De beste supplementen om een versnipperd en geript atletisch lichaam te krijgen in 4 weken

Hoe kan ik snel vetvrij worden? U kunt dat bereiken door het percentage lichaamsvet te verminderen tot minder dan 6-10% van de totale massa, waarbij u een totaal gewichtsverlies bereikt (1). Als gevolg van de cutting-cyclus is het mogelijk om het magere spiervolume te vergroten en een perfecte lichaamssamenstelling te krijgen. Ook om spieren visueel te laten opvallen, ze mager en geript te maken en overtollig water uit de weefsels te verwijderen. In dit artikel zullen we alle beste supplementen om shredded te krijgen in 4 weken bespreken.

Stap voor stap handleiding voor het krijgen van een ripped body

U kunt de meest aantrekkelijke look krijgen met deze drie stappen:

Stap 1: Spieropbouw/Bulken

Tijdens de spieropbouwende fase is het belangrijk om een grote hoeveelheid eiwitten en koolhydraten te consumeren. En om zwaar gewichtheffen en krachttraining te doen. Beperk cardio.

Stap 2: Vet wegsnijden

Tijdens deze stap beperk je lichtjes de calorie-inname, terwijl je je trainingsactiviteit hetzelfde houdt. Op deze manier wordt overtollig vet verbrand, terwijl de spiertoename intact blijft. Voeg Hoge Intensiteit Interval Training toe aan wekelijkse routines voor extra vetverbrandingseffecten (2). Verhoog de waterinname.

Verminder de calorieën niet te vroeg

Een te drastische vermindering van de calorie-inname kan leiden tot het opslaan van alle binnenkomende calorieën in vet om ze verder te gebruiken als een back-up voor energie. Bereken het aantal calorieën op basis van de belasting en het gewicht.

Wat te doen wanneer gewichtsverlies een plateau bereikt

Als de atleet het plateau stadium bereikt, dan:

  • moet het dieet worden herzien, moeten de juiste voedingsgewoonten
  • moet de intensiteit van de sportschooltraining worden verhoogd om het afslankproces te verbeteren
  • moeten supplementen voor gewichtsverlies worden toegevoegd

De Meest Voorkomende Fout

De meest voorkomende fout die bodybuilders maken: wanneer ze alleen vertrouwen op een vetverbrandingssupplement. Wanneer het doel is om vet te verbranden, is het zonder regelmatige training en caloriebeperking onmogelijk om effectieve resultaten te behalen (3).

Stap 3: Versnippering van het lichaam

Bij deze stap wordt het vet nog verder teruggebracht tot 6%. Om dat te bereiken:

  • Verhoging van het aantal hoge intensiteit intervaltrainingen per week
  • Werk aan een goede rust en voldoende slaap (4)
  • Voeg snelle ochtendwandelingen toe

In je eentje, zonder enige hulp, het bereiken van een mager en gespierd lichaam samenstelling is heel moeilijk. Soms is het zelfs onmogelijk, hoe hard je het ook probeert. In dit geval moet je de beste supplementen te nemen om geripte magere spieren te krijgen. Bodybuilding pillen voor het snijden aanzienlijk invloed op de resultaten. Ze verbeteren het welzijn, stimuleren vetverbrandingsprocessen en verhogen de effectiviteit van de training (5).


Wat is de beste legale snijden stack op de markt?

cutting stack

Op dit moment wordt het beschouwd als , hier is waarom:

Hun krachtige formules verbeteren spiergroei en kracht. Ten tweede, het verhoogt het vetmetabolisme, zodat je versnipperd terwijl de opbouw van spieren.

Ten derde, het verbetert uw natuurlijke testosteron productie met hun max gedoseerd formule. Daar komt nog bij dat er geen merkgebonden mengsels zijn. Elke voedingsstof is door onderzoek onderbouwd. Duizenden mannen en vrouwen hebben er al geweldige slanke en gespierde lichamen mee gekregen.

Vier best verkochte, krachtige gewichtsverlies producten. Om u te helpen snel vet te verbranden, uw energie- en krachtniveau op peil te houden en spiermassa te behouden tijdens uw cutfase. In combinatie met intensieve trainingen krijgt u snel een gespierd lichaam.

Voordelen zijn onder andere:

  • Krijg meer definitie en een lager lichaamsvetpercentage
  • Verhoogt de testosteronproductie
  • Toegenomen kracht en vermogen
  • Snel vetverlies met behoud van magere spiermassa
  • Best geformuleerd product
  • Wereldwijde verzending

Leer meer


Beste supplementen om versnipperd mager lichaam te krijgen en snel vet te snijden

1. Crazybulk Cutting Stack

, het bevat alle beste supplementen om snel geript in een pakket, zodat u niet hoeft te gaan door gedoe van het kiezen en kopen van afzonderlijk beste opties voor elk ingrediënt

2. PhenQ

Wat is het beste afslanksupplement met meer dan 190.000 tevreden klanten?

Geschikt voor mannen en vrouwen PhenQ is een populair receptvrij alternatief voor Phentermine. Het is compatibel met zowel veganistische als keto diëten en richt zich op gewichtsverlies op 5 verschillende manieren. Hier is hoe:

VET VERBRAND

Versnel de vetverbranding door het metabolisme en de thermogene werking van uw lichaam te stimuleren en een slank en sexy figuur te onthullen.

STOP VETPRODUCTIE

PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk helpen de aanmaak van nieuw vet te stoppen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gewichtstoename.

VERSMETT UW Lust

PhenQ maakt caloriebeperking gemakkelijk door uw eetlust te bedwingen en ervoor te zorgen dat overeten en hongergevoel tot het verleden behoren.

BOOST JE ENERGIE

Laad je batterijen weer op met een mix van energieverhogende ingrediënten die zijn ontwikkeld om de energiedips veroorzaakt door diëten te stoppen.

Versterk UW Mood

Het verminderen van calorieën kan je chagrijnig maken, maar de milde stemmingsverbeterende eigenschappen van PhenQ zorgen ervoor dat diëten niet ten koste gaat van je humeur.

Door alle voordelen van meerdere afslankproducten in slechts één pil te combineren, maakt PhenQ afvallen eenvoudig, simpel en bespaart u de uitgaven voor meerdere producten.

Wat maakt Phenq superieur aan andere afslankproducten?

Je vindt sommige van hun ingrediënten in andere gewichtsverlies producten. Maar het is de unieke mix van deze gecombineerd met hun wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt dat hen in staat heeft gesteld om een sterker, krachtiger product te creëren dat u veel superieure vet-busting resultaten geeft dan anderen.

Gebruik makend van de hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en bereid in FDA en GMP goedgekeurde faciliteiten in de VS en het Verenigd Koninkrijk, is PhenQ de ultieme, alles-in-een gewichtsverlies pil.

PhenQ weight loss pill


Om hun reis naar gewichtsverlies te ondersteunen, ontvangen alle klanten gratis downloadbare gidsen om hen te helpen hun vooruitgang bij te houden, hun maaltijden te plannen en aan lichaamsbeweging te doen om hun resultaten te maximaliseren.

Start je reis naar je droomlichaam: bezichtig de officiële website van PhenQ voor meer informatie

3. TestoPrime

Waarom zou je moeten proberen je testosteronspiegel te verhogen voor gewichtsverlies, vetvrije spieren, levensenergie en libidodoelen?

Testosteron. Het is de peetvader van de mannelijke hormonen en de oorsprong van alle anabole steroïden. Testoprime is gemaakt voor mannen die meer energie willen, sneller spieren willen opbouwen, hun humeur willen verbeteren of gewoon hun libido een boost willen geven, en wel hierom:

Het is gemaakt met de focus op wat mannen echt belangrijk vinden: zich jong en vol energie voelen.

TestoPrime gaat over het leven van je beste leven, ongeacht je leeftijd, door het optimaliseren van je testosterongehalte. Voordelen zijn onder andere:

 Geoptimaliseerd metabolisme om de thermogenese te helpen verhogen en op zijn beurt ongewenst vet te helpen verbranden als een brander voor boter

➤ Verhoogde fysieke en mentale energie zodat u het maximale uit elke dag kunt halen

 Verhoogde motivatie en uithoudingsvermogen waardoor het voelt alsof je weer in de twintig bent

➤ Verbeterde zin in seks zonder te snel moe te worden

Verbrandt lichaamsvet tot 16%

Vermindert stress tot 71,6%

Vergroot de spiermassa met tot 138,7%

Verbetert uithoudingsvermogen tot 92,2%

Zet vet om in energie met tot 12%

Iedere bestelling wordt geleverd met onze levenslange garantie zonder vragen

Waarom TestoPrime boven een ander product?

We begrijpen dat er andere producten op de markt zijn die beweren een gezond testosterongehalte te helpen ondersteunen. 

Maar vaak zijn deze producten overdreven met hun beweringen en bieden ze niet de noodzakelijke doseringen van de juiste ingrediënten om het werk goed te doen.

TestoPrime is speciaal samengesteld met hoogwaardige, klinisch onderzochte natuurlijke ingrediënten die van over de hele wereld zijn geoogst – vaak op afgelegen, moeilijk bereikbare plaatsen – om u de beste kans te bieden op spieropbouw, verbranding van ongewenst vet en een natuurlijk verhoogd libido.

Zij bieden ook de beste garantie op de markt, terwijl veel anderen niet eens een garantie bieden-waardoor je je afvraagt of ze wel echt achter hun eigen product staan.

We weten TestoPrime’s ingrediënten werken. 

TestoPrime geeft u de mogelijkheid om te genieten van de eindeloze voordelen van meer beschikbaar testosteron

Geef je voordeel op: Bezoek de officiële website van TestoPrime voor meer informatie

4. Clenbutrol – Beste natuurlijke Clenbuterol alternatief

Clenbuterol is een medicijn voor de behandeling van bronchiale astma. Maar in de afgelopen jaren zijn sommige atleten begonnen om het actief te gebruiken in bodybuilding voor vet verlies (6). Dit komt omdat de effecten van het geneesmiddel helpen om snel geript.

Hoe Clenbuterol cyclus helpt om geript te krijgen

Clenbuterol vetverbrander van invloed op het zenuwstelsel, het verhogen van de hoeveelheid adrenaline en noradrenaline neurotransmitters. De drug kan versnellen metabolische snelheid met 20-30%, waardoor het verbranden van calorieën sneller. De werkzame stof van het geneesmiddel heeft invloed op de schildklier. Het stimuleert de productie van hormonen, die natuurlijke vetverbranders zijn. Het is verboden voor mensen met een hoge bloeddruk.

Clenbutrol vetverbrander resultaten voor en na foto’s

Clenbutrol voor het krijgen van ripped ingrediënten

De samenstelling van het geneesmiddel bevat clenbuterolhydrochloride. Afhankelijk van de fabrikant, kan 20 of 40 mcg in een pil zitten.

Waar kan ik een veilig legaal alternatief kopen? Probeer

Het is alleen verkrijgbaar bij .
Ze bieden gratis wereldwijde verzending en een buy 2 get 1 free korting.

Meer info:

Bezoek Clenbutrol vetverbrander product pagina ->

5. Anvarol – Beste natuurlijke Anavar vetverbrander alternatief

Anvarol is een volledig legale, veilige pil, dat is een uitstekende vervanger voor de anabole steroïde Anavar voor mager spierversterking.

Hoe Anvarol cyclus helpt om geript lichaam

De belangrijkste actie van het supplement is gebaseerd op het krijgen van voldoende adenosine trifosfaat. Het helpt voor de intensieve training die nodig is voor effectieve vetverbranding. Het verbetert de bloedtoevoer naar de spieren.

Anvarol geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Anvarol is gemaakt als een alternatief voor Anavar zonder het risico van bijwerkingen. Dit geweldige supplement om ripped lichaam te krijgen kan worden genomen door mannen en vrouwen zonder een gezondheidsrisico voor effectief vetverlies.

Anvarol voor het krijgen van ripped voor en na foto’s

Anvarol ingrediënten

– soja-eiwitisolaat;
– wei-eiwitconcentraat;
– wilde yamswortel;
– BCAA;
– APR.

Waar te koop?

Zoals met de meeste legale vervangingsmiddelen, is Anvarol niet verkrijgbaar in reformwinkels.

Het is alleen beschikbaar op .
Ze bieden gratis wereldwijde verzending bij elke bestelling en een buy 2 get 1 gratis korting. Geld terug garantie.

Meer info:

Bezoek Anvarol product pagina om te kopen ->

6. Testo-Max om uw testosterongehalte te verhogen

Testo-Max is een onderdeel van beste supplementen om shredded stack te krijgen. Het verhoogt op natuurlijke wijze de eigen lichaamsproductie van testosteron. Dit leidt tot de snelle groei van spiermassa, productiviteit en verhoogde kracht indicatoren. Het voorkomt spierverlies tijdens het snijden fase.

Hoe Testo-Max cyclus helpt om mager en geript lichaam

Dit bodybuilding supplement is een pil om explosieve kracht te krijgen in de sportschool workouts. Het bestaat uit natuurlijke componenten. Tijdens het nemen van de aanbevolen portiegrootte, de atleet voelt explosieve spierkracht en spierweefsel toename. Tijdens de cutting-cyclus minimaliseert het spierverlies en levert het energie voor een langere trainingsduur. Langere trainingen zorgen voor een snellere vetverbranding.

Testo-Max voor en na foto’s

Testo-Max voor het krijgen van ripped ingrediënten

– D-asparaginezuur;
– zink;
– borium;
– fenudioscine;
– Ashwagandha extract;
– Eurycoma longifolia.

Waar te koop?

Testo-Max is alleen verkrijgbaar bij .
Ze bieden gratis wereldwijde verzending met elke aankoop en een buy 2 get 1 gratis korting.

Meer Info:

Bezoek Testo-Max product pagina om te kopen ->

7. Wei-eiwit poeders

Wei-eiwit is het beste om een gespierd lichaam te krijgen. Het triggert de eigen aminozuursynthese en spiermassagroei tijdens rust. Wei-eiwitten stimuleren ook de immuniteit, en zijn een uitstekende bron van goede calorieën voor alle spiercellen. Er zijn verschillende smaken wei-eiwitten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren.

Voor welke doeleinden wordt het gebruikt?

Wei-eiwit poeders absorberen snel om mager en geripte spiergroei te ondersteunen. Ze kunnen op elk moment worden genomen, maar het beste na de training. Wei-eiwit werkt niet direct als een vetverbrander, maar het beschermt vetvrije spiermassa tijdens vetverlies cyclus. Een onderzoek van 12 weken toonde aan dat wei-eiwitconcentraat preloads 30 min voorafgaand aan de ad libitum hoofdmaaltijd een sterker gunstig effect hebben dan soja-eiwitisolaat op eetlust, calorie-inname, antropometrie (body mass index en tailleomtrek) en lichaamssamenstelling (lichaamsvetmassa en vetvrije spieren) van mannen met obesitas (Tahavorgar et al. 2014) (7, 8).

8. Wei-eiwit concentraat

Het eiwit isolaat wordt perfect opgenomen in het lichaam. Het activeert de stofwisseling, stimuleert de spiergroei en versnelt de vetafbraak. Wei-eiwitten worden veel gebruikt door bekende bodybuilders voor spiertoename en spierherstel na de training.

Wat betekent isolaat?

Isolaat is een type wei-eiwit dat ontstaat door speciale bewerking en filtratie van wei, en dat 95% puur eiwit bevat. Het bevat geen koolhydraten, lactose, vetten of cholesterol.

9. Pre-Workout vetverbrander

Voor de training, voor effectiever werk in de sportschool, gebruiken veel atleten Pre Workout supplementen tijdens de cutting fase.

Wat doet pre workout doen?

De beste supplementen zijn Pre Workout die helpen om meer energie te krijgen voor de training om lichaamsvet te verbranden tijdens de training. Pre workouts verhogen ook de kracht en versnellen het herstelproces.

10. Vertakte keten aminozuren

BCAA’s zijn een uiterst belangrijke voedingsstof voor een effectief spierherstel na de training.

Zijn BCAA’s noodzakelijk?

BCAA’s – bevatten een aantal essentiële aminozuren: leucine, valine, isoleucine, die niet in de mens worden gesynthetiseerd. Ze moeten worden aangevuld om een positief resultaat te krijgen bij de opbouw van magere spieren.

11. Vetverbranders

Pillen uit deze groep zijn gericht op het verhogen van het energieniveau, de snelheid van het verbranden van calorieën, het stimuleren van het eet- en scheurproces.

Wanneer moet ik vetverbranders nemen?

Vetverbranders moeten worden ingenomen met een maaltijd nadat de sporter voldoende spiermassa heeft opgebouwd en je er definitie aan moet toevoegen.

12. Vitaminen

Bij het volgen van een juist dieet beperkt de bodybuilder zijn calorie-inname. Tegelijkertijd heeft hij bij een toename van het trainingsvolume een verhoogde hoeveelheid van de essentiële voedingsstoffen nodig. Het opnemen van vitaminen met supplementen om een geript lichaam te krijgen is essentieel om de voorraad aan te vullen en het evenwicht te herstellen tijdens het herstel (9).

Wat doen vitaminen?

Vitamines stellen je in staat om het tekort aan noodzakelijke micro-elementen die nodig zijn voor het lichaam tijdens het afvallen aan te vullen. Ze werken ook als milde eetlustremmers. Gewoonlijk worden ze bij een maaltijd ingenomen.

13. Creatine monohydraat

Creatine is een natuurlijk voorkomende essentiële stof die in de weefsels van mens en dier voorkomt. Het is betrokken bij de energie-uitwisseling van spier- en zenuwcellen (10).

Wat zijn de doelen van het nemen van creatine?

Creatine wordt vóór de oefeningen in de sportschool gebruikt om meer kracht, spiermassagroei en -definitie te krijgen en de productie van eigen anabole hormonen te verhogen.

14. Thermogene vetverbrander

Thermogene vetverbranders verhogen het energieniveau via de lichaamstemperatuur, wat helpt om het lichaamsvetpercentage te verlagen.

Wanneer moet je Thermogenics nemen?

Deze vetverbranders worden aanbevolen om direct voor de training te gebruiken, zodat het gewichtsverlies zo effectief mogelijk is.

15. Alfa-liponzuur

Alfa-liponzuur is een organische verbinding die zwavel bevat. Het is zeer belangrijk voor het lichaam, omdat de synthese van zwavel alleen plaatsvindt wanneer er een tekort aan is.

Wat is alfaliponzuur goed voor?

Alfa-liponzuur is essentieel voor het scheuringsproces. Het verhoogt de kracht en versnelt de spieropbouw (11).

16. Geconjugeerd linolzuur

Geconjugeerd linolzuur wordt vaak gebruikt om de afname van de botdichtheid te vertragen, het kan invloed hebben op het energieniveau (verbrande calorieën per dag) en de algemene gezondheid(12).

Wat doet geconjugeerd linolzuur?

Het gebruik van CLA maakt het mogelijk het lichaam te voorzien van omega-3 vetzuren, de werking van het zuur activeert de vetverbranding en verhoogt de energiereserves tijdens rust.

17. ECA: efedrine, cafeïne en aspirine vetverbrander

ECA is een combinatie van drie bestanddelen: efedrine, cafeïne en aspirine. Dit zijn vetverbranders die vaak door atleten worden ingenomen om gewicht te verliezen en spierversterking te krijgen(13).

Efedrine: hoe het werkt

Efedrine is een stof met een stimulerend effect voor het energieniveau. Het wordt gebruikt voor zelfbeheersing – onderdrukking van de eetlust om het verlangen naar voedsel met koolhydraten te verminderen, de calorie-inname te verlagen en de vetverbranding te bevorderen. Het heeft als bijwerking dat het de cortisolspiegel en de kerntemperatuur verhoogt.

Cafeïne: hoe het werkt

Cafeïne is een afslanksupplement, een stimulans voor het centrale zenuwstelsel. Als onderdeel van ECA verhoogt het het uithoudingsvermogen van een atleet en versnelt het de stofwisselingssnelheid in het lichaam. Het behoort ook tot de groep eetlustremmers.

Aspirine: hoe het werkt

Aspirine speelt de rol van een verdovingsmiddel en helpt een onaangenaam gevoel van uitputting te voorkomen.

18. De magie van calciumpyruvaat

Calciumpyruvaat wordt vaak gebruikt door wielrenners, hardlopers en ruiters om het fysieke uithoudingsvermogen te vergroten.

De Gezondheidsvoordelen van Calcium Pyruvaat

Calciumpyruvaat wordt ingenomen om de vetlaag kwijt te raken, het verhoogt ook het uithoudingsvermogen tijdens aerobe training.

19. Hydroxycitroenzuur

Hydroxy citroenzuur is een natuurlijke stof voor gewichtsverlies die wordt gewonnen uit de vruchten van garcinia. Het is rijk aan thiamine, fosfor en andere nuttige stoffen.

Wat doet hydroxycitroenzuur met het lichaam?

Garcinia vetverbranders geven een verhoogde toevoer van energie, verlengen het gevoel van verzadiging, verlagen de maaltijdgrootte en verbranden buikvet.

20. Chlorogeenzuren

Chlorogeenzuren komen vaak voor als onderdeel van speciale tonic vetverbranders voor gewichtsverlies.

Wat zijn de bijwerkingen van chlorogeenzuur?

Met dit zuur kunt u overtollig vet verliezen, de bloedsuikerspiegel normaliseren en de hartfunctie verbeteren.

21. Cortisol blokkers

Deze supplementen remmen de productie van het stresshormoon cortisol, wat het vetverbrandingsproces helpt(14).

Werken cortisol blokkers werken?

Cortisolblokkers werken om spierverlies te minimaliseren na het voltooien van een cyclus om spieren op te bouwen.

22. Koolhydratenblokkers

Dit zijn verschillende sportsupplementen die worden gebruikt om gewichtsverlies te versnellen.

Wat is de beste carb blocker?

Twee vetverbranders uit de groep koolhydraatblokkers die vaak door sporters worden gebruikt zijn Carbs Blockers van Ultimate Nutrition en Thermoloid van Goliath Labs.

23. Omega 3

Omega 3 is een olie die vaak wordt gebruikt door atleten, niet alleen tijdens de cutting cyclus, maar dagelijks. Het is overvloedig aanwezig in voedingsmiddelen zoals zalm, lijnzaadolie, sardines, walnoten, forel, haring, garnalen, tonijn

Wat zijn de doelen van Omega 3’s?

Omega 3 activeert het metabolisme, verlaagt de behoefte aan rust, bevordert de lipolyse, beschermt het cardiovasculaire systeem en verhoogt de immuniteit(15).

24. SARM’s

De natuurlijke spieropbouw verloopt vrij traag. Atleten hebben altijd geprobeerd de weg naar een beter lichaamsgewicht te vinden door de beste anabole steroïden te gebruiken. Maar die gaan gepaard met veel bijwerkingen. SARMS zijn een modern, veiliger alternatief om een gespierd lichaam te krijgen. Ze bieden het voordeel van androgeen-receptorspecificiteit, spierweefselselectiviteit en het ontbreken van steroïd-gerelateerde bijwerkingen. Ze verbeteren de bloedtoevoer naar de spieren.

Wat zijn de beste SARM’s voor spiergroei?

Andarol, Testolone, Ostarin, Radarin worden gebruikt om spieren op te bouwen. Cardarine is een sarm die direct vet kan verbranden via activering van specifieke genen. Het stimuleert het centrale zenuwstelsel niet. Ibutamoren Mk-677 stimuleren de groeihormoonspiegel. Gewoonlijk ‘s morgens bij een maaltijd innemen.

25. L-Carnitine

L Carnitine (levocarnitine, vitamine Bt) is een natuurlijk supplement, een aminozuur, een effectief middel om lichaamsvet te verminderen, het energieniveau en de prestaties tijdens het sporten te verhogen en de stofwisselingsprocessen van het lichaam te intensiveren. Het is vaak een onderdeel van verschillende vetverbranders.

Door zijn ruimtelijke structuur is het in staat het mitochondriale membraan binnen te dringen en lange-keten vetzuurmoleculen naar de plaats van energieproductie en -afgifte te brengen. Als er een tekort aan L-carnitine in het lichaam is, wordt al het extra vet uit voedsel niet afgebroken voor energie, maar voor de toekomst opgeslagen in de vetlaag, waardoor het overtollige lichaamsvetpercentage wordt opgebouwd. Acetyl L Carnitine is een vorm van L Carnitine die gemakkelijker de bloed-hersenbarrière passeert. Het wordt daarom vaak gebruikt als nootropicum voor een betere hersenfunctie, maar is ook een effectieve vetverbrander(16)

26. L Arginine

Arginine is een voorwaardelijk essentieel aminozuur dat deel uitmaakt van de basis van eiwitten en wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd in het menselijk lichaam.
Het bestaat in de vorm van L- en D-isomeren. L-arginine is het meest bruikbaar voor de mens.
L Arginine is verantwoordelijk voor de synthese van eiwitten en neemt deel aan de vorming van stikstofmonoxide, waardoor alle organen van het menselijk lichaam normaal kunnen functioneren. Stikstofmonoxide helpt bij het wegvangen van vrije radicalen en het opruimen van metabolisch afval

Het stimuleert de productie van insuline, waardoor de bloedsuikerspiegel en de opbouw van vetten worden verlaagd(17). Ook L Arginine is nodig voor de productie van creatine, dat de werking van de hersenen beïnvloedt.

27. Beta-alanine

Beta-alanine is een niet-essentieel aminozuur dat het lichaam kan synthetiseren uit andere aminozuren. Het hoeft niet met voedsel te worden ingenomen. Het heeft als belangrijkste functie de spierprestaties te verhogen. Atleten nemen vaak supplementen met dit aminozuur in hun stack op(18).
De rol van dit element is niet alleen belangrijk voor sporters, maar voor iedereen. Dankzij beta-alanine treden de volgende effecten in het lichaam op: spieren trekken sneller en krachtiger samen, er wordt meer energie verkregen, de bloedsuikerspiegel wordt gereguleerd en het immuunsysteem wordt versterkt;

28. Groene thee

Groene thee helpt bij het afvallen omdat het polyfenolen bevat die de warmtewisseling kunnen verhogen door het afgezette buikvet te verwerken(19). Experimenteel werd bewezen dat slechts 4-6 kopjes thee-infusie de vetverbranding met 45% verhoogt. Groene thee helpt ook om af te vallen omdat het de hoeveelheid suiker in het lichaam vermindert. Een ander voordeel is een milde onderdrukking van de eetlust.

29. Andere supplementen die het vermelden waard zijn

Deze supplementen helpen ook bij vetverlies: cayennepeper, koffieboonextract, koffiebonen, groene thee-extract, frambozenketonen, bacopa blad, l tyrosine. Olijfblad als schildklier regulator. Het belangrijkste vermogen van L Tyrosine wordt beschouwd als de vermindering van stress, die het gevolg is van de productie van adrenaline en noradrenaline. Het aminozuur helpt vermoeidheid te verlichten, vooral na zware trainingen.

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

  • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
  • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
  • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
  • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
  • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
  • Gratis wereldwijde levering;
  • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

Wat is het beste afslanksupplement met meer dan 190.000 tevreden klanten?

Geschikt voor mannen en vrouwen PhenQ is een populair receptvrij alternatief voor Phentermine. Het is compatibel met zowel veganistische als keto diëten en richt zich op gewichtsverlies op 5 verschillende manieren. Hier is hoe:

VET VERBRAND

Versnel de vetverbranding door het metabolisme en de thermogene werking van uw lichaam te stimuleren en een slank en sexy figuur te onthullen.

STOP VETPRODUCTIE

PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk helpen de aanmaak van nieuw vet te stoppen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gewichtstoename.

VERSMETT UW Lust

PhenQ maakt caloriebeperking gemakkelijk door uw eetlust te bedwingen en ervoor te zorgen dat overeten en hongergevoel tot het verleden behoren.

BOOST JE ENERGIE

Laad je batterijen weer op met een mix van energieverhogende ingrediënten die zijn ontwikkeld om de energiedips veroorzaakt door diëten te stoppen.

Versterk UW Mood

Het verminderen van calorieën kan je chagrijnig maken, maar de milde stemmingsverbeterende eigenschappen van PhenQ zorgen ervoor dat diëten niet ten koste gaat van je humeur.

Door alle voordelen van meerdere afslankproducten in slechts één pil te combineren, maakt PhenQ afvallen eenvoudig, simpel en bespaart u de uitgaven voor meerdere producten.

Wat maakt Phenq superieur aan andere afslankproducten?

Je vindt sommige van hun ingrediënten in andere gewichtsverlies producten. Maar het is de unieke mix van deze gecombineerd met hun wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt dat hen in staat heeft gesteld om een sterker, krachtiger product te creëren dat u veel superieure vet-busting resultaten geeft dan anderen.

Gebruik makend van de hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en bereid in FDA en GMP goedgekeurde faciliteiten in de VS en het Verenigd Koninkrijk, is PhenQ de ultieme, alles-in-een gewichtsverlies pil.

PhenQ weight loss pill


Om hun reis naar gewichtsverlies te ondersteunen, ontvangen alle klanten gratis downloadbare gidsen om hen te helpen hun vooruitgang bij te houden, hun maaltijden te plannen en aan lichaamsbeweging te doen om hun resultaten te maximaliseren.

Start je reis naar je droomlichaam: bezichtig de officiële website van PhenQ voor meer informatie

Ideeën die je een geript lichaam zullen geven!

Een goed dieet en supplementen plan zal u krijgen geript in slechts een paar maanden. Voordat u met dit plan begint, kunt u het beste een lichaamssamenstellingsanalyse uitvoeren – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2082845/

Idee 1: Juiste voeding

De beste voeding voor een gespierd uiterlijk impliceert een overvloed aan eiwitten in het dieet voor een effectief spierherstel. De dosis koolhydraten moet minimaal zijn – 1-2 gram per kg van het gewicht van de atleet

Welke rol speelt een juist dieet bij het krijgen van ripped?

Voor effectief gewichtsverlies, moet de calorie-inname dan je verbruikt gedurende de dag worden verminderd, opgesplitst in kleinere maaltijden. Op deze manier krijgt het lichaam steeds minder koolhydraten binnen die het met energie vullen. In de modus van tekort aan koolhydraten, begint het vetten af te breken als “brandstof”.

De belang van eiwitten in uw dieet

Een eiwitrijk dieet zorgt voor maximale vetverbrandingsresultaten. Maar voedselinname met alleen eiwitmaaltijden kan de gezondheid negatief beïnvloeden, dus combineren sommige atleten koolhydraatarme dagen met dagen waarop het lichaam verzadigd is met koolhydraten.

Let op uw waterinname

Om uitdroging te voorkomen, is het noodzakelijk om water te drinken tijdens het cutten(20). Het vereiste minimum is 2 liter per dag. Maar aanbevolen wordt om dagelijks tot 3 liter water te drinken.

Idee 2: Hoge intensiteit Interval Cardio Training

Experts in de fitnessindustrie raden aan om HIIT te combineren met gewichtheffen. Het kan hardlopen, fietsen, touwtje springen, dansen of aerobics zijn, afhankelijk van je voorkeuren, elke oefening zal helpen lichaamsvet te verbranden.

Hoe hoeveel cardio moet ik doen

De ideale optie is om 2 cardio gym workouts per week te doen en 2-3 krachttraining.

Idee 3: Gewichtheffen

Krachttraining is niet alleen nodig om een perfecte lichaamssamenstelling te krijgen, weinig vet in de buikstreek, maar ook om het bereikte spiervolume te behouden. Het heffen van hoge gewichten en een laag aantal herhalingen is meestal aan te raden.

Onderhouden dieet te krijgen shredded programma

We praten over onderhouden als we niet willen om gewicht te winnen of willen om gewicht te verliezen en snel te krijgen ripped. Dus om dat te bereiken moeten we de exacte hoeveelheid calorieën hebben die je gewicht zou stabiliseren.
Hoewel het aantal calorieën voor iedereen anders is, biedt dit menu een gemiddeld aantal calorieën, van waaruit u uw onderhoud kunt bereiken.

Snel Afvallen en Ripped Dieet 1:

Hoeveelheid calorieën 2000 Kcal

Dit 2000 calorieën menu kan de eerste stap zijn in een afslankdieet.
We kunnen dit dus beschouwen als een aanvalsfase om af te vallen en ripped te worden, of een overgangsfase na een lange periode van onderhoud of massabuilding.

– Eiwit: 160 g (31%
)- Koolhydraten: 182 g (36%
)- Vet: 75 g (33%)

Ontbijt:

– Haver: 40 g-
Melk: 15 cl-
Cacao Van Houten: 5 g-
Ham of vlees (100 g), of kaas 0% (250gr) of eiwitpoeder (20 g
)- 1 sinaasappel-
Visolie: 10 ml (als omega 3 capsules)

Ochtendsnack:

– Oliehoudende zaden (amandelen, walnoten…): 20 g-
Eiwitpoeder: 20 g

Lunch:

– Groenten: een klein bord-
Olijfolie: 10 g-
Vis: 100g-
Groenten: een bord-
1 appel

Middagsnack (1 uur voor de training):

– Haver of havermoutpoeder: 30 g-
Eiwitpoeder: 20 g

Tijdens de training:

– 40 g koolhydraten met hoge glycemische index + BCAA

Post-workout (aan het einde van de training):

– 30 g wei-eiwit + BCAA

30 min tot 1 uur na de spiertraining (avondeten):

– Groenten: Een klein bord-
Bruine Rijst: 40 g-
3 eieren-
Groenten: een bord-
Olijfolie: 10 g

Voor het slapen gaan:

– Cottage cheese: 150 g

Snel Afvallen en Ripped Dieet 2:

Hoeveelheid calorieën 1750 Kcal

1750 Kcal is een correcte calorische dosis voor de langzame cut op de lange termijn en vermindert dus het risico op spierverlies.

– Eiwit: 160 g (36%
)- Koolhydraten: 156 g (35%
)- Vetten: 75 g (28%)

Ontbijt:

– Haver: 30 g-
Melk: 10 cl-
Cacao Van Houten: 5 g-
Ham of vlees (100 g), of kaas 0% (250gr) of eiwitpoeder (20 g
)- 1 sinaasappel-
Visolie: 10 ml (als omega 3 capsules)

Ochtendsnack:

– Oliehoudende zaden (amandelen, walnoten …): 10 g-
Eiwitpoeder: 20 g

Lunch:

– Groenten: een bord-
Olijfolie: 10 g-
Vis: 100g-
Groenten: een bord-
1 appel

Middagsnack (1 uur voor de training):

– Haver of havermoutpoeder: 30 g-
Eiwitpoeder: 20 g

Tijdens de training:

– 30 g koolhydraten met hoge glycemische index + BCAA

Na de training (aan het einde van de training):

– 30 g wei-eiwit + BCAA

30 min tot 1 uur na de krachttraining (avondeten):

– Groenten: een bord-
Bruine Rijst: 30 g-
Vis: 100g-
1 ei-
Groenten: een bord-
Olijfolie: 10 g

Voor het slapen gaan:

– Cottage cheese: 150 g

Snel Afvallen en Ripped Dieet 3:

Hoeveelheid calorieën 1500 Kcal

1500 Kcal is een zeer laag caloriegehalte. Het is niet aan te raden om onder deze dosis te gaan, zelfs niet tijdens het cutten, tenzij je zwaarlijvig bent.
Als je ondanks zo’n laag dieet niet meer vet verliest, raden we je niet aan om de hoeveelheid calorieën verder te verlagen, maar om je training te verbeteren en je cardiovasculaire training te verhogen om je calorieverbruik te verhogen.Zodat je kunt af vallen en snel ripped kunt worden.

Tot slot, let op het risico van spierverlies. In feite is dit dieet zeer laag in calorieën, dus het verhoogt het risico op spierverlies. Het is om deze reden dat dit type dieet alleen kan worden gebruikt door een persoon met ernstig overgewicht, of door een zeer ervaren bodybuilder.zodat hij kan Afvallen en snel ripped te krijgen.

– Eiwit: 153 g (40%
)- Koolhydraten: 123 g (33%
)- Vet: 44 g (27%)

Ontbijt:

– Haver: 30 g –
Melk: 10 cl –
Cacao Van Houten: 5 g-
Ham of vlees (100 g), of kaas 0% (250gr) of eiwitpoeder (20 g
)- 1 sinaasappel-
Visolie: 10 ml (als omega 3 capsules)

Ochtendsnack:

– Oliehoudende zaden (amandelen, walnoten …): 10 g-
Eiwitpoeder: 20 g

Lunch:

– Groenten: een bord

– Olijfolie: 5 g-
Vis: 100g-
Groenten: een bord-
1 appel

Middagsnack (1 uur voor de training):

– Haver of havermoutpoeder: 20 g-
Eiwitpoeder: 20 g

Tijdens de training:

– 30 g koolhydraten met hoge glycemische index + BCAA

Na de training (aan het einde van de training):

– 30 g wei-eiwit + BCAA

30 min tot 1 uur na de krachttraining: Avondeten:

– Groenten: een bord-
Vis: 100g-
1 ei-
Groenten: een bord-
Olijfolie: 5 g

Voor het slapen gaan:

– Cottage cheese: 100 g

Wat is de beste manier om vet te verminderen en spieren op te bouwen met legale steroïden?

Op dit moment wordt het beschouwd als CrazyBulk Cutting Stack, hier is waarom:

Het versnelt je metabolisme, verhoogt de bloedtoevoer en helpt bij de vetverbranding. Als gevolg hiervan krijgt u een gespierd en super versnipperd lichaam. Vetverbranding Stack is in staat om de effecten van anabole steroïden na te bootsen. Toch organische componenten gebruikt voor Crazy Bulk producten zijn veilig voor je lichaam.

De stack bevat 4 effectieve supplementen die helpen om uw lichaamsvet te verminderen, spiergroei te bevorderen, en uw prestaties te verbeteren. Zeer effectieve bestanddelen worden gemengd op een manier om de beste en snelst mogelijke resultaten te behalen.

Voordelen zijn:

  • Natuurlijke steroïden met bewezen effectiviteit;
  • Organische bestanddelen zijn veilig voor uw gezondheid;
  • Bevatten veel nuttige vitaminen en mineralen;
  • Afsluiten cyclus leidt niet tot terugdraaien resultaten;
  • Niet nodig voor post-cyclus therapie;
  • Gratis wereldwijde levering;
  • En absoluut geen naalden of recepten
crazybulk cutting Stack

BESTE VOOR:
– Verminderen van lichaamsvet
– Opbouwen van magere spiermassa
– Verhogen van energieniveau
– Verminderen van spierpijn
– Verhogen van vrij testosteron

Geef het je op: bezoek de officiële website van Cutting Stack

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here