Fiskolja för muskeluppbyggnad

Kan fiskolja bygga muskler?

Bygger fiskolja muskler?

Hur många frågor om fiskolja kan jag svara på? Sanningsenligt? En hel del, det är säkert!

Jag antar att många av er förmodligen har läst Charles Poliquins påstående om att han lät en amerikansk fotbollsspelare komplettera med 30 gram fiskolja dagligen i en månad och att han fick 15lbs muskler! Crikey.

Även om många av oss anser att detta är ett mycket “ovetenskapligt påstående”

Fiskolja är fortfarande en bra produkt och fiskolja muskelbyggande är faktiskt möjligt.

Över 95 % av amerikanerna har ett lågt innehåll av omega 3, genom att helt enkelt öka detta kan det DRAMATISKT öka hastigheten vi bygger muskler.

Det är bra för återhämtning och kan minska svullnad och ömhet dock! Något som imponerar mig mer med fiskolja är (förutom de 10000s av hälsofördelar)

Om du använder fiskolja och är låg i det ser du nästan alltid fettförlust omedelbart.

Det är fettförbränningsegenskaper är ganska chockerande, helvete du kanske inte förlorar ett ton kanske 4-5lbs men om du redan är på en låg kroppsfett hur bra är det? Och om du bantar och detta hjälper dig så kommer du att se en DRAMATISK fettförlust.

Inte bara detta utan fiskolja muskelbyggande är bra.

Jag menar jag tror inte att du verkligen behöver använda 30 gram per dag detta är lite löjligt.

Använd helt enkelt 15 gram per dag i 1 månad, efter detta kan du sjunka till 6 gram per dag och må bra du har inte längre brist på det och kommer att få tillräckligt för att se till att din kropp bygger muskler och förbränner fett på ett optimalt sätt.

Fiskolja muskeluppbyggnad är en bra fråga att ställa och jag är glad att ha skrivit den här artikeln, jag skulle gå så långt som att säga att fiskolja är en av de viktigaste produkterna på marknaden, särskilt för den allmänna hälsan, jag tror att alla ålderspensionärer bör använda det, (det kan hjälpa till med att minska artritssmärta) men inte bara detta det har visats i USA att det KAN hjälpa till med Alzheimers något som vi alla kan lida av och vill förhindra från att hända.

Men för att återgå till ämnet och naturligtvis är ämnet fiskolja muskeluppbyggnad det är en bra produkt och bör användas under hela dagen, ta aldrig allt på en gång.

Låt oss säga att du använder 15 gram dagligen

5 gram morgon, 5 gram mitt på dagen och 5 gram kväll är idealiskt.

Men vad som är ännu mer idealiskt är att om du använder det under varje måltid tenderar du att se ännu bättre resultat, jag antar att detta beror på att det smälts av din kropp mer “naturligt” medan forskarsamhället också accepterar detta vet vi inte riktigt svaret på varför detta fungerar än så länge.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here