5 manieren om testosteron op natuurlijke wijze te verhogen

Testosteron is een mannelijk hormoon. Het geeft je niet alleen een aantal mannelijke eigenschappen, maar regelt ook je seksuele gezondheid en functies. De meeste mannen ervaren een daling van hun testosteronspiegel naarmate ze ouder worden.

Gelukkig is het een hormoon dat op natuurlijke wijze kan worden verhoogd. Hier zijn enkele 5 uitstekende manieren om testosteron te stimuleren in slechts 48 uur:

#1 Begin met Intermitterend Vasten

De meeste mannen zijn zich hier niet van bewust, maar studies hebben aangetoond dat intermittent fasting het testosterongehalte met maar liefst 400% kan verhogen. Het enige addertje onder het gras is dat het samen met krachttraining gedaan moet worden. Wat je moet doen is je ontbijt overslaan en drie maaltijden met korte tussenpozen nuttigen. Zo kunt u ‘s middags, om 15.00 uur en om 18.00 uur eten. Hierdoor kunnen uw organen rusten, vooral uw lever, die een zeer belangrijke rol speelt bij het op peil houden van uw hormoonspiegels. Ook moet u ‘s morgens veel water drinken. Niet alleen dit, u kunt ook consumeren groentesap in de ochtend.

#2. Zware krachttraining

Krachttraining is bijzonder goed voor het verbeteren van testosteron en in combinatie met intermitterend vasten kan het een grote boost geven aan je testosteronniveau. Je moet minstens 3 dagen per week in de sportschool trainen, en als je 5 dagen per week traint, ga je geweldige resultaten ervaren.

#3 Voeg gezonde vetten toe aan je dieet

De meeste mannen met een laag testosterongehalte lijken veel troep en koolhydraten te hebben gegeten. Als je je testosterongehalte een boost wilt geven, zorg dan dat je veel gezonde vetten binnenkrijgt. Nu, gezonde vetten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën:

Gezonde verzadigde vetten zoals die in kokosolie, rauwe gefermenteerde zuivelproducten zoals yoghurt, rauwe geiten- of schapenmelk kaas,

Omega 3 vetzuren zoals die in zalm. U kunt hiervoor ook een hoogwaardig visoliesupplement gebruiken. Lijnzaad, chiazaad en walnoten zijn ook een goede bron van dergelijke vetten.

Enkelvoudig onverzadigde vetten zoals die in avocado’s, olijfolie, amandelen enz.

#4 Krijg voldoende vitamine D3 binnen

Een daling van vitamine D3 kan je testosteronniveau verpletteren. Studies hebben aangetoond dat deze vitamine kan helpen het testosterongehalte aanzienlijk te verhogen bij mannen met een laag testosterongehalte. De eenvoudigste manier om meer vitamine D3 binnen te krijgen is door minstens 20-30 minuten per dag in de zon te gaan. Als je niet in staat bent om dit elke dag te doen, probeer dan aan te vullen met 5000 IE van deze vitamine.

#5 Probeer Stressvrij te zijn

Emotionele problemen zoals stress, depressie, woede, angst, enz. kunnen ook een tol eisen op je testosteronspiegel. Probeer van deze problemen af te komen. Een van de beste manieren om met dergelijke problemen om te gaan is met behulp van ontspanningstechnieken zoals yoga, meditatie, enz. Tai chi is een andere uitstekende oefenvorm die stress kan helpen verminderen. Ook van diepe ademhalingsoefeningen is bekend dat ze zeer heilzaam zijn.

In aanvulling op het bovenstaande, kunt u ook proberen een natuurlijk supplement met testosteron-boosting componenten. Er zijn veel volledig natuurlijke supplementen die bestaan uit immens krachtige ingrediënten zoals d-asparaginezuur, fenegriek, ginseng, Tribulus Terrestris, enz. Het is een geweldige keuze voor mannen die spiergroei en vetverbranding willen stimuleren. Het kan ook wonderen doen voor je sex drive of libido. De meeste van deze supplementen hebben ook geen negatieve bijwerkingen en hebben geweldige gebruikersrecensies gekregen.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here