Καλύτερος κύκλος και στοίβα στεροειδών διόγκωσης για την οικοδόμηση μυών και την αύξηση του βάρους

Q: Ποιος είναι ο καλύτερος κύκλος στεροειδών διόγκωσης
Θα σας δώσω μια λίστα στεροειδών για τον καλύτερο κύκλο διόγκωσης.

Τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη είναι ο βασιλιάς. Εάν είστε άνδρας και πρέπει να πάρετε “ξύλο” τότε είναι απόλυτη ανάγκη, στην πραγματικότητα, ακόμη και αν δεν είναι το κύριο στεροειδές επιλογής κατά τη διάρκεια του στεροειδούς κύκλου σας, θα πρέπει να βρίσκεται σε αυτόν. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε την deca ως κύριο, ακόμη και αν τρέχετε την deca στα 600mg εβδομαδιαίως, το να κάνετε τεστοστερόνη στα 200mg εβδομαδιαίως είναι πολύ περισσότερο από αρκετό για να κρατήσετε τα πάντα σε “γραμμή” εκεί κάτω. Είναι συζητήσιμο ότι αυτό μπορεί να είναι καλύτερο για την “επούλωση” τραυματισμών, αλλά δεν έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Στεροειδή διόγκωσης

Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα στεροειδή διόγκωσης

Τα καλύτερα στεροειδή διόγκωσης είναι τα εξής:

Τεστοστερόνη όπως αναφέρθηκε παραπάνω
Deca,
Tren
Anadrol
Dianabol

Αυτά είναι τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου για σκοπούς καθαρής “μάζας” και δύναμης. Αν σκοπεύετε/θέλετε απλώς να γίνετε όσο το δυνατόν μεγαλύτεροι, οι κύκλοι που περιστρέφονται γύρω από αυτά δεν μπορούν να σας κάνουν λάθος.

Εδώ είναι μερικοί βασικοί κύκλοι που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ο πρώτος είναι ο πολυαγαπημένος ειδικά σε όλη τη δεκαετία του ’80 στοίβα ντιαναβόλου, τεστοστερόνης και deca(κύκλος Deca και Test).

  • Dianabol εβδομάδα 1-6 50mg ημερησίως
  • Τεστοστερόνη εβδομάδα 1-18 700mg εβδομαδιαίως
  • Deca εβδομάδα 1-16 600mg εβδομαδιαίως

Πρόκειται για έναν κύκλο καθαρής διόγκωσης 18 εβδομάδων. Προτιμώ να προπονούμαι με βάρη 6 ημέρες την εβδομάδα όταν βρίσκομαι σε αυτή τη ρουτίνα προσθέτοντας βάρος και επαναλήψεις/σύνολα όσο το δυνατόν συχνότερα. Είναι αρκετά εύκολο να κερδίσετε, τουλάχιστον, 35lbs μυών ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Ο λόγος για έναν κύκλο μεγαλύτερης διάρκειας οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσετε τα κέρδη σας από ό,τι σε έναν μικρότερο κύκλο.

Φαίνεται σαν να είναι “εύκολο να έρθει, εύκολο να φύγει” με τους μικρότερους κύκλους, ειδικά όταν εμπλέκεται η Deca.

Εδώ είναι ένας άλλος μεγάλος κύκλος διόγκωσης.

  • Τεστοστερόνη, 600mg εβδομαδιαία εβδομάδα 1-16
  • Tren 400mg εβδομαδιαία εβδομάδα 1-8
  • Anadrol 100mg καθημερινά εβδομάδα 1-4

Αυτός ο κύκλος δίνει μια ωραία αύξηση των μυών. Η Anadrol συνήθως προσθέτει περίπου 1 κιλό ανά ημέρα για τις πρώτες 2 εβδομάδες. Ναι, αρκετά καταπληκτικό για να πούμε το λιγότερο. Τα κέρδη δύναμης θα εκτοξευθούν επίσης δραματικά στον ουρανό. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Μόλις φύγετε από το anadrol θα δείτε μια τεράστια απώλεια του φουσκώματος. Μόλις το φούσκωμα υποχωρήσει, θα βρεθείτε δραματικά πιο αδύνατοι λόγω του Tren. Το Tren είναι γνωστό για την προσθήκη πολλών “σκληρών και άπαχων μυών”

Έχω δει ανθρώπους να χάνουν έως και 20lbs λίπους και να κερδίζουν πάνω από 30lbs μυών ενώ βρίσκονται σε έναν κύκλο tren

Προσθέστε αυτό με την τεστοστερόνη που θα κάνει τα μαγικά της και θα βοηθήσει. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε περίπου 40 έως 45lbs των μυών που αποκτήθηκαν σε αυτό, αν είναι ένας κύκλος για πρώτη φορά, πιστεύω ότι κρατώντας 30 έως 35lbs μόλις τελειώσει ο κύκλος είναι κάτι περισσότερο από ρεαλιστικό και θα είστε πολύ πιο αδύνατοι.

Φυσικά, οι παραπάνω κύκλοι μπορούν να αλλάξουν ελαφρώς, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον καλύτερο κύκλο Dianabol αντί για anadrol, ή στον κύκλο που αναφέρθηκε παραπάνω ότι μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε Anadrol αντί για Dianabol.

Πρέπει να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς προσωπικά. Ένας κύκλος τεστοστερόνης και tren από μόνος του θα δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα, όπως και ένας κύκλος τεστοστερόνης και deca .

Όταν ρωτάτε ποια είναι τα καλύτερα στεροειδή διόγκωσης, σας έδωσα μια απάντηση, αλλά σας θέτω ένα ερώτημα ποια είναι τα καλύτερα στεροειδή διόγκωσης για εσάς προσωπικά Μέχρι να πειραματιστείτε και να μάθετε για το δικό σας σώμα, αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν πρόκειται να μάθετε.

Συνιστώσες του κύκλου διόγκωσης

Dianabol (ή D-Bol) dbol

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη στεροειδών διόγκωσης για μάζα που διατίθενται στην αγορά. Εάν είστε ένας σκληρός μυϊκός κερδοσκόπος, το D-Bol είναι η απάντηση. Αυτή η ισχυρή φόρμουλα παρέχει ένα μοναδικό όφελος που μιμείται τις θετικές επιδράσεις της Methandrostenolone.

Με άλλα λόγια, το Dianabol δημιουργεί ένα εξαιρετικά ενεργό αναβολικό περιβάλλον και αυξάνει δραστικά την κατακράτηση αζώτου στους μυϊκούς ιστούς σας. D-Bol αυξάνει την εστίαση, ενισχύει τη δύναμη, αυξάνει τη μυϊκή μάζα, και το καλύτερο από όλα λειτουργεί εξαιρετικά γρήγορα. Για τους περισσότερους Hardgainers που προετοιμάζονται για έναν διαγωνισμό, αυτό το συμπλήρωμα είναι η καλύτερη επιλογή λόγω της φόρμουλας ταχείας δράσης του.

Τρεμπολόνη (tren)

Η τρεμπολόνη είναι ένα από τα καλύτερα στεροειδή καύσης λίπους στην αγορά, μια ενισχυμένη φόρμουλα που σκληραίνει

και κόβει τους μυς σας, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και ισχύ. Προφανώς, όσο περισσότερη δύναμη έχετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να ολοκληρώσετε τη σειρά σας και να κάνετε αυτόν τον επιπλέον κύκλο.

Αυτή η κορυφαία αναβολική φόρμουλα αποτεφρώνει το σπλαχνικό και υποδόριο
λίπος και προωθεί την αύξηση των μυών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Τρεμπολόνη είναι τα “ισχυρότερα” αναβολικά στεροειδή που διατίθενται στην αγορά.

Deca – δεκαδρολόνη

Η Deca εκτοξεύει τα μυϊκά σας κέρδη και σας δίνει υπερφυσική δύναμη. Αυτή η εξαιρετικά προηγμένη φόρμουλα αυξάνει τη σύνθεση πρωτεϊνών, ενισχύει την κατακράτηση αζώτου, εξαλείφει το ενδοκυτταρικό φούσκωμα, αυξάνει την άλιπη μυϊκή μάζα, μειώνει το σωματικό λίπος και τελικά ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας.

Άτυπα γνωστή ως ο “βασιλιάς των συμπληρωμάτων δύναμης”, η Deca έχει τη μοναδική ικανότητα να ανακουφίζει τον πόνο στις αρθρώσεις και να βελτιώνει τη σύνθεση κολλαγόνου.

Τεστοστερόνη

Πρόκειται για τον αναβολικό νονό, ένα από τα κορυφαία στεροειδή στον κόσμο. Αν αναζητάτε τεράστια αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας, εκρηκτική αύξηση της δύναμης, έντονη ενέργεια και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης, τότε η τεστοστερόνη είναι ό,τι καλύτερο για εσάς.

Η τεστοστερόνη ξεχωρίζει από το πλήθος επειδή είναι φυσική ανδρική ορμόνη που είναι εγγενής στο σώμα μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε ενδεχομένως να γίνετε καλύτεροι στο κρεβάτι και να έχετε αυξημένη ανδρική λίμπιντο.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

Κύκλος διόγκωσης για αρχάριους (βασικός στεροειδής κύκλος)

Αυτός είναι ένας κύκλος BULKING για αρχάριους. Δεν έχει σημασία αν είστε 23 ή 53 ετών, αυτός είναι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ πρώτος κύκλος για οποιονδήποτε. Θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες σχετικά με έναν ΒΑΣΙΚΟ κύκλο στεροειδών, μαζί με τον τύπο της προπόνησης και των τροφίμων που πρέπει να τρώτε, μαζί με τα συμπληρώματα.

Ακολουθώντας αυτό θα πρέπει να επιτρέψει μεταξύ 20 έως 30lbs μυϊκής μάζας, ρεαλιστικά.

Η αλήθεια είναι ότι η οικοδόμηση μυών είναι μια ιδιότητα που πολύ λίγοι άνθρωποι διαθέτουν. Όχι μόνο πρέπει να γυμνάζεστε σκληρά (και φυσικά, σωστά), αλλά πρέπει επίσης να έχετε την αυτοπειθαρχία και να είστε πρόθυμοι να τρώτε και σαν ένας τέτοιος. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να βοηθήσει στην εκπαίδευση όλων όσοι ενδιαφέρονται να πάνε την προπόνηση, τη διατροφή και φυσικά την υγεία τους στο επόμενο επίπεδο. Στόχος μου εδώ είναι να σας βοηθήσω να βελτιώσετε την εμφάνιση, τη δύναμη, την αντοχή και τη ζωή σας γενικότερα.

Πώς σκοπεύω να το κάνω αυτό Ας πούμε ότι ζυγίζετε 300 κιλά και δεν μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Δεν έχεις κοπέλα. Είστε 40 ετών και πραγματικά αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει. Προφανώς δεν μπορώ να σας εγγυηθώ έναν σύντροφο ζωής, αλλά ρεαλιστικά, αν είστε 180 κιλά άπαχο και φαίνεστε καταπληκτικά, θα πετάξετε αυτοπεποίθηση σε όλους. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε νέους φίλους. Και το να φαίνεσαι ελκυστικός είναι πάντα ένα μπόνους.

Προφανώς, δεν περιμένω οι περισσότεροι από εσάς να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Πολλοί από εσάς μπορεί να είστε ελαφρώς ελλιποβαρείς ή υπέρβαροι και να θέλετε να φαίνεστε “καλοί” ή να επιτύχετε την “γυμνασμένη” εμφάνιση. Ή αν είστε μεγαλύτεροι, μπορεί να θέλετε να δείχνετε πολύ νεότεροι ή καλύτεροι από ό,τι οι περισσότεροι στην ηλικία σας.

Όποιος κι αν είναι ο σκοπός σας, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και πιστεύω ότι αυτό το άρθρο θα εκπαιδεύσει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να χτίσουν μυς. Θα μάθετε τι είναι ο όγκος, τη διαφορά μεταξύ ενός “καθαρού όγκου” και ενός “βρώμικου όγκου” και τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται όταν προσπαθείτε να μαζέψετε.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Κατ’ αρχάς, ας συζητήσουμε τι είναι η διόγκωση.

Η διόγκωση είναι μια περίοδος κατά την οποία επικεντρώνεστε κυρίως στην οικοδόμηση μυών. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι σε κάθε συνεδρία θα πρέπει να προσθέτετε περισσότερο βάρος στη μπάρα. Θα πρέπει να χτυπάτε βαριά και σκληρά τις σύνθετες κινήσεις. Έχω την τάση να προσθέτω 200 έως 300 θερμίδες την εβδομάδα στη διατροφή μου, αν δεν βλέπω πρόοδο. ΠΡΕΠΕΙ να είστε πρόθυμοι να προπονηθείτε σαν ζώο και να τρώτε περισσότερες θερμίδες από αυτές που έχετε συνηθίσει να τρώτε. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να θέτετε στόχους για τον εαυτό σας όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε με επιτυχία χύμα και να αποκτήσετε μυϊκή μάζα γρήγορα. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι που έχετε θέσει για τον εαυτό σας είναι ρεαλιστικοί. Προπονείστε φυσικά Τότε περιμένετε 0,5 έως 1lbs ανά εβδομάδα (σε σχέση με το βάρος) Εάν χρησιμοποιείτε κάποια από τα προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο (ανάλογα με το τι χρησιμοποιείτε), θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον να βλέπετε 3/4lbs ανά εβδομάδα, μαζί με κέρδη δύναμης. Είναι σημαντικό να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να επικεντρωθείτε σε αυτούς, ώστε να μην αποθαρρύνεστε όταν έχετε μια πιο δύσκολη μέρα/εβδομάδα.

Το κύριο μέλημά σας κατά τη διόγκωση θα πρέπει, φυσικά, να είναι η διατροφή σας. Η καθαρή διόγκωση είναι να τρώτε καθαρά, φροντίζοντας να μην παίρνετε λίπος, με το περιστασιακό γεύμα εξαπάτησης να προστίθεται μία φορά την εβδομάδα ή έτσι. Ο βρώμικος όγκος είναι να σκέφτεσαι ότι τρώγοντας πίτσα, μπισκότα και τόνους άλλων σκουπιδιών θα κερδίσεις μάζα. Κάνοντας αυτό θα προκαλέσει αύξηση βάρους, σίγουρα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι το είδος που επιθυμούμε! Η διατροφή σας θα πρέπει να αποτελείται από τις ίδιες bodybuilding τροφές που θα τρώγατε κανονικά, απλά σε υψηλότερη θερμιδική ποσότητα. Υπάρχουν επίσης κάποιες βασικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τις συνήθειές σας: Αντικατάσταση του στήθους κοτόπουλου με μπούτια κοτόπουλου- κατανάλωση ψαριών με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, όπως ο σολομός αντί για τόνο. Στοχεύστε σε μια υπέρβαση 300 έως 500 ανά ημέρα και κάντε προσαρμογές στο τέλος της εβδομάδας, αν αισθάνεστε ότι δεν κερδίζετε αρκετούς μυς.

Οι περισσότεροι bodybuilders χρησιμοποιούν συμπληρώματα για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των μυών. Τα τρία πιο συχνά χρησιμοποιούμενα σε έναν όγκο είναι η κρεατίνη, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος και τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας. Μπορείτε να αγοράσετε τα 3 συνιστώμενα προϊόντα εδώ. Η κρεατίνη συγκρατεί το νερό στους μύες, κάνοντας έτσι τους μύες σας να φαίνονται πιο σκληροί. Σας βοηθά επίσης με τη δύναμη. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι απλώς ένας πιο βολικός τρόπος για να λαμβάνετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε πρωτεΐνη, και τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας χρησιμοποιούνται για την επισκευή και την ανάκτηση από τις προπονήσεις γρήγορα, και φυσικά για να κρατήσετε την αύξηση του λίπους στο ελάχιστο, ενώ κάνετε ένα καθαρό χύμα.

Ποια στεροειδή προτείνετε αν προσπαθώ να μαζέψω τον όγκο

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά.

  • Dianabol,
  • Anadrol
  • Ενθανική τεστοστερόνη
  • Deca
  • Anavar
  • Tren

Ψάχνετε για πεπτίδια

  • Ghrp-2
  • Ghrp-6

Σε ποιους τύπους τροφίμων πρέπει να επικεντρωθώ

Προσωπικά, τα υγιεινά λίπη είναι ένα must.

Αντικαταστήστε τον τόνο με σολομό, τα στήθη κοτόπουλου με μπούτια κοτόπουλου. Βάλτε βούτυρο κάτω από την πέτσα για να προσθέσετε περισσότερες θερμίδες. Αν έχετε 1/2 cheat meals την εβδομάδα, βγείτε έξω και φάτε όσο μπορείτε να φάτε παϊδάκια.

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τα γεύματα μετά την προπόνηση.

Έχω 6 αυγά για το πρωινό μου κ.λπ. Μπορούν να γίνουν πολυάριθμα πράγματα.

Τι είδους προπόνηση πρέπει να κάνω

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, είμαι ένας εξαιρετικά μεγάλος οπαδός του Big Beyond Belief, και εξαιτίας αυτού, υποστηρίζω μια ρουτίνα 6 ημερών χτυπώντας κάθε μέρος του σώματος τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. (3 φορές είναι καλύτερα, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ)

Κύκλοι στεροειδών διόγκωσης, στοίβες και κριτικές – Οδηγός για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανακύκλωση στεροειδών & πώς να τους προγραμματίσετε

Η χρήση αναβολικών στεροειδών μπορεί να αυξήσει τη μάζα, τη δύναμη και να βελτιώσει την αθλητική απόδοση.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα φάρμακα βελτίωσης της απόδοσης (PED), ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά σε αυτό που κάνουν, μπορεί επίσης να είναι επιζήμια για την υγεία κάποιου όταν χρησιμοποιούνται εσφαλμένα.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιείτε λογικά και σωστά.

Σύμφωνα με πολλές μελέτες κατά τη διάρκεια των ετών, έχει διαπιστωθεί ότι τα μυϊκά στεροειδή αποδίδουν τα καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται με μια λογική σειρά.

Αυτή η λογική ακολουθία είναι γνωστή ως κύκλος στεροειδών!

Και πολλοί bodybuilders και αθλητές συχνά αναφέρονται σε αυτό ως “on-cycle”, που σημαίνει απλώς την περίοδο της πραγματικής χρήσης στεροειδών.

Ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας κάποιου με τα στεροειδή, ο κύκλος στεροειδών μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε μεταξύ 6 έως16 εβδομάδων και να ακολουθηθεί από ένα ίσο χρονικό διάστημα διακοπής.

Κατά συνέπεια, η περίοδος κατά την οποία οι bodybuilders σταματούν κάθε χρήση στεροειδών ονομάζεται συχνά “εκτός κύκλου”.

Έτσι, ποιος κύκλος στεροειδών είναι ιδανικός για εσάς ? Πόσο καιρό θα πρέπει να διαρκούν οι κύκλοι σας Τι δοσολογία πρέπει να παίρνετε

Και ποια θα πρέπει να είναι η καλύτερη στοίβα στεροειδών για εσάς Ως αρχάριος, πώς μπορείτε να παραγγείλετε κύκλο στεροειδών για αρχάριους που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και με ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που σίγουρα σας έχουν έρθει στο μυαλό όταν αναζητάτε πληροφορίες για το θέμα αυτό.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

Στον παρακάτω οδηγό, θα δώσω απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Κοιτάξτε τον παρακάτω πίνακα για μια λίστα με τις κορυφαίες συνιστώμενες στοίβες κοπής και διόγκωσης που σχεδιάσαμε χωρίς παρενέργειες..

Dbal + Testo-Max


Πάρτε για 2-4 μήνες

  • Αποκτήστε μεγαλύτερους μύες
  • Ενισχύστε τη δύναμη
  • Έκρηξη ενέργειας
  • Κέρδος άπαχων μυών
  • Καλά καθορισμένο σώμα

Διογκωτική στοίβα


Πάρτε για 2-3 mnts (ή περισσότερο)

  • Μεγαλύτερη μυϊκή μάζα
  • Γρηγορότερη αποκατάσταση, περισσότερη ενέργεια
  • Γρήγορα μεγαλύτερα μεγέθη
  • Ιδανικό για πολύ αδύνατους τύπους

Στοίβα κοπής


Πάρτε για 2-3 μήνες (ή περισσότερο)

  • Περισσότερα τρελά κέρδη
  • Κερδίστε ανταγωνισμό LEAN Physique
  • Τεμαχισμός σωματικού λίπους

Η σημασία και τα οφέλη των στεροειδών κύκλων

Για να καταλάβετε γιατί τα στεροειδή πρέπει να ανακυκλώνονται, είναι απαραίτητο να έχετε κάποιες βασικές γνώσεις σχετικά με το πώς αυτές οι ενώσεις αλληλεπιδρούν με το σώμα και τα επακόλουθα αποτελέσματά τους.

Συνήθως, τα αναβολικά στεροειδή δεσμεύονται στους υποδοχείς ανδρογόνων (AR) για να διεγείρουν τη μυϊκή ανάπτυξη και την αύξηση της δύναμης.

Εάν ένας κύκλος στεροειδών διαρκεί περισσότερο από τη συνιστώμενη ασφαλή διάρκεια, οι υποδοχείς ανδρογόνων μπορεί να γίνουν υπερκορεσμένοι προκαλώντας έτσι την αποτυχία τους.

Με άλλα λόγια, θα υπάρχουν λιγότεροι υποδοχείς ανδρογόνων για να συνδεθούν τα χορηγούμενα ανδρογόνα.

Όταν δεν λαμβάνει χώρα καμία σύνδεση, η χρήση στεροειδών δεν θα καταλήξει σε κανένα αποτέλεσμα.

Αλλά με την απομάκρυνση από τον κύκλο, οι υποδοχείς ανδρογόνων αρχίζουν να ανακάμπτουν, καθιστώντας έτσι τα στεροειδή αποτελεσματικά και πάλι την επόμενη φορά που θα χορηγηθούν.

Για να ανακάμψουν οι ARs, μπορεί να χρειαστούν μόλις δύο εβδομάδες ακόμη και μετά από παρατεταμένη έκθεση σε εξωγενείς ορμόνες.

Ωστόσο, το ενδοκρινικό σύστημα και οι λειτουργίες του HPTA (άξονας υποθαλάμου-υπόφυσης-όρχεων) χρειάζονται γενικά περισσότερο χρόνο για να επανέλθουν σε φυσιολογική δραστηριότητα μετά τη διακοπή μακρών κύκλων στεροειδών.

Αυτό εξηγεί γιατί μια αποτελεσματική περίοδος εκτός κύκλου θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 2 εβδομάδες.

Ένας άλλος λόγος για την εναλλαγή μεταξύ ενεργών και ανενεργών περιόδων χρήσης στεροειδών είναι η αποφυγή της ανίχνευσης της χρήσης αυτών των φαρμάκων.

Ενώ τα στεροειδή χρειάζονται διαφορετικούς χρόνους για να εκκαθαριστούν από τον οργανισμό, η χρήση τους για παρατεταμένες περιόδους χρησιμεύει μόνο στην αύξηση των ιχνών τους στο αίμα.

Με την κυκλική χρήση, οι χρήστες είναι σε θέση να αποφύγουν την ανίχνευση κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ναρκωτικών. Εάν δεν είστε ανταγωνιστικός αθλητής ή αρσιβαρίστας, τότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου για αυτό το ζήτημα.

Αυτό που κάνει την ποδηλασία στεροειδών ακόμα πιο σημαντική είναι το γεγονός ότι βοηθά στην ελαχιστοποίηση των παρενεργειών.

Έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι τα στεροειδή που λαμβάνονται για πολύ καιρό ασκούν αδικαιολόγητη πίεση σε διάφορα όργανα του σώματος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα στεροειδή C-17aa , όπως το Dianabol, τα οποία είναι γνωστό ότι είναι ηπατοτοξικά.

Τέτοια φάρμακα καταπονούν το συκώτι και τα νεφρά, οδηγώντας ενδεχομένως σε μη αναστρέψιμη βλάβη αυτών των οργάνων όταν χρησιμοποιούνται για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Πολλά αναβολικά στεροειδή μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση, προβλήματα καρδιακού ρυθμού και μια σειρά από άλλα προβλήματα υγείας επίσης εάν τα χρησιμοποιείτε για υπερβολικά μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Επομένως, η χρήση αναβολικών ενώσεων on and off μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων παρενεργειών, καθώς έτσι ελαχιστοποιείται η έκθεση του ατόμου στα στεροειδή.

Μια άλλη νομική μαρτυρία αναβολικών & ιστορία επιτυχίας : ROY: Η κύρια επιθυμία και οι στόχοι του ROY ήταν να μειώσει το λίπος, να αποκτήσει μυϊκή μάζα και φοβερή δύναμη. Ως εκ τούτου στοιβάζονται HgH-X2 και Winidrol χάπια σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τεμαχισμό και άρπαξαν σωματική διάπλαση χωρίς παρενέργειες. Ακούστε τα λόγια του: “Πήρε ένα καλό 16lbs και έγινε πιο λιτός. Οι δικέφαλοι/τρικέφαλοι εμφανώς μεγαλύτεροι, οι ώμοι ισχυρότεροι και πιο καθορισμένοι. Η αγγείωση στους βραχίονες, οι δικέφαλοι εκτοξεύτηκαν στην οροφή. Η αύξηση της δύναμής μου σε κάθε ανύψωση εκτοξεύτηκε στα ύψη. Αισθάνομαι σαν ένα τέρας σε αυτό το πράγμα (και αρχίζω να μοιάζω με ένα)… θα συνεχίσω να αγοράζω ξανά και ξανά”

Κοινοί κύκλοι στεροειδών, στοίβες και τα οφέλη τους

Υπάρχουν διάφοροι κύκλοι στεροειδών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Σε γενικές γραμμές, οι κύκλοι στεροειδών μυϊκής ανάπτυξης μπορούν να εμπίπτουν σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες:

Κύκλοι διόγκωσης

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, οι κύκλοι διόγκωσης προορίζονται βασικά για την προσθήκη μάζας. Αυτοί είναι πολύ συνηθισμένοι με χρήστες που κάνουν χρήση για πρώτη φορά και θέλουν να ξεκινήσουν τον πρώτο τους κύκλο στεροειδών για να μεγαλώσουν γρήγορα και να προσθέσουν δύναμη .

Οι κύκλοι διόγκωσης είναι επίσης συντομότεροι και φθηνότεροι , αλλά μερικά από τα κέρδη μάζας που θα κερδίσετε μπορεί να οφείλονται στην κατακράτηση νερού.

Τα αναβολικά στεροειδή έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν εκείνα που είναι κατάλληλα για στοίβες διόγκωσης.

Για παράδειγμα, τα από του στόματος στεροειδή όπως ο από του στόματος κύκλος Dbol και το Anadrol χρησιμοποιούνται για να ξεκινήσουν τα κέρδη κατά τη διάρκεια ενός κύκλου διόγκωσης λόγω της ικανότητάς τους να βελτιώνουν την κατακράτηση αζώτου.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Κύκλοι κοπής

Τα στεροειδή του κύκλου κοπής συνιστώνται ιδιαίτερα εάν θέλετε να διατηρήσετε μόνο την άλιπη μάζα. Αυτοί οι κύκλοι κάνουν χρήση παραγόντων (επίσης γνωστών ως στεροειδή απώλειας βάρους) όπως Winstrol, Anavar, Trenbolone, Sustanon- 250 και Primobolan Depot, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Αυτά τα στεροειδή έχουν την ικανότητα να διατηρούν τον άπαχο μυϊκό ιστό, να προάγουν τη λιπόλυση, να αυξάνουν τη δύναμη και να ενισχύουν τη μεταβολική δραστηριότητα για να προάγουν μια πιο σκληρή, πιο καθορισμένη σωματική διάπλαση.

Τα στεροειδή που έχουν δευτερεύουσες ικανότητες κοπής λίπους μπορεί να προκαλέσουν κάποια απώλεια βάρους, αλλά οι μύες που θα παραχθούν θα είναι καλύτερης ποιότητας από αυτούς που διαφορετικά θα είχατε επιτύχει σε έναν κύκλο διόγκωσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των κύκλων κοπής είναι ότι μπορείτε να διατηρήσετε τα περισσότερα από τα κέρδη με το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης και τη διατροφή.

Παραδείγματα στοίβας για κοινούς στεροειδείς κύκλους

Οι bodybuilders που έχουν λίγη εμπειρία με τις αναβολικές ενώσεις λαμβάνουν δύο ή περισσότερα στεροειδή ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια ενός κύκλου σε μια διαδικασία που ονομάζεται στοίβες στεροειδών ή απλά στοίβαγμα.

Ηστοίβαξη μπορεί να προκαλέσει τεράστια κέρδη σε δύναμη και μάζα, αλλά μπορεί να μην είναι εντάξει για όλους.

Ακολουθούν παραδείγματα στοίβες στεροειδών για τους κύκλους που εξηγήθηκαν προηγουμένως:

Στοίβα διόγκωσης

  • Συνιστάται για: Στεροειδή
  • Διάρκεια: 1: Στερεοθεραπευτές: 12 Εβδομάδες
  • Εβδομάδες 1 έως 4: Dianabol 20-40mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 1 έως 12: Enanthate τεστοστερόνη (test e) 300-500mg/εβδομάδα

Ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους για τον κύκλο μιας στοίβας διόγκωσης είναι η εμπρόσθια φόρτωση με ένα στεροειδές ταχείας δράσης όπως το Dianabol.

Η εμπρόσθια φόρτωση σημαίνει απλά ότι ξεκινάτε τον κύκλο σας με ένα στεροειδές υψηλής δραστικότητας από το στόμα, το οποίο θα συνεχίσει συνήθως για 4 έως 6 εβδομάδες.

Οι κύκλοι διόγκωσης θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν παράγωγα στεροειδών τεστοστερόνης με μακριούς εστέρες ως βάση. Το παράγωγο τεστοστερόνης θα πρέπει να εκτελείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει έως και τις 12 εβδομάδες.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα από του στόματος στεροειδή τείνουν να καταστέλλουν τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα και έτσι ένα στεροειδές αργής δράσης θα παρέχει αυτή την τόσο απαραίτητη ορμόνη καθώς ο κύκλος εξελίσσεται.

Το φούσκωμα θα εμφανιστεί πιθανώς όταν χρησιμοποιείτε στεροειδή διόγκωσης. Ωστόσο, η διατήρηση κάποιου βάρους νερού δεν είναι τόσο κακή, καθώς βοηθά στη λίπανση των αρθρώσεων και των τενόντων κατά την ανύψωση βαρέων αντικειμένων.

Από την άλλη πλευρά, το υπερβολικό φούσκωμα μπορεί επιπλέον να αποφευχθεί με τη σωστή διατροφή.

Στοίβα κοπής

  • Συνιστάται για:
  • Διάρκεια: 1,5 εβδομάδες: Κατηγορία: 12 Εβδομάδες
  • Εβδομάδες 1 έως 12: Test Cypionate (test cyp ) 400mg/εβδομάδα
  • Εβδομάδες 5 έως 12: Anavar 50mg/ημέρα

Οι προχωρημένοι χρήστες στεροειδών που έχουν κάποια εμπειρία με κύκλους κοπής μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στεροειδή στη στοίβα. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι από τους χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στεροειδή, όπως π.χ:

  • Συνιστάται για: 1: Για προχωρημένους χρήστες στεροειδών
  • Διάρκεια: 1: Στερεοειδή: 16 εβδομάδες
  • Εβδομάδες 1 έως 8: Test e 250mg/εβδομάδα
  • Εβδομάδες 9 έως 16: Προπιονική τεστοστερόνη (test prop) 200mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 9 έως 16: Οξική τρεμπολόνη 100mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 9 έως 16: Winstrol 50mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 12 έως 16: Masteron-Propionate 100mg/ημέρα

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Deca;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Decaduro, να γιατί:

Το DecaDuro είναι μια πλήρως νόμιμη και ασφαλής εναλλακτική λύση για το Deca-Durabolin, ένα από τα πιο δημοφιλή bodybuilding στεροειδή όλων των εποχών. Η προηγμένη αναβολική του φόρμουλα αυξάνει δραματικά την κατακράτηση αζώτου, τη σύνθεση πρωτεϊνών και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, δίνοντάς σας τεράστια κέρδη δύναμης και μυών. Θα καταπραΰνει ακόμη και τις πονεμένες, πονεμένες αρθρώσεις.

Το DecaDuro βοηθά επίσης στην αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου, το οποίο ενισχύει τους τένοντες και τους συνδέσμους σας. Και η ενδυνάμωση αυτών των συνδετικών ιστών μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην καταπράυνση αυτών των ενοχλητικών πόνων των αρθρώσεων που συχνά παρουσιάζονται από έντονες, επαναλαμβανόμενες προπονήσεις.

Ένας πολυεργαλείο, το DecaDuro υπερφορτώνει τις προπονήσεις σας, χαρίζοντάς σας νέα επίπεδα δύναμης, ακραία μυϊκή αύξηση και μια μεγαλύτερη, πιο λιτή, πιο ισχυρή σωματική διάπλαση.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη Deca Durabolin Εναλλακτικές
  • Εκρηκτική δύναμη και δύναμη
  • Τεράστια κέρδη μυών
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ ενώ μειώνετε το σωματικό λίπος
  • Ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων και των τενόντων
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
decaduro

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία δύναμη
  • Αύξηση της αντοχής
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Decaduro

Καλύτεροι κύκλοι στεροειδών για γυναίκες

Αν και η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών στεροειδών είναι άνδρες, οι γυναίκες powerlifters καθώς και τα θηλυκά μοντέλα που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς φιγούρας χρησιμοποιούν επίσης αυτά τα φάρμακα για να μειώσουν το λίπος και να αποκτήσουν μια γυμνασμένη σωματική διάπλαση.

Άλλες γυναίκες συμπληρώνουν με στεροειδή για λόγους γυμναστικής ή ως έναν τρόπο να φαίνονται πιο σέξι και πιο δυνατές.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον καλύτερο και ασφαλέστερο κύκλο στεροειδών για τον σκοπό σας.

Ακριβώς όπως η χρήση στεροειδών μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον άνδρα, τα στεροειδή θέτουν επίσης τις γυναίκες σε κίνδυνο αρρενοποίησης, που είναι η ανάπτυξη δευτερευόντων ανδρικών χαρακτηριστικών.

Τα συνήθη συμπτώματα αρρενοποίησης περιλαμβάνουν την εμβάθυνση της φωνής, την τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα, καθώς και τις ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως.

Η χρήση των σωστών στεροειδών, η διατήρηση σύντομων κύκλων και μικρών δόσεων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση αυτών των ενοχλητικών συμπτωμάτων αρρενοποίησης.

Τα αναβολικά στεροειδή για γυναίκες συνήθως παρουσιάζουν χαμηλές ανδρογονικές ιδιότητες και τα εν λόγω στεροειδή είναι γνωστό ότι είναι ήπια.

Αλλά παρά την ετικέτα “ήπια”, είναι ζωτικής σημασίας να σημειωθεί ότι εξακολουθούν να παράγουν ανδρογόνο δράση (μόνο που αυτή θα είναι σε μικρότερο βαθμό από άλλα ισχυρά στεροειδή).

Υπάρχουν δύο από του στόματος στεροειδή που έχουν βρεθεί ότι είναι ασφαλή για γυναικεία χρήση. Αυτά περιλαμβάνουν το Anavar και το Winstrol, τα οποία έχουν και τα δύο χαμηλή αναλογία αναβολικών/ανδρογόνων.

Ακολουθούν μερικοί κύκλοι Anavar/Winstrol για γυναίκες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη διαφορετικών στόχων:

Κύκλος #1

  • Συνιστάται για:
  • Σύνθετη ουσία: Anavar
  • Τελικός στόχος: Μυϊκή αύξηση, αυξημένη δύναμη και σκληρότητα
  • Δοσολογία και διάρκεια: 10mg/ημέρα για 8 εβδομάδες

Κύκλος #2

  • Συνιστάται για: Για προχωρημένους χρήστες
  • Τελικός στόχος: Κοπή λίπους καθώς και ενίσχυση της αντοχής και της αγγειοβρίθειας
  • Δοσολογία και διάρκεια: 20mg/ημέρα για 8 έως 12 εβδομάδες

Κύκλος #3

  • Συνιστάται για: Για προχωρημένους χρήστες
  • Σύνθετη ουσία: Winstrol
  • Τελικός στόχος: Αυξημένη δύναμη και σκληρότητα
  • Δοσολογία και διάρκεια: 20mg/ημέρα για 8 έως 12 εβδομάδες

Κύκλος #4

  • Προτείνεται για: – Για την καταπολέμηση του καρκίνου Αρχάριοι
  • Σύνθετη ουσία: Αμυγδαλέλαιο: Winstrol
  • Τελικός στόχος: Μείωση του λίπους και διατήρηση της άλιπης μάζας
  • Δοσολογία και διάρκεια: Anavar 5mg/ημέρα + Winstrol 5mg/ημέρα για 10 εβδομάδες

Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να υποβάλλονται σε θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) μετά την ολοκλήρωση των κύκλων αναβολικών στεροειδών. Τα σχέδια PCT έχουν σχεδιαστεί για την αποκατάσταση των λειτουργιών HPTA, οι οποίες δεν ισχύουν στις γυναίκες.

Τα μη στεροειδή φάρμακα που χρησιμοποιούν οι άνδρες εκτός κύκλου μειώνουν επίσης τις οιστρογονικές παρενέργειες, οι οποίες δεν αφορούν τις γυναίκες.

ANA’S 8 εβδομάδες κοπής, αδύνατο σώμα & σέξι αποτελέσματα: “Το Crazy Bulk ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Γυμνάζομαι εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτά τα προϊόντα με βοηθούν πάρα πολύ. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τη διάθεσή μου ψυχική και σωματική…”

Στεροειδής κύκλος για αρχάριους και εφήβους

Οι έφηβοι αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των χρηστών στεροειδών που κάνουν για πρώτη φορά χρήση. Μελέτες αποκαλύπτουν ότι οι περισσότεροι αρχάριοι ενδιαφέρονται για στεροειδή διόγκωσης για να συσσωρεύσουν και να φαίνονται μεγαλύτεροι και ισχυρότεροι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ωστόσο, δεν είναι σκόπιμο να ξεκινήσει κανείς τη χρήση στεροειδών κατά τη διάρκεια της εφηβείας του.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα στεροειδή μπορεί να προκαλέσουν καχεκτική ανάπτυξη όταν χρησιμοποιούνται σε νεαρή ηλικία.

Εάν, ωστόσο, επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε στεροειδή σε νεαρή ηλικία, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε μόνο στα τέλη της εφηβείας σας, δεδομένου ότι το σώμα θα έχει φτάσει σε μεγάλο βαθμό στην κορύφωση της ανάπτυξής του μέχρι τότε.

Ακόμα και για λίγο μεγαλύτερα άτομα, όπως εκείνα που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των νεαρών ενηλίκων, τα στεροειδή bodybuilding θα πρέπει να εξετάζονται μόνο όταν κάποιος έχει προπονηθεί για τουλάχιστον δύο ή περισσότερα χρόνια.

Αυτή η προσέγγιση καθιστά δυνατή την ανάπτυξη μιας σταθερής μυϊκής βάσης πριν από τη χρήση στεροειδών.

Τα όποια κέρδη γίνονται στη συνέχεια θα είναι κυρίως καθαρά μυϊκά χάρη στην προηγούμενη εμπειρία προπόνησης. Ωστόσο, ένας ώριμος αρχάριος μπορεί να εξετάσει τον κύκλο στεροειδών για αρχάριους εάν τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με φαρμακευτική ακεραιότητα.

Όταν ψάχνετε να ξεκινήσετε τον πρώτο σας κύκλο στεροειδών, το να ξέρετε τι στεροειδές να χρησιμοποιήσετε μπορεί να μοιάζει με ένα δύσκολο έργο. Εξάλλου, υπάρχουν ατελείωτες στοίβες στεροειδών και κύκλοι που είναι διαθέσιμοι.

Ωστόσο, η καλύτερη πρακτική για τους εφήβους και τους αρχάριους χρήστες στεροειδών είναι να κρατάτε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο απλά. Εάν είστε νέοι στα στεροειδή, ξεκινήστε με έναν κύκλο μόνο με τεστοστερόνη.

Αυτό θα κρατήσει τα πράγματα απλά και θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πώς αντιδρά το σώμα σας στις εξωγενείς ορμόνες.

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι ανέχονται την τεστοστερόνη αρκετά καλά, δεδομένου ότι παράγεται φυσικά στο σώμα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι στεροειδών τεστοστερόνης, τα περισσότερα από τα οποία κυκλοφορούν σε ενέσιμη μορφή.

Ακολουθούν μερικά δημοφιλή παραδείγματα παραγώγων τεστοστερόνης και λεπτομέρειες για το πώς να σχεδιάσετε τη δόση σας ως αρχάριος κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου στεροειδών:

Τα ενέσιμα στεροειδή τεστοστερόνης έχουν μακρές αλυσίδες εστέρα, που σημαίνει ότι είναι ενώσεις με αργή δράση.

Ως εκ τούτου, να έχετε κατά νου ότι μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες προτού αρχίσετε να βλέπετε κέρδη.

Εδώ είναι μια καταπληκτική, αλλαγή ζωής ιστορία ενός παχύσαρκου νεαρού άνδρα που πολέμησε την εξουθενωτική παχυσαρκία με ασφαλή στεροειδή μυών..

Στεροειδή για τον κύκλο κοπής και για την αποβολή λίπους

Όταν προσπαθείτε να χάσετε λίπος και να χτίσετε μυς με τη βοήθεια στεροειδών, η διατροφή σας μπαίνει επίσης στο παιχνίδι, καθώς απαιτείται έλλειμμα θερμίδων για να βοηθήσει το σώμα να βυθιστεί στα αποθέματα λίπους για ενέργεια.

Από την άλλη πλευρά, η προπόνηση θα βοηθήσει στην ανάπτυξη νέου μυϊκού ιστού. Μόλις αυτές οι δύο πτυχές είναι υπό έλεγχο, η κοπή ή τα στεροειδή καυστήρα λίπους μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Εδώ είναι ένας καλός κύκλος κοπής για αρχάριους χρήστες στεροειδών που ενδιαφέρονται μόνο για άπαχο κέρδος:

  • Εβδομάδες 1 έως 8: Test Cyp 600mg/εβδομάδα
  • Εβδομάδες 1 έως 10: Equipoise 300mg/εβδομάδα
  • Εβδομάδες 7 έως 12: Winstrol 30mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 9 έως 12: Test Prop 100mg/ημέρα

Ο Τόνι Έντουαρντς ήταν παχύσαρκος και αδύναμος: Αλλά στράφηκε στα νόμιμα αναβολικά στεροειδή και γύρισε την ιστορία του μέσα σε λίγους μήνες όταν τελικά ανακάλυψε αυτό το bodybuilding στεροειδή προς πώληση.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Κύκλος στεροειδών για δύναμη

Σχεδόν κάθε στεροειδές μπορεί να προσφέρει τεράστια κέρδη σε δύναμη όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με μια καλή διατροφή και ένα πρόγραμμα άσκησης.

Ωστόσο, ορισμένοι συνδυασμοί στεροειδών μπορούν να παρέχουν εκρηκτικές εκρήξεις ενέργειας όταν χρησιμοποιούνται μαζί σε μια στοίβα.

Το παράδειγμα που ακολουθεί είναι για όσους δεν αναζητούν απαραίτητα ακατέργαστη μάζα, αλλά μάλλον αύξηση της δύναμης και της ισχύος:

  • Συνιστάται για: Για προχωρημένους αθλητές της άρσης δύναμης
  • Εβδομάδες 1 έως 16: Test E 500mg/εβδομάδα
  • Εβδομάδες 1 έως 16: Τρεμπολόνη Enanthate 500mg/εβδομάδα
  • Εβδομάδες 1 έως 4: κύκλος Dianabol 50mg/ημέρα
  • Εβδομάδες 1 έως 3, 5 έως 7, 9 έως 11, 13 έως 15: Halotestin 10mg 4x την εβδομάδα τις ημέρες προπόνησης

Η αλοτεστίνη είναι ένα πολύ ισχυρό στεροειδές ακατέργαστης δύναμης και τα αποτελέσματά της σε συνδυασμό με την ικανότητα του Dianabol να ενισχύει τη γλυκογένεση θα σας δώσει μια τεράστια ενεργειακή ώθηση.

Ωστόσο, η Halotestin πρέπει να διακόπτεται μετά από 3 εβδομάδες για να αποφύγετε επικίνδυνες παρενέργειες.

Συμπέρασμα

Όλοι οι κύκλοι στεροειδών για άνδρες πρέπει να ακολουθούνται από έναν κύκλο PCT προκειμένου να αποκατασταθούν οι λειτουργίες του HPTA και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος οιστρογονικών παρενεργειών.

Μερικά από τα κοινά SERMs (Selective Estrogen Receptacle Modulators) που χρησιμοποιούνται για τα σχέδια PCT περιλαμβάνουν το Nolvadex, το Clomid και την HCG.

Όταν συμπληρώνετε με αρωματικά στεροειδή, είναι συνετό να χρησιμοποιείτε έναν αναστολέα αρωματάσης όπως το Arimidex κατά τη διάρκεια του κύκλου, ώστε να αποτρέψετε τη γυναικομαστία (διεύρυνση του ανδρικού μαστού).

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα στεροειδή δεν αποτελούν μαγικό υποκατάστατο της άσκησης και της καλής διατροφής.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα φάρμακα βελτίωσης της απόδοσης παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και τακτική προπόνηση.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Anadrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anadrole, εδώ είναι γιατί:

Anadrole αναδημιουργεί τα αποτελέσματα της οξυμεθαλόνης (γνωστή ως Anadrol, ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που υπάρχουν), αλλά χωρίς τις παρενέργειες. Αυξάνει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν περισσότερο οξυγόνο στους μυς σας, καθυστερώντας την κόπωση και παρέχοντας τεράστια μυϊκά κέρδη.

Αυτό το επιπλέον καύσιμο για τους μυς σημαίνει ότι θα είστε πιο δυνατοί, πιο ισχυροί και ικανοί να γυμνάζεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε γρήγορα κέρδη μυών. Και επειδή το οξυγόνο παίζει επίσης βασικό ρόλο στην αποκατάσταση, θα είστε έτοιμοι για την επόμενη προπόνησή σας σε χρόνο μηδέν.

Anadrole είναι καύσιμα πυραύλων για τους μυς σας, παρέχοντας μυαλό-blowing αντλίες και κύματα ενέργειας, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε καλύτερα, να ανακάμψει πιο γρήγορα και να συσκευάσει σε κάποια σοβαρά κέρδη μεγέθους. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη εναλλακτική λύση Anadrol
  • Μέγα αύξηση στη μυϊκή μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μαζικές αντλίες
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία κέρδη
  • Μέγιστη δύναμη & αντοχή
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν το πρωινό

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anadrole επίσημη ιστοσελίδα

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here