Hur man ökar vaskulariteten

Om du vill se så vansinnigt sliten ut som möjligt räcker det inte att bara fokusera på att bygga stora muskler och minska fett. För en riktigt galen look vill du också att dina vener ska synas så att du ser ut som ett strimlat odjur. Det är det som gör att Hugh Jackmans eller Sylvester Stallones fysik ser så vansinnig ut i X-Men-filmen och det kan hjälpa dig att visa upp dina vinster och få ännu fler huvuden att vända. Utan någon under tiden riskerar du att se ut som om dina muskler är inplanterade. Vill du se ut som en Ken Doll? Bra, du behöver inga vener. Vill du se ut som en tuff actionhjälte? Då behöver du venerna.

Men hur exakt får du venerna att synas? Läs vidare så tar vi en titt på några av de bästa strategierna du kan använda.

Sänk ditt kroppsfett

Den enskilt viktigaste faktorn när det gäller att få den där häftiga åderlooken är att sänka ditt kroppsfett. Ju mindre kroppsfett du bär på, desto mindre kommer det att finnas under huden ovanpå dina vener. I slutändan, om du kan minska ditt fett, så kommer du att föra dina ådror närmare ytan och det är naturligtvis också så du får din muskeldefinition på showen också.

Hur går du ner i vikt? Tja, det är en hel artikel i sig själv, men den grundläggande kärnan är att:

  • Upprätthåll ett kaloriunderskott
  • Äta näringsrik mat som inte ger blodsockerhöjningar
  • Kombinera både HIIT och konstant konditionsträning för maximal effekt

Lägg till muskler

Efter att du har minskat mängden fettkött som sitter ovanpå dina ådror vill du nu trycka ut dem ännu mer mot ytan. Det är här som uppbyggnaden av imponerande muskler kommer in, vilket i huvudsak tvingar venerna utåt och upp genom huden.

Och det finns en sekundär effekt som kommer att ske här också: ju mer du bygger stora muskler, desto mer näring och syre kommer dessa muskler att behöva för att överleva. I slutändan innebär detta att dina vener måste bli större eftersom de transporterar mer blod till dina lemmar och din överkropp.

Använd vasodilatorer

En vasodilator är något som får venerna att vidgas. Du kan utlösa denna effekt genom att använda kosttillskott som är särskilt utformade som vasodilatorer (som NO2) eller också genom att äta rätt mat i din kost. Kväveoxid kan också fås genom din kost. Att bara konsumera C-vitamin + vitlök ökar kväveoxidnivåerna i kroppen med 200 %. Konsumera dessa två före ett träningspass för en otroligt effektiv pre-workout som är en bråkdel av priset på de flesta överprissatta produkter.

Bli äldre

Det finns en annan anledning till varför Stallones vener ser så otroliga ut som de gör… och det är att han är gammal. Hudens tjocklek är till stor del genetiskt betingad och det finns väldigt lite du kan göra för att ändra på det. Lyckligtvis blir dock huden tunnare när du blir äldre och det resulterar i en bättre definition av musklerna och venerna. Det finns alltså fördelar med att bli äldre som kroppsbyggare!

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here