Visolie voor spieropbouw

Kan visolie spieren opbouwen?

Bouwt visolie spieren op!

Hoeveel vragen over visolie kan ik mogelijk beantwoorden? Waarheidsgetrouw? Verdomd veel, dat is zeker!

Ik denk dat velen van jullie waarschijnlijk Charles Poliquin’s bewering hebben gelezen dat hij een American Football speler gedurende 1 maand dagelijks 30 gram visolie liet gebruiken en dat hij daardoor 15 pond aan spieren won! Crikey.

Hoewel velen van ons geloven dat dit een zeer “onwetenschappelijke claim” is

Visolie is nog steeds een geweldig product en visolie spieropbouw is eigenlijk mogelijk.

Meer dan 95% van de Amerikanen heeft een laag omega 3 gehalte, door dit simpelweg te verhogen kan het de snelheid waarmee we spieren opbouwen DRAMATISCH verhogen.

Het is geweldig voor herstel en kan zwelling en pijn echter verminderen! Wat meer indruk op me maakt met visolie is (naast de 10000 gezondheidsvoordelen)

Als je visolie gebruikt en er weinig van binnenkrijgt, zie je bijna altijd direct vetverlies.

De vetverbrandende eigenschappen zijn schokkend, je verliest misschien geen ton, misschien 4-5lbs, maar als je al een laag lichaamsvet hebt, hoe geweldig is dat? En als je op dieet bent en dit helpt dan zul je een DRAMATISCH verlies van vet zien.

Niet alleen dit, maar visolie spieropbouw is geweldig.

Ik bedoel ik denk niet dat je echt 30 gram per dag hoeft te gebruiken dit is een beetje belachelijk.

Gebruik gewoon 15 gram per dag voor 1 maand, daarna kun je zakken naar 6 gram per dag en voel je je prima je hebt er geen tekort meer aan en krijgt genoeg binnen om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal spieren opbouwt en vet verbrandt.

Visolie spieropbouw is een geweldige vraag om te stellen, en ik ben blij dat ik dit artikel heb geschreven, ik zou zo ver gaan om te zeggen dat visolie een van de belangrijkste producten op de markt is, vooral voor de algehele gezondheid, ik geloof dat alle gepensioneerden het zouden moeten gebruiken, (het kan helpen bij het verminderen van artritis pijn) maar niet alleen dit het is aangetoond in de Verenigde Staten dat het KAN helpen bij Alzheimer iets waar we allemaal aan kunnen lijden en willen voorkomen dat het gebeurt.

Maar om terug te komen op het onderwerp en natuurlijk het onderwerp is Visolie spieropbouw het is een geweldig product en moet worden gebruikt gedurende de dag, neem het nooit allemaal in een keer.

Laten we zeggen dat u 15 gram per dag gebruikt

5 gram ‘s morgens, 5 gram halverwege de dag, 5 gram ‘s avonds is ideaal.

Maar wat nog idealer is, is dat als je het tijdens elke maaltijd gebruikt, je vaak nog betere resultaten ziet, ik neem aan dat dit komt omdat het meer “natuurlijk” door je lichaam wordt verteerd, terwijl de wetenschappelijke gemeenschap dit ook accepteert, weten we nog niet echt waarom dit werkt.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here