Bedste kosttilskud for at få shredded og rippet Atletisk Kropp i 4 uger

Hvordan bliver man hurtig rippet? Det kan du opnå ved at reducere kropsfedtprocenten til mindre end 6-10% af den samlede masse, opnå et samlet vægttab (1). Som følge af cuttingcyklussen er det muligt at øge muskelmassen og få en perfekt kropssammensætning. Også for at få musklerne til visuelt at skille sig ud, gøre dem magre og rippede og fjerne overskydende vand fra vævene. I denne artikel vil vi gennemgå alle de bedste kosttilskud for at blive shredded i 4 uger.

Trin for trin-guide til at få en rippet krop

Du kan få det mest attraktive udseende med disse tre trin:

Trin 1: Muskelopbygning/Bulking

I muskelopbygningsfasen er det vigtigt at indtage en stor mængde protein og kulhydrater. Og at lave tung vægtløftning og styrketræning. Begræns cardio.

Trin 2: Fedtnedskæring

I løbet af dette trin begrænser du lidt kalorieindtag, mens du holder din træningsaktivitet den samme. På denne måde bliver overskydende fedt forbrændt, mens du holder muskelgevinster intakte. Tilføj højintensiv intervaltræning til ugentlige rutiner for ekstra fedtskæringseffekter (2). Øg vandindtaget.

Skær ikke kalorier for tidligt ned

En for drastisk reduktion af kalorieindtaget kan føre til lagring af alle indkomne kalorier i fedt for yderligere at bruge dem som backup til energi. Beregn kalorierater baseret på belastning og vægt.

Hvad skal man gøre, når vægttab plateauer

Hvis atleten rammer plateaufasen, så:

 • kosten bør revideres, har brug for ordentlige madvaner
 • intensiteten af gym træning bør øges for at forbedre ripprocessen
 • skære kosttilskud bør tilføjes

Den mest almindelige fejltagelse

Den mest almindelige fejl, som bodybuildere begår: Når de kun stoler på et fedtforbrændertilskud. Når målet er at blive shredded, uden regelmæssig træning og begrænsning af kalorier er det umuligt at få effektive resultater (3).

Trin 3: Shredding af kroppen

Dette trin indebærer endnu dybere fedtskæring i 6% området. For at opnå det:

 • Øg antallet af højintensive intervaltræninger om ugen
 • Arbejd på at få god hvile og nok søvn (4)
 • Tilføj fastede morgenvandringer

På egen hånd, uden hjælp, er det ret svært at opnå en slank og rippet kropssammensætning. Nogle gange er det endda umuligt, uanset hvor hårdt du prøver. I dette tilfælde skal du tage de bedste kosttilskud for at få rippede magre muskler. Bodybuilding piller til skæring påvirker resultaterne betydeligt. De forbedrer velvære, stimulerer fedtforbrændingsprocesser og øger effektiviteten af træning (5).


Hvad er den bedste juridiske skæring stak på markedet?

cutting stack

Lige nu anses det for at være , her er hvorfor:

Deres kraftfulde formler forbedrer muskelvækst og styrke. For det andet øger den fedtmetabolismen, så du bliver shredded, mens du opbygger muskler.

For det tredje forbedrer det din naturlige testosteronproduktion med deres max doserede formel. Oven i det er der nul proprietære blandinger. Hvert enkelt næringsstof er forskningsunderstøttet. Tusindvis af mænd og kvinder har allerede fået fantastiske magre og rippede kroppe med det.

Fire bedst sælgende, kraftfulde vægttabsprodukter. For at hjælpe dig med at forbrænde fedt hurtigt, opretholde dit energi- og styrkeniveau og bevare muskelmassen i din cutting-fase. Det vil få dig rippet hurtigt, når det kombineres med intensiv træning.

Fordelene omfatter:

 • Få øget definition og lavere kropsfedtprocent
 • Øger testosteronproduktionen
 • Øget styrke og power
 • Hurtigt fedttab, mens du bevarer lean muskelmasse
 • Bedste formuleret produkt
 • Worldwide shipping

Få mere at vide


Bedste kosttilskud for at få Shredded Lean Body og skære fedt hurtigt

1. Crazybulk skæring Stack

, det indeholder alle de bedste kosttilskud for at blive rippet hurtigt i én pakke, så du ikke behøver at gå igennem besværet med at vælge og købe separat bedste muligheder for hver ingrediens

2. PhenQ

Hvad er det bedste vægttab supplement med over 190.000 tilfredse kunder?

Vejlig for mænd og kvinder PhenQ er et populært receptfrit alternativ til Phentermine. Det er kompatibelt med både veganske og keto diæter og målretter dit vægttab på 5 forskellige måder. Her er hvordan:

BRÆNDE FEDT

Fremskynde fedtforbrændingsprocessen ved at øge kroppens metaboliske og termogene hastigheder for at afsløre en slank og sexet figur.

STOPPE FEDTPRODUKTIONEN

PhenQ indeholder ingredienser, der faktisk hjælper med at stoppe produktionen af nyt fedt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage på i vægt.

UNDERTRYKKER DIN APPETIT

PhenQ gør kaloriereduktion let ved at dæmpe din appetit og gøre overspisning og sultbegær til en saga blot.

ØGE DIN ENERGI

Genoplad dine batterier med en blanding af energiforstærkende ingredienser, der er designet til at stoppe de energidyk, der forårsages af slankekure.

FORBEDRE DIT HUMØR

At skære kalorier kan få dig til at føle dig gnaven, men PhenQ’s blide humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekure ikke vil tage sin pris på dit humør.

Ved at kombinere alle fordelene ved flere vægttabsprodukter i blot én pille gør PhenQ det ligetil og enkelt at tabe sig og sparer dig for udgifter til flere produkter!

Hvad gør Phenq Superior til andre vægttabsprodukter?

Du vil finde nogle af deres ingredienser i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse kombineret med sin videnskabeligt dokumenterede, hemmelige ingrediens, der har gjort det muligt for dem at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt, der giver dig langt overlegen fedt-busting resultater til andre.

Ved hjælp af den højeste kvalitet, naturlige ingredienser og fremstillet i FDA og GMP godkendte faciliteter i USA og Storbritannien, PhenQ er den ultimative, alt-i-en vægttab pille.

PhenQ weight loss pill

For at støtte deres vægttab rejse, alle kunder modtager gratis downloadbare vejledninger til at hjælpe dem med at spore deres fremskridt, planlægge deres måltider og komme i gang med motion for at maksimere deres resultater.

Start din rejse mod din drømmekrop: besøg PhenQ officielle hjemmeside for at lære mere

3. TestoPrime

Hvorfor du bør prøve at øge dit testosteronniveau for at opnå vægttab, lean muskelmasse, livsenergi og libido mål?

Testosteron. Det er gudfaderen af mandlige hormoner og oprindelsen af alle anabolske steroider. Testoprime er lavet til mænd, der ønsker mere energi, at opbygge muskler hurtigere, at forbedre deres humør eller blot se et løft i deres libido, her er hvorfor:

Det er lavet med fokus på det, som mænd faktisk går op i: at føle sig ung og fuld af energi.

TestoPrime handler om at leve dit bedste liv uanset din alder ved at optimere dit testosteronniveau. Fordelene omfatter:

 Optimeret stofskifte for at hjælpe med at øge termogenese og dermed hjælpe med at forbrænde uønsket fedt som en blæsebrænder til smør

➤ Øget fysisk og mental energi, så du kan få det meste ud af hver eneste dag

 Øget motivation og udholdenhed, der får dig til at føle dig som om du er i 20’erne igen

➤ Forbedret sexlyst uden at du bliver for hurtigt træt

Forbrænder kropsfedt med op til 16%

Reducerer stress med op til 71,6%

Øger muskelstørrelsen med op til 138,7%

Forbedrer udholdenhed med op til 92,2%

Omdanner fedt til energi med op til 12%

➤ Alle ordrer leveres med vores ingen spørgsmål stillet, LIVSTIDIG GARANTI

Hvorfor vælge TestoPrime frem for et andet produkt?

Vi forstår, at der er andre produkter på markedet, der hævder at hjælpe med at støtte et sundt testosteronniveau. 

Men mange gange er disse produkter overdrevne med deres påstande og giver ikke de nødvendige doser af de korrekte ingredienser for at gøre arbejdet ordentligt.  

TestoPrime er specifikt formuleret med top-of-the-line, klinisk undersøgte naturlige ingredienser, der er blevet høstet fra hele verden – mange gange på fjerntliggende steder, der er vanskelige at komme til – for at give dig den bedste chance for at pakke på muskler, forbrænde uønsket fedt og opleve en øget libido naturligt.

De tilbyder også den bedste garanti på markedet, når mange andre slet ikke tilbyder en garanti- hvilket får dig til at spekulere på, om de virkelig står ved deres eget produkt.

Vi ved TestoPrime’s ingredienser virker.

TestoPrime giver dig mulighed for at nyde de uendelige fordele ved mere tilgængelig Testosteron

Få Yours på: besøg TestoPrime officielle hjemmeside for at lære mere

4. Clenbutrol – Bedste naturlige Clenbuterol alternativ

Clenbuterol er et lægemiddel til behandling af bronchial astma. Men i løbet af de sidste par år er nogle atleter begyndt at bruge det aktivt i bodybuilding til fedttab (6). Dette skyldes, at virkningerne af stoffet hjælper med at blive rippet hurtigt.

Hvordan Clenbuterol cyklus hjælper med at få rippet

Clenbuterol fedtforbrænder påvirker nervesystemet, hvilket øger mængden af adrenalin og noradrenalin neurotransmittere. Lægemidlet kan accelerere stofskiftet med 20-30% og dermed forbrænde kalorier hurtigere. Det aktive stof i stoffet påvirker skjoldbruskkirtlen. Det stimulerer produktionen af hormoner, som er naturlige fedtforbrændere. Det er forbudt for personer med højt blodtryk.

Clenbutrol fedtforbrænder resultater før og efter billeder

Clenbutrol for at få ripped ingredienser

Sammensætningen af lægemidlet indeholder clenbuterolhydrochlorid. Afhængigt af producenten kan 20 eller 40 mcg være indeholdt i en pille.

Hvor kan man købe et sikkert lovligt alternativ? Prøv

Det er kun tilgængeligt på .
De tilbyder gratis verdensomspændende forsendelse og en køb 2 få 1 gratis rabat.

Mere info:

Besøg clenbuterol fedtforbrænder produktside ->

5. Anvarol – Bedste naturlige Anavar fedtforbrænder alternativ

Anvarol er en helt lovlig, sikker pille, som er en fremragende erstatning for den anabolske steroid Anavar for lean muskelvækst.

Hvordan Anvarol cyklus hjælper med at få rippet krop

Den vigtigste handling af tillægget er baseret på at få nok adenosin trifosfat. Det hjælper til den intensive træning, der er nødvendig for effektiv fedtforbrænding. Det forbedrer blodgennemstrømningen til musklerne.

Anvarol egnet til både mænd og kvinder

Anvarol blev skabt som et alternativ til Anavar uden risiko for bivirkninger. Denne store supplement til at få rippet krop kan tages af mænd og kvinder uden en sundhedsrisiko for effektiv fedt tab.

Anvarol for at få rippet før og efter billeder

Anvarol ingredienser

– sojaproteinisolat;
– valleproteinkoncentrat;
– vild yam rod;
– BCAA;
– APR.

Hvor kan man købe?

Som med de fleste juridiske substitutter, Anvarol er ikke tilgængelig i detail sundhed butikker.

Det er kun tilgængeligt på .
De tilbyder gratis verdensomspændende forsendelse med hver ordre og en købe 2 få 1 gratis rabat. Penge tilbage garanti.

Mere info:

Besøg Anvarol produkt side at købe ->

6. Testo-Max at øge dit testosteron niveauer

Testo-Max er en del af de bedste kosttilskud for at få makuleret stak. Det øger naturligt egen krop produktion af testosteron. Dette fører til den hurtige vækst af muskelmasse, produktivitet og øgede styrkeindikatorer. Det forhindrer muskeltab under skærefasen.

Hvordan Testo-Max cyklus hjælper med at få lean og rippet krop

Dette bodybuilding supplement er en pille for at få eksplosiv styrke i gym træning. Det består af naturlige komponenter. Mens du tager den anbefalede portionsstørrelse, føler atleten eksplosiv muskelstyrke og muskelvæv stigning. Under skærecyklussen minimerer det muskeltab og giver energi til øget træningsvarighed. Længere træning lader dig forbrænde fedt hurtigere i processen.

Testo-Max før og efter billeder

Testo-Max for at få ripped ingredienser

– D-asparaginsyre;
– zink;
– bor;
– fenudioscin;
– Ashwagandha-ekstrakt;
– Eurycoma longifolia.

Hvor kan man købe?

Testo-Max er kun tilgængelig på .
De tilbyder gratis verdensomspændende forsendelse med hvert køb og en købe 2 få 1 gratis rabat.

Mere info:

Besøg Testo-Max produkt side at købe ->

7. Valleproteinpulver

Valleprotein er den bedste til at få rippet krop. Det udløser egen aminosyresyntese og muskelmassevækst under hvile. Valleproteiner øger også immuniteten, og er en fremragende kilde til gode kalorier til alle muskelceller. Der er en række hvorfor proteiner smagsvarianter at vælge, afhængigt af dine præferencer.

Til hvilke formål bruges det?

Valleproteinpulver absorberer hurtigt for at støtte lean og rippet muskelvækst. De kan tages når som helst, men bedst efter træning. Valleprotein virker ikke direkte som en fedtforbrænder, men det beskytter lean muskelmasse under fedttabscyklus. En 12-ugers undersøgelse viste, at valleproteinkoncentratpreloads udført 30 min. før ad libitum-hovedmåltidet udøver stærkere gavnlige virkninger end sojaproteinisolat på appetit, kalorieindtag, antropometri (kropsmasseindeks og taljeomkreds) og kropskomposition (kropsfedtmasse og lean muskelmasse) hos overvægtige mænd (Tahavorgar et al. 2014) (7, 8).

8. Valleproteinkoncentrat

Proteinisolat absorberes perfekt i kroppen. Det aktiverer stofskiftet, stimulerer muskelvækst og fremskynder nedbrydningen af fedt. Valleproteiner er almindeligt anvendt blandt kendte bodybuildere til muskelvækst og muskelgenopretning efter træning.

Hvad betyder isolat?

Isolat er en type valleprotein, der er fremstillet ved en særlig forarbejdning og filtrering af valle, og som indeholder 95 % rent protein. Det indeholder ikke kulhydrater, laktose, fedt eller kolesterol.

9. Pre træning Fat Burner

Før træningen, for mere effektivt arbejde i gymnastiksalen, bruger mange atleter Pre Workout kosttilskud i skærefasen.

Hvad gør pre workout gør?

Bedste kosttilskud omfatter Pre Workout, der hjælper med at få mere energi til træning for at forbrænde kropsfedt under træning. Pre Workout øger også styrken og fremskynder genopretningsprocessen.

10. Forgrenede kæde aminosyrer

BCAA’er er et ekstremt vigtigt næringsstof til effektiv muskelgenopretning efter træning.

Er BCAA’er nødvendige?

BCAA’er – indeholder en række essentielle aminosyrer: leucin, valin, isoleucin, som ikke syntetiseres i mennesker. De skal suppleres for at få et positivt resultat af lean muskelopbygning.

11. Fedtforbrændere

Piller fra denne gruppe har til formål at øge energiniveauet, forbrændingshastigheden af kalorier, booste diæt- og ripprocessen.

Når skal jeg tage fedtforbrændere?

Fedtforbrændere bør tages sammen med et måltid, efter at atleten har opbygget nok muskelmasse, og du skal tilføje definition til den.

12. Vitaminer

Når bodybuilderen følger en korrekt diæt, begrænser han sit kalorieindtag. Samtidig med en stigning i træningsmængden har han behov for en øget mængde af de essentielle næringsstoffer. At inkludere vitaminer med kosttilskud for at få rippet krop er vigtigt for at genopbygge forsyningen og genoprette balancen under restitutionen (9).

Hvad gør vitaminer?

Vitaminer giver dig mulighed for at kompensere for manglen på de nødvendige mikroelementer, der er nødvendige for kroppen under vægttab. De virker også som milde appetitdæmpere. De tages normalt sammen med et måltid.

13. Kreatin monohydrat

Kreatin er et naturligt forekommende essentielt stof, der findes i væv hos mennesker og dyr. Det er involveret i energiudvekslingen i muskel- og nerveceller (10).

Hvad er formålet med at tage kreatin?

Kreatin bruges før øvelser i fitnesscenter for at få øget styrke, muskelmassevækst, definition og øge produktionen af egne anabole hormoner.

14. Termogenisk fedtforbrænder

Termogene fedtforbrændere øger energiniveauet gennem kropstemperaturen, hvilket hjælper med at sænke kropsfedtprocenten.

Når skal du tage termogeniske stoffer?

Disse fedtforbrændere anbefales at blive brugt umiddelbart før træningen, så vægttabet er så effektivt som muligt.

15. Alfa liponsyre

Alfa-liponsyre er en organisk forbindelse, der indeholder svovl. Det er meget vigtigt for kroppen, da svovlsyntesen kun udføres, når den er mangelfuld.

Hvad er alfa-liponsyre godt for?

Alfa-liponsyre er afgørende for ripprocessen. Det øger styrken og fremskynder muskelopbygningen (11).

16. Konjugeret linolsyre

Konjugeret linolsyre bruges ofte til at bremse faldet i knogletæthed, det kan påvirke energiniveauet (forbrændte kalorier pr. dag) og det generelle helbred(12).

Hvad gør konjugeret linolsyre?

Brugen af CLA giver dig mulighed for at forsyne kroppen med omega-3 fedtsyrer, syrens virkning aktiverer fedtforbrændingen og øger energireserverne i hvile.

17. ECA: Efedrin, koffein og aspirin Fat Burner

ECA er en kombination af tre komponenter: efedrin, koffein og aspirin, som er fedtforbrændere, der ofte tages af sportsfolk for at reducere vægten og få muskelforsvar(13).

Efedrin: hvordan det virker

Efedrin er et stof med en stimulerende virkning for energiniveauet. Det bruges til selvkontrol – appetitundertrykkelse for at carb madtrang, sænke kalorieindtaget og øge fedtforbrændingen. Det har den bivirkning at øge kortisolniveauet og kernetemperaturen.

Koffein: hvordan det virker

Koffein er et vægttabstilskud, stimulerende middel for centralnervesystemet. Som en del af ECA øger det en atlets udholdenhed og fremskynder stofskiftet i kroppen. Det hører også til i gruppen af appetitnedsættende midler.

Aspirin: hvordan det virker

Aspirin spiller rollen som et bedøvelsesmiddel og hjælper med at forhindre en ubehagelig følelse af udmattelse.

18. Magien ved Calciumpyruvat

Calciumpyruvat bruges ofte af cyklister, løbere og ryttere til at øge den fysiske udholdenhed.

Den Sundhedsfordele ved Calciumpyruvat

Calciumpyruvat tages for at slippe af med fedtlaget, det øger også udholdenheden under aerob træning.

19. Hydroxycitronsyre

Hydroxycitronsyre er et naturligt vægttab stof udvundet fra frugterne af garcinia. Det er rig på thiamin, fosfor og andre nyttige stoffer.

Hvad gør hydroxycitronsyre ved kroppen?

Garcinia fedtforbrændere giver øget energiforsyning, forlænger mæthedsfornemmelsen, sænker måltidsstørrelsen og brænder mavefedt.

20. Klorogene syrer

Klorogensyrer indgår ofte som en del af særlige toniske fedtforbrændere til vægttab.

Hvad er bivirkningerne af klorogensyre?

Denne syre giver dig mulighed for at tabe overskydende fedt, normalisere blodsukker og hjertefunktion.

21. Kortisolblokkere

Disse kosttilskud hæmmer produktionen af stresshormonet kortisol, hvilket hjælper fedtforbrændingsprocessen(14).

Gør kortisol blokkere virker?

Kortisolblokkere virker for at minimere muskeltab efter afslutning af en cyklus for at opbygge muskler.

22. Kulhydratblokkere

Dette er en række sportstilskud, der bruges til at fremskynde vægttab.

Hvad er den bedste carb blocker?

To fedtforbrændere fra gruppen af carb blockers, der ofte bruges af atleter, er Carbs Blockers fra Ultimate Nutrition, Thermoloid fra Goliath Labs.

23. Omega 3

Omega 3 er en olie, der ofte bruges af atleter ikke kun under cutting cycle men dagligt. Det er rigeligt i sådanne fødevarer som laks, hørfrøolie, sardiner, valnødder, ørred, sild, rejer, tun

Hvad er formålet med Omega 3’s?

Omega 3 aktiverer stofskiftet, sænker behovet for hvile, fremmer lipolyse, beskytter det kardiovaskulære system og styrker immuniteten(15).

24. SARMs

Den naturlige muskelopbygning er ret langsom. Atleter havde altid forsøgt at finde vejen til en forbedret kropsvægt ved at bruge bedste anabolske steroider. Men disse kommer med en masse bivirkninger. SARMS er et moderne, mere sikkert alternativ til at få rippet krop. De tillader fordelen af androgen-receptorspecificitet, muskelvævsselektivitet og mangel på steroidrelaterede bivirkninger. De forbedrer blodgennemstrømningen til musklerne.

Hvad er de bedste SARM’er til muskelvækst?

Andarol, Testolone, Ostarin, Radarin bruges til at opbygge muskler. Cardarine er en sarm, der kan forbrænde fedt direkte via aktivering af specifikke gener. Det stimulerer ikke centralnervesystemet. Ibutamoren Mk-677 stimulerer væksthormonniveauet. Tages normalt om morgenen i forbindelse med et måltid.

25. L Carnitin

L carnitin (levocarnitin, vitamin Bt) er et naturligt supplement, en aminosyre, et effektivt middel til at reducere kropsfedt, øge energiniveauet og præstationsevnen under træning og intensivere kroppens metaboliske processer. Det er ofte en del af forskellige fedtforbrændingsmidler.

På grund af sin rumlige struktur er det i stand til at trænge ind i mitokondriemembranen og transportere langkædede fedtsyremolekyler til stedet for energiproduktion og frigivelse. Hvis der er mangel på L-carnitin i kroppen, bliver alt det ekstra fedt fra maden ikke nedbrudt til energi, men lagres til fremtiden i fedtlaget, hvilket forårsager opbygningen af overskydende kropsfedtprocent. Acetyl L Carnitin er en form for L Carnitin, der lettere krydser blod-hjernebarrieren. Så ofte bruges det som nootropisk middel til forbedret hjernefunktion, men er også en effektiv fedtforbrænder(16)

26. L Arginin

Arginin er en betinget essentiel aminosyre, der indgår i grundlaget for proteiner og produceres i små mængder i den menneskelige krop.
Den findes i form af L- og D-isomere. L-argininin er den mest anvendelige for mennesker.
L Arginin er ansvarlig for syntesen af proteiner og deltager i dannelsen af nitrogenoxid, hvilket sikrer normal funktion af alle organer i menneskekroppen. Nitrogenoxid er med til at fjerne frie radikaler og rense metabolisk affald

Det stimulerer produktionen af insulin, hvilket sænker blodsukkerniveauet og opbygningen af fedtstoffer(17). Også L Arginin er nødvendigt for produktionen af kreatin, som påvirker hjernens funktion.

27. Beta Alanin

Beta-alanin er en ikke-essentiel aminosyre, som kroppen kan syntetisere fra andre aminosyrer. Den behøver ikke at blive indtaget sammen med mad. Dens vigtigste funktion er at øge muskelydelsen. Atleter inkluderer ofte kosttilskud med denne aminosyre i deres stack(18).
Dette elements rolle er vigtig ikke kun for atleter, men også for alle andre. Takket være beta-alanin opstår følgende virkninger i kroppen: musklerne trækker sig sammen med større hastighed og styrke, der opnås mere energi, blodsukkerniveauet reguleres og immunsystemet styrkes;

28. Grøn te

Grøn te hjælper dig med at tabe dig, fordi den indeholder polyfenoler, der kan øge varmeudvekslingen ved at behandle deponeret mavefedt(19). Det blev eksperimentelt bevist, at blot 4-6 kopper teinfusion øger fedtforbrændingen med 45 %. Grøn te hjælper også med at tabe sig, fordi det reducerer mængden af sukker i kroppen. En anden fordel er en mild appetitdæmpning.

29. Andre kosttilskud, der er værd at nævne

Disse kosttilskud hjælper også med fedttab: cayennepeber, kaffebønneekstrakt, kaffebønner, grøn teekstrakt, hindbærketoner, bacopa-blad, l tyrosin. Olivenblad som skjoldbruskkirtelregulatorer. Den vigtigste evne af L Tyrosin anses for at være reduktion af stress, hvilket skyldes produktionen af adrenalin og noradrenalin. Aminosyren hjælper med at lindre træthed, især efter tung træning.

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

Hvad er det bedste vægttab supplement med over 190.000 tilfredse kunder?

Vejlig for mænd og kvinder PhenQ er et populært receptfrit alternativ til Phentermine. Det er kompatibelt med både veganske og keto diæter og målretter dit vægttab på 5 forskellige måder. Her er hvordan:

BRÆNDE FEDT

Fremskynde fedtforbrændingsprocessen ved at øge kroppens metaboliske og termogene hastigheder for at afsløre en slank og sexet figur.

STOPPE FEDTPRODUKTIONEN

PhenQ indeholder ingredienser, der faktisk hjælper med at stoppe produktionen af nyt fedt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage på i vægt.

UNDERTRYKKER DIN APPETIT

PhenQ gør kaloriereduktion let ved at dæmpe din appetit og gøre overspisning og sultbegær til en saga blot.

ØGE DIN ENERGI

Genoplad dine batterier med en blanding af energiforstærkende ingredienser, der er designet til at stoppe de energidyk, der forårsages af slankekure.

FORBEDRE DIT HUMØR

At skære kalorier kan få dig til at føle dig gnaven, men PhenQ’s blide humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekure ikke vil tage sin pris på dit humør.

Ved at kombinere alle fordelene ved flere vægttabsprodukter i blot én pille gør PhenQ det ligetil og enkelt at tabe sig og sparer dig for udgifter til flere produkter!

Hvad gør Phenq Superior til andre vægttabsprodukter?

Du vil finde nogle af deres ingredienser i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse kombineret med sin videnskabeligt dokumenterede, hemmelige ingrediens, der har gjort det muligt for dem at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt, der giver dig langt overlegen fedt-busting resultater til andre.

Ved hjælp af den højeste kvalitet, naturlige ingredienser og fremstillet i FDA og GMP godkendte faciliteter i USA og Storbritannien, PhenQ er den ultimative, alt-i-en vægttab pille.

PhenQ weight loss pill

For at støtte deres vægttab rejse, alle kunder modtager gratis downloadbare vejledninger til at hjælpe dem med at spore deres fremskridt, planlægge deres måltider og komme i gang med motion for at maksimere deres resultater.

Start din rejse mod din drømmekrop: besøg PhenQ officielle hjemmeside for at lære mere

Ideer, der vil få dig Atletisk Krop!

En ordentlig kost og supplement plan vil få dig rippet på bare et par måneder. Inden du kaster dig ud i planen, bør du måske foretage en analyse af kropssammensætningen – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2082845/

Idé 1: Korrekt kost

Den bedste mad i at blive rippet indebærer en overflod af protein i kosten for effektiv muskelgenopretning. Dosis af kulhydrater bør være minimal – 1-2 gram pr. kg af atletens vægt

Hvilken rolle spiller korrekt kost i at blive rippet?

For et effektivt vægttab bør kalorieindtaget, end du indtager i løbet af dagen, reduceres, opdelt i mindre måltider. På denne måde får kroppen færre og færre kulhydrater, der fylder den med energi. I kulhydratunderskuddet begynder den at nedbryde fedtstoffer som “brændstof”.

Den vigtigheden af protein i din kost

En proteinrig kost giver maksimale fedtforbrændingsresultater. Men fødeindtag med kun proteinmåltider kan påvirke helbredet negativt, så nogle atleter kombinerer dage med lavt kulhydratindhold med dage hvor kroppen mættes med kulhydrater.

Hold øje med dit vandindtag

For at undgå dehydrering er det nødvendigt at drikke vand, når du cutter(20). Det krævede minimum er 2 liter dagligt. Men det anbefales at drikke op til 3 liter vand dagligt.

Idé 2: Interval Cardio træning med høj intensitet

Eksperter i fitnessbranchen anbefaler at kombinere HIIT med vægtløftning. Det kan være løb, cykling, tovspring, dans eller aerobic, alt efter dine præferencer, enhver øvelse vil hjælpe med at forbrænde kropsfedt.

Hvordan meget cardio skal jeg lave

Den ideelle løsning er at have 2 cardio-træninger om ugen og 2-3 styrketræninger.

Idé 3: Vægtløftning

Styrketræning er nødvendig ikke kun for at få perfekt kropssammensætning, lavt fedt i maveområdet, men også for at bevare den opnåede muskelvolumen. Det er normalt tilrådeligt at løfte høje vægte og et lavt antal gentagelser.

Vedligehold kost for at få Atletisk program

Vi taler om at vedligeholde, når vi ikke ønsker at tage på i vægt eller ønsker at tabe os og blive ripped hurtigt. Så for at opnå det skal vi have den nøjagtige mængde kalorier, der ville stabilisere din vægt.
Selv om antallet af kalorier er forskelligt for alle, tilbyder denne menu et gennemsnitligt antal kalorier, hvorfra du kan opnå din vedligeholdelse.

Tab dig og bliv rippet hurtigt kost 1:

Antal kalorier 2000 Kcal

Denne 2000 kalorier menu kan være det første skridt i en cutting diæt.
Vi kan derfor betragte den som en angrebsfase for at tabe sig og blive rippet, eller som en overgangsfase efter en lang periode med vedligeholdelse eller masseopbygning.

– Protein: 160 g (31%
)- Kulhydrater: 182 g (36%
)- Fedt: 75 g (33%)

Morgenmad:

– Havregryn: 40 g-
Mælk: 15 cl-
Cacao Van Houten: 5 g-
Skinke eller kød (100 g), eller ost 0% (250gr) eller proteinpulver (20 g
)- 1 appelsin-
Fiskeolie: 10 ml (hvis omega 3 kapsler)
Morgensnack:

– Oliefrø (mandler, valnødder…): 20 g-
Proteinpulver: 20 g

Frokost:

– Grøntsager: en lille tallerken-
Olivenolie: 10 g-
Fisk: 100 g-
Grøntsager: en tallerken-
1 æbleEftermiddagssnack (1 time før træning):

– Havregryn eller havregrynspulver: 30 g-
Proteinpulver: 20 g

Under træningen:

– 40 g kulhydrater med højt glykæmisk indeks + BCAA

Efter træning (i slutningen af træningen):

– 30 g valleprotein + BCAA

30 min til 1 time efter muskeltræning (aftensmad):

– Grøntsager: Grøntsager: En lille tallerken –
Brune ris: 40 g-
3 æg-
Grøntsager: en tallerken-
Olivenolie: 10 gFør sengetid:

– Hytteost: 150 g

Tab dig og få Ripped Fast Diet 2:

Mængde kalorier 1750 Kcal

1750 Kcal er en korrekt kaloriedosis til den langsomme nedskæring på lang sigt og reducerer dermed risikoen for at tabe muskler.

– Protein: 160 g (36%
)- Kulhydrater: 156 g (35 %
)- Fedt: 75 g (28 %
)

Morgenmad:

– Havregryn: 30 g-
Mælk: 10 cl-
Cacao Van Houten: 5 g-
Skinke eller kød (100 g), eller ost 0% (250gr) eller proteinpulver (20 g
)- 1 appelsin-
Fiskeolie: 10 ml (hvis omega 3 kapsler)
Morgensnack:

– Oliefrø (mandler, valnødder …): 10 g-
Proteinpulver: 20 g

Frokost:

– Grøntsager: en tallerken-
Olivenolie: 10 g-
Fisk: 100 g
Grøntsager: en tallerken-
1 æbleEftermiddagssnack (1 time før træning):

– Havregryn eller havregrynspulver: 30 g-
Proteinpulver: 20 g

Under træningen:

– 30 g kulhydrater med højt glykæmisk indeks + BCAA

Efter træning (i slutningen af træningen):

– 30 g valleprotein + BCAA

30 min til 1 time efter styrketræning (aftensmad):

– Grøntsager: en tallerken –
Brune ris: 30 g-
Fisk: 100 g-
1 æg-
Grøntsager: en tallerken-
Olivenolie: 10 g
Før sengetid:

– Hytteost: 150 g

Tab dig og få Atletisk Hurtig kost 3:

Mængde af kalorier 1500 Kcal

1500 Kcal er et meget lavt kalorieniveau. Det er ikke tilrådeligt at gå under denne dosis, selv under skæring, medmindre du er overvægtig.
Hvis du på trods af en så lav kost ikke taber mere fedt, anbefaler vi dig ikke at reducere mængden af kalorier yderligere, men at forbedre din træning og øge din kardiovaskulære træning for at øge dit kalorieforbrug. så du kan tabe dig og blive rippet hurtigt.

Endelig skal du være opmærksom på risikoen for muskeltab. Faktisk er denne diæt meget kaloriefattig, så den øger risikoen for at miste muskler. Det er af denne grund, at denne type kost kun kan bruges af en person med en alvorlig overvægt eller af en meget erfaren bodybuilder.så han kan Tabe sig og blive rippet hurtigt.

– Protein: 153 g (40%
)- Kulhydrater: 123 g (33%
)- Fedt: 44 g (27%
)

Morgenmad:

– Havregryn: 30 g-
Mælk: 10 cl-
Cacao Van Houten: 5 g-
Skinke eller kød (100 g), eller ost 0% (250gr) eller proteinpulver (20 g
)- 1 appelsin-
Fiskeolie: 10 ml (hvis omega 3 kapsler)
Morgensnack:

– Oliefrø (mandler, valnødder …): 10 g-
Proteinpulver: 20 g

Frokost:

– Grøntsager: en tallerken

– Olivenolie: 5 g-
Fisk: 100 g-
Grøntsager: en tallerken-
1 æble


Eftermiddagssnack (1 time før træning):

– Havregryn eller havregrynspulver: 20 g-
Proteinpulver: 20 g

Under træningen:

– 30 g kulhydrater med højt glykæmisk indeks + BCAA

Efter træning (i slutningen af træningen):

– 30 g valleprotein + BCAA

30 min til 1 time efter styrketræning: Aftensmad:

– Grøntsager: en tallerken-
Fisk: 100g-
1 æg-
Grøntsager: en tallerken-
Olivenolie: 5 gFør sengetid:

– Hytteost: 100 g

Hvad er den bedste måde at skære fedt og samtidig opbygge muskler med juridiske steroider?

Ret nu anses det for at være CrazyBulk Cutting Stack, og her er hvorfor:

Det fremskynder dit stofskifte, øger blodgennemstrømningen og hjælper med at forbrænde dit fedt. Som følge heraf får du en rippet og superflosset krop. Fedt brændende stak er i stand til at efterligne virkningerne af anabolske steroider. Alligevel er organiske komponenter, der anvendes til Crazy Bulk produkter, sikre for din krop.

Stakken indeholder 4 effektive kosttilskud, der hjælper med at reducere dit kropsfedt, fremme muskelvækst og forbedre din ydeevne. Højeffektive komponenter er blandet på en måde, så de giver de bedste og hurtigst mulige resultater.

Fordelene omfatter:

 • Naturlige steroider med dokumenteret effektivitet;
 • Organiske komponenter er sikre for dit helbred;
 • Indeholder en masse nyttige vitaminer og mineraler;
 • Finishing cyklus fører ikke til rollback af resultater;
 • Ingen behov for post cyklus terapi;
 • Gratis verdensomspændende levering;
 • Og absolut INGEN nåle eller recepter
crazybulk cutting Stack

BEDSTE FOR:

 • Nedbrydning af kropsfedt
 • Opbygning af lean muskelmasse
 • Forøgelse af energiniveauet
 • Reduktion af muskelømhed
 • Forøgelse af frit testosteron

Få din på: besøg Cutting Stack officielle hjemmeside

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here