Ιχθυέλαιο για την οικοδόμηση των μυών

Μπορεί το ιχθυέλαιο να χτίσει μυς

Το ιχθυέλαιο χτίζει μυς!

Σε πόσες ερωτήσεις σχετικά με το ιχθυέλαιο θα μπορούσα να απαντήσω Ειλικρινά Πάρα πολλές, αυτό είναι σίγουρο!

Υποθέτω ότι πολλοί από εσάς θα έχετε διαβάσει τον ισχυρισμό του Charles Poliquin ότι έβαλε έναν παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου να συμπληρώνει 30 γραμμάρια ιχθυελαίου καθημερινά για 1 μήνα και πήρε 15 κιλά μυών! Θεέ μου.

Ενώ πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας πολύ “αντιεπιστημονικός ισχυρισμός”

Το ιχθυέλαιο εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό προϊόν και η οικοδόμηση μυών με ιχθυέλαιο είναι πραγματικά δυνατή.

Πάνω από το 95% των Αμερικανών έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα 3, αυξάνοντας απλά αυτό μπορεί να αυξήσει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τον ρυθμό που χτίζουμε μυς.

Είναι εξαιρετικό για την αποκατάσταση και μπορεί να μειώσει το πρήξιμο και τον πόνο ωστόσο! Κάτι που με εντυπωσιάζει περισσότερο με το ιχθυέλαιο είναι (εκτός από τα 10000άρια οφέλη για την υγεία)

Αν χρησιμοποιείτε ιχθυέλαιο και είστε χαμηλά σε αυτό σχεδόν πάντα βλέπετε απώλεια λίπους αμέσως.

Οι λιποδιαλυτικές του ιδιότητες είναι αρκετά συγκλονιστικές, διάολε μπορεί να μην χάσετε έναν τόνο ίσως 4-5 κιλά αλλά αν είστε ήδη σε χαμηλό σωματικό λίπος πόσο σπουδαίο είναι αυτό Και αν κάνετε δίαιτα και αυτό βοηθάει τότε θα δείτε μια ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ απώλεια λίπους.

Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το ιχθυέλαιο μυϊκή οικοδόμηση είναι μεγάλη.

Εννοώ ότι δεν νομίζω ότι χρειάζεται πραγματικά να χρησιμοποιήσετε 30 γραμμάρια την ημέρα αυτό είναι λίγο γελοίο.

Απλά χρησιμοποιήστε 15 γραμμάρια την ημέρα για 1 μήνα, μετά από αυτό μπορείτε να πέσετε στα 6 γραμμάρια την ημέρα και να αισθάνεστε καλά ότι δεν έχετε πλέον έλλειψη σε αυτό και θα πάρετε αρκετό για να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας χτίζει μυς και καίει λίπος σε βέλτιστο βαθμό.

Το ιχθυέλαιο για την οικοδόμηση των μυών είναι μια μεγάλη ερώτηση και χαίρομαι που έγραψα αυτό το άρθρο, θα έφτανα στο σημείο να πω ότι το ιχθυέλαιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα στην αγορά ειδικά για τη γενική υγεία, πιστεύω ότι όλοι οι συνταξιούχοι μεγάλης ηλικίας θα πρέπει να το χρησιμοποιούν, (μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του αρθριτικού πόνου) αλλά όχι μόνο αυτό έχει αποδειχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ΜΠΟΡΕΙ να βοηθήσει με τη νόσο Αλτσχάιμερ κάτι που όλοι θα μπορούσαμε να υποφέρουμε και θα θέλαμε να αποτρέψουμε να συμβεί.

Αλλά επιστρέφοντας στο θέμα και φυσικά το θέμα είναι το Fish oil muscle building είναι ένα εξαιρετικό προϊόν και θα πρέπει να χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ποτέ μην το παίρνετε όλο μαζί.

Ας πούμε ότι χρησιμοποιείτε 15 γραμμάρια ημερησίως

5 γραμμάρια το πρωί, 5 γραμμάρια το μεσημέρι, 5 γραμμάρια το βράδυ είναι το ιδανικό.

Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο ιδανικό είναι ότι αν το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια κάθε γεύματος τείνετε να βλέπετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, υποθέτω ότι αυτό οφείλεται στο ότι χωνεύεται από το σώμα σας πιο “φυσικά” ενώ η επιστημονική κοινότητα το δέχεται και αυτό δεν ξέρουμε πραγματικά την απάντηση στο γιατί αυτό λειτουργεί μέχρι στιγμής.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here