De bästa kosttillskotten för att få en strimlad och sliten atletisk kropp på 4 veckor

Hur blir man snabbt sliten? Du kan uppnå detta genom att minska kroppsfettprocenten till mindre än 6-10 % av den totala massan, uppnå total viktminskning (1). Som ett resultat av cuttingcykeln är det möjligt att öka volymen av muskelmassa och få en perfekt kroppssammansättning. Dessutom för att få musklerna att framträda visuellt, göra dem magra och rippade och för att avlägsna överflödigt vatten från vävnaderna. I den här artikeln kommer vi att granska alla bästa kosttillskott för att bli strimlad på 4 veckor.

Steg för steg-guide för att få en rippad kropp

Du kan få det mest attraktiva utseendet med dessa tre steg:

Steg 1: Muskeluppbyggnad/Bulking

Under muskeluppbyggnadsfasen är det viktigt att konsumera en stor mängd protein och kolhydrater. Och att göra tunga viktuppdrag och styrketräning. Begränsa konditionsträningen.

Steg 2: Fettnedskärning

Under det här steget begränsar du kaloriförbrukningen något, samtidigt som du behåller din träningsaktivitet oförändrad. På så sätt förbränns överflödigt fett, samtidigt som muskeltillväxten hålls intakt. Lägg till högintensiv intervallträning i veckovisa rutiner för extra fettskärande effekter (2). Öka vattenintaget.

Skär inte ner kalorierna för tidigt

En alltför drastisk minskning av kaloriintaget kan leda till att alla inkommande kalorier lagras i fett för att användas vidare som reserv för energi. Beräkna kalorierater baserat på belastning och vikt.

Vad man ska göra när viktminskningen stannar upp

Om idrottaren hamnar i platåstadiet:

 • kosten bör ses över, behöver ordentliga matvanor
 • intensiteten i gympaträningen bör ökas för att förbättra ripprocessen
 • bör skärande kosttillskott läggas till

Det vanligaste misstaget

Det vanligaste misstaget som kroppsbyggare gör: när de enbart förlitar sig på ett fettförbränningstillskott. När målet är att bli strimlad är det omöjligt att få effektiva resultat utan regelbunden träning och kaloribegränsning (3).

Steg 3: Strimling av kroppen

Detta steg innebär ännu djupare fettskärning i 6 %-området. För att uppnå detta:

 • Öka antalet högintensiva intervallträningar per vecka
 • Arbeta för att få en god vila och tillräckligt med sömn (4)
 • Lägg till snabba morgonpromenader

På egen hand, utan hjälp, är det ganska svårt att uppnå en mager och sliten kroppssammansättning. Ibland är det till och med omöjligt oavsett hur hårt du försöker. I det här fallet måste du ta de bästa tillskotten för att få rippade magra muskler. Bodybuildingpiller för skärning påverkar resultaten avsevärt. De förbättrar välbefinnandet, stimulerar fettförbränningsprocesser och ökar effektiviteten av träning (5).


Vad är den bästa lagliga skärande stapeln på marknaden?

cutting stack

Just nu anses det vara , här är varför:

Deras kraftfulla formler ökar muskeltillväxt och styrka. För det andra ökar de fettmetabolismen så att du blir strimlad samtidigt som du bygger muskler.

För det tredje ökar den din naturliga testosteronproduktion med deras maxdoserade formel. Utöver det finns det noll egenutvecklade blandningar. Varje enskilt näringsämne är forskningsstödd. Tusentals män och kvinnor har redan fått fantastiska magra och rippade kroppar med den.

Fyra bästsäljande, kraftfulla produkter för viktminskning. För att hjälpa dig att bränna fett snabbt, bibehålla dina energi- och styrkenivåer och bevara muskelmassan under din styckningsfas. Det kommer att få dig rippad snabbt när det kombineras med intensiv träning.

Fördelarna inkluderar:

 • Få ökad definition och lägre kroppsfettprocent
 • Ökar testosteronproduktionen
 • Ökad styrka och kraft
 • Snabb fettförlust samtidigt som du behåller muskelmassa
 • Bäst formulerad produkt
 • Världsomfattande leverans

Läs mer


Bästa tillägg för att få Shredded Lean Body och Skär fett snabbt

1. Crazybulk Skärning Stack

, den innehåller alla bästa kosttillskott för att bli rippad snabbt i ett paket, så att du inte behöver gå igenom besväret att välja och köpa separat bästa alternativ för varje ingrediens

2. PhenQ

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

3. TestoPrime

Varför du bör försöka öka dina testosteronnivåer för att uppnå mål som viktnedgång, muskelmassa, livsenergi och libido?

Testosteron. Det är gudfadern av manliga hormoner och ursprunget till alla anabola steroider. Testoprime är gjord för män som vill ha mer energi, bygga muskler snabbare, förbättra sitt humör eller helt enkelt se en ökning av sin libido, här är varför:

Det är gjort med fokus på det som män faktiskt bryr sig om: att känna sig unga och fulla av energi.

TestoPrime handlar om att leva ditt bästa liv oavsett ålder genom att optimera dina testosteronnivåer. Fördelarna inkluderar:

 Optimerad ämnesomsättning för att bidra till att öka termogenesen och i sin tur hjälpa till att bränna oönskat fett som en blåslampa till smör

➤ Ökad fysisk och mental energi så att du kan få ut det mesta av varje dag

 Ökad motivation och uthållighet som får dig att känna dig som om du var i 20-årsåldern igen

➤ Förbättrad sexlust utan att du tröttnar för snabbt

Bränner kroppsfett med upp till 16%

Minskar stress med upp till 71,6%

Ökar muskelstorleken med upp till 138,7%

Förbättrar uthålligheten med upp till 92,2%

omvandlar fett till energi med upp till 12%

Varje beställning levereras med vår livstidsgaranti utan frågor

Varför välja TestoPrime framför en annan produkt?

Vi förstår att det finns andra produkter på marknaden som hävdar att de hjälper till att stödja hälsosamma testosteronnivåer. 

Många gånger är dock dessa produkter överdrivna med sina påståenden och ger inte de nödvändiga doserna av de rätta ingredienserna för att göra jobbet ordentligt.  

TestoPrime är specifikt formulerad med förstklassiga, kliniskt undersökta naturliga ingredienser som har skördats från hela världen – många gånger på avlägsna platser som är svåra att komma åt – för att ge dig den bästa chansen att packa på muskler, bränna oönskat fett och uppleva en ökad libido naturligt.

De erbjuder också den bästa garantin på marknaden när många andra inte ens erbjuder en garanti alls- vilket får en att undra om de verkligen står för sin egen produkt.

Vi vet att TestoPrime’s ingredienser fungerar. 

TestoPrime låter dig njuta av de oändliga fördelarna med mer tillgängligt testosteron

Få din på: besök TestoPrime officiella hemsida för att lära dig mer

4. Clenbutrol – Bästa naturliga Clenbuterol alternativ

Clenbuterol är ett läkemedel för behandling av bronkialastma. Men under de senaste åren har vissa idrottare börjat använda det aktivt i bodybuilding för fettförbränning (6). Detta beror på att läkemedlets effekter hjälper till att bli rippad snabbt.

Hur Clenbuterol cykel hjälper till att få rippade

Clenbuterol fettförbrännare påverkar nervsystemet och ökar mängden adrenalin och noradrenalin neurotransmittorer. Läkemedlet kan accelerera ämnesomsättningen med 20-30% och därmed bränna kalorier snabbare. Den aktiva substansen i läkemedlet påverkar sköldkörteln. Det stimulerar produktionen av hormoner, som är naturliga fettförbrännare. Det är förbjudet för personer med högt blodtryck.

Clenbutrol fettförbrännare resultat före och efter bilder

Clenbutrol för att få rippade ingredienser

Sammansättningen av läkemedlet innehåller clenbuterolhydroklorid. Beroende på tillverkaren kan 20 eller 40 mcg finnas i ett piller.

Var kan man köpa ett säkert lagligt alternativ? Prova

Det finns endast tillgängligt på .
De erbjuder gratis frakt över hela världen och en köp 2 få 1 gratis rabatt.

Mer information:

Besök clenbuterol fettförbrännare produktsida ->

5. Anvarol – Bästa naturliga Anavar fett brännare alternativ

Anvarol är en helt laglig, säker piller, som är en utmärkt ersättning för den anabola steroiden Anavar för muskelmassa vinst.

Hur Anvarol cykel hjälper till att få rippade kropp

Tilläggets huvudsakliga verkan är baserad på att få tillräckligt med adenosintrifosfat. Det hjälper till för den intensiva träning som krävs för effektiv fettförbränning. Det förbättrar blodflödet till musklerna.

Anvarol lämplig för både män och kvinnor

Anvarol skapades som ett alternativ till Anavar utan risk för biverkningar. Detta fantastiska komplement för att få rippad kropp kan tas av män och kvinnor utan hälsorisk för effektiv fettförbränning.

Anvarol för att få rippade före och efter bilder

Anvarol ingredienser

– sojaproteinisolat;
– vassleproteinkoncentrat;
– vild yamrot;
– BCAA;
– APR.

Var kan man köpa?

Som med de flesta lagliga substitut är Anvarol inte tillgänglig i detaljhandeln hälsobutiker.

Den finns endast tillgänglig på .
De erbjuder gratis världsomspännande frakt med varje beställning och en köp 2 få 1 gratis rabatt. Pengar tillbaka-garanti.

Mer information:

Besök Anvarol produktsida för att köpa ->

6. Testo-Max för att öka dina testosteronnivåer

Testo-Max är en del av bästa kosttillskott för att få strimlad stack. Det ökar naturligt den egna kroppens produktion av testosteron. Detta leder till snabb tillväxt av muskelmassa, produktivitet och ökade styrkeindikatorer. Det förhindrar muskelförlust under styckningsfasen.

Hur Testo-Max-cykeln hjälper till att få en mager och rippad kropp

Detta bodybuildingtillskott är ett piller för att få explosiv styrka i gymträning. Det består av naturliga komponenter. När man tar den rekommenderade portionsstorleken känner idrottaren explosiv muskelstyrka och muskelvävnad ökar. Under styckningscykeln minimerar det muskelförlust och ger energi för ökad träningstid. Längre träningspass låter dig bränna fett snabbare i processen.

Testo-Max före och efter bilder

Testo-Max för att få rippade ingredienser

 • – D-asparaginsyra;
 • – zink;
 • – bor;
 • – fenudioscin;
 • – ashwagandhaextrakt;
 • – Eurycoma longifolia

Var kan man köpa?

Testo-Max är endast tillgänglig på .
De erbjuder gratis världsomspännande frakt med varje köp och en köp 2 få 1 gratis rabatt.

Mer information:

Besök Testo-Max produktsida för att köpa ->

7. Vassleproteinpulver

Vassleprotein är det bästa för att få en sliten kropp. Det utlöser egen aminosyresyntes och tillväxt av muskelmassa under vila. Vassleproteiner ökar också immuniteten och är en utmärkt källa till bra kalorier för alla muskelceller. Det finns en mängd olika varför proteiner smaker att välja, beroende på dina preferenser.

För vilka ändamål används det?

Vassleproteinpulver absorberas snabbt för att stödja en mager och rippad muskeltillväxt. De kan tas när som helst, men bäst efter träning. Vassleprotein fungerar inte direkt som en fettförbrännare, men det skyddar muskelmassa under fettförbränningscykeln. En 12-veckorsstudie visade att vassleproteinkoncentratförladdningar som utfördes 30 minuter före huvudmåltiden ad libitum utövar starkare positiva effekter än sojaproteinisolat på aptit, kaloriintag, antropometri (kroppsmasseindex och midjeomkrets) och kroppssammansättning (kroppsfettmassa och muskelmassa) hos överviktiga män (Tahavorgar et al. 2014) (7, 8).

8. Vassleproteinkoncentrat

Proteinisolat absorberas perfekt i kroppen. Det aktiverar ämnesomsättningen, stimulerar muskeltillväxten och påskyndar nedbrytningen av fett. Vassleproteiner är vanligt förekommande bland kända kroppsbyggare för muskeltillväxt och muskelåterhämtning efter träning.

Vad betyder isolat?

Isolat är en typ av vassleprotein som skapas genom särskild bearbetning och filtrering av vassle och som innehåller 95 % rent protein. Det innehåller inga kolhydrater, laktos, fetter eller kolesterol.

9. Pre Workout Fat Burner

Före träningen, för effektivare arbete i gymmet, använder många idrottare Pre Workout-tillskott under skärande fas.

Vad gör pre workout gör?

Bästa kosttillskott inkluderar Pre Workout som hjälper till att få mer energi för träning för att bränna kroppsfett under träning. Pre Workout ökar också styrkan och påskyndar återhämtningsprocessen.

10. Förgrenade aminosyror

BCAAs är ett extremt viktigt näringsämne för effektiv muskelåterhämtning efter träning.

Är BCAAs nödvändiga?

BCAAs – innehåller en mängd essentiella aminosyror: leucin, valin, isoleucin, som inte syntetiseras av människor. De måste kompletteras för att få ett positivt resultat av muskeluppbyggnad för muskelmassa.

11. Fettförbrännare

Piller från denna grupp syftar till att öka energinivåerna, kaloriförbränningshastigheten, öka kost- och rivningsprocessen.

När ska jag ta fettförbrännare?

Fettförbrännare bör tas tillsammans med en måltid efter att idrottaren har byggt upp tillräckligt med muskelmassa och du behöver lägga till definition till den.

12. Vitaminer

När kroppsbyggaren följer en korrekt diet begränsar han sitt kaloriintag. Samtidigt med en ökning av träningsvolymen behöver han en ökad mängd av de viktiga näringsämnena. Att inkludera vitaminer med kosttillskott för att få en rippad kropp är viktigt för att fylla på utbudet och återställa balansen under återhämtningen (9).

Vad gör vitaminer?

Vitaminer gör att du kan kompensera för bristen på nödvändiga mikroelement som är nödvändiga för kroppen under viktnedgång. De fungerar också som milda aptitdämpare. Tas vanligen i samband med en måltid.

13. Kreatinmonohydrat

Kreatin är ett naturligt förekommande essentiellt ämne som finns i vävnader hos människor och djur. Det är involverat i energiutbytet i muskel- och nervceller (10).

Vad är syftet med att ta kreatin?

Kreatin används före övningar i gymmet för att få ökad styrka, muskelmassatillväxt, definition och öka produktionen av egna anabola hormoner.

14. Termogenisk fettförbrännare

Termogena fettförbrännare ökar energinivån genom kroppstemperaturen, vilket bidrar till att sänka kroppsfettprocenten.

När ska du ta termogena brännare?

Dessa fettförbrännare rekommenderas att användas omedelbart före träningen så att viktminskningen blir så effektiv som möjligt.

15. Alfa liponsyra

Alfa-liponsyra är en organisk förening som innehåller svavel. Den är mycket viktig för kroppen eftersom svavel syntesen utförs endast när det råder brist på svavel.

Vad är alfaliponsyra bra för?

Alfa-liponsyra är viktigt för rippningsprocessen. Den ökar styrkan och påskyndar muskeluppbyggnaden (11).

16. Konjugerad linolsyra

Konjugerad linolsyra används ofta för att bromsa minskningen av bentätheten, den kan påverka energinivåerna (förbrända kalorier per dag) och den allmänna hälsan(12).

Vad gör konjugerad linolsyra?

Användningen av CLA gör det möjligt att förse kroppen med omega-3-fettsyror, syrans verkan aktiverar fettförbränningen och ökar energireserverna under vila.

17. ECA: Fettförbrännare med efedrin, koffein och aspirin

ECA är en kombination av tre komponenter: efedrin, koffein och aspirin, som är fettförbrännare som ofta tas av idrottare för att minska vikten och få muskelförsvar(13).

Efedrin: hur det fungerar

Efedrin är ett ämne med en stimulerande effekt för energinivåerna. Det används för självkontroll – aptitdämpning för att carb matbegär, sänka kaloriintaget och öka fettförbränningen. Det har som bieffekt att öka kortisolnivåerna och kärntemperaturen.

Koffein: hur det fungerar

Koffein är ett viktminskningstillägg, stimulerande för det centrala nervsystemet. Som en del av ECA ökar det uthålligheten hos en idrottare och accelererar ämnesomsättningen i kroppen. Det hör också till gruppen aptitdämpande medel.

Aspirin: hur det fungerar

Aspirin spelar rollen som bedövningsmedel och hjälper till att förhindra en obehaglig känsla av utmattning.

18. Kalciumpyruvatets magi

Kalciumpyruvat används ofta av cyklister, löpare och ryttare för att öka den fysiska uthålligheten.

Hälsofördelar med kalciumpyruvat

Kalciumpyruvat tas för att bli av med fettlagret, det ökar också uthålligheten under aerob träning.

19. Hydroxicitronsyra

Hydroxycitronsyra är ett naturligt viktminskningsämne som utvinns ur frukterna av garcinia. Den är rik på tiamin, fosfor och andra nyttiga ämnen.

Vad gör hydroxicitronsyra med kroppen?

Garcinia fettförbrännare ger ökad tillförsel av energi, förlänger mättnadskänslan, sänker måltidsstorleken och bränner magfett.

20. Klorogensyror

Klorogensyror ingår ofta som en del av speciella toniska fettförbrännare för viktminskning.

Vad är biverkningarna av klorogensyra?

Denna syra gör att du kan förlora överflödigt fett, normalisera blodsockret och hjärtfunktionen.

21. Kortisolblockerare

Dessa kosttillskott hämmar produktionen av stresshormonet kortisol, vilket hjälper fettförbränningen(14).

Gör kortisol blockerare fungerar?

Kortisolblockerare fungerar för att minimera muskelförlust efter att ha avslutat en cykel för att bygga muskler.

22. Kolhydratblockerare

Detta är en mängd olika sporttillskott som används för att påskynda viktminskning.

Vad är den bästa kolhydratblockeraren?

Två fettförbrännare från gruppen kolhydratblockerare som ofta används av idrottare är Carbs Blockers från Ultimate Nutrition, Thermoloid från Goliath Labs.

23. Omega 3

Omega 3 är en olja som ofta används av idrottare, inte bara under styckningscykeln utan dagligen. Den finns rikligt i livsmedel som lax, linfröolja, sardiner, valnötter, öring, sill, räkor och tonfisk

Vad är syftet med Omega 3?

Omega 3 aktiverar ämnesomsättningen, sänker behovet av vila, främjar lipolys, skyddar det kardiovaskulära systemet och stärker immuniteten(15).

24. SARMs

Den naturliga muskeluppbyggnaden är ganska långsam. Idrottare hade alltid försökt hitta vägen till en förbättrad kroppsvikt genom att använda bästa anabola steroider. Men dessa kommer med många biverkningar. SARMS är ett modernt och säkrare alternativ för att få en rippad kropp. De tillåter fördelen av androgenreceptorspecificitet, muskelvävnadsselektivitet och avsaknaden av steroidrelaterade biverkningar. De förbättrar blodflödet till musklerna.

Vad är de bästa SARMs för muskeltillväxt?

Andarol, Testolone, Ostarin, Radarin används för att bygga muskler. Cardarine är en sarm som direkt kan bränna fett via aktivering av specifika gener. Den stimulerar inte det centrala nervsystemet. Ibutamoren Mk-677 stimulerar tillväxthormonnivåerna. Tas vanligen på morgonen i samband med en måltid.

25. L-karnitin

L-karnitin (levokarnitin, vitamin Bt) är ett naturligt tillskott, en aminosyra, ett effektivt medel för att minska kroppsfett, öka energinivån och prestationen under träning och intensifiera kroppens metaboliska processer. Det är ofta en del av olika fettförbrännare.

På grund av sin rumsliga struktur kan den tränga in i mitokondriernas membran och transportera långkedjiga fettsyramolekyler till platsen för energiproduktion och frisättning. Om det råder brist på L-karnitin i kroppen bryts inte allt extra fett från maten ner till energi, utan lagras för framtiden i fettlagret, vilket leder till att överflödig kroppsfettprocent byggs upp. Acetyl-L-karnitin är en form av L-karnitin som lättare passerar blod-hjärnbarriären. Därför används den ofta som nootropic för förbättrad hjärnfunktion, men är också en effektiv fettförbrännare(16)

26. L Arginin

Arginin är en villkorligt essentiell aminosyra som ingår i grunden för proteiner och produceras i små mängder i människokroppen.
Den finns i form av L- och D-isomerer. L-arginin är den mest användbara för människan.
L Arginin ansvarar för syntesen av proteiner och deltar i bildandet av kväveoxid, vilket säkerställer normal funktion av alla organ i människokroppen. Kväveoxid hjälper till att fånga upp fria radikaler och rengöra metaboliskt avfall

Det stimulerar produktionen av insulin, vilket sänker blodsockernivåerna och uppbyggnaden av fetter(17). Även L Arginin är nödvändigt för produktion av kreatin, vilket påverkar hjärnans funktion.

27. Beta-alanin

Beta-alanin är en icke-essentiell aminosyra som kroppen kan syntetisera från andra aminosyror. Den behöver inte tas tillsammans med mat. Dess huvudsakliga funktion är att öka muskelprestationen. Idrottare inkluderar ofta kosttillskott med denna aminosyra i sin stack(18).
Den här beståndsdelens roll är viktig inte bara för idrottare utan även för vem som helst. Tack vare beta-alanin uppstår följande effekter i kroppen: musklerna drar ihop sig med större hastighet och styrka, man får mer energi, blodsockernivåerna regleras och immunförsvaret stärks;

28. Grönt te

Grönt te hjälper dig att gå ner i vikt eftersom det innehåller polyfenoler som kan öka värmeutbytet genom att bearbeta deponerat magfett(19). Det har experimentellt bevisats att bara 4-6 koppar teinfusion ökar fettförbränningen med 45 %. Grönt te hjälper också till att gå ner i vikt eftersom det minskar mängden socker i kroppen. En annan fördel är mild aptitdämpning.

29. Andra kosttillskott som är värda att nämna

Dessa kosttillskott hjälper också till med fettförbränning: cayennepeppar, kaffebönsextrakt, kaffebönor, grönt teextrakt, hallonketoner, bacopablad, l tyrosin. Olivblad som sköldkörtelreglerande medel. Den viktigaste förmågan hos L Tyrosin anses vara minskningen av stress, vilket beror på produktionen av adrenalin och noradrenalin. Aminosyran hjälper till att lindra trötthet, särskilt efter tung träning.

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

Vad är det bästa viktminskningstillägget med över 190 000 nöjda kunder?

Lämpligt för män och kvinnor PhenQ är ett populärt receptfritt alternativ till Phentermine. Det är kompatibelt med både vegan och keto-dieter och riktar sig till din viktminskning på 5 olika sätt. Här är hur:

Bränn fett

Snabba upp fettförbränningen genom att öka kroppens metaboliska och termogena hastighet för att avslöja en smal och sexig figur.

Stoppa fettproduktionen

PhenQ innehåller ingredienser som faktiskt hjälper till att stoppa produktionen av nytt fett, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att gå upp i vikt.

SUPPRESS DINA aptit

PhenQ gör det enkelt att skära ner på kalorierna genom att dämpa din aptit och göra överätande och hungerbegär till ett minne blott.

Öka din energi

Ladd upp dina batterier med en blandning av energibärande ingredienser som är utformade för att stoppa de energidjup som orsakas av bantning.

HÖJ ditt humör

Kaloriereduktion kan få dig att känna dig grinig, men PhenQs milda humörhöjande egenskaper gör att bantningen inte tar ut sin rätt på ditt humör.

Då PhenQ kombinerar alla fördelarna med flera viktminskningsprodukter i bara ett piller, gör det att du kan gå ner i vikt på ett enkelt sätt och sparar pengar på flera produkter!

Vad gör Phenq bättre än andra viktminskningsprodukter?

Du hittar några av deras ingredienser i andra viktminskningsprodukter. Men det är den unika blandningen av dessa i kombination med deras vetenskapligt bevisade, hemliga ingrediens som har gjort det möjligt för dem att skapa en starkare, kraftfullare produkt som ger dig långt överlägsna fettförstörande resultat jämfört med andra.

Med hjälp av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och framställda i FDA- och GMP-godkända anläggningar i USA och Storbritannien är PhenQ det ultimata allt-i-ett-pillret för viktminskning.

PhenQ weight loss pill


För att stödja deras viktminskningsresa får alla kunder gratis nedladdningsbara guider som hjälper dem att följa sina framsteg, planera sina måltider och träna för att maximera sina resultat.

Start din resa mot din drömkropp: besök PhenQ officiella hemsida för att lära dig mer

Idéer som kommer att ge dig en rippad kropp!

En korrekt kost- och kompletteringsplan kommer att få dig rippad på bara några månader. Innan du hoppar in i planen kanske du vill utföra ett test för analys av kroppssammansättningen – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2082845/

Idé 1: Rätt kost

Den bästa maten för att bli rippad innebär ett överflöd av protein i kosten för effektiv muskelåterhämtning. Dosen av kolhydrater bör vara minimal – 1-2 gram per kg av idrottarens vikt

Vilken roll spelar rätt kost för att bli sliten?

För effektiv viktminskning bör kaloriintaget än vad du konsumerar under dagen minskas, uppdelat på mindre måltider. På så sätt får kroppen mindre och mindre kolhydrater som fyller den med energi. I läget med underskott av kolhydrater börjar den bryta ner fetter som “bränsle”.

betydelsen av protein i din kost

En proteinrik kost ger maximala resultat i fettförbränningen. Men matintag med enbart proteinmåltider kan påverka hälsan negativt, så vissa idrottare kombinerar lågkolhydratdagar med dagar då kroppen mättas med kolhydrater.

Håll koll på ditt vattenintag

För att förhindra uttorkning är det nödvändigt att dricka vatten när man skär sig(20). Det krävs minst 2 liter dagligen. Men rekommenderat är att dricka upp till 3 liter vatten dagligen.

Idé 2: Intervallträning med hög intensitet och konditionsträning

Experter inom fitnessbranschen rekommenderar att man kombinerar HIIT med styrketräning. Det kan vara löpning, cykling, hopprep, dans eller aerobics, beroende på dina preferenser, alla övningar hjälper till att bränna kroppsfett.

Hur mycket konditionsträning ska jag göra?

Det idealiska alternativet är att ha 2 konditionsträningspass per vecka och 2-3 styrketräningspass.

Idé 3: Tyngdlyftning

Styrketräning behövs inte bara för att få perfekt kroppssammansättning, lite fett i magområdet utan också för att bibehålla den uppnådda muskelvolymen. Att lyfta höga vikter och ett lågt antal repetitioner brukar vara tillrådligt.

Bibehållen kost för att bli strimlad program

Vi talar om att upprätthålla när vi inte vill gå upp i vikt eller vill gå ner i vikt och bli rippade snabbt. Så för att åstadkomma det bör vi ha exakt den mängd kalorier som stabiliserar din vikt.
Även om antalet kalorier är olika för alla, erbjuder den här menyn ett genomsnittligt antal kalorier, från vilket du kan uppnå ditt underhåll.

Gå ner i vikt och bli rippad snabbt Diet 1:

Antal kalorier 2000 Kcal

Den här 2000 kalorier-menyn kan vara det första steget i en skärande diet.
Vi kan därför betrakta detta som en attackfas för att gå ner i vikt och bli rippad, eller en övergångsfas efter en lång period av underhåll eller massuppbyggnad.

– Protein: 160 g (31 %
)- Kolhydrater: Kolhydrater: 182 g (36 %) –
Fett: 75 g (33 %
)

Frukost:

– Havre: 40 g-
Mjölk: 15 cl-
Kakao Van Houten: 5 g-
Skinka eller kött (100 g), eller ost 0% (250gr) eller proteinpulver (20 g
)- 1 apelsin-
Fiskolja: 10 ml (om omega 3 kapslar)

Mellanmål på morgonen:

– Oljeväxter (mandel, valnötter…): 20 g-
Proteinpulver: 20 g

Lunch:

– Grönsaker: en liten tallrik-
Olivolja: 10 g-
Fisk: 100 g-
Grönsaker: en tallrik-
1 äpple

Eftermiddags mellanmål (1 timme före träning):

– Havre eller havregrynspulver: 30 g-
Proteinpulver: 20 g

Under träningen:

– 40 g kolhydrater med högt glykemiskt index + BCAA

Efter träning (i slutet av träningen):

– 30 g vassleprotein + BCAA

30 min till 1 h efter muskelträning (middag):

– Grönsaker: Grönsaker: En liten tallrik –
Brunt ris: 40 g-
3 ägg-
Grönsaker: en tallrik-
Olivolja: 10 g

Innan du går till sängs:

– Höstost: 150 g

Gå ner i vikt och få en snabb diet 2:

Antal kalorier 1750 Kcal

1750 Kcal är en korrekt kaloridos för det långsamma snittet på lång sikt och minskar därmed risken för muskelförlust.

– Protein: 160 g (36 %
)- Kolhydrater: 156 g (35 %
)- Fett: 75 g (28 %
)

Frukost:

– Havre: 30 g-
Mjölk: 10 cl-
Kakao Van Houten: 5 g-
Skinka eller kött (100 g), eller ost 0 % (250gr) eller proteinpulver (20 g
)- 1 apelsin-
Fiskolja: 10 ml (om omega 3 kapslar)

Mellanmål på morgonen:

– Oljeväxter (mandel, valnötter …): 10 g-
Proteinpulver: 20 g

Lunch:

– Grönsaker: en tallrik-
Olivolja: 10 g-
Fisk: 100 g-
Grönsaker: en tallrik-
1 äpple

Eftermiddags mellanmål (1 timme före träning):

– Havre eller havregrynspulver: 30 g-
Proteinpulver: 20 g

Under träningen:

– 30 g kolhydrater med högt glykemiskt index + BCAA

Efter träning (i slutet av träningen):

– 30 g vassleprotein + BCAA

30 min till 1 timme efter styrketräning (middag):

– Grönsaker: en tallrik –
Brunt ris: 30 g-
Fisk: 100 g-
1 ägg-
Grönsaker: en tallrik-
Olivolja: 10 g

Innan du går till sängs:

– Höstost: 150 g

Gå ner i vikt och få en snabb diet 3:

Antal kalorier 1500 Kcal

1500 Kcal är en mycket låg kalorinivå. Det är inte tillrådligt att gå under denna dos, även under styckning om du inte är överviktig.
Om du trots en sådan låg diet inte förlorar mer fett rekommenderar vi dig inte att ytterligare minska kalorimängden, utan att förbättra din träning och öka din kardiovaskulära träning för att öka din kaloriförbrukning. så att du kan gå ner i vikt och bli rippad snabbt.

Slutligen ska du vara uppmärksam på risken för muskelförlust. Den här kosten är faktiskt mycket kalorifattig, så den ökar risken för att förlora muskler. Det är av denna anledning som denna typ av diet endast kan användas av en person med kraftig övervikt, eller av en mycket erfaren kroppsbyggare. så han kan Gå ner i vikt och bli rippad snabbt.

– Protein: 153 g (40 %
)- Kolhydrater: 123 g (33 %
)- Fett: 44 g (27 %
)

Frukost:

– Havre: 30 g-
Mjölk: 10 cl-
Kakao Van Houten: 5 g-
Skinka eller kött (100 g), eller ost 0% (250gr) eller proteinpulver (20 g
)- 1 apelsin-
Fiskolja: 10 ml (om omega 3 kapslar)

Mellanmål på morgonen:

– Oljeväxter (mandel, valnötter …): 10 g-
Proteinpulver: 20 g

Lunch:

– Grönsaker: en tallrik

– Olivolja: 5 g-
Fisk: 100 g-
Grönsaker: en tallrik-
1 äpple

Eftermiddags mellanmål (1 timme före träning):

– Havre eller havregrynspulver: 20 g-
Proteinpulver: 20 g

Under träningen:

– 30 g kolhydrater med högt glykemiskt index + BCAA

Efter träning (i slutet av träningen):

– 30 g vassleprotein + BCAA

30 min till 1 timme efter styrketräning: Middag:

– Grönsaker: en tallrik-
Fisk: 100 g-
1 ägg-
Grönsaker: en tallrik-
Olivolja: 5 g

Innan du går till sängs:

– Höstost: 100 g

Vad är det bästa sättet att skära ner på fettet och samtidigt bygga muskler med lagliga steroider?

Redan nu anses det vara CrazyBulk Cutting Stack, här är varför:

Det snabbar upp din ämnesomsättning, ökar blodflödet och hjälper till att bränna ditt fett. Som ett resultat får du en rippad och superstrimlad kropp. Fettförbränning Stack kan efterlikna effekterna av anabola steroider. Ändå är organiska komponenter som används för Crazy Bulk-produkter säkra för din kropp.

Stacken innehåller 4 effektiva kosttillskott som hjälper till att minska ditt kroppsfett, främja muskeltillväxt och förbättra din prestation. Högeffektiva komponenter blandas på ett sätt som ger bästa och snabbast möjliga resultat.

Fördelar inkluderar:

 • Naturliga steroider med bevisad effektivitet;
 • Organiska komponenter är säkra för din hälsa;
 • Innehåller många användbara vitaminer och mineraler;
 • Finishing cycle leder inte till att resultaten går tillbaka;
 • Inget behov av terapi efter cykeln;
 • Gratis världsomspännande leverans;
 • Och absolut inga Nålar eller recept
crazybulk cutting Stack

BÄSTA FÖR:
– För att bryta kroppsfett
– För att bygga upp muskelmassa
– För att öka energinivån
– För att minska ömhet i musklerna
– För att öka det fria testosteronet

Få din på: besök Cutting Stack officiella hemsida

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here