Τρία γρήγορα και εύκολα σνακ Bodybuilding

Τι Bodybuilding σνακ πρέπει να είναι

Το bodybuilding είναι ένα απίστευτα απαιτητικό σωματικά άθλημα που απαιτεί και ψυχικό φόρο για το σώμα. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το bodybuilding είναι απλά ένα θέμα να πηγαίνεις στο γυμναστήριο μερικές φορές την εβδομάδα, να σηκώνεις βάρη για μια ώρα περίπου και ίσως να πίνεις ένα ρόφημα πρωτεΐνης και να τρως λίγο κοτόπουλο πριν επαναλάβεις όλη τη διαδικασία την επόμενη μέρα

Στην πραγματικότητα, όμως, το bodybuilding δεν είναι απλώς ένα χόμπι, είναι ένας τρόπος ζωής, ακόμη και μια καριέρα για πολλούς, καθώς τρώνε, κοιμούνται και ζουν το bodybuilding. Ρωτήστε οποιονδήποτε bodybuilder ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του αθλήματος/επαγγέλματος που έχει επιλέξει και θα σας πουν ότι είναι η διατροφική πλευρά των πραγμάτων. Προκειμένου να χτίσουν/διατηρήσουν μυς, να κάψουν λίπος, να τροφοδοτήσουν το σώμα και να ενισχύσουν την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των μυών, οι bodybuilders πρέπει να πετύχουν τις καθημερινές τους απαιτήσεις σε μακροθρεπτικά συστατικά (μικροθρεπτικά συστατικά), όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο όταν συνδυάζουν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή με το χτίσιμο του σώματός τους. Αν κάτι από τα παραπάνω ισχύει για εσάς, δείτε τρία γρήγορα και εύκολα σνακ που είναι ιδανικά για bodybuilders.

Φυστικοβούτυρο
Τα σνακ και τα συμπληρώματα bodybuilding με φυστικοβούτυρο είναι απίστευτα δημοφιλή ανάμεσα στους αρσιβαρίστες σε όλο τον κόσμο και δεν είναι περίεργο γιατί. Τα σνακ και τα συμπληρώματα bodybuilding με φυστικοβούτυρο είναι πλούσια, κρεμώδη και γεμάτα υγιεινά λιπαρά και πρωτεΐνες. Πολλοί λάτρεις του bodybuilding με φυστικοβούτυρο θα φάνε στην πραγματικότητα το φυστικοβούτυρο απευθείας από το βάζο επειδή είναι τόσο νόστιμο. Ψάχνετε πάντα για φυσικό ή βιολογικό φυστικοβούτυρο χωρίς πρόσθετα έλαια, άλατα, σάκχαρα ή τεχνητά συστατικά.

Γαλοπούλα και ελβετικό Wrap
Για τους bodybuilders που έχουν βαρεθεί να πίνουν το ένα πρωτεϊνικό ρόφημα μετά το άλλο λόγω του ότι δεν έχουν χρόνο να προετοιμάσουν φρέσκο φαγητό εκ των προτέρων, τα τυλιχτά με γαλοπούλα και ελβετικό είναι ιδανικά, καθώς χρειάζονται κυριολεκτικά δευτερόλεπτα για να τα φτιάξετε και θα σας παρέχουν ένα καλό ποσοστό των ημερήσιων μακροστοιχείων πρωτεΐνης και λίπους. Η γαλοπούλα είναι πολύ άπαχη και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, καθώς και σε μέταλλα όπως ο σίδηρος, ενώ το ελβετικό τυρί περιέχει επίσης πρωτεΐνες και είναι μια καλή πηγή λίπους και μετάλλων όπως το ασβέστιο. Η παρασκευή τους δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη, καθώς ουσιαστικά παίρνετε ένα κομμάτι ελβετικό τυρί ή όποιο άλλο τυρί θέλετε, το τυλίγετε σε ένα χοντρό ρολό γαλοπούλας και το απολαμβάνετε ή το αποθηκεύετε σε ένα δροσερό κουτί μέχρι αργότερα.

Τυρί Cottage και πρωτεΐνη ορού γάλακτος
Αν είναι αργά το βράδυ και πιάνετε τον εαυτό σας να επιθυμεί κάτι γλυκό και εύκολο, αν και μπορεί να ακούγεται περίεργο σε κάποιους από εσάς, αν προχωρήσετε και πάρετε μια γενναιόδωρη μερίδα τυρί cottage, προσθέσετε μια μεζούρα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (η φράουλα λειτουργεί πολύ καλά) και στη συνέχεια χτυπήσετε μέχρι να γίνει λείο, έχετε ένα γλυκό και νόστιμο σνακ που θεραπεύει το γλυκό σας και παρέχει στον οργανισμό σας μια πολύ γενναιόδωρη μερίδα πρωτεΐνης. Το τυρί cottage χωνεύεται επίσης πολύ πιο αργά από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, οπότε αν το καταναλώσετε αργά το βράδυ, θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με την πρωτεΐνη καζεΐνης, αν και όχι τόσο αποτελεσματικό.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here