De perfecte Dbol (Dianabol) cyclus voor beginners in 4-weken of 8-weken

Wat een first-timer moet weten over Dbol, dosering en resultaten

Voordat u Dianabol voor de eerste keer gebruikt, is het natuurlijk om zorgen te hebben over de effecten en voordelen die Dianabol steroïde te bieden heeft.

Misschien vraag je je ook af hoe snel de gewenste resultaten van Dbol komen of welke doseringen je moet nemen? Als dat zo is, lees dan verder om antwoorden op die vragen te vinden.

Wat onderzoek suggereert

Van Dbol is bewezen dat het veel sneller spiermassa opbouwt dan andere orale prestatiebevorderende steroïden.

Onderzoeksresultaten van gerespecteerde publicaties zoals het tijdschrift Medicine and Science in Sports bevestigen zelfs dat alle proefpersonen in hun Dianabol-onderzoek gewichtstoename en toename in kracht rapporteerden na slechts 5 dagen gebruik.

Maar krijg geen gekke ideeën over de snelle winsten dat dit steroïde biedt, omdat de eerste massa winsten water gewicht kunnen zijn, zoals Dbol is berucht voor het veroorzaken van het vasthouden van water.

Dianabol veroorzaakt het vasthouden van water vanwege zijn aromatiserende effecten. Als u alleen wilt verhogen mager massa, met behulp van een aromatase-remmer zoals arimidex tijdens de cyclus zal minimaliseren opgeblazen gevoel.

De meeste mensen melden dat winsten in mager massa beginnen te schoppen in als de 2e week benaderingen. Sommige gebruikers melden ook van het toevoegen van maximaal 40 pond in slechts 4 weken van het gebruik van Dbol.

Het is belangrijk op te merken dat de toename in spiermassa en kracht van persoon tot persoon verschilt, omdat dit grotendeels afhangt van uw dieet en fitnessregime.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

Dosering en bijwerkingen Overzicht van Dianabol Steroïde

Dbol cyclus dosering moet vrij laag worden gehouden, zodat u de reactie van uw lichaam op de drug te beoordelen.

Dit betekent dat als je ontdekt dat je gevoelig bent voor een paar niet-zo-leuke bijwerkingen, kunt u stoppen met de cyclus onmiddellijk en niet te maken hebben met nog meer ernstige gezondheidsproblemen op de weg.

Net als elke steroïde, drug, of supplement, Dianabol heeft bijwerkingen. Het kan het vermogen van het lichaam om testosteron te produceren onderdrukken of gynaecomastie (mannelijke borstvergroting) veroorzaken..

… het kan leiden tot hoge bloeddruk, hoge niveaus van LDL (lage dichtheid lipoproteïne of slechte cholesterol), en afnemende hoeveelheden HDL (hoge dichtheid lipoproteïne of goede cholesterol).

Het goede nieuws is dat je stappen kunt ondernemen om de meeste, zo niet alle, van deze risico’s te minimaliseren.

Er is ook het risico van ernstige leverschade gezien het feit dat Dianabol in de categorie van 17aa steroïden valt.

Met andere woorden, de moleculaire structuur is gewijzigd op de 17e koolstofpositie, waardoor Dbol ongewijzigd door de lever kan.

Als zodanig maakt deze eigenschap Dianabol hepatototoxisch of belastend voor de lever.

Dbol-cycli worden echter meestal kort gehouden om de leverfunctie te beschermen. Gebruikers ook besteden enige tijd uit de steroïde voor een periode die duurt zo lang als on-cyclus duur, zodat lever waarden kunnen terugkeren naar normaal bereik.

De meeste van de andere bijwerkingen kunnen worden vermeden door simpelweg de aanbevolen dosis te gebruiken. Veel eerste timers beginnen met behulp van Dianabol bij hoge doses in de hoop dat dit zal hen helpen krijgen aanzienlijke winsten in spier en kracht.

Het risico op bijwerkingen neemt echter toe bij hoge doseringen.

Voor een eerste keer Dbol gebruiker, 20-30mg/dag is binnen het rijk van veilige. Uw organen hebben een verbazingwekkend vermogen om te herstellen, maar als u de drug misbruikt, dan kunt u zich opmaken voor schade op de lange termijn.

 • Post Cyclus Therapie (PCT)

Het laatste beetje in gedachten te houden over het gebruik van Dianabol is dat je ook post-cyclus therapie in uw plan moet opnemen.

Een PCT plan volgt meestal na het gebruik van Dianabol is gestopt. Meestal, moet u een combinatie van drugs tijdens deze periode te nemen om te herstellen van normale HPTA functies en oestrogene bijwerkingen elimineren.

Dianabol wordt in wezen gebruikt als een bulking steroïde of massa gebouw agent. Vanwege zijn vermogen om snel te handelen, wordt Dbol meestal gebruikt om winsten in langere cycli te kickstarten.

Je kunt het echter nog steeds gebruiken om te bulken en te snijden als je het goed stapelt met andere steroïden. Als u geïnteresseerd bent in het uitvoeren van een Dbol alleen cyclus, blijven lezen om meer te leren over de mogelijke resultaten en aanbevolen dosering voor een beginner.

Waarom zou je moeten proberen je testosteronspiegel te verhogen voor gewichtsverlies, vetvrije spieren, levensenergie en libidodoelen?

Testosteron. Het is de peetvader van de mannelijke hormonen en de oorsprong van alle anabole steroïden. Testoprime is gemaakt voor mannen die meer energie willen, sneller spieren willen opbouwen, hun humeur willen verbeteren of gewoon hun libido een boost willen geven, en wel hierom:

Het is gemaakt met de focus op wat mannen echt belangrijk vinden: zich jong en vol energie voelen.

TestoPrime gaat over het leven van je beste leven, ongeacht je leeftijd, door het optimaliseren van je testosterongehalte. Voordelen zijn onder andere:

 Geoptimaliseerd metabolisme om de thermogenese te helpen verhogen en op zijn beurt ongewenst vet te helpen verbranden als een brander voor boter

➤ Verhoogde fysieke en mentale energie zodat u het maximale uit elke dag kunt halen

 Verhoogde motivatie en uithoudingsvermogen waardoor het voelt alsof je weer in de twintig bent

➤ Verbeterde zin in seks zonder te snel moe te worden

Verbrandt lichaamsvet tot 16%

Vermindert stress tot 71,6%

Vergroot de spiermassa met tot 138,7%

Verbetert uithoudingsvermogen tot 92,2%

Zet vet om in energie met tot 12%

Iedere bestelling wordt geleverd met onze levenslange garantie zonder vragen

Waarom TestoPrime boven een ander product?

We begrijpen dat er andere producten op de markt zijn die beweren een gezond testosterongehalte te helpen ondersteunen. 

Maar vaak zijn deze producten overdreven met hun beweringen en bieden ze niet de noodzakelijke doseringen van de juiste ingrediënten om het werk goed te doen.

TestoPrime is speciaal samengesteld met hoogwaardige, klinisch onderzochte natuurlijke ingrediënten die van over de hele wereld zijn geoogst – vaak op afgelegen, moeilijk bereikbare plaatsen – om u de beste kans te bieden op spieropbouw, verbranding van ongewenst vet en een natuurlijk verhoogd libido.

Zij bieden ook de beste garantie op de markt, terwijl veel anderen niet eens een garantie bieden-waardoor je je afvraagt of ze wel echt achter hun eigen product staan.

We weten TestoPrime’s ingrediënten werken. 

TestoPrime geeft u de mogelijkheid om te genieten van de eindeloze voordelen van meer beschikbaar testosteron

Geef je voordeel op: Bezoek de officiële website van TestoPrime voor meer informatie

Voorbeeld Dbol-Only Cyclus voor beginners, dosering en mogelijke resultaten

Dianabol kan worden genomen op zijn eigen of samen met andere steroïden in een proces bekend als stapelen.

Een Dbol alleen cyclus is de gemeenschappelijke keuze voor beginners die nerveus over steroïde stapelen zijn en willen de effecten van een anabole verbinding ervaren zonder te veel drugs in hun lichaam.

Echter, sommige beginnende bodybuilders zijn gewoon onwetend en niet echt begrijpen hoe goed te beheren een gestapelde steroïde cyclus. Aan de positieve kant, kan Dbol bieden aanzienlijke resultaten, zelfs wanneer gebruikt op zijn eigen.

Enkele van de voordelen van een Dbol alleen cyclus omvatten:

 • Je hoeft jezelf niet te injecteren met iets.
 • De cyclus is eenvoudig te volgen.
 • U kunt de resultaten beoordelen, afwegen tegen eventuele bijwerkingen, en beslissen of het voor u geschikt is.
 • Resultaten komen snel, meestal in zo weinig als 4 weken ervan uitgaande dat je op een goed dieet en regelmatig bewegen.

De aanbevolen Dbol cyclus lengte is meestal 4 tot 6 weken, en de meeste mensen doseren nooit meer dan 8 weken om leverschade te voorkomen.

Bij correct gebruik zijn enkele van de mogelijke Dbol only resultaten te verwachten:

 • Verbeterde stikstofretentie, wat leidt tot een toename van de spiermassa
 • Verhoogde energie en vermogen om harder te werken voor langer dankzij Dianabol’s glycolyse effecten
 • Snelle, merkbare winsten in spiermassa en kracht

Voorbeeld van Dbol Only Cyclus voor een beginner

Dosis: 20 tot 30 mg Dianabol elke dag

Duur: 4 tot 6 weken

De lage dosering bereik en korte duur van de cyclus kunt u bijhouden van resultaten, de dosis aanpassen als gewenst, en het minimaliseren van bijwerkingen. Houden van een Dianabol cyclus log is sterk geadviseerd, vooral als je een beginner bent.

Dit helpt om veranderingen, vooruitgang, voeding en de impact van verschillende oefening regimens controleren wanneer het aanvullen met Dbol.

Stapelen Dbol en andere steroïden voor meer Crazy Gains en duurzame resultatenWhile
een Dbol alleen cyclus kan produceren indrukwekkende resultaten snel, ze zijn vaak niet duurzaam. Gebruikers vinden vaak dat ze snel hun winsten verliezen en zijn geneigd om het voortdurend te gebruiken om Dbol cyclus resultaten te behouden.

Dit wordt niet aanbevolen omdat het gebruik van Dianabol voor langere perioden kan leiden tot ernstige schade aan uw lever en andere gezondheidsproblemen.

Aangezien Dbol gebruik duurt slechts voor een korte periode (meestal 4 tot 6 weken), is het veel beter om te kiezen voor een steroïde stack om winsten die meer blijvende bereiken.

Veel beginners schrikken terug voor stapelen uit angst of onwetendheid, terwijl het in feite veel veiliger is dan langdurig gebruik van Dianabol alleen.

Bewezen Dbol en Bulking Cyclus schema zonder bijwerkingen

Wat is de beste manier om spiergroei te maximaliseren met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Bulking Stack, hier is waarom:

Het is een uniek product voor bodybuilders. De combinatie van natuurlijke en veilige, maar ongelooflijk effectieve componenten verhoogt je spiergroei tot het ultieme niveau. Het geeft je hardcore spiermassa, superieure kracht en een snelle hersteltijd.

Vier best verkopende, krachtige bulkproducten gecombineerd om de optimale anabole omgeving in uw lichaam te creëren voor een snelle spieropbouw.

Tijd om de kilo’s op te bouwen. Snel. De voordelen zijn onder andere:

 • Betere eiwitsynthese
 • Organische en veilige bestanddelen;
 • Bewezen kwaliteit en effectiviteit
 • Bevestigd door duizenden bodybuilders;
 • Geen verlies van winst na het einde van de cyclus;
 • Geen PCT nodig;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk bulking stack

BESTE VOOR:
– Snelle spiertoename
– Meer kracht
– Vermindering spierpijn
– Afslanken lichaamsvet
– Verhogen vrij testosteron

Krijg je Bulking Stack op: bezoek de officiële website van Bulking Stack

Deze vijf monster Dianabol steroïde stapels verbeteren de kracht en duurzaamheid van Dbol cyclus resultaten:

 1. Dbol + Test (Testosteron/Sustanon)

Medisch onderzoek bevestigt dat Dianabol stapels goed met een injecteerbare testosteron basis.

De reden hiervoor is dat 17aa androgene anabole steroïden zoals Dianabol de neiging om te onderdrukken van het lichaam de natuurlijke testosteron productie.

Daarom, met behulp van een exogene vorm van testosteron zorgt ervoor dat het lichaam blijft dit belangrijke hormoon te krijgen.

Er zijn verschillende vormen van injecteerbare testosteron die kunnen worden gestapeld met Dianabol. Deze omvatten testosteron Enanthate, Cypionate, Propionate en Sustanon.

Aangezien deze testosteron derivaten lang werkende esters hebben, zal hun bloed serumspiegels over het algemeen op te bouwen in de tijd. Dit staat gebruikers toe om een langere cyclus van maximaal 10 tot 12 weken.

Als zodanig, winsten gemaakt terwijl op Dbol kan blijven zelfs nadat u stopt met het gebruik van de mondelinge steroïde aangezien injecteerbare testosteron basis zal overnemen.

Wanneer gestapeld samen, worden Dbol en testosteron gelijktijdig genomen. De basissamenstelling zal Dianabol echter na week 4 of 6 overlappen. Met dit type van Dbol/test cyclus, zullen de winsten piekniveaus tegen het einde van Dbol gebruik bereiken.

Tegen die tijd zal de testosteron basis beginnen te schoppen in, zodat u vast te houden aan de meeste van de winsten gemaakt tijdens het gebruik van Dianabol.

Sommige gebruikers melden dat ze tot 10-20 pond vetvrije massa hebben opgedaan met een Dbol/testosteron-stapel, maar de resultaten zijn afhankelijk van het dieet en het trainingsplan van een individu. Leer wat te stapelen met Dianabol

Een typische Dbol + Test cyclus zou kunnen zien als:

 • Weken 1 tot 4: 20mg tot 25 mg Dbol per dag,
 • Weken 1 tot 12: 250 mg testosteron Sustanon per week,
 • Weken 15 tot 17: PCT met Nolvadex, dosering per dag voor elke week op 40/20mg respectievelijk.
 1. Dbol + Tren (Trenbolone)

Dianabol is een succesvol bulking middel, maar wanneer het alleen wordt gebruikt, vermindert het geen vet en kan het het vasthouden van water doen toenemen. Water kan je harde, magere spiergroei maskeren, en daarom stapelen veel Dbol-gebruikers Dianabol met een snijmiddel.

Trenbolon is een krachtige snijden steroïde en stapelen in een Dbol cyclus kan u helpen om het bereiken van een harder, slanker kijken.

Wat is de beste veilige legale Dianabol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk D-Bal, hier is waarom:

D-Bal’s nieuwe krachtige formule bootst alle winsten van Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, de grootvader van steroïden) zonder alle bijwerkingen. Het is het toonaangevende, veilige alternatief voor Dianabol. Als je winst wilt, wil je D-Bal.

Ze combineerden een unieke selectie van ingrediënten om meer te doen dan alleen kracht en spiermassa te vergroten. De speciale formule van D-Bal helpt u op verschillende essentiële gebieden om kracht te geven EN te behandelen.

Met D-Bal, gaat het niet alleen om de winst; het helpt u ook om het vol te houden. Voordelen omvatten:

 • Wettelijk Dianabol (Methandrostenolone) Alternatief
 • Veilige natuurlijke ingrediënten
 • Snelle Spiergroei
 • Super Kracht En Uithoudingsvermogen
 • Grote Focus En Drive
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis voor elk 3e artikel
 • Gratis wereldwijde levering
 • En absoluut geen naalden of voorschriften
D-Bal Dianabol steroid alternative

BESTE VOOR:

 • Snelle spiertoename
 • Verhoging van kracht
 • Vermindering van spierpijn
 • Afslanken van lichaamsvet
 • Verbetering van vrij testosteron

Krijg de jouwe op: bezoek de officiële website van D-Bal

Hier is is een monster Dbol + Tren cyclus voor beginners:

 • Weken 1 tot 4: 20mg tot 25mg Dbol per dag
 • Weken 1 tot 12: 50mg Tren elke tweede dag
 • Weken 15 tot 17: PCT met Nolvadex, dosering per dag voor elke week zal respectievelijk 40/40/20mg
 1. Dbol + Deca (Deca-durabolin)

Nandrolon, of Deca-durabolin zoals het algemeen bekend is, wordt voornamelijk gebruikt in bulking cycli wanneer je spieren wilt krijgen in een langzame en gestage manier.

De niveaus van deze steroïde stijgen langzamer tot optimale niveaus. Dus, zodra Dianabol is gestopt, moeten de effecten van Deca-durabolin klaar zijn om aan te slaan.

Hier is een goede Dbol/Deca Durabolin Cyclus:

 • Weken 1 tot 4: Dianabol 25mg/dag
 • Weken 1 tot 12: Deca Durabolin 200mg/week + Test E 400mg/week

Merk op dat de Dianabol deca stack ook testosteron in de cyclus omvat. Dit zal het lichaam testosteron niveaus binnen goede bereik te houden.

 1. Dbol + Var (Anavar)

Deze all-orale stack is ideaal voor gebruikers die een fobie voor naalden hebben. Twee orale steroïden tegelijk innemen is echter geen goed idee, gezien de hepatotoxische aard van deze verbindingen.

Als zodanig zal de Dbol en Anavar stack overlappen, zodat een orale steroïden begint de cyclus en de andere overneemt.

Hier is een voorbeeld Dbol/Anavar Cyclus met testosteron als basis:

 • Week s1 tot 2: Dianabol 20mg/day
 • Weken 3 tot 8: Anavar 50mg/dag
 • Weken 1 tot 10: Test E 500mg/week
 • Weken 9 tot 11: PCT Nolvadex 20mg/dag
 1. Dbol + Tren + Test

Een groot alternatief voor de Dbol + Tren stack uitgelegd eerder is dit een die testosteron aan de cyclus toevoegt. De toevoeging van een lange acteren injecteerbare base zal uw lichaam met exogene testosteron, dat is een van de essentiële hormonen die dalen bij gebruik van Dianabol.

Een typische Dbol/Tren/Test cyclus zou als volgt:

 • Weken 1 tot 4: Dbol 20mg/dag
 • Weken 1 tot 12: Test E 200 mg x 2 / week
 • Weken 7 tot 12: Trenbolone 50mg/week

Opmerking van de redacteur: Dit is zeker geen definitieve gids voor Dbol-cycli. Er zijn honderden manieren waarop deze prestatiebevorderende steroïde kan worden gestapeld om de resultaten te bereiken die u wenst.

Resultaten zullen per persoon verschillen, afhankelijk van lichaamstype, levensstijl, algemene gezondheid en toewijding aan hun fitnessregime.

Wat is de beste veilige legale Trenbolone steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Trenorol, hier is waarom:

Trenorol herschept de geweldige androgene effecten van Trenbolone; waarschijnlijk de meest veelzijdige steroïde van alle tijden. Verwacht immense spier winsten, geweldige kracht en macht, verbazingwekkende fysieke conditioning, snelle genezing en al het andere daar tussenin. Gebruik het voor bulken of snijden. Wat je ook wilt, Trenorol levert – snel.

Trenorol stelt uw spierweefsel in staat om meer stikstof vast te houden, een van de bouwstenen van eiwitten. Meer stikstof en meer proteïne betekent enorme spiertoename en versnelde vetverbranding.

Trenorol is de actieheld onder de legale steroïden en levert een almachtige stoot, rauwe kracht, pure spieren en vernietigend vet, waardoor u gespierd, hard, geript en klaar bent. Voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal trenbolon alternatief
 • Mega Spiermassa
 • Versnipper vet zonder massa te verliezen
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Verbazingwekkende fysieke conditie
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of recepten
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
trenorol

BESTE VOOR:

 • Massale Spieraanwinst
 • Meer kracht en vermogen
 • Volledige conditie
 • Pre-training

Koop de jouwe op: bezoek Trenorol officiële website

Dbol bijwerkingen, therapie en herstel na de training

Een studie gepubliceerd in The British Journal of Sports Medicine toont aan dat in vergelijking met een placebo-groep, atleten die Dianabol namen aanzienlijke winsten ondervonden, maar ook enkele bijwerkingen vertoonden. Deze omvatten:

 • Acne
 • Hoofdpijn
 • Een lichte stijging van de bloeddruk
 • Misselijkheid of duizeligheid
 • Verminderd libido

In de studie werd erkend dat deze reacties alleen voorkwamen bij mensen die al vatbaar waren voor deze bijwerkingen. Het toonde ook aan dat geen van de bijwerkingen langdurig was wanneer de juiste dosering werd gebruikt, gevolgd door een effectieve post-cyclus therapie (PCT).

Een goed gepland PCT-plan is essentieel om je gezondheid te beschermen. Tijdens de PCT-periode neemt u Selectieve Oestrogeen Receptor Modulatoren (SERM’s), zoals Nolvadex en Clomid.

Deze geneesmiddelen herstellen de productie van natuurlijk voorkomend testosteron en elimineren of op zijn minst verminderen oestrogene bijwerkingen voor een groot deel.

Andere opmerkelijke Dianabol cycli – D-Bol voor beginners en intermediaire gebruikers

Dianabol wordt wetenschappelijk geschreven onder de chemische formule C20H28O2. Onder de systematische IUPAC-naam wordt het 17a-methyl-17b-hydroxy-1, 4-androstadien-3-one 1-Dehydro-17 a-methlytestosterone genoemd.

Van de allereerste steroïde die door de mens werd geproduceerd tot de populairste steroïde van deze tijd, heeft Dianabol een lange weg afgelegd. Meestal mensen hebben de neiging om te nemen van nieuwe steroïden die de markt bezoeken over oudere, maar D-bol heeft een unieke geschiedenis van hebben een trouwe aanhang van gebruikers vanaf het moment dat het werd voor het eerst vervaardigd.

De belangrijkste functie van Dianabol is de ontwikkeling van kwaliteit spiermassa evenals sterkte winst. Aangezien deze twee zijn belangrijkste doelstellingen van mensen op zoek naar steroïde gebruik, D-bol lijkt te zijn de beste optie om te worden gebruikt in de ophopende fase van de cyclus. De reden D-bol heeft de voorkeur boven andere drugs is omdat het vele andere extra voordelen aan de gebruiker en ook houdt ze weg van het risico van bijwerkingen. De kracht en spieraanwinst in het geval van Dianabol is voornamelijk te wijten aan de verbinding methandrostenolone, dat is het meest actieve ingrediënt van deze drug. De belangrijkste gebruikers zijn bodybuilders, power lifters en atleten voorbereiding voor de competitie doeleinden.

Echter, goed nieuws over deze steroïde is dat het ook produceert vele extra voordelen in haar gebruikers. Om te beginnen verbetert het het vermogen van de persoon om te trainen voor langere uren zonder snel moe te worden. Het doet dit door het stimuleren van het proces van eiwitsynthese in de weefsels die op zijn beurt verhoogt het niveau van stikstof in het lichaam. Deze toename van stikstof verbetert de persoon de capaciteit om meer inspanning te verdragen. Dianabol verhoogt ook het niveau van lichaam insuline in het bloed als gevolg waarvan de persoon voelt meer ontspannen en licht. Het is bekend dat het de eetlust en de slaap ook verbetert.

Cyclus 1:

WEEKPROVIRONDIANABOLCLOMID
15 tabbladen/dag
22 tabbladen/dag5 tabbladen/dag
32 tabbladen/dag6 tabbladen/dag
43 tabbladen/dag6 tabbladen/dag
53 tabbladen/dag5 tabbladen/dag
64 tabbladen/dag5 tabbladen/dag
71 tablet/dag
81 tablet/dag

PROVIRON 100 tab

DIANABOL 230 tab

CLOMID 15 tabs

Een van de belangrijkste voordelen van D-bol komt nadat de steroïdencyclus is afgelopen. Het zorgt voor wat bekend staat als een tijdelijke anabole toestand in het lichaam die niet toestaat dat de eiwitten in de weefsels worden afgebroken tot aminozuren. Dit helpt houden de spieren stevig, zelfs wanneer de persoon is gestopt met werken uit in de post-cyclus fase.

Cyclus 2:

WEEKANADROLNOLVADEXSUSTANONDIANABOLDECA HCGCLOMID
11 tablet/dag1 tablet/dag500 mg200 mg
22 tabbladen/dag1 tablet/dag750 mg400 mg
33 tabbladen/dag750 mg400 mg
42 tabbladen/dag750 mg400 mg
5750 mg5 tabbladen/dag400 mg
6500 mg4 tabbladen/dag400 mg
7250 mg3 tabbladen/dag400 mg
83 tabletten/dag200 mg
9200 mg
105000 IU2 tabbladen/dag
111 tablet/dag1 tablet/dag
 • ANADROL 60 tabs
 • NOLVADEX 25 tabs
 • SUSTANON 4250 mg of 17 ampère/1 ml/250 mg
 • DIANABOL 110 tabs
 • DECADURABOLIN 3000 mg of 15 ampère/2 ml/ 200 mg
 • HCG 5000 IE x 1
 • CLOMID 25 tabbladen

Opgemerkt moet worden dat Dianabol een sterke anabole verbinding is en niet in het lichaam moet worden toegediend voor een zeer lange periode van tijd. Dit komt omdat het overmatig gebruik zou kunnen leiden tot bepaalde aandoeningen zoals hoge bloeddruk en toxiciteit van de lever te verschijnen. In extreme gevallen kan men te maken krijgen met oestrogene effecten zoals het vasthouden van water en gynaecomastie.

Wat is de beste veilige legale Anadrol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Anadrole, hier is waarom:

Anadrole herschept de effecten van Oxymethalone (bekend als Anadrol, een van de meest krachtige anabole steroïden in het bestaan), maar zonder de bijwerkingen. Het verhoogt de productie van rode bloedcellen, waardoor ze meer zuurstof naar uw spieren kunnen transporteren, waardoor vermoeidheid wordt vertraagd en immense spierwinsten worden behaald.

Deze extra spierbrandstof betekent dat u sterker en krachtiger bent en langer kunt trainen, wat leidt tot een snelle spiertoename. En omdat zuurstof ook een sleutelrol speelt bij uw herstel, bent u in een mum van tijd weer klaar voor uw volgende training.

Anadrole is raketbrandstof voor uw spieren, het leveren van mind-blowing pompen en energie pieken, zodat u beter te presteren, sneller te herstellen en pak op een aantal ernstige grootte winsten. Voordelen omvatten:

 • Veilig & legaal Anadrol-alternatief
 • Mega toename in spiermassa
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Enorme pompen
 • Snel herstel
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snel resultaat in minder dan twee weken
 • Gratis wereldwijde levering
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BESTE VOOR:

 • Extreme winst
 • Maximale Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Vermindert hersteltijd
 • Voor het ontbijt

Krijg de jouwe op: bezoek Anadrole officiële website

2. EEN ANDERE INTERMEDIATE MASS BUILDING Dbol STEROID CYCLE

a) CYPIONAAT

b) SUSTANON

c) OMNADREN

WEEKA of B of CDECAANADROLDIANABOL
1400 – 500 mg200 – 300 mg50 mg/dag
2400 – 500 mg300 – 400 mg100 mg/dag
3600 – 750 mg400 – 600 mg100 mg/dag
4600 – 750 mg400 – 600 mg50 mg/dag
5600 – 750 mg400 – 600 mg35 mg/dag
6600 – 750 mg300 – 400 mg30 mg/dag
7400 – 500 mg200 – 300 mg30 mg/dag
8400 – 500 mg200 – 300 mg25 mg/dag

In deze cyclus gebruikt u:

 • a) CYPIONAAT 5000 mg of 50 ml/100 mg
 • b) SUSTANON 5000 mg of 20 ml/250 mg
 • c) OMNADREN 5000 mg of 20 ml/250 mg
 • DECA DURABOLIN(Deca- en Testcyclus) 3500 mg of 18 ampère/2 ml/ 200 mg
 • ANADROL 2100mg of 42 tabs
 • DIANABOL 840 mg of 170 tabbladen

Alleen Dianabol orale cyclus

Deze cyclus vereist 492 tabletten van 5 mg Dianabol. Als voorzorgsmaatregel om het lichaam weg te houden van het risico van bijwerkingen, wordt geadviseerd om te worden genomen onder een klassieke piramideschema, drie keer per dag. Het is een 10 weken cyclus in dienst alleen D-bolin het.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondagTabbladen
Week 1444444529
Week 2555555737
Week 3777777749
Week 4799999961
Week 51010101010101070
Week 61010101010101070
Week 7999999761
Week 8777777749
Week 9755555537
Week10544444429

Een pauze van 4 weken na de voltooiing van deze steroïde cyclus is een must. Voor sneller herstel en onderhoud van het spierweefsel opgedaan, inname van Clenbuterol(vloeibare Clenbuterol dosering) tijdens deze fase wordt sterk aanbevolen.

D-bol gebeurt te zijn een van de meest populaire steroïden vandaag en dus kan gemakkelijk worden gekocht bij een gerenommeerde online steroïde winkel of een apotheek. Het goede nieuws is dat het kan worden gekocht met en zonder een recept. Het is verkrijgbaar in vormen zoals siropen, injecties en tabletten. Zorg er gewoon voor dat de site die u kiest om te kopen D-bol van moet discreet beleid hebben, zodat uw transacties veilig en beveiligd blijven.

Dianabol (Methandrostenolone) profiel

 • Methandrostenolone (Dianabol)
 • Chemische naam : 17a-methyl-17b-hydroxy-1,4-androstadien-3-one
 • Moleculair gewicht : 300.441 g/mol
 • Vormula : C20H28O2O
 • orspronkelijke fabrikant : Ciba
 • Half leven : 4,5 – 6 uur
 • Detectietijd : 5 – 6 weken
 • Anabole Rating : 90 – 210
 • Androgene Rating : 40 – 60

Methandrostenolone of beter bekend als Dianabol is de meest populaire mondelinge steroïde momenteel op de markt. Geproduceerd in de jaren ’60 door de Ciba Company, werd Dianabol snel de nummer een keuze voor bodybuilders en atleten. U vindt meestal dit steroïde in doseringen van 5 mg, 10 mg en 50 mg. De 50mg tabletten/capsules worden vaak geproduceerd door ondergrondse laboratoria. British Dispensary maakt Dianabol in 5mg tabletten, deze tabletten zijn roze van kleur en zijn veruit het populairste merk.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

Dianabol bindt aan de androgeenreceptor in het menselijk lichaam om zijn werking te starten. Dit resulteert in een enorme toename van de eiwitsynthese die leidt tot snellere spiergroei en grotere kracht winsten.

Er zijn een paar redenen die bijdragen aan de populariteit van Dianabol:

 • Het werkt goed en heeft grote effecten op het lichaam. 1. De meeste mensen die Dianabol nemen, komen ongeveer 2 kilo per week aan.
 1. Kracht schiet omhoog uiterst snel bij het gebruik van dit steroïde.
 2. Enorme gespierde pompen bereikt tijdens een trainingssessie duren uren.
 3. Een gevoel van welzijn of gevoel van euforie is heel gebruikelijk terwijl op Dianabol.
 • Het is goedkoop, gemakkelijk te krijgen en in tabletvorm. 1. Een van de grootste redenen waarom Dianabol zo populair is, is omdat het zo goedkoop is. Voor R400 tot R500 kun je genoeg Dianabol kopen voor een cyclus van 4 weken.
 1. De meeste mensen zijn te bang om steroïden te injecteren. Methandrostenolone komt in tablet of capsule vorm, het is zo eenvoudig als het slikken van een paar tabletten per dag en kijken naar je lichaam groeien.
 2. Deze steroïde is uiterst gemakkelijk te krijgen van. Elke website of dealer die steroïden verkoopt zal altijd Dianabol bij de hand hebben.

Dianabol wordt meestal gebruikt in bulking cycli en Dianabol stack omvat injecteerbare steroïden zoals Test en Dbol cyclus en Deca. Dit type van cyclus wordt vaak aangeduid als het brood en boter cyclus als zijn goedkoop en is gegarandeerd goed te werken.

Voorbeeld cyclus:

Weken 1 tot 4 – 40mg van Dianabol dagelijks

Weken 1 tot 10 – 500 mg van Testosteron Cypionate wekelijks

Weken 1 tot 10 – 200mg Deca Wekelijks

Weken 13 tot 17 – 50mg Clomid dagelijks

Clomid wordt gebruikt voor de PCT die is zeer belangrijk met een steroïde cyclus. Een goede PCT helpt brengen de lichamen natuurlijke Testosteron terug naar normaal die op zijn beurt helpt u houden uw winsten en vermindert de kans op rebound bijwerkingen.

Bijwerkingen:

Acne

 • Acne is vrij een gemeenschappelijke bijwerking van Dianabol maar niet alle gebruikers krijgen deze bijwerking. Er zijn heel wat factoren betrokken, zoals de dosering wordt gebruikt, hogere doseringen verhogen de kans op acne. Als u geleden van slechte acne tijdens uw tienerjaren dan heb je een hogere kans op het krijgen van acne terwijl op Dianabol.
 • Je kunt acne helpen voorkomen door meerdere keren per dag te douchen en een geurvrije zeep te gebruiken. Producten die benzoylperoxide bevatten zijn ook een grote hulp om acne onder controle te houden.

Waterretentie

 • Dit is te wijten aan de hoge oestrogeenconversie die gepaard gaat met Methandrostenolone.
 • Veel mensen haten het vasthouden van water omdat het het lichaam een “gezwollen” uiterlijk geeft en definitie verbergt, maar er zijn ook enkele voordelen aan. Het vasthouden van water helpt bij het smeren van de gewrichten, wat pijn bij zwaar tillen helpt voorkomen.
 • U kunt het vasthouden van water tegengaan door de omzetting van oestrogeen te verminderen. Producten zoals letrozol kunnen hiervoor worden gebruikt.

Hoge bloeddruk

 • Het is altijd een goed idee om uw bloeddruk wekelijks gecontroleerd terwijl op cyclus, met een hoge bloeddruk is meestal alleen een ernstig probleem op lange termijn, maar het is nog steeds iets wat je wilt een oogje houden op.
 • Bloeddruk kan ook worden gecontroleerd door het houden van waterretentie laag, dus opnieuw letrozol zal helpen met dit.

Leverbeschadiging

 • Dianabol is bekend om de lever te belasten, dit komt omdat het chemisch is gewijzigd om het te laten gaan door de lever zonder te worden afgebroken en dus waardoor het ineffectief. Er zijn een aantal manieren om de belasting van de lever tot een minimum te beperken.
 • Houd de dosering laag, sommige mensen gebruiken Dianabol bij doseringen zo hoog als 100 mg per dag, dit zal uiteraard leiden tot lever problemen. Een dosering van 40 mg per dag is meer dan genoeg om grote resultaten te zien.
 • Nooit cyclus voor langer dan 6 weken. 4 tot 6 weken is de aanbevolen hoeveelheid tijd om dit steroïde te gebruiken. Langer dan 6 weken kan beginnen zetten de lever onder te veel druk en dit kan leiden tot leverproblemen dat is iets wat je zeker niet wilt.
 • Drink dagelijks veel water, 4 liter water per dag zal helpen om uw lever schoon en gezond te houden.
 • Neem een leverversterkend supplement zoals liv52.

Gynaecomastie

 • Dit is waarschijnlijk de meest gevreesde bijwerking van allemaal. Niets is erger dan een gespierd en gespierd lichaam te hebben waar je je te erg voor schaamt om mee te pronken omdat je er een mooi stel tieten bij hebt.
 • Gynaecomastie wordt veroorzaakt doordat oestrogeen in het lichaam zich bindt aan de receptoren in de borst. Hierdoor groeien bij vrouwen de borsten.
 • Deze bijwerking is vrij eenvoudig te beheersen. Door oestrogeen laag te houden, vermindert u het risico op gynaecomastie tot bijna nul.

Er zijn andere bijwerkingen geassocieerd met Dianabol die ik niet ben ingegaan op, deze omvatten agressie, haaruitval, verlies van eetlust en enkele anderen. Je kunt zoeken op Google om meer te weten te komen over de andere bijwerkingen.

Wat is het beste afslanksupplement met meer dan 190.000 tevreden klanten?

Geschikt voor mannen en vrouwen PhenQ is een populair receptvrij alternatief voor Phentermine. Het is compatibel met zowel veganistische als keto diëten en richt zich op gewichtsverlies op 5 verschillende manieren. Hier is hoe:

VET VERBRAND

Versnel de vetverbranding door het metabolisme en de thermogene werking van uw lichaam te stimuleren en een slank en sexy figuur te onthullen.

STOP VETPRODUCTIE

PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk helpen de aanmaak van nieuw vet te stoppen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gewichtstoename.

VERSMETT UW Lust

PhenQ maakt caloriebeperking gemakkelijk door uw eetlust te bedwingen en ervoor te zorgen dat overeten en hongergevoel tot het verleden behoren.

BOOST JE ENERGIE

Laad je batterijen weer op met een mix van energieverhogende ingrediënten die zijn ontwikkeld om de energiedips veroorzaakt door diëten te stoppen.

Versterk UW Mood

Het verminderen van calorieën kan je chagrijnig maken, maar de milde stemmingsverbeterende eigenschappen van PhenQ zorgen ervoor dat diëten niet ten koste gaat van je humeur.

Door alle voordelen van meerdere afslankproducten in slechts één pil te combineren, maakt PhenQ afvallen eenvoudig, simpel en bespaart u de uitgaven voor meerdere producten.

Wat maakt Phenq superieur aan andere afslankproducten?

Je vindt sommige van hun ingrediënten in andere gewichtsverlies producten. Maar het is de unieke mix van deze gecombineerd met hun wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt dat hen in staat heeft gesteld om een sterker, krachtiger product te creëren dat u veel superieure vet-busting resultaten geeft dan anderen.

Gebruik makend van de hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en bereid in FDA en GMP goedgekeurde faciliteiten in de VS en het Verenigd Koninkrijk, is PhenQ de ultieme, alles-in-een gewichtsverlies pil.

PhenQ weight loss pill


Om hun reis naar gewichtsverlies te ondersteunen, ontvangen alle klanten gratis downloadbare gidsen om hen te helpen hun vooruitgang bij te houden, hun maaltijden te plannen en aan lichaamsbeweging te doen om hun resultaten te maximaliseren.

Start je reis naar je droomlichaam: bezichtig de officiële website van PhenQ voor meer informatie

Wrapping It Up: Het is een reis, niet een bestemming

Dbol cycli, hetzij op hun eigen of gestapeld met andere prestatieverhogende middelen, zijn geweldig voor beginners die willen maximale spiermassa snel te krijgen.

Beslissingen over uw persoonlijke cyclus zullen gebaseerd zijn op uw gewenste resultaten, de tijd die u kunt besteden aan het trainen, uw dieet en uw budget.

Het is echt een reis en niet een bestemming, en u kunt uw cycli veranderen en variëren naarmate u meer vertrouwen krijgt in de behoeften van uw lichaam.

Of u nu besluit op een Dbol alleen cyclus of wilt stapelen met andere steroïden voor betere resultaten, is het belangrijk om te onthouden dat anabole steroïden zijn niet een vervanging voor een goede voeding en lichaamsbeweging.

Lichaamsbeweging, voldoende rust, en goede voeding zijn essentieel om je lichaam gezond te houden tijdens en na een steroïde cyclus.

Daarom is het raadzaam om om de dag te sporten en tussendoor een rustdag in te lassen en zowel de eiwit- als waterinname te verhogen.

Supplementen zoals Omega 3 ter ondersteuning van de bloeddruk en de gezondheid van het hart en supplementen ter ondersteuning van de lever zijn ook een goed idee.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here