Θεραπεία μετά τον κύκλο Dianabol: Κ.λπ

Αυτός ο οδηγός απαντά σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Dianabol, τη διάρκεια του κύκλου του, τη θεραπεία μετά τον κύκλο και τον τρόπο χρήσης του.

Μπορείτε να πάρετε μόνο το Dbol μόνο του

Μπορώ να πάρω μόνο Dbol Αυτή είναι μια συνηθισμένη ερώτηση και η σύντομη απάντηση είναι ναι, μπορείτε, αλλά δεν είναι για όλους. Λειτουργεί ο κύκλος μόνο με Dbol

Ναι, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι ενώ η απάντηση στο ερώτημα αν μπορείτε να πάρετε Dbol μόνο του είναι ναι, υπάρχουν περιορισμοί.

Αν κάνετε έναν κύκλο μόνο με Dbol θα αποκτήσετε δύναμη και μάζα και μπορείτε να νιώσετε τα αποτελέσματα του Dianabol από τις πρώτες μέρες! Ναι, θα παρατηρήσετε τη διαφορά πολύ γρήγορα.

Εάν τρώτε τα σωστά τρόφιμα, τη σωστή διατροφή και κάνετε τις κατάλληλες προπονήσεις δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δύναμή σας θα πάρει ώθηση. Αλλά επίσης να ξέρετε ότι η λήψη Dbol από μόνη της θα σας δώσει κάποιο κέρδος, τα κέρδη θα διαρκέσουν μόνο για αυτόν τον κύκλο. Μόλις τελειώσει ο κύκλος μπορεί να χάσετε τα κέρδη σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακόμα και αν λέμε ΝΑΙ στους αρχάριους που ρωτούν “μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο Dbol;” δεν είναι σκόπιμο και είναι καλύτερα να το στοιβάζετε με άλλα στεροειδή.

Έτσι ο κύκλος μόνο με dbol δεν είναι ιδανικός για bodybuilders και αρσιβαρίστες, είναι ιδανικός για αθλητές.

Αν είστε ένας παίκτης μπάλας, ένας power lifting ή κάτι ενδιάμεσο και ρωτάτε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Dbol μόνο του η απάντηση είναι ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και θα κερδίσετε σημαντικά στα τμήματα της αντοχής και της δύναμης .

Αλλά σας συμβουλεύουμε να στοιβάζετε με Trenbolone, τεστοστερόνη κλπ.

Ωστόσο, αν είστε ένας αθλητής που ρωτάει αν το Dianabol πρέπει να ληφθεί από μόνο του – θα έχετε σίγουρα ισχυρά οφέλη, ακόμη και αν δεν στοιβάζετε ένα άλλο στεροειδές.

Για παράδειγμα, αν συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό, το να κάνετε έναν κύκλο 6 εβδομάδων πριν από αυτόν μπορεί να σας δώσει ένα σαφές πλεονέκτημα.

Στην πραγματικότητα, αν υπάρχει κάποια περίπτωση όπου θα χρειαστείτε αύξηση της μάζας και της δύναμης, ένας κύκλος μόνο με Dbol θα κάνει.

Αυτό είναι ωστόσο η εξαίρεση στον κανόνα, διότι όταν οι άνθρωποι θέτουν το ερώτημα μπορείτε να πάρετε Dianabol από μόνο του, συνήθως μας ρωτούν για μόνιμα κέρδη δύναμης.

Εάν αυτός είναι ο στόχος σας, τότε η απάντηση στην ερώτησή σας είναι να στοιβάξετε με τουλάχιστον ένα παρόμοιο στεροειδές.

Αν θέλετε αυτά τα κέρδη να παραμείνουν, δεν έχει σημασία αν η απάντηση στο ερώτημα μπορεί να ληφθεί Dianabol μόνο του είναι ναι, καθώς θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλα στεροειδή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορώ να τρέξω το Dbol για 8 εβδομάδες ή περισσότερο

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν οι αρχάριοι είναι αν μπορώ να πάρω το Dbol για 10 εβδομάδες Η απάντηση είναι ότι για έναν αρχάριο είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με έναν κύκλο 4 εβδομάδων.

Αν ελέγξετε στο διαδίκτυο θα δείτε ότι οι περισσότεροι κύκλοι διαρκούν 4 έως 6 εβδομάδες και ακόμη και οι μακροχρόνιοι χρήστες συνήθως δεν ξεπερνούν τις 8 εβδομάδες.

Αλλά αν ρωτάτε το ερώτημα αν μπορώ να τρέξω Dbol για 12 εβδομάδες η απάντηση είναι ότι είναι δυνατό αλλά δεν συνιστάται.

Αυτό το στεροειδές είναι ασφαλές όταν λαμβάνεται στις σωστές δόσεις και στον σωστό κύκλο, αλλά αν το παίρνετε για μεγαλύτερες περιόδους το σώμα σας θα μπορούσε να δεχτεί ένα χτύπημα.

Έτσι και πάλι, μπορείτε να τρέξετε το Dbol για 10 εβδομάδες Ναι, αλλά κάντε το μόνο αν είστε έμπειροι.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Μπορώ να τρέξω Dbol και Anavar μαζί

Μπορείτε να πάρετε το Dbol μαζί με το Anavar Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα που τίθεται συχνά από αρχάριους και ναι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και τα δύο και είναι πραγματικά συμβατά.

Το Anavar είναι μια ήπια μορφή αναβολικού στεροειδούς και ιδανικό για κοπή. Το Dbol από την άλλη πλευρά είναι για την απόκτηση μάζας, οπότε δεν υπάρχει σύγκρουση. Έτσι, η απάντηση στην ερώτηση μπορείτε να στοιβάξετε το Dbol με το Anavar είναι σίγουρα ΝΑΙ!

Τώρα που ξέρετε ότι η απάντηση αν μπορείτε να πάρετε Dianabol και Anavar μαζί είναι θετική, πιθανώς αναρωτιέστε ποιος είναι ο κύκλος

Για τις εβδομάδες 1 έως 12 πάρτε Anavar 40 έως 50 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες και 60 mg τεστοστερόνης για 12 εβδομάδες.

Και αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να στοιβάζετε Dianabol και Anavar με αυτόν τον κύκλο, αφού τελειώσουν οι 12 εβδομάδες, πάρτε 100 mg Anavar καθημερινά με 30 mg Dianabol και 30 mg τεστοστερόνης κάθε μέρα.

Εάν αναρωτιέστε ακόμα αν η χρήση Dianabol και Anavar μαζί είναι ασφαλής Ναι, μπορείτε, αλλά μόνο με τις δοσολογίες που αναφέρονται παραπάνω.

Εάν μελετάτε πώς να κάνετε κύκλο Dianabol και Anavar να έχετε κατά νου ότι ο κύκλος που δίνεται παραπάνω είναι για προχωρημένους χρήστες. Εάν ακόμα συνηθίζετε και τα δύο, μειώστε πρώτα τη δοσολογία.

Και αν είστε σε διόγκωση και απώλεια σωματικού λίπους, συνιστάται. Έτσι, για εσάς και για άλλους μπορείτε σίγουρα να στοιβάζετε Dianabol και Anavar, και να θυμάστε ότι παρέχει πολλά οφέλη.

Μπορείτε να πάρετε Dbol με Winstrol

Μπορείτε να στοιβάζετε το Dbol με το Winstrol Ναι, μπορείτε να τα στοιβάξετε, αλλά φροντίστε να μην επεκτείνετε τον κύκλο σε περισσότερες από 6 εβδομάδες, αν είστε αρχάριος.

Δεν υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος για να κάνετε έναν κύκλο, οπότε αν ρωτήσετε κάποιον μπορείτε να πάρετε Dianabol και Winstrol μαζί θα πάρετε διαφορετικές απαντήσεις.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με 20 mg Winstrol και 50 mg Dbol για 4 έως 6 εβδομάδες. Πριν πάρετε οποιαδήποτε όμως θα πρέπει να μάθετε για τι είναι.

Το Dbol, όπως έχει επισημανθεί εδώ, είναι για διόγκωση και αύξηση της μάζας, ενώ το Winstrol είναι ιδανικό για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και την κοπή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν κάποιος μας ρωτάει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει κύκλο Dbol με Winstrol, συνήθως με σιγουριά τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία βλάβη, εκτός αν το σύστημα του σώματός σας τύχει να απορρίψει τη στοίβαξη, κάτι που είναι πολύ, πολύ σπάνιο. Έτσι μπορούμε να τους καθοδηγήσουμε επειδή είναι συμβατά και λειτουργούν καλά μαζί.

Για να παράγει οφέλη αυτός ο συνδυασμός θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 20 mg Winstrol και οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορεί να επιλέξουν 50 mg.

Αν μελετήσετε πώς να πάρετε Dianabol και Winstrol θα διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικές δοσολογίες.

Αυτό είναι κατανοητό, καθώς οι bodybuilders και οι fitness buffs έχουν διαφορετικούς στόχους. Εκτός από τις δοσολογίες πρέπει επίσης να μάθετε πώς να κάνετε κύκλο λήψης Dianabol και Winstrol για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να εκτελέσετε το Dbol και το Anadrol μαζί

Μπορείτε να στοιβάζετε το Dbol με το Anadrol Η σύντομη απάντηση είναι ότι μπορείτε, αλλά δεν συνιστάται.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο, ξεκινήστε με χαμηλές δόσεις, όπως 50 mg Anadrol και 25 mg Dbol, και αυξήστε την ποσότητα υπό την προϋπόθεση ότι δεν αισθάνεστε παρενέργειες.

Μπορείτε λοιπόν να πάρετε Dianabol και Anadrol μαζί Ναι, αλλά θα πρέπει να επιμείνετε σε έναν γρήγορο κύκλο και θα πρέπει να κάνετε και PCT.

Αλλά ακόμη και αν γνωρίζετε πώς να πάρετε Dianabol και Anadrol δεν συνιστάται να το κάνετε, επειδή εκτελούν παρόμοιες λειτουργίες.

Εάν συνδυάσετε τα δύο και είναι τα μόνα AAS στον κύκλο σας, θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τα κέρδη σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα, μόνο ότι θα είναι πιο δύσκολο.

Ένας τρόπος για να ενισχύσετε περαιτέρω αυτόν τον συνδυασμό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα τεστοστερόνης ως βάση. Ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αυτός ο συνδυασμός λαμβάνει πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες.

Έτσι, με άλλα λόγια, μπορείτε να στοιβάζετε Dianabol και Anadrol, αλλά να το κάνετε αυτό μόνο εάν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να διατηρήσετε τα κέρδη σας και θα χρησιμοποιήσετε μια βάση τεστ.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

Μπορώ να στοιβάξω το Dbol με τεστοστερόνη

Ναι, μπορείτε, και είναι για το καλύτερο αν μάθετε πώς να παίρνετε Dianabol και τεστοστερόνη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτά τα δύο είναι αποτελεσματικά: για ένα πράγμα, η μετανδροστενολόνη είναι ένα μη διαμεσολαβούμενο ΑΣ ή Class II, που σημαίνει ότι είναι συνεργιστικό με ένα επιθετικό Class I.

Δεύτερον, τα συμπληρώματα τεστοστερόνης χρειάζονται λίγο χρόνο πριν εκδηλωθούν τα αποτελέσματα, ενώ η μετανδροστενολόνη μπορεί να γίνει αισθητή ημέρες μετά τη λήψη της.

Με άλλα λόγια, η μετανδροστενολόνη είναι ιδανική για την εκκίνηση του κύκλου σας. Αν αναρωτιέστε, μπορείτε να πάρετε Dbol χωρίς δοκιμή, ναι, αλλά είναι καλύτερα αν το κάνετε, επειδή τα κέρδη αντοχής και δύναμης θα πραγματοποιηθούν γρηγορότερα.

Μπορείτε να πάρετε Dbol με κρεατίνη

Μπορώ να πάρω το Dbol με κρεατίνη Ναι, μπορείτε, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο σημαντικά αν συνδυάσετε το Dbol με τεστοστερόνη ή οποιοδήποτε από τα άλλα στεροειδή που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Η κρεατίνη είναι απλώς μια φυσική ουσία και αντιδρά πολύ λίγο με τα στεροειδή.

Εάν αφού μάθετε την απάντηση στην ερώτηση μπορώ να πάρω Dianabol και κρεατίνη μαζί αποφασίσετε να προχωρήσετε ούτως ή άλλως, χρησιμοποιήστε το Dbol σε έναν σύντομο κύκλο 4 εβδομάδων με ενέσιμα και θεραπεία μετά τον κύκλο.

Μπορείτε να πάρετε Dianabol και Clen μαζί

Υπάρχει μια διαφορά απόψεων σχετικά με αυτό από τους λάτρεις της γυμναστικής, αλλά είναι δυνατόν. Το Dbol μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οικοδόμηση μάζας και μυών, ενώ το clen θα βοηθήσει στην απώλεια λίπους.

Τούτου λεχθέντος, αν κοιτάξετε στο διαδίκτυο σχετικά με τη στοίβαξη στοίβα Dianabol και κλενβουτερόλη, θα βρείτε κάποιες ανησυχίες σχετικά με την αρτηριακή πίεση, οπότε πάρτε μικρές δόσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου σας κύκλου και αυξήστε αν δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Μπορείτε επίσης να τα παίρνετε εναλλάξ κατά τη διάρκεια ενός κύκλου.

Το Clen χρησιμοποιείται σε διάφορες στοίβες, απόδειξη της ευελιξίας και της αξιοπιστίας του και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο με το Dbol επειδή συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Το Dbol δεν σας βοηθάει πολύ όταν πρόκειται για την καύση λίπους, καθώς η εστίαση είναι στη δημιουργία μάζας. Αυτό εγείρει το ερώτημα πώς μπορείτε να προσθέσετε μάζα χωρίς να κερδίσετε πολύ λίπος, και σε αυτό βοηθάει το clen.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Μπορείτε να στοιβάζετε το Dbol με το Tren

Ο συνδυασμός Dianabol Τρεμπολόνης είναι μια καλή ιδέα καθώς οι δύο αλληλοσυμπληρώνονται. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός κύκλου 4 εβδομάδων και σε αντίθεση με άλλες στοίβες αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την αρτηριακή σας πίεση και δεν θα οδηγήσει σε κατακράτηση νερού.

ΤοTren χρησιμοποιείται σχεδόν εξίσου ευρέως με το clen λόγω των πολυάριθμων οφελών που μπορείτε να λάβετε. Είναι ένα ισχυρό στεροειδές που ενισχύει τη σωματική δύναμη. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μόνο με το Dbol και θέλετε να γίνετε ισχυρότεροι, πάρτε tren.

Σε αντίθεση με άλλες επιλογές στοίβαξης, το tren είναι εξίσου αποτελεσματικό για διόγκωση όσο και για κοπή και είναι ένας αξιόπιστος καυστήρας λίπους.

Όπως και το Dbol αυτό είναι ιδιαίτερα ανδρογόνο και δεν αρωματίζεται. Ωστόσο, λόγω της δραστικότητάς του, θα πρέπει να λαμβάνετε περίπου 300 mg έως 700 mg την εβδομάδα το πολύ για να αποφύγετε το σοκ του συστήματός σας.

Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορείτε να εκτελέσετε το Dbol

Η μέση διάρκεια του κύκλου είναι 4 έως 6 εβδομάδες, αλλά ορισμένοι προχωρημένοι χρήστες φτάνουν μέχρι τις 7 έως 8 εβδομάδες. Επόμενο είναι το ερώτημα πόσο καιρό μεταξύ των κύκλων Dianabol, και η απάντηση είναι ότι εξαρτάται από το πόσο μακρύς ήταν ο κύκλος σας.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι παίρνετε πόσος είναι ο κύκλος Dianabol και συμπεριλαμβάνετε την PCT και το αποτέλεσμα θα είναι ο χρόνος διακοπής μεταξύ των κύκλων.

Έτσι, εάν ο κύκλος σας διήρκεσε 6 εβδομάδες και η PCT σας για άλλες 4 εβδομάδες, τότε ο επόμενος κύκλος σας θα είναι σε 10 εβδομάδες.

Εάν είστε προχωρημένος χρήστης και γνωρίζετε πώς λειτουργεί ο κύκλος Dianabol, μπορείτε να ξεκινήσετε έναν άλλο κύκλο σε ένα μήνα, αλλά συνολικά είναι καλύτερα να περιμένετε 10 ή 12 εβδομάδες για να ξεκινήσετε έναν άλλο κύκλο.

Όσον αφορά το ερώτημα πώς να κάνετε κύκλο Dianabol μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στεροειδή που συζητήθηκαν προηγουμένως.

Πάρτε τις κανονικές δοσολογίες για αυτά τα στεροειδή όπως αναγράφεται στη συσκευασία ή όπως απαιτείται από τον κύκλο σας και φυσικά, συνδυάστε το με μια καθαρή διατροφή και προπονήσεις.

Εάν είστε νέοι και θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε έναν κύκλο Dianabol, ξεκινήστε με 30 mg έως 50 mg την ημέρα και προχωρήστε σε έναν κύκλο 4 έως 6 εβδομάδων.

Για έναν αρχάριο είναι πολύ σημαντικό να μάθετε τα βασικά για το πώς να κάνετε τον κύκλο Dianabol, ώστε να αποφύγετε τις παρενέργειες και ταυτόχρονα να αποκτήσετε τους μυς και τη μάζα που χρειάζεστε.

Μπορεί το Dbol να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια

Μπορεί το Dianabol να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια Ναι, εφόσον δεν παίρνετε υπερβολική δόση και ακολουθείτε τις οδηγίες και τα μέτρα ασφαλείας που αναφέρονται εδώ.

Εάν είστε καλά στην υγεία σας και δεν παίρνετε φάρμακα, ναι, είναι ασφαλές. Είναι το Dianabol ένας καλός πρώτος κύκλος Ναι και χρησιμοποιείται από τους λάτρεις της γυμναστικής για να ξεκινήσουν την ανάπτυξή τους.

Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσαν να υπάρξουν παρενέργειες όπως κατακράτηση νερού, ακμή, υψηλή αρτηριακή πίεση και γυναικομαστία εάν δεν λαμβάνεται σωστά.

Μην το πάρετε εάν είστε αλλεργικοί στα συστατικά του, έχετε καρκίνο, ηπατική βλάβη, νεφρική βλάβη ή υπέρταση.

Όσον αφορά το ερώτημα αν μπορώ να πάρω Dianabol τη νύχτα, δεν συνιστάται, επειδή αυτό θα σας κρατήσει ξύπνιο.

Πολλά αρνητικά πράγματα έχουν ειπωθεί για τα αναβολικά στεροειδή και συχνά είναι οι παρενέργειες που τραβούν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και αναφέρονται.

Το γεγονός όμως παραμένει ότι όλα τα φάρμακα και οι φαρμακευτικές ουσίες παράγουν ανθυγιεινές παρενέργειες εάν δεν λαμβάνονται σωστά.

Τελικά: Είναι το Dianabol καλό για έναν πρώτο κύκλο, ναι είναι και αν κάνετε τους κύκλους τη σωστή στιγμή και με τα κατάλληλα διαλείμματα θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό Anavar στεροειδές?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anvarol, εδώ είναι γιατί:

Το Anvarol βελτιώνει τη δύναμη και την ενέργειά σας διεγείροντας τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης εντός του μυϊκού σας ιστού. Ιδανικό για κύκλους κοπής, θα τεμαχίσετε το λίπος διατηρώντας παράλληλα τους άπαχους μυς, δίνοντας στο σώμα σας μια εξαιρετικά άπαχη και κομμένη εμφάνιση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Αυτή η εναλλακτική λύση της Anavar Oxandrolone αυξάνει τα επίπεδα φωσφοκρεατίνης σας, βοηθώντας να δημιουργήσετε ATP πιο γρήγορα και δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να πιέσετε πιο σκληρά και περισσότερο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας.

Το Anvarol σας δίνει τη συνεχή ενέργεια και την εκρηκτική δύναμη που χρειάζεστε για να ωθήσετε τις προπονήσεις σας σκληρότερα και περισσότερο, ενώ τεμαχίζει το λίπος για ένα σκληρότερο, πιο αιχμηρό, πιο αδύνατο σώμα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Anavar Εναλλακτική λύση
  • Εκρηκτική δύναμη & δύναμη
  • Αποτεφρώστε το σπλαχνικό & υποδόριο λίπος
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ όταν κόβετε θερμίδες
  • Βελτιωμένη μυϊκή σκληρότητα & πυκνότητα
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anvarol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Προωθεί την ΓΡΗΓΟΡΗ απώλεια λίπους
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • Διατηρεί τους άπαχους μύες
  • Μετά την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anvarol επίσημη ιστοσελίδα

Το Dbol χρειάζεται PCT

Ναι, απαιτείται PCT επειδή το Dbol έχει κατασταλτικές ιδιότητες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις άλλες σωματικές σας λειτουργίες. Ευτυχώς, το να μάθετε πώς να παίρνετε Dianabol PCT δεν είναι τόσο δύσκολο και έχετε αρκετές διαθέσιμες επιλογές.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να παίρνετε Dianabol και Nolvadex, πάρτε 40 mg κάθε μέρα για 2 εβδομάδες και την εβδομάδα 3 και 4 μειώστε τη δόση στα 20 mg και την εβδομάδα 5, 10 mg.

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο πώς να πάρετε το Nolvadex μετά το Dianabol θα βρείτε πολλούς άλλους συνδυασμούς. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε και αυτούς, εάν οι δοσολογίες που δίνονται εδώ δεν λειτουργούν όπως σας αρέσει.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να παίρνετε Dianabol και Proviron μπορείτε να πάρετε 50 mg από αυτό για 5 εβδομάδες με 30 mg Dbol. Οι δόσεις μπορούν επίσης να προσαρμοστούν όταν προχωρήσετε σε έναν άλλο κύκλο, αλλά αν λειτουργεί για εσάς δεν υπάρχει λόγος να τις αλλάξετε.

Dianabol Πόσο καιρό χρειάζεται για να ξεκινήσει

Περιμένετε 4 έως 5 ημέρες μετά την πρώτη σας δόση και θα νιώσετε τη διαφορά. Η αρτηριακή σας πίεση μπορεί να αυξηθεί ελαφρώς, αλλά ο πραγματικός δείκτης είναι η αύξηση της σωματικής δύναμης.

Μετά από 4 ή 5 ημέρες οι μύες σας θα γίνουν μεγαλύτεροι, επιτρέποντάς σας να σηκώνετε περισσότερα βάρη.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε κύκλο Dianabol για αρχάριους, πάρτε 30 έως 50 mg κάθε μέρα και συνδυάστε το με ένα ενισχυτικό τεστοστερόνης.

Εκτελέστε τον κύκλο για 4 έως 6 εβδομάδες και θα νιώσετε τη διαφορά, εφόσον γυμνάζεστε με συνέπεια και τρώτε υγιεινά.

Το να τρώτε υγιεινά δεν σημαίνει να κάνετε δίαιτα: είναι ακριβώς το αντίθετο, καθώς πρέπει να μαζέψετε τις θερμίδες για να αποκτήσετε μάζα.

Θα κάψει λίπος το Dianabol Δεν υπάρχουν συστατικά σε αυτό το στεροειδές που καίνε το λίπος. Στην πραγματικότητα θα συμβεί το αντίθετο, καθώς πρόκειται για ένα ανδρογόνο φάρμακο που αυξάνει τη σωματική μάζα.

Αν θέλετε να μειώσετε το σωματικό λίπος πρέπει να πάρετε Winstrol ή clen με Dbol. Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το Dbol και μία από τις πιο διαδεδομένες είναι ότι είναι ένας μακρινός καυστήρας.

Το Dbol δεν καίει λίπος και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το περιμένετε αυτό. Όπως έχει εξηγηθεί παραπάνω, αυτό το στεροειδές χρησιμοποιείται για διόγκωση- άλλωστε δεν μπορείτε να χτίσετε μύες χωρίς μάζα.

Για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να πάρετε αυτό το στεροειδές εάν ο στόχος σας είναι να μειώσετε το σωματικό λίπος. Εάν θέλετε να χάσετε σωματικό λίπος ενώ χρησιμοποιείτε Dbol, πάρτε clen ή κάτι παρόμοιο με αυτό.

Το καλύτερο PCT για την πρόληψη του Man Boobs

PCT σημαίνει “Post Cycle Therapy” (θεραπεία μετά τον κύκλο) και είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται από αθλητές και bodybuilders που χρησιμοποιούν στεροειδή ως προληπτικό μέτρο ασφαλείας. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τι είναι η PCT, πώς λειτουργεί και ποια είναι η σχέση της με τη γυναικομαστία.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Winstrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Winsol, να γιατί:

Το Winsol λειτουργεί ως ενισχυτικό ενέργειας, κάνοντας την προπόνησή σας πιο δυναμική και αποτελεσματική. Ταυτόχρονα, αυξάνει τη ροή του αίματος στους μυς σας. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σας παράγει περισσότερη ενέργεια, ενώ καίει θερμίδες στον λιπώδη ιστό. Επιπλέον, το Winsol διεγείρει ελαφρώς την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι επίσης ευεργετική για την απώλεια περιττού λίπους.

Το Winsol είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση στο Winstrol (Stanozolol), το στεροειδές που χρησιμοποιείται από bodybuilders και αθλητές παγκοσμίως για πραγματικά τιτάνιες επιδόσεις. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια κύκλων κοπής για να μειώσετε το σωματικό σας λίπος, διατηρώντας παράλληλα άπαχο, σιδερένιο μυ με αυξημένη αγγείωση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Θυμάστε το τραγούδι των Daft Punk “Πιο σκληρά, καλύτερα, γρηγορότερα, πιο δυνατά”; Αυτό είσαι εσύ με το Winsol. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Winstrol (Stanozolol) Εναλλακτική λύση
  • Διατηρήστε τη μυϊκή μάζα ενώ απογυμνώνετε το λίπος
  • Σκισμένη σωματική διάπλαση για τον ανταγωνισμό και την παραλία
  • Rock Hard καθορισμένοι μύες
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μέγιστη Δύναμη, Ταχύτητα & Ευκινησία
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
Winsol cutting steroid alternative

Καλύτερο για:

  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δύναμη
  • Βελτιώνει την απόδοση
  • Σχηματίζει τέλεια σωματική διάπλαση
  • Πάρτε με το κύριο γεύμα

Πάρτε το δικό σας στο: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Winsol

Πώς λειτουργούν τα στεροειδή και οι κίνδυνοι τους

Ενώ όλα τα αναβολικά στεροειδή διαφέρουν ελαφρώς ως προς τις ιδιαιτερότητες του τρόπου λειτουργίας τους, έχουν σε μεγάλο βαθμό τα ίδια επιδιωκόμενα αποτελέσματα και λειτουργούν μέσω του ίδιου ευρέως μηχανισμού.

Συνήθως, τα στεροειδή χρησιμοποιούνται για να ενθαρρύνουν το σχηματισμό άλιπης μυϊκής μάζας σε bodybuilders και αθλητές, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την ενέργεια και την επιθετικότητα.

Για να το επιτύχουν αυτό, τα στεροειδή αυξάνουν την ανδρική ορμόνη “τεστοστερόνη”, συχνά με τη δέσμευση στους υποδοχείς ανδρογόνων. Αυτό υπερτονίζει τα ανδρικά χαρακτηριστικά, όπως η τριχοφυΐα στο πρόσωπο, η επιθετικότητα και η ανάπτυξη των μυών.

Δυστυχώς, όμως, αυτό μπορεί επίσης να έχει ορισμένες ανεπιθύμητες παρενέργειες. Η ανδρική φαλάκρα είναι μια τέτοια παρενέργεια, όπως και ο σχηματισμός ακμής, η εφίδρωση και η απώλεια ύπνου μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, η αύξηση της τεστοστερόνης μπορεί επίσης να αυξήσει τα οιστρογόνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα μπορεί στην πραγματικότητα να μεταβολίσει την περίσσεια τεστοστερόνης σε οιστρογόνα, προκαλώντας το σχηματισμό ανδρικού στήθους! Αυτό ονομάζεται γυναικομαστία και είναι μόνο ένας τρόπος με τον οποίο μπορεί να εμφανιστεί το πρόβλημα.

Αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο όταν ένας αθλητής σταματά τη χρήση στεροειδών – όταν ολοκληρώνει τον “κύκλο” του. Σε αυτό το σημείο, το σώμα μπορεί να έχει προσαρμοστεί στην αύξηση της εξωγενούς τεστοστερόνης, σταματώντας τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης μέσω των όρχεων. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχετε πλέον μια σοβαρή ορμονική ανισορροπία που μπορεί να μη διορθωθεί ποτέ.

Πώς η PCT λύνει το πρόβλημα

Είναι πολύ σημαντικό να μην σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε στεροειδή για να επιταχύνετε τα κέρδη σας στο γυμναστήριο. Οι πιο σοβαρές παρενέργειες, όπως τα καρδιακά προβλήματα, μαζί με τα νομικά ζητήματα, σημαίνουν ότι οι κίνδυνοι αντισταθμίζουν κατά πολύ τα πιθανά πλεονεκτήματα.

Παρ’ όλα αυτά, αν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο, θα πρέπει τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι να υποστηρίξετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σας με μια πορεία PCT – Post Cycle Therapy.

Σε τι συνίσταται λοιπόν αυτή η θεραπεία Δύο δημοφιλείς κατηγορίες συμπληρωμάτων εδώ είναι οι εξής:

  • Αναστολείς της αρωματάσης
  • hCG

Οι αναστολείς της αρωματάσης είναι ενώσεις που εμποδίζουν ένα συγκεκριμένο ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στην αύξηση της ελεύθερης τεστοστερόνης σας με φυσικό τρόπο μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου, αλλά και στην αποτροπή μιας ξαφνικής αύξησης των οιστρογόνων.

Εν τω μεταξύ, η hCG είναι η “ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροφίνη”. Αυτή η ουσία βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης στους όρχεις και γενικά τους εμποδίζει να συρρικνωθούν (κάτι που αποτελεί μπόνους από μόνο του!).

Επίσης, συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση ενός φυσικού συμπληρώματος για την ενθάρρυνση της ενδογενούς παραγωγής τεστοστερόνης. Τα φυσικά ενισχυτικά τεστοστερόνης μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή εδώ, καθώς τα περισσότερα από αυτά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την πρόληψη και τη θεραπεία του σχηματισμού ανδρικού στήθους – γυναικομαστία.

Εκτός του ότι περιλαμβάνουν ουσίες που υποστηρίζουν την τεστοστερόνη, τα εν λόγω συμπληρώματα υποστηρίζουν επίσης την υγιή λειτουργία του ήπατος και την παραγωγή του θυρεοειδούς. Συν τοις άλλοις, πολλά περιλαμβάνουν ουσίες όπως η καφεΐνη ή το πράσινο τσάι που μπορούν να αυξήσουν το μεταβολισμό για να κάψουν το περιττό λίπος γύρω από την περιοχή του στήθους.

Clomid για θεραπεία μετά τον κύκλο

Η κιτρική κλομιφαίνη, Clomid χρησιμοποιείται συνήθως ως βοήθημα γονιμότητας για τις γυναίκες. Είναι αυτό που είναι γνωστό ως SERM, το οποίο είναι ένας επιλεκτικός διαμορφωτής των υποδοχέων οιστρογόνων. Λειτουργεί δεσμεύοντας τον υποδοχέα των οιστρογόνων και ως εκ τούτου εμποδίζει αυτόν να κάνει το ίδιο πράγμα. Οι δράσεις του το δεσμεύουν στον ιστό του μαστού, εμποδίζοντας τα οιστρογόνα να δεσμευτούν σε αυτόν και, ως εκ τούτου, αποτρέποντας ένα σύμπτωμα που ονομάζεται γυναικομαστία. Δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το Nolvadex, αλλά έχει ορισμένες ευεργετικές ιδιότητες από την άποψη αυτή.

Μια άλλη από τις ιδιότητές του είναι ότι αντιτίθεται σε οποιαδήποτε αρνητικότητα όταν πρόκειται για βρόχο ανάδρασης που μπορεί να έχει το σώμα στα οιστρογόνα και το HPTA. Πρόκειται για τον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-όρχεων, ο οποίος διεγείρει την LH, μια ωχρινοτρόπο ορμόνη, και την FSH, την ορμόνη διέγερσης ωοθυλακίων. Η λειτουργία και των δύο είναι να διεγείρουν την απελευθέρωση της τεστοστερόνης, πράγμα που εν ολίγοις σημαίνει ότι οι body-builders και οι αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από έναν κύκλο και ξεκινούν μια θεραπεία μετά τον κύκλο, μπορούν να επωφεληθούν από τις ιδιότητες και τις λειτουργίες της.

Βασικά, το Clomid είναι ένα προληπτικό φάρμακο κατά της γυναικομαστίας, αλλά είναι επίσης ένα φάρμακο που προάγει τη φυσική ενδογενή τεστοστερόνη. Για το λόγο αυτό, συχνά συγκρίνεται με το Nolvadex που είναι μια άλλη μορφή SERM.

Από τα δύο, το Nolvadex είναι το ισχυρότερο όταν πρόκειται για σύγκριση mg προς mg. τα 150 mg Clomid συγκριτικά ισοδυναμούν με 20 mg Nolvadex. Ωστόσο, έχει παρατηρηθεί ότι τα 150mg Clomid αυξάνουν σημαντικά τα επίπεδα τεστοστερόνης, περίπου 150% της αρχικής τιμής. Με αυτό το δεδομένο, ένα άτομο δεν θα πρέπει να λάβει τόσο πολύ, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι μόλις 50mgs θα δώσουν σε ένα άτομο αρκετή βελτίωση και αρκετά υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Το Dan Duchaine Underground Steroid Handbook προτείνει τη λήψη 100mg την ημέρα που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια ενός καθεστώτος θεραπείας μετά τον κύκλο, το οποίο διαρκεί μία εβδομάδα και στη συνέχεια 50mg ανά μισθό ανά εβδομάδα. Παρόλο που αυτό μπορεί να διασκεδάζει πολλούς ανθρώπους σήμερα, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ήταν σίγουροι για το πώς να χρησιμοποιήσουν το Clomid. Αυτό θεωρήθηκε ότι ήταν μία από τις καλύτερες ρουτίνες PCT που έπρεπε να ακολουθηθούν. Πιστεύεται ακράδαντα ότι ο Dan Duchaine ήταν ο πρώτος που εισήγαγε αυτή την ένωση σε μια κοινότητα που χρησιμοποιούσε στεροειδή στα προγράμματά της.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι το Clomid είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί σε μακροχρόνια θεραπεία για όποιον πάσχει από χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του μπορεί να συνιστάται για χρήση για περίοδο 4 μηνών ετησίως. Είναι πιο αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια του μετα-κύκλου, ειδικά όταν οι χρήστες υποφέρουν από μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Clomid για μια περίοδο περίπου τριών εβδομάδων μετά τον κύκλο και η δόση που λαμβάνουν είναι μεταξύ 100 – 150 mg. Έχει παρατηρηθεί ότι υψηλότερη δόση από αυτή δημιουργεί κάποιες ανεπιθύμητες συναισθηματικές παρενέργειες. Ο λόγος γι’ αυτό είναι προφανώς η υπερβολική ποσότητα τεστοστερόνης στο σώμα, πολύ περισσότερη από όση μπορεί πραγματικά να διαχειριστεί. Η συγκέντρωση μπορεί να διακοπεί εύκολα και οι εναλλαγές της διάθεσης είναι πολύ εμφανείς όταν το Clomid χρησιμοποιείται επιθετικά.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Deca;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι το CrazyBulk Decaduro, να γιατί:

Το DecaDuro είναι μια πλήρως νόμιμη και ασφαλής εναλλακτική λύση για το Deca-Durabolin, ένα από τα πιο δημοφιλή bodybuilding στεροειδή όλων των εποχών. Η προηγμένη αναβολική του φόρμουλα αυξάνει δραματικά την κατακράτηση αζώτου, τη σύνθεση πρωτεϊνών και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, δίνοντάς σας τεράστια κέρδη δύναμης και μυών. Θα καταπραΰνει ακόμη και τις πονεμένες, πονεμένες αρθρώσεις.

Το DecaDuro βοηθά επίσης στην αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου, το οποίο ενισχύει τους τένοντες και τους συνδέσμους σας. Και η ενδυνάμωση αυτών των συνδετικών ιστών μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην καταπράυνση αυτών των ενοχλητικών πόνων των αρθρώσεων που συχνά παρουσιάζονται από έντονες, επαναλαμβανόμενες προπονήσεις.

Ένας πολυεργαλείο, το DecaDuro υπερφορτώνει τις προπονήσεις σας, χαρίζοντάς σας νέα επίπεδα δύναμης, ακραία μυϊκή αύξηση και μια μεγαλύτερη, πιο λιτή, πιο ισχυρή σωματική διάπλαση.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη Deca Durabolin Εναλλακτικές
  • Εκρηκτική δύναμη και δύναμη
  • Τεράστια κέρδη μυών
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ ενώ μειώνετε το σωματικό λίπος
  • Ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων και των τενόντων
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο
decaduro

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία δύναμη
  • Αύξηση της αντοχής
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Decaduro

Παρενέργειες του Clomid

Μία από τις παρενέργειες του Clomid, εάν λαμβάνεται σε υψηλότερες δόσεις περίπου 150mg την ημέρα, έχει να κάνει με την όραση και την εστίαση. Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει παρατηρηθεί από πολλά άτομα που χρησιμοποιούν το Clomid επιθετικά. Οι άνθρωποι εξέτασαν βαθύτερα το πρόβλημα και ανακάλυψαν ότι τα προβλήματα όρασης που αντιμετώπιζαν ήταν συνηθισμένα όταν χρησιμοποιούσαν το Clomid και ότι πρόκειται για οπτική νευροπάθεια, που είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να πούμε “προβλήματα όρασης”. Οι άνθρωποι που φορούν φακούς επαφής μπορεί να πρέπει να σταματήσουν να παίρνουν Clomid από τις ρουτίνες PCT τους επίσης.

Επιτυχία Clomid

Πρόσφατα, το Clomid δεν ήταν το πιο δημοφιλές συμπλήρωμα που λαμβάνεται για τις ρουτίνες μετά τον κύκλο. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τα προβλήματα όρασης καθώς και με το συναισθηματικό στρες που μπορεί να δημιουργήσει σε ορισμένους ανθρώπους. Ωστόσο, για την πλειονότητα των χρηστών που δεν υποφέρουν από αυτές τις παρενέργειες, τότε το Clomid είναι εξίσου καλό με το Nolvadex όταν πρόκειται για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, αλλά μόνο εάν τηρούνται οι σωστές δόσεις. Η συνιστώμενη δόση είναι 150mg ημερησίως για μια περίοδο δέκα ημερών και στη συνέχεια μείωση αυτής κατά 50mg κάθε δέκα ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία, η οποία θα πρέπει να είναι την τριάνταη ημέρα. Οι bodybuilders, καθώς και οι αθλητές, χρησιμοποιούν το Clomid με αυτόν τον τρόπο, τηρώντας αυτή τη ρουτίνα, και έχουν διαπιστώσει ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης τους έχουν επανέλθει στο φυσιολογικό.

Τι είναι η κιτρική ταμοξιφαίνη για PCT

Συχνά μιλάμε για τα στεροειδή και τους κύκλους που μπορείτε να κάνετε, αλλά σίγουρα δεν συζητάμε αρκετά για την PCT! Παρακάτω θα συζητήσω λεπτομερώς ένα από τα πιο ισχυρά φάρμακα PCT και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να τερματίσετε τον κύκλο σας και να επαναφέρετε τις δικές σας φυσικές ορμόνες στο σωστό δρόμο με εξαιρετικά γρήγορο τρόπο.

Το φάρμακο που συζητώ Η κιτρική ταμοξιφαίνη. Τώρα τι κάνει αυτό το φάρμακο τόσο ξεχωριστό Λοιπόν, για αρχή, μπλοκάρει τις δράσεις των οιστρογόνων, είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζουμε τι είναι τα οιστρογόνα μέχρι τώρα, αλλά αν δεν το γνωρίζουμε, εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση. Τα οιστρογόνα είναι μια γυναικεία ορμόνη. Ορισμένοι τύποι καρκίνου του μαστού χρειάζονται οιστρογόνα για να αναπτυχθούν. Η κιτρική ταμοξιφαίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών διαφορετικών τύπων καρκίνου του μαστού σε άνδρες και γυναίκες. Η κιτρική ταμοξιφαίνη χρησιμοποιείται επίσης για να μειώσει την πιθανότητα μιας γυναίκας να αναπτύξει καρκίνο του μαστού εάν έχει υψηλό κίνδυνο, όπως για παράδειγμα οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Πότε ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κιτρική ταμοξιφαίνη

Υπάρχουν ορισμένα προφανή πράγματα που πρέπει να κάνετε και να μην κάνετε με την κιτρική ταμοξιφαίνη. Για παράδειγμα, εάν είστε έγκυος, η λήψη αυτού του φαρμάκου θα ήταν ηλιθιότητα. Θα έκανε κακό στο αγέννητο μωρό (συνδέσεις με το σύνδρομο Down και τον αυτισμό κ.λπ.) Ένα άλλο πράγμα είναι ότι αν έχετε ιστορικό θρόμβων αίματος, τότε η χρήση αυτού του φαρμάκου συνήθως δεν συνιστάται, ειδικά αν οι θρόμβοι έχουν βρεθεί στις φλέβες σας ή στους πνεύμονές σας ή αν παίρνετε επίσης ένα αντιπηκτικό όπως η βαρφαρίνη (Coumadin).

Επιδράσεις και οφέλη της ταμοξιφαίνης

Η κιτρική ταμοξιφαίνη είναι ένα φάρμακο που έχει ευεργετικές αντιοιστρογονικές ιδιότητες, το οποίο δεσμεύεται ανταγωνιστικά στους υποδοχείς των οιστρογόνων, γεγονός που ως εκ τούτου εμποδίζει τα οιστρογόνα να ασκήσουν δράση. Η κιτρική ταμοξιφαίνη είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού, καθώς πολλοί καρκίνοι του μαστού ανταποκρίνονται στα οιστρογόνα, και ως εκ τούτου η ικανότητα της κιτρικής ταμοξιφαίνης να εμποδίζει τα οιστρογόνα να ασκούν τη δράση τους είναι πολύ ευπρόσδεκτη και αποτελεσματική. Το Nolvadex είναι η εμπορική ονομασία της κιτρικής ταμοξιφαίνης, επομένως αναφέρεται συνήθως ως Nolvadex ή Nolva για συντομία.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω για τα θετικά και τα αρνητικά της χρήσης αυτού του φαρμάκου για σκοπούς καρκίνου, ωστόσο πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς είστε εδώ για σκοπούς “PCT” ή θεραπείας μετά τον κύκλο, οπότε θα προχωρήσω σε αυτή την πτυχή τώρα.

Πώς λειτουργεί η ταμοξιφαίνη

Γιατί είναι χρήσιμο για τους bodybuilders ρωτάτε Λοιπόν, αυτό είναι απλό. Το ένζυμο αρωματάση είναι ικανό να μετατρέψει πολλά αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή στη γυναικεία ορμόνη, το οιστρογόνο. Ενώ ορισμένα επίπεδα οιστρογόνων μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ευεργετικά. Ναι, έχει κάποιες θετικές επιδράσεις, όπως: Υγιή οστά, αρθρώσεις κ.λπ. Παρόλα αυτά, ωστόσο, τα υπερβολικά επίπεδα μπορούν να επιφέρουν ανεπιθύμητες παρενέργειες στον χρήστη, αυτές οι παρενέργειες είναι πράγματα όπως η κατακράτηση νερού, η πιθανή αυξημένη αποθήκευση λίπους και φυσικά η φοβερή γυναικομαστία. (Ανδρικά βυζιά)

Η κατακράτηση νερού μπορεί φυσικά να επιφέρει μια πολύ λιγότερο καθορισμένη εμφάνιση στον χρήστη, καθώς αυξάνονται τα υποδόρια υγρά. Μπορεί επίσης να επιφέρει ξαφνική αύξηση του σωματικού βάρους του χρήστη. Βασικά, φανταστείτε να έχετε ένα πλήρες στρώμα νερού που να καλύπτει το στομάχι/τους κοιλιακούς σας, το 6 pack δεν είναι πλέον ορατό, χάνετε τον ορισμό σε όλους τους μυς σας και φαίνεστε “χοντρός” ή “φουσκωμένος” παρά μυώδης.

Τώρα στη Γυναικομαστία. Γυναικομαστία είναι ο σχηματισμός ιστού του μαστού, με επώδυνες και/ή πρησμένες θηλές να αποτελούν πρώιμα σημάδια της ανάπτυξής της. Η χρήση ενός αντιοιστρογόνου όπως η ταμοξιφαίνη θα πρέπει να αρχίσει το συντομότερο δυνατό για να μειωθούν τα οιστρογόνα που ασκούν τις επιδράσεις τους, οι οποίες θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την κατάσταση. Μια αντι-αρρωμάτωση θα ήταν ακόμη πιο αποτελεσματική. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η γυναικομαστία μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο που να είναι αντιαισθητική και μπορεί να αντιστραφεί μόνο μέσω χειρουργικής επέμβασης. Προσωπικά για να φτάσει σε αυτό το ακραίο σημείο θεωρώ ότι είναι ΠΑΝΤΑ -100% του χρόνου- λάθος του χρήστη. Εάν οι θηλές σας αρχίσουν να αισθάνονται πρησμένες, πάρτε κάποιο nolvadex ή ένα αντι-αρωματικό, το συντομότερο δυνατόν. Η αποτυχία να τα έχετε αυτά στο χέρι ή να νομίζετε ότι δεν θα σας συμβεί, δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς. Δεν είχα ποτέ αυτή την παρενέργεια από αμέτρητους κύκλους, αλλά μαντέψτε τι Έχω πάντα πράγματα στο χέρι για κάθε ενδεχόμενο. Δεν σκοπεύω να γίνω ο ηλίθιος με τα βυζιά της σκύλας, εσείς

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η κιτρική ταμοξιφαίνη αποτελεί κοινή επιλογή ως φάρμακο για τη θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) για πολλούς είναι το γεγονός ότι είναι συνήθως αποτελεσματική ως προς τις επιδράσεις της στην παραγωγή τεστοστερόνης. Ορισμένοι μπορεί να επιλέξουν να συμπεριλάβουν τη χρήση HCG κατά τη διάρκεια ενός κύκλου για να αποφύγουν την ατροφία των όρχεων, μια ορμόνη που μιμείται τις δράσεις της LH. Αυτό χρησιμοποιείται συνήθως όταν οι όρχεις βρίσκονται σε παρατεταμένη ανενεργή κατάσταση λόγω βαριάς και παρατεταμένης χρήσης κατασταλτικού κύκλου.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

HCG και ταμοξιφαίνη

Είμαι μεγάλος οπαδός της HCG και συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση της ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ενός κύκλου, ιδίως ενός μακρού κύκλου. Αλλά κατά τη διάρκεια του PCT Αποκλείεται. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η HCG όχι μόνο θα αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης στους όρχεις, αλλά και θα αυξήσει επίσης τον ρυθμό αρωματοποίησης. Αν το συνδυάσουμε αυτό με το γεγονός ότι η κιτρική ταμοξιφαίνη μπλοκάρει μόνο τις επιδράσεις των οιστρογόνων, αν σταματήσουμε τη χρήση της κιτρικής ταμοξιφαίνης κατά τη διάρκεια της θεραπείας με HCG θα μπορούσαμε να μείνουμε με υψηλά επίπεδα οιστρογόνων, τα οποία θα μπορούσαν γρήγορα να επιφέρουν έντονες σχετικές παρενέργειες στον χρήστη. Επομένως, είναι συνετό να σταματήσετε τη χρήση της κιτρικής ταμοξιφαίνης μόνο λίγες εβδομάδες μετά τη διακοπή της χρήσης της HCG, επιτρέποντας ελπίζουμε να σταθεροποιηθούν τα επίπεδα των οιστρογόνων. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η HCG δεν θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης μετά τον κύκλο, όπως πίστευαν πολλοί στο παρελθόν. Λόγω της υψηλής αρωματοποίησης που προκαλεί η HCG, τα αυξημένα οιστρογόνα θα κατοικήσουν στο HPTA επιβραδύνοντας έτσι στην πραγματικότητα την αποκατάσταση, κάτι που φυσικά κανείς μας δεν επιθυμεί.

Η χρήση της κιτρικής ταμοξιφαίνης ως αντι-οιστρογόνο συνήθως συνιστάται μόνο εάν είναι απαραίτητο. Τα οιστρογόνα πιστεύεται στην πραγματικότητα ότι είναι ευεργετικά από ορισμένες απόψεις, αλλά όταν βρίσκονται εντός ενός ανεκτού επιπέδου. Εάν παρατηρηθούν σχετικές παρενέργειες, η χρήση της κιτρικής ταμοξιφαίνης μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Πολλοί βρίσκουν ότι η λήψη 60mg την πρώτη ημέρα, 40mg για μια εβδομάδα, και στη συνέχεια 20mg μέχρι να αρχίσει η PCT, αποδεικνύεται γόνιμη.

Πρωτόκολλο PCT κιτρικής ταμοξιφαίνης

Ένα εξαιρετικό πρωτόκολλο για τη χρήση PCT της κιτρικής ταμοξιφαίνης είναι η λήψη 100mg την πρώτη ημέρα, 60mg για τις επόμενες 10 ημέρες, στη συνέχεια 40mg για μια εβδομάδα, καταλήγοντας με 20mg για την τελευταία εβδομάδα.

Ενώ η χρήση της κιτρικής ταμοξιφαίνης μπορεί να είναι ευεργετική για τον αποκλεισμό των οιστρογονικών επιδράσεων, μπορεί να χρειαστεί μια ισχυρότερη επιλογή και για αυτό θα κοιτάζαμε να επιλέξουμε μια αντι-αρωματάση. Ενώ ένας αγωνιστής/ανταγωνιστής οιστρογόνων, όπως η κιτρική ταμοξιφαίνη, εμποδίζει μόνο τις επιδράσεις των οιστρογόνων, μια αντι-αρωματάση θα λειτουργήσει επιβραδύνοντας ή σταματώντας την παραγωγή οιστρογόνων εξαρχής. Αυτό μπορεί να είναι μια πιο ευεργετική επιλογή για όσους χρησιμοποιούν βαρύτερους κύκλους ή όσους είναι επιρρεπείς σε σχετικές παρενέργειες, καθώς αυτή η μέθοδος είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Ο συνδυασμός και των δύο τύπων φαρμάκων μπορεί να είναι καρποφόρος με την παύση των οιστρογονικών επιδράσεων μέσω και των δύο μηχανισμών.

Συνολικά θεωρώ ότι αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο φάρμακο και μπορεί να αποτελέσει έναν καλό εθισμό στο σχέδιο PCT σας.

Ερώτηση μπόνους που προτιμώ αυτό ή το clomid

Ο άνθρωπος δεν ξέρω πόσες φορές ive είδε αυτό που ρωτήθηκε πήρε να είναι πάνω από ένα 1000 τώρα. Ειλικρινά, ενώ κάνουν “παρόμοια πράγματα” είναι και οι δύο εντελώς διαφορετικοί. Ξέρω έναν τύπο που πήρε clomid και ήταν SICK δεν μπορούσε να κρατήσει τίποτα σε αυτόν για εβδομάδες. Ξέρω επίσης παιδιά που παίρνουν nolvadex και λένε ότι τους προκαλεί πονοκέφαλο και είναι πολύ σκληρό. Εγώ ήμουν μια χαρά με το nolvadex και μια χαρά με το clomid. Πρέπει να βρείτε τι ΕΡΓΑΖΕΙ για εσάς.

Κάντε λίγη έρευνα.

Evista (Raloxifene) για τη θεραπεία μετά τον κύκλο σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλά από τα σημερινά ευρέως χρησιμοποιούμενα στεροειδή δεν σχεδιάστηκαν ποτέ από τους επιστήμονες για να χρησιμοποιηθούν από τους bodybuilders για τους σκοπούς της μεταφοράς μεγάλης ποσότητας μυών σε χαμηλό σωματικό λίπος. Η τρεμπολόνη ξεκίνησε ως σφαιρίδια βοοειδών, σχεδιασμένα για να προσθέτουν μάζα στα ζώα, ώστε να αποδίδουν τις περισσότερες μπριζόλες και χάμπουργκερ μόλις σφαγιαστούν. Το DNP ήταν στην πραγματικότητα συστατικό του δυναμίτη! Το Nolvadex ήταν ένα φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού. Το Clomid ήταν φάρμακο γονιμότητας. Η ινσουλίνη δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα – υπάρχουν πολλές περισσότερες περιπτώσεις ενώσεων που δημιουργήθηκαν για ιατρικούς σκοπούς και χρησιμοποιήθηκαν από έξυπνους bodybuilders ή διατροφολόγους για να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση, ή την εμφάνιση της σωματικής διάπλασης. Το Evista είναι ένα εξίσου ενδιαφέρον φάρμακο. Σχεδιασμένο για χρήση από τις γυναίκες για τη ρύθμιση των επιπέδων των γυναικείων ορμονών οιστρογόνων, έπιασε τόπο στους άνδρες bodybuilders για τον έλεγχο των επιπέδων των ορμονών τους όταν έβγαιναν από έναν κύκλο αναβολικών στεροειδών.

Οι άνδρες bodybuilders χρειάζονται θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) για να διασφαλίσουν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης του σώματός τους δεν πέφτουν πολύ γρήγορα, αλλά κυρίως για να διασφαλίσουν ότι τα τροποποιημένα επίπεδα οιστρογόνων τους δεν αυξάνονται πολύ γρήγορα. Όταν βρίσκονται σε έναν βαρύ κύκλο τεστοστερόνης και άλλων AAS, τα επίπεδα τεστοστερόνης του σώματός τους είναι στα ύψη. Ως αποτέλεσμα, το ενδοκρινικό σύστημα του σώματος καλεί το σώμα να παράγει περισσότερα οιστρογόνα για να συμβαδίσει με τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία για τη σωστή κυτταρική λειτουργία. Το πρόβλημα προκύπτει όταν οι bodybuilders σταματήσουν τη συμπληρωματική χορήγηση τεστοστερόνης, όπως απαιτούν όλοι οι κύκλοι στεροειδών. Για λόγους υγείας, μια φορά δεν μπορεί να μείνει “στο γκάζι” για πάντα. Μετά από κάθε κύκλο 12 ή 16 εβδομάδων, οι bodybuilders πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα 2 έως 6 εβδομάδων για να επιτρέψουν στους υποδοχείς τους να παραμείνουν φρέσκοι και στα ζωτικά τους όργανα να ανακάμψουν από το στρες που τους προστίθεται από τη χρήση των AAS.

Όταν τα τεχνητά υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης σταματούν ξαφνικά (επιλέγοντας μειωμένη ή καθόλου χορήγηση τεστοστερόνης), τα επίπεδα οιστρογόνων παραμένουν υψηλά. Αυτό οδηγεί σε μια πληθώρα παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της γυναικομαστίας, μιας από τις πιο εύκολες παρενέργειες, η οποία συχνά απαιτεί χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί. Τα φάρμακα PCT, όπως το Evista ή το Nolvadex, λειτουργούν για να μειώσουν τα επίπεδα οιστρογόνων στην κυκλοφορία του αίματος, ώστε να μην εμφανιστούν αυτές οι παρενέργειες – ή τουλάχιστον να τις περιορίσουν στο ελάχιστο.

Το Evista είναι σχετικά νέο στη σκηνή όσον αφορά τη νόμιμη ιατρική χρήση, καθώς και για σκοπούς PCT. Για το λόγο αυτό, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, η αποτελεσματικότητα ή η βιωσιμότητά του δεν είναι ακόμη γνωστά. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ως SERM για όσους αναζητούν βοήθεια PCT στον έλεγχο των επιπέδων οιστρογόνων, είναι μια αρκετά διαθέσιμη και πολύ χρήσιμη ένωση. Οι περισσότεροι bodybuilders θα επιλέξουν το Nolvadex για σκοπούς PCT, καθώς είναι η de facto επιλογή και χρησιμοποιείται πιο συχνά, μακράν. Ωστόσο, εάν οι επιλογές σας είναι περιορισμένες ή υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής, το Evista μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το Nolvadex. Δεν είναι ακόμη γνωστές οι ακριβείς επιδράσεις – εάν υπάρχουν – που έχει το Evista στην παραγωγή τεστοστερόνης. Ελπίζεται ότι ενισχύει επίσης τα επίπεδα Τ σε μια σωματική διάπλαση μετά τον κύκλο, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη αποδειχθεί.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες;

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες PhenQ είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση χωρίς ιατρική συνταγή για τη φαιντερμίνη. Είναι συμβατό τόσο με vegan όσο και με keto δίαιτες και στοχεύει στην απώλεια βάρους σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ο τρόπος:

Καίτε λίπος

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολικό και θερμογενετικό ρυθμό του σώματός σας για να αποκαλύψετε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά βοηθούν να σταματήσει η παραγωγή νέου λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙΑ ΣΑΣ

ΤοPhenQ κάνει εύκολη την περικοπή των θερμίδων, περιορίζοντας την όρεξή σας και κάνοντας την υπερκατανάλωση τροφής και τις λιγούρες παρελθόν.

ΒΟΗΘΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών που ενισχύουν την ενέργεια και έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τις ενεργειακές πτώσεις που προκαλεί η δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση των θερμίδων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε δύστροποι, αλλά οι ήπιες ιδιότητες του PhenQ που βελτιώνουν τη διάθεση εξασφαλίζουν ότι η δίαιτα δεν θα επιβαρύνει την ιδιοσυγκρασία σας.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή και ξεκάθαρη και σας γλιτώνει από τα έξοδα για πολλά προϊόντα!

Τι κάνει το Phenq ανώτερο από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά τους σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι ο μοναδικός συνδυασμός τους σε συνδυασμό με το επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ υπερέχοντα αποτελέσματα κατά της απώλειας λίπους σε σχέση με άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA και το GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το PhenQ είναι το απόλυτο, all-in-one χάπι απώλειας βάρους.

PhenQ weight loss pill

Για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στην απώλεια βάρους, όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν οδηγούς που μπορούν να κατεβάσουν για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να προγραμματίζουν τα γεύματά τους και να ασκούνται, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σώμα των ονείρων σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για να μάθετε περισσότερα

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here