Thursday, June 30, 2022

Dianabol kun cyklus

Som emnet siger, nedenfor vil vi tale om en Dianabol kun cyklus. Dette er en ekstremt populær anabolsk steroid, jeg vil sige det er nok den mest brugte anabolske steroid i verden, måske endda mere end testosteron deca!

På trods af at jeg mener, at Dianabol altid bør bruges som en kickstart eller supplement til en injicerbar cyklus som en testosteron, deca cyklus, har nogle mennesker deres egne meninger og bruger det i en dianabol kun cyklus (dem, der har tendens til at være bange for injektionsstoffer)

Husk injicerbare steroider er normalt sikrere end orale steroider. Meget blødere på toksicitet.

Lidt mere detaljeret om det nedenfor.

Denne stigning i vægt skyldes vækst af muskelfibre samt vandretention. Dette skyldes, at dianabol aromatiserer let og som følge heraf har høje østrogene egenskaber. Da Dianabol injicerbar (Methandienone) er et 17-AA steroid, skal det bemærkes, at det er levertoksisk, hvis det bruges i høje doser eller over længere tid. 15-40 mg dianabol pr. dag bør være tilstrækkeligt for begynderen, og denne dosis bør ikke køres i meget mere end 4-6 uger højst, og bruges primært til at kickstarte en cyklus som nævnt ovenfor. Dianabol kun cykler er en dårlig idé for begyndere, da Dianabol (Methandienone) er et kraftigere middel end de fleste injicerbare steroider, og atleten bør arbejde sig op til et niveau, hvor dianabol kan bruges sikkert i en steroid stak. Det er vigtigt at forstå din krops tilbøjelighed til bivirkninger, og det er meget vigtigt at starte langsomt.

Hvad er den bedste sikre juridiske Dianabol steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk D-Bal, her er hvorfor:

D-Bal nye kraftfulde formel efterligner alle gevinster af Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy af steroider) uden alle de bivirkninger. Det er den førende, sikkert alternativ til Dianabol. Hvis du ønsker gevinster, du ønsker D-Bal.

De kombinerede et unikt udvalg af ingredienser til at gøre mere end blot at øge styrke og muskelmasse. D-Bal særlige formel hjælper dig på flere væsentlige områder for at styrke OG behandle.

Med D-Bal, er det ikke kun om gevinst; det hjælper dig også med at opretholde. Fordele omfatter:

 • Juridisk Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Sikre naturlige ingredienser
 • Hurtige muskel gevinster
 • Super styrke og udholdenhed
 • Stor fokus og drev
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis for hver 3. Element
 • Gratis verdensomspændende levering
 • Og Absolut ingen nåle eller recepter
D-Bal Dianabol steroid alternative

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Strip kropsfedt
 • Boost Gratis Testosteron

Få din på: besøg D-Bal officielle hjemmeside

Bivirkninger

For at forstå bivirkningerne af Dianabol er det vigtigt først at forstå, hvad Dianabol gør inde i kroppen. Dianabol er et anabolsk steroid, hvilket betyder, at det efterligner det mandlige hormon testosteron i kroppen. Når det tages oralt, skal Dianabol først behandles af leveren, som derefter sender det ud i blodbanen. Der foretages lette ændringer i stoffet for at gøre det vanskeligere for leveren at nedbryde, og derfor kan oral Dianabol forårsage omfattende leverskader, hvis det tages i tilstrækkelig lang tid. Det er den første store Dianabol-bivirkning.

Jeg anbefaler personligt at bruge mælketistel, som sædvanlig, for at beskytte leveren. Jeg vil anbefale at starte mælketistel ca. 2 uger før cyklusen, fortsætte det i hele cyklusen og endelig afslutte det 2 uger efter cyklusen for effektivt at dræbe eventuelle toksiner eller noget, der kan forårsage skade på leveren, og endelig hjælpe med regenereringsprocessen af leveren.

Den anbefalede dosis og varighed

Dianabol skal tages i opdelte doser i løbet af dagen, nogle anbefaler, at man mangler en søndag eller en ikke-træningsdag for at give leveren en fridag en gang om ugen. Men som jeg har nævnt i før, finder jeg dette ret fjollet, og en fejlbehæftet teori. Hvis du holder op med at ryge en dag, men ryger 6 dage om ugen, så forhindrer det dig vel ikke i at få lungekræft?

Nolvadex aromatishæmmer tages bedst før sengetid.

Hvad er den bedste måde at maksimere muskelvækst med lovlige steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Bulking Stack, og her er hvorfor:

Det er et unikt produkt for bodybuildere. Kombinationen af naturlige og sikre, men utroligt effektive komponenter øger din muskelvækst op til det ultimative niveau. Det vil give dig hardcore muskelmasse, overlegen styrke og hurtig restitutionstid.

Fire bedst sælgende, kraftfulde bulkingprodukter kombineret for at skabe det optimale anabole miljø i din krop til hurtig muskelopbygning.

Det er tid til at tage flere kilo på. Hurtigt. Fordele omfatter:

 • Forbedret proteinsyntese
 • Organiske og sikre komponenter;
 • Vejret kvalitet og effektivitet
 • Bekræftet af tusindvis af bodybuildere;
 • Ingen tab af gevinster efter cyklens afslutning;
 • Ingen behov for PCT;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter

BEDSTE FOR:

 • Hurtig muskelvækst
 • Øget styrke
 • Reduktion af muskelømhed
 • Slip af med kropsfedt
 • Forbedre fri Testosteron

Få din på: besøg Bulking Stack officielle hjemmeside

Men hvis du beslutter dig for at gøre en dianabol kun cyklus anbefaler jeg følgende

Dette er for en første gangs bruger.

Dianabol 40mg dagligt i 1-8 uger

For en mere mellemliggende bruger dbol cyklus af 50mg i 1-8 uger

Og endelig dianabol 60mg i 1-8 uger

Nolvadex vil blive taget på 20mg dagligt i hele 6 uger.

Gå ALDRIG over 60mg. I al ærlighed tror jeg, at de negative bivirkninger opvejer ALLE mulige gode positive bivirkninger såsom muskelopbygning og genopretning, som du kan håbe på at få.

Selvom ovenstående råd måske er noget du hører om ofte, skal du ikke undervurdere det.

En dianabol kun cyklus bør stadig tilføje 8 til 10lbs muskelmasse til din ramme, og du bør være i stand til at holde det meste af det, hvis du træner, spiser og løfter korrekt!

Det vil ikke være let, men hvornår var noget værd at opnå let?

Som et bonustip vil jeg vise dig den bedste måde at stable dianabol med testosteron på.

Efter min mening for en første gangs bruger ville det være testosteron på 500mg hver 5 dag, brug ENTH, og Dianabol på 40mg dagligt i de første 6 uger.

Testosteron ville blive kørt i 14 uger, dette ville give dig nogle store solide gevinster i muskelmasse og selvfølgelig lade dig se fantastisk ud!

Igen, grundlæggende tips, yep! Yup! Men det hele virker, og det er det, der giver dig 95% af dine resultater!

Husk også, når du er på dianabol, kan du holde mere kreatin inde i din muskelmasse med MEGET større lethed.

Tag omkring 20 gram kreatin om dagen i en måned og fyld virkelig de muskler op!

Samlet set skal du forvente gevinster på omkring 10/15lbs, og du bør tilføje vægt til stangen – mindst 10 til 20lbs er realistisk på de vigtigste løft, hvis ikke mere.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Dbol kun cyklus i dybden

Der er konstante debatter om Dbol cyklus og dosering; om man skal tage dbol kun cyklus eller stablet dbol med lignende steroider som Testosteron eller Trenbolone.

Denne artikel forsøger at besvare nogle af disse spørgsmål og overlade nogle til din personlige konklusion ..

Dianabol (eller Dbol som det populært kaldes) er en af de mest eftertragtede steroider på markedet.

De fleste nybegyndere bodybuildere, der ønsker at starte deres første steroidcyklus og få hurtige resultater, vender sig ofte til D-bol med god grund.

Da det er en af de mest potente orale steroider, der er kendt for at levere hurtige resultater og udråbt som “Breakfast of champions”, er det en steroid, der er meget værdsat af både professionelle atleter og gym entusiaster.

Dianabol’s popularitet kan tilskrives de stærke anabolske og androgene virkninger, som brugerne oplever efter at have brugt stoffet i blot en kort periode.

Og udover at være et kraftfuldt bulking supplement er Dbol også ret billigt og har en mild risiko for bivirkninger, når det bruges ansvarligt.

Der er ofte mange spørgsmål omkring brugen af Dbol som det eneste steroid i en cyklus ..

For eksempel vil mange begyndere med lidt eller ingen viden om orale steroider måske gerne vide, hvad den rigtige dosering er som for en D-bol kun cyklus eller hvor længe den skal vare. Problemer med bivirkninger er også en stor bekymring.

Med alt dette i tankerne er formålet med denne guide at hjælpe dig med at lære alt, hvad der er at vide om Dianabol kun cyklus og hvordan du maksimerer dine gevinster.

Fordele ved en Dbol kun cyklus

“Hvad kan jeg forvente af mit første steroidcyklusforsøg med dbol kun ?” er et af de mest almindelige spørgsmål på mange steroidfora og opslagstavler.

Nå, det enkle svar på dette spørgsmål er, at en Dbol kun-cyklus kan give fantastiske resultater, men det har også et par ulemper.

Før vi går i dybden med det, er det vigtigt at forstå, hvad man kan forvente af fordele, når man bruger Dianabol som eneste steroid i løbet af en bulkingcyklus.

Hvad er den bedste sikre juridiske Anavar steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Anvarol, her er hvorfor:

En juridisk alternativ til den anabolske steroid Anavar, Anvarol forbedrer din styrke og energi ved at stimulere fosfokreatin syntese i dit muskelvæv. Ideel til skæring cykler, vil du shred fedt samtidig bevare magert muskelvæv, hvilket giver din krop en super lean og skære udseende. Velegnet til både mænd og kvinder.

Dette Anavar Oxandrolone-alternativ øger dine fosfokreatinniveauer, hvilket hjælper med at skabe ATP hurtigere og giver dig den energi, der er nødvendig for at presse hårdere og længere under din træning.

Anvarol giver dig den løbende energi og eksplosive kraft, du har brug for til at skubbe din træning hårdere og længere, mens du makulerer fedt for en hårdere, skarpere, slankere krop. Fordelene omfatter:

 • Sikker & Juridisk Anavar Alternativ
 • Eksplosiv kraft og styrke
 • Forbrænde Visceral & subkutane fedt
 • Bevare Lean muskel når skære kalorier
 • Forbedret muskel hårdhed og tæthed
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Anvarol

BEDST FOR:

 • Fremmer Hurtigt fedt tab
 • Øger energiniveauer
 • Bevarer Lean Muscle
 • Post-Workout

Få din på: besøg Anvarol officielle hjemmeside

Ingen behov for injektioner

Hvis du ønsker at få muskler uden at skulle injicere dig selv med steroider, er en Dbol kun-cyklus et ideelt valg.

Mens Dianabol også er tilgængelig som en injektion, der går under handelsnavnet Reforvit-B, er det for det meste tilgængeligt i pilleform.

At tage Dianabol tablet er ikke kun smertefri, men også let, da du ikke behøver at lære færdigheder som at finde et injektionssted eller anvende Band-Aids.

Øger styrke og fedtfri masse

Forskning har fundet ud af, at Dianabol fremmer anaerob glykolyse og forårsager mælkesyre til at akkumulere i kroppen.

Dette udløser igen glycogenisis, hvilket betyder, at mælkesyre bruges af muskelvæv til at syntetisere glykogen.

Hele processen øger energireserverne i kroppen, hvilket yderligere forklarer, hvorfor energiniveauerne har tendens til at skyrocket, når man bruger Dianabol til at forbedre den fysiske ydeevne.

En stigning i masse bør også forventes, da Dbol er kendt for at øge kvælstofretentionen og proteinsyntesen, to af de vigtigste processer for muskeludvikling.

Hurtige gevinster efter en kort cyklus

Som en ekstra fordel giver en dianabolcyklus hurtige gevinster. Men selv om det er almindeligt at opleve hurtig vægtøgning og forhøjet styrke i løbet af de første par uger, skal du ikke lade dig narre af de indledende gevinster, da mellem 30% – 45% består af vandvægt.

“Rigtige” masseforøgelser vil normalt sætte ind inden for 4 til 6 uger, når din krop er i stand til at syntetisere protein mere effektivt.

Øger knoglemineraltætheden

Stærke knogler er vigtige – især for steroidbrugere, der løfter vægte for at opbygge muskler.

Heldigvis øger Dianabol mineralsk knogletæthed, hvilket igen gør det muligt for power-lifters at støtte tunge belastninger, når de træner.

Forskningsresultater har endda fundet D-bol til at være mere effektiv end calciumtilskud til at reducere osteoporose.

Hvad er den bedste sikre juridiske trenbolon steroid?

Lige nu er det anses for at være CrazyBulk Trenorol, her er hvorfor:

Trenorol genskaber de fantastiske androgene virkninger af trenbolon; sandsynligvis den mest alsidige steroid af hele tiden. Forvent enorme muskel gevinster, awesome styrke og magt, fantastisk fysisk konditionering, hurtig heling og alt andet i mellem. Brug det til bulking eller skæring. Uanset hvad du ønsker, Trenorol leverer – hurtigt.

Trenorol gør det muligt for dit muskelvæv at fastholde mere kvælstof, en af byggestenene i protein. Mere kvælstof og mere protein betyder enorme muskelvækster og accelereret fedtforbrænding.

Trenorol er en actionhelt inden for lovlige steroider og har en almægtig slagkraft, der giver råstyrke, ren muskelmasse og udsletter fedt, så du bliver tonet, hård, rippet og klar. Fordele omfatter:

 • Sikker og juridisk trenbolon alternativ
 • Mega Muskelmasse
 • Shred Fat Uden at miste masse
 • Super styrke og udholdenhed
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Forbedret Vaskularitet
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
trenorol

BEDST TIL:

 • Mass Muskelvækst
 • Forøgelse af styrke og kraft
 • Komplet konditionering
 • Pre-Workout

Få din på: besøg Trenorol officielle hjemmeside

Hvordan man kører en Dianabol kun cyklus og bevarer de fleste af gevinsterne

Hvis du har besluttet dig for at prøve en Dbol kun-cyklus (uden at stable med andre produkter), skal du sørge for at lære om korrekt dosering og timingsteknikker, da disse to vigtige aspekter vil have stor indflydelse på de resultater, du får.

Generelt spænder en Dbol-cyklus normalt over 4 til 6 uger, men den kan vare længere afhængigt af den dianabol-dosis, du vælger at bruge.

Få korrekt viden om Dianabol dosering

Almindelig dbol dosering spænder fra 20mg til 50mg hver dag. Og jo højere dosis, jo kortere varighed af brugen vil være.

Så første steroidcyklusbrugere, der leder efter fordele i 20mg / dag interval bør være sikkert at køre kun D-bol i 8 uger.

Hvis du leder efter mere udtalte gevinster i styrke og lean masse, er en daglig dosis på 30 til 40mg i 4 til 6 uger stadig inden for sikkerhedens område.

God dianabol doseringstiming kan også hjælpe brugere til at få mest muligt ud af denne steroid.

På grund af dbol steroid korte halveringstid på kun 3 til 4 timer kan brugere, der søger primært styrke gevinster, drage fordel af at tage det meste af deres daglige dosis før træning og et par timer senere i løbet af perioden efter træning.

Denne doseringsteknik giver dig det bedste af begge ord, fordi den store del til en daglig D-bol-dosis, der tages 1 til 2 timer før træning, i høj grad øger ydeevnen under træning, mens den resterende bit fortsætter proteinsyntesen under hvile.

Det er værd at bemærke her, at Dianabol har en høj affinitet til at omdanne testosteron til østrogen. Det er derfor, at de fleste bodybuildere tager det sammen med en aromatasehæmmer.

Dette skyldes, at Anabol har mange bivirkninger, og en af de vigtigste bivirkninger er, at det kan aromatisere testosteron til østrogen i din krop, hvilket resulterer i:

 • gynecomastia
 • overdreven væskeophobning
 • højt blodtryk og hjerteproblemer
 • ændringer i kolesterolniveauet med et fald i HDL-kolesterol, stigning i LDL eller dårligt kolesterol osv.

For at minimere disse bivirkninger kombineres Anabol næsten altid med en aromatasehæmmer eller et testosterontilskud, der kan hjælpe med at øge testosteronniveauerne i din krop.

Eller… Spred ud Dbol Dosering

En anden almindelig måde at bruge D-bol på er at sprede dosis ud over hele dagen..

… for eksempel, hvis du supplerer på 30mg/dag, kan du dele dosis op i 3 indtag af 10mg under måltider.

Spredning af indtagelsen af Dbol-doser sikrer, at der er en jævn strøm af stoffet i dit system, hvilket maksimerer den anabolske aktivitet.

Fordi Dianabol-cyklusser ikke varer mere end et par uger, er det let at miste de fleste af gevinsterne, når steroidbrugen stopper.

For at holde fast i de fleste af de opnåede gevinster er det derfor vigtigt med en ordentlig kostplanlægning.

Så hvis du oprindeligt var 200lbs og tilføjede 15lbs efter cyklusen, skal du spise som en 215 pounder for at holde den tilføjede lean muskelmasse.

Styrkeniveauet kan også opretholdes ved at holde sig til et langsigtet træningsregime.

Hvad er den bedste sikre juridiske Winstrol steroid?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Winsol, her er hvorfor:

Winsol virker som en energibøffer, hvilket gør din træning mere dynamisk og effektiv. Samtidig øger det blodgennemstrømningen til dine muskler. På denne måde producerer din krop mere energi, mens den forbrænder kalorier i fedtvævet. Desuden stimulerer WINSOL lidt produktionen af testosteron, hvilket også er gavnligt for at tabe unødigt fedt.

Winsol er et sikkert og lovligt alternativ til Winstrol (Stanozolol), steroidet, der bruges af bodybuildere og atleter verden over til en virkelig titanisk præstation. Brug det under skærecyklusser for at reducere dit kropsfedt, mens du bevarer magre, jernhårde muskler med øget vaskularitet. Velegnet til både mænd og kvinder.

Kan du huske Daft Punk-sangen ‘Hårdere, bedre, hurtigere, stærkere’? Det er dig på WINSOL. Fordelene omfatter:

 • Sikker og juridisk Winstrol (Stanozolol) Alternativ
 • Bevar Lean Muscle Mass Mens Stripping Fat
 • Ripped konkurrence og strand fysik
 • Rock Hard Defined Muskler
 • Forbedret Vaskularitet
 • Super styrke og udholdenhed
 • Maksimal kraft, hastighed og smidighed
 • Ingen nåle eller recepter
 • Hurtige resultater inden for 30 dage
 • Gratis verdensomspændende levering
Winsol cutting steroid alternative

BEDST FOR:

 • Ekstrem styrke
 • Forbedrer præstationsevnen
 • Skulpturerer perfekt fysik
 • Tag sammen med hovedmåltidet

Få din på: besøg WINSOL officielle hjemmeside

Ulemper ved en Dianabol kun cyklus

Selv om du kun bruger D-bol kan hjælpe dig med at få en masse muskuløs masse og styrke og betragtes af de fleste som de bedste steroider til bulking.

Det fremmer fantastiske resultater på bare et par korte uger, men det er ikke altid den bedste steroidcyklus i alle tilfælde.

Hvad der normalt sker, når du stopper en Dbol kun cyklus, er, at de gevinster, du har lavet, begynder at forsvinde hurtigt, nogle gange lige så hurtigt som de kom

Indrømmet, du kan forsøge at forlænge Dbol gevinster ved at bruge steroidet i månedsvis, men dette vil have dbol bivirkninger på din lever.

En af grundene til, at Dbol-brug normalt er begrænset til et par uger, er, at denne steroid bærer en stærk hepatotoksisk natur.

Med andre ord er denne steroid skadelig for leveren, og derfor er det vigtigt at gå ud af cyklus for at beskytte leverfunktionen og forhindre skader.

Bedste Dbol cyklus for begyndere

Som en oral steroid for begyndere kan dianabol tabletter være ret effektive i sig selv.

Dianabol har dog en tendens til at have en negativ effekt på HPTA-funktioner ved at undertrykke den naturlige testosteronproduktion.

Af denne grund er det bedst at stable det med en eksogen form for testosteron.

En typisk Testosteron + Dianabol-cyklus for begyndere kan køres som følger:

 • Uge 1 til 4: 20mg/dag Dianabol
 • Uge 1 til 12: 300 til 500mg/uge Testosteron Enanthate

For begyndere er dette i det væsentlige en solid første steroidcyklus eller introduktionscyklus, da den tilbyder lige de rigtige elementer, der er nødvendige for at forstå den virkning, som Dianabol har på din krop.

Det er tilrådeligt ikke at overskride de ovennævnte doser, hvis det er din første gang du bruger steroider, fordi det øger risikoen for bivirkninger, såsom acne og mandebryster.

Desuden vil du ikke være i stand til at få en bedre forståelse af, hvad din individuelle reaktion er på disse præstationsfremmende stoffer, hvor meget det tager for at se resultater, og hvor meget mere du kan tolerere.

Tips til at hjælpe dig med at holde og maksimere Dbol gevinster

Mens det er en dårlig idé at bruge Dbol kun på den præmis at opretholde gevinster, behøver alle dine hårdt optjente muskler og styrkeniveauer ikke at gå til spilde, når du stopper cyklussen.

Da det ikke er muligt at supplere på D-bol på ubestemt tid på grund af bekymringer om levertoksicitet, er den bedste måde at maksimere gevinster på at tilføje et lang estersteroid til din cyklus.

For eksempel er det almindeligt for nybegyndere bodybuildere at inkludere i dianabol stak en injicerbar form af testosteron, da lang estered steroider som deca durabolin og testosteron derivater som propionat, enanthate eller cypionat tager uger til at frigive i blodet.

Dianabol derimod udviser sine anabolske virkninger i begyndelsen af cyklussen.

Når Dbol-cyklussen nærmer sig sin afslutning på 4 til 6 uger, begynder de fulde virkninger af testosteron at manifestere sig.

Dette giver brugerne mulighed for at opretholde de hurtige gevinster, der er forårsaget af dianabol steroider i en længere periode på op til 12 uger.

Korrekt kost Træning og hvile

Der er også andre faktorer involveret, når det kommer til at holde og maksimere D-Bol gevinster efter afslutning af en cyklus.

Som tidligere nævnt spiller din kost en stor rolle for at sikre, at du holder dine gevinster.

Din kost bør ikke være alt for forskellig fra hvad den var, da du tog Dianabol.

Der vil dog være behov for en stigning i protein og kalorier for at opretholde de lean massegevinster, der er opnået efter cyklusen.

En anden vigtig faktor, når du forsøger at holde post-Dbol gevinster, er motion. Du skal træne ligesom før for at holde styrkeniveauet oppe og vedligeholde nyt muskelvæv.

Desuden er ordentlig hvile afgørende, når du træner regelmæssigt for at opretholde muskler.

Som en generel tommelfingerregel bør træningssessioner ikke falde på på hinanden følgende dage, da kroppen har brug for mindst 24 til 48 timer til reparation af muskelvæv.

Hvis du tager en hviledag eller to mellem træningsdagene, vil du således undgå udbrændthed og samtidig holde dit energiniveau højt. Dette kan igen gå langt for at maksimere dine D-bol gevinster.

Til sidst spørger jeg: Hvad foretrækker du? Dbol kun cyklus eller stabling dbol med testosteron, trenbolon, deca-durabolin eller andre steroider?

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here