Simning Muskeluppbyggnad

Oj, det här igen, simning för muskeluppbyggnad. Jag menar du skulle tro att göra 3 andra artiklar under de senaste 3 veckorna i detta ämne skulle vara mer än tillräckligt för att utbilda och hjälpa de av er kämpar med denna fråga, men alas jag fortsätter att få fler och fler förfrågningar riktade om Simning muskelbyggande

Så jag planerar att avsluta det hela här. Jag planerar att gå så på djupet som jag kan om simning muskeluppbyggnad.

Först och främst när vi tittar på Simning muskelbyggande måste vi gå igenom några mycket viktiga ämnen. Vad är det som gör att du bygger upp muskelmassa?

Tid under spänning, vad exakt är tid under spänning? Tid under spänning beskrivs bäst som låt oss säga bänkpress om du tar 4 sekunder för att sänka stången ner till bröstet och 2 sekunder för att expandera den uppåt så skulle muskeln vara under spänning i totalt 6 sekunder. Om vi nu gör 2 repetitioner hålls muskeln under spänning i 12 sekunder, 3 repetitioner skulle vara 18 osv. Och du kan se vart jag är på väg här.

När vi nu talar om simning måste vi också komma ihåg att för att bygga muskler måste vi rekrytera och aktivera så många muskelfibrer som möjligt primärt typ 2-fibrerna med snabb ryckning.

Dessa träffas normalt när vi Yep du gissade rätt tränar i 3 till 5 rep maximum intervallet.

Återigen, simning kommer INTE att stimulera i närheten av den nödvändiga mängden muskelfibrer eller aktivera dem för att bygga upp muskelmassa i någon märkbar grad.

Som jag har sagt tidigare är simning en underbar sport och med en GOD kosthållning kommer den att hålla dig i bra form och med lågt kroppsfett, men den är faktiskt katabolisk (dvs. den äter upp muskler!!) Den bygger INTE muskler.

Simning muskeluppbyggnad är en dum fråga, Du vet när jag använder simning med mina klienter? När jag får en riktigt överviktig klient som är så överviktig att det kan vara livsfarligt att göra mer traditionella konditionsövningar, och eller vi deras rörlighet är så dålig att vi måste arbeta med deras rörlighet för att kunna göra övningar på ett säkert och korrekt sätt.

Ibland har jag haft klienter som tappat 100 pund (det är mycket överviktiga klienter), men så snart vi får dem att börja med styrketräning och korrekt konditionsträning är det nu som de dramatiska och stora förändringarna i kroppssammansättningen sker.

Å andra sidan, när det gäller muskeluppbyggnad vid simning, när man ska bygga upp muskler eller när en klient behöver komma till mig för att få muskelmassa, vet du vad vi gör? Vi tar bort simning från vår träning. Många kroppsbyggare, styrkelyftare, olympiska lyftare etc. får inte simma av just denna anledning, eftersom det är för kataboliskt och krävande för musklerna.

Så för att svara på frågan ut platt kan simning muskeluppbyggnad existera? Svaret är NEJ det gör det inte.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here