Hvordan man øger vaskulariteten

Hvis du ønsker at se så vanvittigt rippet ud som muligt, er det ikke nok at fokusere på at opbygge store muskler og reducere fedtprocenten. For at opnå et virkelig vanvittigt look skal du også have dine vener til at springe frem, så du ligner et makuleret bæst. Det er det, der får Hugh Jackman eller Sylvester Stallones fysik til at se så vanvittig ud i X-Men-filmen, og det kan være med til at hjælpe dig med at vise dine gevinster frem og få endnu flere hoveder til at vende. Uden noget i mellemtiden risikerer du at se ud, som om dine muskler er blevet implanteret. Vil du gerne ligne en Ken Doll? Fint, så er det ikke nødvendigt med vener. Vil du gerne ligne en hårdfør actionhelt? Så har du brug for venerne.

Men hvordan får du egentlig venerne til at vise sig? Læs videre, og vi vil tage et kig på nogle af de bedste strategier, du kan bruge.

Sænk dit kropsfedt

Den vigtigste enkeltfaktor, når det kommer til at få det fede vene-look, er at sænke dit kropsfedt. Jo mindre kropsfedt du bærer på, jo mindre vil der være under din hud oven på dine årer. I sidste ende, hvis du kan skære ned på dit fedt, så vil du bringe dine vener tættere på overfladen, og det er selvfølgelig også sådan, du får din muskeldefinition med på showet.

Hvordan taber du dig? Tja, det er en hel artikel i sig selv, men den grundlæggende kerne er at:

  • Oprethold et kalorieunderskud
  • Spis næringsrige fødevarer, der ikke giver blodsukkerspidser
  • Kombiner både HIIT og steady state cardio for at opnå maksimal effekt

Tilføj muskler

Når du har reduceret mængden af fedtkød, der sidder på toppen af dine årer, vil du nu skubbe dem endnu mere ud mod overfladen. Det er her, at opbygge imponerende muskler kommer ind i billedet, hvilket i bund og grund tvinger venerne udad og op gennem huden.

Og der er en sekundær effekt, der også vil ske her: Jo mere du opbygger store muskler, jo flere næringsstoffer og ilt vil disse muskler have brug for for at overleve. I sidste ende betyder det, at dine vener bliver nødt til at blive større, da de transporterer mere blod til dine lemmer og din torso.

Brug vasodilatorer

En vasodilator er noget, der får venerne til at udvide sig. Du kan udløse denne effekt ved at bruge kosttilskud, der er specielt designet som vasodilatatorer (som NO2), eller også ved at indtage den rigtige mad i din kost. Nitrogenoxid kan også fås gennem din kost. Ved blot at indtage C-vitamin + hvidløg øges nitrogenoxidniveauet i kroppen med 200 %. Indtag disse to før en træning for at få en utrolig effektiv pre-workout, der er en brøkdel af prisen på de fleste overprisprodukter.

Bliv ældre

Der er en anden grund til, at Stallones vener ser så utrolige ud som de gør … og det er, at han er gammel. Tykkelsen af din hud er i høj grad genetisk betinget, og der er meget lidt du kan gøre for at ændre det. Heldigvis bliver din hud dog tyndere, når du bliver ældre, og det resulterer i en bedre definition af musklerne og venerne. Så der er fordele ved at blive ældre som bodybuilder!

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here