Tre snabba och enkla mellanmål för bodybuilding

Vad bör Bodybuilding Snacks vara?

Bodybuilding är en otroligt fysiskt krävande sport som också kräver en mental belastning på kroppen. Folk tror att bodybuilding helt enkelt handlar om att gå till gymmet några gånger i veckan, lyfta vikter i en timme eller så och kanske dricka en proteinshake och äta lite kyckling innan man upprepar hela processen nästa dag

I verkligheten är dock bodybuilding inte bara en hobby, det är en livsstil, till och med en karriär för många som äter, sover och lever bodybuilding. Fråga vilken kroppsbyggare som helst vad den svåraste delen av deras valda sport/yrke är, och de kommer att säga att det är den näringsmässiga sidan av saken. För att bygga/bevara muskler, bränna fett, ge kroppen bränsle och förbättra muskeltillväxt och återhämtning måste kroppsbyggare uppfylla sina dagliga makrobehov (mikronäringsämnen) av protein, kolhydrater och fetter, vilket kan vara svårt när man jonglerar med ett privat och yrkesmässigt liv vid sidan av att bygga upp sina kroppar. Om något av ovanstående gäller för dig, får du här en titt på tre snabba och enkla mellanmål som är idealiska för kroppsbyggare.

Jordnötssmör
Jordnötssmör som bodybuilding-snacks och kosttillskott är otroligt populärt bland tyngdlyftare över hela världen, och det är inte konstigt varför. Jordnötssmörs bodybuilding-snacks och kosttillskott är rika, krämiga och fulla av hälsosamma fetter och proteiner. Många jordnötssmörsbodybuildingentusiaster äter faktiskt jordnötssmör direkt ur burken eftersom det är så gott. Leta alltid efter naturligt eller ekologiskt jordnötssmör utan tillsatta oljor, salter, socker eller konstgjorda ingredienser.

Kalkon och schweizisk wrap
För kroppsbyggare som är trötta på att dricka proteinshake efter proteinshake på grund av att de inte har tid att förbereda färsk mat i förväg, är kalkon- och schweizerwraps idealiska eftersom de bokstavligen tar några sekunder att göra och ger en bra procentandel av dina dagliga makroprotein- och fettmängder. Kalkonen är mycket mager och är rik på protein samt mineraler som järn, medan schweizerosten också innehåller protein och är en bra källa till fett och mineraler som kalcium. Det kan inte vara enklare att göra dem, eftersom du i princip tar en bit schweizerost, eller vilken ost du vill, lindar in den i en tjock kalkonrulle och njuter, eller förvarar den i en kylbox till senare.

Höstost och vassleprotein
Om det är sent på kvällen och du är sugen på något sött och lätt, även om det kan låta konstigt för vissa av er, om du går vidare och tar en generös portion keso, lägger till en skopa vassleprotein till den (jordgubbar fungerar mycket bra) och sedan mixar tills den är slät, har du dig själv ett sött och läckert mellanmål som botar ditt sötsug och förser din kropp med en mycket generös portion protein. Höstost är också mycket långsammare att smälta än vassleprotein, så om du konsumerar det sent på kvällen kommer det att ha en liknande effekt som kaseinprotein, om än inte riktigt lika effektivt.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here