Drie snelle en makkelijke bodybuilding snacks

Wat zouden Bodybuilding snacks moeten zijn?

Bodybuilding is een ongelofelijk fysiek veeleisende sport die ook een mentale tol eist van het lichaam. Mensen denken dat bodybuilding gewoon een kwestie is van een paar keer per week naar de sportschool gaan, een uurtje of wat gewichtheffen, en misschien een proteïneshake drinken en wat kip eten voordat je het hele proces de volgende dag herhaalt

In werkelijkheid is bodybuilding echter niet zomaar een hobby, het is een levensstijl, zelfs een carrière voor velen, want ze eten, slapen en leven bodybuilding. Vraag een bodybuilder wat het moeilijkste deel is van hun gekozen sport/beroep en ze zullen je vertellen dat het de voedingskant van de zaak is. Om spieren op te bouwen/te behouden, vet te verbranden, het lichaam van brandstof te voorzien en spiergroei en herstel te bevorderen, moeten bodybuilders voldoen aan hun dagelijkse macrobehoeften (micronutriënten) van eiwitten, koolhydraten en vetten, wat lastig kan zijn als je naast het opbouwen van je lichaam ook nog een privé- en een beroepsleven hebt. Als een van de bovenstaande punten op jou van toepassing is, kijk dan hier naar drie snelle en makkelijke snacks die ideaal zijn voor bodybuilders.

Pindakaas
Pindakaas snacks en supplementen voor bodybuilding zijn ongelooflijk populair onder gewichtheffers over de hele wereld, en het is geen wonder waarom. Pindakaas bodybuilding snacks en supplementen zijn rijk, romig, en boordevol gezonde vetten en eiwitten. Veel liefhebbers van pindakaas eten de pindakaas direct uit de pot, zo lekker is hij. Zoek altijd naar natuurlijke of biologische pindakaas zonder toegevoegde oliën, zouten, suikers of kunstmatige ingrediënten.

Kalkoen en Zwitserse Wrap
Voor bodybuilders die het zat zijn om de ene proteïneshake na de andere te drinken omdat ze geen tijd hebben om van tevoren vers voedsel klaar te maken, zijn kalkoen- en Zwitserse wraps ideaal omdat ze letterlijk in een paar seconden klaar zijn, en een goed percentage van je dagelijkse proteïne- en vetmacro’s leveren. De kalkoen is zeer mager en is rijk aan eiwitten en mineralen zoals ijzer, terwijl de Zwitserse kaas ook eiwitten bevat en een goede bron is van vet en mineralen zoals calcium. Het is heel eenvoudig om ze te maken: je neemt een stuk Zwitserse kaas, of welke andere kaas dan ook, wikkelt het in een dikke rol kalkoen en smullen maar, of je bewaart het in een koelbox tot later.

Cottage Cheese en wei-eiwit
Als je ‘s avonds laat trek hebt in iets zoets en makkelijks, klinkt het voor sommigen misschien vreemd, maar als je een flinke portie kwark neemt, er een schepje wei-eiwit aan toevoegt (aardbei werkt heel goed) en het dan mengt tot een gladde massa, heb je een zoet en heerlijk tussendoortje dat je zoetekauw geneest en je lichaam voorziet van een flinke portie eiwitten. Cottage cheese wordt ook veel langzamer verteerd dan wei-eiwit, dus als je het laat op de avond consumeert, zal het een vergelijkbaar effect hebben als caseïne-eiwit, zij het niet zo effectief.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here