgængelige og forlænge de anabolske virkninger med op til 8 til 12 uger.

Hvordan man bruger Dianabol korrekt

Du er, hvad du spiser. Men hvis du tager Dianabol, ender du med at være meget mere af det, du spiser. Dianabol øger protein absorption. Du er pludselig i stand til at udnytte mere af proteinet i den mad, du spiser, og du er i stand til at assimilere 20% + højere samlede gram protein hver dag. Hvis du kører Dianabol, så bør du seriøst spise et ton protein for at få dine penge værd. Spis 400 gram protein – eller mindst 60 pr. måltid, over 6-7 måltider – for at sikre, at du vokser hurtigst muligt.

Dianabol er tilgængelig i 5 og 50 mg tabletter. Det er meget som Anadrol 50 i at det fører til betydelige gevinster i kropsvægt, vandretention og rå muskelmasse i de første uger af brug. Hvis du er en regelmæssig steroidbruger, vil Dianabol gøre underværker for dig. Hvis du aldrig har brugt steroider før, og du bruger Dianabol til din første cyklus, vil du blive absolut gulvet. Gevinster på 10 til 25 pounds af lean body mass i 4 til 6 uger er helt rimelige forventninger for dem, der går i gang med en første cyklus. Receptorerne er ganske friske på det tidspunkt!

Cyklusser af Dianabol bør stoppe ved 12 uger. Mange brugere har gået længere, og du vil sandsynligvis nyde yderligere resultater, hvis du gør det. Men hvis du værdsætter dit helbred og din levers evne til at fungere, vil du gerne træde tilbage fra Dianabol-brug hver 12. uge i 8 til 12 uger. Det er et oralt lægemiddel, og de er kendt for deres toksicitet. Men samtidig er leveren et stærkt organ, der er kendt for sin genopretningsevne.

Men hvis du bruger hårde orale midler som Dianabol for længe, vil polypper blive til kræft – og det er noget, du ikke bare kan kurere med en “pause”. Den største beklagelse hos de fleste steroidbrugere (bortset fra dårlig PCT-planlægning) er deres uvilje til at holde pauser fra steroidbrug. Da Dianabol er populært blandt nye steroidbrugere og fås i en praktisk tabletform, er det et af de stoffer, som misbruges mest af nye brugere. Hvis du tager Dianabol, skal du holde pauser – så enkelt er det!

Brugen af Dianabol kan føre til alvorlig acne. Du bør være forsigtig, når du bruger traditionelle behandlingsmetoder. Accutane og andre stoffer er også ret giftige for leveren selv. Du ønsker ikke to levergiftige forbindelser, der kæmper om, hvem der får lov til at dræbe dig først, gør du? Få masser af sol, tag hyppige brusebade, og bare udholden dig. Andre bivirkninger omfatter øget aggression, mandlig skaldethed og gynækomasti.

Hvis du bruger Dianabol, skal du være forberedt på et stort nedbrud, når du ophører med at bruge stoffet. Du kommer til at tabe alt det vand, du har holdt, og den 32-punds gevinst af monstermasse vil pludselig være en 11-punds gevinst af lean body mass. Det er okay! At holde 10 til 15 pund er fantastisk, og det betyder, at du beholder disse gevinster, når du starter den næste cyklus. Alligevel driver det massive vægttab mange brugere til at afslutte deres pause efter 5 dage og vende tilbage til at bruge. Dette er en forfærdelig idé og besejrer formålet med at holde en pause. Følg i stedet sund fornuft cykling, og nyd din Dianabol!

Hvad er den bedste sikre juridiske Anadrol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anadrole, her er hvorfor:

Anadrole genskaber virkningerne af Oxymethalone (kendt som Anadrol, en af de mest kraftfulde anabolske steroider i eksistensen), men uden bivirkninger. Det øger produktionen af røde blodlegemer, hvilket gør det muligt for dem at transportere mere ilt til dine muskler, hvilket forsinker træthed og giver enorme muskelgevinster.

Dette ekstra muskelbrændstof betyder, at du bliver stærkere, mere kraftfuld og i stand til at træne i længere tid, hvilket fører til hurtige muskelvækster. Og da ilt også spiller en vigtig rolle i din restitution, vil du være klar til din næste træning på ingen tid.

Anadrole er raketbrændstof til dine muskler, der giver sindssyge pumper og energibølger, så du kan præstere bedre, restituere hurtigere og pakke på nogle alvorlige størrelsesgevinster. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk Anadrol alternativ
 • Mega Stigning i muskelmasse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Massive Pumper
 • Hurtig genopretning
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater på mindre end to uger
 • Gratis verdensomspændende levering
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BEDST FOR:

 • Ekstreme gevinster
 • Maksimal styrke og udholdenhed
 • Reducere genopretningstiden
 • Før morgenmaden

Få din på: besøg Anadrole officielle hjemmeside

Brug af Dbol 10-15 mg om dagen tabletter cyklus

Dette indlæg var oprindeligt beregnet til at være en historie om den anabolske steroid dianabol og det er brug i bodybuilding, men der er lidt reelle beviser for, hvordan det blev brugt i de foregående årtier. Men i løbet af forskning er jeg kommet til det endelige resultat, at den nuværende brug af dianabol som et kosttilskud ikke er så effektiv som det kunne være. En masse af de moderne ideer om dianabol brug afspejler myter og immaterielle videnskabelige undersøgelser rundt; dette indlæg forsøger at beskrive nye måder at tro på dianabol udnyttelse ved hjælp af folks møder og videnskabelige beviser.

Dianabol (eller Dbol som det normalt kaldes) er blandt de mest anvendte orale steroider. Dens kemiske navn er methandrostenolone eller methanedienon, og der er mange forskellige generiske og farmaceutiske sorter, herunder Naposim og Anabol. I denne informative artikel ser vi på lavere dosis brug af dianabol som et kosttilskud, i modsætning til at bruge prohormoner eller prosteroider.

Lever toksicitet af Dianabol

De 17 alpha-alkylerede egenskaber af methanedienon gør det leverfarligt, men dette mener jeg er overvurderet, da størstedelen af tegnene på dets egen toksicitet kommer fra undersøgelser på mennesker og ikke fra undersøgelser på store grupper af dianabol-brugende bodybuildere. En undersøgelse på rotter viste, at uanset dosis eller indgivelsestidspunkt skaber dianabol ændringer i den enzymatiske virkning, hvilket resulterer i hypertrofi af hepatocytter; hvilket i bund og grund viser, at dianabol er giftigt for leveren. Men i en anden undersøgelse blev det konstateret, at Nerobol (russisk dianabol) fremmer en hurtig normalisering af funktionelle og metaboliske lidelser i leveren, hvilket modsiger de tidligere tegn. Dette indebærer, at hele begrebet dianabol på ingen måde er så slemt, som nogle vil gøre ud af det.

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

Fordele ved Dianabol brug

Dianabol er blevet vist at forbedre anaerob glykolyse , hvilket hæver mælkesyre udvikler i kroppen. Dette er fordelagtigt, fordi musklerne bruger mælkesyre til at danne glykogen, som derefter leverer energi i anaerob metabolisme. Mælkesyre er desuden et vigtigt stof i bortskaffelse af kost kulhydrater, hvilket tyder på, at du ikke er så tilbøjelig til at få fedt, mens du bruger dianabol.

En undersøgelse om osteoporose viste, at ved en dosis på kun 2,5 mg pr. dag i 9 måneder var dianabol mere kraftfuld end calciumtilskud til at reducere osteoporotisk virkning, det blev også vist at øge muskelmassen mere effektivt. En anden undersøgelse om osteoporose, der fortsatte 24 måneder, viste, hvordan dianabol virker på osteoporose; dianabol hævede det samlede kropscalcium samt det samlede kalium i kroppen. Dette betyder måske ikke meget for dig som bodybuilder, men aktiviteterne i calcium er ekstremt vigtige for bodybuildere, da store mængder aminosyrer transporterer såvel som kreatin og disse to ting er essentielle i muskeludvikling. Kalium er desuden vigtigt, da det hjælper med muskelsammentrækninger, ledelse af nervesignaler og insulinfrigivelse det er også et stof, der er meget anabolsk.

En virkelig spændende undersøgelse, selv om den ikke er væsentlig i bodybuilding termer, afslørede, at dianabol øger følsomheden af larynx tumorceller til strålebehandling, og begrundede “fortaler dette hormon til at blive udnyttet under strålebehandling af patienter med larynx kræft”.

Den bedste måde at cykle 10mg eller mere af Dianabol

Vi bør først overveje den nuværende dille for cykling dianabol og analysere, hvad der er galt med det for at generere en cyklus for dianabol, der er baseret omkring at bruge det som et kosttilskud end et steroid. En typisk cyklus af Dianabol er typisk struktureret som 25-40mg knækket i hele hver dag i 4-6 uger, enten alene eller stablet med andre steroider.

En dosis på 25mg eller mere forårsager generelt vandretention. Det er velkendt, at dianabol aromatiserer ret let, og det meste af vandretentionen er generelt krediteret en ophobning af overdreven østrogen. Ikke desto mindre er det min idé, at kroppen holder på vand på grund af virkningerne af dianabol på hele kroppens mineralbalance, især kalium/natrium-balancen forårsager væskeophobning. Dette kombineret med den kendsgerning, at dianabol forårsager østrogene bivirkninger, fører til masser af vandophobning, og da der er lidt vi kan gøre ved ændringen i kroppens mineralbalance, er den eneste anden ting vi kan gøre, at forsøge at reducere aromatisering, typisk med Nolvadex (tamoxifen) eller andre anti-østrogener. Dette er virkelig kun én tilgang selv, ved at mindske dosis, mindre af stoffet, hvilket fører til mindre og mere signifikant østrogen vandretention. At sænke stoffet i en cyklus ville medføre, at østrogenniveauerne falder, så vi skal starte cyklussen med en lavere dosis på 10-20 mg dagligt.

Da du får en langt mindre top af lægemidlet, er det næsten nytteløst at opdele doseringen, hvis du anvender en lav dosis. Så i denne situation er det en god idé at tage det i én dosis om morgenen (snarere med grapefrugtjuice). Selv om dette ikke vil forhindre hæmning af naturligt testosteron, kan det muligvis falde til et bestemt niveau, så det stadig kan generere nogle, og da din krop vil have lange intervaller i løbet af dagen, hvor der er testosteron cirkulerende.

Hvis vi nu tager et kig på cyklus varighed, 4-6 uger ser for kort for at få nogle faktiske effekt på en lav dosis, uden at sætte mere fare på vores lever, men hvordan kan vi bruge dianabol i længere tid? Alternativet er egentlig ret nemt; vi giver vores lever en pause fra at behandle stoffet ved at tage weekender væk fra stoffet. På grund af den korte halveringstid vil alle effektive stoffer være ude af vores system inden for 24 timer efter din sidste dosis, nu kan det virke som om det vil koste dig gevinster, men i virkeligheden vil det koste dig lidt eller ingen tab i fremtiden, da selvom der ikke er noget effektivt stof i kroppen, er effekterne stadig til stede, dvs. yderligere intramuskulært vand og en mere anabolsk mineralbalance. Disse virkninger aftager generelt i løbet af flere dage. Denne fremgangsmåde vil endnu ikke hjælpe dit naturlige testosteron til at vende tilbage fra sin tilstand, der er hæmmet, da denne proces kan tage betydeligt mere. Hvis vi bruger en lavere dosis og tager weekender væk, bør vi i teorien have mulighed for at bruge dianabol i 10 uger uden problemer. Dette punkt kan vises ved en nem berøring af matematik bedst:

6 uger @25 mg hver dag = 1050 mg dianabol i alt

10 uger med weekender fri @15 mg hver dag = 750 mg dianabol i alt

Så som det er muligt at observere, ved at bruge dette system vil din lever virkelig behandle mindre dianabol end i den normale orale dbol cyklus, tilføje dette til den sandhed, at du er i stand til at gøre stigninger i 10 uger i stedet for 6, og med færre bivirkninger, og også du får en cyklus, der er meget solid.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here