Zwemmen Spieropbouw

Oh jongen dit weer, zwemmen spieropbouw. Ik bedoel je zou denken dat het doen van 3 andere artikelen in de laatste 3 weken over dit onderwerp zou meer dan genoeg zijn om op te voeden en te helpen die van u worstelen met deze vraag, maar helaas ik blijf meer en meer verzoeken gericht over Zwemmen spieropbouw te krijgen

Dus ik ben van plan om het hier te beëindigen. Ik ben van plan om zo diep mogelijk in te gaan op het opbouwen van zwemspieren.

Om te beginnen moeten we een paar zeer belangrijke onderwerpen bespreken. Wat zorgt ervoor dat je spiermassa opbouwt?

Tijd onder spanning, wat is precies tijd onder spanning? Tijd onder spanning is het beste te omschrijven als laten we zeggen het bankdrukken als je 4 seconden nodig hebt om de stang naar je borst te laten zakken en 2 seconden om hem omhoog te laten komen dan zou de spier onder spanning staan voor een totaal van 6 seconden. Als we 2 herhalingen doen, blijft de spier 12 seconden onder spanning, 3 herhalingen zou 18 zijn, enz. En je kunt zien waar ik heen wil.

Als we het over zwemmen hebben, moeten we ook in gedachten houden dat om spieren op te bouwen we zoveel mogelijk spiervezels moeten aanspreken en activeren, in de eerste plaats de type 2 fast twitch vezels.

Deze worden normaalgesproken aangesproken wanneer we Yep je raadt het al trainen in het 3 tot 5 rep maximum bereik.

Nogmaals, zwemmen zal in geen geval het vereiste aantal spiervezels stimuleren of activeren om spiermassa op te bouwen in enige merkbare mate.

Zoals ik al eerder heb gezegd is zwemmen een prachtige sport en met een GOED dieet houdt het u in goede vorm en weinig lichaamsvet, maar het is in feite katabool (d.w.z. het eet spieren op!!) Het bouwt GEEN spieren op.

Zwemmen voor spieropbouw is een domme vraag, weet je wanneer ik zwemmen gebruik met mijn klanten? Als ik een echt zwaarlijvige klant krijg die zo zwaar is dat het doen van meer traditionele cardio oefeningen levensbedreigend zou kunnen zijn, of als hun mobiliteit zo slecht is dat we aan hun mobiliteit moeten werken om oefeningen veilig en correct te kunnen doen.

Daarom stuur ik ze naar het zwemmen voor intensieve sessies, soms heb ik klanten 100 pond laten afvallen, (dit zijn zeer zwaarlijvige klanten) maar zodra we ze aan de gewichtstraining en correcte cardio krijgen is dit wanneer de dramatische en grote veranderingen in lichaamssamenstelling daadwerkelijk plaatsvinden.

Aan de andere kant, bij het opbouwen van spieren door zwemmend te trainen of als een klant naar mij toe moet komen voor spiermassa, weet je wat we dan doen? We halen ZWEMMEN uit onze training, ja. Veel bodybuilders, powerlifters, Olympische lifters etc. mogen niet zwemmen om deze reden dat het te katabool is en te veel van de spieren vergt.

Dus om de vraag plat te beantwoorden kan zwemmen spieropbouw bestaan? Het antwoord is NEE, dat bestaat niet.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here