Beste Bulking Steroïden Cyclus en Stack voor het opbouwen van spieren en het verkrijgen van gewicht

V: Wat is de beste bulking steroïden cyclus?
Ik zal u een lijst van steroïden voor de beste bulking cyclus.

Testosteron. Testosteron is koning. Als je een man bent en je moet krijgen “hout” dan is het een absolute must, in feite zelfs als het is niet de belangrijkste steroïde van keuze tijdens uw steroïde cyclus, het nog steeds moet worden in het. Bijvoorbeeld, laten we zeggen u besluit dat u wilt gebruiken deca als een belangrijkste, zelfs als u deca bij 600 mg per week uitvoeren, doen testosteron bij 200 mg per week is veel meer dan genoeg om te houden alles in “lijn” daar beneden. Het is discutabel dat dit beter zou kunnen zijn voor het “helen” van blessures, maar het is nog niet bewezen.

Wat is de beste manier om spiergroei te maximaliseren met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Bulking Stack, hier is waarom:

Het is een uniek product voor bodybuilders. De combinatie van natuurlijke en veilige, maar ongelooflijk effectieve componenten verhoogt je spiergroei tot het ultieme niveau. Het geeft je hardcore spiermassa, superieure kracht en een snelle hersteltijd.

Vier best verkopende, krachtige bulkproducten gecombineerd om de optimale anabole omgeving in uw lichaam te creëren voor een snelle spieropbouw.

Tijd om de kilo’s op te bouwen. Snel. De voordelen zijn onder andere:

 • Betere eiwitsynthese
 • Organische en veilige bestanddelen;
 • Bewezen kwaliteit en effectiviteit
 • Bevestigd door duizenden bodybuilders;
 • Geen verlies van winst na het einde van de cyclus;
 • Geen PCT nodig;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk bulking stack

BESTE VOOR:
– Snelle spiertoename
– Meer kracht
– Vermindering spierpijn
– Afslanken lichaamsvet
– Verhogen vrij testosteron

Krijg je Bulking Stack op: bezoek de officiële website van Bulking Stack

Steroïden om te bulken

Wat zijn de beste bulking steroïden?

De beste bulking steroïden zijn als volgt:

 • Testosteron, zoals hierboven vermeld
 • Deca,
 • Tren
 • Anadrol
 • Dianabol

Dit zijn naar mijn mening de beste voor pure “massa” en kracht doeleinden. Als u van plan bent/wilt om gewoon zo groot als menselijkerwijs mogelijk, cycli draaien rond deze kan doen je geen kwaad.

Hier zijn een paar basiscycli die je kunt uitproberen.

De eerste is de veel geliefde vooral in de jaren 80 dianabol, testosteron en deca stack(Deca en Test cyclus).

 • Dianabol week 1-6 50mg dagelijks
 • Testosteron week 1-18 700mg per week
 • Deca week 1-16 600mg per week

Dit is een 18 weken pure bulking cyclus. Ik geef de voorkeur om te trainen met gewichten 6 dagen per week wanneer op deze routine toe te voegen gewicht en reps/sets zo vaak mogelijk. Het is heel gemakkelijk om te krijgen, op het minimum, 35 pond van spier terwijl op dit. De reden voor een langduriger cyclus is gewoon te wijten aan het feit dat het zo veel gemakkelijker om uw winsten dan op een kortere cyclus.

Het lijkt alsof zijn “gemakkelijk komen, gemakkelijk gaan” met de kortere cycli, vooral wanneer Deca is betrokken.

Hier is een andere grote bulking cyclus.

 • Testosteron, 600mg wekelijks week 1-16
 • Tren 400mg wekelijks week 1-8
 • Anadrol 100mg dagelijks week 1-4

Dit geeft een mooie opbouw van spieren. Anadrol voegt meestal rond 1lbs PER dag voor de eerste 2 weken. Ja, nogal verbazingwekkend op zijn zachtst gezegd. De krachttoename zal ook dramatisch omhoog schieten. Maar daar houdt het niet op. Als je eenmaal van de anadrol af bent, zul je een enorm verlies van opgeblazen gevoel zien. Zodra het opgeblazen gevoel afneemt, zul je zien dat je veel magerder bent door de Tren. Tren staat bekend om het toevoegen van veel “harde en magere spieren”

Ik heb gezien mensen verliezen tot 20 pond vet en krijgen meer dan 30 pond van spier terwijl op een cyclus van tren

Voeg dat in met de testosteron die zal doen zijn magie en helpen. U kunt verwachten te zien rond 40 tot 45lbs van spier opgedaan op dit als het een eerste keer cyclus, ik denk dat het houden van 30 tot 35lbs zodra de cyclus is gedaan is meer dan realistisch en je zal veel magerder.

Natuurlijk kan de bovenstaande cycli enigszins worden gewijzigd, je zou kunnen gebruiken beste dianabol cyclus in plaats van anadrol, of op de cyclus hierboven vermeld dat u gemakkelijk Anadrol in plaats van dianabol gebruiken kunt.

Je moet om te zien wat het beste werkt voor u persoonlijk. Een testosteron en tren cyclus door zelf zal geven verbazingwekkende resultaten, evenals een testosteron en deca cyclus.

Als je vraagt wat zijn de beste bulking steroïden, ik heb u een antwoord gegeven, maar ik stel u een vraag wat zijn de beste bulking steroïden voor u persoonlijk? Totdat je experimenteert en leert over je eigen lichaam is dit een vraag waar je niet achter zult komen.

Onderdelen van de bulking cyclus

Dianabol (of D-Bol) dbol

Dit is zeker een van de meest wijdverspreide soorten bulking steroïden voor massa beschikbaar op de markt. Als u een harde spierversterker bent, is D-Bol het antwoord. Deze krachtige formule levert een uniek voordeel dat de positieve effecten van Methandrostenolone nabootst.

Met andere woorden, Dianabol creëert een zeer actieve anabole omgeving en verhoogt drastisch de stikstofretentie binnen uw spierweefsels. D-Bol verhoogt de concentratie, verhoogt de kracht, vergroot de spiermassa, en het beste van alles werkt extreem snel. Voor de meeste hardgainers die zich voorbereiden op een wedstrijd, is dit supplement de beste keuze vanwege de snelwerkende formule.

Trenbolon (tren)

Trenbolon is een van de beste vetverbrandende steroïden op de markt, het is een verbeterde formule die verhardt

en snijdt je spieren, zodat u meer kracht en macht te krijgen. Uiteraard, hoe meer macht je hebt, hoe gemakkelijker het zal zijn voor u om uw serie te voltooien en doen die extra cyclus.

Deze premium anabole formule verbrandt visceraal en onderhuids vet en bevordert de spiertoename. Volgens de specialisten is Trenbolone de “sterkste” anabole steroïden die op de markt verkrijgbaar zijn.

Deca – decandrolon

Deca explodeert uw spieraanwinsten en geeft u bovennatuurlijke kracht. Deze zeer geavanceerde formule verhoogt de eiwitsynthese, stimuleert de stikstofretentie, elimineert intracellulaire opgeblazenheid, vergroot de vetvrije spiermassa, vermindert lichaamsvet en verhoogt uiteindelijk het energieniveau.

Informeel bekend als de “Koning van de kracht supplementen”, Deca heeft de unieke mogelijkheid om gewrichtspijn te verlichten en de collageen synthese te verbeteren.

Testosteron

Dit is de anabole Godfather, een van de topsteroïden in de wereld. Als je op zoek bent naar een enorme toename in vetvrije spiermassa, explosieve krachttoename, energieke energie en een snelle hersteltijd, dan is testosteron het beste voor jou.

Testosteron onderscheidt zich van de massa omdat het een natuurlijk mannelijk hormoon is dat inheems is in ons lichaam, wat betekent dat je mogelijk beter wordt in bed en een verhoogd mannelijk libido hebt.

Waarom zou je moeten proberen je testosteronspiegel te verhogen voor gewichtsverlies, vetvrije spieren, levensenergie en libidodoelen?

Testosteron. Het is de peetvader van de mannelijke hormonen en de oorsprong van alle anabole steroïden. Testoprime is gemaakt voor mannen die meer energie willen, sneller spieren willen opbouwen, hun humeur willen verbeteren of gewoon hun libido een boost willen geven, en wel hierom:

Het is gemaakt met de focus op wat mannen echt belangrijk vinden: zich jong en vol energie voelen.

TestoPrime gaat over het leven van je beste leven, ongeacht je leeftijd, door het optimaliseren van je testosterongehalte. Voordelen zijn onder andere:

 Geoptimaliseerd metabolisme om de thermogenese te helpen verhogen en op zijn beurt ongewenst vet te helpen verbranden als een brander voor boter

➤ Verhoogde fysieke en mentale energie zodat u het maximale uit elke dag kunt halen

 Verhoogde motivatie en uithoudingsvermogen waardoor het voelt alsof je weer in de twintig bent

➤ Verbeterde zin in seks zonder te snel moe te worden

Verbrandt lichaamsvet tot 16%

Vermindert stress tot 71,6%

Vergroot de spiermassa met tot 138,7%

Verbetert uithoudingsvermogen tot 92,2%

Zet vet om in energie met tot 12%

Iedere bestelling wordt geleverd met onze levenslange garantie zonder vragen

Waarom TestoPrime boven een ander product?

We begrijpen dat er andere producten op de markt zijn die beweren een gezond testosterongehalte te helpen ondersteunen. 

Maar vaak zijn deze producten overdreven met hun beweringen en bieden ze niet de noodzakelijke doseringen van de juiste ingrediënten om het werk goed te doen.

TestoPrime is speciaal samengesteld met hoogwaardige, klinisch onderzochte natuurlijke ingrediënten die van over de hele wereld zijn geoogst – vaak op afgelegen, moeilijk bereikbare plaatsen – om u de beste kans te bieden op spieropbouw, verbranding van ongewenst vet en een natuurlijk verhoogd libido.

Zij bieden ook de beste garantie op de markt, terwijl veel anderen niet eens een garantie bieden-waardoor je je afvraagt of ze wel echt achter hun eigen product staan.

We weten TestoPrime’s ingrediënten werken. 

TestoPrime geeft u de mogelijkheid om te genieten van de eindeloze voordelen van meer beschikbaar testosteron

Geef je voordeel op: Bezoek de officiële website van TestoPrime voor meer informatie

Bulking cyclus voor Rookies (Basis Steroïde Cyclus)

Dit is een BULKING cyclus voor rookies. Het maakt niet uit of u 23 of 53 bent, dit is een GROTE eerste cyclus voor iedereen. Ik ga in details treden op een BASIC steroïde cyclus, samen met het type van de opleiding en voedsel dat u moet eten, samen met suppletie.

Naar aanleiding van dit moet mogelijk maken tussen 20 tot 30 pond van spiermassa, realistisch.

De waarheid moet gezegd worden, het opbouwen van spieren is een kwaliteit die maar weinig mensen bezitten. Je moet niet alleen hard (en natuurlijk correct) trainen, je moet ook zelfdiscipline hebben en bereid zijn om ook zo te eten. Het doel van dit artikel is om iedereen die zijn training, dieet en natuurlijk zijn gezondheid naar een hoger niveau wil tillen, te onderwijzen. Mijn doel hier is om je te helpen je uiterlijk, kracht, uithoudingsvermogen en je leven in het algemeen te verbeteren.

Hoe ben ik van plan dat te doen? Laten we zeggen dat je 300 pond weegt en niet uit bed kunt komen. Je hebt geen vriendin. Je bent 40 jaar oud, en je voelt echt dat er iets ontbreekt. Natuurlijk kan ik je geen levenspartner garanderen, maar realistisch gezien, als je 180 pond mager bent en er verdomd goed uitziet, zul je iedereen vertrouwen schenken. Dit zal je in staat stellen nieuwe vrienden te maken. En er aantrekkelijk uitzien is altijd een bonus.

Uiteraard verwacht ik niet dat de meesten van jullie in deze situatie verkeren. Velen van jullie hebben misschien een beetje ondergewicht of overgewicht en willen er “goed” uitzien of er “gespierd” uitzien. Of als je ouder bent, wil je er misschien veel jonger of beter uitzien dan de meesten op jouw leeftijd.

Wat je doel ook is, ik ben hier om je te helpen, en ik geloof dat dit artikel de mensen die geïnteresseerd zijn in het opbouwen van spieren zal onderwijzen. Je zult leren wat bulken is, het verschil tussen een “schone bulk” en een “vuile bulk”, en supplementen die worden gebruikt wanneer je probeert om te bulken.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

 • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
 • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
 • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
 • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
 • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

Laten we eerst eens bespreken wat bulken is.

Bulken is een periode waarin je je voornamelijk richt op het opbouwen van spieren. Wat ik hiermee bedoel is dat je elke sessie meer gewicht op de stang moet leggen. Je moet samengestelde bewegingen zwaar en hard raken. Ik ben geneigd om 200 tot 300 calorieën per week aan mijn dieet toe te voegen, als ik geen progressie zie. Je MOET bereid zijn om als een beest te trainen en meer calorieën te eten dan wat je gewend bent te eten. Het is ook erg belangrijk dat je doelen voor jezelf stelt wanneer je probeert om succesvol te bulken en snel in spiermassa aan te komen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de doelen die je voor jezelf stelt realistisch zijn. Train je op natuurlijke wijze? Verwacht dan 0,5 tot 1 pond per week (qua gewicht) Als je sommige van de producten op deze website gebruikt (afhankelijk van wat je gebruikt), moet je op zijn minst verwachten dat je 3/4 pond per week ziet, samen met een toename in kracht. Het is belangrijk dat je realistische doelen stelt en je daarop concentreert, zodat je niet ontmoedigd raakt als je een zwaardere dag/week hebt.

Je belangrijkste zorg bij het bulken moet natuurlijk je dieet zijn. Clean bulken is clean eten, ervoor zorgen dat je geen vet aankomt, met af en toe een cheat-maaltijd in de week of zo. Dirty bulking is denken dat je door pizza, koekjes en andere troep te eten, massa aan zult komen. Als je dit doet, zal je zeker aankomen, maar zeker niet het soort dat we willen! Je dieet moet bestaan uit dezelfde voedingsmiddelen voor bodybuilding die je normaal zou eten, alleen in een hogere calorische hoeveelheid. Er zijn ook enkele basisveranderingen die u kunt maken. Bijvoorbeeld: Het inruilen van kippenborsten voor kippendijen; Het eten van vette vis zoals zalm boven tonijn. Streef naar een overschot van 300 tot 500 per dag en pas dit aan het eind van de week aan als u het gevoel heeft dat u niet genoeg spieren aan het opbouwen bent.

De meeste bodybuilders gebruiken supplementen om te helpen bij de spiergroei. De drie meest gebruikte tijdens een bulk zijn creatine, wei-eiwit en aminozuren met vertakte ketens. Je kunt de 3 aanbevolen producten hier kopen. Creatine houdt water vast in de spieren, waardoor je spieren harder lijken. Het helpt je ook met kracht. Wei-eiwit is gewoon een handigere manier om aan je dagelijkse eiwitbehoefte te komen, en aminozuren van de vertakkingsketen worden gebruikt om te herstellen en snel te herstellen van trainingen, en natuurlijk om vettoename tot een minimum te beperken terwijl je een clean bulk doet.

Welke steroïden raad je aan als ik wil bulken?

Nou, er zijn er veel.

 • Dianabol,
 • Anadrol
 • Testosteron enthanaat
 • Deca
 • Anavar
 • Tren

Op zoek naar Peptiden?

 • Ghrp-2
 • Ghrp-6

Op welke soorten voedsel moet ik me concentreren?

Persoonlijk, gezonde vetten zijn een must.

Verwissel tonijn voor zalm, kipfilet voor kippendijen. Doe boter onder de huid om meer calorieën toe te voegen. Als je 1/2 cheat meals per week hebt, ga dan uit en eet zoveel je kunt ribbetjes.

Maak optimaal gebruik van je maaltijden na de training.

Ik heb 6 eieren voor mijn ontbijt, enz. Er zijn veel dingen die je kunt doen.

Wat voor soort training moet ik doen?

Zoals velen onder jullie weten, ben ik een zeer grote fan van Big Beyond Belief, en daarom pleit ik voor een 6-daagse routine waarbij elk lichaamsdeel minstens tweemaal per week wordt geraakt. (3 keer is beter, ECHT BIJ GEBRUIK VAN DE ANABOLIEKEN)

Bulking Steroid cycli, Stacks en beoordelingen – Gids voor meer informatie over fietsen steroïden & hoe ze te plannen

Het gebruik van anabole steroïden kan verhogen massa, kracht, en het verbeteren van atletische prestaties.

Er moet echter worden opgemerkt dat deze prestatieverbeterende middelen (PED), terwijl ze zeer effectief zijn in wat ze doen, ook schadelijk kunnen zijn voor iemands gezondheid als ze verkeerd worden gebruikt.

Daarom is het belangrijk om te weten hoe je ze verstandig en juist gebruikt.

Volgens vele studies die in de loop der jaren zijn verricht, leveren spiersteroïden de beste resultaten op als ze in een logische volgorde worden gebruikt.

Deze logische opeenvolging staat bekend als een steroïdencyclus!

En veel bodybuilders en atleten noemen het vaak “on-cycle”, wat gewoon de periode van het daadwerkelijke steroïdengebruik betekent.

Afhankelijk van iemands niveau van ervaring met steroïden, kan steroïden cyclus overal duren tussen 6 tot 16 weken, gevolgd door een gelijke hoeveelheid tijd af.

Bijgevolg, de periode wanneer bodybuilders alle steroïde gebruik staken wordt vaak genoemd “off-cyclus”.

Dus, welke steroïde cyclus is ideaal voor u? Hoe lang moet uw cycli duren? Welke dosering moet u nemen?

En wat moet de beste steroïde stack voor u zijn? Als newbie, hoe kunt u bestellen beginner steroïde cyclus om u te helpen uw doelen te bereiken en met minimale of geen bijwerkingen?

Dit zijn slechts een paar van de vragen die ik ben er zeker van hebben popped in gedachten bij het zoeken naar informatie over dit onderwerp.

Wat is de beste veilige legale Dianabol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk D-Bal, hier is waarom:

D-Bal’s nieuwe krachtige formule bootst alle winsten van Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, de grootvader van steroïden) zonder alle bijwerkingen. Het is het toonaangevende, veilige alternatief voor Dianabol. Als je winst wilt, wil je D-Bal.

Ze combineerden een unieke selectie van ingrediënten om meer te doen dan alleen kracht en spiermassa te vergroten. De speciale formule van D-Bal helpt u op verschillende essentiële gebieden om kracht te geven EN te behandelen.

Met D-Bal, gaat het niet alleen om de winst; het helpt u ook om het vol te houden. Voordelen omvatten:

 • Wettelijk Dianabol (Methandrostenolone) Alternatief
 • Veilige natuurlijke ingrediënten
 • Snelle Spiergroei
 • Super Kracht En Uithoudingsvermogen
 • Grote Focus En Drive
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis voor elk 3e artikel
 • Gratis wereldwijde levering
 • En absoluut geen naalden of voorschriften
D-Bal Dianabol steroid alternative

BESTE VOOR:

 • Snelle spiertoename
 • Verhoging van kracht
 • Vermindering van spierpijn
 • Afslanken van lichaamsvet
 • Verbetering van vrij testosteron

Krijg de jouwe op: bezoek de officiële website van D-Bal

In de volgende gids, zal ik antwoorden geven op deze vragen.

Kijk naar de tabel hieronder voor een lijst van onze top aanbevolen Cutting en Bulking Stacks ontworpen zonder bijwerkingen..

Dbal + Testo-Max


Nemen voor 2-4 maand

 • Grotere spieren krijgen
 • Boost Kracht
 • Uitbarsting van energie
 • Mager spiergroei
 • Goed gedefinieerd Lichaam

Bulking Stack


Neem voor 2-3 mnts (of meer)

 • Grotere spiermassa
 • Sneller herstel, meer energie
 • Sneller groter worden
 • Geweldig voor zeer slanke mannen

Snijden Stack


Neem voor 2-3 mnts (of meer)

 • Meer gekke winsten
 • Gain concurrentie LEAN lichaamsbouw
 • Versnipperen lichaamsvet

Het belang en de voordelen van steroïde cycli

Om te begrijpen waarom steroïden moeten worden cycli uit, is het noodzakelijk om enige basiskennis van hoe deze verbindingen interactie met het lichaam en de daaruit voortvloeiende effecten.

Gewoonlijk binden anabole steroïden zich aan Androgeen Receptoren (ARs) om spiergroei en krachttoename te stimuleren.

Als een steroïde cyclus duurt langer dan de aanbevolen veilige duur, androgeen receptoren kan worden oververzadigd waardoor ze te mislukken.

Met andere woorden, zal er minder androgeen receptoren voor toegediende androgenen te binden met.

Wanneer er geen binding plaatsvindt, zal het gebruik van steroïden niet neerkomen op eventuele resultaten.

Maar door te gaan uit de cyclus, Androgen Receptors beginnen te herstellen, waardoor steroïden weer effectief de volgende keer dat ze worden toegediend.

Voor ARs om te herstellen, kan het slechts een paar weken duren, zelfs na langdurige blootstelling aan exogene hormonen.

Het endocriene systeem en de HPTA-functies (hypothalamus-hypofyse-testiculaire as) hebben echter over het algemeen meer tijd nodig om hun normale activiteit te hervatten na het staken van lange steroïdencycli.

Dit verklaart waarom een effectieve off-cycle periode langer dan 2 weken moet duren.

Een andere reden om actieve en inactieve perioden van steroïdengebruik af te wisselen, is om ontdekking van het gebruik van deze drugs te voorkomen.

Terwijl steroïden nemen verschillende tijden te wissen van het systeem, met behulp van hen voor langere perioden alleen dient om de sporen van hen in het bloed te verhogen.

Door te fietsen kunnen gebruikers voorkomen dat ze ontdekt worden tijdens drugstests. Als je geen competitieve atleet of gewichtheffer bent, hoef je je over dit probleem helemaal geen zorgen te maken.

Wat fietsen met steroïden nog belangrijker maakt, is het feit dat het helpt om bijwerkingen te minimaliseren.

Onderzoek heeft uitgewezen dat steroïden die te lang worden ingenomen verschillende lichaamsorganen overmatig belasten. Dit geldt vooral voor C-17aa steroïden zoals Dianabol, waarvan bekend is dat ze hepatotoxisch zijn.

Dergelijke drugs belasten de lever en de nieren, wat bij langdurig gebruik kan leiden tot onomkeerbare schade aan deze organen.

Veel anabole steroïden kunnen ook leiden tot een verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en een hele reeks andere gezondheidsproblemen als je ze gedurende een te lange periode gebruikt.

Daarom, met behulp van anabole verbindingen op en af vermindert het risico van het ontwikkelen van ongewenste bijwerkingen als dit minimaliseert iemands blootstelling aan steroïden.

Een andere Legal Anabolics getuigenis & succesverhaal: ROY’S belangrijkste wens en doel was om vet te verminderen, meer spiermassa en ontzagwekkende kracht te krijgen. Daarom stapelde hij HgH-X2 en Winidrol pillen die zijn ontworpen om te helpen bij het versnipperen en een geripte lichaamsbouw zonder bijwerkingen. Luister naar zijn woorden: “Kreeg een goede 16lbs en werd magerder. Biceps/triceps zichtbaar groter, schouders sterker en meer gedefinieerd. De bloedvaten in de onderarmen en biceps schoten door het dak. Mijn krachttoename in elke lift schoot door het dak. Ik voel me een monster met dit spul (en begin er ook zo uit te zien)…zal het steeds opnieuw blijven kopen.”

Gemeenschappelijke steroïde cycli, Stacks en hun voordelen

Er zijn verschillende steroïden cycli waaruit u kunt kiezen. In het algemeen, spier opbouwende steroïden cycli kan vallen in een van de volgende categorieën:

Bulking cycli

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn bulking cycli in principe bedoeld om massa toe te voegen. Deze zijn zeer vaak met de eerste keer gebruikers op zoek naar hun eerste steroïde cyclus te beginnen om grotere snel en kracht toe te voegen.

Bulking cycli zijn ook korter en goedkoper, maar sommige van de massa winsten die je verdient zou kunnen zijn te wijten aan het vasthouden van water.

Anabole steroïden hebben verschillende kenmerken, wat betekent dat er die geschikt zijn voor bulking stacks.

Bijvoorbeeld, orale steroïden zoals orale Dbol cyclus en Anadrol worden gebruikt om kick start winsten tijdens een bulking cyclus vanwege hun vermogen om stikstof retentie te verbeteren.

Wat is de beste veilige legale Trenbolone steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Trenorol, hier is waarom:

Trenorol herschept de geweldige androgene effecten van Trenbolone; waarschijnlijk de meest veelzijdige steroïde van alle tijden. Verwacht immense spier winsten, geweldige kracht en macht, verbazingwekkende fysieke conditioning, snelle genezing en al het andere daar tussenin. Gebruik het voor bulken of snijden. Wat je ook wilt, Trenorol levert – snel.

Trenorol stelt uw spierweefsel in staat om meer stikstof vast te houden, een van de bouwstenen van eiwitten. Meer stikstof en meer proteïne betekent enorme spiertoename en versnelde vetverbranding.

Trenorol is de actieheld onder de legale steroïden en levert een almachtige stoot, rauwe kracht, pure spieren en vernietigend vet, waardoor u gespierd, hard, geript en klaar bent. Voordelen omvatten:

 • Veilig en legaal trenbolon alternatief
 • Mega Spiermassa
 • Versnipper vet zonder massa te verliezen
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Verbazingwekkende fysieke conditie
 • Verbeterde vasculariteit
 • Geen naalden of recepten
 • Snel resultaat binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
trenorol

BESTE VOOR:

 • Massale Spieraanwinst
 • Meer kracht en vermogen
 • Volledige conditie
 • Pre-training

Koop de jouwe op: bezoek Trenorol officiële website

Snijden cycli

Snijden cyclus steroïden zijn sterk aanbevolen als u wilt houden mager massa alleen. Deze cycli maken gebruik van middelen (ook bekend als gewichtsverlies steroïden) zoals Winstrol, Anavar, Trenbolone, Sustanon- 250 en Primobolan Depot, om er maar een paar te noemen.

Deze steroïden hebben de mogelijkheid om mager spierweefsel te behouden, lipolyse te bevorderen, de kracht te vergroten en de metabolische activiteit te verbeteren om een hardere, meer gedefinieerde lichaamsbouw te bevorderen.

Steroïden die secundaire vet snijden capaciteiten kunnen leiden tot enig gewichtsverlies, maar de spieren geproduceerd zal worden beter in kwaliteit dan degenen die u anders zou hebben bereikt op een bulking cyclus.

Een ander voordeel van snijden cycli is dat u de meeste van de winsten met de juiste workout regime en dieet kunt handhaven.

Voorbeeld Stacks voor gemeenschappelijke steroïde cycli

Bodybuilders die een beetje ervaring hebben met anabole verbindingen nemen twee of meer steroïden op hetzelfde moment tijdens een cyclus in een proces genaamd steroïde stapels of gewoon stapelen.

Stapelen kan leiden tot enorme winsten in kracht en massa, maar het is misschien niet goed voor iedereen.

Hier zijn voorbeelden van steroïden stapels voor de cycli die eerder werden uitgelegd:

Bulking stack

 • Aanbevolen voor: Gemiddelde steroïde gebruikers
 • Duur: 12 weken
 • Weken 1 tot 4: Dianabol 20-40mg/per dag
 • Weken 1 tot 12: Testosteron Enanthate (test e) 300-500mg/per week

Een van de effectieve manieren om cyclus een bulking stack is front laden met een snelwerkende steroïde zoals Dianabol.

Front loading betekent gewoon dat het starten van uw cyclus met een hoge potentie mondelinge steroïden, die zal blijven meestal voor 4 tot 6 weken.

Bulking cycli moeten ook steroïden testosteron derivaten met lange esters als een basis. De testosteron derivaat moet worden uitgevoerd voor een langere periode die kan oplopen tot 12 weken.

De reden hiervoor is dat orale steroïden hebben de neiging te onderdrukken natuurlijke testosteron productie in het lichaam en dus een traag werkende steroïde dit broodnodige hormoon zal bieden als de cyclus vordert.

Opzwellen zal waarschijnlijk optreden bij gebruik van bulking steroïden. Echter, behouden wat water gewicht is niet zo slecht als het helpt te smeren gewrichten en pezen bij het tillen van zware voorwerpen.

Aan de bovenkant, kan buitensporige opgeblazen gevoel bovendien worden vermeden met de juiste voeding.

Snijden Stack

 • Aanbevolen voor: Beginners
 • Duur: 12 Weken
 • Weken 1 tot 12: Test Cypionate (test cyp ) 400mg/week
 • Weken 5 tot 12: Anavar 50mg/dag

Gevorderde steroïde gebruikers die enige ervaring hebben met cutting cycli kunnen meer steroïden toevoegen aan de stack. Bijvoorbeeld:

 • Aanbevolen voor: Gevorderde steroïdengebruikers
 • Duur: 16 weken
 • Weken 1 tot 8: Test e 250mg/week
 • Weken 9 tot 16: Testosteron propionaat (test prop) 200mg/dag
 • Weken 9 tot 16: Trenbolonacetaat 100mg/dag
 • Weken 9 tot 16: Winstrol 50mg/dag
 • Weken 12 tot 16: Masteron-propionaat 100mg/dag

Wat is de beste veilige legale Deca steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Decaduro, hier is waarom:

DecaDuro is een volledig legaal en veilig alternatief voor Deca-Durabolin, een van de populairste bodybuildingsteroïden aller tijden. De geavanceerde anabole formule verhoogt drastisch de stikstofretentie, eiwitsynthese en de productie van rode bloedcellen, waardoor u enorme kracht en spiertoename krijgt. Het verzacht zelfs pijnlijke, pijnlijke gewrichten.

DecaDuro helpt ook de collageensynthese te verhogen, wat uw pezen en ligamenten versterkt. En het versterken van deze bindweefsels kan echt helpen om die zeurende gewrichtsklachten te verzachten die vaak voorkomen bij intensieve, herhaalde trainingen.

De DecaDuro is een manusje-van-alles en zorgt ervoor dat uw workouts een superboost krijgen, waardoor u nieuwe krachtniveaus, extreme spiertoename en een groter, slanker en krachtiger fysiek krijgt.

Voordelen zijn onder andere:

 • Veilig en legaal Deca Durabolin Alternatief
 • Explosieve kracht en sterkte
 • Enorme Spier Aanwinsten
 • Snel Herstel
 • Behoud van magere spieren en vermindering van lichaamsvet
 • Verlicht gewrichts- en peespijn
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen
 • Gratis wereldwijde levering
decaduro

BESTE VOOR:

 • Extreme kracht
 • Verhoging van uithoudingsvermogen
 • Vermindert Hersteltijd
 • Pre-training

Koop het bij: bezoek de Decaduro officiële website

Beste steroïde cycli voor vrouwen

Hoewel een grote meerderheid van steroïde gebruikers zijn mannen, vrouwen powerlifters evenals vrouwelijke modellen die deelnemen aan figuur wedstrijden ook gebruik maken van deze drugs om vet te verminderen en krijgen een gespierde lichaamsbouw.

Andere vrouwen gebruiken steroïden voor fitnessdoeleinden of om er sexier en sterker uit te zien.

Het maakt niet uit categorie je valt in, is het belangrijk om te weten de beste en veiligste steroïde cyclus voor uw doel.

Net als hoe steroïde gebruik testosteron niveaus in de mens verlagen kan, steroïden ook vrouwen op risico van virilization, dat is de ontwikkeling van secundaire mannelijke kenmerken zetten.

Gemeenschappelijke virilization symptomen omvatten de verdieping van de stem, gezicht en lichaam haargroei, evenals menstruele onregelmatigheden.

Met behulp van de juiste steroïden, het houden van cycli kort, en doses klein kan helpen om deze verontrustende virilization symptomen te verminderen.

Anabole steroïden voor vrouwen vertonen meestal lage androgene eigenschappen en dergelijke steroïden staan bekend als mild.

Maar ondanks het “milde” label, is het cruciaal op te merken dat ze nog steeds een androgene werking produceren (alleen dat het in mindere mate zal zijn dan andere krachtige steroïden).

Er zijn twee orale steroïden die veilig zijn bevonden voor gebruik door vrouwen. Deze omvatten Anavar en Winstrol, die beide hebben een lage anabole / androgene ratio’s.

Hier zijn een paar Anavar/Winstrol cycli voor vrouwen die kunnen worden gebruikt om verschillende doelen te bereiken:

Cyclus #1

 • Aanbevolen voor: Beginners
 • Samenstelling: Anavar
 • Einddoel: Spiergroei, meer kracht en hardheid
 • Dosering en duur: 10mg/dag gedurende 8 weken

Cyclus #2

 • Aanbevolen voor: Gevorderde gebruikers
 • Einddoel: Vetverbranding plus verbetering van uithoudingsvermogen en vasculariteit
 • Dosering en duur: 20mg/dag gedurende 8 tot 12 weken

Cyclus #3

 • Aanbevolen voor: Gevorderde gebruikers
 • Samenstelling: Winstrol
 • Einddoel: Verhoogde kracht en hardheid
 • Dosering en duur: 20mg/dag gedurende 8 tot 12 weken

Cyclus #4

 • Aanbevolen voor: Beginners
 • Samenstelling: Anavar + Winstrol Stack
 • Einddoel: Vet verminderen en vetvrije massa behouden
 • Dosering en duur: Anavar 5mg/dag + Winstrol 5mg/dag gedurende 10 weken

In tegenstelling tot mannen hoeven vrouwen geen post-cyclustherapie (PCT) te ondergaan na het voltooien van hun anabole steroïdencycli. PCT-plannen zijn ontworpen om de HPTA-functies te herstellen, wat bij vrouwen niet het geval is.

De niet-steroïdale geneesmiddelen gebruikt door mannen off-cyclus ook oestrogene bijwerkingen, die niet van enig belang zijn voor vrouwen.

ANA’S 8 Weeks Cutting, Lean Body & Sexy Results: “Crazy Bulk is een geweldige ervaring geweest. De beste keuze die ik heb gemaakt. Ik ben al een lange tijd aan het trainen maar deze producten helpen me enorm. Ik voel me veel beter met mijn humeur mentaal en fysiek…”

Steroïde Cyclus voor Beginners en Tieners

Tieners maken een aanzienlijk deel van de eerste keer steroïde gebruikers. Studies tonen aan dat de meeste beginners zijn geïnteresseerd in bulking steroïde op te pompen en kijken groter en sterker zo snel als menselijkerwijs mogelijk.

Het is echter niet aan te raden om tijdens je tienerjaren met steroïden te beginnen.

Dit komt omdat steroïden kunnen leiden tot een stunt groei wanneer gebruikt op jonge leeftijd.

Als u er toch voor kiest om op jonge leeftijd steroïden te gebruiken, zorg er dan voor dat u dit pas doet aan het eind van uw tienerjaren, omdat het lichaam tegen die tijd een groot deel van zijn piekgroei bereikt zal hebben.

Zelfs voor iets oudere individuen, zoals degenen die vallen binnen de jongvolwassen leeftijdsgroep, moet bodybuilding steroïden alleen worden overwogen wanneer men heeft getraind voor ten minste een paar jaar of meer.

Deze aanpak maakt het mogelijk om een solide spierbasis te ontwikkelen voordat je steroïden gaat gebruiken.

De winst die daarna wordt geboekt, zal meestal bestaan uit pure spieren dankzij de trainingservaring. Maar een volwassen beginner kan overwegen steroïde cyclus voor beginner als de producten zijn ontworpen met farmaceutische integriteit.

Wanneer op zoek om te beginnen met uw eerste steroïde cyclus, weten wat steroïde te gebruiken kan lijken als een ontmoedigende taak. Immers, er zijn eindeloos steroïde stacks en cycli die beschikbaar zijn.

Echter, de beste praktijk voor tieners en beginnende steroïde gebruikers is om dingen te houden zo eenvoudig mogelijk. Als u nieuw bent bij steroïden, beginnen met een testosteron-only cyclus.

Dit zal houden dingen eenvoudig en je zult in staat zijn om te weten hoe je lichaam reageert op exogene hormonen.

Bovendien verdragen veel mensen testosteron vrij goed omdat het van nature in het lichaam wordt geproduceerd.

Er zijn verschillende soorten testosteronsteroïden, waarvan de meeste in injecteerbare vorm worden geleverd.

Hier zijn enkele populaire voorbeelden van testosteron derivaten en details over hoe u uw dosis plannen als een beginner tijdens de eerste steroïde cyclus:

Injecteerbare testosteron steroïden hebben lange ester ketens, wat betekent dat ze zijn traag werkende verbindingen.

Als zodanig, houd in gedachten dat het enkele weken duren kan voordat u begint te zien eventuele winsten.

Hier is een verbazingwekkende, levensveranderende verhaal van een zwaarlijvige jonge man die slopende OBESITY met veilige steroïden spier gevochten..

Steroïden voor snijden cyclus en om vet af te werpen

Wanneer het proberen om vet te werpen en spieren op te bouwen met de hulp van steroïden, uw dieet komt ook in het spel omdat een calorie tekort nodig is om te helpen het lichaam duik in vet reserves voor energie.

Aan de andere kant zal training helpen bij de ontwikkeling van nieuw spierweefsel. Zodra deze twee aspecten zijn in controle, snijden of vetverbrander steroïden effectief kan werken.

Hier is een goede snijden cyclus voor beginnende steroïde gebruikers die alleen geïnteresseerd zijn in mager winsten:

 • Weken 1 tot 8: Test Cyp 600mg/week
 • Weken 1 tot 10: Equipoise 300mg/week
 • Weken 7 tot 12: Winstrol 30mg/dag
 • Weken 9 tot 12: Test Prop 100mg/dag

Tony Edwards was zwaarlijvig en zwak: Maar hij wendde zich tot legale anabole steroïden en draaide zijn verhaal rond in een paar maanden toen hij uiteindelijk ontdekte deze bodybuilding steroïden te koop.

Wat is de beste manier om spiergroei te maximaliseren met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Bulking Stack, hier is waarom:

Het is een uniek product voor bodybuilders. De combinatie van natuurlijke en veilige, maar ongelooflijk effectieve componenten verhoogt je spiergroei tot het ultieme niveau. Het geeft je hardcore spiermassa, superieure kracht en een snelle hersteltijd.

Vier best verkopende, krachtige bulkproducten gecombineerd om de optimale anabole omgeving in uw lichaam te creëren voor een snelle spieropbouw.

Tijd om de kilo’s op te bouwen. Snel. De voordelen zijn onder andere:

 • Betere eiwitsynthese
 • Organische en veilige bestanddelen;
 • Bewezen kwaliteit en effectiviteit
 • Bevestigd door duizenden bodybuilders;
 • Geen verlies van winst na het einde van de cyclus;
 • Geen PCT nodig;
 • Gratis wereldwijde levering;
 • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk bulking stack

BESTE VOOR:
– Snelle spiertoename
– Meer kracht
– Vermindering spierpijn
– Afslanken lichaamsvet
– Verhogen vrij testosteron

Krijg je Bulking Stack op: bezoek de officiële website van Bulking Stack

Steroïde cyclus voor kracht

Zowat elke steroïde kan enorme winsten in kracht wanneer gebruikt naast een goed dieet en lichaamsbeweging regime.

Echter, sommige steroïde combinaties kunnen explosieve uitbarstingen van energie wanneer gebruikt samen in een stack.

Het onderstaande voorbeeld is voor degenen die niet per se op zoek zijn naar ruwe massa, maar eerder naar een toename in kracht en vermogen:

 • Aanbevolen voor: Gevorderde powerlifters
 • Weken 1 tot 16: Test E 500mg/week
 • Weken 1 tot 16: Trenbolone Enanthate 500mg/week
 • Weken 1 tot 4: Dianabol cyclus 50mg/dag
 • Weken 1 tot 3, 5 tot 7, 9 tot 11, 13 tot 15: Halotestin 10mg 4x per week op trainingsdagen

Halotestin is een zeer krachtige ruwe sterkte steroïde en de effecten in combinatie met Dianabol het vermogen om glycogenisis boost zal geven u een enorme energie boost.

Echter, Halotestin moet worden afgesneden na 3 weken om te voorkomen dat gevaarlijke bijwerkingen.

Conclusie

Alle steroïde cycli voor mannen moeten worden gevolgd met een PCT cyclus om te herstellen HPTA functies en het minimaliseren van het risico van oestrogene bijwerkingen.

Enkele van de meest voorkomende SERM’s (Selective Estrogen Receptacle Modulators) die voor PCT-plannen worden gebruikt zijn Nolvadex, Clomid en HCG.

Bij het aanvullen met aromatizing steroïden, is het verstandig om een Aromatase Inhibitor zoals Arimidex gebruiken tijdens de cyclus om te voorkomen dat Gynecomastie (mannelijke borstvergroting).

Ten slotte is het belangrijk op te merken dat steroïden niet een magische vervanging voor lichaamsbeweging en een goed dieet zijn.

Houd in gedachten dat deze prestatieverbetering drugs produceren de beste resultaten wanneer gebruikt in combinatie met de juiste voeding en regelmatige training.

Wat is de beste veilige legale Anadrol steroïde?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Anadrole, hier is waarom:

Anadrole herschept de effecten van Oxymethalone (bekend als Anadrol, een van de meest krachtige anabole steroïden in het bestaan), maar zonder de bijwerkingen. Het verhoogt de productie van rode bloedcellen, waardoor ze meer zuurstof naar uw spieren kunnen transporteren, waardoor vermoeidheid wordt vertraagd en immense spierwinsten worden behaald.

Deze extra spierbrandstof betekent dat u sterker en krachtiger bent en langer kunt trainen, wat leidt tot een snelle spiertoename. En omdat zuurstof ook een sleutelrol speelt bij uw herstel, bent u in een mum van tijd weer klaar voor uw volgende training.

Anadrole is raketbrandstof voor uw spieren, het leveren van mind-blowing pompen en energie pieken, zodat u beter te presteren, sneller te herstellen en pak op een aantal ernstige grootte winsten. Voordelen omvatten:

 • Veilig & legaal Anadrol-alternatief
 • Mega toename in spiermassa
 • Super Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Enorme pompen
 • Snel herstel
 • Geen naalden of voorschriften
 • Snel resultaat in minder dan twee weken
 • Gratis wereldwijde levering
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BESTE VOOR:

 • Extreme winst
 • Maximale Kracht & Uithoudingsvermogen
 • Vermindert hersteltijd
 • Voor het ontbijt

Krijg de jouwe op: bezoek Anadrole officiële website

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here