Hoe de vasculariteit te verhogen

Als je er zo waanzinnig gespierd mogelijk uit wilt zien, dan is het niet genoeg om je alleen maar te richten op het opbouwen van grote spieren en het verminderen van vet. Voor een echt te gek uiterlijk, moet je ook je aderen laten knallen zodat je eruit ziet als een versnipperd beest. Dat is wat Hugh Jackman of Sylvester Stallone’s lichaamsbouw er zo waanzinnig uit laat zien in de X-Men film en het kan een lange weg te gaan om u te helpen pronken met uw winsten en nog meer hoofden te draaien. Als je dat niet doet, loop je het risico dat het lijkt alsof je spieren zijn geïmplanteerd. Wil je op een Ken Doll lijken? Prima, geen aders nodig. Wil je eruit zien als een badass actieheld? Dan heb je aders nodig.

Maar hoe krijg je precies die aderen te zien? Lees verder en we nemen een kijkje op een aantal van de beste strategieën die u kunt gebruiken.

Verlaag je lichaamsvet

De belangrijkste factor als het gaat om het krijgen van die geweldige aderige look is om je lichaamsvet te verlagen. Hoe minder lichaamsvet je draagt, hoe minder er zal zijn onder je huid op de top van je aderen. Uiteindelijk, als je kunt bezuinigen op je vet, dan zul je het brengen van uw aderen dichter bij de oppervlakte en natuurlijk, dit is ook hoe je je spieren definitie te krijgen op de show ook.

Hoe kun je gewicht verliezen? Nou dat is een heel artikel op zich, maar de basis is om:

  • Zorg voor een calorie tekort
  • Eet voedingsrijk voedsel dat de bloedsuikerspiegel niet doet stijgen
  • Combineer HIIT en steady state cardio voor een maximaal effect

Spieren toevoegen

Nadat je de hoeveelheid vet vlees bovenop je aderen hebt verminderd, wil je ze nu nog meer naar buiten duwen naar de oppervlakte. Dit is waar het opbouwen van indrukwekkende spieren komt kijken, die in wezen de aderen naar buiten en omhoog door de huid duwen.

En er is een secundair effect dat hier ook zal gaan: hoe meer je bouwt grote spieren, hoe meer voedingsstoffen en zuurstof die spieren nodig zullen hebben om te overleven. Uiteindelijk betekent dit dat uw aderen groter moeten worden omdat ze meer bloed naar uw ledematen en romp vervoeren.

Gebruik vaatverwijders

Een vaatverwijdend middel is alles wat ervoor zorgt dat de aderen wijder worden. U kunt dit effect teweegbrengen door supplementen te gebruiken die speciaal zijn ontworpen als vaatverwijders (zoals NO2) of ook door de juiste voeding in uw dieet op te nemen. Stikstofmonoxide kan ook via uw voeding worden verkregen. Het simpelweg consumeren van vitamine C + knoflook verhoogt het stikstofmonoxidegehalte in je lichaam met 200%. Consumeer deze twee voor een training voor een verbazingwekkend effectieve pre-workout die een fractie is van de prijs van de meeste te dure producten.

Ouder worden

Er is nog een reden waarom Stallone’s aderen er zo ongelooflijk uitzien… en dat is dat hij oud is. De dikte van je huid is grotendeels genetisch bepaald en daar kun je maar weinig aan veranderen. Gelukkig wordt je huid dunner naarmate je ouder wordt, waardoor de spieren en de aderen beter gedefinieerd zijn. Er zitten dus voordelen aan ouder worden als bodybuilder!

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here