Bästa Bulking Steroider cykel och Stack för att bygga muskler och öka i vikt

F: Vad är den bästa cykeln för bulksteroider?
Jag ska ge dig en lista över steroider för den bästa bulkingcykeln.

Testosteron. Testosteron är kung. Om du är en man och du behöver få “trä” så är det ett absolut måste, i själva verket även om det inte är den huvudsakliga steroiden av val under din steroidcykel, bör det fortfarande vara i det. Till exempel, låt oss säga att du bestämmer dig för att du vill använda deca som huvud, även om du kör deca på 600mg per vecka, gör testosteron på 200mg per vecka är långt mer än tillräckligt för att hålla allt i “linje” där nere. Det kan diskuteras att detta kan vara bättre för att “läka” skador, men det har inte bevisats ännu.

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

 • Förbättrad proteinsyntes
 • Organiska och säkra komponenter;
 • Beprövad kvalitet och effektivitet
 • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
 • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
 • Ingen behov av PCT;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Bulking Steroider

Så vad är de bästa bulksteroiderna?

De bästa bulksteroiderna är följande:

 • Testosteron som nämns ovan
 • Deca,
 • Tren
 • Anadrol
 • Dianabol

Dessa är de bästa enligt min mening för ren “massa” och styrka. Om du planerar/vill bara bli så stor som mänskligt möjligt kan cykler som kretsar kring dessa inte göra dig något fel.

Här är några grundläggande cykler som du kan prova.

Den första är den mycket älskade särskilt under hela 80-talet dianabol, testosteron och deca stack(Deca and Test cycle).

 • Dianabol vecka 1-6 50mg dagligen
 • Testosteron vecka 1-18 700mg veckovis
 • Deca vecka 1-16 600mg veckovis

Detta är en 18 veckors ren bulkingcykel. Jag föredrar att träna med vikter 6 dagar i veckan när jag är på denna rutin och lägger till vikt och repetitioner/satser så ofta som möjligt. Det är ganska lätt att få, minst, 35lbs av muskler när man är på detta. Anledningen till en längre varaktig cykel beror helt enkelt på att det är så mycket lättare att behålla sina vinster än på en kortare cykel.

Det verkar som om det är “easy come, easy go” med de kortare cyklerna, särskilt när Deca är inblandad.

Här är en annan bra bulkcykel.

 • Testosteron, 600mg veckovis vecka 1-16
 • Tren 400mg veckovis vecka 1-8
 • Anadrol 100mg dagligen vecka 1-4

Den här ger en fin uppbyggnad av muskler. Anadrol lägger vanligtvis till runt 1lbs PER dag under de första två veckorna. Ja, ganska fantastiskt för att säga det minst sagt. Styrkevinsterna kommer också att skjuta i höjden dramatiskt. Men det slutar inte där. När du väl slutar med anadrol kommer du att se en enorm förlust av uppblåsthet. När uppblåstheten dör ner kommer du att finna dig själv dramatiskt smalare på grund av Tren. Tren är känt för att lägga till en hel del “hårda och magra muskler”

Jag har sett människor förlora upp till 20lbs av fett och få uppemot 30lbs av muskler medan de är på en cykel av Tren

Lägg till det med testosteronet som kommer att göra sin magi och hjälpa till. Du kan förvänta dig att se runt 40 till 45lbs av muskler som vunnits på detta om det är en första gången cykel, jag tror att hålla 30 till 35lbs när cykeln är klar är mer än realistiskt och du kommer att vara mycket magrare.

Naturligtvis kan ovanstående cykler ändras något, du kan använda bästa dianabolcykeln istället för anadrol, eller på cykeln som nämns ovan som du enkelt kan använda Anadrol istället för dianabol.

Du måste se vad som fungerar bäst för dig personligen. En testosteron- och trencykel i sig själv kommer att ge fantastiska resultat, liksom en testosteron- och deca-cykel.

När du frågar vad som är de bästa bulksteroiderna har jag gett dig ett svar, men jag väcker en fråga vad som är de bästa bulksteroiderna för dig personligen? Tills du experimenterar och lär dig om din egen kropp är detta en fråga som du inte kommer att få reda på.

Komponenter i en bulkcykel

Dianabol (eller D-Bol) dbol

Detta är definitivt en av de mest utbredda typerna av bulksteroider för massa som finns på marknaden. Om du är en hård muskelförstärkare är D-Bol svaret. Denna potenta formel ger en unik fördel som efterliknar de positiva effekterna av methandrostenolon.

Dianabol skapar med andra ord en mycket aktiv anabolisk miljö och ökar drastiskt kvävereningen i dina muskelvävnader. D-Bol ökar fokus, ökar styrka, ökar muskelmassa och bäst av allt fungerar extremt snabbt. För de flesta Hardgainers som förbereder sig för en tävling är detta tillskott det bästa valet på grund av dess snabbverkande formel.

Trenbolon (tren)

Trenbolon är en av de bästa fettförbränningssteroiderna på marknaden, det är en förbättrad formel som härdar

och skär dina muskler, vilket gör att du kan få mer styrka och kraft. Självklart är det så att ju mer kraft du har, desto lättare blir det för dig att slutföra din serie och göra den där extra cykeln.

Denna förstklassiga anabola formel förbränner visceralt och subkutant fett och främjar muskeltillväxt. Enligt specialisterna är trenbolon de “starkaste” anabola steroiderna som finns på marknaden.

Deca – decandrolon

Deca exploderar dina muskeltillväxt och ger dig övernaturlig styrka. Denna mycket avancerade formel ökar proteinsyntesen, ökar kvävereningen, eliminerar intracellulär uppblåsthet, ökar den magra muskelmassan, minskar kroppsfettet och ökar slutligen energinivåerna.

Informellt känd som “kungen av styrketillskott” har Deca den unika förmågan att lindra ledvärk och förbättra kollagensyntesen.

Testosteron

Detta är den anabola gudfadern, en av de främsta steroiderna i världen. Om du är ute efter enorma ökningar av muskelmassa, explosiva styrkeökningar, kraftfull energi och en snabb återhämtningstid är testosteron det bästa för dig.

Testosteron sticker ut från mängden eftersom det är ett naturligt manligt hormon som är inhemsk i vår kropp, vilket innebär att du potentiellt kan bli bättre i sängen och få en ökad manlig libido.

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

Bulkcykel för nybörjare (grundläggande steroidcykel)

Detta är en BULKING-cykel för rookies. Det spelar ingen roll om du är 23 eller 53 år, detta är en STOR första cykel för alla. Jag kommer att gå in på detaljer om en BASIC steroidcykel, tillsammans med vilken typ av träning och mat du bör äta, tillsammans med komplettering.

Att följa detta bör möjliggöra mellan 20 till 30lbs av muskelmassa, realistiskt sett.

Sanningen är att bygga muskler är en egenskap som väldigt få människor besitter. Du måste inte bara träna hårt (och naturligtvis på rätt sätt), du måste också ha självdisciplin och vara villig att äta som en sådan också. Syftet med den här artikeln är att hjälpa till att utbilda alla som är intresserade av att ta sin träning, kost och naturligtvis sin hälsa till nästa nivå. Mitt mål här är att hjälpa dig att förbättra ditt utseende, din styrka, din uthållighet och ditt liv i allmänhet.

Hur tänker jag göra det? Låt oss säga att du väger 300 pund och inte kan ta dig ur sängen. Du har ingen flickvän. Du är 40 år gammal och känner verkligen att något saknas. Självklart kan jag inte garantera dig en livspartner, men realistiskt sett, om du är 180lbs mager och ser jävligt bra ut, kommer du att kasta ut självförtroende till alla. Detta kommer att göra det möjligt för dig att få nya vänner. Och att se attraktiv ut är alltid en bonus.

Självklart förväntar jag mig inte att de flesta av er ska befinna sig i den här situationen. Många av er kanske är något underviktiga eller överviktiga och vill se “bra” ut eller uppnå den “tonade” looken. Eller om ni är äldre vill ni kanske se mycket yngre eller bättre ut än vad de flesta gör i er ålder.

Oavsett vad ditt syfte är så är jag här för att hjälpa till och jag tror att den här artikeln kommer att utbilda de människor som är intresserade av att bygga muskler. Du kommer att lära dig vad bulking är, skillnaden mellan en “ren bulk” och en “smutsig bulk” och kosttillskott som används när man försöker bulkas.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Låt oss först diskutera vad bulking är.

Bulking är en tid då du i första hand fokuserar på att bygga muskler. Vad jag menar med detta är att du varje session ska lägga mer vikt på stången. Du bör slå sammansatta rörelser tungt och hårt. Jag brukar lägga till 200 till 300 kalorier per vecka till min kost om jag inte ser någon utveckling. Du MÅSTE vara villig att träna som ett djur och äta fler kalorier än vad du är van vid att äta. Det är också mycket viktigt att du sätter upp mål för dig själv när du försöker att framgångsrikt bulk och få muskelmassa snabbt. Det är viktigt att se till att de mål du sätter upp för dig själv är realistiska. Tränar du naturligt? Förvänta dig då 0,5 till 1lbs per vecka (viktmässigt) Om du använder några av produkterna på den här webbplatsen (beroende på vad du använder) bör du åtminstone förvänta dig att se 3/4lbs per vecka, tillsammans med styrkevinster. Det är viktigt att du sätter upp realistiska mål och fokuserar på dem, så att du inte blir avskräckt när du har en svårare dag/vecka.

Ditt största bekymmer när du bulkar bör naturligtvis vara din kost. Clean bulking innebär att du äter rent, ser till att du inte får mer fett, med enstaka fuskmåltider en gång i veckan eller så. Dirty bulking är att tro att du kommer att få mer massa genom att äta pizza, kakor och massor av annan skit. Att göra detta kommer att leda till viktökning, visst, men det kommer säkerligen inte att vara den typ vi önskar! Din kost bör bestå av samma bodybuildingmat som du normalt skulle äta, bara i en högre kalorimängd. Det finns också några grundläggande förändringar som du kan göra. Till exempel: Byt ut kycklingbröst mot kycklinglår, ät fettrik fisk som lax istället för tonfisk. Sikta på ett överskott på 300 till 500 per dag och gör justeringar i slutet av veckan om du känner att du inte får tillräckligt med muskler.

De flesta kroppsbyggare använder kosttillskott för att hjälpa till med muskeltillväxten. De tre mest använda vid en bulk är kreatin, vassleprotein och grenkedjiga aminosyror. Du kan köpa de tre rekommenderade produkterna här. Kreatin håller kvar vatten i musklerna, vilket gör att musklerna ser hårdare ut. Det hjälper dig också med styrka. Vassleprotein är bara ett bekvämare sätt att få i sig ditt dagliga proteinbehov, och grenkedjeaminosyror används för att reparera och återhämta sig snabbt från träning, och naturligtvis för att hålla fetttillväxten på ett minimum när du gör en ren bulk.

Vilka steroider rekommenderar du om jag försöker bulkas?

Tja, det finns många.

 • Dianabol,
 • Anadrol
 • Testosteron enthanat
 • Deca
 • Anavar
 • Tren

Letar du efter peptider?

 • Ghrp-2
 • Ghrp-6

Vilka typer av livsmedel ska jag fokusera på?

Personligen är hälsosamma fetter ett måste.

Byt ut tonfisk mot lax, kycklingbröst mot kycklinglår. Lägg smör under skinnet för att lägga till fler kalorier. Om du har 1/2 fuskmåltid i veckan, gå ut och ät all you can eat ribs.

Dra full nytta av dina måltider efter träningspasset.

Jag äter 6 ägg till min frukost osv. Det går att göra många saker.

Vilken typ av träning ska jag göra?

Som många av er vet är jag ett extremt stort fan av Big Beyond Belief, och på grund av detta förespråkar jag en 6-dagars rutin som slår varje kroppsdel minst två gånger i veckan. (3 gånger är bättre, särskilt om du använder ANABOLIKERNA)

Bulking Steroid Cycles, Stacks and Reviews – Guide för att veta mer om Cycling Steroider och hur man planerar dem

Användning av anabola steroider kan öka massan, styrkan och förbättra idrottsprestationen.

Det bör dock noteras att dessa prestationshöjande droger (PED), även om de är mycket effektiva på vad de gör, också kan vara skadliga för hälsan om de används felaktigt.

Därför är det viktigt att veta hur man använder dem på ett förnuftigt och korrekt sätt.

Enligt många studier genom åren har muskelsteroider visat sig ge bäst resultat när de används i en logisk följd.

Denna logiska sekvens är känd som en steroidcykel!

Och många kroppsbyggare och idrottsmän hänvisar ofta till det som att vara “on-cycle”, vilket helt enkelt betyder perioden av faktisk steroidanvändning.

Beroende på ens erfarenhet av steroider kan en steroidcykel pågå i mellan 6 och 16 veckor följt av en lika lång paus.

Följaktligen kallas den period då kroppsbyggare upphör med all steroidanvändning ofta för “off-cycle”.

Så vilken steroidcykel är idealisk för dig? Hur länge bör dina cykler pågå? Vilken dosering bör du ta?

Och vilken bör vara den bästa steroidstapeln för dig? Som nybörjare, hur kan du beställa nybörjar steroidcykel för att hjälpa dig att uppnå dina mål och med minimala eller inga biverkningar?

Detta är bara några av de frågor som jag är säker på har dykt upp i huvudet när du söker efter information om detta ämne.

Vad är den bästa säkra juridiska Dianabol steroid?

Just nu är det anses vara CrazyBulk D-Bal, här är varför:

D-Bal nya kraftfulla formel efterliknar alla vinster av Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, granddaddy av steroider) utan alla biverkningar. Det är den ledande, säkert alternativ till Dianabol. Om du vill ha vinster, vill du D-Bal.

De kombinerade ett unikt urval av ingredienser för att göra mer än bara öka styrka och muskelmassa. D-Bal speciella formel hjälper dig i flera viktiga områden för att stärka OCH behandla.

Med D-Bal är det inte bara om vinst; det hjälper dig också att upprätthålla. Fördelarna inkluderar:

 • Legal Dianabol (Methandrostenolone) Alternativ
 • Säkra naturliga ingredienser
 • Snabba muskeltillväxt
 • Super styrka och uthållighet
 • Stor fokus och drivkraft
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis för varje 3: e objekt
 • Gratis världsomspännande leverans
 • Och absolut inga nålar eller recept
D-Bal Dianabol steroid alternative

BÄST FÖR:

 • Snabba muskeltillväxt
 • Öka styrka
 • Minska muskelömhet
 • Strippa kroppsfett
 • Öka fri testosteron

Få din på: besök D-Bal officiella hemsida

I följande guide kommer jag att ge svar på dessa frågor.

Titta på tabellen nedan för en lista över våra mest rekommenderade Cutting och Bulking Stacks utformade utan biverkningar…

Dbal + Testo-Max


Ta i 2-4 månader

 • Få större muskler
 • Öka styrkan
 • Energiburst
 • Mager muskeltillväxt
 • Väldefinierad kropp

Bulking Stack


Ta för 2-3 mnts (eller mer)

 • Större muskelmassa
 • Snabbare återhämtning, mer energi
 • Bli större snabbare
 • Perfekt för mycket smala killar

Skärande Stack


Ta 2-3 minuter (eller mer)

 • Mer Crazy Gains
 • Få konkurrens LEAN fysik
 • Shred kroppsfett

Vikten och fördelarna med steroidcykler

För att förstå varför steroider måste cyklas av är det nödvändigt att ha en viss grundläggande kunskap om hur dessa föreningar interagerar med kroppen och deras resulterande effekter.

Vanligtvis binder sig anabola steroider till androgenreceptorer (AR) för att stimulera muskeltillväxt och styrka.

Om en steroidcykel varar längre än den rekommenderade säkra varaktigheten kan androgenreceptorerna bli övermättade vilket gör att de misslyckas.

Med andra ord kommer det att finnas färre androgenreceptorer för administrerade androgener att binda till.

När det inte sker någon bindning kommer användningen av steroider inte att ge några resultat.

Men genom att gå av cykeln börjar androgenreceptorerna återhämta sig, vilket gör att steroiderna blir effektiva igen nästa gång de administreras.

För ARs att återhämta sig kan det bara ta ett par veckor även efter långvarig exponering för exogena hormoner.

Det endokrina systemet och HPTA-funktionerna (hypotalamus-hypofys-testikelaxeln) tar dock i allmänhet längre tid att återuppta normal aktivitet efter att ha slutat med långa steroidcykler.

Detta förklarar varför en effektiv off-cykelperiod bör vara längre än två veckor.

Ett annat skäl till att växla mellan aktiva och inaktiva perioder av steroidanvändning är att undvika att man upptäcker att man använder dessa droger.

Medan steroider tar olika lång tid att rensa systemet, tjänar användning av dem under längre perioder bara till att öka spåren av dem i blodet.

Genom att cykla kan användarna undvika att bli upptäckta vid drogtester. Om du inte är en tävlingsidrottare eller kraftlyftare behöver du inte alls oroa dig för denna fråga.

Det som gör steroidcykling ännu viktigare är det faktum att det hjälper till att minimera biverkningar.

Forskning har visat att steroider som tas för länge utsätter olika kroppsorgan för onödig stress. Detta gäller särskilt för C-17aa steroider som Dianabol, som är kända för att vara hepatotoxiska.

Sådana läkemedel stressar levern och njurarna, vilket kan leda till irreversibla skador på dessa organ när de används under längre tid.

Många anabola steroider kan leda till ökat kolesterol, högt blodtryck, problem med hjärtfrekvensen och en rad andra hälsoproblem också om du använder dem under alltför långa perioder.

Att använda anabola föreningar till och från minskar därför risken för att utveckla oönskade biverkningar eftersom detta minimerar ens exponering för steroider.

En annan Legal Anabolics Testimonial & Success Story: ROYs främsta önskan och mål var att minska fett, få muskelmassa och fantastisk kraft. Han staplade därför HgH-X2 och Winidrol-piller som är utformade för att hjälpa till att strimla och rippad fysik utan biverkningar. Hör hans ord: “Gained en bra 16lbs och blev smalare. Biceps / triceps synligt större, axlar starkare och mer definierade. Vascularitet i underarmar, biceps sköt genom taket. Mina styrkevinster i varje enskilt lyft sköt genom taket. Jag känner mig som ett monster på detta (och börjar se ut som ett)…kommer att fortsätta att köpa om och om igen.”

Vanliga steroidcykler, staplar och deras fördelar

Det finns flera steroidcykler som man kan välja mellan. Generellt sett kan muskelbyggande steroidercykler falla in i någon av följande kategorier:

Bulkcykler

Som namnet antyder är bulkingcykler i grunden avsedda att lägga till massa. Dessa är mycket vanliga hos förstagångsanvändare som vill starta sin första steroidcykel för att snabbt bli större och öka styrkan.

Bulkingcykler är också kortare och billigare , men en del av de massökningar du får kan bero på vattenretention.

Anabola steroider har varierande egenskaper, vilket innebär att det finns de som lämpar sig för bulking stackar.

Till exempel används orala steroider som oral Dbol-cykel och Anadrol för att kickstarta vinster under en bulkingcykel på grund av deras förmåga att förbättra kvävereningen.

Vad är den bästa säkra juridiska trenbolon steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Trenorol, här är varför:

Trenorol återskapar de fantastiska androgena effekterna av trenbolon; förmodligen den mest mångsidiga steroiden genom tiderna. Förvänta dig enorma muskeltillväxt, fantastisk styrka och kraft, fantastisk fysisk konditionering, snabb läkning och allt annat däremellan. Använd den för bulking eller cutting. Vad du än vill ha levererar Trenorol – snabbt.

Trenorol gör det möjligt för din muskelvävnad att behålla mer kväve, en av proteinets byggstenar. Mer kväve och mer protein innebär enorma muskeltillväxt och accelererad fettförbränning.

Trenorol är de legala steroidernas actionhjälte och har en allsmäktig kraft som ger rå kraft, rena muskler och förintar fett, så att du blir tonad, hård, sliten och redo. Fördelar inkluderar:

 • Säker och laglig trenbolon alternativ
 • Mega muskelmassa
 • Strimla fett utan att förlora massa
 • Super styrka och uthållighet
 • Fantastisk fysisk konditionering
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
trenorol

BÄST FÖR:

 • Massiva muskelvinster
 • Öka styrka och kraft
 • fullständig konditionering
 • Före träning

Köp din på: besök Trenorol officiella hemsida

Skärcykler

Cutting cycle steroider rekommenderas starkt om du endast vill behålla muskelmassa. Dessa cykler använder sig av medel (även kallade viktminskningssteroider) som Winstrol, Anavar, trenbolon, Sustanon- 250 och Primobolan Depot, för att nämna några.

Dessa steroider har förmågan att bevara mager muskelvävnad, främja lipolys, öka styrkan och förbättra den metaboliska aktiviteten för att främja en hårdare och mer definierad kroppsbyggnad.

Steroider som har sekundära fettskärande förmågor kan orsaka viss viktminskning men de muskler som produceras kommer att vara av bättre kvalitet än de du annars skulle ha uppnått på en bulkingcykel.

En annan fördel med styckningscykler är att du kan bibehålla de flesta vinsterna med rätt träningsregim och diet.

Exempel på staplar för vanliga steroidcykler

Kroppsbyggare som har lite erfarenhet av anabola föreningar tar två eller flera steroider samtidigt under en cykel i en process som kallas steroidstackar eller helt enkelt stackning.

Stacking kan ge massiva vinster i styrka och massa, men det kanske inte är okej för alla.

Här är exempel på steroider stackar för de cykler som förklarades tidigare:

Bulking stack

 • Rekommenderas för: Rekommenderas till: Intermediära steroidanvändare
 • Varaktighet: 12 veckor
 • Vecka 1 till 4: Dianabol 20-40mg/per dag
 • Vecka 1 till 12: Testosteron Enanthate (test e) 300-500 mg/vecka

Ett av de effektiva sätten att cykla en bulking stack är front loading med en snabbverkande steroid som Dianabol.

Front loading innebär helt enkelt att du börjar din cykel med en högpotent oral steroid, som vanligtvis fortsätter i 4 till 6 veckor.

Bulkingcykler bör också innehålla steroider testosteronderivat med långa estrar som bas. Testosteronderivatet bör köras under en längre period som kan gå upp till 12 veckor.

Anledningen till detta är att orala steroider tenderar att undertrycka den naturliga testosteronproduktionen i kroppen och därför kommer en långsamt verkande steroid att ge detta välbehövliga hormon allteftersom cykeln fortskrider.

Uppblåsthet kommer förmodligen att uppstå när man använder bulksteroider. Att behålla en viss vattenvikt är dock inte så farligt eftersom det hjälper till att smörja leder och senor när man lyfter tunga föremål.

På den positiva sidan kan överdriven uppblåsthet dessutom undvikas med rätt kosthållning.

Skärande stapel

 • Rekommenderas för: Nybörjare
 • Varaktighet: 12 veckor
 • Veckor 1 till 12: Test Cypionate (test cyp ) 400mg/vecka
 • Vecka 5 till 12: Anavar 50 mg/dag

Avancerade steroidanvändare som har viss erfarenhet av skärcykler kan lägga till fler steroider till stacken. Till exempel:

 • Rekommenderas för: Rekommenderas för: Rekommenderat: Avancerade steroidanvändare
 • Varaktighet: 16 veckor
 • Vecka 1 till 8: Test e 250mg/vecka
 • Vecka 9 till 16: Testosteronpropionat (test prop) 200 mg/dag
 • Vecka 9 till 16: Trenbolonacetat 100 mg/dag
 • Vecka 9-16: Winstrol 50 mg/dag
 • Vecka 12-16: Masteronpropionat 100 mg/dag

Vad är den bästa säkra lagliga Deca steroid?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Decaduro, här är varför:

DecaDuro är ett helt lagligt och säkert alternativ till Deca-Durabolin, en av de mest populära bodybuildingsteroiderna genom tiderna. Dess avancerade anabola formel ökar dramatiskt kvävereningen, proteinsyntesen och produktionen av röda blodkroppar, vilket ger dig enorma styrke- och muskelvinster. Det kommer även att lindra värkande, ömma leder.

DecaDuro bidrar också till att öka kollagensyntesen, vilket stärker dina senor och ligament. Och att stärka dessa bindvävar kan verkligen hjälpa till att lindra de gnagande ledvärk som ofta upplevs vid intensiv, repetitiv träning.

Den är en allkonstnärlig kille, DecaDuro överladdar din träning och ger dig nya nivåer av styrka, extrema muskeltillväxt och en större, smalare och kraftfullare fysik.

Fördelarna inkluderar:

 • Säker och laglig Deca Durabolin alternativ
 • Explosiv kraft och styrka
 • Enorma muskeltillväxt
 • Snabb återhämtning
 • Bevara mager muskelmassa samtidigt som du minskar kroppsfett
 • Lindra smärta i leder och senor
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
decaduro

Bäst för:

 •  Extrem styrka
 •  Ökad uthållighet
 •  Minskar återhämtningstiden
 •  Före träning

Hämta din produkt på: besök Decaduros officiella webbplats

Bästa steroidcykler för kvinnor

Även om en stor majoritet av steroidanvändarna är män, använder kvinnliga styrkelyftare samt kvinnliga modeller som deltar i figurtävlingar också dessa droger för att minska fett och få en tonad fysik.

Andra kvinnor kompletterar med steroider i fitnesssyfte eller som ett sätt att se sexigare och starkare ut.

Oavsett vilken kategori du faller in i är det viktigt att känna till den bästa och säkraste steroidcykeln för ditt syfte.

Precis som hur steroidanvändning kan sänka testosteronnivåerna hos mannen, sätter steroider även kvinnor i riskzonen för virilisering, vilket är utvecklingen av sekundära manliga egenskaper.

Vanliga viriliseringssymptom är bland annat fördjupad röst, hårväxt i ansiktet och på kroppen samt menstruationsavvikelser.

Att använda rätt steroider, hålla cyklerna korta och doserna små kan bidra till att minska dessa störande viriliseringssymptom.

Anabola steroider för kvinnor uppvisar vanligtvis låga androgena egenskaper och sådana steroider är kända för att vara milda.

Men trots etiketten “mild” är det viktigt att notera att de fortfarande ger en androgen effekt (bara att den kommer att vara i mindre utsträckning än andra potenta steroider).

Det finns två orala steroider som har visat sig vara säkra för kvinnlig användning. Dessa inkluderar Anavar och Winstrol, som båda har låga anabola/androgena förhållanden.

Här är några Anavar/Winstrol-cykler för kvinnor som kan användas för att uppnå olika mål:

Cykel nr 1

 • Rekommenderas för: Nybörjare
 • Sammansättning: Anavar
 • Slutmål: Muskeltillväxt, ökad styrka och hårdhet
 • Dosering och varaktighet: 10 mg/dag i 8 veckor

Cykel #2

 • Rekommenderas för: Avancerade användare
 • Slutmål: Fettminskning plus ökad uthållighet och kärlstyrka
 • Dosering och varaktighet: 20 mg/dag i 8 till 12 veckor

Cykel nr 3

 • Rekommenderas för: Rekommenderas till: Avancerade användare
 • Sammansättning: Winstrol
 • Slutmål: Ökad styrka och hårdhet
 • Dosering och varaktighet: 20mg/dag i 8 till 12 veckor

Cykel #4

 • Rekommenderas för: Nybörjare
 • Sammansättning: Anavar + Winstrol Stack
 • Slutmål: Minska fett och bevara muskelmassa
 • Dosering och varaktighet: Anavar 5 mg/dag + Winstrol 5 mg/dag i 10 veckor

Till skillnad från män behöver kvinnor inte genomgå en postcykelbehandling (PCT) efter att ha avslutat sina anabola steroidcykler. PCT-planer är utformade för att återställa HPTA-funktioner, vilket inte gäller för kvinnor.

De icke-steroida läkemedel som män använder utanför cykeln minskar också östrogena biverkningar, vilket inte är något problem för kvinnor.

ANA’S 8 Weeks Cutting, Lean Body & Sexy Results: “Crazy Bulk har varit en underbar upplevelse. Det bästa valet jag har gjort. Jag har tränat länge men de här produkterna hjälper mig enormt mycket. Jag känner mig mycket bättre med mitt humör mentalt och fysiskt…”

Steroidcykel för nybörjare och tonåringar

Tonåringar utgör en betydande del av de som använder steroider för första gången. Studier visar att de flesta nybörjare är intresserade av bulksteroid för att bulkas upp och se större och starkare ut så snabbt som mänskligt möjligt.

Det är dock inte tillrådligt att börja använda steroider under tonåren.

Detta beror på att steroider kan orsaka hämmad tillväxt när de används i tidig ålder.

Om du däremot väljer att använda steroider i unga år, se till att du gör det först i slutet av tonåren eftersom kroppen då har nått en stor del av sin topptillväxt.

Även för något äldre personer, till exempel de som faller inom åldersgruppen unga vuxna, bör bodybuildingsteroider endast övervägas när man har tränat i minst ett par år eller mer.

Detta tillvägagångssätt gör det möjligt att utveckla en solid muskulös grund innan steroidanvändning.

Alla vinster som görs efteråt kommer oftast att vara rena muskler tack vare tidigare träningserfarenhet. En mogen nybörjare kan dock överväga steroidcykel för nybörjare om produkterna är utformade med farmaceutisk integritet.

När man vill starta sin första steroidcykel kan det verka som en skrämmande uppgift att veta vilken steroid man ska använda. Det finns trots allt oändliga steroidstaplar och cykler som är tillgängliga.

Den bästa metoden för tonåringar och nybörjare som använder steroider är dock att hålla det så enkelt som möjligt. Om du är nybörjare på steroider bör du börja med en cykel med enbart testosteron.

Detta kommer att hålla saker och ting enkla och du kommer att kunna veta hur din kropp reagerar på exogena hormoner.

Dessutom tolererar många människor testosteron ganska bra eftersom det produceras naturligt i kroppen.

Det finns flera typer av testosteronsteroider, varav de flesta kommer i injicerbar form.

Här är några populära exempel på testosteronderivat och detaljer om hur du planerar din dos som nybörjare under den första steroidcykeln:

Injicerbara testosteronsteroider har långa esterkedjor, vilket innebär att de är långsamt verkande föreningar.

Som sådan ska du tänka på att det kan ta flera veckor innan du börjar se några vinster.

Här är en fantastisk, livsförändrande berättelse om en överviktig ung man som kämpade mot försvagande OBESITET med säkra steroider muskler…

Steroider för att skära cykeln och för att kasta fett

När du försöker kasta fett och bygga muskler med hjälp av steroider kommer din kost också in i bilden eftersom ett kaloriunderskott krävs för att hjälpa kroppen att ta till fettreserverna för att få energi.

Å andra sidan kommer träning att hjälpa till med utvecklingen av ny muskelvävnad. När dessa två aspekter är i kontroll kan skärande eller fettförbrännande steroider fungera effektivt.

Här är en bra styckningscykel för nybörjarsteroidanvändare som bara är intresserade av magra vinster:

 • Vecka 1 till 8: Test Cyp 600mg/vecka
 • Vecka 1 till 10: Equipoise 300mg/vecka
 • Vecka 7 till 12: Winstrol 30 mg/dag
 • Vecka 9-12: Test Prop 100 mg/dag

Tony Edwards var överviktig och svag: Men han vände sig till lagliga anabola steroider och vände sin historia på några månader när han så småningom upptäckte denna bodybuilding steroider till salu.

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

 • Förbättrad proteinsyntes
 • Organiska och säkra komponenter;
 • Beprövad kvalitet och effektivitet
 • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
 • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
 • Ingen behov av PCT;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

Steroidcykel för styrka

Så gott som alla steroider kan ge massiva vinster i styrka när de används tillsammans med en bra kost och träningsregim.

Vissa steroidkombinationer kan dock ge explosiva energiburkar när de används tillsammans i en stack.

Exemplet nedan är för dem som inte nödvändigtvis är ute efter rå massa utan snarare en ökning av styrka och kraft:

 • Rekommenderas för: Rekommenderas: Avancerade styrkelyftare
 • Vecka 1 till 16: Test E 500mg/vecka
 • Vecka 1 till 16: Trenbolone Enanthate 500mg/vecka
 • Vecka 1 till 4: Dianabol-cykel 50 mg/dag
 • Vecka 1 till 3, 5 till 7, 9 till 11, 13 till 15: Halotestin 10 mg 4x per vecka på träningsdagar

Halotestin är en mycket potent råstyrkesteroid och dess effekter i kombination med Dianabol:s förmåga att öka glykogeniseringen kommer att ge dig en enorm energiboost.

Halotestin måste dock avbrytas efter 3 veckor för att undvika farliga biverkningar.

Slutsats

Alla steroidcykler för män måste följas av en PCT-cykel för att återställa HPTA-funktioner och minimera risken för östrogena biverkningar.

Några av de vanliga SERM (Selective Estrogen Receptacle Modulators) som används för PCT-planer är Nolvadex, Clomid och HCG.

När man kompletterar med aromatiserande steroider är det klokt att använda en aromatashämmare som Arimidex under cykeln för att förhindra gynekomasti (manlig bröstförstoring).

Slutligen är det viktigt att notera att steroider inte är en magisk ersättning för motion och god kost.

Tänk på att dessa prestationshöjande läkemedel ger bäst resultat när de används tillsammans med rätt kost och regelbunden träning.

Vad är den bästa säkra lagliga Anadrol steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anadrole, här är varför:

Anadrole återskapar effekterna av Oxymethalone (känd som Anadrol, en av de mest kraftfulla anabola steroiderna som finns) men utan biverkningar. Det ökar produktionen av röda blodkroppar, vilket gör att de kan transportera mer syre till dina muskler, fördröja trötthet och ge enorma muskelvinster.

Detta extra muskelbränsle innebär att du blir starkare, kraftfullare och kan träna längre, vilket leder till snabba muskeltillväxt. Och eftersom syre också spelar en viktig roll för din återhämtning är du redo för nästa träningspass på nolltid.

Anadrole är raketbränsle för dina muskler, som ger häpnadsväckande pumpar och energistötar, så att du kan prestera bättre, återhämta dig snabbare och packa på några seriösa storleksvinster. Fördelar inkluderar:

 • Säker och laglig Anadrol alternativ
 • Mega ökning av muskelmassa
 • Super styrka och uthållighet
 • Massiva pumpar
 • Snabb återhämtning
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat på mindre än två veckor
 • Gratis leverans över hela världen
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

BÄST FÖR:

 • Extrema vinster
 • Maximal styrka och uthållighet
 • Minskar återhämtningstiden
 • Före frukost

Köp din på: besök Anadrole officiella hemsida

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here