Thursday, August 18, 2022

Hur man använder Primobolan Oral Steroid

PRIMOBOLAN Oral Steroid

Aktiv kemisk substans: metanolonacetat
Handelsbeteckning:
Primobolan 5mg/pastiller

Primobolan S 25mg/pastiller

Primobolan (inte längre på marknaden) 50mg/pastiller

Många odybuilders känner brist på injicerbar Primobolan som hade 20mg metanolonacetat, upplöst i olja. Pillerna med 50mg där drogs tillbaka från marknaden, återstår bara de med 5 och 25mg.

Primobolan är en anabol produkt, nästan ren med en mycket liten androgen effekt, som har en relativt stark anabol verkan, och Primobolan piller har begränsade åtgärder när det gäller att öka rakheten och muskeln. När man tar pillret sker ingen snabb viktuppgång och inte heller någon betydande ökning av rakheten.

Detta är en av anledningarna till att Primobolan används under lång tid eftersom detta leder till en långsam men kvalitativ ökning av musklerna, som till största delen bevaras när man slutar använda dessa piller. Den aktiva dagliga dosen som används av idrottare ligger mellan 50-150 mg, vilket är anledningen till att ett piller på 25m är effektivare än ett på 5 mg.

I det farmaceutiska prospektet för Primobolan som produceras av “Shering” nämns det: “Om det inte förskrivs annorlunda, tas det så här: 2-3 mg/dag per kg av kroppen”, det vill säga att vid en vikt på 50 kg ska det tas 4-6 tabletter/dag. En kroppsbyggare med 100 kg bör ta 200-300mg/dag. Detta innebär 8-12 piller om 25mg/dag. Denna typ av dos är hög och även om detta exempel visar att det är nödvändigt med en stor dos av oral acetat.

Primobolans acetatpiller har en stor mängd icke-17-alfa alchileringssubstans som förstör levern och därmed blir inaktiv. Detta innebär att det i blodet endast finns små mängder av den aktiva principen kvar.

Om det används endast dessa tips av ett piller, kommer detta att leda till en ökning av raka och muskler endast för personer som är i början av steroidbehandling och för kvinnor. Situationen förändras när Primobolan kombineras med steroider som har en medelstark eller stark androgen verkan som inte behåller vatten.

Nybörjare i steroidbehandling och de som är mindre utvecklade får en bra ökning på rak och muskel utan att behålla vatten när de tar 50-100 mg Primobolan per dag och 150 mg injicerbar Winstrol/vecka. De avancerade talar om kvalitetsökning och minskning av muskler när de använder 150mg Primobolan/dag Winstrol Depot varannan dag och 76mg Parabolan/dag.

Primobolanpiller har en grundläggande administration under träningsperioden inför tävlingarna, särskilt för kvinnor, eftersom acetatformen inte aromatiseras till östrogen och inte behåller vattnet i organismen. En speciell egenskap hos Primobolan är det faktum att den är användbar vid fettförbränning.

Även om det blir mycket bättre att använda den kemiska substansen direkt på den plats där den behövs, på så sätt kommer substansen in i blodet via huden. Att använda Primobolan direkt på huden kombineras med dimetylsulfat som är ett av de få ämnen som passerar helt genom huden och kommer till organismen.

Dan Duchaine kallad “steroidgurun” skrev i sin bok Ask the Guru skrev: “Mitt råd är att köpa en filt och pistill, pund 4 Primobolan piller på 5 mg vardera, häll ¼-1/2 tesked dimetylsulfoxid på 99 %, blanda tills det är helt upplöst. Lös upp kompositionen med vatten tills 55% blandning är löst (1:1- dimetylsulfoxid: vatten) använd sedan denna lösning på huden på platser där fettet är svårt att bränna, eller till och med när du följer en hård diet.

Steroiden infiltrerar i huden och går över i blodet. Det viktiga är att bara lägga ämnet på huden och inte gnugga det. Det räcker med en eller två appliceringar per dag. “En annan möjlighet att undvika att Primobolan-substansen förstörs i levern är att krossa tabletterna och dricka dem med E-vitamin.

Sammansättningen-Vitamin E i olja kommer in i blodet som Andriol, vilket innebär att absorptionen sker omedelbart genom lymfsystemet och att substansen undviker den vana som leder till levern. Eftersom pillret av Primobolan inte innehåller 17-alfa utan innehåller 17-alfa-hydroxigruppen är dessa ofarliga för levern. Därför sker ingen ökning av bilirubin och alkaloidisk fosfat osv.

Produkten skapar inte en negativ reaktion synlig eftersom den inte aromatiserar, inte behåller vatten, inte innehåller 17-afla och det är en svag androgen. Många gånger passerar inte det arteriella trycket, leveregenskaperna, kolesterolnivån de normala gränserna, det är därför Primobolan används framgångsrikt både till kvinnor och idrottare som är upptagna med sin hälsa. Eftersom Primobolan är ett hydrotestosteron som härrör kan det öka hårfallet.

Detta maskulinitetsfenomen är extremt sällsynt och den dagliga dosen för kvinnor är 50-100 mg/dag. De avancerade kroppsbyggarna kombinerar 75 mg Primobolan/dag med 50 mg Winstrol/vecka och 50 mg testosteronpropionat/vecka. På den ryska marknaden finns Primobolan-pillren i två former: 30 piller om 5mg/ piller (medelpriset i Moskva är 25-30$) och Primobolan S 50 om 25mg/piller (110-120$).

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here