5 måder at øge Testosteron naturligt på

Testosteron er et mandligt hormon. Det giver dig ikke kun nogle maskuline træk, men styrer også din seksuelle sundhed og dine seksuelle funktioner. De fleste mænd oplever et fald i deres testosteronniveau, når de nærmer sig den midaldrende alder.

Heldigvis er det et hormon, der kan øges naturligt. Her er nogle 5 fremragende måder at øge testosteron på så lidt som 48 timer:

#1 Begynd med intermitterende faste

De fleste mænd er faktisk ikke klar over det, men undersøgelser har vist, at intermittent faste kan hjælpe med at øge testosteronniveauet med op til 400 %. Den eneste hage her er, at det skal gøres sammen med styrketræning. I bund og grund skal du bare springe din morgenmad over og indtage tre måltider med korte tidsintervaller. Således kan du spise måltider kl. 12, 15 og 18. Dette giver dybest set dine organer mulighed for at hvile, især din lever, som spiller en meget vigtig rolle i opretholdelsen af dine hormonniveauer. Du skal også drikke rigeligt med vand om morgenen. Ikke bare dette, du kan også indtage grøntsagsjuice om morgenen.

#2 Tung styrketræning

Styrketræning er særligt godt til at øge testosteron, og når det kombineres med intermitterende faste kan det give et stort boost til dit testosteronniveau. Du skal træne i fitnesscenteret mindst 3 dage om ugen, og hvis du træner 5 dage om ugen, vil du opleve store resultater.

#3 Tilføj sunde fedtstoffer til din kost

De fleste mænd med lavt testosteron synes at have fået en masse junk og kulhydrater. Hvis du ønsker at øge dit testosteronniveau, skal du fylde op med sunde fedtstoffer. Nu kan sunde fedtstoffer opdeles i 3 hovedkategorier:

Sunde mættede fedtstoffer som dem, der findes i kokosolie, rå fermenterede mejeriprodukter som yoghurt, rå gede- eller fåremælksost,

Omega 3 fedtsyrer som dem i laks. Du kan også bruge et fiskeolietilskud af høj kvalitet til dette formål. Hørfrø, chiafrø og valnødder er også en god kilde til sådanne fedtstoffer.

Enkeltumættede fedtstoffer som f.eks. dem i avocadoer, olivenolie, mandler osv.

#4 Få nok D3-vitamin

Et fald i D3-vitamin kan faktisk knuse dit testosteronniveau. Undersøgelser har vist, at dette vitamin kan hjælpe med at øge testosteron betydeligt hos mænd med lavt testosteron. Den enkleste måde at få mere D3-vitamin på er ved at komme ud i solen i mindst 20-30 minutter om dagen. Hvis du ikke er i stand til at gøre det en dag, så prøv at supplere med 5000 IE af dette vitamin.

#5 Prøv at være stressfri

Følelsesmæssige problemer som stress, depression, vrede, vrede, angst osv. kan også gå ud over dit testosteronniveau. Prøv at slippe af med disse problemer. En af de bedste måder at håndtere sådanne problemer på er ved hjælp af afslapningsteknikker såsom yoga, meditation osv. Tai chi er en anden fremragende træningsform, der kan hjælpe med at reducere stress. Dybe åndedrætsøvelser er også kendt for at være meget gavnlige.

Ud over ovenstående kan du også prøve et naturligt kosttilskud med testosteronfremmende komponenter. Der findes mange helt naturlige kosttilskud, der består af uhyre kraftfulde ingredienser som d-asparaginsyre, bukkehorn, ginseng, Tribulus Terrestris osv. Det er et godt valg for mænd, der ønsker at øge muskelvækst og fedtforbrænding. Det kan også gøre underværker for din sexlyst eller libido. De fleste sådanne kosttilskud har heller ingen negative bivirkninger og har fået fantastiske brugeranmeldelser.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here