Δοσολογία Anavar – Κοινή δοσολογία Var, άνδρες & γυναίκες Δείγμα Δοσολογικού Διαγράμματος Οδηγού

Ενημερώνουμε για στεροειδή όπως το Anavar, αλλά δεν τα πουλάμε ούτε τα συνιστούμε. Συστήνουμε μόνο ασφαλείς, αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις για τα επικίνδυνα στεροειδή χωρίς παρενέργειες, όπως τα χάπια ANVAROL. Δείτε τους παρακάτω πίνακες για τα κορυφαία προϊόντα άπαχου μυϊκού ιστού, κοπής ..

Anvarol

Κοπή Stack

  • Περισσότερα τρελά κέρδη
  • Αποκτήστε ανταγωνιστική αδύνατη σωματική διάπλαση
  • Πάρτε για 2-3 μήνες

Μόνο με τη λήψη της κατάλληλης δοσολογίας κύκλου Anavar θα είστε σε θέση να αποκομίσετε τα οφέλη, είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες.

Ενώ αυτό είναι κυρίως γνωστό ως το “στεροειδές για τα κορίτσια”, το στεροειδές μπορεί να είναι ακόμα αποτελεσματικό για τους άνδρες, αν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να πιστεύουν κάποιοι, η λήψη της μέγιστης δοσολογίας δεν κάνει τα αποτελέσματα να εκδηλωθούν γρηγορότερα, καθώς υπάρχει ένας κύκλος που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Η πιο συνηθισμένη δοσολογία Anavar

Ο καλύτερος κύκλος οξανδρολόνης λειτουργεί όταν λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και με ένα πλήρες γεύμα. Η κατάλληλη δόση Anavar εξαρτάται επίσης από τους στόχους σας (κοπή, διόγκωση, απώλεια βάρους κ.λπ.).

Για τους περισσότερους άνδρες, οι επιδράσεις της Anavar από μόνες τους δεν επαρκούν για να παράγουν κέρδη ανεξάρτητα από τη δοσολογία, οπότε είναι απαραίτητη η στοίβαξη.

Για τις γυναίκες ωστόσο, ο κύκλος μόνο με Anavar μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά για την απώλεια βάρους, αλλά η στοίβαξη είναι επίσης μια επιλογή ανάλογα με τους στόχους σας.

Αυτό που πρέπει να είναι σαφές είναι ότι οι δοσολογίες για άνδρες και γυναίκες ποικίλλουν και ότι ανεξάρτητα από τον τρόπο λήψης, θα χρειαστεί δίαιτα και προπονήσεις για να δείτε τα μέγιστα οφέλη.

Σχετικά με τις παρενέργειες: Υπάρχει λόγος για τον οποίο αυτό το στεροειδές είναι δημοφιλές στις γυναίκες και είναι επειδή είναι ήπιες.

Εάν ανησυχείτε για τις παρενέργειες των αναβολικών στεροειδών, να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για ένα από τα ασφαλέστερα φάρμακα που διατίθενται. Φυσικά, αυτό βασίζεται στην υπόθεση ότι παίρνετε τις κατάλληλες δόσεις κατά τη διάρκεια των κύκλων.

Έχετε επίσης κατά νου ότι επειδή η προαναφερθείσα είναι η πιο συνηθισμένη δοσολογία δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιοριστείτε σε αυτήν.

Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε διαφορετικές δοσολογίες κατά τη διάρκεια των κύκλων σας και να δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά την παροχή δύναμης και την ανάπτυξη αντοχής.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό Anavar στεροειδές?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anvarol, εδώ είναι γιατί:

Το Anvarol βελτιώνει τη δύναμη και την ενέργειά σας διεγείροντας τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης εντός του μυϊκού σας ιστού. Ιδανικό για κύκλους κοπής, θα τεμαχίσετε το λίπος διατηρώντας παράλληλα τους άπαχους μυς, δίνοντας στο σώμα σας μια εξαιρετικά άπαχη και κομμένη εμφάνιση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Αυτή η εναλλακτική λύση της Anavar Oxandrolone αυξάνει τα επίπεδα φωσφοκρεατίνης σας, βοηθώντας να δημιουργήσετε ATP πιο γρήγορα και δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να πιέσετε πιο σκληρά και περισσότερο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας.

Το Anvarol σας δίνει τη συνεχή ενέργεια και την εκρηκτική δύναμη που χρειάζεστε για να ωθήσετε τις προπονήσεις σας σκληρότερα και περισσότερο, ενώ τεμαχίζει το λίπος για ένα σκληρότερο, πιο αιχμηρό, πιο αδύνατο σώμα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Anavar Εναλλακτική λύση
  • Εκρηκτική δύναμη & δύναμη
  • Αποτεφρώστε το σπλαχνικό & υποδόριο λίπος
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ όταν κόβετε θερμίδες
  • Βελτιωμένη μυϊκή σκληρότητα & πυκνότητα
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anvarol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Προωθεί την ΓΡΗΓΟΡΗ απώλεια λίπους
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • Διατηρεί τους άπαχους μύες
  • Μετά την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anvarol επίσημη ιστοσελίδα

Δείγμα δοσολογίας Anavar για άνδρες

Η δοσολογία Anavar για αρχάριους άνδρες είναι 30 mg κάθε μέρα για τις πρώτες επτά ημέρες. Μόλις ολοκληρώσετε την πρώτη εβδομάδα και θέλετε να αποκτήσετε περισσότερο όγκο, μπορείτε να αυξήσετε τη δοσολογία για την επόμενη εβδομάδα.

Οι μέγιστες δόσεις Anavar για άνδρες που μπορείτε να καταναλώσετε με ασφάλεια είναι 100 mg κάθε μέρα, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τους προχωρημένους χρήστες που συνηθίζουν να στοιβάζουν.

Μην αυξάνετε δραματικά τη δοσολογία στη μέση ενός κύκλου. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η δοσολογία, θα πρέπει να τη διαιρέσετε σε δύο και να τη λαμβάνετε δύο φορές την ημέρα με φαγητό.

Δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανόνες για το πόσο θα πρέπει να αυξήσετε για τα καλύτερα αποτελέσματα της Anavar. Αλλά ένας που είναι δημοφιλής ακόμη και μεταξύ των νέων χρηστών είναι να ξεκινήσετε με 30 mg για επτά ημέρες και να το αυξήσετε κατά 10 γραμμάρια διαδοχικά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έτσι ώστε την εβδομάδα 5 να παίρνετε 50 mg ημερησίως.

Από τις εβδομάδες 5 έως 7 αυξάνετε τη δοσολογία κατά άλλα 10 mg εβδομαδιαίως, έτσι ώστε την τελευταία εβδομάδα να καταναλώνετε 70 mg του στεροειδούς καθημερινά.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο χρόνος ημιζωής της Anavar είναι 8 ώρες, πρόκειται να αντλήσετε πολλά.

Οι άνδρες σπάνια παίρνουν Anavar μόνοι τους, αλλά είτε το στοιβάζετε είτε όχι, είναι καλή ιδέα να καταναλώνετε ταμοξιφαίνη (20 mg) την ημέρα για ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου Var. Κάντε το αυτό ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρή είναι η δοσολογία, καθώς θα βοηθήσει το σώμα σας να προσαρμοστεί και να απορροφήσει τα αποτελέσματα.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πάνω από 190.000 ικανοποιημένους πελάτες;

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες PhenQ είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση χωρίς ιατρική συνταγή για τη φαιντερμίνη. Είναι συμβατό τόσο με vegan όσο και με keto δίαιτες και στοχεύει στην απώλεια βάρους σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ο τρόπος:

Καίτε λίπος

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολικό και θερμογενετικό ρυθμό του σώματός σας για να αποκαλύψετε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά βοηθούν να σταματήσει η παραγωγή νέου λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους σας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙΑ ΣΑΣ

ΤοPhenQ κάνει εύκολη την περικοπή των θερμίδων, περιορίζοντας την όρεξή σας και κάνοντας την υπερκατανάλωση τροφής και τις λιγούρες παρελθόν.

ΒΟΗΘΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών που ενισχύουν την ενέργεια και έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τις ενεργειακές πτώσεις που προκαλεί η δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση των θερμίδων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε δύστροποι, αλλά οι ήπιες ιδιότητες του PhenQ που βελτιώνουν τη διάθεση εξασφαλίζουν ότι η δίαιτα δεν θα επιβαρύνει την ιδιοσυγκρασία σας.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή και ξεκάθαρη και σας γλιτώνει από τα έξοδα για πολλά προϊόντα!

Τι κάνει το Phenq ανώτερο από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά τους σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι ο μοναδικός συνδυασμός τους σε συνδυασμό με το επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο, πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ υπερέχοντα αποτελέσματα κατά της απώλειας λίπους σε σχέση με άλλα.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA και το GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το PhenQ είναι το απόλυτο, all-in-one χάπι απώλειας βάρους.

PhenQ weight loss pill

Για να υποστηρίξουν το ταξίδι τους στην απώλεια βάρους, όλοι οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν οδηγούς που μπορούν να κατεβάσουν για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να προγραμματίζουν τα γεύματά τους και να ασκούνται, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το σώμα των ονείρων σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για να μάθετε περισσότερα

Δείγμα δοσολογίας Anavar για γυναίκες

Εάν η απώλεια λίπους με Anavar είναι ο στόχος σας, τότε μια δοσολογία Anavar για γυναίκες που ξεκινά από 2,5 mg θα είναι αρκετή. Οι περισσότεροι κύκλοι για γυναίκες διαρκούν 4 έως 6 εβδομάδες, αλλά δεδομένου ότι αυτό το στεροειδές είναι αρκετά ήπιο ειδικά σε χαμηλές δόσεις, μπορείτε να παρατείνετε τον κύκλο έως και 8 εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παίρνετε τη δόση των 2,5 mg για τις πρώτες δύο εβδομάδες και τη διπλασιάζετε για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μέχρι την 5η εβδομάδα θα πρέπει να διπλασιάσετε ξανά τη δόση, ώστε να φτάσετε στα 10 mg ημερησίως. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αυξήστε τον κύκλο Anavar στα 15 mg ή 20 mg και για την 8η εβδομάδα, μειώστε την ξανά στα 10 mg.

Αν αναρωτιέστε πότε να πάρετε Anavar, η καλύτερη ώρα είναι κατά τη διάρκεια του πρωινού και του απογεύματος, δύο φορές την ημέρα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Η δοσολογία Anavar για γυναίκες και άνδρες που δίνεται εδώ είναι απλά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να πάρετε αυτό το στεροειδές, και αν είστε προχωρημένος χρήστης μπορείτε να αυξήσετε τη δοσολογία και να το στοιβάξετε με διάφορα ενισχυτικά δύναμης.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

Anavar: Anavar: Δόσεις, αποτελέσματα, τιμές και παρενέργειες

Το Anavar φτιάχτηκε πραγματικά για γυναίκες και παιδιά, επειδή δεν εμποδίζει την ανάπτυξη των παιδιών και δεν αρρενοποιεί τις γυναίκες. Έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά αποτελεσματικά ως φάρμακο για την καταπολέμηση της οστεοπόρωσης στις γυναίκες και στην πραγματικότητα προάγει την ανάπτυξη των παιδιών.

Το Anavar είναι ένα από εκείνα τα φάρμακα που όλοι θέλουν να αποθησαυρίσουν και σχεδόν κανείς δεν θέλει να αποχωριστεί. Δεν είναι ότι είναι το είδος του φαρμάκου με το οποίο ο καθένας θα μπορούσε ποτέ να γίνει τεράστιος, αλλά είναι ένα φάρμακο που παράγει το είδος της σκληρότητας και της τραγανότητας για το οποίο οι bodybuilders θα μπορούσαν να σκοτώσουν! Είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για την προετοιμασία διαγωνισμών για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για όσους από εσάς ενδιαφέρονται, είναι ένα καλό φάρμακο για γκόμενες επειδή προκαλεί πολύ λίγες περιπτώσεις αρρενοποίησης, κάτι καλό αν σκεφτεί κανείς πόσο ανδροπρεπείς έχουν γίνει μερικές από αυτές τις γυναίκες (και αυτό είναι μόνο το πλήθος των γυμναστών!).

Εντάξει, αν δεν έχει μεγάλο μέγεθος από αυτό, ποια είναι η έλξη Εκτός από την ικανότητα να παράγει απίστευτη σκληρότητα, παράγει επίσης μεγάλα κέρδη δύναμης. Λογικά, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι το παίρνουν σε έναν κύκλο πριν από τον διαγωνισμό. Θέλουν να διατηρήσουν τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της φάσης της δίαιτας. Αυτά είναι πραγματικά τα δύο μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του. Η δίαιτα δεν θα σας χτυπήσει εντελώς στο έδαφος και θα είστε σε θέση να διατηρήσετε το τρέχον επίπεδο μάζας σας κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, επειδή θα εξακολουθείτε να είστε σε θέση να σπρώχνετε τα βαριά βάρη! Επιπλέον, το Anavar στοιβάζεται εξαιρετικά καλά με άλλα στεροειδή. Στοίβαγμα Anavar με ενέσιμο Winstrol, Test Suspension, Primo (καρτέλες ή ενέσεις) και ίσως λίγο Proviron και Nolvadex, και έχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό.

Το Anavar είναι ένα ονειρικό φάρμακο για όσους από εσάς πιστεύετε ότι το περισσότερο είναι περισσότερο, και μερικές φορές αυτό μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Ειδικά συνδυάζοντας αυτή τη νοοτροπία με ένα φάρμακο όπως το Anadrol. Η Anavar, από την άλλη πλευρά, είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε χούφτες και να μην χορτάσετε ποτέ! Θα έπρεπε να έρχεται σε μια από αυτές τις γιγαντιαίες σακούλες M&M που παίρνετε στο Costco! Δόση Για έναν αξιοσέβαστο bodybuilder των 200-250 κιλών, μια δόση 50-60mg ημερησίως είναι καλή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρόκειται για περίπου 20 ταμπλέτες την ημέρα! Αυτό μπορεί να κοστίσει ακριβά, αλλά ευτυχώς, ούτε χρειάζεται ούτε πρέπει να το παίρνετε για πολύ καιρό. Πάρτε το για μικρότερα χρονικά διαστήματα, σε υψηλότερες δόσεις, για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για το χρήμα σας. Επίσης, οι περιοχές υποδοχέων τείνουν να εξαντλούνται γρήγορα με αυτό το φάρμακο, οπότε οι μακροχρόνιοι κύκλοι είναι λίγο πολύ άχρηστοι.

Πολλοί άντρες παίρνουν Anavar μεταξύ των βαρέων κύκλων όταν αρχίζουν να παίρνουν HCG ή Clomid, προκειμένου να αποτρέψουν τον πόνο στις αρθρώσεις. Αυτό είναι καλό στη θεωρία, αλλά δεδομένου ότι η Anavar μπορεί να είναι τόσο ακριβή, δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πιο υγιές φάρμακο για να λαμβάνετε για μεγάλες περιόδους ή μεταξύ των κύκλων. Αντ’ αυτού, πάρτε έναν ελαφρύ κύκλο Deca, εάν πρέπει να κρατήσετε τον πόνο στον κόλπο. Εντάξει, αν είστε απόλυτα αποφασισμένοι για αυτό, πάρτε μια μέτρια δόση 20-30mg για να αποτρέψετε τον πόνο, αλλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε ένα καλό μεγάλο διάλειμμα πριν το χρειαστείτε πραγματικά την επόμενη φορά. Θα λειτουργήσει καλύτερα με αυτόν τον τρόπο, εμπιστευτείτε με.

Ποια είναι η καλύτερη ασφαλής νομική στεροειδή κλενβουτερόλη?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Clenbutrol, εδώ είναι γιατί:

Κλενβουτερόλη αναπαράγει τις ισχυρές θερμογενετικές και τις ιδιότητες βελτίωσης της απόδοσης της αγαπημένης κλενβουτερόλης των διασημοτήτων για την απώλεια βάρους. Καίει το λίπος και βελτιώνει την καρδιαγγειακή απόδοση αυξάνοντας τη μεταφορά οξυγόνου, επιτρέποντάς σας να σμιλεύσετε ένα άπαχο και σχισμένο σώμα εξίσου αποτελεσματικά με το πραγματικό πράγμα.

Με το μεταβολισμό σας σε υπερδιέγερση, το σώμα σας χρησιμοποιεί το αποθηκευμένο λίπος για τις ενεργειακές του ανάγκες. Θα καίτε θερμίδες και θα τεμαχίζετε το σωματικό λίπος, αφήνοντας πίσω σας καθαρούς, εξαιρετικά άπαχους μυς για μια απόλυτα σχισμένη σωματική διάπλαση.

Το Clen αυξάνει επίσης τη ροή του οξυγόνου, δίνοντας ώθηση στην καρδιαγγειακή σας απόδοση και φορτίζοντας τους μυς σας για μεγαλύτερη, πιο έντονη προπόνηση.

Η κλενβουτερόλη τροφοδοτεί τις προπονήσεις σας και μετατρέπει το σώμα σας σε ένα φούρνο πλήρους απασχόλησης, ανατίναξης λίπους. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική κλενβουτερόλη Εναλλακτική
  • Ισχυρή καύση λίπους
  • Αύξηση των μυών σε λίπος αναλογία
  • Διατήρηση της μυϊκής μάζας
  • Ripped Physique
  • Βελτιωμένη απόδοση
  • Ενισχυμένη αντοχή & αντοχή
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Clenbutrol best natural weight loss steroid

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Για: Ισχυρή καύση λίπους
  • Διατήρηση άπαχων μυών
  • Αύξηση της ενέργειας και της αντοχής
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: Κλενβουτερόλη επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες

Οι παρενέργειες με την Anavar είναι δύσκολες. Συνήθως, δεν θα έχετε καμία από την ακμή ή το φούσκωμα που έχετε με άλλα φάρμακα που είναι πιο ανδρογόνα. Δεν θα πρέπει επίσης να γίνετε υπερτασικοί ή να αισθάνεστε ότι θέλετε να ρίξετε ένα σπίτι σε κάποιον που σας τσαντίζει στην κίνηση. Αλλά δυστυχώς, επειδή το Anavar είναι 17-άλφα αλκυλιωμένο, είναι ένα φάρμακο που είναι ικανό να προκαλέσει κάποια αρκετά εκτεταμένη βλάβη στο συκώτι σας, και αν δεν κάνετε τακτικές εξετάσεις και εξετάσεις αίματος, δεν θα ξέρετε την έκταση της βλάβης.Γενικά, για το λόγο αυτό, λέω στους περισσότερους ανθρώπους να προσπαθούν να αποφεύγουν τα 17-άλφα αλκυλιωμένα ‘roids, παρά κάποια από τα πιο αναβολικά τους πλεονεκτήματα. Πάντα σκέφτομαι, ότι μπορείτε να έχετε περισσότερα κέρδη μάζας, ενώ αντιμετωπίζετε μικρότερο κίνδυνο, και εδώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αλλά υπάρχει το θέμα της σκληρότητας και γαμώτο, αν αυτό το φάρμακο δεν είναι ικανό να σας δώσει μερικά από τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι, με κανέναν τρόπο, με κανέναν τρόπο αυτό το φάρμακο αρωματίζεται σε οιστρογόνα!!! Αυτά είναι πάντα καλά νέα και, για κάποιους, αξίζουν το νεκρωτικό συκώτι! Η τιμή μπορεί να είναι υψηλή στις περισσότερες περιοχές λόγω της (μερικές φορές) σπάνιας διαθεσιμότητάς του. Δεν είναι αδύνατο να το αποκτήσετε, αλλά είναι πιο απαγορευτικό από το κόστος σε σχέση με κάποια άλλα στεροειδή. Το Oxandrolone Spa (αυτή είναι η καλύτερη ποικιλία) διατίθεται σε κουτί με ταινίες που αριθμούν μόνο 30 συνολικά. Για αυτό, θα πληρώσετε πιθανώς μεταξύ 80 και 100 δολαρίων για ένα κουτί στη σημερινή αγορά. Υπάρχουν επίσης πολλά μεξικανικά φαρμακεία που το παράγουν τώρα, οπότε η διαθεσιμότητα θα πρέπει να είναι αρκετά καλή για να αποφύγετε οποιαδήποτε προϊόντα από το πίσω μέρος του δρόμου… για τώρα τουλάχιστον.

Απομιμήσεις

Πολλές απομιμήσεις εδώ παιδιά! Πολλά! Το Anavar είναι σχεδόν τόσο ξεπερασμένο όσο το D-bol και το Deca… καλά, ίσως όχι τόσο πολύ, αλλά έχει ξεπεραστεί πολύ. Και φαίνεται να έχει πάρει πολλά χαζά εκείνη την εποχή που δεν συνειδητοποίησαν ότι, εκείνη την εποχή, η Searle δεν είχε φτιάξει μια λευκή καρτέλα Oxandrolone σε σχήμα “ποδοσφαίρου” για ΠΟΛΛΑ χρόνια! Έχω δει ακόμη και τα γνωστά μωβ κουτιά στα οποία βρισκόταν η Anavar, ανακυκλωμένα ξανά και ξανά. Θυμάμαι έναν τύπο που “παρουσίαζε” τις άθλιες απομιμήσεις του στο ίδιο κουτί, σε διαφορετικούς πελάτες, και στη συνέχεια κρατούσε το κουτί για άλλη μια “επίδειξη γνησιότητας”! Τελικά, αναγκάστηκε να πετάξει αυτό το κουτάκι με τα αυτιά του σκύλου, επειδή είχε αρχίσει να τον αποκαλύπτει ως πλαστογράφο!!! Η πιο δύσκολη Anavar/Oxandrolone να πλαστογραφηθεί και η καλύτερη να αγοραστεί ήταν πάντα η Oxandrolone Spa από την Ιταλία. Πρέπει να είναι η καλύτερη ποιότητα για κάθε καρτέλα των 2,5mg. Η αμερικανική έκδοση είναι επίσης καλή, αλλά θα είστε τυχεροί να πάρετε μια πραγματική με τον αριθμό των απομιμήσεων που κυκλοφορούν γύρω της. Ψάξτε για αριθμούς στην καρτέλα, μια βαθμίδα στο κέντρο ή κάποιο άλλο αναγνωριστικό σημάδι.

Κάλυψη

Οι προσπάθειες για τη συγκάλυψη των μεταβολιτών της οξανδρολόνης (Anavar) δεν ασκούνται πραγματικά από πολλούς, δεδομένου ότι ο χρόνος ημιζωής αυτού του φαρμάκου είναι πολύ χαμηλός (7-10 ημέρες). Πολλοί άνθρωποι παίρνουν Anavar μέχρι την τελευταία εβδομάδα πριν από έναν αγώνα και στη συνέχεια το κόβουν εγκαίρως για να εξαφανιστεί από το σύστημα. Ορισμένοι λένε ότι η μικρή ποσότητα νερού που το Anavar θα προκαλέσει στο σώμα να κρατήσει (συνήθως στις μυϊκές κοιλιές, αλλά μερικές φορές αντιπροσωπεύει “διαρροή”) είναι ο λόγος που το κόβουν. Αλλά πραγματικά, δεν είναι πιθανό να βρεθεί σε ένα δείγμα ούρων, αν διακοπεί αρκετά σύντομα. Αυτό ισχύει, φυσικά, εάν ξεκινήσατε να το παίρνετε όταν είχατε λιγότερο σωματικό λίπος: Θα έλεγα ότι η Anavar είναι ένα 8 στα 10. Για τη σκλήρυνση της σωματικής διάπλασης πριν από τον διαγωνισμό, θα έδινα στο Anavar ένα 10 στα 10. Για την αύξηση της δύναμης ή τη διατήρηση της δύναμης, θα έδινα στο Anavar ένα 9 στα 10, όλα τα πράγματα υπόψη. Δεν είναι Anadrol, αλλά και πάλι, κάνει το κόλπο πριν από τον αγώνα. Για την οικοδόμηση μάζας, ωστόσο, θα έδινα στο Anavar ένα 4 ή 5 στα 10. Απλά δεν είναι ένα προϊόν για μάζα. Εάν το χρησιμοποιείτε με τον τρόπο που υποτίθεται ότι πρέπει να το χρησιμοποιείτε, το γεγονός ότι δεν είναι αποτελεσματικό για μεγάλα κέρδη μεγέθους δεν είναι σημαντικό!

Τελική σφαλιάρα για το Anavar..

Μου αρέσει αυτό το φάρμακο και πάντα μου άρεσε, παρόλο που είναι αρκετά άχρηστο στο τμήμα μάζας. Αλλά hey, ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μόνο με το Anadrol και το Test Proprionate! Πρέπει να παραδεχτώ όμως ότι φαίνεται αρκετά ασήμαντο φάρμακο τώρα που τα διακυβεύματα είναι τόσο υψηλά και οι ενέσεις συνθόλης φαίνονται το φάρμακο επιλογής των περισσότερων διαγωνιζομένων στα Olympia. Φαίνεται ότι το Anavar είναι τόσο έντονο όσο εκείνες οι μικρές καραμέλες που είναι κολλημένες σε λωρίδες χαρτιού και μοιράζονται σε ρολά, ή οι κύλινδροι τσίχλας σε σχήμα τσιγάρου που μπορούσατε να αγοράσετε σε κουτιά Marlboro. Παρόλα αυτά, μην αφήσετε τον κυνισμό μου να σας εμποδίσει να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερη ποσότητα αυτού του φαρμάκου. Και μη σκέφτεστε: “Θα το μοιράσω σε 12 εβδομάδες”, αλλά σκεφτείτε: “Θα χρησιμοποιήσω και τις 500 καρτέλες σε 30 ημέρες!” Αυτό δεν είναι μόνο το είδος της σκέψης που είναι τυπικό για τα παιδιά που θέλουν να γίνουν κάτι άλλο από “ελαφρώς μυώδες”, αλλά νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτό το φάρμακο ειδικά.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό Anavar στεροειδές?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anvarol, εδώ είναι γιατί:

Το Anvarol βελτιώνει τη δύναμη και την ενέργειά σας διεγείροντας τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης εντός του μυϊκού σας ιστού. Ιδανικό για κύκλους κοπής, θα τεμαχίσετε το λίπος διατηρώντας παράλληλα τους άπαχους μυς, δίνοντας στο σώμα σας μια εξαιρετικά άπαχη και κομμένη εμφάνιση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Αυτή η εναλλακτική λύση της Anavar Oxandrolone αυξάνει τα επίπεδα φωσφοκρεατίνης σας, βοηθώντας να δημιουργήσετε ATP πιο γρήγορα και δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να πιέσετε πιο σκληρά και περισσότερο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας.

Το Anvarol σας δίνει τη συνεχή ενέργεια και την εκρηκτική δύναμη που χρειάζεστε για να ωθήσετε τις προπονήσεις σας σκληρότερα και περισσότερο, ενώ τεμαχίζει το λίπος για ένα σκληρότερο, πιο αιχμηρό, πιο αδύνατο σώμα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής και νόμιμη Anavar Εναλλακτική λύση
  • Εκρηκτική δύναμη & δύναμη
  • Αποτεφρώστε το σπλαχνικό & υποδόριο λίπος
  • Διατηρήστε τον άπαχο μυ όταν κόβετε θερμίδες
  • Βελτιωμένη μυϊκή σκληρότητα & πυκνότητα
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anvarol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Προωθεί την ΓΡΗΓΟΡΗ απώλεια λίπους
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • Διατηρεί τους άπαχους μύες
  • Μετά την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anvarol επίσημη ιστοσελίδα

Προσωπική γνώμη για τη δοσολογία Anavar από επαγγελματία bodybuilder

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε εδώ είναι: “Ποια δοσολογία anavar πρέπει να πάρω;” Το οποίο είναι μια αρκετά περίεργη ερώτηση, στην πραγματικότητα, αν χρειάζεται να το ρωτήσετε αυτό, ίσως θα πρέπει πρώτα να μάθετε λίγα περισσότερα για τα αναβολικά στεροειδή.
Εν πάση περιπτώσει, παρ’ όλα αυτά, θα περάσω από μερικές από τις βασικές δόσεις Anavar που θα πρέπει να περιμένετε να δείτε και να πάρετε.

Συνιστάται μια ελάχιστη δόση Anavar 80MG ημερησίως για τους άνδρες. Αν και, προσωπικά πιστεύω ότι μια δόση Anavar των 100mg ημερησίως θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό ισχύει για κοπή ή διόγκωση.

Σε μια περικοπή, εάν η διατροφή σας είναι σωστή, θα πρέπει να περιμένετε να χάσετε περίπου 12lbs σε 8 εβδομάδες (τουλάχιστον) μαζί με τη διατήρηση όλων των κερδών σας και ίσως να προσθέσετε 2 έως 4lbs μυϊκής μάζας. Τα αποτελέσματα της αγγείωση είναι επίσης αρκετά τεράστια, όπως και τα αποτελέσματα της σκλήρυνσης των μυών που μπορείτε να περιμένετε σε αυτή τη δοσολογία Anavar. Μια άλλη θετική πτυχή του anavar είναι ότι είναι ένα από τα μόνα στεροειδή που ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ χρησιμοποιούν τα λιποκύτταρα και καίνε το λίπος. Εάν κάνετε μια ακραία περικοπή, θα έμπαινα στον πειρασμό να ρίξω κάποια Clen (η οποία μπορεί να αγοραστεί σε αυτόν τον ιστότοπο επίσης) Μια στοίβα clen και anavar θα δώσει τεράστια αποτελέσματα για άνδρα ή γυναίκα.

Μιλώντας για τις γυναίκες, αυτό το φάρμακο είναι ένα από τα ασφαλέστερα για τις γυναίκες να χρησιμοποιούν και μια τυπική δόση Anavar των 10 έως 15 mg ημερησίως χρησιμοποιείται συνήθως από τις γυναίκες με μεγάλο αποτέλεσμα. “Πόσο καιρό μπορείτε να μείνετε σε αυτή τη δοσολογία Anavar για”, σας ακούω να ρωτάτε

Λοιπόν, οι γυναίκες τείνουν να παραμένουν λίγο περισσότερο από τους άνδρες – έως και 12 εβδομάδες κάθε φορά. Και θα δείτε μια πολύ καλή ανάπτυξη των μυών και της δύναμης. Σε μια περικοπή θα περίμενα περίπου τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που ανέφερα για να δει ένας άνδρας. Μια καλή απώλεια λίπους 12 λίβρες περίπου και 2 έως 4 λίβρες άπαχης μυϊκής μάζας που αποκτήθηκε, προσθέστε κάποια clen, καλή καρδιολογία και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο ακραία.

Έχω δει γυναίκες να χρησιμοποιούν δόση Anavar έως και 30mg ημερησίως (κυρίως για σκοπούς διόγκωσης) και αυτό οδηγεί σε ένα τεράστιο ποσό LEAN κέρδος μυών. Όχι, δεν θα σας κάνει τον “μεγαλύτερο” bodybuilder γύρω σας. Αλλά θα σας δώσει μια τέλεια εμφάνιση μοντέλου φιγούρας, προσθέτοντας άπαχο μυ σε αυτούς τους σέξι μηρούς και δίνοντάς σας μια ωραία ποσότητα μυών στα χέρια. (Ξεχάστε να έχετε αυτές τις φτερούγες κοτόπουλου) Το Anavar είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο επιλογής για τη γυναίκα αθλήτρια.

Οι άνδρες αθλητές μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να συσσωρεύσουν όγκο. Η δοσολογία Anavar θα εξακολουθεί να είναι μόνο 100mg ημερησίως (αν και γνωρίζω αθλητές που πηγαίνουν μέχρι 160mg ημερησίως)

Βασικά, η απώλεια 2/3lbs λίπους είναι συνηθισμένη, ενώ κερδίζετε 12lbs ΜΑΛΑΚΗΣ μυϊκής μάζας. Ας πούμε ότι ξεκινάτε αυτόν τον κύκλο στο 10% του σωματικού λίπους. Είναι σύνηθες να τον τελειώσετε στο 8% σωματικό λίπος, ενώ έχετε επίσης επιπλέον 10 έως 12lbs μυϊκής μάζας. Συνολικά Θα φαίνεστε ΠΟΛΥ πιο σκληροί, αυτοί οι κοιλιακοί που όλοι λατρεύουν σε πλήρη επίδειξη, και θα μοιάζετε σαν να έχετε προσθέσει 20/25 κιλά αντί για τα 12 που έχετε προσθέσει. Ω και τα κέρδη δύναμης είναι μεγάλα. Εάν αυτό δεν είναι το μόνο συν σε αυτή τη δοσολογία Anavar, θα διατηρήσετε όλα τα κέρδη δύναμης και μυών σας, εφόσον η διατροφή παραμένει καλή και η προπόνηση καλά άθικτη.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Στεροειδές Anavar κύκλος, δοσολογία, παρενέργειες

Το στεροειδές Oxandrolone εμφανίστηκε στη SUA το 1964, με την ονομασία “Anavar” και παράγεται από την εταιρεία “Serl”. Είναι ένα λεπτό στεροειδές με ένα αδύναμο ανδρογόνο συστατικό. Είχε παρατηρηθεί ότι εάν αυτό το παρασκεύασμα χρησιμοποιείται σε λογικές δόσεις, δεν έχει καμία παρενέργεια, επειδή αρχικά παράχθηκε για γυναίκες και παιδιά. Είναι ένα από τα λίγα στεροειδή που δεν προκαλούν την πρόωρη καθυστέρηση της σωματικής ανάπτυξης των παιδιών, επειδή δεν συμπίπτει με το κλείσιμο των επιφύσεων. Κατά συνέπεια, το παρασκεύασμα χρησιμοποιείται στην ιατρική για τα παιδιά για την τόνωση της ανάπτυξης και για τις γυναίκες για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης.

Το παρασκεύασμα προκαλεί πολύ αδύναμα συμπτώματα αρρενωπότητας. Αυτή η ιδιότητα το καθιστά πολύ αποτελεσματικό για τις γυναίκες, διότι για δόση 10-15 mg ημερησίως δεν μπορούν να παρατηρηθούν εξωτερικές αρρενωπές επιδράσεις.
Οι bodybuilders και οι powerlifters προτιμούν το Oxandralon. Βοηθά στην εδραίωση της δύναμής τους με ταχύ τρόπο, επειδή προκαλεί τη σύνθεση της κρεατινφωσφάτης στα μυϊκά κύτταρα και δεν συσσωρεύει υγρά.

Οι αρσιβαρίστες που δεν θέλουν να συμπεριληφθούν σε υψηλή κατηγορία χρησιμοποιούν αυτό το παρασκεύασμα επειδή αυξάνει τη δύναμή τους χωρίς να αυξάνει ταυτόχρονα το βάρος τους.

Ο καθημερινός συνδυασμός του στεροειδούς Oxandrolone και 10-12 mg Halotestin είχε αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικός επειδή η χρήση του δίνει στο μυϊκό σύστημα μια πιο άκαμπτη πτυχή.
Ο καθημερινός συνδυασμός Oxandrolone και 120-140 mg κλενβουτερόλης
βοηθά επίσης στην επίτευξη καλών αποτελεσμάτων.

Το στεροειδές Oxandrolone δεν αυξάνει τη μυϊκή μάζα, αλλά ενισχύει τις επιδράσεις των άλλων στεροειδών στον οργανισμό. Το παρασκεύασμα συνδυάζεται με Deca-Durabolin, με Dinabolon και με άλλα παράγωγα τεστοστερόνης που συσσωρεύουν υγρά και εξασφαλίζουν τη σημαντική αύξηση της μυϊκής μάζας . Ένας καθημερινός συνδυασμός 200 mg Deca-Durabolin, 500 mg Enantat τεστοστερόνης και 25 mg Oxandrolone βοηθά τους περισσότερους αθλητές να αυξήσουν το βάρος και τη δύναμή τους.

Η Deca-Durabolin έχει πιο έντονη αναβολική δράση και διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών, η Oxandrolone αυξάνει τη δύναμη και η τεστοστερόνη κάνει τους αθλητές πιο επιθετικούς κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και αυξάνει την ταχύτητα αναγέννησης.
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται η Oxandrolone
, είναι ότι το σκεύασμα δεν αρωματίζεται όσο μεγάλη και αν είναι η δόση.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ένα μεγάλο μέρος της τεστοστερόνης του αίματος μετατρέπεται σε οιστρογόνα. Μετά τη χρήση της Oxandrolone, το μυϊκό σύστημα δεν θα έχει μια υδατική πτυχή. γι ‘αυτό το παρασκεύασμα υποτίθεται ότι είναι πολύ αποτελεσματικό για προπονήσεις πριν από διαγωνισμούς. Κατά τη διάρκεια αυτών των προπονήσεων, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθούν τα οιστρογόνα σε μειούμενο επίπεδο, επειδή τα οιστρογόνα προκαλούν τη συσσώρευση υγρών στον οργανισμό, ακόμη και αν οι αθλητές έχουν διατροφή με λιγότερες θερμίδες. Σε συνδυασμό με τη διατροφή, η Oxandrolone βοηθά στην απόκτηση ενός ισχυρού και ελαστικού μυϊκού συστήματος. Αν και το σκεύασμα δεν βοηθά στην καύση των λιπών, έχει συμπληρωματικό ρόλο επειδή μειώνει την όρεξη.

Το στεροειδές Oxandrolone μπορεί να προκαλέσει το αίσθημα βαρύτητας στο στομάχι και αισθήματα ναυτίας εάν οι παστίλιες χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
Σύμφωνα με την ιταλική προοπτική, το παρασκεύασμα έχει μεγάλη επίδραση στο πεπτικό σύστημα (ορισμένοι αθλητές έχουν τακτική διάρροια).
Αν και δεν είναι ένα ευχάριστο φαινόμενο, το παρασκεύασμα βοηθά τους αθλητές να κάψουν τα λίπη και χαρίζει αδυναμία στο σώμα.

Όσοι προπονούνται για αγώνες ή όσοι ενδιαφέρονται πολύ για την ποιότητα της μυϊκής μάζας θα πρέπει να συνδυάζουν την οξανδρολόνη με στεροειδή όπως Winstrol, Parabolan, Masteron, Primobolan ή Testosterone Propionat.
Ο συνδυασμός 50 mg την ημέρα, 50 mg τεστοστερόνης Propionat κάθε δύο ημέρες και 25 mg Oxandrolone την ημέρα είναι πολύ αποτελεσματικός για αυτούς τους στόχους.

Είχε αποδειχθεί ότι οι αθλητές που έχουν αυξημένη αρτηριακή τάση που προκαλείται από τα ανδρογόνα στεροειδή ή εκείνοι που έχουν γινεκομαστίτιδα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την Oxandrolone επειδή δεν αρωματίζεται. Ο συνδυασμός της Oxandrolone με την Deca-Durabolin είναι για ορισμένους αθλητές η καλύτερη επιλογή σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της χρήσης άλλων στεροειδών (τεστοστερόνες, Dianabol, Anapolon 50). Η Oxandrolone συνιστάται επίσης επειδή είναι μια χημική ουσία η οποία δεν επηρεάζει την παραγωγή συγκεκριμένων ορμονών στον οργανισμό.

Κατά τη διάρκεια της χρήσης της Oxandrolone, οι όρχεις δεν σηματοδοτούν τη μείωση ή τη διακοπή της παραγωγής ορμονών, οι οποίες παραδίδουν τις γοναδοτροφίνες και την ορμόνη ωχρινοποίησης. Αυτή η συγκεκριμένη ποιότητα της Oxandrolone είναι δυνατή επειδή η δραστική χημική ουσία δεν αρωματίζεται σε οιστρογόνα.

Ο γιατρός Mauro de Pascuale λέει: ” ..υποτίθεται ότι τα οιστρογόνα που εμφανίζονται εξαιτίας της αρωματοποίησης της τεστοστερόνης και εξαιτίας άλλων αναβολικών στεροειδών μειώνουν την έκκριση της ορμόνης ωχρινοποίησης από τον εγκέφαλο και τον υποθάλαμο και την παραγωγή τεστοστερόνης επίσης” (“Οι παρενέργειες των αναβολικών στεροειδών – γεγονότα, μυθοπλασίες και θεραπεία”) . Ο Αμερικανός γιατρός Dr Robert Kerr το επιβεβαιώνει αυτό στο ” The practical anabolic steroids utilization of athletes” : “Εάν ένας υγιής άνδρας χρησιμοποιεί οξανδρολόνη (Anavar) σε αυξημένες δόσεις, δεν θα μειώσει την ποσότητα των σπερματοζωαρίων και η ποσότητα του σπέρματος δεν θα μετατραπεί σε οιστρογόνα” .

Γι’ αυτό και η Oxandrolone συνδυάζεται πολύ καλά ακόμη και με 240 mg Andriol την ημέρα, δεν αρωματίζεται και δεν επηρεάζεται η έκκριση ορμονών στον οργανισμό. Η καθημερινή χρήση 280 mg Andriol με 25 mg Oxandrolone μπορεί να αυξήσει τη δύναμη και για τους αρχάριους μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα χωρίς σημαντική συσσώρευση νερού ή σοβαρή επίδραση στην ειδική παραγωγή τεστοστερόνης.

Όταν πρόκειται για Oxandrolone, καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης 8-12 παστίλιων για τους άνδρες και 5-6 παστίλιων για τις γυναίκες. Έχει επιβεβαιωθεί πρακτικά ότι ο κανόνας χρήσης είναι 0,25 mg παρασκευάσματος/1 κιλό από το βάρος του αθλητή. Συνήθως, οι παστίλιες χρησιμοποιούνται 2-3 φορές την ημέρα μετά το γεύμα και με αυτόν τον τρόπο η δραστική χημική ουσία από το παρασκεύασμα απορροφάται πλήρως.

Όσοι έχουν προβλήματα με το πεπτικό σύστημα θα πρέπει να παίρνουν τις παστίλιες 1 ή 2 ώρες μετά το γεύμα ή θα πρέπει να σταματήσουν τη λήψη τους. Πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν το Oxandrolone για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή δεν είναι πολύ τοξικό και δεν έχει παρενέργειες. Αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς παύση γιατί όπως και τα άλλα από του στόματος στεροειδή είναι αλκυλάτη 17-alfa και έχει επιδράσεις στο συκώτι.

Το στεροειδές Oxandrolone είναι ένα εξαπλωμένο παρασκεύασμα και χρησιμοποιείται συχνά από γυναίκες bodybuilders. Οι γυναίκες που είναι ευαίσθητες στα αναβολικά στεροειδή μπορούν να επιτύχουν καλά αποτελέσματα εάν το συνδυάσουν με Primobolan ή / και με κλενβουτερόλη (δοσολογία κλενβουτερόλης) – με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να εμφανιστεί το αρρενωπό φαινόμενο. Ωστόσο, οι γυναίκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το παρασκεύασμα σε δόσεις μεγαλύτερες από 6 παστίλιες την ημέρα, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν παρενέργειες όπως ακμή, πάχυνση φωνής, υπερτροφία κλειτορίδας ή τριχοφυΐα.

Το κύριο μειονέκτημα αυτού του παρασκευάσματος είναι η μεγάλη τιμή. Η ιταλική Oxandrolone, που παρέχεται στη ρωσική αγορά (30 παστίλιες των 2,5 mg) έχει μια μεσαία τιμή 25-30 $ . Υπάρχει μια πιθανότητα η Oxandrolone να γίνει πιο προσιτή για τους Ρώσους αθλητές, επειδή μια κινεζική εταιρεία (“Hubei Huangsi Pharmaceuticals”) θα παράγει τη δική της Oxandrolone σε παστίλιες των 5 mg, η οποία θα έχει υπολογισμένη τιμή 40$/μπλίστερ (30 παστίλιες). Η ινδική εταιρεία “B.M Pharmaceuticals” ξεκίνησε την παραγωγή ενέσιμης οξανδρολόνης – το προϊόν Oxandrolon eject των 10 mg/phial.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here