Dianabol 10mg per dag recension (Methandrostenolone 10 mg cykel)

Vi hoppas att du får några insikter i denna doseringsguide för dianabol 10m. Vi rekommenderar dock inte användning av steroider på grund av myriader av biverkningar, laglighet och falskhet. Vi rekommenderar endast 100% säkra anaboler som är utformade för att ge enorma vinster, större massa och storlek – utan biverkningar, såsom de mycket beprövade D-BAL-tabletterna eller full Bulking Stack.

Dianabol är en populär steroid i kroppsbyggnadsindustrin som har funnits i mer än 6 decennier.

Dianabol steroider är känt för att vara den andra anabola steroiden som kom ut på marknaden och har stått på prov bland många kroppsbyggnadsentusiaster runt om i världen.

Det finns kanske några skäl till varför människor ofta nämner ordet “testosteron” när Dianabol (d ball steroids ) tas upp.

Detta är dock inte förvånande med tanke på att båda dessa steroider(Dianabol och testosteron) har en lång och sammanflätad historia…

…de är också ofta parade tillsammans i bodybuilding stackar för maximal prestanda.

Dianabol var den andra anabola steroiden som introducerades för massorna, och den första AAS (anabola androgena steroider) som producerades var förstås testosteron.

Under de olympiska sommarspelen 1952 och världsmästerskapen 1953 använde ryska idrottare testosteron för att öka sina atletiska prestationer med stor framgång.

John Ziegler, en läkare som arbetade med det amerikanska tyngdlyftningslaget vid den tiden, misstänkte att något var fel på den ryska sidan och han började samarbeta med läkemedelsföretaget Ciba för att utveckla en testosteronekvivalent för amerikanska idrottare.

Snabbt framåt till 1956, bodybuildingvärlden såg aldrig tillbaka när den första orala steroiden i sitt slag, Dianabol-piller, lanserades.

Efter att amerikanska idrottsmän kompletterat med Cibas Methandrostenolone (det ursprungliga handelsnamnet för Dianabol) var det uppenbart att detta läkemedel verkligen förbättrade den atletiska prestationen.

Och otroligt nog fortsatte många lag att använda prestationshöjande medel (PED) tills ordentliga dopingprov utvecklades.

Här är en inspirerande Dianabol framgångshistoria av en kille som får enorm massa och styrka utan skadliga effekter

Dianabol 10mg Rekommendation

Dr Ziegler, när han introducerade Dbol piller till världen , rekommenderade ursprungligen att idrottare skulle ta 5 till 10mg Dianabol per dag.

Detta var därför den Dianabol-dosering som många styrkelyftare höll sig till under bodybuildingens guldålder.

Saker och ting började dock förändras på 70-talet när stacking (användning av flera steroider samtidigt) blev framträdande.

Med införandet av många typer av steroider hade det inte varit förvånande om Dianabol tabletter också fick dö en naturlig död.

Men det kunde inte vara längre från sanningen eftersom steroiden fortsatte att leverera exemplariska resultat genom åren, vilket gjorde den till en av de mest eftertraktade drogerna inom bodybuildingindustrin.

Dessutom var välkända kroppsbyggare som Frank Zane och Arnold Schwarzenegger kända för att ha kompletterat med Dianabol under sina glansdagar, vilket drev efterfrågan på denna steroid ännu högre.

Dbol 10mg Dose Fördelar

Dianabol främjar proteinsyntesen och kvävereningen och har mycket starka anabola och androgena effekter.

Detta gör det till en av de mest potenta orala steroiderna som finns tillgängliga. Även på en Dianabol 10 mg dos kan nybörjare förvänta sig att uppleva fördelar som t.ex:

 • Ökad styrka och uthållighet
 • Större muskeltillväxt
 • Ökad benmineraltäthet
 • Appetitstimulering

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

 • Förbättrad proteinsyntes
 • Organiska och säkra komponenter;
 • Beprövad kvalitet och effektivitet
 • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
 • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
 • Ingen behov av PCT;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Dianabol tabletter vs Injektioner (Att injicera eller dricka det?)

Dianabol är oftast tillgänglig i form av tabletter. Detta föredras av många kroppsbyggare eftersom piller är snabbverkande och kan intas smärtfritt och enkelt.

Methandrostenolon kan dock också levereras genom injektioner också.

Dessa injektioner säljs vanligen under handelsnamnet Reforvit och finns vanligtvis i flaskor med 25 eller 50 mg per cc.

En annan form av injicerbart methandrostenolon, Reforvit-B, är i huvudsak flytande Dianabol blandat med B-vitaminer.

Både de injicerbara och pillerformerna av denna steroid är lika potenta . Att välja om man ska gå med den injicerbara eller Dianabol tablettformen kokar därför i slutändan ner till personlig preferens.

Om du inte gillar nålar är Dianabol piller det rätta sättet att gå. Det som är bra med injicerbart Reforvit är att det erbjuder flexibla administreringsmetoder.

Förutom att använda detta läkemedel som injektion kan användarna även dricka det – det vill säga om du kan stå ut med dess hemska smak.

Dbol oral, å andra sidan, tillåter användare att dela upp doser i flera intag per dag. Dosuppdelning säkerställer rikliga koncentrationsnivåer av steroiden i blodet under hela cykeln.

Dianabol 10mg Möjliga biverkningar, toxicitet och lösningar

Medan Dianabol är en snabbverkande steroid som ger bra resultat kan den också orsaka möjliga biverkningar. En 10mg dos Dianabol är inom säkerhetens område – även om det kanske är en för låg dos för att ge extremt stora vinster.

De flesta användare börjar dock med en liten dos innan de ökar dosen långsamt i ett försök att maximera resultaten. Det bör noteras att risken för biverkningar ökar när dosnivåerna ökar.

Eftersom Dianabol är en 17-aa steroid, vilket innebär att dess kolstruktur har ändrats i 17:e positionen, kan den passera genom levern men bär med sig en stark hepatotoxisk karaktär.

Dianabol kan med andra ord stressa levern särskilt vid långvarig användning.

Därför måste användningen av denna steroid begränsas till minst 4 veckor till högst 6 veckor följt av minst lika lång ledighet.

Att ta Dianabol i längre cykler än vad som rekommenderas ökar inte bara skadan på levern utan kan också leda till följande biverkningar:

 • Njurproblem
 • Höga östrogennivåer (en föregångare till gynekomasti/manlig bröstförstoring/man boobs)
 • Uppblåsthet eller vattenretention
 • Högt blodtryck

Den goda nyheten är att du alltid kan stapla Dianabol med några on- och off-cykelhjälpmedel för att minimera risken för biverkningar ..

…till exempel kan 0,5 mg/dag av Arimidex minska Dianabol’s aromatiserande effekter (omvandling av testosteron till östrogen).

Du kan också använda en SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) som Nolvadex eller Clomid som ett hjälpmedel efter cykelbehandling (PCT) för att blockera negativa östrogena effekter.

De viktiga egenskaperna hos Dianabol och hur man får maximala resultat

Dianabol har en kort halveringstid på cirka 3 till 5 timmar, och detta innebär att den kan nå rikliga blodplasmakoncentrationer mycket snabbare än lång esterade injicerbara steroider.

Som ett resultat ger denna steroid snabba resultat, och de flesta användare rapporterar vinster i styrka och massa inom de första veckorna av användning.

Trots nyttan med Dianabol:s korta halveringstid finns det fortfarande en nackdel.

En kort halveringstid innebär till exempel att läkemedlets effektivitet avtar snabbt. Det är därför bäst att dela upp dagliga doser i flera intag.

Till exempel kan en dos på 10 mg delas upp i två intag på 5 mg per dag. Detta säkerställer att blodnivåerna av läkemedlet kommer att vara tillräckliga under en bulkingcykel.

Det är också ett känt faktum att Dianabol ökar proteinmetabolismen och kvävereningen, vilket leder till nya muskelvävnader.

För att maximera vinsterna i massa när du använder Dianabol, se till att använda steroiden samtidigt som du tränar regelbundet. Glöm dessutom inte att hålla dig till en hälsosam kost som kompletterar din träning.

Vad är den bästa säkra juridiska Dianabol steroid?

Just nu är det anses vara CrazyBulk D-Bal, här är varför:

D-Bal nya kraftfulla formel efterliknar alla vinster av Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy av steroider) utan alla biverkningar. Det är den ledande, säkert alternativ till Dianabol. Om du vill ha vinster, vill du D-Bal.

De kombinerade ett unikt urval av ingredienser för att göra mer än bara öka styrka och muskelmassa. D-Bal speciella formel hjälper dig i flera viktiga områden för att stärka OCH behandla.

Med D-Bal är det inte bara om vinst; det hjälper dig också att upprätthålla. Fördelarna inkluderar:

 • Legal Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Säkra naturliga ingredienser
 • Snabba muskeltillväxt
 • Super styrka och uthållighet
 • Stor fokus och drivkraft
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis för varje 3: e objekt
 • Gratis världsomspännande leverans
 • Och absolut inga nålar eller recept
D-Bal Dianabol steroid alternative

BÄST FÖR:

 • Snabba muskeltillväxt
 • Öka styrka
 • Minska muskelömhet
 • Strippa kroppsfett
 • Öka fri testosteron

Få din på: besök D-Bal officiella hemsida

När ska man använda 10 mg Dianabol och öka doserna för maximalt resultat?

En dos på 10mg/dag av Dianabol kan verka låg, men det är ändå ett säkert sätt att starta en ny cykel om du aldrig använt anabola steroider tidigare.

Att börja med denna låga dos är också ett bra sätt att se hur din kropp reagerar på steroiden.

Om du märker några negativa biverkningar kan du stoppa din dosering omedelbart och inte utsättas för ytterligare skada.

Å andra sidan, om du hade gått all in med en hög Dianabol-dosering redan från början, kan återverkningarna kanske inte lätt förmedlas genom att bara stoppa intaget av steroiden.

Det rekommenderas därför alltid att du börjar med bara 10 mg och sedan ökar din dosering till upp till 40 mg/dag för att maximera resultaten (förutsatt att din första reaktion på steroiden var positiv).

Förutom att kickstarta vinster är det vanligt att avancerade kroppsbyggare använder 10 mg/dag Dianabol som en brygga mellan cykler.

Detta skulle dock innebära en aggressiv PCT-kurs med Nolvadex, HCG och/eller Clomid för att hålla kroppens naturliga hormonproduktion inom acceptabla parametrar.

Hur man Dianabol: Rekommenderad Dbol Dosering & Stacks

Om det är första gången du använder steroider kan du börja med 10 mg/dag Dianabol under en bulkingcykel och öka dosen från och med andra veckan .

Steroidnybörjare kommer aldrig att behöva mer än 15 till 25 mg av steroiden per dag, vilket också är tillräckligt för att uppnå imponerande resultat.

Å andra sidan skulle en effektiv dboldos för idrottare ligga inom 15 till 40 mg/dag.

Även om vissa avancerade kroppsbyggare använder upp till 75mg/dag rekommenderas försiktighet eftersom risken för biverkningar också ökar med så höga doser.

Vad är den bästa säkra juridiska trenbolon steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Trenorol, här är varför:

Trenorol återskapar de fantastiska androgena effekterna av trenbolon; förmodligen den mest mångsidiga steroiden genom tiderna. Förvänta dig enorma muskeltillväxt, fantastisk styrka och kraft, fantastisk fysisk konditionering, snabb läkning och allt annat däremellan. Använd den för bulking eller cutting. Vad du än vill ha levererar Trenorol – snabbt.

Trenorol gör det möjligt för din muskelvävnad att behålla mer kväve, en av proteinets byggstenar. Mer kväve och mer protein innebär enorma muskeltillväxt och accelererad fettförbränning.

Trenorol är de legala steroidernas actionhjälte och har en allsmäktig kraft som ger rå kraft, rena muskler och förintar fett, så att du blir tonad, hård, sliten och redo. Fördelar inkluderar:

 • Säker och laglig trenbolon alternativ
 • Mega muskelmassa
 • Strimla fett utan att förlora massa
 • Super styrka och uthållighet
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
trenorol

BÄST FÖR:

 • Massiva muskelvinster
 • Öka styrka och kraft
 • fullständig konditionering
 • Före träning

Köp din på: besök Trenorol officiella hemsida

Varför stapling är viktigt

Även om Dianabol är tillräckligt potent för att användas ensamt, staplas det vanligtvis med andra steroider av flera skäl.

Dianabol är till exempel en svag bindare till Androgenreceptorn, vilket gör den till en klass II-steroid. Som sådan staplas den ofta med klass I-steroider för att ge en starkare synergi.

En annan anledning till att använda Dianabol stack med andra anabola föreningar är att förlänga vinsterna. Som tidigare nämnts är Dianabol-cyklerna begränsade till mindre än 1,5 månader (6 veckor).

Vinsterna kan börja sjunka drastiskt när användningen slutar och därför staplas Dianabol vanligtvis med injicerbara steroider som Testosteron, Deca Durabolin eller Primobolan med lång estered för att förlänga vinsterna.

I detta fall ger Dianabol snabba vinster under de första 4-6 veckorna av cykeln samtidigt som de långa esterföreningarna får tid att bli biotillgängliga och förlänga de anabola effekterna med upp till 8-12 veckor.

Hur man använder Dianabol på rätt sätt

Du är vad du äter. Men om du tar Dianabol blir du i slutändan mycket mer av det du äter. Dianabol ökar proteinabsorptionen. Du kan plötsligt utnyttja mer av proteinet i den mat du äter och du kan assimilera 20 %+ högre totala gram protein varje dag. Om du kör Dianabol bör du på allvar äta massor av protein för att få valuta för pengarna. Ät 400 gram protein – eller minst 60 per måltid, under 6-7 måltider – för att se till att du växer i snabbast möjliga takt.

Dianabol finns i 5 och 50 mg tabletter. Det är mycket likt Anadrol 50 i att det leder till betydande ökningar i kroppsvikt, vattenretention och rå muskelmassa under de första veckorna av användning. Om du är en regelbunden steroidanvändare kommer Dianabol att göra underverk för dig. Om du aldrig har använt steroider tidigare och du använder Dianabol för din första cykel kommer du att bli helt golvad. Vinster på 10 till 25 pounds av mager kroppsmassa på 4 till 6 veckor är helt rimliga förväntningar för dem som påbörjar en första cykel. Receptorerna är ganska färska vid den tidpunkten!

Cykler av Dianabol bör upphöra vid 12 veckor. Många användare har gått längre, och du kommer förmodligen att få ytterligare resultat om du gör det. Om du värdesätter din hälsa och din levers förmåga att fungera vill du dock ta ett steg tillbaka från Dianabol-användning var 12:e vecka i 8 till 12 veckor. Det är ett oralt läkemedel och de är kända för sin toxicitet. Men samtidigt är levern ett starkt organ som är känt för sin återhämtningsförmåga.

Om du använder hårda orala läkemedel som Dianabol för länge kommer dock polyperna att förvandlas till cancer – och det är något du inte bara kan bota med en “paus”. Den främsta beklagelsen hos de flesta steroidanvändare (bortsett från dålig PCT-planering) är deras ovilja att ta pauser från steroidanvändning. Eftersom Dianabol är populärt bland nya steroidanvändare och finns i en praktisk tablettform är det ett av de läkemedel som missbrukas mest av nya användare. Om du tar Dianabol måste du ta pauser – så enkelt är det!

Användningen av Dianabol kan leda till svår akne. Du bör vara försiktig när du använder traditionella behandlingsmetoder. Accutane och andra föreningar är också ganska giftiga för levern i sig. Du vill väl inte att två levertoxiska föreningar ska slåss om vem som får döda dig först? Få mycket sol, duscha ofta och bara ta det lugnt. Andra biverkningar är bland annat ökad aggressivitet, skallighet hos män och gynekomasti.

Om du använder Dianabol ska du vara beredd på en stor krasch när du slutar använda läkemedlet. Du kommer att släppa allt vatten du har hållit i dig, och den 32 pund stora ökningen av monstermassa kommer plötsligt att vara en ökning av muskelmassa på 11 pund. Det är okej! Att hålla 10 till 15 pund är fantastiskt, och det betyder att du kommer att behålla dessa vinster när du börjar nästa cykel. Ändå driver den massiva viktförlusten många användare att avsluta sin paus efter 5 dagar och återgå till att använda. Detta är en fruktansvärd idé och motverkar syftet med att ta en paus. Följ i stället cykling med sunt förnuft och njut av din Dianabol!

Vad är den bästa säkra lagliga Anadrol steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anadrole, här är varför:

Anadrole återskapar effekterna av Oxymethalone (känd som Anadrol, en av de mest kraftfulla anabola steroiderna som finns) men utan biverkningar. Det ökar produktionen av röda blodkroppar, vilket gör att de kan transportera mer syre till dina muskler, fördröja trötthet och ge enorma muskelvinster.

Detta extra muskelbränsle innebär att du blir starkare, kraftfullare och kan träna längre, vilket leder till snabba muskeltillväxt. Och eftersom syre också spelar en viktig roll för din återhämtning är du redo för nästa träningspass på nolltid.

Anadrole är raketbränsle för dina muskler, som ger häpnadsväckande pumpar och energistötar, så att du kan prestera bättre, återhämta dig snabbare och packa på några seriösa storleksvinster. Fördelar inkluderar:

 • Säker och laglig Anadrol alternativ
 • Mega ökning av muskelmassa
 • Super styrka och uthållighet
 • Massiva pumpar
 • Snabb återhämtning
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat på mindre än två veckor
 • Gratis leverans över hela världen
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BÄST FÖR:

 • Extrema vinster
 • Maximal styrka och uthållighet
 • Minskar återhämtningstiden
 • Före frukost

Köp din på: besök Anadrole officiella hemsida

Användning av Dbol 10-15 mg per dag tabletter cykel

Det här inlägget var ursprungligen tänkt att vara en historia om den anabola steroiden Dianabol och det är användning i bodybuilding, men det finns lite verkliga bevis för hur det användes under tidigare decennier. Ändå har jag under forskningens gång kommit fram till slutresultatet att nuvarande användning av dianabol som näringstillskott inte är så effektiv som den skulle kunna vara. Många av de moderna idéerna om dianabolanvändning återspeglar myter och immateriella vetenskapliga studier runt; det här inlägget försöker beskriva nya sätt att tro på dianabolanvändning med hjälp av människors möten och vetenskapliga bevis.

Dianabol (eller Dbol som det vanligtvis kallas) är bland de mest använda orala steroiderna. Dess kemiska namn är methandrostenolon eller metandienon och det finns många distinkta generiska och farmaceutiska sorter inklusive Naposim och Anabol. I denna informativa artikel tittar vi på användning av dianabol i lägre doser som ett näringstillskott, i motsats till att använda prohormoner eller prosteroider.

Levertoxicitet hos Dianabol

De 17 alfa-alkylerade egenskaperna hos metandienon gör det visserligen leverfarligt, men detta anser jag vara överdrivet eftersom majoriteten av tecknen på dess egen toxicitet kommer från studier på människor och inte från studier på stora grupper av Dianabol-användande kroppsbyggare. En studie på råttor visade att oavsett dos eller tidpunkt för administrering skapar dianabol förändringar i enzymatisk verkan, vilket resulterar i hypertrofi av hepatocyter; vilket i huvudsak visar att dianabol är giftigt för levern. Men i en annan studie upptäckte man att Nerobol (rysk Dianabol) gynnar en snabb normalisering av funktionella och metaboliska störningar i levern, vilket motsäger de tidigare tecknen. Detta innebär att hela idén om dianabol inte alls är så dålig som vissa vill göra gällande.

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

Fördelar med Dianabol användning

Dianabol har visat sig förbättra anaerob glykolys , vilket höjer mjölksyra utveckla i kroppen. Detta är fördelaktigt eftersom musklerna använder mjölksyra för att bilda glykogen, som sedan levererar energi i anaerob metabolism. Mjölksyra är dessutom en viktig substans i bortskaffandet av kostkolhydrater, vilket tyder på att du inte är lika benägen att bli fet när du använder dianabol.

En studie om osteoporos visade att vid en dosering på endast 2,5 mg per dag i 9 månader var dianabol kraftfullare än kalciumtillskott när det gäller att minska osteoporotisk verkan, det visades också att det ökar muskelmassan mer effektivt. En annan studie på osteoporos som pågick i 24 månader visade precis hur dianabol fungerar på osteoporos; dianabol höjde totalkroppens kalcium samt totalkroppens kalium. Detta kanske inte betyder så mycket för dig som kroppsbyggare, men kalciumaktiviteterna är extremt viktiga för kroppsbyggare, eftersom stora mängder aminosyror transporteras liksom kreatin och dessa två saker är viktiga för muskelutveckling. Kalium är dessutom viktigt, eftersom det hjälper till vid muskelkontraktioner, leder nervsignaler och insulinfrisättning det är också ett material som är mycket anabolt.

En riktigt spännande studie, även om den inte är väsentlig i bodybuilding-termer, visade att dianabol höjer känsligheten hos larynxtumörceller för strålbehandling, och resonerade “förespråkar att detta hormon ska användas under strålbehandling av patienter med larynxcancer”.

Det bästa sättet att cykla 10mg eller mer av Dianabol

Vi bör först överväga den nuvarande vurmen för att cykla Dianabol och analysera vad som är fel med den för att generera en cykel för Dianabol som är baserad på att använda den som ett näringstillskott än en steroid. En typisk cykel av Dianabol är vanligtvis strukturerad som 25-40mg knäckt hela varje dag i 4-6 veckor, antingen ensam eller staplad med andra steroider.

En dos på 25mg eller mer orsakar i allmänhet vattenretention. Det är välkänt att dianabol aromatiseras ganska lätt, och det mesta av vattenretentionen brukar i allmänhet tillskrivas en uppbyggnad av överdrivet östrogen. Jag tror dock att kroppen håller kvar vatten på grund av dianabols effekter på hela kroppens mineralbalans, särskilt kalium/natriumbalansen, vilket orsakar vattenretention. Detta tillsammans med verkligheten att dianabol orsakar östrogena biverkningar leder till mycket vattenansamling, och eftersom det finns lite vi kan göra åt förändringen i kroppens mineralbalans, är det enda andra vi kan göra att försöka minska aromatiseringen, vanligtvis med Nolvadex (tamoxifen) eller andra antiöstrogener. Detta är egentligen bara ett tillvägagångssätt dock, genom att minska dosen, mindre av läkemedlet vilket leder till mindre och mer signifikant östrogen vattenretention. Att sänka läkemedlet i en cykel skulle leda till att östrogennivåerna sjunker så vi måste börja cykeln med en lägre dos på 10-20 mg dagligen.

Eftersom du får en mycket mindre topp av läkemedlet är det nästan meningslöst att dela upp dosen om du använder en låg dos. Så i denna situation är det en bra idé att ta det i en dos på morgonen (hellre med grapefruktjuice). Även om detta inte kommer att förhindra hämning av naturligt testosteron, kan det minska till en viss nivå, så att det fortfarande kan generera en del, och eftersom din kropp kommer att ha långa intervaller på dagen när det finns testosteron som cirkulerar.

Om vi nu tar en titt på cykelns varaktighet, 4-6 veckor ser för kort ut för att få någon faktisk effekt vid en låg dos, utan att sätta mer fara på vår lever, men hur kan vi använda dianabol längre? Alternativet är egentligen ganska enkelt; vi ger vår lever en paus från att bearbeta läkemedlet genom att ta bort helger från läkemedlet. På grund av den korta halveringstiden kommer alla effektiva material att vara ute ur vårt system inom 24 timmar efter din sista dos, nu kan detta verka som om det kommer att kosta dig vinster, men i själva verket kommer det att kosta dig lite eller inga förluster i framtiden, eftersom även om det inte finns någon effektiv drog i kroppen är effekterna fortfarande närvarande, dvs. ytterligare intramuskulärt vatten och en mer anabolisk mineraljämvikt. Dessa effekter avtar i allmänhet under flera dagar. Detta tillvägagångssätt kommer inte att ännu, hjälpa ditt naturliga testosteron att återvända från sitt tillstånd som är hämmat, eftersom denna process kan ta betydligt mer. Om vi använder en lägre dos och tar bort helgerna bör vi i teorin ha möjlighet att använda dianabol i 10 veckor utan problem. Denna punkt kan visas genom en enkel touch av matematik bäst:

6 veckor @25 mg varje dag = 1050 mg Dianabol totalt

10 veckor med helgerna lediga @15 mg varje dag = 750 mg Dianabol totalt

Så som det är möjligt att observera, genom att använda detta system kommer din lever verkligen att bearbeta mindre Dianabol än i den normala orala dbolcykeln, lägg till detta till sanningen att du kan göra ökningar för 10 veckor i stället för 6, och med färre biverkningar, och även du får en cykel som är mycket solid.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here