Τα καλύτερα συμπληρώματα για να αποκτήσετε ένα τεμαχισμένο και άρπαξαν αθλητικό σώμα σε 4 εβδομάδες

Πώς να γίνεις γρήγορα πλούσιος Μπορείτε να το πετύχετε αυτό μειώνοντας το ποσοστό σωματικού λίπους σε λιγότερο από 6-10% της συνολικής μάζας, επιτυγχάνοντας συνολική απώλεια βάρους (1). Ως αποτέλεσμα του κύκλου κοπής είναι δυνατόν να αυξηθεί ο άπαχος μυϊκός όγκος και να αποκτήσετε τέλεια σύνθεση σώματος. Επίσης, να κάνετε τους μύες να ξεχωρίζουν οπτικά, να τους κάνετε άπαχους και σχισμένους και να απομακρύνετε την περίσσεια νερού από τους ιστούς. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε όλα τα καλύτερα συμπληρώματα για να γίνετε τεμαχισμένοι σε 4 εβδομάδες.

Βήμα προς βήμα οδηγός για να αποκτήσετε ένα άρπαξαν σώμα

Μπορείτε να αποκτήσετε την πιο ελκυστική εμφάνιση με αυτά τα τρία βήματα:

Βήμα 1: Μυϊκή δόμηση/συσσώρευση

Κατά τη φάση της μυϊκής ανάπτυξης, είναι σημαντικό να καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Και να κάνετε βαριά άρση βαρών και προπόνηση δύναμης. Περιορίστε την καρδιοαναπνευστική δραστηριότητα.

Βήμα 2: Κοπή λίπους

Κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος περιορίζετε ελαφρώς την πρόσληψη θερμίδων, ενώ διατηρείτε την ίδια δραστηριότητα προπόνησης. Με αυτόν τον τρόπο καίγεται το περιττό λίπος, ενώ διατηρείτε ανέπαφα τα μυϊκά κέρδη. Προσθέστε διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης στις εβδομαδιαίες ρουτίνες για πρόσθετα αποτελέσματα κοπής λίπους (2). Αυξήστε την πρόσληψη νερού.

Μην κόβετε τις θερμίδες πολύ νωρίς

Η πολύ δραστική μείωση της πρόσληψης θερμίδων μπορεί να οδηγήσει στην αποθήκευση όλων των εισερχόμενων θερμίδων σε λίπος για την περαιτέρω χρήση τους ως εφεδρική ενέργεια. Υπολογίστε τα ποσοστά θερμίδων με βάση το φορτίο και το βάρος.

Τι να κάνετε όταν η απώλεια βάρους είναι στάσιμη

Εάν ο αθλητής φτάσει στο στάδιο του οροπεδίου, τότε:

  • η διατροφή θα πρέπει να επανεξεταστεί, χρειάζονται σωστές διατροφικές συνήθειες
  • θα πρέπει να αυξηθεί η ένταση των προπονήσεων στο γυμναστήριο για να βελτιωθεί η διαδικασία της αποκόλλησης
  • θα πρέπει να προστεθούν συμπληρώματα κοπής

Το πιο συνηθισμένο λάθος

Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι bodybuilders: όταν βασίζονται μόνο σε ένα συμπλήρωμα λίπους που καίει το λίπος. Όταν στόχος είναι να γίνουν τεμαχισμένοι, χωρίς τακτική προπόνηση και περιορισμό των θερμίδων είναι αδύνατο να έχετε αποτελεσματικά αποτελέσματα (3).

Βήμα 3: Τεμαχισμός του σώματος

Αυτό το βήμα περιλαμβάνει ακόμα βαθύτερη κοπή λίπους σε ποσοστό 6%. Για να το πετύχετε αυτό:

  • Αύξηση του αριθμού των διαλειμματικών προπονήσεων υψηλής έντασης ανά εβδομάδα
  • Προσπαθήστε να έχετε ποιοτική ξεκούραση και αρκετό ύπνο (4)
  • Προσθέστε γρήγορους πρωινούς περιπάτους

Από μόνοι σας, χωρίς κάποια βοήθεια, η επίτευξη μιας άπαχης και σχισμένης σύστασης σώματος είναι αρκετά δύσκολη. Μερικές φορές είναι ακόμη και αδύνατο, όσο σκληρά και αν προσπαθείτε. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πάρετε τα καλύτερα συμπληρώματα για να αποκτήσετε σχισμένους άπαχους μύες. Τα χάπια bodybuilding για την κοπή επηρεάζουν σημαντικά τα αποτελέσματα. Βελτιώνουν την ευεξία, διεγείρουν τις διαδικασίες καύσης λίπους και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της προπόνησης (5).


Ποια είναι η καλύτερη νομική στοίβα κοπής στην αγορά

cutting stack

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι , εδώ είναι γιατί:

Οι ισχυρές φόρμουλες τους ενισχύουν την ανάπτυξη των μυών και τη δύναμη. Δεύτερον, ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους, ώστε να γίνετε τεμαχισμένοι ενώ χτίζετε μυς.

Τρίτον, ενισχύει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης σας με τη μέγιστη δοσολογία της φόρμουλας τους. Επιπλέον, υπάρχουν μηδενικά ιδιόκτητα μείγματα. Κάθε θρεπτικό συστατικό είναι ερευνητικά τεκμηριωμένο. Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες έχουν ήδη αποκτήσει εκπληκτικά άπαχα και σχισμένα σώματα με αυτό.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα απώλειας βάρους. Για να σας βοηθήσουν να κάψετε γρήγορα λίπος, να διατηρήσετε τα επίπεδα ενέργειας και δύναμης και να διατηρήσετε τη μυϊκή μάζα κατά τη φάση της κοπής. Θα σας κάνει γρήγορα άρπαγμα όταν συνδυάζεται με εντατικές προπονήσεις.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αποκτήστε αυξημένο ορισμό και χαμηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους
  • Ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης
  • Αυξημένη δύναμη και ισχύς
  • Ταχεία απώλεια λίπους, διατηρώντας παράλληλα την άλιπη μυϊκή μάζα
  • Καλύτερα διαμορφωμένο προϊόν
  • Παγκόσμια ναυτιλία

Μάθετε περισσότερα


Καλύτερα συμπληρώματα για να αποκτήσετε τεμαχισμένο άπαχο σώμα και να κόψετε το λίπος γρήγορα

1. Crazybulk Cutting Stack

, περιέχει όλα τα καλύτερα συμπληρώματα για να πάρετε σχισμένα γρήγορα σε ένα πακέτο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε από την ταλαιπωρία της επιλογής και της αγοράς ξεχωριστά των καλύτερων επιλογών για κάθε συστατικό

2. PhenQ

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες;

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες PhenQ είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση χωρίς ιατρική συνταγή για τη φαιντερμίνη. Είναι συμβατό τόσο με vegan όσο και με keto δίαιτες και στοχεύει στην απώλεια βάρους σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ο τρόπος:

Καίτε λίπος

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολικό και θερμογενετικό ρυθμό του σώματός σας για να αποκαλύψετε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά βοηθούν να σταματήσει η παραγωγή νέου λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙΑ ΣΑΣ

ΤοPhenQ κάνει εύκολη την περικοπή των θερμίδων, περιορίζοντας την όρεξή σας και κάνοντας την υπερκατανάλωση τροφής και τις λιγούρες παρελθόν.

ΒΟΗΘΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών που ενισχύουν την ενέργεια και έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τις ενεργειακές πτώσεις που προκαλεί η δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση των θερμίδων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε δύστροποι, αλλά οι ήπιες ιδιότητες του PhenQ που βελτιώνουν τη διάθεση εξασφαλίζουν ότι η δίαιτα δεν θα επιβαρύνει την ιδιοσυγκρασία σας.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή και ξεκάθαρη και σας γλιτώνει από τα έξοδα για πολλά προϊόντα!

Τι κάνει το Phenq ανώτερο από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά τους σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι ο μοναδικός συνδυασμός τους σε συνδυασμό με το επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ υπερέχοντα αποτελέσματα κατά της απώλειας λίπους σε σχέση με άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA και το GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το PhenQ είναι το απόλυτο, all-in-one χάπι απώλειας βάρους.

PhenQ weight loss pill

Για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στην απώλεια βάρους, όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν οδηγούς που μπορούν να κατεβάσουν για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να προγραμματίζουν τα γεύματά τους και να ασκούνται, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σώμα των ονείρων σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για να μάθετε περισσότερα

3. TestoPrime

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

4. Κλενβουτερόλη – Καλύτερη φυσική εναλλακτική λύση κλενβουτερόλη

Ηκλενβουτερόλη είναι ένα φάρμακο για τη θεραπεία του βρογχικού άσθματος. Αλλά τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι αθλητές έχουν αρχίσει να τη χρησιμοποιούν ενεργά στο bodybuilding για την απώλεια λίπους (6). Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιδράσεις του φαρμάκου βοηθούν στο να ξεσκιστείτε γρήγορα.

Πώς κλενβουτερόλη κύκλο βοηθά να πάρει σχισμένο

Ο λιποδιαλύτης κλενβουτερόλη επηρεάζει το νευρικό σύστημα, αυξάνοντας την ποσότητα των νευροδιαβιβαστών αδρεναλίνης και νορεπινεφρίνης. Το φάρμακο μπορεί να επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό κατά 20-30%, καίγοντας έτσι τις θερμίδες γρηγορότερα. Η δραστική ουσία του φαρμάκου επηρεάζει τον θυρεοειδή αδένα. Διεγείρει την παραγωγή ορμονών, οι οποίες είναι φυσικοί λιποδιαλύτες. Απαγορεύεται για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση.

Κλενβουτερόλη αποτελέσματα λίπος καυστήρα πριν και μετά τις εικόνες

Κλενβουτερόλη για να πάρει άρπαξαν συστατικά

Η σύνθεση του φαρμάκου περιέχει υδροχλωρική κλενβουτερόλη. Ανάλογα με τον κατασκευαστή, 20 ή 40 mcg μπορεί να περιέχονται σε ένα χάπι.

Πού να αγοράσετε μια ασφαλή νόμιμη εναλλακτική λύση Δοκιμάστε το

Είναι διαθέσιμο μόνο στο .
Προσφέρουν δωρεάν παγκόσμια ναυτιλία και μια αγορά 2 πάρετε 1 δωρεάν έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του λιποδιαλύτη κλενβουτερόλη ->

5. Anvarol – Καλύτερη φυσική Anavar λίπος καυστήρα εναλλακτική λύση

Anvarol είναι ένα εντελώς νόμιμο, ασφαλές χάπι, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για το αναβολικό στεροειδές Anavar για άπαχο μυϊκό κέρδος.

Πώς κύκλος Anvarol βοηθά να πάρει άρπαξαν το σώμα

Η κύρια δράση του συμπληρώματος βασίζεται στη λήψη αρκετής τριφωσφορικής αδενοσίνης. Βοηθά για την εντατική προπόνηση που είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική καύση λίπους. Βελτιώνει τη ροή του αίματος στους μυς.

Anvarol κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες

Το Anvarol δημιουργήθηκε ως εναλλακτική λύση για το Anavar χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών. Αυτό το εξαιρετικό συμπλήρωμα για να αποκτήσετε άρπαξαν σώμα μπορεί να ληφθεί από άνδρες και γυναίκες χωρίς κίνδυνο για την υγεία για την αποτελεσματική απώλεια λίπους.

Anvarol για να πάρει άρπαξαν πριν και μετά από εικόνες

Anvarol συστατικά

– απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας-
– συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος-
– ρίζα άγριας γλυκοπατάτας-
– BCAA-
– APR.

Πού να αγοράσετε

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα νομικά υποκατάστατα, το Anvarol δεν διατίθεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων υγείας.

Είναι διαθέσιμο μόνο στο .
Προσφέρουν δωρεάν παγκόσμια αποστολή με κάθε παραγγελία και μια αγορά 2 πάρετε 1 δωρεάν έκπτωση. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος Anvarol για να αγοράσετε ->

6. Testo-Max για να ενισχύσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας

Testo-Max είναι ένα μέρος των καλύτερων συμπληρωμάτων για να πάρει τεμαχισμένο στοίβα. Αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή τεστοστερόνης από το ίδιο το σώμα. Αυτό οδηγεί στην ταχεία ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, την παραγωγικότητα και την αύξηση των δεικτών δύναμης. Αποτρέπει την απώλεια μυών κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής.

Πώς ο κύκλος Testo-Max βοηθά να αποκτήσετε άπαχο και σχισμένο σώμα

Αυτό το συμπλήρωμα bodybuilding είναι ένα χάπι για να αποκτήσετε εκρηκτική δύναμη στις προπονήσεις στο γυμναστήριο. Αποτελείται από φυσικά συστατικά. Κατά τη λήψη του συνιστώμενου μεγέθους μερίδας, ο αθλητής αισθάνεται εκρηκτική μυϊκή δύναμη και αύξηση του μυϊκού ιστού. Κατά τη διάρκεια του κύκλου κοπής ελαχιστοποιεί την απώλεια μυών και παρέχει ενέργεια για αυξημένη διάρκεια προπόνησης. Οι μεγαλύτερες προπονήσεις σας επιτρέπουν να καίτε λίπος πιο γρήγορα στη διαδικασία.

Testo-Max πριν και μετά από φωτογραφίες

Testo-Max για να πάρει σχισμένα συστατικά

– D-ασπαρτικό οξύ-
– ψευδάργυρος-
– βόριο-
– φενουδιοσίνη-
– εκχύλισμα Ashwagandha-
– Eurycoma longifolia.

Πού να αγοράσετε

Το Testo-Max είναι διαθέσιμο μόνο σε .
Προσφέρουν δωρεάν παγκόσμια ναυτιλία με κάθε αγορά και μια αγορά 2 πάρετε 1 δωρεάν έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος Testo-Max για να αγοράσετε ->

7. Σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η καλύτερη για να αποκτήσετε άρπαξαν το σώμα. Προκαλεί τη δική της σύνθεση αμινοξέων και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος ενισχύουν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελούν εξαιρετική πηγή καλών θερμίδων για όλα τα μυϊκά κύτταρα. Υπάρχει μια ποικιλία από γιατί γεύσεις πρωτεϊνών για να επιλέξετε, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιείται

Οι σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος απορροφώνται γρήγορα για να υποστηρίξουν την άπαχη και σχισμένη μυϊκή ανάπτυξη. Μπορούν να ληφθούν ανά πάσα στιγμή, αλλά καλύτερα μετά την προπόνηση. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν δρα άμεσα ως λιποδιαλύτης, αλλά προστατεύει την άλιπη μυϊκή μάζα κατά τη διάρκεια του κύκλου απώλειας λίπους. Μια μελέτη 12 εβδομάδων έδειξε ότι η προφόρτιση με συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που πραγματοποιήθηκε 30 λεπτά πριν από το κύριο γεύμα ad libitum ασκεί ισχυρότερες ευεργετικές επιδράσεις από εκείνη της απομονωμένης πρωτεΐνης σόγιας στην όρεξη, την πρόσληψη θερμίδων, την ανθρωπομετρία (δείκτης μάζας σώματος και περιφέρεια μέσης) και τη σύσταση σώματος (μάζα σωματικού λίπους και άλιπη μυϊκή μάζα) παχύσαρκων ανδρών (Tahavorgar et al. 2014) (7, 8).

8. Συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Η απομονωμένη πρωτεΐνη απορροφάται τέλεια από τον οργανισμό. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό, διεγείρει την ανάπτυξη των μυών και επιταχύνει τη διάσπαση του λίπους. Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος χρησιμοποιούνται συνήθως μεταξύ των διάσημων bodybuilders για την αύξηση των μυών και την αποκατάσταση των μυών μετά τις προπονήσεις.

Τι σημαίνει απομονωμένη

Το απομονωμένο είναι ένας τύπος πρωτεΐνης ορού γάλακτος που δημιουργείται με ειδική επεξεργασία και διήθηση του ορού γάλακτος και περιέχει 95% καθαρή πρωτεΐνη. Δεν περιέχει υδατάνθρακες, λακτόζη, λίπη ή χοληστερόλη.

9. Pre Workout Fat Burner

Πριν από την προπόνηση, για πιο αποτελεσματική δουλειά στο γυμναστήριο, πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν συμπληρώματα Pre Workout κατά τη φάση κοπής.

Τι κάνει pre workout κάνει

Τα καλύτερα συμπληρώματα περιλαμβάνουν το Pre Workout που βοηθά να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια για την προπόνηση για να κάψετε σωματικό λίπος κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τα Pre Workouts αυξάνουν επίσης τη δύναμη και επιταχύνουν τη διαδικασία αποκατάστασης.

10. Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας

Τα BCAAs είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό θρεπτικό συστατικό για την αποτελεσματική αποκατάσταση των μυών μετά τις προπονήσεις.

Είναι τα BCAAs απαραίτητα

Τα BCAAs – περιέχουν μια ποικιλία απαραίτητων αμινοξέων: λευκίνη, βαλίνη, ισολευκίνη, τα οποία δεν συντίθενται στον άνθρωπο. Πρέπει να συμπληρωθούν για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα στην οικοδόμηση άπαχων μυών.

11. Καυστήρες λίπους

Τα χάπια αυτής της ομάδας στοχεύουν στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας, του ρυθμού καύσης θερμίδων, στην ενίσχυση της δίαιτας και της διαδικασίας ριψίματος.

Όταν πρέπει να παίρνω λιποδιαλύτες

Οι λιποδιαλύτες πρέπει να λαμβάνονται με ένα γεύμα αφού ο αθλητής έχει αποκτήσει αρκετή μυϊκή μάζα και πρέπει να της προσθέσετε ορισμό.

12. Βιταμίνες

Όταν ακολουθεί μια σωστή διατροφή, ο bodybuilder περιορίζει την πρόσληψη θερμίδων. Ταυτόχρονα με την αύξηση του όγκου των προπονήσεων χρειάζεται αυξημένη ποσότητα των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. Η συμπερίληψη βιταμινών με συμπληρώματα για να αποκτήσει το σώμα ριψοκίνδυνο είναι απαραίτητη για την αναπλήρωση της προσφοράς και την αποκατάσταση της ισορροπίας κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης (9).

Τι κάνουν οι βιταμίνες

Οι βιταμίνες σας επιτρέπουν να αναπληρώσετε την έλλειψη των απαραίτητων μικροστοιχείων που είναι απαραίτητα για το σώμα κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους. Λειτουργούν επίσης ως ήπιοι καταστολείς της όρεξης. Συνήθως λαμβάνονται μαζί με ένα γεύμα.

13. Μονοϋδρική κρεατίνη

Η κρεατίνη είναι μια φυσική βασική ουσία που βρίσκεται στους ιστούς των ανθρώπων και των ζώων. Συμμετέχει στην ανταλλαγή ενέργειας των μυϊκών και νευρικών κυττάρων (10).

Ποιοι είναι οι σκοποί της λήψης κρεατίνης

Η κρεατίνη χρησιμοποιείται πριν από τις ασκήσεις στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε αυξημένη δύναμη, αύξηση της μυϊκής μάζας, ορισμό και να αυξήσετε την παραγωγή των δικών σας αναβολικών ορμονών.

14. Θερμογόνος λιποδιαλύτης

Οι θερμογόνοι λιποδιαλύτες αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας μέσω της θερμοκρασίας του σώματος, γεγονός που βοηθά στη μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους.

Όταν πρέπει να παίρνετε θερμογενετικά

Αυτοί οι λιποδιαλύτες συνιστάται να χρησιμοποιούνται αμέσως πριν από την προπόνηση, ώστε η απώλεια βάρους να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

15. Άλφα λιποϊκό οξύ

Το άλφα-λιποϊκό οξύ είναι μια οργανική ένωση που περιέχει θείο. Είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό, καθώς η σύνθεση του θείου πραγματοποιείται μόνο όταν αυτό είναι ανεπαρκές.

Τι είναι καλό το άλφα λιποϊκό οξύ

Το άλφα-λιποϊκό οξύ είναι απαραίτητο για τη διαδικασία του σχίσματος. Αυξάνει τη δύναμη και επιταχύνει την οικοδόμηση των μυών (11).

16. Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ χρησιμοποιείται συχνά για την επιβράδυνση της μείωσης της οστικής πυκνότητας, μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα ενέργειας (θερμίδες που καίγονται ανά ημέρα) και τη γενική υγεία(12).

Τι κάνει το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ

Η χρήση του CLA σας επιτρέπει να παρέχετε στον οργανισμό ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, η δράση του οξέος ενεργοποιεί την καύση του λίπους και αυξάνει τα αποθέματα ενέργειας κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης.

17. ECA: Επιεδρίνη, καφεΐνη και ασπιρίνη Fat Burner

Το ECA είναι ένας συνδυασμός τριών συστατικών: εφεδρίνη, καφεΐνη και ασπιρίνη, τα οποία είναι λιποδιαλύτες που λαμβάνονται συχνά από αθλητές για να μειώσουν το βάρος και να αποκτήσουν μυϊκή άμυνα(13).

Εφεδρίνη: Πώς λειτουργεί

Η εφεδρίνη είναι μια ουσία με διεγερτική δράση για τα επίπεδα ενέργειας. Χρησιμοποιείται για τον αυτοέλεγχο – καταστολή της όρεξης για την επιθυμία για φαγητό με υδατάνθρακες, τη μείωση της πρόσληψης θερμίδων και την ενίσχυση της καύσης λίπους. Έχει ως παρενέργεια την αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης και της θερμοκρασίας του πυρήνα.

Καφεΐνη: Πώς λειτουργεί

Η καφεΐνη είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους, διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ως μέρος του ECA, αυξάνει την αντοχή ενός αθλητή και επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό του σώματος. Ανήκει επίσης στην ομάδα των κατασταλτικών της όρεξης.

Ασπιρίνη: Πώς λειτουργεί

Η ασπιρίνη παίζει το ρόλο του αναισθητικού και συμβάλλει στην αποτροπή ενός δυσάρεστου αισθήματος εξάντλησης.

18. Η μαγεία του πυρουβικού ασβεστίου

Το πυρουβικό ασβέστιο χρησιμοποιείται συχνά από ποδηλάτες, δρομείς και αναβάτες για την αύξηση της σωματικής αντοχής.

Το Οφέλη του πυρουβικού ασβεστίου για την υγεία

Το πυροσταφυλικό ασβέστιο λαμβάνεται για να απαλλαγούμε από το στρώμα λίπους, αυξάνει επίσης την αντοχή κατά τη διάρκεια της αερόβιας άσκησης.

19. Υδροξυκιτρικό οξύ

Το υδροξυκιτρικό οξύ είναι μια φυσική ουσία απώλειας βάρους που εξάγεται από τους καρπούς της γαρκινίας. Είναι πλούσιο σε θειαμίνη, φώσφορο και άλλες χρήσιμες ουσίες.

Τι κάνει το υδροξυκιτρικό οξύ στον οργανισμό

Οι λιποδιαλύτες Garcinia δίνουν αυξημένη παροχή ενέργειας, παρατείνουν το αίσθημα κορεσμού, μειώνουν το μέγεθος των γευμάτων και καίνε το λίπος της κοιλιάς.

20. Χλωρογενικά οξέα

Τα χλωρογενικά οξέα έρχονται συχνά ως μέρος ειδικών τονωτικών λιποδιαλυτών για την απώλεια βάρους.

Τι είναι οι παρενέργειες του χλωρογενικού οξέος

Αυτό το οξύ σας επιτρέπει να χάσετε το περιττό λίπος, να ομαλοποιήσετε το σάκχαρο στο αίμα και τη λειτουργία της καρδιάς.

21. Αναστολείς της κορτιζόλης

Αυτά τα συμπληρώματα αναστέλλουν την παραγωγή της ορμόνης του στρες κορτιζόλης, βοηθώντας τη διαδικασία καύσης λίπους(14).

Μήπως η κορτιζόλη αναστολείς της κορτιζόλης

Οι αναστολείς κορτιζόλης λειτουργούν για την ελαχιστοποίηση της απώλειας μυών μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου για την οικοδόμηση μυών.

22. Αναστολείς υδατανθράκων

Πρόκειται για μια ποικιλία αθλητικών συμπληρωμάτων που χρησιμοποιούνται για την επιτάχυνση της απώλειας βάρους.

Ποιος είναι ο καλύτερος αναστολέας υδατανθράκων

Δύο λιποδιαλύτες από την ομάδα των αποκλειστών υδατανθράκων που χρησιμοποιούνται συχνά από τους αθλητές είναι οι Carbs Blockers από την Ultimate Nutrition, Thermoloid από την Goliath Labs.

23. Ωμέγα 3

Τα ωμέγα 3 είναι ένα έλαιο που χρησιμοποιείται συχνά από τους αθλητές όχι μόνο κατά τη διάρκεια του κύκλου κοπής αλλά καθημερινά. Είναι άφθονο σε τροφές όπως ο σολομός, το λιναρόσπορο, οι σαρδέλες, τα καρύδια, η πέστροφα, η ρέγγα, οι γαρίδες, ο τόνος

Ποιοι είναι οι σκοποί των ωμέγα 3

Τα ωμέγα 3 ενεργοποιούν το μεταβολισμό, μειώνουν την ανάγκη για ξεκούραση, προάγουν τη λιπόλυση, προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα και ενισχύουν την ανοσία(15).

24. SARMs

Η φυσική οικοδόμηση των μυών είναι αρκετά αργή. Οι αθλητές πάντα προσπαθούσαν να βρουν τον τρόπο για ένα βελτιωμένο σωματικό βάρος χρησιμοποιώντας τα καλύτερα αναβολικά στεροειδή. Αυτά όμως συνοδεύονται από πολλές παρενέργειες. Τα SARMS είναι μια σύγχρονη, ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για να αποκτήσετε άρπαξαν σώμα. Επιτρέπουν το πλεονέκτημα της εξειδίκευσης των υποδοχέων ανδρογόνων, της επιλεκτικότητας του μυϊκού ιστού και της έλλειψης παρενεργειών που σχετίζονται με τα στεροειδή. Βελτιώνουν τη ροή του αίματος στους μυς.

Τι είναι οι καλύτερες SARMs για μυϊκή ανάπτυξη

Τα Andarol, Testolone, Ostarin, Radarin χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση μυών. Η καρδαρινίνη είναι ένα SARM που μπορεί να κάψει άμεσα λίπος μέσω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων γονιδίων. Δεν διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Το Ibutamoren Mk-677 διεγείρει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης. Συνήθως λαμβάνεται το πρωί με ένα γεύμα.

25. L Καρνιτίνη

Η L καρνιτίνη (λεβοκαρνιτίνη, βιταμίνη Bt) είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα, ένα αμινοξύ, ένα αποτελεσματικό μέσο για τη μείωση του σωματικού λίπους, την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και της απόδοσης κατά την άσκηση και την εντατικοποίηση των μεταβολικών διεργασιών του σώματος. Συχνά αποτελεί μέρος διαφόρων λιποδιαλυτών.

Λόγω της χωρικής του δομής, είναι σε θέση να διεισδύσει στη μιτοχονδριακή μεμβράνη και να μεταφέρει μόρια λιπαρών οξέων μακράς αλυσίδας στον τόπο παραγωγής και απελευθέρωσης ενέργειας. Εάν υπάρχει έλλειψη L καρνιτίνης στον οργανισμό, όλο το επιπλέον λίπος από την τροφή δεν διασπάται για ενέργεια, αλλά αποθηκεύεται για το μέλλον στο στρώμα λίπους, προκαλώντας τη συσσώρευση υπερβολικού ποσοστού σωματικού λίπους. Η ακετυλο-L καρνιτίνη είναι μια μορφή της L καρνιτίνης που διασχίζει ευκολότερα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Έτσι, συχνά χρησιμοποιείται ως νοοτροπικό για τη βελτίωση της εγκεφαλικής λειτουργίας, αλλά είναι επίσης ένας αποτελεσματικός καυστήρας λίπους(16)

26. L αργινίνη

Η αργινίνη είναι ένα υπό όρους απαραίτητο αμινοξύ που αποτελεί μέρος της βάσης των πρωτεϊνών και παράγεται σε μικρές ποσότητες στο ανθρώπινο σώμα.
Υπάρχει με τη μορφή των ισομερών L- και D-. Η L αργινίνη είναι η πιο χρήσιμη για τον άνθρωπο.
Η L αργινίνη είναι υπεύθυνη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών και συμμετέχει στο σχηματισμό του μονοξειδίου του αζώτου, εξασφαλίζοντας τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Το μονοξείδιο του αζώτου βοηθά στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών, καθαρίζοντας τα μεταβολικά απόβλητα

Διεγείρει την παραγωγή ινσουλίνης, μειώνοντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τη συσσώρευση λιπών(17). Επίσης, η L αργινίνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή κρεατίνης, η οποία επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου.

27. Βήτα αλανίνη

Η β-αλανίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που ο οργανισμός μπορεί να συνθέσει από άλλα αμινοξέα. Δεν χρειάζεται να λαμβάνεται με τροφή. Η κύρια λειτουργία της είναι η αύξηση της απόδοσης των μυών. Οι αθλητές συχνά περιλαμβάνουν συμπληρώματα με αυτό το αμινοξύ στη στοίβα τους(18).
Ο ρόλος αυτού του στοιχείου είναι σημαντικός όχι μόνο για τους αθλητές αλλά και για οποιονδήποτε. Χάρη στη β-αλανίνη, εμφανίζονται τα ακόλουθα αποτελέσματα στο σώμα: οι μύες συστέλλονται με μεγαλύτερη ταχύτητα και δύναμη, λαμβάνεται περισσότερη ενέργεια, ρυθμίζονται τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα,

28. Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι σας βοηθά να χάσετε βάρος, επειδή περιέχει πολυφαινόλες που μπορούν να αυξήσουν την ανταλλαγή θερμότητας με την επεξεργασία του εναποτιθέμενου λίπους της κοιλιάς(19). Αποδείχθηκε πειραματικά ότι μόλις 4-6 φλιτζάνια έγχυσης τσαγιού αυξάνουν την καύση λίπους κατά 45%. Το πράσινο τσάι βοηθά επίσης στην απώλεια βάρους επειδή μειώνει την ποσότητα της ζάχαρης στον οργανισμό. Ένα άλλο όφελος είναι η ήπια καταστολή της όρεξης.

29. Άλλα συμπληρώματα που αξίζει να αναφερθούν

Αυτά τα συμπληρώματα βοηθούν επίσης στην απώλεια λίπους: πιπέρι καγιέν, εκχύλισμα κόκκων καφέ, κόκκοι καφέ, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, κετόνες βατόμουρου, φύλλα bacopa, l τυροσίνη. Τα φύλλα ελιάς ως ρυθμιστές του θυρεοειδούς. Η πιο σημαντική ικανότητα της L Tyrosine θεωρείται η μείωση του στρες, η οποία οφείλεται στην παραγωγή αδρεναλίνης και νοραδρεναλίνης. Το αμινοξύ συμβάλλει στην ανακούφιση από την κόπωση, ειδικά μετά από βαριές προπονήσεις.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες;

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες PhenQ είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση χωρίς ιατρική συνταγή για τη φαιντερμίνη. Είναι συμβατό τόσο με vegan όσο και με keto δίαιτες και στοχεύει στην απώλεια βάρους σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ο τρόπος:

Καίτε λίπος

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολικό και θερμογενετικό ρυθμό του σώματός σας για να αποκαλύψετε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά βοηθούν να σταματήσει η παραγωγή νέου λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙΑ ΣΑΣ

ΤοPhenQ κάνει εύκολη την περικοπή των θερμίδων, περιορίζοντας την όρεξή σας και κάνοντας την υπερκατανάλωση τροφής και τις λιγούρες παρελθόν.

ΒΟΗΘΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών που ενισχύουν την ενέργεια και έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τις ενεργειακές πτώσεις που προκαλεί η δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση των θερμίδων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε δύστροποι, αλλά οι ήπιες ιδιότητες του PhenQ που βελτιώνουν τη διάθεση εξασφαλίζουν ότι η δίαιτα δεν θα επιβαρύνει την ιδιοσυγκρασία σας.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή και ξεκάθαρη και σας γλιτώνει από τα έξοδα για πολλά προϊόντα!

Τι κάνει το Phenq ανώτερο από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά τους σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι ο μοναδικός συνδυασμός τους σε συνδυασμό με το επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ υπερέχοντα αποτελέσματα κατά της απώλειας λίπους σε σχέση με άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA και το GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το PhenQ είναι το απόλυτο, all-in-one χάπι απώλειας βάρους.

PhenQ weight loss pill

Για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στην απώλεια βάρους, όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν οδηγούς που μπορούν να κατεβάσουν για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να προγραμματίζουν τα γεύματά τους και να ασκούνται, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σώμα των ονείρων σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για να μάθετε περισσότερα

Ιδέες που θα σας κάνουν να αποκτήσετε άρπαξαν σώμα!

Ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και συμπληρωμάτων θα σας κάνει να αποκτήσετε γυμνασμένο σώμα μέσα σε λίγους μήνες. Πριν μπείτε στο σχέδιο, ίσως θελήσετε να κάνετε ένα τεστ ανάλυσης σύστασης σώματος – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2082845/

Ιδέα 1: Σωστή διατροφή

Η καλύτερη τροφή για να γίνετε άρπαξαν συνεπάγεται μια αφθονία πρωτεϊνών στη διατροφή για την αποτελεσματική αποκατάσταση των μυών. Η δόση των υδατανθράκων πρέπει να είναι ελάχιστη – 1-2 γραμμάρια ανά κιλό βάρους του αθλητή

Τι ρόλο παίζει η σωστή διατροφή στο να γίνεις γυμνασμένος

Για αποτελεσματική απώλεια βάρους, η πρόσληψη θερμίδων από αυτές που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να μειωθεί, χωρισμένη σε μικρότερα γεύματα. Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός λαμβάνει όλο και λιγότερους υδατάνθρακες που τον γεμίζουν με ενέργεια. Σε κατάσταση έλλειψης υδατανθράκων, αρχίζει να διασπά τα λίπη ως “καύσιμο”.

Το σημασία της πρωτεΐνης στη διατροφή σας

Μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες παρέχει τα μέγιστα αποτελέσματα καύσης λίπους. Αλλά η πρόσληψη τροφής με γεύματα μόνο πρωτεϊνών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία, γι’ αυτό και ορισμένοι αθλητές συνδυάζουν ημέρες χαμηλών υδατανθράκων με ημέρες κορεσμού του οργανισμού με υδατάνθρακες.

Προσέξτε την πρόσληψη νερού

Για να αποφύγετε την αφυδάτωση, είναι απαραίτητο να πίνετε νερό κατά την κοπή(20). Το απαιτούμενο ελάχιστο όριο είναι 2 λίτρα ημερησίως. Συνιστάται όμως να πίνετε έως και 3 λίτρα νερό ημερησίως.

Ιδέα 2: Διαλειμματική καρδιοπροπόνηση υψηλής έντασης

Οι ειδικοί στον τομέα της γυμναστικής συνιστούν να συνδυάζετε τη HIIT με την άρση βαρών. Μπορεί να είναι τρέξιμο, ποδηλασία, σχοινάκι, χορός ή αεροβική, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, οποιαδήποτε άσκηση θα βοηθήσει στην καύση του σωματικού λίπους.

Πώς καρδιο πρέπει να κάνω

Η ιδανική επιλογή είναι να κάνετε 2 καρδιο-γυμναστικές προπονήσεις την εβδομάδα και 2-3 προπονήσεις ενδυνάμωσης.

Ιδέα 3: Άρση βαρών

Η προπόνηση δύναμης είναι απαραίτητη όχι μόνο για να αποκτήσετε τέλεια σύνθεση σώματος, χαμηλό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και για να διατηρήσετε τον μυϊκό όγκο που έχετε επιτύχει. Η άρση υψηλών βαρών και ο χαμηλός αριθμός επαναλήψεων είναι συνήθως ενδεδειγμένος.

Διατηρήστε τη διατροφή για να πάρετε τεμαχισμένο πρόγραμμα

Μιλάμε για διατήρηση όταν δεν θέλουμε να πάρουμε βάρος ή θέλουμε να χάσουμε βάρος και να γίνουμε γρήγορα σχισμένοι. Για να το πετύχουμε λοιπόν αυτό θα πρέπει να έχουμε την ακριβή ποσότητα θερμίδων που θα σταθεροποιήσει το βάρος σας.
Αν και ο αριθμός των θερμίδων είναι διαφορετικός για τον καθένα, αυτό το μενού προσφέρει έναν μέσο αριθμό θερμίδων, από τον οποίο μπορείτε να επιτύχετε τη συντήρησή σας.

Χάστε βάρος και αποκτήστε γρήγορα τη δίαιτα Ripped 1:

Ποσότητα θερμίδων 2000 Kcal

Αυτό το μενού των 2000 θερμίδων μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα σε μια δίαιτα κοπής.
Επομένως, μπορούμε να το θεωρήσουμε ως μια φάση επίθεσης για να χάσετε βάρος και να γίνετε άρπαγες, ή μια μεταβατική φάση μετά από μια μακρά περίοδο συντήρησης ή οικοδόμησης μάζας.

– Πρωτεΐνη: 160 g (31%
)- Υδατάνθρακες:
160 g (31%
)- Υδατάνθρακες:
160 g (31%):
(36%
)- Λιπαρά: 75 g (33%)

Πρωινό:

– Βρώμη: 40 g-
Γάλα: 15 cl-
Κακάο Van Houten: 5 g-
Ζαμπόν ή κρέας (100 g), ή τυρί 0% (250gr) ή σκόνη πρωτεΐνης (20 g
)- 1 πορτοκάλι-
Ιχθυέλαιο: 10 ml (αν υπάρχουν κάψουλες ωμέγα 3)

Πρωινό σνακ:


Σκόνη πρωτεΐνης: 20 γ
ρ

Μεσημεριανό γεύμα:

– Λαχανικά: ένα μικρό πιάτο-
Ελαιόλαδο: 10 g-
Ψάρι: 100g-
Λαχανικά: ένα πιάτο-
1 μήλο

Απογευματινό σνακ (1 ώρα πριν από την προπόνηση):


Πρωτεΐνη σε σκόνη: 20 g

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης:

– 40 g υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη + BCAA

Μετά την προπόνηση (στο τέλος της): Αλλαγή της θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας του σώματος:

– 30 g πρωτεΐνης ορού γάλακτος + BCAA

30 λεπτά έως 1 ώρα μετά την προπόνηση των μυών (δείπνο):

– Λαχανικά:
Καφέ ρύζι: 40 g-
3 αυγά-
Λαχανικά: ένα πιάτο-
Ελαιόλαδο: 10 g

Πριν από τον ύπνο:

– Τυρί Cottage: 150 g

Χάστε βάρος και πάρτε γρήγορα δίαιτα 2:

Ποσότητα θερμίδων 1750 Kcal

Οι 1750 Kcal είναι μια σωστή θερμιδική δόση για την αργή περικοπή μακροπρόθεσμα και έτσι μειώνει τον κίνδυνο απώλειας μυών.

– Πρωτεΐνη: 160 γρ
: (35%
)- Λιπαρά: 75 g (28%)

Πρωινό:

– Βρώμη: 30 g-
Γάλα: 10 cl-
Κακάο Van Houten: 5 g-
Ζαμπόν ή κρέας (100 g), ή τυρί 0% (250gr) ή σκόνη πρωτεΐνης (20 g
)- 1 πορτοκάλι-
Ιχθυέλαιο: 10 ml (αν υπάρχουν κάψουλες ωμέγα 3)

Πρωινό σνακ:


Σκόνη πρωτεΐνης: 20 γρ

Μεσημεριανό γεύμα:

– Λαχανικά: ένα πιάτο-
Ελαιόλαδο: 10 g-
Ψάρι: 100g-
Λαχανικά: ένα πιάτο-
1 μήλο

Απογευματινό σνακ (1 ώρα πριν από την προπόνηση):

– Βρώμη ή σκόνη βρώμης: 30 g-
Πρωτεΐνη σε σκόνη: 20 g

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης:

– 30 g υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη + BCAA

Μετά την προπόνηση (στο τέλος της): Αλλαγή της θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας του σώματος:

– 30 g πρωτεΐνης ορού γάλακτος + BCAA

30 λεπτά έως 1 ώρα μετά την προπόνηση ενδυνάμωσης (δείπνο):


Καστανό ρύζι:
λαχανικά: ένα πιάτο-
καστανό ρύζι: 30 g-
Ψάρι: 100g-
1 αυγό-
Λαχανικά: ένα πιάτο-
Ελαιόλαδο: 10 g

Πριν από τον ύπνο:

– Τυρί Cottage: 150 g

Χάστε βάρος και πάρτε γρήγορα δίαιτα 3:

Ποσότητα θερμίδων 1500 Kcal

Οι 1500 Kcal είναι ένα πολύ χαμηλό επίπεδο θερμίδων. Δεν συνιστάται να πέσετε κάτω από αυτή τη δόση, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κοπής, εκτός αν είστε παχύσαρκοι.
Εάν, παρά την τόσο χαμηλή δίαιτα, δεν χάνετε περισσότερο λίπος, δεν σας συνιστούμε να μειώσετε περαιτέρω την ποσότητα των θερμίδων, αλλά να βελτιώσετε την προπόνησή σας και να αυξήσετε την καρδιαγγειακή σας προπόνηση για να ενισχύσετε τη θερμιδική σας δαπάνη. έτσι ώστε να χάσετε βάρος και να γίνετε άρπαξαν γρήγορα.

Τέλος, δώστε προσοχή στον κίνδυνο απώλειας μυών. Στην πραγματικότητα, αυτή η δίαιτα είναι πολύ χαμηλή σε θερμίδες, οπότε αυξάνει τον κίνδυνο απώλειας μυών. Είναι για το λόγο αυτό ότι αυτό το είδος της δίαιτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ένα άτομο με σοβαρό υπερβολικό βάρος, ή από έναν πολύ έμπειρο bodybuilder.έτσι μπορεί να Χάσει βάρος και να πάρει σχισμένο γρήγορα.

– Πρωτεΐνη: 153 g (40%
)- Υδατάνθρακες:
153 g (40%
)- Υδατάνθρακες:
153 g (40%
)- Υδατάνθρακες:
153 γρ:
(33%
)- Λιπαρά: 44 g (27%)

Πρωινό:

– Βρώμη: 30 g-
Γάλα: 10 cl-
Κακάο Van Houten: 5 g-
Ζαμπόν ή κρέας (100 g), ή τυρί 0% (250gr) ή σκόνη πρωτεΐνης (20 g
)- 1 πορτοκάλι-
Ιχθυέλαιο: 10 ml (αν υπάρχουν κάψουλες ωμέγα 3)

Πρωινό σνακ:


Σκόνη πρωτεΐνης: 20 γρ

Μεσημεριανό γεύμα:

– Λαχανικά: ένα πιάτο

– Ελαιόλαδο: 5 g-
Ψάρια: 100 g-
Λαχανικά: ένα πιάτο-
1 μήλο

Απογευματινό σνακ (1 ώρα πριν από την προπόνηση):


Πρωτεΐνη σε σκόνη: 20
g-
Πρωτεΐνη σε σκόνη: 20 g

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης:

– 30 g υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη + BCAA

Μετά την προπόνηση (στο τέλος της): Αλλαγή της θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας του σώματος:

– 30 g πρωτεΐνης ορού γάλακτος + BCAA

30 λεπτά έως 1 ώρα μετά την προπόνηση δύναμης: Δείπνο:

– Λαχανικά: ένα πιάτο-
Ψάρι: 100g-
1 αυγό-
Λαχανικά: ένα πιάτο-
Ελαιόλαδο: 5 g

Πριν από τον ύπνο:

– Τυρί cottage: 100 g

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here