Den perfekta Dbol (Dianabol) cykeln för nybörjare på 4 veckor eller 8 veckor

Vad en förstagångsanvändare måste veta om Dbol, dosering och resultat

Innan du använder Dianabol för första gången är det naturligt att ha funderingar om effekterna och fördelarna Dianabol steroid har att erbjuda.

Kanske undrar du också hur snabbt de önskade resultaten från Dbol kommer eller vilka doser du ska ta? Om så är fallet kan du läsa vidare för att hitta svaren på dessa frågor.

Vad forskningen föreslår

Dbol har visat sig bygga upp muskelmassa mycket snabbare än andra orala prestationshöjande steroider.

Forskningsresultat från respekterade publikationer som tidskriften Medicine and Science in Sports går så långt som att bekräfta att alla försökspersoner i deras Dianabol-försök rapporterade viktökning och ökad styrka efter bara fem dagars användning.

Men få inte några galna idéer om de snabba vinsterna som denna steroid ger eftersom de initiala massvinsterna kan vara vattenvikt, eftersom Dbol är ökänd för att orsaka vattenretention.

Dianabol orsakar vattenretention på grund av dess aromatiserande effekter . Om du bara vill öka muskelmassan kommer användningen av en aromatashämmare som arimidex under cykeln att minimera uppblåsthet.

De flesta rapporterar att vinsterna i muskelmassa börjar komma igång när den andra veckan närmar sig. Vissa användare rapporterar också att de lägger till upp till 40 pund på bara 4 veckor med Dbol.

Det är viktigt att notera att ökningar i muskler såväl som styrka skiljer sig från en person till en annan eftersom detta till stor del beror på din kost och fitnessregim.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Översikt över dosering och biverkningar av Dianabol Steroid

Dbol cykel dosering bör hållas ganska låg så att du kan bedöma din kropps reaktion på läkemedlet.

Detta innebär att om du upptäcker att du är mottaglig för ett par inte så trevliga biverkningar kan du stoppa cykeln omedelbart och inte behöva ta itu med ännu allvarligare hälsoproblem längre fram.

Liksom alla steroider, läkemedel eller kosttillskott har Dianabol biverkningar. Det kan undertrycka kroppens förmåga att producera testosteron eller orsaka gynekomasti (manlig bröstförstoring)…

… det kan orsaka högt blodtryck, höga nivåer av LDL (lipoprotein med låg densitet eller dåligt kolesterol) och minskande mängder HDL (lipoprotein med hög densitet eller bra kolesterol).

Den goda nyheten är att du kan vidta åtgärder för att minimera de flesta, om inte alla, av dessa risker.

Det finns också risk för allvarliga leverskador med tanke på att Dianabol faller i kategorin 17aa steroider.

Med andra ord har dess molekylstruktur ändrats i den 17:e kolpositionen, vilket gör att Dbol kan passera genom levern oförändrat.

Som sådan gör denna egenskap Dianabol hepatotoxisk eller stressande för levern.

Dbolcykler hålls dock vanligtvis korta för att skydda leverfunktionen. Användarna tillbringar också en tid utan steroiden under en period som varar lika länge som på-cykelns varaktighet så att levervärdena kan återgå till det normala intervallet.

De flesta andra biverkningar kan undvikas genom att helt enkelt använda den rekommenderade dosen. Många förstagångsanvändare börjar använda Dianabol i höga doser i hopp om att detta ska hjälpa dem att få betydande vinster i muskler och styrka.

Risken för biverkningar ökar dock vid höga doser.

För en förstagångsanvändare av Dbol är 20-30 mg/dag inom ramen för det säkra. Dina organ har en fantastisk förmåga att återhämta sig, men om du missbrukar drogen kan du ställa in dig på långsiktiga skador.

 • Postcykelbehandling (PCT)

Den sista biten att tänka på när du använder Dianabol är att du även bör inkludera postcykelbehandling i din plan.

En PCT-plan följer vanligtvis efter att användningen av Dianabol har upphört. Vanligtvis måste du ta en kombination av läkemedel under denna period för att återställa normala HPTA-funktioner och eliminera östrogena biverkningar.

Dianabol används i huvudsak som en bulksteroid eller massuppbyggande medel. På grund av sin förmåga att verka snabbt används Dbol oftast för att kickstarta vinster i längre cykler.

Du kan dock fortfarande använda den för att bulk och cut när den staplas på rätt sätt med andra steroider. Om du är intresserad av att köra en cykel med enbart Dbol, fortsätt läsa för att lära dig mer om de möjliga resultaten och den rekommenderade doseringen för en nybörjare.

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

Exempel på Dbol-Only Cycle för nybörjare, dosering och möjliga resultat

Dianabol kan tas på egen hand eller tillsammans med andra steroider i en process som kallas stacking.

En Dbol only-cykel är det vanliga valet för nybörjare som är nervösa för steroidstapling och som vill uppleva effekterna av en anabolisk förening utan att sätta in för många droger i sina kroppar.

Vissa nybörjare kroppsbyggare är dock bara okunniga och förstår inte riktigt hur man korrekt hanterar en staplad steroidcykel. På den positiva sidan kan Dbol ge betydande resultat även när det används ensamt.

Några av fördelarna med en cykel med enbart Dbol är bland annat:

 • Du behöver inte injicera dig själv med något.
 • Cykeln är enkel att följa.
 • Du kan bedöma resultaten, väga dem mot eventuella biverkningar och bestämma om det är rätt för dig.
 • Resultaten kommer snabbt, vanligtvis på så lite som 4 veckor förutsatt att du följer en korrekt kost och tränar regelbundet.

Den rekommenderade Dbol-cykellängden är vanligtvis 4 till 6 veckor, och de flesta doserar aldrig längre än 8 veckor för att förhindra leverskador.

Vid korrekt användning är några av de möjliga Dbol only-resultaten att förvänta sig bland annat:

 • Förbättrad kväverening, vilket leder till en ökning av muskelmassan
 • Ökad energi och förmåga att arbeta hårdare under längre tid tack vare Dianabol’s glykolysseffekter
 • Snabba, märkbara vinster i muskelmassa och styrka

Exempel på Dbol Only-cykel för en nybörjare

Dosering: 20 till 30 mg Dianabol varje dag

Varaktighet: 4 till 6 veckor

Det låga doseringsintervallet och cykelns korta varaktighet gör att du kan hålla koll på resultaten, justera dosen efter önskemål och minimera biverkningarna. Att hålla en Dianabol-cykellogg är starkt rekommenderat, särskilt om du är nybörjare.

Detta hjälper till att övervaka förändringar, framsteg, näring och effekten av olika träningsregimer när du kompletterar med Dbol.

Stapla Dbol och andra steroider för mer galna vinster och varaktiga resultatSamtidigt som
en cykel med enbart Dbol kan ge imponerande resultat snabbt, är de ofta inte hållbara. Användare upptäcker ofta att de snabbt förlorar sina vinster och frestas att använda det kontinuerligt för att bibehålla Dbol-cykelresultaten.

Detta rekommenderas inte eftersom användning av Dianabol under längre perioder kan orsaka allvarliga skador på levern och andra hälsoproblem.

Eftersom Dbolanvändning endast varar under en kort period (vanligtvis 4 till 6 veckor) är det mycket bättre att välja en steroidstapel för att uppnå vinster som är mer uthålliga.

Många nybörjare drar sig för att stapla av rädsla eller okunskap när det i själva verket är mycket säkrare än långvarig användning av enbart Dianabol.

Beprövad Dbol och Bulking Cycle Chart utan biverkningar

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

 • Förbättrad proteinsyntes
 • Organiska och säkra komponenter;
 • Beprövad kvalitet och effektivitet
 • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
 • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
 • Ingen behov av PCT;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Dessa fem exempel på Dianabol-steroidstackar ökar kraften och hållbarheten i Dbol-cykelns resultat:

 1. Dbol + Test (Testosteron/Sustanon)

Medicinsk forskning bekräftar att Dianabol staplar bra med en injicerbar testosteronbas.

Anledningen till detta är att 17aa androgena anabola steroider som Dianabol tenderar att undertrycka kroppens naturliga testosteronproduktion.

Att använda en exogen form av testosteron säkerställer därför att kroppen fortsätter att få detta viktiga hormon.

Det finns olika former av injicerbart testosteron som kan staplas med Dianabol. Dessa inkluderar testosteron Enanthate, Cypionate, Propionate och Sustanon.

Eftersom dessa testosteronderivat har långverkande estrar kommer deras blodserumnivåer i allmänhet att byggas upp med tiden. Detta gör det möjligt för användare att köra en längre cykel på upp till 10 till 12 veckor.

Som sådan kan vinster som gjorts medan du tar Dbol fortsätta även efter att du slutar använda den orala steroiden eftersom injicerbar testosteronbas tar över.

När Dbol och testosteron staplas tillsammans tas Dbol och testosteron samtidigt. Basföreningen kommer dock att överlappa Dianabol efter vecka 4 eller 6. Med denna typ av Dbol/testcykel kommer vinsterna att nå toppnivåer mot slutet av Dbolanvändningen.

Vid den tiden börjar testosteronbasen att slå in, vilket gör att du kan behålla de flesta av de vinster som gjorts när du använder Dianabol.

Vissa användare rapporterar att de har fått upp till 10-20lbs av mager massa med en Dbol/testosteron-stack, men resultaten är beroende av individens kost och träningsplan. Lär dig vad man ska stapla med Dianabol

En typisk Dbol + Test-cykel kan se ut så här:

 • Vecka 1 till 4: 20 mg till 25 mg Dbol per dag,
 • Vecka 1 till 12: 250 mg testosteron Sustanon per vecka,
 • Vecka 15 till 17: PCT med Nolvadex, dosering per dag för varje vecka på 40/20 mg respektive.
 1. Dbol + Tren (trenbolon)

Dianabol är ett framgångsrikt bulkmedel, men när det används ensamt skär det inte ner fett och kan öka vattenretentionen. Vattenvikt kan maskera dina hårda, magra muskelvinster, vilket är anledningen till att många Dbol-användare staplar Dianabol med ett skärande medel.

Trenbolon är en kraftfull skärande steroid och att stapla den i en Dbol-cykel kan hjälpa dig att uppnå ett hårdare och magrare utseende.

Vad är den bästa säkra juridiska Dianabol steroid?

Just nu är det anses vara CrazyBulk D-Bal, här är varför:

D-Bal nya kraftfulla formel efterliknar alla vinster av Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy av steroider) utan alla biverkningar. Det är den ledande, säkert alternativ till Dianabol. Om du vill ha vinster, vill du D-Bal.

De kombinerade ett unikt urval av ingredienser för att göra mer än bara öka styrka och muskelmassa. D-Bal speciella formel hjälper dig i flera viktiga områden för att stärka OCH behandla.

Med D-Bal är det inte bara om vinst; det hjälper dig också att upprätthålla. Fördelarna inkluderar:

 • Legal Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Säkra naturliga ingredienser
 • Snabba muskeltillväxt
 • Super styrka och uthållighet
 • Stor fokus och drivkraft
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis för varje 3: e objekt
 • Gratis världsomspännande leverans
 • Och absolut inga nålar eller recept
D-Bal Dianabol steroid alternative

BÄST FÖR:

 • Snabba muskeltillväxt
 • Öka styrka
 • Minska muskelömhet
 • Strippa kroppsfett
 • Öka fri testosteron

Få din på: besök D-Bal officiella hemsida

Här är ett exempel på en Dbol + Tren-cykel för nybörjare:

 • Vecka 1 till 4: 20 mg till 25 mg Dbol per dag
 • Vecka 1 till 12: 50 mg Tren varannan dag
 • Vecka 15 till 17: PCT med Nolvadex, doseringen per dag för varje vecka kommer att vara 40/40/20mg respektive 40/40/20mg
 1. Dbol + Deca (Deca-durabolin)

Nandrolon, eller Deca-durabolin som det är allmänt känt, används främst i bulkingcykler när du vill få muskler på ett långsamt och stadigt sätt.

Nivåerna av denna steroid stiger långsammare till optimala nivåer. Så när Dianabol stoppas bör effekterna av Deca-durabolin vara redo att ta plats.

Här är en bra Dbol/Deca Durabolin-cykel:

 • Vecka 1 till 4: Dianabol 25mg/dag
 • Vecka 1 till 12: Deca Durabolin 200mg/vecka + Test E 400mg/vecka

Observera att Dianabol-deca-stacken även innehåller testosteron i cykeln. Detta kommer att hålla kroppens testosteronnivåer inom ett bra intervall.

 1. Dbol + Var (Anavar)

Denna alloralstack är idealisk för användare som har en fobi för nålar. Att ta två orala steroider samtidigt är dock ingen bra idé med tanke på dessa föreningars hepatotoxiska natur.

Som sådan kommer Dbol och Anavar stacken att överlappa varandra så att en oral steroid börjar cykeln och den andra tar över.

Här är ett exempel på en Dbol/Anavar-cykel med testosteron som bas:

 • Vecka s1 till 2: Dianabol 20mg/dag
 • Vecka 3 till 8: Anavar 50 mg/dag
 • Vecka 1 till 10: Test E 500 mg/vecka
 • Vecka 9 till 11: PCT Nolvadex 20 mg/dag
 1. Dbol + Tren + Test

Ett bra alternativ till Dbol + Tren-stacken som förklarats tidigare är denna som lägger till testosteron till cykeln. Tillägget av en långverkande injicerbar bas kommer att ge din kropp exogent testosteron, vilket är ett av de viktiga hormonerna som sjunker när du använder Dianabol.

En typisk Dbol/Tren/Test-cykel skulle se ut så här:

 • Vecka 1 till 4: Dbol 20 mg/dag
 • Vecka 1 till 12: Test E 200 mg x 2/vecka
 • Vecka 7 till 12: Trenbolon 50 mg/vecka

Redaktörens anmärkning: Detta är på intet sätt en definitiv guide till Dbolcykler. Det finns hundratals sätt som denna prestationshöjande steroid kan staplas för att uppnå de resultat du önskar.

Resultaten kommer att skilja sig åt för varje person beroende på kroppstyp, livsstil, allmän hälsa och engagemang för sin träningsregim.

Vad är den bästa säkra juridiska trenbolon steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Trenorol, här är varför:

Trenorol återskapar de fantastiska androgena effekterna av trenbolon; förmodligen den mest mångsidiga steroiden genom tiderna. Förvänta dig enorma muskeltillväxt, fantastisk styrka och kraft, fantastisk fysisk konditionering, snabb läkning och allt annat däremellan. Använd den för bulking eller cutting. Vad du än vill ha levererar Trenorol – snabbt.

Trenorol gör det möjligt för din muskelvävnad att behålla mer kväve, en av proteinets byggstenar. Mer kväve och mer protein innebär enorma muskeltillväxt och accelererad fettförbränning.

Trenorol är de legala steroidernas actionhjälte och har en allsmäktig kraft som ger rå kraft, rena muskler och förintar fett, så att du blir tonad, hård, sliten och redo. Fördelar inkluderar:

 • Säker och laglig trenbolon alternativ
 • Mega muskelmassa
 • Strimla fett utan att förlora massa
 • Super styrka och uthållighet
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
trenorol

BÄST FÖR:

 • Massiva muskelvinster
 • Öka styrka och kraft
 • fullständig konditionering
 • Före träning

Köp din på: besök Trenorol officiella hemsida

Dbol Biverkningar, terapi efter cykeln och återhämtning

En studie publicerad i The British Journal of Sports Medicine visar att jämfört med en placebogrupp upplevde idrottare som tog Dianabol betydande vinster men uppvisade också vissa biverkningar. Dessa inkluderade bland annat:

 • Acne
 • Huvudvärk
 • En liten ökning av blodtrycket
 • Illamående eller yrsel
 • Minskad libido

Studien bekräftade att dessa reaktioner endast förekom hos personer som redan var benägna att drabbas av dessa biverkningar. Den visade också att ingen av biverkningarna var långvarig när rätt dosering användes följt av en effektiv postcykelbehandling (PCT).

En välplanerad PCT-plan är viktig för att skydda din hälsa. Under PCT-perioden tar du selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM) som Nolvadex och Clomid.

Dessa läkemedel återställer produktionen av naturligt förekommande testosteron och eliminerar eller åtminstone minskar östrogena biverkningar i stor utsträckning.

Andra anmärkningsvärda Dianabol cykler – D-Bol för nybörjare och mellanstadieanvändare

Dianabol är vetenskapligt skriven under den kemiska formeln C20H28O2. Under sitt IUPAC-systematiska namn kallas det 17a-metyl-17b-hydroxy-1, 4-androstadien-3-on 1-Dehydro-17 a methlytestosteron.

Från att ha varit den allra första steroiden som producerades av människan till den mest populära steroiden i dagens tid har Dianabol kommit långt. Vanligtvis tenderar människor att ta upp nya steroider som besöker marknaden över äldre men D-bol har en unik historia av att ha en lojal följarskara av användare från den tid då den först tillverkades.

Den huvudsakliga funktionen av Dianabol är utveckling av kvalitet muskelmassa samt styrka vinst. Eftersom dessa två är primära mål för människor som söker steroidanvändning verkar D-bol vara det bästa alternativet att användas i cykelns bulkfas. Anledningen till att D-bol är att föredra framför andra droger är att den ger många andra extra fördelar till sin användare och håller dem också borta från risken för biverkningar. Styrkan och muskeltillväxten när det gäller Dianabol beror främst på föreningen methandrostenolon, som är den mest aktiva ingrediensen i detta läkemedel. Dess främsta användare är kroppsbyggare, styrkelyftare och idrottare som förbereder sig för tävlingssyften.

Den goda nyheten om denna steroid är dock att den också ger många extra fördelar hos sina användare. Till att börja med ökar den personens förmåga att träna i längre timmar utan att bli trött snart. Den gör det genom att öka processen för proteinsyntes i vävnaderna vilket i sin tur ökar nivån av kväve i kroppen. Denna ökning av kväve ökar personens förmåga att uthärda mer ansträngning. Dianabol ökar också nivån av kroppsinsulin i blodet som ett resultat av vilket personen känner sig mer avslappnad och lätt. Det är känt att det också förbättrar aptiten och sömnen.

Cykel 1:

VECKANPROVIRONDIANABOLCLOMID
15 tabletter/dag
22 tabletter/dag5 tabletter/dag
32 tabletter/dag6 tabletter/dag
43 tabletter/dag6 tabletter/dag
53 tabletter/dag5 tabletter/dag
64 tabletter/dag5 tabletter/dag
71 tablett/dag
81 tab/dag

PROVIRON 100 tab

DIANABOL 230 flikar

CLOMID 15 flikar

En av de viktigaste fördelarna med D-bol kommer efter att steroidcykeln är över. Det etablerar ett så kallat tillfälligt anabolt tillstånd i kroppen som inte tillåter proteiner som finns i vävnaderna att brytas ner till aminosyror. Detta hjälper till att hålla musklerna fasta även när personen har slutat träna i fasen efter cykeln.

Cykel 2:

VECKAANADROLNOLVADEXSUSTANONDIANABOLDECA HCGCLOMID
11 tab/dag1 tablett/dag500 mg200 mg
22 tabletter/dag1 tablett/dag750 mg400 mg
33 tabletter/dag750 mg400 mg
42 tabletter/dag750 mg400 mg
5750 mg5 tabletter/dag400 mg
6500 mg4 tabletter/dag400 mg
7250 mg3 tabletter/dag400 mg
83 tabletter/dag200 mg
9200 mg
105000 IE2 tabletter/dag
111 tablett/dag1 tablett/dag
 • ANADROL 60 flikar
 • NOLVADEX 25 flikar
 • SUSTANON 4250 mg eller 17 ampuller/1 ml/250 mg
 • DIANABOL 110 flikar
 • DECADURABOLIN 3000 mg eller 15 ampere/2 ml/ 200 mg
 • HCG 5000 IE x 1
 • CLOMID 25 tabletter

Det bör noteras att Dianabol är en stark anabolisk förening och att den inte bör användas i kroppen under mycket lång tid. Detta beror på att dess överdrivna användning kan leda till att vissa tillstånd som högt blodtryck och levertoxicitet uppträder. I extrema fall kan man konfrontera östrogena effekter som vattenretention och gynekomasti.

Vad är den bästa säkra lagliga Anadrol steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anadrole, här är varför:

Anadrole återskapar effekterna av Oxymethalone (känd som Anadrol, en av de mest kraftfulla anabola steroiderna som finns) men utan biverkningar. Det ökar produktionen av röda blodkroppar, vilket gör att de kan transportera mer syre till dina muskler, fördröja trötthet och ge enorma muskelvinster.

Detta extra muskelbränsle innebär att du blir starkare, kraftfullare och kan träna längre, vilket leder till snabba muskeltillväxt. Och eftersom syre också spelar en viktig roll för din återhämtning är du redo för nästa träningspass på nolltid.

Anadrole är raketbränsle för dina muskler, som ger häpnadsväckande pumpar och energistötar, så att du kan prestera bättre, återhämta dig snabbare och packa på några seriösa storleksvinster. Fördelar inkluderar:

 • Säker och laglig Anadrol alternativ
 • Mega ökning av muskelmassa
 • Super styrka och uthållighet
 • Massiva pumpar
 • Snabb återhämtning
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat på mindre än två veckor
 • Gratis leverans över hela världen
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BÄST FÖR:

 • Extrema vinster
 • Maximal styrka och uthållighet
 • Minskar återhämtningstiden
 • Före frukost

Köp din på: besök Anadrole officiella hemsida

2. EN ANNAN MELLAN MASSUPPTANDE Dbol STEROID CYKEL

a) CYPIONAT

b) SUSTANON

c) OMNADREN

VECKANA eller B eller CDECAANADROLDIANABOL
1400 – 500 mg200 – 300 mg50 mg/dag
2400 – 500 mg300 – 400 mg100 mg/dag
3600 – 750 mg400 – 600 mg100 mg/dag
4600 – 750 mg400 – 600 mg50 mg/dag
5600 – 750 mg400 – 600 mg35 mg/dag
6600 – 750 mg300 – 400 mg30 mg/dag
7400 – 500 mg200 – 300 mg30 mg/dag
8400 – 500 mg200 – 300 mg25 mg/dag

I denna cykel använder du:

 • a) CYPIONATE 5000 mg eller 50 ml/100 mg
 • b) SUSTANON 5000 mg eller 20 ml/250 mg
 • c) OMNADREN 5000 mg eller 20 ml/250 mg
 • DECA DURABOLIN (Deca- och testcykel) 3500 mg eller 18 ampere/2 ml/2 200 mg
 • ANADROL 2100 mg eller 42 tabletter
 • DIANABOL 840 mg eller 170 tabletter

Endast Dianabol oral cykel

Denna cykel krävde 492 tabletter med 5 mg Dianabol. Som en försiktighetsåtgärd för att hålla kroppen borta från risken för biverkningar rekommenderas det att tas enligt ett klassiskt pyramidschema, tre gånger om dagen. Det är en 10 veckors cykel som använder endast D-bolin det.

MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndagFlikar
Vecka 1444444529
Vecka 2555555737
Vecka 3777777749
Vecka 4799999961
Vecka 51010101010101070
Vecka 61010101010101070
Vecka 7999999761
Vecka 8777777749
Vecka 9755555537
Vecka 10544444429

En 4-veckors paus efter avslutandet av denna steroidcykel är ett måste. För snabbare återhämtning och underhåll av den erhållna muskelvävnaden rekommenderas starkt intag av Clenbuterol(flytande Clenbuterol-dosering) under denna fas.

D-bol råkar vara en av de mest populära steroiderna idag och kan därför lätt köpas från någon välrenommerad online steroidbutik eller ett apotek. Den goda nyheten är att den kan köpas med såväl som utan recept. Det finns i former som t.ex. sirap, injektioner och tabletter. Se bara till att den webbplats du väljer att köpa D-bol från ska ha en diskret policy så att dina transaktioner förblir säkra och trygga.

Dianabol (Methandrostenolone) Profil

 • Methandrostenolon (Dianabol)
 • Kemiskt namn : 17a-metyl-17b-hydroxi-1,4-androstadien-3-on
 • Molekylvikt : 300,441 g/mol
 • Formel : C20H28O2
 • Original tillverkare : Ciba
 • Halveringstid : 4,5 – 6timmar
 • Detektionstid : 5 – 6 veckor
 • Anabola betyg : 90 – 210
 • Androgena betyg : 40 – 60

Methandrostenolon eller mer känt som Dianabol är den mest populära orala steroiden som för närvarande finns på marknaden. Dianabol tillverkades på 60-talet av Ciba Company och blev snabbt det främsta valet för kroppsbyggare och idrottare. Du hittar vanligtvis denna steroid i doser på 5mg, 10mg och 50mg. Tabletterna/kapslarna på 50 mg tillverkas ofta av underjordiska laboratorier. British Dispensary tillverkar Dianabol i 5mg tabletter, dessa tabletter är rosa i färgen och är det överlägset mest populära märket.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Dianabol binder till androgenreceptorn i människokroppen för att inleda sin verkan. Detta resulterar i en massiv ökning av proteinsyntesen vilket leder till snabbare muskeltillväxt och större styrketillväxt.

Det finns några skäl som bidrar till Dianabol:s popularitet:

 • Det fungerar bra och har stora effekter på kroppen. 1. De flesta som tar Dianabol ökar cirka 2 kilo per vecka.
 1. Styrkan skjuter upp extremt snabbt när man använder denna steroid.
 2. Enorma muskelpumpar som uppnås under ett träningspass varar i timmar.
 3. En känsla av välbefinnande eller känsla av eufori är ganska vanligt när man tar Dianabol.
 • Det är billigt, lätt att få tag på och i tablettform. 1. En av de största anledningarna till att Dianabol är så populärt är på grund av hur billigt det är. För R400 till R500 kan du köpa tillräckligt med Dianabol för en 4-veckorscykel.
 1. De flesta människor är för rädda för att injicera steroider. Methandrostenolon finns i tablett- eller kapselform, det är lika enkelt som att svälja några tabletter om dagen och se din kropp växa.
 2. Denna steroid är extremt lätt att få tag på. Alla webbplatser eller återförsäljare som säljer steroider kommer alltid att ha Dianabol till hands.

Dianabol används oftast i bulkcykler och Dianabol stack innehåller injicerbara steroider som Test och Dbol cykel och Deca. Denna typ av cykel kallas ofta för brödcykel eftersom den är billig och garanterat fungerar bra.

Provcykel:

Veckor 1 till 4 – 40 mg Dianabol dagligen

Vecka 1 till 10 – 500 mg testosteroncypionat varje vecka

Vecka 1 till 10 – 200 mg deka varje vecka

Vecka 13 till 17 – 50 mg Clomid dagligen

Clomid används för PCT vilket är mycket viktigt med alla steroidcykler. En bra PCT hjälper till att föra kroppens naturliga testosteron tillbaka till det normala, vilket i sin tur hjälper dig att behålla dina vinster och minskar risken för rebound-biverkningar.

Biverkningar:

Acne

 • Akne är en ganska vanlig biverkning av Dianabol men inte alla användare får denna biverkning. Det finns en hel del faktorer inblandade som dosen som används, högre doser ökar risken för akne. Om du led av svår akne under tonåren har du större chans att få akne när du tar Dianabol.
 • Du kan hjälpa till att förebygga akne genom att duscha flera gånger dagligen och använda en parfymfri tvål. Produkter som innehåller bensoylperoxid är också en stor hjälp för att hålla akne under kontroll.

Vattenretention

 • Detta beror på den höga östrogenomvandlingshastigheten i samband med Methandrostenolone.
 • Många människor hatar vattenretention eftersom det ger kroppen en “puffig” look och döljer definitionen, men det finns också vissa fördelar med det. Vattenretention hjälper till att smörja lederna vilket hjälper till att förhindra smärta vid tunga lyft.
 • Du kan kontrollera vattenretention genom att minska omvandlingen av östrogen. Produkter som letrozol kan användas för detta ändamål.

Högt blodtryck

 • Det är alltid en bra idé att få sitt blodtryck kontrollerat varje vecka när man är på cykel, att ha högt blodtryck är oftast bara ett allvarligt problem på lång sikt, men det är ändå något man vill hålla ett öga på.
 • Blodtrycket kan också kontrolleras genom att hålla vattenretentionen låg, så återigen kommer letrozol att hjälpa till med detta.

Leverskador

 • Dianabol har varit känt för att belasta levern, detta beror på att det har ändrats kemiskt för att låta det gå genom levern utan att brytas ner och därmed göra det ineffektivt. Det finns ett antal sätt att hjälpa till att hålla leverbelastningen till ett minimum.
 • Håll dosen låg, vissa människor använder Dianabol i så höga doser som 100 mg per dag, detta kommer naturligtvis att orsaka leverproblem. En dosering på 40mg per dag är mer än tillräckligt för att se bra resultat.
 • Cykla aldrig längre än 6 veckor. 4 till 6 veckor är den rekommenderade tiden för att använda denna steroid. Längre än 6 veckor kan börja sätta levern under för stor belastning och detta kan leda till leverproblem vilket är något du definitivt inte vill ha.
 • Drick mycket vatten dagligen, 4 liter vatten per dag hjälper till att hålla levern ren och frisk.
 • Ta ett tillskott för leverhjälp som till exempel liv52.

Gynekomasti

 • Detta är förmodligen den mest fruktade biverkningen av alla. Inget är värre än att ha en muskulös och rippad fysik som du skäms för mycket för att visa upp eftersom du har en fin uppsättning bröst som följer med.
 • Gynekomasti orsakas av att östrogen i kroppen binder sig till receptorerna i bröstet. Det är detta som gör att kvinnor får bröst.
 • Denna biverkning är ganska enkel att kontrollera. Genom att hålla östrogenet lågt minskar du risken för gynekomasti till nästan noll.

Det finns andra biverkningar i samband med Dianabol som jag inte har gått in på, dessa inkluderar aggression, håravfall, aptitlöshet och några andra. Du kan göra en sökning på Google för att få reda på mer om de andra biverkningarna.

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

Inpackning: Det är en resa, inte en destination

Dbolcykler, antingen på egen hand eller staplade med andra prestationshöjande medel, är bra för nybörjare som vill få maximal muskelmassa snabbt.

Beslut om din personliga cykel kommer att baseras på dina önskade resultat, den tid du kan ägna åt träning, din kost och din budget.

Det är verkligen en resa och inte en destination, och du kan ändra och variera dina cykler allteftersom du blir mer säker på din kropps behov.

Oavsett om du bestämmer dig för en cykel med enbart Dbol eller om du vill stapla det med andra steroider för bättre resultat, är det viktigt att komma ihåg att anabola steroider inte är en ersättning för ordentlig kosthållning och motion.

Motion, tillräcklig vila och bra näring är viktigt för att hålla din kropp frisk under och efter en steroidcykel.

Det är därför tillrådligt att träna varannan dag och tillåta en vilodag däremellan samt att öka både protein- och vattenintaget.

Kosttillskott som Omega 3 för att stödja blodtryck och hjärthälsa samt leverstödstillskott är också en bra idé.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here