Hoe te gebruiken Primobolan Oral Steroid

PRIMOBOLAN Oraal Steroïde

Werkzame chemische stof: metanolonacetaat
Handelsbenaming:
Primobolan 5mg/pastilles

Primobolan S 25mg/pastilles

Primobolan (uit de handel) 50mg/ pastilles

Vele odybuilders voelen het gebrek aan injecteerbare Primobolan dat 20mg metanolon acetaat had, opgelost in olie. De pillen van 50mg zijn uit de handel genomen, zodat er alleen nog pillen van 5 en 25mg overblijven.

Primobolan is een anabool product, bijna zuiver met een zeer klein androgeen effect, dat een relatief sterke anabole werking heeft, en Primobolan pillen hebben beperkte acties als het gaat om het verhogen van de rechtheid en de spieren. Bij inname van de pil is er geen snelle toename van het gewicht en ook geen aanzienlijke toename van het rechte stuk.

Dit is een van de redenen waarom de Primobolan gedurende een lange periode wordt gebruikt, omdat dit leidt tot een langzame maar kwalitatieve toename van de spieren, die voor het grootste deel behouden blijft na het stoppen met het gebruik van deze pillen. De actieve dagelijkse dosis die door atleten wordt gebruikt, ligt tussen 50 en 150 mg, en daarom is de pil van 25 mg efficiënter dan die van 5 mg.

In het farmaceutisch vooruitzicht van Primobolan geproduceerd door “Shering” staat vermeld: “In het geval dat het niet anders wordt voorgeschreven, wordt het als volgt ingenomen: 2-3mg/dag per kg lichaamsgewicht”, dat wil zeggen dat bij een gewicht van 50 kg 4-6 pillen/dag worden ingenomen. Een bodybuilder van 100 kg moet 200-300mg/dag innemen. Dit betekent 8-12 pillen van 25mg/dag. Dit soort dosering is hoog en hoewel dit voorbeeld laat zien dat het nodig is een grote dosis van orale acetaat.

De acetaatpillen Primobolan bevatten een grote hoeveelheid niet-17-alfa-alchilerende stof die de lever vernietigt en zo inactief wordt. Dit betekent dat in het bloed slechts kleine hoeveelheden van het werkzame bestanddeel overblijven.

Bij gebruik van alleen deze tips van een pil zal dit alleen bij mensen die aan het begin van een steroïdenkuur staan en bij vrouwen tot een toename van de rechte lijn en de spieren leiden. De situatie verandert wanneer Primobolan wordt gecombineerd met steroïden die een gemiddelde of sterke androgene werking hebben die geen water vasthoudt.

Beginners in steroïde behandeling en die minder ontwikkeld krijgen een goede toename op rechte en spieren zonder vasthouden van water wanneer genomen 50-100mg Primobolan een dag en 150mg injecteerbare Winstrol/week. De gevorderden praten over kwaliteit verhogen en verlagen van de spier bij gebruik van 150mg Primobolan/dag Winstrol Depot om de 2 dagen en 76mg Parabolan/dag.

Primobolan pillen hebben een fundamentele toediening in de periode van de praktijk voor de wedstrijden, vooral voor vrouwen, omdat de acetaatvorm niet aromatize in oestrogeen en houdt niet het water in het organisme. Een bijzondere kwaliteit van Primobolan is het feit dat het nuttig is bij het verbranden van vet.

Hoewel het veel beter zal zijn om de chemische stof rechtstreeks te gebruiken op de plaats waar het nodig is, op deze manier komt de stof via de huid in het bloed terecht. Het gebruik van Primobolan direct op de huid wordt gecombineerd met dimethylsulfaat, dat een van de weinige stoffen is die volledig door de huid gaan en in het organisme terechtkomen.

Dan Duchaine, de “steroïdengoeroe” genoemd, schreef in zijn boek Ask the Guru: “Mijn advies is een vilt en stamper te kopen, 4 Primobolan-pillen van elk 5 mg te stampen, ¼-1/2 theelepels dimethylsulfoxide van 99% erbij te gieten, te mengen tot het volledig is opgelost. Los de samenstelling op met water tot 55% mengsel is opgelost (1:1- dimethylsulfoxide: water) en gebruik deze oplossing vervolgens op de huid op plaatsen waar het vet moeilijk te verbranden is, of zelfs bij het volgen van een streng dieet.

De steroïde infiltreert in de huid en komt in het bloed terecht. Het is belangrijk dat de substantie alleen op de huid wordt aangebracht en niet wordt ingewreven. Eén of twee keer per dag aanbrengen is voldoende. “Een andere mogelijkheid om de vernietiging van de stof Primobolan in de lever te voorkomen, is de pillen fijn te stampen en ze te drinken met vitamine E.

De samenstelling-Vitamine E in olie komt net als Andriol in het bloed terecht, wat betekent dat de absorptie onmiddellijk via het lymfestelsel plaatsvindt en de stof de vaan vermijdt die naar de lever leidt. Omdat de pil van Primobolan niet de 17-alfa maar de 17-alfa-hydroxygroep bevat zijn deze onschadelijk voor de lever. Daarom is er geen toename van bilirubine en alcaloidisch fosfaat, enz.

Het product veroorzaakt geen zichtbare bijwerkingen omdat het niet aromatiseert, geen water vasthoudt, geen 17-alfa bevat en een zwak androgeen is. Vele malen, de arteriële druk, lever kenmerken, het niveau van cholesterol niet voorbij de normale grenzen, dit is de reden waarom de Primobolan wordt met succes gebruikt, zowel aan vrouwen en atleten die preoccuperen met hun gezondheid. Omdat Primobolan een afgeleid hydrotestosteron is, kan het de haaruitval verhogen.

Dit mannelijkheidsfenomeen is uiterst zeldzaam en de dagelijkse dosis voor vrouwen bedraagt 50-100mg/dag. De gevorderde bodybuilders combineren 75mg Primobolan/dag met 50mg Winstrol/week en 50mg Testosteron Propionaat/week. Op de Russische markt zijn de Primobolan-pillen in twee vormen verkrijgbaar: 30 pillen van 5mg/pil (de gemiddelde prijs in Moskou is 25-30$) en Primobolan S 50 van 25mg/pil (110-120$).

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here