Κολύμβηση Μυϊκή οικοδόμηση

Ω, αγόρι μου, αυτό πάλι, κολύμπι μυϊκή οικοδόμηση. Εννοώ ότι θα σκεφτόσασταν να κάνετε 3 άλλα άρθρα τις τελευταίες 3 εβδομάδες για το θέμα αυτό θα ήταν περισσότερο από αρκετό για να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει όσους από εσάς αγωνίζονται με αυτό το ερώτημα, αλλά δυστυχώς συνεχίζω να παίρνω όλο και περισσότερα αιτήματα που απευθύνονται για την Κολύμβηση οικοδόμησης μυών

Έτσι σκοπεύω να τα τελειώσω όλα εδώ. Σκοπεύω να πάω όσο πιο βαθιά μπορώ στο θέμα της οικοδόμησης μυών στην κολύμβηση.

Πρώτα απ ‘όλα, όταν κοιτάμε την Κολύμβηση μυϊκή οικοδόμηση θα πρέπει να περάσουμε πάνω από μερικά πολύ σημαντικά θέματα. Τι σας κάνει να χτίζετε μυϊκή μάζα

Χρόνος υπό τάση, τι ακριβώς είναι ο χρόνος υπό τάση Ο χρόνος υπό τάση περιγράφεται καλύτερα όπως ας πούμε στο πάγκο αν χρειαστείτε 4 δευτερόλεπτα για να κατεβάσετε τη μπάρα στο στήθος σας και 2 δευτερόλεπτα για να την επεκτείνετε προς τα πάνω, αυτό θα έβαζε τον μυ υπό τάση για συνολικά 6 δευτερόλεπτα. Τώρα αν κάνουμε 2 επαναλήψεις τον κρατάει υπό τάση για 12 δευτερόλεπτα, 3 επαναλήψεις θα ήταν 18 κλπ. Και μπορείτε να καταλάβετε πού το πάω εδώ.

Τώρα όταν μιλάμε για κολύμβηση πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι για να χτίσουμε μυς πρέπει να επιστρατεύσουμε και να ενεργοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μυϊκές ίνες πρωτίστως τις ίνες ταχείας σύσπασης τύπου 2.

Αυτές συνήθως χτυπιούνται όταν ναι, σωστά μαντέψατε, προπονούμαστε στο εύρος των 3 έως 5 μέγιστων επαναλήψεων.

Και πάλι, η κολύμβηση ΔΕΝ θα διεγείρει ούτως ή άλλως κοντά στην απαιτούμενη ποσότητα μυϊκών ινών ή δεν θα ενεργοποιήσει τις ίνες αυτές για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας σε αξιοσημείωτο βαθμό.

Όπως έχω ξαναπεί η κολύμβηση είναι ένα υπέροχο άθλημα και με μια ΚΑΛΗ διατροφή, θα σας κρατήσει σε εξαιρετική φόρμα και χαμηλό σωματικό λίπος, αλλά είναι στην πραγματικότητα καταβολική (δηλαδή τρώει τους μυς!!) ΔΕΝ χτίζει μυς.

Η οικοδόμηση μυών με κολύμβηση είναι μια ανόητη ερώτηση, Ξέρετε πότε χρησιμοποιώ την κολύμβηση με τους πελάτες μου Όταν έχω έναν πραγματικά παχύσαρκο πελάτη που είναι τόσο υπέρβαρος που το να κάνει πιο παραδοσιακές ασκήσεις καρδιολογίας θα μπορούσε να είναι απειλητικό για τη ζωή του, και ή η κινητικότητά του είναι τόσο κακή που πρέπει να δουλέψουμε στην κινητικότητά του για να μπορεί να κάνει ασκήσεις με ασφάλεια και σωστά.

Εκεί τους στέλνω να κολυμπήσουν για έντονες συνεδρίες, μερικές φορές είχα πελάτες που έριξαν 100 κιλά (αυτοί είναι ΠΟΛΥ παχύσαρκοι πελάτες), αλλά μόλις τους βάλουμε στην προπόνηση με βάρη και στη σωστή καρδιολογία, τότε είναι που συμβαίνουν πραγματικά οι δραματικές και μεγάλες αλλαγές στη σύνθεση του σώματος.

Τώρα, από την άλλη πλευρά, με την οικοδόμηση μυών με κολύμβηση, όταν συσσωρεύεται ή ένας πελάτης πρέπει να έρθει σε μένα για μυϊκή μάζα, ξέρετε τι κάνουμε Βγάζουμε την ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ από την προπόνησή μας, ναι. Πολλοί bodybuilders, powerlifters, Olympic lifters κλπ. δεν επιτρέπεται να κάνουν κολύμβηση για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι πολύ καταβολική και απαιτητική για τους μυς.

Έτσι για να απαντήσουμε στο ερώτημα έξω επίπεδη μπορεί Κολύμβηση μυϊκή οικοδόμηση υπάρχει Η απάντηση είναι ΟΧΙ δεν υπάρχει.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here