Svømning Muskelopbygning

Åh boy dette igen, svømning muskelopbygning. Jeg mener, du ville tro, at gøre 3 andre artikler i de sidste 3 uger om dette emne ville være mere end nok til at uddanne og hjælpe dem af jer kæmper med dette spørgsmål, men ak jeg fortsætter med at få flere og flere anmodninger rettet om svømning muskelopbygning

Så jeg planlægger at afslutte det hele her. Jeg planlægger at gå så i dybden som jeg kan om svømning muskelopbygning.

Først og fremmest når vi ser på Svømning muskelopbygning er vi nødt til at gennemgå et par meget vigtige emner. Hvad får dig til at opbygge muskelmasse?

Tid under spænding, hvad er tid under spænding helt præcist? Tid under spænding er bedst beskrevet som lad os sige bænkpres, hvis du tager 4 sekunder til at sænke stangen ned til brystet og 2 sekunder til at udvide den op, der ville sætte musklen under spænding i alt 6 sekunder. Hvis vi nu laver 2 gentagelser, holder den sig under spænding i 12 sekunder, 3 gentagelser ville være 18 osv. Og du kan se, hvor jeg vil hen her.

Nu når vi taler om svømning skal vi også huske på at for at opbygge muskler skal vi rekruttere og aktivere så mange muskelfibre som muligt primært type 2 hurtige twitch fibre.

Disse rammes normalt, når vi Jep du gættede rigtigt træner i 3 til 5 rep maximum området.

Igen, svømning vil IKKE stimulere nogenlunde den nødvendige mængde muskelfibre eller aktivere dem for at opbygge muskelmasse i nogen mærkbar grad.

Som jeg har sagt før Svømning er en vidunderlig sport og med en GOD kost, vil holde dig i god form og lavt kropsfedt, men det er faktisk katabolisk (dvs. det spiser muskler!!) Det bygger IKKE muskler.

Svømning muskelopbygning er et dumt spørgsmål, Du ved, når jeg bruger svømning med mine klienter? Når jeg får en virkelig overvægtig klient, der er så overvægtig, at det kan være livsfarligt at lave mere traditionelle cardioøvelser, og eller vi deres mobilitet er så dårlig, at vi er nødt til at arbejde på deres mobilitet for at kunne lave øvelser sikkert og korrekt.

Der for sender jeg dem svømning til intense sessioner, nogle gange har jeg haft klienter falde 100lbs, (disse er meget overvægtige klienter), men så snart vi får dem på vægttræning og korrekt cardio dette er, når den dramatiske og store kropssammensætning ændringer faktisk sker.

Nu på den anden side med svømning muskelopbygning, når bulking eller en klient skal komme til mig for muskelmasse, ved du hvad vi gør? Vi tager svømning ud af vores træning yep. Mange bodybuildere, powerlifters, olympiske løftere osv. har ikke lov til at svømme af netop denne grund er det for katabolisk og krævende for musklerne.

Så for at svare på spørgsmålet ud flad kan Svømning muskelopbygning eksistere? Svaret er NEJ det gør det ikke.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here