Dbol vs Anadrol : Ποιο είναι το καλύτερο για να μαζέψετε πραγματικά γρήγορα μεταξύ Anadrol vs Dianabol

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά τα κέρδη και τη δύναμη: Dbol έναντι Anadrol Το θέμα αυτό αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για αρκετούς bodybuilders και αθλητές παγκοσμίως.

Ποιο από τα δύο ( Dianabol vs Anadrol ) είναι το πιο αποτελεσματικό αναβολικό στεροειδές για την απόκτηση καλύτερης δύναμης και μυϊκής μάζας

Το Dianabol και το Anadrol είναι δύο από τα πιο δημοφιλή φάρμακα που ενισχύουν την απόδοση και είναι διαθέσιμα σήμερα.

Θεωρούνται και τα δύο ως δύο από τις καλύτερες επιλογές όταν πρόκειται για αναβολικά στεροειδή. Αυτό το άρθρο συγκρίνει το στεροειδές Dbol και το Anadrol για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια από τις δύο είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτή η σύγκριση μεταξύ των κερδών Anadrol vs Dbol μπορεί ακόμη και να σας ωθήσει να εξετάσετε τη δυνατότητα στοίβαξης του συνδυασμού Dbol και Anadrol.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Τι είναι το στεροειδές Dbol Μερικά οφέλη..

Το στεροειδές Dbol είναι επίσης κοινώς γνωστό ως Dianabol. Πρόκειται για ένα ανδρογόνο και αναβολικό φάρμακο που παρέχει μικρή προγεστατική δράση.

Αυτό το αναβολικό στεροειδές σχετίζεται με φάρμακα που κατηγοριοποιούνται στο Schedule III σύμφωνα με τον νόμο περί ελέγχου των αναβολικών στεροειδών του 1990.

Το Dbol είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο που βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού των πρωτεϊνών στο σώμα. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση του επιπέδου του θετικού αζώτου μεταξύ των χρηστών.

ΤοDianabol ή Dbol βοηθά τους bodybuilders και τους αθλητές να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους.

Βελτιώνει επίσης την όρεξη και τη διάθεση ενισχύοντας τη μυϊκή λειτουργία, την παραγωγή πρωτεϊνών και τη γλυκογονόλυση. Ομοίως, αυξάνει τη μυϊκή μάζα, την αποθήκευση αζώτου και την αύξηση της ισχύος του σώματος.

Αυτό το φάρμακο είναι η προτιμώμενη επιλογή μεταξύ πολλών δημοφιλών bodybuilders και αθλητών.

Εκτός από αυτό, ο καλύτερος κύκλος Dianabol έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής δύναμης με πολύ ταχύτερο ρυθμό, ενώ αποκτά βελτιωμένη γλυκογονόλυση.

Αυτό το αναβολικό και ανδρογόνο στεροειδές είναι ιδανικό για χρήση από αθλητές και bodybuilders κατά τα αρχικά στάδια του πρώτου κύκλου 4 έως 6 εβδομάδων, δεδομένου ότι αυτό το στεροειδές θεωρείται ως ένα jump-starter για κύκλους διόγκωσης.

Το Dbol είναι μια ελαφρύτερη έκδοση του πιο ισχυρού Anadrol. Το Dbol θεωρείται επίσης ως υγρό διογκωτικό.

Τι είναι το Anadrol Μερικά οφέλη και γεγονότα..

Το Anadrol είναι δημοφιλές επειδή είναι το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό από του στόματος στεροειδές. Αυτό το στεροειδές είναι επίσης ευρέως γνωστό ως “βόμβες Α”, Ocymetholone και A50.

Το Anadrol διαθέτει ιδιαίτερα ανδρογόνο και αναβολικές ιδιότητες. Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο με αποτελέσματα που μπορούν να παρατηρηθούν εντός 6 έως 8 εβδομάδων χρήσης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Anadrol έχει σημείο τήξης 180 βαθμούς Κελσίου

Το Anadrol έχει ενεργό διάρκεια ζωής έως και 16 ώρες και η αναλογία ανδρογόνων προς αναβολικά είναι 45:320.

Υπάρχουν διάφορα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή δισκίων anadrol. Αυτά περιλαμβάνουν άμυλο, στεατικό μαγνήσιο, λακτόζη, ποβιδόνη και το πιο ισχυρό συστατικό της είναι η οξυμεθολόνη.

Το anadrol είναι ένα ισχυρό ανδρογόνο και αναβολικό στεροειδές που είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, των ατόμων που δραστηριοποιούνται στην ποδηλασία και των bodybuilders.

Για αυτούς τους ανθρώπους, η anadrol είναι τα τέλεια στεροειδή που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των επιπέδων των ερυθρών αιμοσφαιρίων καθώς και στην προστασία των αρθρώσεων υπό εντατικές προπονήσεις ή βαριά βάρη.

Αυτό το αναβολικό στεροειδές είναι ένα δημοφιλές φάρμακο εκτός εποχής μεταξύ των γυμναστών και των bodybuilders για να βοηθήσει στη δραστική ενίσχυση του επιπέδου της μυϊκής μάζας και της συνολικής ισχύος .

Αυτό το φάρμακο θεωρείται από τους γυμναστές, τους εκπαιδευτές και τους αθλητικούς προπονητές ότι έχει το υψηλότερο πρότυπο και το πιο αποτελεσματικό στεροειδές φάρμακο.

Το Anadrol βοηθά επίσης στην προώθηση της μυϊκής μάζας, της δύναμης και της αύξησης του βάρους. Η οξυμεθολόνη ταξινομείται ως υγρό διογκωτικό.

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την απώλεια βάρους, την άπαχη μυϊκή μάζα, την ενέργεια ζωής και τους στόχους της λίμπιντο;

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός των ανδρικών ορμονών και η προέλευση όλων των αναβολικών στεροειδών. Testoprime είναι φτιαγμένο για τους άνδρες που θέλουν περισσότερη ενέργεια, να χτίσουν πιο γρήγορα μυς, να βελτιώσουν τη διάθεσή τους ή απλά να δουν μια ώθηση στη λίμπιντό τους, να γιατί:

Είναι φτιαγμένο με έμφαση σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους άνδρες: να νιώθουν νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΤοTestoPrime αφορά την καλύτερη ζωή σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 Βελτιστοποιημένος μεταβολισμός για να βοηθήσει στην αύξηση της θερμογένεσης και με τη σειρά του να βοηθήσει στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους όπως το φλογοβόλο το βούτυρο

➤ Αυξημένη σωματική και πνευματική ενέργεια, ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μέρα

 Ενισχυμένα κίνητρα και αντοχή που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στα 20 σας

➤ Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή χωρίς να κουράζεστε πολύ γρήγορα

Καίει το σωματικό λίπος έως και 16%

Μειώνει το στρες έως και 71,6%

Αυξάνει το μέγεθος των μυών κατά έως 138,7%

Βελτιώνει την αντοχή έως και 92.2%

Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια έως και 12%

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τη δική μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ χωρίς ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε το TestoPrime έναντι κάποιου άλλου προϊόντος;

 Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην υποστήριξη υγιών επιπέδων τεστοστερόνης. 

Όμως, πολλές φορές αυτά τα προϊόντα είναι υπερβολικά με τους ισχυρισμούς τους και δεν παρέχουν τις απαραίτητες δόσεις των σωστών συστατικών για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.  

ΤοTestoPrime είναι ειδικά σχεδιασμένο με κορυφαία, κλινικά ελεγμένα φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο -πολλές φορές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φτάσετε- για να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανότητες να συσσωρεύσετε μυς, να κάψετε ανεπιθύμητο λίπος και να βιώσετε αυξημένη λίμπιντο με φυσικό τρόπο.

Προσφέρουν επίσης την καλύτερη εγγύηση στην αγορά, όταν πολλοί άλλοι δεν προσφέρουν καν εγγύηση- γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πραγματικά στέκονται δίπλα στο προϊόν τους.

Ξέρουμε ότι τα συστατικά του TestoPrime λειτουργούν. 

ΤοTestoPrime σας επιτρέπει να απολαύσετε τα ατελείωτα προνόμια της περισσότερης διαθέσιμης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TestoPrime για να μάθετε περισσότερα

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Anadrol

Σε αντίθεση με το Dbol, το αναβολικό στεροειδές Anadrol δεν παρεμποδίζει τη δράση του υποδοχέα ανδρογόνων ή AR.

Επιπλέον, το Anadrol είναι αποτελεσματικό στην προτροπή αναβολικών αποκρίσεων μέσω των αντιδράσεων που δεν προκαλούνται από τον AR.

Το Anadrol θεωρείται πιο σκληρό και πιο τοξικό από το Dbol. αν και οι bodybuilders μπορούν να προστατευτούν από τις ανεπιθύμητες ενέργειες αυτού του αναβολικού φαρμάκου ακολουθώντας τα κατάλληλα μέτρα.

Τόσο το Dbol όσο και το Anadrol συνδέονται με το c-17 α-αλκυλιωμένο.

Αυτό σημαίνει μόνο ότι οι αθλητές μπορούν να επικεντρωθούν στην προστασία του ήπατος με τη βοήθεια του Liv52 και άλλων φαρμάκων που προάγουν την υγεία του ήπατος.

Το Anadrol είναι πολύ αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται για έναν κύκλο έως και 4 εβδομάδων.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του στεροειδούς Dbol

Το αναβολικό στεροειδές Dbol είναι αποτελεσματικό στην ενθάρρυνση της αίσθησης της συνολικής ευεξίας, αν και οι bodybuilders είναι πιο πιθανό να παρατηρήσουν τα συμπτώματα της ανδρικής φαλάκρας με τη χρήση του.

Εκτός από αυτό, το Dbol είναι δημοφιλές επειδή καθιστά πολύ πιο εύκολη την απόκτηση ποιοτικής μυϊκής μάζας χωρίς να κατακρατείται νερό στο σώμα.

Αυτό σημαίνει ότι οι bodybuilders μπορούν να διατηρήσουν την άπαχη μυϊκή μάζα που έχουν αποκτήσει με τη χρήση του Dbol παρά με το Anadrol.

Σε σύγκριση με την anadrol, το Dbol είναι λιγότερο αποτελεσματικό στο να σας βοηθήσει να αποκτήσετε δύναμη, μυϊκή μάζα και βάρος.

Ωστόσο, η αναδρόλη είναι ένα πιο ισχυρό στεροειδές που μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά ανεπιθύμητων ενεργειών σε σύγκριση με τον κύκλο Dbol.

Συνιστάται η χρήση του Dbol σε χαμηλότερη δοσολογία και για παρατεταμένο χρονικό διάστημα για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αγοράζοντας Dbol ή Anadrol

Το Raw Anadrol είναι λίγο πιο ακριβό από το Dbol, αν και το Dbol είναι μια πιο δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται για αναβολικά στεροειδή.

Ωστόσο, όταν αναζητάτε στεροειδή προς πώληση σε απευθείας σύνδεση ή εκτός σύνδεσης, τις περισσότερες φορές, η επιλογή γίνεται με βάση ορισμένους παράγοντες που σχετίζονται με τους χρήστες.

Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τη διατροφή, το επίπεδο προπόνησης, την εκπαίδευση και την εμπειρία, καθώς και τα στατιστικά στοιχεία του σώματος ..

Η καλύτερη λύση για να αποκτήσετε τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων στεροειδών είναι να συνδυάσετε τόσο το Anadrol όσο και το Dbol σε χαμηλότερη δόση και να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό για σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι bodybuilders και οι αθλητές μπορούν να επιτύχουν τέλειο κύκλο στεροειδών χρησιμοποιώντας το Anadrol σε εβδομαδιαία δόση 250 έως 300 mg για περίπου 2 έως 4 εβδομάδες και στη συνέχεια τη χρήση του στεροειδούς Dbol σε εβδομαδιαία δόση 200 mg για 6 εβδομάδες.

Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν Dbol σε ημερήσια ποσότητα 30 mg και Androl σε ημερήσια ποσότητα 50 mg για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Αυτή η στοίβα Anadrol vs Dianabol θεωρείται ως ένας από τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς και πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.

Αυτοί οι κύκλοι μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για αρκετούς χρήστες και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς βοηθήματα όπως το Liv52.

Όσοι έχουν υπάρχουσες συνθήκες υγείας συνιστάται να συμβουλεύονται το γιατρό τους για καθοδήγηση και επίβλεψη κατά τη λήψη αυτών των στεροειδών.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το λίπος ενώ χτίζετε μυς με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Cutting Stack, να γιατί:

Επιταχύνει το μεταβολισμό σας, αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην καύση του λίπους σας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα σχισμένο και σούπερ τεμαχισμένο σώμα. Το Fat Burning Stack είναι σε θέση να μιμηθεί τις επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών. Ωστόσο, τα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Crazy Bulk είναι ασφαλή για το σώμα σας.

Η στοίβα περιλαμβάνει 4 αποτελεσματικά συμπληρώματα που βοηθούν στη μείωση του σωματικού σας λίπους, προωθούν την ανάπτυξη των μυών και ενισχύουν την απόδοσή σας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά αναμειγνύονται με τρόπο που να φέρνουν τα καλύτερα και ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Φυσικά στεροειδή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
  • Τα οργανικά συστατικά είναι ασφαλή για την υγεία σας;
  • Περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα;
  • Η ολοκλήρωση του κύκλου δεν οδηγεί σε ανατροπή των αποτελεσμάτων;
  • Δεν χρειάζεται θεραπεία μετά τον κύκλο;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk cutting Stack

Καλύτερο για:
– Τεμαχισμό σωματικού λίπους
– Χτίσιμο άπαχης μυϊκής μάζας
– Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cutting Stack

Anadrol: ένας σύντομος οδηγός για αρχάριους

Το Anadrol είναι ένα άλλο αντιπροσωπευτικό συνθετικό φάρμακο που έρχεται στην αθλητική φαρμακολογία της επίσημης ιατρικής. Στην αθλητική ιατρική η οξυμεθολόνη χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των μυών. Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε το Anadrol online με ονόματα όπως Androlic, Androver, Max-Drol, Oxydrolone και Oxymeprime.

Αρχικά, η Anadrol χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία της αναιμίας (αναιμία) και της οστεοπόρωσης. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε το στεροειδές ως θεραπεία για αυτές τις ασθένειες και για την τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης σε εξασθενημένους ή αποστεωμένους ασθενείς. Είναι η τελευταία ιδιότητα και καθόρισε τη δημοτικότητα αυτού του στεροειδούς στον αθλητισμό, αφού, έχοντας μια πολύ εντυπωσιακή ανδρογονική δραστηριότητα, η οξυμεθολόνη μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε πολύ σημαντικά κέρδη σε μυϊκή μάζα.

Επιπλέον, το στεροειδές είναι αρκετά ασφαλές για χρήση, το οποίο στην πράξη επιβεβαιώνεται διαθέσιμο στην αγορά Anadrol προς πώληση σχόλια, καθώς και το γεγονός ότι μετά την ανάπτυξή του η εταιρεία Syntex Pharmaceuticals έλαβε έγκριση FDA και επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης των ανθρώπων.

Για παράδειγμα, ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν την αγορά Anadrol online, η τιμή της οποίας εξαρτάται από το σχήμα της απελευθέρωσης, με τη μορφή δισκίων και καψουλών. Οι τιμές που προσφέρονται για την οξυμεθολόνη μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τη μορφή χορήγησης (τα δισκία είναι τα πιο δημοφιλή, αλλά υπάρχει επίσης μια ενέσιμη μορφή) και τον κατασκευαστή. Η συγκέντρωση του φαρμάκου στην οποία να αγοράσετε Anadrol παραμένει σταθερή σε όλες τις μορφές και είναι 50 mg ανά δισκίο ή χιλιοστόλιτρο του διαλύματος.

Επιδράσεις του Anadrol

Η κατάχρηση του φαρμάκου (η οποία εξακολουθεί να ισχύει για όλα τα άλλα στεροειδή), το Anadrol μπορεί να έχει κάποιες αρνητικές μετενέργειες. Ωστόσο, εάν λαμβάνετε το φάρμακο σωστά, το αναβολικό στεροειδές έχει την ακόλουθη ευεργετική επίδραση

Δίνει μία από τις ισχυρότερες αυξήσεις της προσφοράς σε σύγκριση με άλλα στεροειδή. Η υψηλή αναβολική του δραστηριότητα (320% της τεστοστερόνης), σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που διατίθενται στις αναθεωρήσεις Oxymetholone, σας επιτρέπει να καλέσετε έως και 15 kg μυϊκού ιστού.

Αναβολικό σε υψηλές επιδόσεις, ο αθλητής υπερασπίζεται τον εαυτό του από πολλές από τις παρενέργειες, καθώς το φάρμακο έχει σχετικά αδύναμη ανδρογόνο δραστηριότητα και δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα.

Το φάρμακο αυξάνει τη δύναμη και την αντοχή. Το Anadrol μπορεί να αγοραστεί και ότι ενισχύει τις επιδράσεις των άλλων ορμονών και επιταχύνει την εκδήλωση των αποτελεσμάτων τους.

Αποτελέσματα κύκλου Anadrol

Το Anadrol συνιστάται για άνδρες ηλικίας άνω των είκοσι ετών. Ο κύκλος διαρκεί περίπου ένα μήνα. Εάν παραταθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορεί να έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στο συκώτι. Για να υπολογίσετε το κόστος του κύκλου, θα πρέπει να γνωρίζετε τη διάρκειά του και η βέλτιστη δοσολογία είναι 50-100 mg την ημέρα. Η υπέρβασή της δεν θα φέρει την επιθυμητή αύξηση της απόδοσης, θα επιδεινώσει μόνο τις παρενέργειες.

Ηθεραπεία μετά τον κύκλο απαιτεί θεραπεία με αναστολείς των οιστρογόνων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Συνιστάται επίσης η λήψη και ενισχυτών τεστοστερόνης που μπορούν να αποκαταστήσουν την παραγωγή της ορμόνης.

Κύκλος Anadrol με άλλα στεροειδή

Για μάζα: Προπιονική τεστοστερόνη: Equipoise, Primobolan Depot, προπιονική τεστοστερόνη,

Για τη δύναμη: Sustanon 250, Winstrol Depot.

Κριτικές Anadrol

Σε πολλά φόρουμ, το Anadrol θεωρείται ευρέως ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα στον τομέα του. Η συμπλήρωση του αντίκτυπου είναι δυνατή εάν συνθέσετε έναν ατομικό κύκλο και αγοράσετε άλλα στεροειδή σύμφωνα με τον προετοιμασμένο κύκλο.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Dianabol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk D-Bal, Εδώ είναι ο λόγος:

D-Bal νέα ισχυρή φόρμουλα μιμείται όλα τα κέρδη του Methandrostenolone (a.k.a. Dianabol, ο παππούς των στεροειδών) χωρίς όλες τις παρενέργειες. Είναι η κορυφαία, ασφαλής εναλλακτική λύση για Dianabol. Αν θέλετε κέρδη, θέλετε D-Bal.

Συνδύασαν μια μοναδική επιλογή συστατικών για να κάνουν περισσότερα από το να αυξήσουν απλά τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Η ειδική φόρμουλα της D-Bal σας βοηθά σε διάφορους βασικούς τομείς για να ενδυναμώσει ΚΑΙ να θεραπεύσει.

Με D-Bal, δεν είναι μόνο για το κέρδος? σας βοηθά επίσης να διατηρήσει. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Νομική Dianabol (Methandrostenolone) Εναλλακτική λύση
  • Ασφαλή φυσικά συστατικά
  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Σούπερ δύναμη και αντοχή
  • Μεγάλη εστίαση και κίνηση
  • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες
  • Δωρεάν για κάθε 3ο στοιχείο
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
  • Και απολύτως καμία βελόνα ή συνταγές
D-Bal Dianabol steroid alternative

Καλύτερα για:

  • Γρήγορα κέρδη μυών
  • Αύξηση της δύναμης
  • Μείωση του μυϊκού πόνου
  • Απογύμνωση του σωματικού λίπους
  • Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Αποκτήστε το δικό σας σε:: d-Bal επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Anadrol για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας

Ας δούμε την ιστορία του Anadrol και, κυρίως, πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χτίσετε το σώμα των ονείρων σας και να αποκτήσετε κέρδη δύναμης που δεν πιστεύατε ότι ήταν δυνατά.

Το Anadrol ονομαζόταν αρχικά “Anadrol Z” όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το έτος 1960 από τον Zoltan. Δημιουργήθηκε, φυσικά, αρχικά για τον αποκλειστικό σκοπό της θεραπείας ασθενειών όπως η οστεοπόρωση, η αναιμία και (το μέρος που ενδιαφέρει τους περισσότερους από εμάς, είμαι σίγουρος) για την τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης! Και φίλε μου, το κάνει αυτό

Αγοράστε το Anadrol – Ακούγεται καλό μέχρι στιγμής, αλλά ποιες είναι οι παρενέργειες:

Τα κέρδη έως και 50lbs είναι συνηθισμένα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, και τα κέρδη δύναμης είναι εξίσου δραματικά.

Οι παρενέργειες του Anadrol μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές εάν γίνεται κατάχρηση. Στην πραγματικότητα, είμαι 100% σίγουρος ότι θα είναι σοβαρές εάν γίνει κατάχρηση αυτής της ουσίας. Το Anadrol είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ισχυρό. Τα κέρδη έως και 50lbs είναι συνηθισμένα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, και τα κέρδη δύναμης είναι εξίσου δραματικά. Η προσθήκη 50 έως 60lbs στον πάγκο σας σε μόλις 3 εβδομάδες είναι εξαιρετικά συνηθισμένη.

Αλλά αν αυτή η ουσία γίνεται κατάχρηση και δεν ελέγχεται ή απλά αγνοείται, θα δείτε παρενέργειες! Ποιες παρενέργειες Πρώτα απ’ όλα, είναι πολύ τοξικό για το συκώτι, οπότε το γαϊδουράγκαθο γάλακτος είναι απαραίτητο. Ποια είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα από τα οποία φαίνεται να υποφέρουν τα άτομα Λοιπόν, η ναυτία, η ακμή και το φούσκωμα από τις οιστρογονικές παρενέργειες είναι συνηθισμένα, οπότε ένα άλλο must είναι να χρησιμοποιείτε ένα αντιοιστρογόνο για να το αποτρέψετε αυτό.

Το Anadrol, όπως και ο μικρός του αδελφός, το Dianabol, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται στην αρχή/αρχή ενός στεροειδούς κύκλου. Προσωπικά λέω για όχι περισσότερο από 3-4 εβδομάδες, διαφορετικά, μπορεί να θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο. Ενώ είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε αυτό το στεροειδές με ασφάλεια, πολλοί τύποι το καταχρώνται λόγω των τρελών αποτελεσμάτων που βλέπουν. Και σας συνιστώ πραγματικά να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ.

Εάν κάνετε κατάχρηση του προσωπικού, θα έχετε παρενέργειες. Αξίζει να καταστρέψετε τη ζωή σας για επιπλέον μυς Δεν το νομίζω. Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν 1 ή ανάλογα με την εμπειρία τους, ίσως 2 δισκία το πολύ, την ημέρα για 2-4 εβδομάδες. Εάν χρησιμοποιήσετε περισσότερη από αυτή τη δόση, μπορεί να βρεθείτε να υποφέρετε από ηπατίτιδα, κίρρωση.

Το μάθημα εδώ είναι, να σέβεστε το προσωπικό. Χρησιμοποιήστε λογικές δόσεις και χρησιμοποιήστε την προστασία του ήπατος και την προστασία των οιστρογόνων για να έχετε κάποια καλά, γαμάτα αποτελέσματα… ή αντιμετωπίστε σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι διαβητικοί να προσέχουν, αυτό το πράγμα ανακατεύεται με τα επίπεδα γλυκόζης σας και θα προκαλέσει προβλήματα. Επομένως, μην το χρησιμοποιήσετε αν είστε διαβητικός σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!! Σας ευχαριστώ!!!

Αγοράστε το Anadrol – Οφέλη του Anadrol σε έναν bodybuilder ή έναν powerlifter

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, οι powerlifters αγαπούν αυτό το φάρμακο πολύ περισσότερο από τους περισσότερους bodybuilders.

Τι κάνει αυτό το φάρμακο το καλύτερο για χρήση από έναν bodybuilder Ή ακόμη και να αξίζει τον κόπο
Δύο λέξεις που έρχονται στο μυαλό: MONSTER GAINS!!!!! Το Anadrol είναι μακράν το ισχυρότερο από του στόματος στεροειδές που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, αυξάνει τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και θα προωθήσει γρήγορα (μιλάω για τόσο γρήγορα όσο η λάμψη σε έναν αγώνα ενάντια σε ένα σαλιγκάρι!) την κατακράτηση αζώτου στο αίμα και τους μυς, η οποία θα δημιουργήσει επίσης γρήγορα μια έκρηξη της πρωτεϊνοσύνθεσης.

Βασικά, κέρδη έως και 10 με 20 κιλά σε δύο εβδομάδες δεν είναι ασυνήθιστα και όλοι στο γυμναστήριο θα παρατηρήσουν γρήγορα ότι έχετε αποκτήσει μια τεράστια αύξηση στο μέγεθος και τη δύναμη. Στην πραγματικότητα, είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι βλέπετε θα το καταλάβουν. Είναι δύσκολο να αρνηθείς ότι παίρνεις στεροειδή. Αλλά θα εκπλαγείτε από την ποσότητα των αηδιών που πολλοί άντρες/κορίτσια θα πιστέψουν αν θέλετε να το κρατήσετε κρυφό.

Αγοράστε το Anadrol – Πώς στοιβάζω το Anadrol

ΤοAnavar χρησιμοποιείται καλύτερα σε στοίβες. Το Anadrol χρησιμοποιείται καλύτερα ως μέρος μιας στοίβας. Όπως συζητήσαμε νωρίτερα, μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε είναι λογικό να αξιοποιήσετε το καλύτερο δυνατό από αυτό όσο μπορείτε, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει ένας κύκλος διόγκωσης. (Μην προσπαθήσετε καν να το χρησιμοποιήσετε για μια περικοπή, δεν είναι Tren!)

Το Anadrol στοιβάζεται καλύτερα με ισχυρές τεστοστερόνες μακράς δράσης, όπως η τεστοστερόνη Enanthate, η κυπιονική τεστοστερόνη και ακόμη και το Sustanon 250. Το Anadrol χρησιμοποιείται καλύτερα τις πρώτες 2-4 εβδομάδες για να ανεβούν γρήγορα τα επίπεδα στο αίμα σας, έτσι ώστε μόλις κατεβείτε από το Anadrol να έχει ξεκινήσει η μακράς δράσης τεστοστερόνη, διατηρώντας σας στο σωστό δρόμο για ένα σημαντικό πρωτόκολλο μαζικής αύξησης.

Εκτός από τη στοίβαξη του Anadrol με ισχυρές, μακράς δράσης τεστοστερόνες, πολλοί χρήστες θα το στοίβαξαν επίσης με το παλιό καλό Deca ως βασικό φάρμακο ή πολλοί θα χρησιμοποιήσουν το Equipoise, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει μαζικά την όρεξή σας και το να τρώτε πολλά σε μια φάση διόγκωσης είναι απαραίτητο.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Anadrol?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Anadrole, εδώ είναι γιατί:

Anadrole αναδημιουργεί τα αποτελέσματα της οξυμεθαλόνης (γνωστή ως Anadrol, ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που υπάρχουν), αλλά χωρίς τις παρενέργειες. Αυξάνει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν περισσότερο οξυγόνο στους μυς σας, καθυστερώντας την κόπωση και παρέχοντας τεράστια μυϊκά κέρδη.

Αυτό το επιπλέον καύσιμο για τους μυς σημαίνει ότι θα είστε πιο δυνατοί, πιο ισχυροί και ικανοί να γυμνάζεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε γρήγορα κέρδη μυών. Και επειδή το οξυγόνο παίζει επίσης βασικό ρόλο στην αποκατάσταση, θα είστε έτοιμοι για την επόμενη προπόνησή σας σε χρόνο μηδέν.

Anadrole είναι καύσιμα πυραύλων για τους μυς σας, παρέχοντας μυαλό-blowing αντλίες και κύματα ενέργειας, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε καλύτερα, να ανακάμψει πιο γρήγορα και να συσκευάσει σε κάποια σοβαρά κέρδη μεγέθους. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & νόμιμη εναλλακτική λύση Anadrol
  • Μέγα αύξηση στη μυϊκή μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Μαζικές αντλίες
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
Anadrole natural alternative of steroid Anadrol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Ακραία κέρδη
  • Μέγιστη δύναμη & αντοχή
  • Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης
  • Πριν το πρωινό

Αποκτήστε το δικό σας σε: επισκεφθείτε Anadrole επίσημη ιστοσελίδα

Dianabol/Dbol: Dianabol: Τι είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Το Dianabol/Dbol είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν. Διαβάστε παρακάτω για μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση του Dianabol/Dbol και ετοιμαστείτε να κάνετε ένα τεράστιο άλμα προς το μυώδες σώμα που πάντα θέλατε.

Τι είναι το Dianabol/Dbol

Το Dianabol/Dbol είναι ένας αποτελεσματικός παράγοντας διόγκωσης. Το προϊόν είναι ιδανικό για σοβαρούς bodybuilders όπως εσείς, επιτρέποντάς σας να:

α) Να αποκτήσετε δύναμη

β) Να γυμνάζεστε πιο έντονα χωρίς κόπωση και

γ) Κατά συνέπεια, να χτίσετε περισσότερη μυϊκή μάζα για να αποκτήσετε μια άρρωστη εμφάνιση.

Αναρωτιέστε ποια άλλα πλεονεκτήματα έχει το Dianabol/Dbol για εσάς Διαβάστε παρακάτω..

Οφέλη Dianabol/Dbol

  1. Εξαιρετικά ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις για τα ισχυρά αναβολικά στεροειδή που είναι γεμάτα με σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να είναι επικίνδυνες για την υγεία σας μακροπρόθεσμα.
  2. Το Dianabol/Dbol μπορεί να αγοραστεί online, επιτρέποντάς σας να ενισχύσετε τη ρουτίνα προπόνησής σας χωρίς άγχος.
  3. Το προϊόν μπορεί να χορηγηθεί από το στόμα – μια πολύ πιο βολική επιλογή σε σύγκριση με τις επώδυνες ενέσεις που συνοδεύουν άλλα αναβολικά body-building.
  4. Το Dianabol/Dbol αρχίζει να λειτουργεί γρήγορα λόγω της εξαιρετικά ισχυρής χημικής δομής του. Και με συνεπή χρήση, μπορείτε να παρατηρήσετε ορατές αλλαγές στη μυϊκή μάζα του σώματός σας τόσο γρήγορα όσο και μέσα σε 2 εβδομάδες χρήσης.

Ποιο είναι το καλύτερο ασφαλές νομικό στεροειδές Trenbolone?

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι είναι CrazyBulk Trenorol, εδώ είναι ο λόγος:

Ίσως το πιο ευέλικτο στεροειδές όλων των εποχών. Περιμένετε τεράστια κέρδη μυών, φοβερή δύναμη και ισχύ, εκπληκτική φυσική κατάσταση, γρήγορη επούλωση και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα. Χρησιμοποιήστε το για διόγκωση ή κοπή. Ό,τι κι αν θέλετε, το Trenorol το προσφέρει – γρήγορα.

Το Trenorol επιτρέπει στον μυϊκό ιστό σας να διατηρεί περισσότερο άζωτο, ένα από τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Περισσότερο άζωτο και περισσότερη πρωτεΐνη σημαίνει τεράστια μυϊκά κέρδη και επιταχυνόμενη καύση λίπους.

Ο ήρωας δράσης των νόμιμων στεροειδών, το Trenorol δίνει μια πανίσχυρη γροθιά, παρέχοντας ακατέργαστη δύναμη, καθαρό μυ και εκμηδενίζοντας το λίπος, αφήνοντάς σας γυμνασμένο, σκληρό, σχισμένο και έτοιμο. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής & Νομική Τρεμπολόνης Εναλλακτικές
  • Μέγα μυϊκή μάζα
  • Τεμαχισμός λίπους χωρίς να χάσει μάζα
  • Σούπερ δύναμη & αντοχή
  • Καταπληκτική φυσική κατάσταση
  • Ενισχυμένη αγγείωση
  • Χωρίς βελόνες ή συνταγές
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση
trenorol

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ:

  • Μυϊκή μάζα
  • Αύξηση της δύναμης και της ισχύος
  • Ολόπλευρη βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  • Πριν την προπόνηση

Αποκτήστε το δικό σας σε:: trenorol επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί το Dianabol/Dbol

Το Dianabol/Dbol ασκεί τα αποτελέσματά του με δύο σημαντικούς τρόπους – δίνοντας ένα ισχυρό αναβολικό αποτέλεσμα και ενισχύοντας την κατακράτηση αζώτου στον μυϊκό ιστό.

Ισχυρή αναβολική επίδραση
Λόγω της ομοιότητας στη χημική δομή με τη μετανδροστενολόνη, το Dianabol έχει θετική επίδραση στη σύνθεση πρωτεϊνών, επιτρέποντας τη συσσώρευση πρωτεϊνών στους μύες. Τώρα δεν είναι υπέροχο αυτό Επιπλέον, το Dianabol/Dbol επιβραδύνει επίσης τον καταβολισμό των υδατανθράκων, συμβάλλοντας στην πρόληψη της διάσπασης των υδατανθράκων και συμβάλλοντας στη σύνθεση πρωτεϊνών.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια γρήγορη ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Θα εκπλαγείτε επίσης από την ποσότητα της δύναμης που αποκτήθηκε. Είναι τεράστια, επιτρέποντάς σας έτσι πιο αυστηρές ανυψώσεις και αντλήσεις που τελικά συμβάλλουν στη δημιουργία μυών. Βλέπετε λοιπόν, είναι ένας κύκλος μυϊκής ανάπτυξης που δημιουργεί το Dianabol/Dbol για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να χτίσετε ένα μυώδες σώμα.

Ενισχύει την κατακράτηση αζώτου
Αν θέλετε σοβαρά να χτίσετε μυς, δεν μπορείτε να υποτιμήσετε την αξία της κατακράτησης αζώτου.Μπορείτε Το άζωτο είναι βασικό συστατικό των αμινοξέων, των δομικών στοιχείων των πρωτεϊνών που χτίζουν τους μυς. Οι δραστηριότητες που δημιουργούν αρνητικό ισοζύγιο αζώτου στο σώμα τείνουν να προκαλούν μυϊκό εκφυλισμό, που είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο για έναν bodybuilder. Το Dianabol/Dbol ενισχύει την κατακράτηση αζώτου στους μύες, δημιουργώντας ένα θετικό ισοζύγιο αζώτου στο σώμα, που ευνοεί την ταχεία μυϊκή ανάπτυξη.

Τα καθαρά αποτελέσματα
Λόγω της μοναδικής διττής δράσης του, θα βιώσετε ΜΑΖΙΚΗ δύναμη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ αύξηση της αντοχής για την προπόνησή σας. Λόγω της ισχυρής αναβολικής επίδρασης, υπάρχει πρακτικά μηδενική διάσπαση πρωτεϊνών ακόμη και όταν επιδίδεστε σε προπονήσεις υψηλής έντασης ή σε περιόδους ακραίου θερμιδικού περιορισμού. Τώρα δεν είναι καταπληκτικό

Επιπλέον, το συνολικό επίπεδο της μυϊκής σύνθεσης διατηρείται, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε γρήγορα μυϊκή μάζα. Στην πραγματικότητα, θα παρατηρήσετε ότι σε μόλις 2 εβδομάδες, οι μύες σας έχουν γίνει πιο πυκνοί. Δεν είναι τυχαίο ότι το Dianabol αποκαλείται ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ.

Το Dianabol/Dbol είναι ασφαλές
Οι παρενέργειες του Dianabol/Dbol είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Δεν θα αντιμετωπίσετε παρενέργειες όπως γυναικομαστία (γνωστές και ως “βυζιά σκύλας”), στυτική δυσλειτουργία, τριχόπτωση, ακμή, εναλλαγές της διάθεσης κ.λπ. που σχετίζονται με άλλα ισχυρότερα αναβολικά στεροειδή. Αυτός είναι ένας ακόμη σημαντικός λόγος για να αγοράσετε Dianabol/Dbol.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Dianabol/Dbol

Η συνιστώμενη δοσολογία για το Dianabol/Dbol είναι 1 δισκίο τρεις φορές την ημέρα με τα γεύματα, ακόμη και σε ημέρες που δεν προπονούνται. Τις ημέρες προπόνησης, πάρτε το 30-45 λεπτά πριν από την προπόνηση.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη μυϊκή ανάπτυξη με νομικά στεροειδή;

Αυτή τη στιγμή θεωρείται CrazyBulk Bulking Stack, να γιατί:

Είναι ένα μοναδικό προϊόν για τους bodybuilders. Ο συνδυασμός φυσικών και ασφαλών, αλλά απίστευτα αποτελεσματικών συστατικών αυξάνει τη μυϊκή σας ανάπτυξη μέχρι το απόλυτο επίπεδο. Θα σας χαρίσει σκληροπυρηνική μυϊκή μάζα, ανώτερη δύναμη και γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Τέσσερα best-selling, ισχυρά προϊόντα διόγκωσης συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σας για να χτίσετε γρήγορα μυς.

Ωρα να μαζέψεις κιλά. Γρήγορα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση
  • Οργανικά και ασφαλή συστατικά;
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα και αποτελεσματικότητα
  • Επιβεβαιωμένη από χιλιάδες bodybuilders;
  • Δεν υπάρχει απώλεια κερδών μετά το τέλος του κύκλου;
  • Δεν χρειάζεται PCT;
  • Δωρεάν παγκόσμια παράδοση;
  • Και απολύτως Χωρίς βελόνες ή συνταγές
crazybulk bulking stack

Καλύτερο για:
– Γρήγορη μυϊκή αύξηση
– Αύξηση της δύναμης
– Μείωση του μυϊκού πόνου
– Απογύμνωση του σωματικού λίπους
– Ενίσχυση της ελεύθερης τεστοστερόνης

Πάρτε το δικό σας: επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bulking Stack

Περίληψη Dianabol/Dbol

Χρησιμοποιήστε το Dianabol/Dbol για να ξεκινήσετε τον κύκλο διόγκωσης για δραματικές αυξήσεις στη σύνθεση πρωτεϊνών, τη γλυκογονόλυση και τη μυϊκή δύναμη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το Dianabol/Dbol προσφέρει αύξηση βάρους και ενισχύει τη δύναμη. Το Dianabol/Dbol θα ενεργοποιήσει την ικανότητα του σώματός σας να χτίζει μυς και να χάνει λίπος (ανδρογονική αναλογία 33:1).

Το Dianabol/Dbol μειώνει τον ρυθμό καταβολισμού των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων. Έτσι, συμβάλλει στη διατήρηση της συνολικής μυϊκής σύνθεσης για την πρόληψη της φυσιολογικής διάσπασης των πρωτεϊνών κατά τη διάρκεια περιόδων σωματικής/ψυχικής καταπόνησης, έντονης προπόνησης, θερμιδικού περιορισμού και σπάνιων περιόδων προπόνησης. Παρατηρήστε αυξήσεις δύναμης την 1η εβδομάδα χρήσης- το αυξημένο μέγεθος και η πυκνότητα των μυών αρχίζουν να εμφανίζονται σε μόλις 2 εβδομάδες!

Όταν λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες, ΔΕΝ θα προκαλέσει αρνητικές, σωματικές παρενέργειες. Έτσι, δεν θα προκαλέσει ακμή, τριχόπτωση, κακή αναπνοή, αϋπνία, εναλλαγές της διάθεσης, συρρίκνωση των όρχεων, στυτική δυσλειτουργία, υπερτροφία της κλειτορίδας (στις γυναίκες), γυναικομαστία (ή αλλιώς βυζιά σκύλας), ηπατική, νεφρική, προστατική ή καρδιαγγειακή βλάβη.

Υπάρχουν πολλά άρθρα και αναρτήσεις blog εκεί έξω απλά αφιερωμένα σε γεμάτα με επιστημονικά στοιχεία και ισχυρισμούς για το πώς λειτουργεί το Dianabol. Μπορείτε να τα βρείτε με τη χούφτα. Το πρόβλημα που υπάρχει, εδώ, είναι ότι ποτέ δεν σας λένε κανένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αποτέλεσμα ζωής. Και τα λεγόμενα, “επιστημονικά στοιχεία” γίνονται συνήθως σε αρουραίους ή άλλα ζώα, παρά σε ανθρώπους. Γνωρίζω αμέτρητους ανθρώπους στο Dianabol, οπότε θα σας δώσω αποτελέσματα πραγματικής ζωής.

Το Dianabol είναι ένα από τα αγαπημένα μου αναβολικά στεροειδή, από τη δική μου προσωπική εμπειρία και με εκείνους που έχω προπονήσει.
Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα Dianabol. Είχα κάνει περίπου 6 κύκλους, και το Dianabol επρόκειτο να είναι το πρώτο προφορικό που πρόσθεσα. Αμέσως, σοκαρίστηκα! Μέσα στην πρώτη εβδομάδα ήμουν ισχυρότερος και επίσης έβαζα βάρος. Η διατροφή μου ήταν ομαλή και δεν παρατήρησα καμία αύξηση λίπους. Μέχρι την τρίτη εβδομάδα, ήμουν αγκιστρωμένος. Δεν ήμουν άπειρος εκείνη την εποχή και ήμουν με παιδιά που είχαν κάνει 40/50 κύκλους. Θυμάμαι έναν από τους παλαιότερους power lifters που μου το είχε συστήσει – Με κοίταξε και χαμογέλασε. Έκανε ένα ύπουλο νεύμα με το κεφάλι… Σαν να ήθελε να πει, “Ναι, είναι πραγματικά τόσο καλό” Τώρα, μην με παρεξηγήσετε, η τεστοστερόνη είναι το κλειδί για κάθε καλό και αποτελεσματικό κύκλο, αλλά το Dianabol έχει πραγματικά μια θέση σχεδόν σε κάθε κύκλο διόγκωσης. Δεν θα το συνιστούσα για την κοπή, λόγω του γεγονότος ότι μπορείτε να κρατήσετε νερό σε αυτό, το οποίο είναι υπέροχο για την αντλία, αλλά όχι σε μια περικοπή (για προφανείς λόγους!)

Εδώ είναι μια ερώτηση που συνήθως λαμβάνω σχετικά με το Dianabol.

Ε: Μπορώ να κάνω έναν κύκλο μόνο με Dianabol

Α: Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το πιο ΚΟΙΝΟ επιχείρημα μεταξύ αρχάριων, μέχρι και έμπειρων χρηστών στεροειδών. Η απάντηση είναι αρκετά περίπλοκη και εξαρτάται από το τι θέλετε. Πιστεύω, ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο Dianabol. Αλλά, ΔΕΝ θα το συνιστούσα. Θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μια βάση Dianabol και τεστοστερόνης μαζί, παρά μόνοι τους. Ωστόσο, γνωρίζω ότι μερικοί άνθρωποι φοβούνται τις βελόνες, οπότε θα σας δώσω δύο κλύσματα του καλύτερου κύκλου Dianabol χωρίς άλλα στεροειδή.

Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να δηλώσω, αν φοβάστε τις βελόνες, και πραγματικά δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε, αυτός ο κύκλος είναι για εσάς- Αλλά αν είστε απλά τεμπέλης, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ να προσθέσετε τεστοστερόνη στον κύκλο. Θα δείτε μερικά υπέροχα αποτελέσματα από αυτό.

Αυτό είναι για έναν χρήστη που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά και δεν έχει κανέναν κύκλο στο ενεργητικό του.

Είναι ένας σύντομος κύκλος 6 εβδομάδων μόνο, και θα είναι ένας κύκλος 40MG. Αγοράστε τα προϊόντα από τον παρακάτω σύνδεσμο. Τα ακριβή προϊόντα που έχω συστήσει εδώ.

Εβδομάδα 1-6 GP Methan 10 (Dianabol) 40mg την ημέρα

Ναι, αυτό είναι όλο. Μπορεί να περιμένατε κάποιον πραγματικά υπερβολικό κύκλο, αλλά όχι! Θα φανταζόμουν ότι θα βάλεις μεταξύ 10/15lbs άπαχο μυϊκό ιστό. Χρησιμοποιήστε ένα καλό PCT και θα πρέπει να διατηρήσετε το 95% αυτού.

Αυτός ο κύκλος είναι για κάποιον που έχει λίγο περισσότερη εμπειρία. IE, έχει χρησιμοποιήσει Anavar, Winstrol κ.λπ.

Θα χρησιμοποιούσα 60MG, όχι περισσότερο από αυτό, κάθε μέρα, για 8 εβδομάδες.

Θα εξακολουθούσα να περιμένω κέρδη 15/20lbs, αν είστε έμπειροι, προφανώς, αν είστε άπειροι θα εξακολουθούσατε να κάνετε κέρδη, αλλά θα τα χάσετε επίσης γρήγορα – έτσι, δουλέψτε μέχρι αυτόν τον κύκλο.

Dianabol 60mg ανά ημέραεβδομάδα 1-8

Φαντάζομαι ότι θα διατηρήσετε το 90% των κερδών από αυτόν τον κύκλο και θα πρέπει να έχετε επίσης κάποια κέρδη δύναμης! Και πάλι, δεν μπορώ να τονίσω αρκετά, πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε μια σωστή PCT. Αγοράστε PCT εδώ: PCT – Θεραπεία μετά τον κύκλο

“Dianabol, το πρωινό των πρωταθλητών” – Arnold Schwarzenegger

Εντάξει, σε μερικά από τα σκαμπανεβάσματα του Dianabol. Πρώτα απ ‘όλα, στα θετικά, Dianabol θα αυξήσει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη πολύ γρήγορα, και είναι μεγάλη για να προσθέσετε σε σχεδόν οποιοδήποτε κύκλο – και θα έλεγα ότι κάθε κύκλο που περιλαμβάνει διόγκωσης

Η τοξικότητα του Dianabol

Προσωπικά, από την εμπειρία, νομίζω ότι αυτό είναι υπερεκτιμημένο. Εάν ΔΕΝ το καταχραστείτε και το χρησιμοποιήσετε σωστά, λάβετε τις σωστές δόσεις και το χρόνο διακοπής, θα είστε μια χαρά. Αλλά, συνιστώ να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό εάν κάτι πάει στραβά. (Duh)

Το μειονέκτημα του Dianabol Επιθετικότητα. Ενώ είναι εξαιρετικό για το γυμναστήριο, αυτό το φάρμακο σας κάνει να τρελαίνεστε. Εάν είστε εύκολος στο θυμό, μπορεί να βρείτε ότι αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Κάτι που, κανονικά, θα μπορούσατε να αποτινάξετε, μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείτε να πνίγετε κάποιον.

Θυμάμαι έναν φίλο μου που χρησιμοποιούσε αυτό το ναρκωτικό – ήταν πάντα θερμοκέφαλος. Μια συγκεκριμένη μέρα ήμασταν στο γυμναστήριο, κάνει squats, όταν κάποιος μαλάκας περνάει από δίπλα του και σχεδόν χτυπάει τη μπάρα. Κανονικά, θα τα έχανε μαζί του, και δικαίως. Τελείωσε το σετ του και έριξε το βάρος κάτω. Περίμενα να ανέβει και να του φωνάξω. Προς έκπληξή μου, παίρνει την πλάκα των 10KG και την σηκώνει. Τον άρπαξα και του είπα “Τι κάνεις ρε φίλε;” Ήταν έτοιμος να χτυπήσει τον τύπο μέσα-Και, η περίοδος θυμού δεν σταμάτησε. Ακόμη και 20 λεπτά αργότερα, μόλις τελείωσε η προπόνηση, καθόμασταν στα ντους για να αλλάξουμε. Ο ίδιος τύπος μπαίνει μέσα, χωρίς να ξέρει πόσο κοντά στο θάνατο ήταν. Μόνο για να τον αρπάξουν και να τον πετάξουν στον τοίχο. Έπρεπε να συγκρατήσω τον φίλο μου.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι: Με μερικούς ανθρώπους το Dianabol απλά ΔΕΝ συμφωνεί μαζί τους. Έχω μερικές θεωρίες για το γιατί συμβαίνει αυτό. Αλλά είναι για μια άλλη μέρα.

Λίγες πληροφορίες για τον φίλο μου – Οποιοσδήποτε θα τον αποκαλούσε, λοιπόν, μαλακό. Για την ακρίβεια, τον αποκαλούσαν ευγενικό γίγαντα. Αυτός ήταν ένας τύπος που είχα δει ποτά να χύνονται πάνω του σε μπαρ και αυτός γελούσε. Ωστόσο, εκείνη τη μέρα, ήταν έτοιμος να σκοτώσει κάποιον.

Στην άλλη πλευρά του φάσματος, ένας από τους αθλητές μου, ο οποίος ήταν, για να το θέσω ωμά, ένα πλήρες και απόλυτο αρχίδι κατά καιρούς, χρησιμοποίησε Dianabol στον κύκλο του και γελούσε, αστειευόταν και απλά φαινόταν τόσο πολύ πιο ευτυχισμένος που ήταν απίστευτο. Έτσι, εδώ έχουμε δει δύο φάσματα.

Αυτό που θα έκανα, προσωπικά, αν ανησυχείτε, αν έχετε μια υποστηρικτική φίλη ή έναν σύντροφο προπόνησης, στον οποίο μπορείτε να πείτε ότι παίρνετε στεροειδή μαζί, θα τους έλεγα “κοιτάξτε, αυτό μπορεί να προκαλέσει θυμό και είναι δική μου ανησυχία. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στη συμπεριφορά μου απέναντί σας, ή γενικότερα, θα με ενημερώσετε;”

Εναλλακτικά, αν δεν αισθάνεσαι άνετα να πεις σε κάποιον ότι παίρνεις στεροειδή, θα του έλεγα ότι παίρνεις ένα φάρμακο που σου δίνει ο γιατρός (βρες όποια δικαιολογία θέλεις) και ότι σε προειδοποίησαν ότι μπορεί να προκαλέσει θυμό και θα ήθελες να το προσέξουν.

Συνολικά, νομίζω ότι είναι ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων που εμπίπτουν στην κατηγορία του θυμού, αλλά και πάλι αξίζει να προσέχεις.

Εδώ είναι ένας άλλος κύκλος που λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με το Dianabol. Είναι ένας κύκλος 16 εβδομάδων που επικεντρώνεται στο Dianabol, το Deca και επίσης την τεστοστερόνη.

  • Ενανθική τεστοστερόνη εβδομάδα 1-16 500mg εβδομαδιαίως
  • Deca Durabolin εβδομάδα 1-12 400mg εβδομαδιαίως
  • GP Methan 10 (Dianabol) εβδομάδα 1-6 40mg ημερησίως.

Τώρα, αυτός ο κύκλος μπορεί να περάσει από τους αιώνες. Πρόσφατα, είδα έναν από τους πιο έμπειρους χρήστες στεροειδών που γνωρίζω, και χρησιμοποίησε τον ίδιο κύκλο, αν και οι δόσεις ήταν υψηλότερες.

  • Τεστοστερόνη Enanthatee εβδομάδα 1-16 900MG (ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
  • Deca Durabolin εβδομάδα 1-12 700mg (ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
  • GP Methan 10 (dianabol) 60mg καθημερινά εβδομάδα 1-8

Για άλλη μια φορά, απαιτείται μια ΚΑΛΗ PCT. PCT – Θεραπεία μετά τον κύκλο

Συνολικά, ελπίζω ότι έχω απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις για εσάς εδώ. Εάν αφήσετε ερωτήσεις παρακάτω στην ενότητα σχολίων, θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ. Να είστε ασφαλείς.

legal steroids

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here