Dianabol 10 mg per dag Review (Methandrostenolone 10 mg Cycle)

We hopen dat u sommige inzichten in deze dianabol 10m dosis gids krijgen. Nochtans adviseren wij geen gebruik van steroïden toe te schrijven aan myriaden van bijwerkingen, wettigheid & fakeness. Wij slechts AANBEVELEN 100% veilige anabolics ontworpen om te leveren enorme winsten, grotere massa & grootte – zonder bijwerkingen zoals zeer bewezen D-BAL tabletten of volledige Bulking Stack.

Dianabol is een populaire steroïde in de bodybuilding industrie die heeft rond geweest voor meer dan 6 decennia.

Dianabol steroïden is bekend als de tweede anabole steroïde op de markt te raken en heeft de tand des tijds onder talrijke bodybuilding liefhebbers over de hele wereld doorstaan.

Er zijn misschien een paar redenen waarom mensen vaak het woord “testosteron” noemen wanneer Dianabol (d bal steroïden ) ter sprake wordt gebracht.

Dit is niet verrassend, hoewel, gezien het feit dat deze beide steroïden (Dianabol en Testosteron) een lange, met elkaar verweven geschiedenis hebben..

…ze worden ook vaak gecombineerd in bodybuildingstapels voor maximale prestaties.

Dianabol was de tweede anabole steroïde die aan de massa werd geïntroduceerd, en de eerste AAS (anabole androgene steroïde) die werd geproduceerd was natuurlijk testosteron.

Tijdens de Olympische Zomerspelen van 1952 en de Wereldkampioenschappen van 1953 gebruikten Russische atleten testosteron om hun atletische prestaties met groot succes op te voeren.

John Ziegler, een arts die in die tijd met het Amerikaanse gewichthefteam werkte, vermoedde dat er iets mis was aan Russische zijde en hij begon samen te werken met het farmaceutische bedrijf Ciba om een testosteron equivalent te ontwikkelen voor Amerikaanse atleten.

Fast forward naar 1956, de wereld van bodybuilding keek nooit meer om toen de eerste orale steroïde van zijn soort, Dianabol pillen, werd gelanceerd.

Nadat Amerikaanse atleten Ciba’s Methandrostenolone (de oorspronkelijke handelsnaam voor Dianabol) hadden gebruikt, was het duidelijk dat dit middel de atletische prestaties echt verbeterde.

En verbazingwekkend genoeg bleven veel teams prestatieverbeterende middelen (PED) gebruiken totdat er goede dopingtests waren ontwikkeld.

Hier is een inspirerende Dianabol succesverhaal van een man die krijgen enorme massa & kracht zonder schadelijke effecten

Dianabol 10mg Aanbeveling

Dr. Ziegler, toen hij Dbol pillen geïntroduceerd aan de wereld, oorspronkelijk aanbevolen dat atleten 5 tot 10 mg van Dianabol per dag te nemen.

Dit was dan ook de dianabol dosering die veel power lifters vastgehouden aan tijdens de gouden eeuw van bodybuilding.

De dingen begonnen echter te veranderen in de jaren 70 toen stapelen (het gebruik van meerdere steroïden tegelijk) prominent werd.

Met de introductie van talloze soorten steroïden zou het niet verwonderlijk zijn geweest als Dianabol-tabletten ook een natuurlijke dood zouden sterven.

Maar dat kon niet verder van de waarheid zijn omdat het steroïde door de jaren heen voorbeeldige resultaten bleef leveren, waardoor het een van de meest gewilde drugs in de bodybuilding-industrie werd.

Bovendien waren bekende bodybuilders als Frank Zane en Arnold Schwarzenegger bekend te hebben aangevuld op Dianabol tijdens hun hoogtijdagen, waardoor de vraag naar dit steroïde nog hoger.

Dbol 10mg Dosis Voordelen

Dianabol bevordert de eiwitsynthese en stikstof retentie, en het heeft zeer sterke anabole en androgene effecten.

Dit maakt het een van de meest krachtige orale steroïden beschikbaar. Zelfs op een Dianabol 10 mg dosis, kunnen beginnende gebruikers verwachten te ervaren voordelen zoals:

 • Verhoogde kracht en uithoudingsvermogen
 • Grotere spiergroei
 • Verhoogde bot minerale dichtheid
 • Eetlust stimulatie

Wat is de beste manier om spiergroei te maximaliseren met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Bulking Stack, hier is waarom:

Het is een uniek product voor bodybuilders. De combinatie van natuurlijke en veilige, maar ongelooflijk effectieve componenten verhoogt je spiergroei tot het ultieme niveau. Het geeft je hardcore spiermassa, superieure kracht en een snelle hersteltijd.

Vier best verkopende, krachtige bulkproducten gecombineerd om de optimale anabole omgeving in uw lichaam te creëren voor een snelle spieropbouw.

Tijd om de kilo’s op te bouwen. Snel. De voordelen zijn onder andere:

 • Betere eiwitsynthese
 • Organische en veilige bestanddelen;
 • Bewezen kwaliteit en effectiviteit
 • Bevestigd door duizenden bodybuilders;
 • Geen verlies van winst na het einde van de cyclus;
 • Geen PCT nodig;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk bulking stack

BESTE VOOR:
– Snelle spiertoename
– Meer kracht
– Vermindering spierpijn
– Afslanken lichaamsvet
– Verhogen vrij testosteron

Krijg je Bulking Stack op: bezoek de officiële website van Bulking Stack

Dianabol pillen vs injecties (te injecteren of drinken?)

Dianabol is meestal beschikbaar in de vorm van tabletten. Dit heeft de voorkeur van veel bodybuilders omdat pillen snel werken en pijnloos en gemakkelijk kunnen worden ingenomen.

Echter, methandrostenolone kan ook worden geleverd via injecties ook.

Deze injecties worden gewoonlijk verkocht onder de handelsnaam Reforvit, en zijn meestal verkrijgbaar in flesjes van 25 of 50 mg per cc.

Een andere vorm van injecteerbare methandrostenolone, Reforvit-B, is in wezen vloeibare Dianabol gemengd met B-vitaminen.

Zowel de injecteerbare en pil vormen van deze steroïde zijn even krachtig. Daarom kiezen of om te gaan met de injecteerbare of Dianabol tabletvorm uiteindelijk neerkomt op persoonlijke voorkeur.

Als u niet naalden wilt, Dianabol pillen zijn de weg te gaan. Het goede ding met injecteerbare Reforvit is dat het flexibele toedieningsmethoden biedt.

Naast het gebruik van deze drug als een injectie, kunnen gebruikers het ook drinken – dat is als je kunt staan zijn vreselijke smaak.

Dbol oraal, aan de andere kant, kunnen gebruikers doses splitsen in verschillende innames per dag. Dosis splitsen zorgt voor voldoende concentratie niveaus van de steroïde in het bloed gedurende een cyclus.

Dianabol 10mg mogelijke bijwerkingen, toxiciteit en oplossingen

Terwijl Dianabol is een snelwerkende steroïde die geweldige resultaten levert, kan het ook leiden tot mogelijke bijwerkingen. Een dosis van 10 mg Dianabol is binnen het rijk van veiligheid – hoewel misschien te laag een dosis te bieden uiterst enorme winsten.

Echter, de meeste gebruikers zullen beginnen op een kleine dosering voor het verhogen van de dosis langzaam in een poging om de resultaten te maximaliseren. Opgemerkt moet worden dat het risico van bijwerkingen toeneemt als dosering niveaus omhoog gaan.

Omdat Dianabol is een 17-aa steroïde, wat betekent dat de koolstofstructuur is gewijzigd op de 17e positie, het is in staat om door de lever, maar draagt met het een sterke hepatotoxische aard.

Met andere woorden, Dianabol kan stress de lever vooral wanneer gebruikt voor langere perioden van tijd.

Dit is de reden waarom gebruik van deze steroïde moet worden beperkt tot een minimum van 4 weken tot niet meer dan 6 weken, gevolgd door ten minste een gelijke hoeveelheid tijd af.

Dianabol nemen voor langere cycli dan wat wordt aanbevolen niet alleen verhoogt schade aan de lever, maar kan ook resulteren in de volgende bijwerkingen:

 • Nierproblemen
 • Hoge oestrogeenniveaus (een voorloper van gynaecomastie/mannelijke borstvergroting/man boobs)
 • Opgeblazen gevoel of vasthouden van water
 • Hoge bloeddruk

Het goede nieuws is dat je Dianabol altijd kunt stapelen met een paar on- en off-cyclus hulpmiddelen om het risico op bijwerkingen te minimaliseren..

…bijvoorbeeld, kan het nemen van 0.5mg/dag van Arimidex Dianabol’s aromatizing effecten (omzetting van testosteron naar oestrogeen) verminderen.

U kunt ook gebruik maken van een SERM (Selectieve Oestrogeen Receptor Modulator) zoals Nolvadex of Clomid als een post-cyclus therapie (PCT) steun te blokkeren nadelige oestrogene effecten.

De belangrijke eigenschappen van Dianabol en hoe om maximale resultaten te krijgen

Dianabol heeft een korte halfwaardetijd van ongeveer 3 tot 5 uur, en dit betekent dat het ruim bloed plasma concentraties veel sneller dan lange estered injecteerbare steroïden bereiken kan.

Dientengevolge, levert dit steroïde snelle resultaten, met de meeste gebruikers rapportage winsten in sterkte en massa binnen de eerste paar weken van gebruik.

Ondanks het nut van korte halfwaardetijd Dianabol’s, er is nog steeds een nadeel.

Bijvoorbeeld, een korte halfwaardetijd betekent dat de drug de effectiviteit slijt snel. Het is daarom het beste om dagelijkse doses te splitsen in meerdere innames.

Een dosis van 10 mg kan bijvoorbeeld worden opgesplitst in twee innames van 5 mg per dag. Dit zorgt ervoor dat de bloedspiegels van de drug zal genoeg zijn tijdens een bulking cyclus.

Het is ook een bekend feit dat Dianabol eiwitmetabolisme en stikstof retentie verhoogt, vandaar leidt tot nieuwe spierweefsels.

Om te maximaliseren winsten in massa bij het gebruik van Dianabol, zorg ervoor dat de steroïde te gebruiken terwijl het uitoefenen van regelmatig. Bovendien, vergeet niet om zich te houden aan een gezond dieet dat uw opleiding aanvult.

Wat is de beste veilige legale Dianabol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk D-Bal, hier is waarom:

D-Bal’s nieuwe krachtige formule bootst alle winsten van Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, de grootvader van steroïden) zonder alle bijwerkingen. Het is het toonaangevende, veilige alternatief voor Dianabol. Als je winst wilt, wil je D-Bal.

Ze combineerden een unieke selectie van ingrediënten om meer te doen dan alleen kracht en spiermassa te vergroten. De speciale formule van D-Bal helpt u op verschillende essentiële gebieden om kracht te geven EN te behandelen.

Met D-Bal, gaat het niet alleen om de winst; het helpt u ook om het vol te houden. Voordelen omvatten:

 • Wettelijk Dianabol (Methandrostenolone) Alternatief
 • Veilige natuurlijke ingrediënten
 • Snelle Spiergroei
 • Super Kracht En Uithoudingsvermogen
 • Grote Focus En Drive
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis voor elk 3e artikel
 • Gratis wereldwijde levering
 • En absoluut geen naalden of voorschriften
D-Bal Dianabol steroid alternative

BESTE VOOR:

 • Snelle spiertoename
 • Verhoging van kracht
 • Vermindering van spierpijn
 • Afslanken van lichaamsvet
 • Verbetering van vrij testosteron

Krijg de jouwe op: bezoek de officiële website van D-Bal

Wanneer te gebruiken 10mg van Dianabol en doses verhogen voor maximale resultaten

Een dosis van 10mg/dag van Dianabol lijkt misschien laag, maar het is nog steeds een veilige manier om te beginnen met een nieuwe cyclus als je nog nooit anabole steroïden hebt gebruikt vóór.

Beginnen op deze lage dosis is ook een goede manier om te zien hoe je lichaam reageert op de steroïde.

Als u eventuele nadelige bijwerkingen opmerken, kunt u uw dosering onmiddellijk stoppen en niet worden blootgesteld aan verdere schade.

Aan de andere kant, als je was gegaan alles in met een hoge Dianabol dosering vanaf het begin, de gevolgen kunnen niet gemakkelijk worden bemiddeld door gewoon stoppen met de inname van de steroïde.

Het is daarom altijd aanbevolen dat u beginnen met slechts 10 mg en vervolgens verhogen van uw dosering tot maximaal 40 mg/dag om de resultaten te maximaliseren (ervan uitgaande dat uw eerste reactie op de steroïde positief was).

Naast kick start winsten, is het gebruikelijk voor geavanceerde bodybuilders te gebruiken 10 mg/dag van Dianabol als een brug tussen cycli.

Dit zou echter een agressieve PCT cursus van Nolvadex, HCG en/of Clomid om te houden van het lichaam de natuurlijke hormoonproductie binnen aanvaardbare parameters met zich meebrengen.

Hoe Dianabol te gebruiken: Aanbevolen Dbol Dosering & Stacks

Als het uw eerste keer met behulp van steroïden, kunt u beginnen met 10 mg/dag van Dianabol tijdens een bulking cyclus en verhogen van de dosis vanaf de tweede week.

Steroïde beginners zullen nooit meer dan 15 tot 25 mg van het steroïde per dag nodig hebben, wat ook voldoende is om indrukwekkende resultaten te bereiken.

Aan de andere kant, een effectieve dbol dosis voor atleten zou liggen binnen de 15 tot 40mg/dag bereik.

Hoewel sommige gevorderde bodybuilders tot 75mg/dag gebruiken, is voorzichtigheid geboden omdat het risico van bijwerkingen ook toeneemt met zulke hoge doses.

Wat is de beste veilige legale Trenbolone steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Trenorol, hier is waarom:

Trenorol herschept de geweldige androgene effecten van Trenbolone; waarschijnlijk de meest veelzijdige steroïde van alle tijden. Verwacht immense spier winsten, geweldige kracht en macht, verbazingwekkende fysieke conditioning, snelle genezing en al het andere daar tussenin. Gebruik het voor bulken of snijden. Wat je ook wilt, Trenorol levert – snel.

Trenorol stelt uw spierweefsel in staat om meer stikstof vast te houden, een van de bouwstenen van eiwitten. Meer stikstof en meer proteïne betekent enorme spiertoename en versnelde vetverbranding.

Trenorol is de actieheld onder de legale steroïden en levert een almachtige stoot, rauwe kracht, pure spieren en vernietigend vet, waardoor u gespierd, hard, geript en klaar bent. Voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal trenbolon alternatief
 • Mega Spiermassa
 • Versnipper vet zonder massa te verliezen
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Verbazingwekkende fysieke conditie
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of recepten
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
trenorol

BESTE VOOR:

 • Massale Spieraanwinst
 • Meer kracht en vermogen
 • Volledige conditie
 • Pre-training

Koop de jouwe op: bezoek Trenorol officiële website

Waarom stapelen belangrijk is

Terwijl Dianabol krachtig genoeg is om alleen te worden gebruikt, is het meestal gestapeld met andere steroïden om verschillende redenen.

Bijvoorbeeld, Dianabol is een zwakke bindmiddel aan de receptor Androgeen, waardoor het een klasse II steroïde. Als zodanig, is het vaak gestapeld met klasse I steroïden te leveren een sterkere synergie.

Een andere reden voor het gebruik van Dianabol stack met andere anabole verbindingen is om winsten te verlengen. Zoals eerder vermeld, zijn Dianabol cycli beperkt tot minder dan 1,5 maand (6 weken).

Winsten kunnen beginnen te dalen drastisch zodra gebruik stopt en dus Dianabol is meestal gestapeld met lange estered injecteerbare steroïden zoals testosteron, Deca Durabolin, of Primobolan te verlengen winsten.

In dit geval, Dianabol biedt snelle winsten tijdens de eerste 4 tot 6 weken van de cyclus terwijl het geven van de lange ester verbindingen tijd om bio-beschikbaar en verlengen anabole effecten door maximaal 8 tot 12 weken.

Hoe te gebruiken Dianabol goed

Je bent wat je eet. Echter, als je Dianabol neemt, je uiteindelijk veel meer van wat je eet. Dianabol verhoogt de absorptie van eiwitten. U bent plotseling in staat om te gebruiken meer van de eiwitten in het voedsel dat u eet, en u bent in staat om te assimileren 20% + hogere totale gram eiwit elke dag. Als je Dianabol gebruikt, dan moet je serieus een ton eiwit eten om waar voor je geld te krijgen. Eet 400 gram eiwit – of ten minste 60 per maaltijd, over 6-7 maaltijden – om ervoor te zorgen dat je groeit op het snelst mogelijke tempo.

Dianabol is verkrijgbaar in tabletten van 5 en 50 mg. Het lijkt veel op Anadrol 50 in die zin dat het leidt tot aanzienlijke winsten in lichaamsgewicht, waterretentie, en ruwe spiermassa in de eerste paar weken van gebruik. Als u een regelmatige steroïdengebruiker bent, zal Dianabol wonderen voor u verrichten. Als u nooit steroïden vóór hebt gebruikt, en u Dianabol voor uw eerste cyclus gebruikt, zult u absoluut gevloerd worden. Winsten van 10 tot 25 pond van mager lichaam massa in 4 tot 6 weken zijn volkomen redelijke verwachtingen voor degenen die beginnen aan een eerste cyclus. De receptoren zijn vrij vers op dat moment!

Cycli van Dianabol moeten stoppen bij 12 weken. Veel gebruikers zijn langer gegaan, en je zult waarschijnlijk genieten van extra resultaten als je dat doet. Echter, als u waarde hecht aan uw gezondheid en het vermogen van uw lever om te functioneren, zult u willen stap terug van Dianabol gebruik elke 12 weken voor 8 tot 12 weken. Het is een oraal geneesmiddel, en die staan bekend om hun giftigheid. Maar, op hetzelfde moment, de lever is een sterk orgaan dat bekend staat om zijn herstel vermogen.

Als je echter te lang harde orale middelen als Dianabol gebruikt, zullen poliepen veranderen in kanker – en dat is iets wat je niet zomaar kunt genezen met een “pauze”. De top spijt van de meeste steroïde gebruikers (afgezien van slechte PCT planning) is hun onwil om pauzes te nemen van steroïde gebruik. Aangezien Dianabol is populair bij nieuwe steroïde gebruikers en beschikbaar in een handige tabletvorm, het is een van die drugs die wordt misbruikt meest door nieuwe gebruikers. Als u Dianabol neemt, moet u pauzes nemen – het is zo simpel!

Het gebruik van Dianabol kan leiden tot ernstige acne. Je moet voorzichtig zijn met het gebruik van traditionele behandelingsmethoden. Accutane en andere middelen zijn zelf ook behoorlijk giftig voor de lever. Je wilt toch niet dat twee levergiftige stoffen vechten over wie je het eerst mag doden? Neem veel zon, neem regelmatig douches, en probeer het gewoon uit te houden. Andere bijwerkingen zijn verhoogde agressie, mannelijke kaalheid en gynaecomastie.

Als je Dianabol gebruikt, wees dan voorbereid op een grote crash als je stopt met het gebruik van de drug. Je gaat al dat water laten vallen dat je hebt vastgehouden, en die 32 pond winst van monster massa zal plotseling een 11-pond mager lichaam massa winst zijn. Dat is niet erg Het vasthouden van 10 tot 15 pond is geweldig, en het betekent dat je die winsten te behouden wanneer u begint met de volgende cyclus. Nog, het enorme verlies in gewicht drijft veel gebruikers om te stoppen met hun pauze na 5 dagen en terug te keren naar het gebruik. Dit is een vreselijk idee en verslaat het doel van het nemen van een pauze. In plaats daarvan, volg gezond verstand fietsen, en geniet van uw Dianabol!

Wat is de beste veilige legale Anadrol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Anadrole, hier is waarom:

Anadrole herschept de effecten van Oxymethalone (bekend als Anadrol, een van de meest krachtige anabole steroïden in het bestaan), maar zonder de bijwerkingen. Het verhoogt de productie van rode bloedcellen, waardoor ze meer zuurstof naar uw spieren kunnen transporteren, waardoor vermoeidheid wordt vertraagd en immense spierwinsten worden behaald.

Deze extra spierbrandstof betekent dat u sterker en krachtiger bent en langer kunt trainen, wat leidt tot een snelle spiertoename. En omdat zuurstof ook een sleutelrol speelt bij uw herstel, bent u in een mum van tijd weer klaar voor uw volgende training.

Anadrole is raketbrandstof voor uw spieren, het leveren van mind-blowing pompen en energie pieken, zodat u beter te presteren, sneller te herstellen en pak op een aantal ernstige grootte winsten. Voordelen omvatten:

 • Veilig & legaal Anadrol-alternatief
 • Mega toename in spiermassa
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Enorme pompen
 • Snel herstel
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snel resultaat in minder dan twee weken
 • Gratis wereldwijde levering
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BESTE VOOR:

 • Extreme winst
 • Maximale Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Vermindert hersteltijd
 • Voor het ontbijt

Krijg de jouwe op: bezoek Anadrole officiële website

Met behulp van Dbol 10-15 mg per dag tabletten cyclus

Deze post was oorspronkelijk bedoeld als een geschiedenis van de anabole steroïde dianabol en het is gebruik in bodybuilding, maar er is weinig echt bewijs van hoe het werd gebruikt in de voorgaande decennia. Toch, in de loop van het onderzoek, ben ik tot de uiteindelijke uitkomst gekomen dat het huidige gebruik van dianabol als voedingssupplement niet zo efficiënt is als het zou kunnen zijn. Een heleboel van de moderne ideeën over dianabol gebruik weerspiegelen mythen en immateriële wetenschappelijke studies rond; deze post probeert te beschrijven nieuwe manieren van geloven op dianabol gebruik met behulp van mensen ontmoetingen en wetenschappelijk bewijs.

Dianabol (of Dbol zoals het gewoonlijk wordt genoemd) is onder de meest gebruikte orale steroïden. De chemische naam is methandrostenolone of methanedienone en er zijn vele verschillende generieke en farmaceutische variëteiten met inbegrip van Naposim en Anabol. In dit informatieve artikel kijken we naar het gebruik van dianabol in lagere doses als voedingssupplement, in tegenstelling tot het gebruik van prohormonen of pro-steroïden.

Levergiftigheid van Dianabol

De 17 alfa-gealkyleerde eigenschappen van metaandienon maken het inderdaad levergevaarlijk, maar dit wordt naar mijn mening overdreven aangezien het merendeel van de tekenen van zijn eigen toxiciteit afkomstig is van studies op mensen en niet van studies op grote groepen dianabol-gebruikende bodybuilders. Eén studie op ratten toonde aan dat dianabol, ongeacht de dosis of het tijdstip van toediening, veranderingen in de enzymatische werking teweegbrengt, wat resulteert in hypertrofie van de hepatocyten; wat in wezen aantoont dat dianabol giftig is voor de lever. Maar in een andere studie werd ontdekt dat Nerobol (Russisch dianabol) een snelle normalisatie van functionele en metabolische stoornissen van de lever bevordert, hetgeen in tegenspraak is met de eerdere tekenen. Dit impliceert dat het hele begrip van dianabol is in geen geval zo slecht als sommigen zouden maken uit.

Waarom zou je moeten proberen je testosteronspiegel te verhogen voor gewichtsverlies, vetvrije spieren, levensenergie en libidodoelen?

Testosteron. Het is de peetvader van de mannelijke hormonen en de oorsprong van alle anabole steroïden. Testoprime is gemaakt voor mannen die meer energie willen, sneller spieren willen opbouwen, hun humeur willen verbeteren of gewoon hun libido een boost willen geven, en wel hierom:

Het is gemaakt met de focus op wat mannen echt belangrijk vinden: zich jong en vol energie voelen.

TestoPrime gaat over het leven van je beste leven, ongeacht je leeftijd, door het optimaliseren van je testosterongehalte. Voordelen zijn onder andere:

 Geoptimaliseerd metabolisme om de thermogenese te helpen verhogen en op zijn beurt ongewenst vet te helpen verbranden als een brander voor boter

➤ Verhoogde fysieke en mentale energie zodat u het maximale uit elke dag kunt halen

 Verhoogde motivatie en uithoudingsvermogen waardoor het voelt alsof je weer in de twintig bent

➤ Verbeterde zin in seks zonder te snel moe te worden

Verbrandt lichaamsvet tot 16%

Vermindert stress tot 71,6%

Vergroot de spiermassa met tot 138,7%

Verbetert uithoudingsvermogen tot 92,2%

Zet vet om in energie met tot 12%

Iedere bestelling wordt geleverd met onze levenslange garantie zonder vragen

Waarom TestoPrime boven een ander product?

We begrijpen dat er andere producten op de markt zijn die beweren een gezond testosterongehalte te helpen ondersteunen. 

Maar vaak zijn deze producten overdreven met hun beweringen en bieden ze niet de noodzakelijke doseringen van de juiste ingrediënten om het werk goed te doen.

TestoPrime is speciaal samengesteld met hoogwaardige, klinisch onderzochte natuurlijke ingrediënten die van over de hele wereld zijn geoogst – vaak op afgelegen, moeilijk bereikbare plaatsen – om u de beste kans te bieden op spieropbouw, verbranding van ongewenst vet en een natuurlijk verhoogd libido.

Zij bieden ook de beste garantie op de markt, terwijl veel anderen niet eens een garantie bieden-waardoor je je afvraagt of ze wel echt achter hun eigen product staan.

We weten TestoPrime’s ingrediënten werken. 

TestoPrime geeft u de mogelijkheid om te genieten van de eindeloze voordelen van meer beschikbaar testosteron

Geef je voordeel op: Bezoek de officiële website van TestoPrime voor meer informatie

Voordelen van Dianabol gebruik

Dianabol is aangetoond dat anaërobe glycolyse , die verhoogt melkzuur ontwikkelen in het lichaam te verbeteren. Dit is voordelig omdat de spieren ons melkzuur te vormen glycogeen, die vervolgens levert energie in anaërobe stofwisseling. Melkzuur is bovendien een vitale stof in de verwijdering van voedingskoolhydraten, wat suggereert dat je niet zo geneigd bent om vet te worden tijdens het gebruik van dianabol.

Een studie over osteoporose toonde aan dat bij een dosering van slechts 2,5 mg per dag gedurende 9 maanden dianabol krachtiger was dan calciumsuppletie in het verminderen van osteoporotische actie, ook werd aangetoond dat het spiermassa efficiënter te verhogen. Een andere studie over osteoporose die 24 maanden duurde, toonde aan hoe dianabol werkt op osteoporose; dianabol verhoogde het totale lichaamscalcium, evenals het totale lichaamskalium. Dit betekent misschien niet veel voor u als bodybuilder, maar de activiteiten van calcium zijn uiterst belangrijk voor bodybuilders, aangezien grote hoeveelheden aminozuren transporteren evenals creatine en deze twee zaken zijn essentieel in spierontwikkeling. Kalium is bovendien essentieel, omdat het helpt bij spiersamentrekkingen, het geleiden van zenuwsignalen en het vrijkomen van insuline, het is ook een stof die zeer anabool is.

Een echt intrigerende studie, hoewel niet essentieel in bodybuilding termen, bleek dat dianabol verhoogt de gevoeligheid van laryngeal tumorcellen aan radiotherapie, en redeneerde ‘pleiten voor dit hormoon te worden gebruikt tijdens de radiotherapie van patiënten met de laryngeale kanker’.

De beste manier om Cyclus 10mg of meer van Dianabol

We moeten eerst overwegen de huidige rage voor fietsen dianabol en analyseren wat er mis mee is om een cyclus voor dianabol die is gebaseerd rond het gebruik ervan als een voedingssupplement dan een steroïde te genereren. Een typische cyclus van Dianabol is meestal gestructureerd als 25-40 mg gekraakt gedurende elke dag voor 4-6 weken, hetzij alleen of gestapeld met andere steroïden.

Een dosis van 25 mg of meer over het algemeen veroorzaakt waterretentie. Het is bekend dat dianabol aromatise vrij gemakkelijk doet, en de meeste van de waterretentie wordt over het algemeen toegeschreven aan een opbouw van overmatige oestrogeen. Niettemin is het mijn idee dat het lichaam water vasthoudt vanwege de effecten van dianabol op de mineralenbalans van het hele lichaam, met name de kalium/natriumbalans, waardoor water wordt vastgehouden. Dit in combinatie met de realiteit dat dianabol oestrogene bijwerkingen veroorzaken, leidt tot veel water accumulatie, en als er is weinig we kunnen doen over de verandering in het lichaam minerale evenwicht, de enige andere ding dat we kunnen doen is proberen te verminderen aromatisatie, meestal met Nolvadex (tamoxifen) of andere anti-oestrogenen. Dit is echt slechts één benadering hoewel, door het verminderen van de dosis, minder van de drug die leidt tot minder en meer significant oestrogeen waterretentie. Het verlagen van de drug in een cyclus zou leiden tot oestrogeenniveaus dalen, dus we moeten de cyclus te beginnen met een lagere dosis van 10-20 mg per dag.

Aangezien u een veel kleinere top van de drug verdelen van de dosering krijgt als u een lage dosis gebruikt is bijna nutteloos. Dus in deze situatie is het een goed idee om het te nemen in één dosis in de ochtend (in plaats van met grapefruitsap). Hoewel dit niet gaat om remming van de natuurlijke testosteron te voorkomen, kan het afnemen tot een bepaald niveau, zodat het nog steeds kan genereren wat, en als je lichaam zal hebben lange intervallen in de dag wanneer er testosteron circuleert.

Nu als we een kijkje nemen op cyclus duur, 4-6 weken ziet er te kort om sommige werkelijke effect op een lage dosis, zonder dat meer gevaar op onze lever, maar hoe kunnen we dianabol gebruiken voor langer? Het alternatief is echt vrij eenvoudig; we geven onze levers een pauze van de verwerking van de drug door het nemen van weekenden uit de buurt van de drug. Vanwege de korte halfwaardetijd alle effectieve materialen zal worden uit ons systeem binnen 24 uur na uw laatste dosis, nu dit lijkt misschien alsof het kost je winsten, maar in feite het gaat om kost je weinig of geen verliezen in de toekomst als ook al is er geen effectieve drug in het lichaam de effecten zijn nog steeds aanwezig, dat wil zeggen extra intramusculaire water, en een meer anabole minerale evenwicht. Deze effecten nemen over het algemeen in de loop van enkele dagen af. Deze aanpak is niet van plan om nog, helpen uw natuurlijke testosteron om terug te keren uit de staat die is geremd, omdat dit proces aanzienlijk meer kan duren. Als we een lagere dosis en neem het weekend weg, moeten we in theorie hebben de mogelijkheid om dianabol gebruiken voor 10 weken met geen problemen. Dit punt kan worden aangetoond door een makkelijke toets van wiskunde beste:

6 weken @25 mg elke dag = 1050 mg van Dianabol in totaal

10 weken met weekend weg @15 mg elke dag = 750 mg van Dianabol in totaal

Dus zoals het is mogelijk om te observeren, met behulp van dit systeem uw lever zal echt verwerken minder dianabol dan in de normale mondelinge dbol cyclus, voeg dit toe aan de waarheid dat u zijn in staat om verhogingen voor 10 weken in plaats van 6, en met minder bijwerkingen, en ook krijg je een cyclus die is zeer solide.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here