Anavar Dosering – Gemensam Var Dosing, Män och kvinnor Sample Dose Chart Guide

Vi informerar om steroider som Anavar, men vi varken säljer eller rekommenderar dem. Vi rekommenderar endast säkra, effektiva alternativ till farliga steroider utan biverkningar som ANVAROL Pills. Se tabellerna nedan för de bästa produkterna för muskelmassa, skärande produkter ..

Anvarol

Skärning Stack

 • Fler galna vinster
 • Få konkurrenskraftig mager fysik
 • Strimla kroppsfett
 • Ta i 2-3 månader

Endast genom att ta rätt Anavar cykel dosering kommer du att kunna dra nytta av fördelarna, vare sig det är för män eller kvinnor.

Även om detta främst är känt som “steroid för flickor” kan steroiden fortfarande vara effektiv för män om den används på rätt sätt.

I motsats till vad vissa kanske tror gör det inte att ta den maximala dosen att resultaten manifesterar sig snabbare, eftersom det finns en cykel att följa.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Den vanligaste doseringen av Anavar

Den bästa oxandroloncykeln fungerar när den tas i enlighet med instruktionerna och med en hel måltid. Den lämpliga Anavar-dosen beror också på dina mål (skärning, bulking, viktnedgång etc.).

För de flesta män är effekterna av Anavar ensamt inte tillräckliga för att ge vinster oavsett dosering, så stapling är nödvändig.

För kvinnor däremot kan Anavar only-cykeln fungera utmärkt för att gå ner i vikt, men stapling är också ett alternativ beroende på dina mål.

Vad som bör vara klart är att doserna för män och kvinnor varierar och att oavsett hur du tar det kommer det att krävas kost och träning för att se de maximala fördelarna.

Om biverkningarna: Det finns en anledning till varför denna steroid är populär bland kvinnor och det är för att de är milda.

Om du är orolig för biverkningarna av anabola steroider kan du vara säker på att detta är ett av de säkraste läkemedlen som finns. Naturligtvis vilar detta på antagandet att du tar lämpliga doser under cyklerna.

Tänk också på att bara för att ovan nämnda är den vanligaste dosen betyder det inte att du måste begränsa dig till den.

Experimentera gärna och prova olika doser under dina cykler och se vilken som fungerar bäst när det gäller att ge dig styrka och utveckla motståndskraft.

Vad är den bästa säkra juridiska Anavar steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anvarol, här är varför:

En juridisk alternativ till den anabola steroiden Anavar, Anvarol förbättrar din styrka och energi genom att stimulera fosfokreatinsyntesen i din muskelvävnad. Idealisk för skärcykler, du kommer att strimla fett samtidigt som du behåller muskelmassa, vilket ger din kropp en super mager och skär utseende. Lämplig för både män och kvinnor.

Detta Anavar Oxandrolone-alternativ ökar dina fosfokreatinnivåer, vilket hjälper till att skapa ATP snabbare och ger dig den energi som behövs för att trycka hårdare och längre under din träning.

Anvarol ger dig den kontinuerliga energi och explosiva kraft du behöver för att driva dina träningspass hårdare och längre samtidigt som du strimlar fett för en hårdare, vassare och smalare kropp. Fördelarna omfattar:

 • Säker och laglig Anavar alternativ
 • Explosiv kraft och styrka
 • Förbränna visceralt och subkutant fett
 • Bevara muskelmassa när du skär ner på kalorier
 • Förbättrad muskelhårdhet och täthet
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
Anvarol

BÄST FÖR:

 • Främjar Snabb fettförlust
 • Ökar energinivåerna
 • Behåller mager muskelmassa
 • Efter träning

Köp din på: besök Anvarol officiella hemsida

Exempel på Anavar-dosering för män

Nybörjarens Anavar-dosering för män är 30 mg varje dag under de första sju dagarna. När du har genomfört den första veckan och vill få mer bulk kan du öka dosen för nästa vecka.

Den maximala Anavar för män doseringen du säkert kan konsumera är 100 mg varje dag, men det är bara för de avancerade användarna som är vana vid att stapla.

Öka inte dosen dramatiskt mitt i en cykel. Oavsett vad dosen är bör du dela upp den i två och ta två gånger dagligen med mat.

Det finns inga fastställda regler för hur mycket du bör öka för bästa Anavar-resultat. Men en som är populär även bland nya användare är att börja med 30 mg i sju dagar och öka den med 10 gram successivt under de kommande två veckorna, så att du under vecka 5 tar 50 mg dagligen.

Från vecka 5 till 7 ökar du dosen med ytterligare 10 mg varje vecka så att du den sista veckan skulle konsumera 70 mg av steroiden dagligen.

Med tanke på att Anavars halveringstid är 8 timmar kommer du att bli uppumpad med mycket.

Män tar sällan Anavar ensamma, men oavsett om du staplar det eller inte är det en bra idé att konsumera tamoxifen (20 mg) per dag i en månad efter att Var-cykeln är avslutad. Gör detta oavsett hur stark dosen är eftersom det hjälper din kropp att anpassa sig och absorbera effekterna.

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

Exempel på Anavar-dosering för kvinnor

Om Anavar fettförlust är ditt mål så räcker det med en Anavar-dosering för kvinnor som börjar på 2,5 mg. De flesta cykler för kvinnor varar i 4 till 6 veckor, men eftersom denna steroid är ganska mild, särskilt i låga doser, kan du förlänga cykeln upp till 8 veckor.

Under denna period tar du 2,5 mg-dosen under de första veckorna och fördubblar den under de följande två veckorna.

Vid vecka 5 bör du fördubbla dosen igen så att du kommer upp till 10 mg dagligen. Under de följande veckorna ökar du Anavar-cykeln till 15 mg eller 20 mg och under vecka 8 sätter du ner den igen till 10 mg.

Om du undrar när du ska ta Anavar är den bästa tiden under morgonen och kvällen, två gånger om dagen som tidigare nämnts.

Den Anavar-dosering för kvinnor och män som anges här är bara exempel på hur du kan ta denna steroid, och om du är en avancerad användare kan du öka dosen och stapla den med olika styrkeförstärkare.

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

Anavar: Doser, resultat, priser och biverkningar

Anavar var verkligen gjord för kvinnor och barn eftersom den inte hämmar barns tillväxt och inte viriliserar kvinnor. Det har använts ganska effektivt som ett läkemedel för att bekämpa osteoporos hos kvinnor och faktiskt främja tillväxten hos barn.

Anavar är en av de läkemedel som alla vill hamstra och knappt någon vill dela med sig av. Det är inte så att det är den typ av läkemedel som någon någonsin skulle kunna bli enorm på, men det är ett läkemedel som ger den typ av hårdhet och krispighet som kroppsbyggare skulle kunna döda för! Det är en bra drog för tävlingsförberedelser av just denna anledning. För er som bryr er är det en bra tjejdrog eftersom den orsakar mycket få fall av virilisering, vilket är bra med tanke på hur manliga vissa av dessa kvinnor har blivit (och det är bara fitnesspubliken!).

Okej, så om det inte är så mycket storlek på den här, vad är då attraktionen? Förutom att den har förmågan att producera otrolig hårdhet ger den också stora styrkeökningar. Logiskt sett är det därför folk tar det i en cykel före tävling. De vill behålla sin styrka under dietfasen. Det är verkligen dess två största fördelar. Bantningen kommer inte att slå dig totalt i marken och du kommer att kunna behålla din nuvarande nivå av massa under en diet eftersom du fortfarande kan trycka på de tunga vikterna! Dessutom staplas Anavar överlägset bra med andra steroider. Stapla Anavar med Winstrol injicerbar, Test Suspension, Primo (tabletter eller skott) och kanske lite Proviron och Nolvadex, och du har en vinnande kombination.

Anavar är en drömdrog för dig som tror att mer är mer, och ibland kan det ge dig problem. Särskilt om man kombinerar den mentaliteten med ett läkemedel som Anadrol. Anavar är å andra sidan något du kan ta handfullar av och aldrig få nog! Det borde komma i en av de där gigantiska M&M-påsarna som man får på Costco! Dosering? För en respektabel kroppsbyggare på 200-250 pund är en dos på 50-60 mg dagligen bra. Den enda nackdelen är att det är ungefär 20 tabletter per dag! Det kan bli dyrt, men som tur är behöver du varken ta det eller bör ta det särskilt länge. Ta det under kortare perioder, i högre doser, för att få mest valuta för pengarna. Dessutom tenderar receptorerna att brinna ut snabbt med denna drog så långa cykler är ganska värdelösa.

Många killar tar Anavar mellan tunga cykler när de börjar ta HCG eller Clomid för att förhindra ledvärk. Detta är bra i teorin, men eftersom Anavar kan vara så dyrt, tror jag inte att detta är den sundaste medicinen att ta under långa perioder eller mellan cykler. Ta istället en lätt cykel av Deca om du behöver hålla ömhet i schack. Okej, om du är helt inställd på det, ta en måttlig 20-30 mg-dos för att förhindra ömhet, men se till att du tar en bra lång paus innan du verkligen behöver det nästa gång. Det kommer att fungera bättre på det sättet; lita på mig.

Vad är den bästa säkra juridiska Clenbuterol steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Clenbutrol, här är varför:

Clenbutrol replikerar de kraftfulla termogena och prestationshöjande egenskaperna hos kändis viktminskningsfavoriten Clenbuterol. Det bränner fett och förbättrar kardiovaskulär prestanda genom att öka syretransporten, så att du kan skulptera en mager och rippad kropp lika effektivt som den riktiga varan.

När din ämnesomsättning är i överfart använder din kropp lagrat fett för sina energibehov. Du kommer att bränna kalorier och strimla kroppsfett och lämna efter dig rena, extremt magra muskler för en helt sliten fysik.

Clen ökar också syreflödet, vilket ger din kardiovaskulära prestanda en boost och laddar upp dina muskler för ett längre och intensivare träningspass.

Clenbuterol ger bränsle till din träning och förvandlar din kropp till en fettförstörande ugn på heltid. Fördelarna omfattar:

 • Säker och laglig Clenbuterol alternativ
 • Kraftfull fettförbränning
 • Öka muskel till fett Ratio
 • Bevara mager muskelmassa
 • Rippad fysik
 • Förbättrad prestanda
 • Förbättrad uthållighet och uthållighet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
Clenbutrol best natural weight loss steroid

BÄST FÖR:

 • Kraftfull fettförbränning
 • Behåll mager muskelmassa
 • Öka energi och uthållighet
 • Före träning

Köp din på: besök Clenbuterol officiella hemsida

Biverkningar

Biverkningar med Anavar är knepiga. Vanligtvis får du inte någon av de akne eller uppblåsthet som du får med andra läkemedel som är mer androgena. Du bör inte heller bli hypertensiv eller känna dig som att släppa ett hus på någon som gör dig förbannad i trafiken. Men tyvärr, eftersom Anavar är 17-alfa-alkylerat, är det en drog som kan göra ganska omfattande skador på din lever, och om du inte får regelbundna kontroller och blodpaneler gjorda kommer du inte att veta omfattningen av skadan. generellt sett, av denna anledning, säger jag till de flesta människor att försöka undvika 17-alfa-alkylerade “roids”, trots några av deras mer anabola fördelar. Jag tänker alltid att man lika gärna kan få mer masstillväxt samtidigt som man upplever mindre risk, och det är precis tvärtom här. Men det finns frågan om hårdhet och för fan om denna drog inte kan ge dig något av det allra bästa! Jag kan inte förklara det. Lägg till det faktum att, no-way, no-how aromatiserar detta läkemedel till östrogen!!!! Det är alltid goda nyheter och för vissa är det värt den nekrotiska levern!Pris och tillgänglighet: Priset kan vara högt i de flesta områden på grund av den (ibland) knappa tillgången. Det är inte omöjligt att få tag på den, men den är mer kostnadsdrivande än vissa andra “roids”. Oxandrolone Spa (det är den bästa sorten) kommer i en låda med remsor som bara har 30 stycken totalt. För det kommer du förmodligen att betala mellan 80 och 100 dollar för en låda på dagens marknad. Det finns också ett antal mexikanska apotek som producerar det nu så tillgängligheten borde vara tillräckligt bra för att styra bort från alla produkter från bakvägen… för tillfället i alla fall.

Förfalskningar

Massor av förfalskningar här killar! Massor! Anavar är nästan lika förfalskad som D-bol och Deca… ja, kanske inte så mycket, men det har förfalskats en hel del. Och det verkar ha tagit in en hel del dummisar på den tiden som inte insåg att Searle på den tiden inte hade tillverkat en “fotbollsformad” vit Oxandrolone tablett på många år! Jag har till och med sett de välkända lila lådorna som Anavar kom i, återanvända om och om igen. Jag minns en kille som “visade upp” sina usla förfalskningar i samma låda för olika kunder och sedan behöll lådan för att visa upp äktheten igen! Så småningom var han tvungen att slänga den hundörade lådan eftersom den började avslöja att han var en förfalskare!Den svåraste Anavar/Oxandrolone att förfalska och den bästa att köpa har alltid varit Oxandrolone Spa från Italien. Det måste vara den bästa kvaliteten för varje 2,5 mg tablett. Den amerikanska versionen är också bra, men du har tur om du får en riktig med det antal förfalskningar som flyter runt av den. Leta efter siffror på fliken, en rits i mitten eller något annat identifieringsmärke.

Maskering

Ansträngningar för att maskera metaboliterna av oxandrolon (Anavar) utövas egentligen inte av många eftersom halveringstiden för denna drog är mycket låg (7-10 dagar). Många tar Anavar fram till den sista veckan före en tävling och skär sedan av det i tid för att det ska försvinna från systemet. Vissa säger att den lilla mängd vatten som Anavar får kroppen att hålla kvar (vanligtvis i muskelbuken, men som ibland representerar “spill over”) är anledningen till att de slutar med det. Men det är verkligen inte troligt att det kommer att hittas i ett urinprov om man slutar med det tillräckligt tidigt. Det vill säga, naturligtvis, om du började ta det när du hade mindre kroppsfett.Effektivitetsbedömning: För styrka och bang för milligramdosen skulle jag säga att Anavar är en 8 av 10. För att härda kroppen före tävlingen skulle jag ge Anavar en 10 av 10. För styrka eller underhåll av styrka skulle jag ge Anavar en 9 av 10, allt sammantaget. Det är inte Anadrol, men det gör det också före tävlingen. För massuppbyggnad skulle jag däremot ge Anavar en 4 eller 5 av 10. Det är helt enkelt inte en massförstärkare. Om du använder det på det sätt som det är tänkt att du ska använda det, är det faktum att det inte är effektivt för stora storleksvinster inte viktigt!

Sista ordet för Anavar..

Jag gillar detta läkemedel och har alltid gjort det även om det är ganska värdelöst i massavdelningen. Men hey, människan kan inte leva enbart på Anadrol och Test Proprionate! Jag måste dock erkänna att det verkar ganska obetydligt en drog nu när insatserna är så höga och syntolinjektioner verkar vara drogen för de flesta Olympia-konkurrenter. Det verkar som om Anavar är ungefär lika intensivt som de små godispärlor som limmas fast på pappersremsor och delas ut i rullar, eller de cigarettformade tuggummicylindrar som man brukade kunna köpa i falska Marlboro-lådor. Låt ändå inte min cynism hindra dig från att säkra så mycket av denna drog som möjligt. Och tänk inte: “Jag ransonerar det under 12 veckor”, utan tänk: “Jag använder alla 500 tabletter på 30 dagar!” Det är inte bara ett sådant tänkande som är typiskt för killar som vill bli något annat än “milt muskulösa”, utan jag tycker att det är särskilt lämpligt för just denna drog.

Vad är den bästa säkra juridiska Anavar steroid?

Just nu anses det vara CrazyBulk Anvarol, här är varför:

En juridisk alternativ till den anabola steroiden Anavar, Anvarol förbättrar din styrka och energi genom att stimulera fosfokreatinsyntesen i din muskelvävnad. Idealisk för skärcykler, du kommer att strimla fett samtidigt som du behåller muskelmassa, vilket ger din kropp en super mager och skär utseende. Lämplig för både män och kvinnor.

Detta Anavar Oxandrolone-alternativ ökar dina fosfokreatinnivåer, vilket hjälper till att skapa ATP snabbare och ger dig den energi som behövs för att trycka hårdare och längre under din träning.

Anvarol ger dig den kontinuerliga energi och explosiva kraft du behöver för att driva dina träningspass hårdare och längre samtidigt som du strimlar fett för en hårdare, vassare och smalare kropp. Fördelarna omfattar:

 • Säker och laglig Anavar alternativ
 • Explosiv kraft och styrka
 • Förbränna visceralt och subkutant fett
 • Bevara muskelmassa när du skär ner på kalorier
 • Förbättrad muskelhårdhet och täthet
 • Förbättrad vaskularitet
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat inom 30 dagar
 • Gratis världsomspännande leverans
Anvarol

BÄST FÖR:

 • Främjar Snabb fettförlust
 • Ökar energinivåerna
 • Behåller mager muskelmassa
 • Efter träning

Köp din på: besök Anvarol officiella hemsida

Personlig åsikt om anavar-dosering från professionell kroppsbyggare

En av de vanligaste frågorna vi får här är “Vilken anavardosering ska jag ta?” Vilket är en ganska märklig fråga, faktiskt, om du behöver ställa denna fråga kanske du borde lära dig lite mer om anabola steroider först.
Hur som helst kommer jag ändå att gå igenom några av de grundläggande anavar-doserna som du bör förvänta dig att se och ta.

En minsta anavardos på 80MG dagligen för män rekommenderas. Fast personligen tror jag att en anavardosering på 100mg dagligen ger de bästa resultaten. Detta är för skärning eller bulking.

På en cut, om din diet är rätt, bör du förvänta dig att förlora omkring 12lbs på 8 veckor (minimum) tillsammans med att hålla fast vid alla dina vinster och kanske lägga på 2 till 4lbs muskelmassa. Vaskuläritetseffekterna är också ganska enorma liksom de muskelhärdande effekterna du kan förvänta dig på denna anavar-dosering. En annan positiv aspekt av anavar är att det är en av de enda steroiderna som BEVISAS använda fettceller och bränna fett. Om du gör en extrem skärning skulle jag vara frestad att slänga in lite Clen (som kan köpas på denna webbplats också) En clen och anavar stack kommer att ge enorma resultat för man eller kvinna likadant.

På tal om kvinnor är detta läkemedel en av de säkraste för kvinnor att använda och en typisk anavar-dosering på 10 till 15mg dagligen används vanligen av kvinnor till stort resultat. “Hur länge kan man stanna på denna anavardosering”, hör jag dig fråga?

Tja, kvinnor tenderar att stanna på något längre än män – upp till 12 veckor i taget. Och du kommer att se en mycket bra uppbyggnad av muskler och styrka. På ett snitt skulle jag förvänta mig ungefär samma resultat som jag nämnde att en man ska se. En bra 12lbs eller så av fettförlust och 2 till 4lbs av magert muskelmassa som vunnits, lägg till lite clen, bra cardio och resultaten kommer att bli mycket mer extrema.

Jag har sett kvinnor använda anavar dosering av upp till 30mg dagligen (främst för bulking syften) och detta leder till en enorm mängd LEAN muskeltillväxt. Nej, det kommer inte att göra dig till den “största” kroppsbyggaren som finns. Men det kommer att ge dig en perfekt figurmodell-look, lägga till magra muskler till de sexiga låren och ge dig en fin mängd muskler på armarna. (Glöm att ha de där kycklingvingarna) Anavar är ett utmärkt läkemedel att välja för den kvinnliga idrottaren.

Manliga idrottare kan använda detta för att bulk också. Anavar-dosen skulle fortfarande bara vara 100 mg dagligen (även om jag känner idrottare som går upp till 160 mg dagligen)

I grund och botten förlorar 2/3lbs av fett är vanligt samtidigt som man får 12lbs av LEAN muskelmassa. Låt oss säga att du börjar denna cykel på 10% kroppsfett. Det är vanligt att avsluta den på 8% kroppsfett samtidigt som du har en extra 10 till 12lbs av muskelmassa. Över allt? Du kommer att se MYCKET hårdare ut, de tvättbräda abs som alla älskar på full visning, och du kommer att se ut som om du har lagt till 20/25lbs snarare än de 12 du har lagt till. Åh, och styrketillväxten är fantastisk. Om det inte är det enda pluset vid denna anavar-dosering kommer du att behålla alla dina styrke- och muskelvinster så länge kosten förblir bra och träningen väl intakt.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Anavar Steroidcykel, dosering, biverkningar

Oxandrolonsteroiden dök upp i SUA 1964, under beteckningen “Anavar” och producerad av företaget “Serl”. Det är en känslig steroid med en svag androgenkomponent. Det hade observerats att om detta hopkok används i rimliga doser har det inte någon biverkning, eftersom det ursprungligen producerades för kvinnor och barn. Är en av de få steroider som inte framkallar för tidig försening av barns kroppsliga utveckling eftersom den inte samverkar med epifysens stängande konjunktioner. Följaktligen används koncoktionen inom medicinen för barn för att stimulera tillväxten och för kvinnor för att behandla osteoporos.

Konvojen framkallar mycket svaga maskulinitetssymptom. Denna egenskap gör det mycket effektivt för kvinnor, eftersom för 10-15 mg per dagsdos inte kan observeras yttre maskulina effekter.
Kroppsbyggare och styrkelyftare föredrar Oxandralon. Det hjälper dem att konsolidera sin kraft på ett snabbt sätt eftersom det framkallar kreatinfosfat-syntesen i muskelcellerna och inte ackumulerar vätska.

De tyngdlyftare som inte vill hamna i en hög kategori använder detta hopkok eftersom det ökar deras kraft utan att samtidigt öka deras vikt.

Den dagliga kombinationen av Oxandrolone steroid och 10-12 mg Halotestin hade visat sig vara mycket effektiv eftersom dess användning ger muskulaturen en mer oflexibel aspekt.
Den dagliga kombinationen av Oxandrolone och 120-140 mg Clenbuterol
bidrar också till att uppnå goda resultat.

Oxandrolonsteroid ökar inte muskulaturen, men den förstärker de andra steroidernas effekter på organismen. Sammanställningen kombineras med Deca-Durabolin, med Dinabolon och med andra Testosteron härledda som ackumulerar vätskor och säkerställer den avsevärda muskulaturökningen . En daglig kombination av 200 mg Deca-Durabolin, 500 mg Testosteron Enantat och 25 mg Oxandrolone hjälper de flesta idrottare att öka sin vikt och sin styrka.

Deca-Durabolin har en mer uttalad anabolisk effekt och stimulerar proteinsyntesen, Oxandrolone ökar kraften och Testosteron gör idrottare mer aggressiva under träningen och ökar regenerationshastigheten.
En annan anledning till att Oxandrolone används är att preparatet inte aromatiserar oavsett hur stor dosen är.

Som vi nämnde tidigare omvandlas en stor del av testosteronet i blodet till östrogener. Efter Oxandrolons användning kommer muskulaturen inte att ha en vattenbildande aspekt; det är därför som koncoktionen ska vara mycket effektiv för träningar före tävlingar. Under dessa träningar är det mycket viktigt att hålla östrogenerna på en minskande nivå eftersom östrogenerna framkallar vätskeansamling i organismen även om idrottare har en mindre kalorierik diet. I kombination med kosten bidrar Oxandrolone till att få en stark och elastisk muskulatur. Även om preparatet inte bidrar till fettförbränning har det en kompletterande roll eftersom det minskar aptiten.

Oxandrolonsteroid kan framkalla den tunga magkänslan och illamående känslor om pastillerna används under måltiderna.
Enligt italienska prospekt har blandningen en stor inverkan på matsmältningssystemet (vissa idrottsmän har regelbunden diarré).
Även om det inte är ett trevligt fenomen hjälper hopkoket idrottare att förbränna fett och gör kroppen smalare.

De som tränar för tävlingar eller de som är mycket intresserade av muskulaturens kvalitet bör kombinera oxandrolon med steroider som Winstrol, Parabolan, Masteron, Primobolan eller Testosteron Propionat.
Kombinationen av 50 mg per dag, 50 mg testosteronpropionat varannan dag och 25 mg oxandrolon per dag är mycket effektiv för dessa mål.

Det hade visats att idrottare som har en ökad artärspänning orsakad av androgena steroider eller de som har ginaecomasthy inte kommer att ha några problem med Oxandrolone eftersom det inte aromatiserar. Kombinationen av Oxandrolone med Deca-Durabolin är för vissa idrottare det bästa valet om de får problem på grund av andra steroidanvändning (testosteron, Dianabol, Anapolon 50). Oxandrolon rekommenderas också eftersom det är en kemisk substans som inte påverkar genereringen av specifika hormoner i organismen.

Under Oxandrolons användning signalerar testiklarna inte minskningen eller avbrottet i hormonproduktionen, som levererar gonadtrofiner och luteiniseringshormon. Denna specifika kvalitet hos Oxandrolone är möjlig eftersom den aktiva kemiska substansen inte aromatiseras i östrogener.

Doktor Mauro de Pascuale säger: ” …man antar att de östrogener som uppstår på grund av testosterons aromatisering och på grund av andra anabola steroider minskar luteinationshormonets sekretion från hjärnan och hypotalamus och även testosteronproduktionen” (“The side effects of anabolic steroids – facts, fictions and treatment”) . Den amerikanska läkaren Dr Robert Kerr bekräftar detta i “The practical anabolic steroids utilization of athletes”: “Om en frisk man använder oxandrolon(Anavar) i förhöjda doser kommer han inte att minska spermiernas mängd och spermiernas mängd kommer inte att omvandlas till östrogener.” .

Därför kombineras Oxandrolone mycket väl även med 240 mg Andriol per dag, aromatiseras inte och hormonutsöndringen i organismen påverkas inte. Det dagliga utnyttjandet av 280 mg Andriol med 25 mg Oxandrolone kan öka kraften och för nybörjare kan öka muskulaturen utan en betydande vattenansamling eller en allvarlig påverkan av den specifika testosteronbildningen.

När det gäller Oxandrolone erhålls goda resultat genom användning av 8-12 pastiller för män och 5-6 pastiller för kvinnor. Det har praktiskt bekräftats att utnyttjanderegeln är 0,25 mg konjak/1 kilo från idrottsutövarens vikt. Vanligtvis används pastillerna 2-3 gånger om dagen efter måltiden och på detta sätt absorberas den aktiva kemiska substansen från koncoktionen helt och hållet.

De som har problem med matsmältningskanalen bör ta pastillerna 1-2 timmar efter måltiden, annars bör de sluta ta dem. Massor av idrottare använder Oxandrolone under lång tid eftersom det inte är särskilt giftigt och inte har några biverkningar. Men det bör inte användas länge utan paus eftersom det liksom de andra orala steroiderna är alchilat 17-alfa och det har influenser på levern.

Oxandrolonsteroiden är en spridd hopkok och den används ofta av kvinnliga kroppsbyggare. Kvinnor som är känsliga för anabola steroider kan få goda resultat om de kombinerar det med Primobolan eller/och med Clenbuterol (Clenbuterol dosering); på så sätt kan det maskulina fenomenet inte uppträda. Kvinnor bör dock inte använda detta hopkok i större doser än 6 pastiller per dag, annars kan biverkningar som akne, röstförtjockning, klitorishypertrofi eller hårighet uppträda.

Den största nackdelen med detta hopkok är det stora priset. Den italienska Oxandrolone, som levereras på den ryska marknaden (30 pastiller om 2,5 mg) har ett medelpris på 25-30$ . Det finns en möjlighet att Oxandrolone blir mer tillgängligt för ryska idrottare, eftersom ett kinesiskt företag (“Hubei Huangsi Pharmaceuticals”) kommer att tillverka sitt eget Oxandrolone i pastiller på 5 mg som kommer att ha ett beräknat pris på 40 dollar/blister (30 pastiller). Det indiska företaget “B.M Pharmaceuticals” har börjat producera injicerbart oxandrolon – Oxandrolon eject-produkten på 10 mg/phial.

Vad är det bästa sättet att maximera muskeltillväxten med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Bulking Stack, här är varför:

Det är en unik produkt för kroppsbyggare. Kombinationen av naturliga och säkra, men ändå otroligt effektiva komponenter ökar din muskeltillväxt upp till den ultimata nivån. Den ger dig hardcore muskelmassa, överlägsen styrka och snabb återhämtningstid.

Fyra bästsäljande, kraftfulla bulkprodukter kombineras för att skapa den optimala anabola miljön i din kropp för att snabbt bygga muskler.

Dags att ta på dig kilona. Snabbt. Fördelar inkluderar:

 • Förbättrad proteinsyntes
 • Organiska och säkra komponenter;
 • Beprövad kvalitet och effektivitet
 • Bekräftat av tusentals kroppsbyggare;
 • Ingen förlust av vinster efter cykelns slut;
 • Ingen behov av PCT;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga nålar eller recept
crazybulk bulking stack

BÄSTA FÖR:
– Snabb muskeltillväxt
– Ökad styrka
– Minskad muskelömhet
– Minskat kroppsfett
– Ökat fritt testosteron

Få din på: besök Bulking Stack officiella hemsida

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here